polapelo 07.06.11, 22:04 potrzebuje dla corki na piatek najlepiej stacjonarnie w trojmiescie ewent z czego zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18buzka Re: stroj indianki na juz 07.06.11, 22:15 ja jestem w te klocki słaba, ale to był jedyny stroj który kiedys sama zrobilam kupiłam worek jutowy w sklepie ogrodniczym. na pole poprułam zeby były frendzle, wyciełam otwór na głowe i rece. farbakimi namalowłam szlaczki indianskie. efekt piorunujący i stroj b.tani 18buzka Odpowiedz Link Zgłoś
eszulczewska Re: stroj indianki na juz 07.06.11, 22:20 Mozna tez doszyć tasmy kupione w pasmanterii (we wzorki), oraz frędzle (tez tam znajdziesz). Ja doszywałam do sukienki bezowej. Na głowę rzemyk/przepaska, włosy zaplatasz w warkocze i indianka jak malowana Odpowiedz Link Zgłoś
polapelo Re: stroj indianki na juz 08.06.11, 11:03 bylam w arlekinie bo dla siebie potrzebowalam na przedstwaienie z okazji dnia dziecka wszytsko stare i brudne - zostaje mi rekodzielo z tym workiem to najprosciej tylko te farbki musza byc faktycznie do malowania na materiale? przepaske zrobie z tasiemki i piora Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: stroj indianki na juz 07.06.11, 22:20 wypożyczalnia w Gdyni www.arlekin.eu/galeria.html do zrobienia samodzielnego www.inspirander.pl/inspiracje/indianski-stroj-karnawalowy Odpowiedz Link Zgłoś
mak-111 Re: stroj indianki na juz 08.06.11, 21:16 jak dla doroslej to bym zalozyla legginsy, na to dlugi , gladki t-shirt, pociela rekawy i dol bluzki w paseczki, przewiazac tasiemka, na wlosy kolorowa opaska z tasiemki + ew. jakis wisiorek z kamykow lub piorek+ sadnaly. Odpowiedz Link Zgłoś
polapelo Re: stroj indianki na juz 10.06.11, 10:08 Cora ma 5 lat i bedą w tym stroju po lesie biegać w ramach podchodow indianskich wiec faktycznie zaloze jej leginsy i jakaś tunike moze któraś z was widziała sukienkę lub tunike lniania lub po prostu bezowa w sklepie stacjonranym? Mam juz od mamy super pasek we wzorki i przepaske z piórem na głowę swoje korale drewniane Odpowiedz Link Zgłoś