Dodaj do ulubionych

stroj indianki na juz

07.06.11, 22:04
potrzebuje dla corki na piatek najlepiej stacjonarnie w trojmiescie ewent z czego zrobic?
Obserwuj wątek
    • 18buzka Re: stroj indianki na juz 07.06.11, 22:15
      ja jestem w te klocki słaba, ale to był jedyny stroj który kiedys sama zrobilam
      kupiłam worek jutowy w sklepie ogrodniczym. na pole poprułam zeby były frendzle, wyciełam otwór na głowe i rece. farbakimi namalowłam szlaczki indianskie. efekt piorunujący i stroj b.tani
      18buzka
      • eszulczewska Re: stroj indianki na juz 07.06.11, 22:20
        Mozna tez doszyć tasmy kupione w pasmanterii (we wzorki), oraz frędzle (tez tam znajdziesz).
        Ja doszywałam do sukienki bezowej.

Na głowę rzemyk/przepaska, włosy zaplatasz w warkocze i indianka jak malowana smile
        • polapelo Re: stroj indianki na juz 08.06.11, 11:03
          bylam w arlekinie bo dla siebie potrzebowalam na przedstwaienie z okazji dnia dziecka wszytsko stare i brudne - zostaje mi rekodzielo smile z tym workiem to najprosciej tylko te farbki musza byc faktycznie do malowania na materiale? przepaske zrobie z tasiemki i piora
    • pia_ Re: stroj indianki na juz 07.06.11, 22:20
      wypożyczalnia w Gdyni
      www.arlekin.eu/galeria.html
      do zrobienia samodzielnego
      www.inspirander.pl/inspiracje/indianski-stroj-karnawalowy
      • mak-111 Re: stroj indianki na juz 08.06.11, 21:16
        jak dla doroslej to bym zalozyla legginsy, na to dlugi , gladki t-shirt, pociela rekawy i dol bluzki w paseczki, przewiazac tasiemka, na wlosy kolorowa opaska z tasiemki + ew. jakis wisiorek z kamykow lub piorek+ sadnaly.
        • polapelo Re: stroj indianki na juz 10.06.11, 10:08
          Cora ma 5 lat i bedą w tym stroju po lesie biegać w ramach podchodow indianskich wiec faktycznie zaloze jej leginsy i jakaś tunike moze któraś z was widziała sukienkę lub tunike lniania lub po prostu bezowa w sklepie stacjonranym? Mam juz od mamy super pasek we wzorki i przepaske z piórem na głowę swoje korale drewniane wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka