zigzaur 18.02.05, 11:39 Widać, jak strasznie za czasów Clintona USA zaniedbały zbrojenia. Poziom uzbrojenia sił zbrojnych USA jest niewspółmiernie mały w porównaniu z potencjałem gospodarczym i politycznym. Czas nadrobić wieloletnie zaniedbania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Re: Rumsfeld chce mikrobomb nuklearnych 18.02.05, 12:45 Od przyszłego roku administracja Busha domaga się jednak nowego kredytu w wysokości 8,5 mln dolarów na projekt budowy mikrobomb. **************************** Może któryś z chińskich banków go udzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur dlaczego chiński bank? 18.02.05, 20:09 Zrobi się nową wersję Windowsa, Office, AutoCAD, różnych Nortonów itp. i kasa przypłynie. Z Europy przeważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Niech sobie powiększy swój mikromóżdżek. 18.02.05, 15:25 Zglos sie szybko, moze tez sie przy okazji zalapiesz... A nie, cofam to - nie mozna powiekszyc sobie czegos czego sie nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
moryc_gold Re: Rumsfeld chce mikrobomb nuklearnych 18.02.05, 15:48 Bhrawo Amheryka Bhrawo Sekretarz TRumsfeld mi sie podoba ze to ladunek penetrujacy :D ładna nazwa i skrut tesz ładny :D ale mogli by lakoś tak po staremu nazywac np. Peace Maker, proponuje nazwe dla tej bomby "wygładzacz" albo ładniejsze "penetrator" :D Odpowiedz Link Zgłoś
moryc_gold Re: Rumsfeld chce mikrobomb nuklearnych 18.02.05, 15:49 A w sumie jak chce to mu dac ja chce tez i tez mi dac :D Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Re: Popieram mikrobomby Rumcajsa 18.02.05, 16:29 Taką mikrobombę można sobie wsadzić w pupkę i wystrzelić w kosmos swój głupi łeb. Odpowiedz Link Zgłoś