Dodaj do ulubionych

tomson...jestes??:))))

24.02.05, 01:47
jak tam oceniasz usuwanie starych wplywow ruskich na ukrainie?? :))) wg mnie idzie im calkiem niezle :)))

jak sadzisz...kiedy pomaranczowy kolor wygra w rosji???czy jesli nawet moskwa cie zdradzi,a przeciez uwazasz moskwe mimo ze jej na oczy nie widziales za swoja ideologiczna ojczyzne - to popelnisz honorowe samobojstwo?? :))
Obserwuj wątek
    • tornson Daltonista, czy jak??? 24.02.05, 02:11
      marcus_crassus napisał:

> jak sadzisz...kiedy pomaranczowy kolor wygra w rosji???
      Ja tam widzę czerwień nie pomarańczę! :oD
      serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,2567784.html
      serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,2567751.html
      • krystian71 Re: Daltonista, czy jak??? 24.02.05, 08:46
        no wlasnie, ale co wolisz?
        Za Putina zycie bys oddal, a tu teraz taka niespodzianka!!
        Atakowany jest przez tych z ktorym ci blizej.
        Przez samych rosyjskich komunistow.!!!
        Ej , Tomson, czas na przemyslenia
        • marcus_crassus do krystiana :)))) 24.02.05, 08:59
          Polacy co do zydow moga miec rozne zdanie.ale co do ruskich nigdy :)))

to cieszy :)))
          • tornson I co się cieszysz pie..u?? 24.02.05, 13:10
            Tak samo nienawistną nacją były szwaby w latach 30-ych i 40-ych i jak
            skońćzyli? Mało co nie przymuszono Niemców po IIWŚ do stania się na zawsze
            krajem rolniczym. W końcu Polska fiknie za wysoko i będzie bardzo źle. :o(
        • marcus_crassus ps-no wlasnie tomson.jak to u ciebie z komuchami? 24.02.05, 09:04
          wolisz komuchow czy wladzia putina.

ps-ty nie jestes zaden komuch.ty jestes antypolskie scierwo i ruski bekart.jak twoich niby uwielbianych komuchow sluzby putina ganiaja po moskwie nawet okiem nie mrugniesz.nie masz nic wspolnego z komunizmem.
          • tornson Przestań śmierdzieć pajacu! 24.02.05, 13:08
            Nie chrzań mi już więcej tych pierdoł o antypolści. Walczę z narodową ideologią
            wszędzie gdzie takowa powstaje i gó.. mnie obchodzi czy w Polsce,Niemczech,
            USA, chy xuj wie gdzie, narodowców tzeba tępić za wszelką cenę!!! :o>
            A jeśli dla ciebie patriotyzm = nacjonalizm (zresztą to normalka u neonazioli)
            twój problem.

Putin chwycił za mordę złodziejską oligachię, najważniejszą ikonę zbrodniczej
            wersji ultra-liberalnego kapitalizmu i za to go cenię. A także za to że nie
            raz "trzepnie po nosie" waszego busia, no i to perspektywiczny sojusznik dla
            euro-mocarstwa.
            Komuniści będą jeszcze bardziej tępić kastę oligarchicznę i jeszcze mocniej
            walić buSShystów po pysku. Więc coż za różnica czy Władzio Putin, czy Gienio
            Ziuganow :o]
            • ben_shaprut Rzekł komuch do faszysty... Dajcie sobie buzi, 24.02.05, 13:13
              smarkacze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka