Dodaj do ulubionych

Z_daleka - kłamca czy fanatyk? zarzucił mi, że

26.02.05, 22:20
piszę coś o polskich paszportach, a potem zgrywał głupa - pewnie jak zwykle
spieprzy z forum albo - wzorem Dany - zacznie kłamać, ze niczego takiego nie
powiedział...
Godny towarzysz zasłużonych dla utrwalania władzy ludowej...
Obserwuj wątek
    • z_daleka Re: Z_daleka - kłamca czy fanatyk? zarzucił mi, ż 26.02.05, 22:25
      ben_shaprut napisał:

> piszę coś o polskich paszportach, a potem zgrywał głupa - pewnie jak zwykle
      > spieprzy z forum albo - wzorem Dany - zacznie kłamać, ze niczego takiego nie
      > powiedział...
      > Godny towarzysz zasłużonych dla utrwalania władzy ludowej...
      ---------------
      idz spac pijaczku. Juz pozno.
      • ben_shaprut Jak masz białe myszki, to twoj problem, ubeku... 26.02.05, 22:28
        A "ad rem" - gdzie pisałem o zełganych przez ciebie polskich paszportach,
        szlamie...?
        • gimmie_java Re: Jak masz białe myszki, to twoj problem, ubeku 26.02.05, 22:29
          Same manipulacje i prowokacje :))))))))
          :(((((((((((((
      • dana33 Re: Z_daleka - kłamca czy fanatyk? zarzucił mi, ż 26.02.05, 22:30
        e, ty, wqrwielszczak, juz ci napisalam, zebys najpierw sprzatnal u siebie,
        zanim zaczniesz u nas.... ty masz hucpe oskarzac z daleka o klamstwo??? a co z
        ta kawiarenka w gdzies tam w arabii w ktorej to podobno siedziales i gaworzyles
        z twoimi arabskimi przyjaciolmi, opisujac to nam tak dokladnie prosto z
        krakowa???? pamiec masz krotka czy co???
        • gimmie_java Re: Z_daleka - kłamca czy fanatyk? zarzucił mi, ż 26.02.05, 22:31
          dana33 napisała:

> e, ty, wqrwielszczak, juz ci napisalam, zebys najpierw sprzatnal u siebie,
          > zanim zaczniesz u nas.... ty masz hucpe oskarzac z daleka o klamstwo??? a co z
          > ta kawiarenka w gdzies tam w arabii w ktorej to podobno siedziales i gaworzyles
          >
          > z twoimi arabskimi przyjaciolmi, opisujac to nam tak dokladnie prosto z
          > krakowa???? pamiec masz krotka czy co???

Tanczysz limbo, prowokujesz i manipulujesz i nie jestes godna dyskusji.
        • mirmilek tylko ciebie tu brakowalo, klamczucho! 26.02.05, 22:32
          podaj w koncu linka do postow, gdzie sie do ciebie wulgarnie odzywam! dawaj. po
          co klamiesz?
        • ben_shaprut Danuś! Pozdrowienia dla córy-inwalidki, która 26.02.05, 22:34
          ponoć nie może się doczekać, żeby palestyńskie dzieci mordować!
          Ale w waszek mafii szybko poczta pantoflowa działa!
          Rozumiem, że Z_daleka wypłakał ci się na łono - mokro było?
    • mirmilek Re: Z_daleka - kłamca czy fanatyk? zarzucił mi, ż 26.02.05, 22:29
      staaaary. dana takie rzeczy o mnie opowiadala... i co? i nic. dewiza naszych
      przyjaciol jest: rzucaj blotem, cos sie zawsze przylepi. ;)
      • dana33 Re: Z_daleka - kłamca czy fanatyk? zarzucił mi, ż 26.02.05, 22:32
        ja nie musze rzucac w ciebie blotem, mirmilku, ty sie nim sam obrzucasz i to
        dokladnie od gory do dolu....
        • mirmilek Re: Z_daleka - kłamca czy fanatyk? zarzucił mi, ż 26.02.05, 22:33
          musisz, musisz, danus. "dla sprawy". bo nie posadzam cie, ze klamiesz dla
          przyjemnosci!
        • ben_shaprut Masz przerwę między rodzeniem następnego 26.02.05, 22:35
          mordercy z IDF?
        • aaki nie każde błoto musi być złe :-))))) 26.02.05, 22:36
          www.carews.com/Travels/Israel/images/Dead_Sea_mud.jpg
          www.israel-tourist-information.com/images/Deadseamud.jpg
          • mirmilek o! anegdotka 26.02.05, 22:41
            przybywszy do polski na prace i wywczasy, udalem sie do jaskini solnej na
            kabackim dukcie, co by sobie pooddychac morskim powietrzem za 18 zl godzina.

wychodze, patrze, a tam wsrod kosmetykow jakies mazidla z blocka made in israel.
            i kobieta jedna sie przymierza do kupna. uprzejmnie wytlumaczylem, dlaczego,
            poki trwa okupacja, produktow izraelskich kupowac nie wypada. wyzej wymieniona
            sie ze mna zgodzila i tak milo mi sie zaczely moje praco-wakacje w warszawie.
            male, a cieszy :)
            • aaki hehe 26.02.05, 22:44
              nie chce cie martwić ale w takich jaskiniach solnych jest używana sól z morza martwego.no ale może była wydobywana po jordańskiej stronie
              • mirmilek zaryzykawalem 26.02.05, 22:49
                wlascicielka twierdzila, ze nie jest pewna, skad dokladnie to przywoza, a ja
                mialem ochote sprobowac!
                • ben_shaprut Danuś przeżyła swoje wyimaginowane chwile chwały 26.02.05, 23:00
                  próbowała wraz z "consortes" zdominować forum, ale jakoś opór zwykłego poczucia
                  przyzwoitości tzw. "niezaangażowanych" wystarczył. Po paru tygodniach
                  nieobecności usłyszałem, że obiecała "spaść" z forum...
                  Danuś - nie wysilaj się - mam młodą, ładną żonę - nie masz szans... Nie
                  interesuje mnie stara, zużyta baba...
                  • dana33 Re: Danuś przeżyła swoje wyimaginowane chwile chw 26.02.05, 23:16
                    zawsze to glupcy ratuja sie tym, ze maja mloda i ladna zone. splicik tez
                    zachwalal tutaj swoj "towar" jak sie wyrazil (ladne okreslenie zony), no i
                    mirmilek swietowal tu urodziny swojej, jak miala 18 i 19 lat. potem przestal,
                    bo albo ja rzucil dla mlodszej, albo juz sie wstydzi tej 21 letniej staruchy...
                    oj, wqrwielszczak, na uni krakowskim wiedza, cos ty za typ??? a zona to moze
                    mloda i ladna, ale czy madra, to juz insza inszosc...
                    • gimmie_java Re: Danuś przeżyła swoje wyimaginowane chwile chw 26.02.05, 23:20
                      dana33 napisała:

> zawsze to glupcy ratuja sie tym, ze maja mloda i ladna zone. splicik tez
                      > zachwalal tutaj swoj "towar" jak sie wyrazil (ladne okreslenie zony), no i
                      > mirmilek swietowal tu urodziny swojej, jak miala 18 i 19 lat. potem przestal,
                      > bo albo ja rzucil dla mlodszej, albo juz sie wstydzi tej 21 letniej staruchy...
                      > oj, wqrwielszczak, na uni krakowskim wiedza, cos ty za typ??? a zona to moze
                      > mloda i ladna, ale czy madra, to juz insza inszosc...

Jak widze Ty nie tylko dbasz o swoj kraj,ale i o zony swoich adwersarzy.Chwali
                      sie to Tobie. Czy jest to powod dla ktorego nas zaszczycac,aby sprawdzac czy
                      towar sie nie popsul,czy Twoj stary ma Cie gdzies i juz smacznie chrapie?
                      • dana33 Re: Danuś przeżyła swoje wyimaginowane chwile chw 26.02.05, 23:46
                        gimmie to od slowa gimmick????
                    • ben_shaprut Danuś! Nie upadaj niżej, niż jesteś... Dla mnie 26.02.05, 23:23
                      noc i małżeńskie łoże wiele znaczą... na szczegóły nie licz, bo nie jestem
                      ekshibicjionistą...
                      A ty... cóż - zacznij zbierać znaczki...
            • ben_shaprut Danuś zawsze była rozbrajająco szczera... 26.02.05, 22:45
              Przyznam, że nadal nie wiem, czy taka głupia, czy bezczelna...
          • dana33 Re: nie każde błoto musi być złe :-))))) 26.02.05, 22:49
            on sie obrzuca innym, nie leczniczym... :))))
            • ben_shaprut Danuś! Borowinka!? W twoim wieku!? Przy twojej 26.02.05, 23:01
              tuszy!?
              • aaki pudło bo błoto z morza martwego to nie borowina 26.02.05, 23:04
                ma zupełnie inny skład
                • ben_shaprut Przepraszam Morze Martwe (chociaż ma wszawe 26.02.05, 23:10
                  właściwości i przyjemności żadnej w kapieli nie dostrzegłem - ani po
                  izraelskiej, ani po jordańskiej stronie; pierwsza miała niezłą infrastrukturę i
                  złodziejskie ceny - druga zaś wszawą infrastrukturę i wszawe ceny...)
                  • dana33 Re: Przepraszam Morze Martwe (chociaż ma wszawe 26.02.05, 23:18
                    hmmm, to ty tu byles, jak tomek zapewnil na granicy, ze ty jestes antysemita
                    ale bez zachcianek wysadzenia sie w powietrze? znow bujasz tu forumowiczow?
                    kawiarenka arabska nie byla dosyc????
                    • ben_shaprut Danuś - Tomek pisał, co pisał, a ja widziałem, co 26.02.05, 23:26
                      widziałem...
                      I mam paszporty, jakie mam...
                      • dana33 Re: Danuś - Tomek pisał, co pisał, a ja widziałem 26.02.05, 23:44
                        tak, tak, wiemy..... czekamy na dalszy ciag soap opera pt tytulem: wojaze
                        wqrwielszczaka na bliskim wschodzie, ktory nie russzyl sie z kawiarenki
                        krakowskiej", a odcinek ostatni ma tytul: "rozne paszporty magistra
                        wqrwielszczaka". w glownej roli madame wqrwielszczak, mloda i ladna krakowianka.
                        z koraliczkami na szyji. no i w tradycyjnym serdaku. spodniczka nie za krotka,
                        zeby wqirwielszczak nie dostal po nosie od imama.....
                        ciag dalszy nastapi......
    • puls.usa dana z daleka - kłamca czy fanatyk? jedno i drugie 26.02.05, 22:39
      Bylo troche spokoju,znow te oszolomy wrocily.
      Nowe fundusze w Izraelu przyznali na propagande.
      • krystian71 Re: dana z daleka - kłamca czy fanatyk? jedno i d 26.02.05, 22:43
        wlasciwie to prawda, juz bylo milo , spokojnie i ciekawie.Mozna bylo o
        interesujacych NAS tematach pogadac.Polsce,Putinie ,Jalcie,Zolkiewskim w
        Moskwie w 1609 , a dzis sie znowu nuuudno zrobilo
    • krystian71 Re: Z_daleka - kłamca czy fanatyk? zarzucił mi, ż 26.02.05, 22:41
      moze to o arapa chodzilo????
      To ta sierota , uboga duchem szlochala tu na forum pare dni, ze polskiego
      paszportu jej odmowili!!!
      • gimmie_java Re: Z_daleka - kłamca czy fanatyk? zarzucił mi, ż 26.02.05, 22:48
        krystian71 napisała:

> moze to o arapa chodzilo????
        > To ta sierota , uboga duchem szlochala tu na forum pare dni, ze polskiego
        > paszportu jej odmowili!!!
        Widocznie uposledzonych umyslowo nie potrzeba wiecej w Polsce i slusznie,maja
        swoj raj,niech tam siedza. Podobno mieli bojkotowac to forum,co ich tu sprowadza
        manipulacje i oszczerstwa piszacych? Dobre zarty.
    • aldo59 Hej! witaj ben shaprut 26.02.05, 22:41
      Jako lekarz udzielę ci bezpłatnej porady. Otóż twoje teksty jednoznacznie
      wskazują że masz zespół paranoidalno-depresyjny. Być może twoja choroba wzięła
      się stąd, że prawdopodobnie jesteś małym, pokracznym, zakompleksionym
      kurduplem. Ale nie załamuj się!
      Systematycznie brane leki zapewnią ci w miarę ustabilizowane życie -
      zapobiegając atakom agresji i debilowatych wypowiedzi.
      A dzisiaj idź już spać
      dobranoc
      • ben_shaprut Witaj, bracie! 26.02.05, 22:42
      • mirmilek jaka diagnoza dla takiego osobnika: 26.02.05, 22:46
        jeden styl, a dziesiatki nickow. jak to sie fachowo nazywa? wielokrotna
        osobowosc to to chyba nie jest, bo przeciez widac, ze to ten sam facet. tylko
        nicki wciaz zmienia ;)
      • gimmie_java Re: Hej! witaj ben shaprut 26.02.05, 22:49
        aldo59 napisał:

> Jako lekarz udzielę ci bezpłatnej porady. Otóż twoje teksty jednoznacznie
        > wskazują że masz zespół paranoidalno-depresyjny. Być może twoja choroba wzięła
        > się stąd, że prawdopodobnie jesteś małym, pokracznym, zakompleksionym
        > kurduplem. Ale nie załamuj się!
        > Systematycznie brane leki zapewnią ci w miarę ustabilizowane życie -
        > zapobiegając atakom agresji i debilowatych wypowiedzi.
        > A dzisiaj idź już spać
        > dobranoc

A Ty jako lekarz co tu robisz leczysz swoje hemoroidy siedzac? powinienes
        zazywac wiecej ruchu. Stres profesji lekarskiej jest ogromny,nie marnuj wolnego
        czasu na forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka