Dodaj do ulubionych

Syria żąda od USA wycofania z Iraku

09.03.05, 02:00
A od Izraela wycofania z okupowanych terenów.
A dlaczego nie?

Syria broniła Libanu przed agresją Izraela. Większośc Libańczyków nie chce jankesko-izraelskiego mieszania sie w swoje sprawy. Protesty pokazały to jasno.
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus a ja zadam zeby Lennox Lewis posprzatal mi 09.03.05, 02:02
      mieszkanie :)))

a dlaczego nie..zadac tez se moge :D
      • czarny.rycerz Re: a ja zadam zeby Lennox Lewis posprzatal mi 09.03.05, 02:43
        Ja mu zapłacisz, to może to zrobi.
        Oczysci je z crappusa.
        • marcus_crassus jak syria zaplaci USA to ono tez moze to zrobi 09.03.05, 02:46
          proste?? :)))
          • czarny.rycerz Syria juz zaplaciła Rosji 09.03.05, 02:48
            • marcus_crassus to glupia :)))))) 09.03.05, 03:05
              znaczy ze zaplacila i gowno z tego bedzie miala...

jak zaplace endriu golocie zeby mi lennox lewis dom wysprzatal to tez bym z tego gowno mial...

kumasz czemu sieroto?? :))
              • czarny.rycerz Na kurdupla wystarczy, dzieciaku 09.03.05, 03:15
                Rosja może twoje USA zmiesc z powierzcjhni ziemi. Nie musi użyć nawet wszystkich swoich głowic.
                Dlatego USA za bardzo podskakiwać Rosji nie moze.

• czarny.rycerz I mam nadzieje, że wiesz o jakiego kurdupla chodzi 09.03.05, 03:16
                • marcus_crassus ale rosja sie nie poswieci za syrie :))) 09.03.05, 03:27
                  nie poswiecila sie za europe wschodnia - Polske,ukraine,gruzje etc...:)))

to chyba nie sadzisz ze poswieci sie za syrie blaznie?? :)))
                  • marcus_crassus gruzja to oczywiscie nie jest europa wschodnia 09.03.05, 03:35
                    ale rosja i tak sie nie poswiecila...widzisz blaznie - zly deal :)
                    • manny_ramirez crassus daj spokoj 09.03.05, 03:36
                      rycerzyk wie lepiej, ma najlepsze zrodla, my przy nim tylko dyletanci:))
                      • marcus_crassus koncze jedna robote i to z nudow 09.03.05, 03:37
                        nie szukam tutaj intelektualnej dyskusji ale czegos odmozdzajacego :D

ps-odbierz maila :)
                        • manny_ramirez ale z tym gotowanym islamcem 09.03.05, 03:39
                          tos troche przesadzil
                          nic nie doszlo przynajmniej jeszcze
                          • marcus_crassus "islamistą" - ja wiem co pisze :))))) 09.03.05, 03:41
                            mam nadzieje ze co to jest "islamista" wiesz???
                            • manny_ramirez Re: "islamistą" - ja wiem co pisze :))))) 09.03.05, 03:41
                              wiem, ciagle przesada, ja nwet hitlera bym nie gotowal
                              • marcus_crassus jestem zwolennikiem drakonskich praw 09.03.05, 03:59
                                nie przekonala mnie teoria o resocjalizacji jaka podawano mi na studiach - nie wierze w chrzescijanskie milosierdzie.

tych ktorzy sa ze tak gornolotnie powiem "po zlej stronie" nalezy likwidowac z cala stanowczoscia.

moj radykalizm dotyczy tylko ludzi ktorzy w jakikolwiek sposob naruszaja cudza "integralonosc fizyczna i psychiczna" i nie dotyczy np spraw majatkowych.
                          • marcus_crassus a co do maila to moment 09.03.05, 03:41

• zbalansowany Cos to troche inaczej wyglada 09.03.05, 04:13
                              www.msnbc.msn.com/id/7023538/
                              • meerkat1 "Spontaniczne" PRO-syryjskie demonstracje! :-))))) 09.03.05, 05:44
                                Doskonale zorganizowane i do ktorych doszlo natychmiast po zorientowaniu sie
                                przez Assada, ze Zachod, a juz zwlaszcza USA i UE, <ne kupily> jego zapewnien
                                o "przemieszczeniu wojsk syryjskich w niedalekiej przyszlosci".

Weldug dziennikarzy i opozycji libanskiej, uczestnicy
                                demonstracji "solidarnosciowej" (marzec 68 sie przypomina!:-(((] byli masowo
                                przywozeni na nia do Bejrutu autobusami z Syrii.

Przypomina mi to- nie wiem czemu? ;-)))- masowego przywozke "aktywu gorniczego
                                Donbasuna Zachodnia Ukraine podczas tak niedawnych ,pierwszch, sfalszowanych
                                przez Putina i Kuczme wyborow.

No i co pomoglo? ;-)))

Tak , samo, jak "spotaniczne" demonstracje zorganizowane przy wsparciu KGB w
                                RFN w przededniu rozmieszczenia tam ameryanskich Pershingow,
                                TEZ nie pomoglo, a KGB juz nie ma!!! [taaaaa ;-)))))]

Szkoda tylko, ze Maschadow tego nie dozyl; no ale coz, jak ujawnil wicepremier
                                Rosji, "jeden z jego ochroniarzy nieostroznie obchodzil sie z bronia"! :-))))

No tak, wypadki chodza po ludziach. Przykladem chociazby .. Hariri! :-((((((((((
                      • czarny.rycerz To prawda 09.03.05, 18:49
                        manny_ramirez napisał:

> rycerzyk wie lepiej, ma najlepsze zrodla, my przy nim tylko dyletanci:))

Tu jest dowód

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21445729&a=21452118
                  • czarny.rycerz [...] 09.03.05, 18:52
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • marcus_crassus a niby dlaczego rosja ma pomagac islamistom? 09.03.05, 19:02
                      walczac z nimi w czeczenii?? :DDD

a jak bedzie blisko zeby iran cokolwiek zrobil albo dostal zgadnij - jak mocne bedzie bombardowanko iranu i jakie gwiazdy beda mialy samoloty atakujace..

piecio czy szescioramienne...a moze i te i te...

ps-w przypadku ataku zarowno jednych jak i drugich iran i syria moga sie najwyzej obesrac :))
                      • czarny.rycerz [...] 09.03.05, 19:09
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • marcus_crassus tak jak pomogli irakowi??? :)))))) 09.03.05, 19:11
                          :D
                • j-k co za palant z Ciebie, czarny.... blaznisz sie... 09.03.05, 23:11
                  od czasu, gdy Rosji pospadaly wszystkie satelity ostrzegawcze
                  (zainstalowane jeszcze przez ZSRR) Rosja wobec USA jest dzis absolutnie
                  bezbronna.
                  czytalem twoje posty z uwaga, ale nie wiedzialem, ze jestes takim militarnym
                  palantem.
                  www.norad.mil
                  • czarny.rycerz Znowu ten sam, co TV nawet nie ogląda 10.03.05, 03:14
                    j-k napisał:

> od czasu, gdy Rosji pospadaly wszystkie satelity ostrzegawcze
                    > (zainstalowane jeszcze przez ZSRR) Rosja wobec USA jest dzis absolutnie
                    > bezbronna.
                    > czytalem twoje posty z uwaga, ale nie wiedzialem, ze jestes takim militarnym
                    > palantem.

Rosji cos pospadało, ale nie zauważyłes, że USA pospadało wiecej?
                    Akurat parę miesiecy temu, gdy raz po raz pojawiały sie informacje o spadających "meteorach" (dziwnie płasko spadajacych, jak upadajacy satelita), wymskneło sie jednemu parlamentarzyscie z komisji w USA, że "coś sie dzieje z naszymi satelitami".
                    No pewnie cos sie działo. Spadały.
                    Stąd to przyszpieszenie startu wahadłowców i te specjalne nowe środki na satelity, o których był głośno.

Ale co ty bys wiedział? Ty nawet TV nie oglądasz, nie mówiąc o śledzeniu informacji na internecie.
                    • j-k militarne ignoranctwo 10.03.05, 11:26
                      wiekszosc satelitow ostrzergaweczych Rosji (zainstalowanych jeszcze w latach
                      80.tych) pospadala juz. Rosja pratycznie nie ma systemu wczesnego ostrzegania.
                      jest "Slepa".
                      Amerykanski system NORAD, ignornancie, jest natomiast ciagle udoskanalany.
                      www.norad.mil
                      Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K.
                      • czarny.rycerz No właśnie, militarne ignoranctwo 19.03.05, 20:22
                        Co ty człowieku opowiadasz o srodkach defensywnych, kiedy wszystko opiera sie o środki ofensywne, których zatrzymać nie mozna.
                        Ty masz podstawowe problemy ze zrozumieniem istoty rzeczy.

A jak tam? Usłyszałeś juz o rakietach irańskich? Nowość dla ciebie?
                        • j-k nie nudz, dzecie, gdyz nie mam czasu na glupie 19.03.05, 20:30
                          dyskusje...

System tylko wtedy dziala, gdy jest KOMPLEKSOWY.
                          ofensywny i defensywny.

Tak rakiet iranskich wkrotce nie bedzie

The end of fairy tale.
                          • czarny.rycerz Ty wiesz o co tu chodzi? 19.03.05, 20:51
                            System odstraszania działa wtedy, gdy jest w stanie cie zniszczyć.
                            A rosyjski jest w stanie.
                            Weź ty sie za myślenie, bo ci nie wychodzi. I zacznij wiadomosci ogladać, bo jak zwykle nic nie wiesz.
                            • j-k nie ogladaj wiadomosci dla plebsu. 19.03.05, 20:57
                              gdyz to tylko propaganda.

tu masz powazna literature:
                              www.foreignaffairs.org
                            • j-k nie ogladaj wiadomosci dla plebsu. 19.03.05, 20:57
                              gdyz to tylko propaganda.

tu masz powazna literature:
                              www.foreignaffairs.org
                              • czarny.rycerz Ty oglądaj jakiekolwiek 19.03.05, 21:06
                                I umiej odróżnić fakty od propagandy.
                                A te twoje linki podawaj jako dezinformację dla wrogów.
                                Tyu człowieku nic nie wiesz!!! Ile razy ci trzeba to wtłuc w głowe, żebyś zrozumiał.
                                No i jak? Dowiedziałes sie w koncu o rakietach Iranu?
                                W CFR ci o tym pisali?
                                • j-k dziecie... o rakietach do Iranu wiem 19.03.05, 21:13
                                  od kilku lat...
                                  i wiem tez, ze wkrotce ich nie bedzie...

Ty eta ponial, moj islamskij drug?
                                  ili - sljedujuszczije kursy Tiebie nada?
                  • czarny.rycerz I Rosja może sobie nowe satelity wystrzelić 10.03.05, 03:23
                    Wystrzeliwuje własnie Iranowi.
                    • j-k sobie nie moze 10.03.05, 11:27
                      - bo nie ma za co.
                      podobnie jak z dostawa Mig 31 do Chin.
      • margo47 syf na forum 10.03.05, 11:48
        A ja się zastanawiam, dlaczego posty antyizraelskie są kasowane, a te
        nawołujące do nienawiści wobec świata arabskiego, idą w Wybiórczej jak prawda
        objawiona. Może tak "opiekunowie" forum ruszą swoje dups.a i jakoś na to
        zareagują...
    • ziri Re: Syria żąda od USA wycofania z Iraku 09.03.05, 19:12
      spokojnie Panowie ;-)

tak tylko z ciekawosci chcialam zapytac, czy czytali Panowie "From Bejrut to
      Jerusalem" Friedmana, jesli nie, to polecam
    • dokowski Upadający reżim może się już tylko ośmieszać 09.03.05, 22:40
      Wiedzą tchórze, że teraz, gdy Irak już ma swoje demokratyczne władze,
      Amerykanie są właściwie wolni i ruszą albo na Syrię albo na Iran.

Koniec Międzynarodówki Terrorystycznej już bliski.
    • ebenezum Racja! Oni nas tam nie chcą! 19.03.05, 21:24
    • mamzerek Re: Syria żąda od USA wycofania z Iraku 20.03.05, 05:44
      Syria moze sobie naskoczyc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka