czarny.rycerz 09.03.05, 02:00 A od Izraela wycofania z okupowanych terenów. A dlaczego nie? Syria broniła Libanu przed agresją Izraela. Większośc Libańczyków nie chce jankesko-izraelskiego mieszania sie w swoje sprawy. Protesty pokazały to jasno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus a ja zadam zeby Lennox Lewis posprzatal mi 09.03.05, 02:02 mieszkanie :))) a dlaczego nie..zadac tez se moge :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.rycerz Re: a ja zadam zeby Lennox Lewis posprzatal mi 09.03.05, 02:43 Ja mu zapłacisz, to może to zrobi. Oczysci je z crappusa. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus jak syria zaplaci USA to ono tez moze to zrobi 09.03.05, 02:46 proste?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus to glupia :)))))) 09.03.05, 03:05 znaczy ze zaplacila i gowno z tego bedzie miala... jak zaplace endriu golocie zeby mi lennox lewis dom wysprzatal to tez bym z tego gowno mial... kumasz czemu sieroto?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.rycerz Na kurdupla wystarczy, dzieciaku 09.03.05, 03:15 Rosja może twoje USA zmiesc z powierzcjhni ziemi. Nie musi użyć nawet wszystkich swoich głowic. Dlatego USA za bardzo podskakiwać Rosji nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.rycerz I mam nadzieje, że wiesz o jakiego kurdupla chodzi 09.03.05, 03:16 Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ale rosja sie nie poswieci za syrie :))) 09.03.05, 03:27 nie poswiecila sie za europe wschodnia - Polske,ukraine,gruzje etc...:))) to chyba nie sadzisz ze poswieci sie za syrie blaznie?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus gruzja to oczywiscie nie jest europa wschodnia 09.03.05, 03:35 ale rosja i tak sie nie poswiecila...widzisz blaznie - zly deal :) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez crassus daj spokoj 09.03.05, 03:36 rycerzyk wie lepiej, ma najlepsze zrodla, my przy nim tylko dyletanci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus koncze jedna robote i to z nudow 09.03.05, 03:37 nie szukam tutaj intelektualnej dyskusji ale czegos odmozdzajacego :D ps-odbierz maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez ale z tym gotowanym islamcem 09.03.05, 03:39 tos troche przesadzil nic nie doszlo przynajmniej jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus "islamistą" - ja wiem co pisze :))))) 09.03.05, 03:41 mam nadzieje ze co to jest "islamista" wiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: "islamistą" - ja wiem co pisze :))))) 09.03.05, 03:41 wiem, ciagle przesada, ja nwet hitlera bym nie gotowal Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus jestem zwolennikiem drakonskich praw 09.03.05, 03:59 nie przekonala mnie teoria o resocjalizacji jaka podawano mi na studiach - nie wierze w chrzescijanskie milosierdzie. tych ktorzy sa ze tak gornolotnie powiem "po zlej stronie" nalezy likwidowac z cala stanowczoscia. moj radykalizm dotyczy tylko ludzi ktorzy w jakikolwiek sposob naruszaja cudza "integralonosc fizyczna i psychiczna" i nie dotyczy np spraw majatkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Cos to troche inaczej wyglada 09.03.05, 04:13 www.msnbc.msn.com/id/7023538/ Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 "Spontaniczne" PRO-syryjskie demonstracje! :-))))) 09.03.05, 05:44 Doskonale zorganizowane i do ktorych doszlo natychmiast po zorientowaniu sie przez Assada, ze Zachod, a juz zwlaszcza USA i UE, <ne kupily> jego zapewnien o "przemieszczeniu wojsk syryjskich w niedalekiej przyszlosci". Weldug dziennikarzy i opozycji libanskiej, uczestnicy demonstracji "solidarnosciowej" (marzec 68 sie przypomina!:-(((] byli masowo przywozeni na nia do Bejrutu autobusami z Syrii. Przypomina mi to- nie wiem czemu? ;-)))- masowego przywozke "aktywu gorniczego Donbasuna Zachodnia Ukraine podczas tak niedawnych ,pierwszch, sfalszowanych przez Putina i Kuczme wyborow. No i co pomoglo? ;-))) Tak , samo, jak "spotaniczne" demonstracje zorganizowane przy wsparciu KGB w RFN w przededniu rozmieszczenia tam ameryanskich Pershingow, TEZ nie pomoglo, a KGB juz nie ma!!! [taaaaa ;-)))))] Szkoda tylko, ze Maschadow tego nie dozyl; no ale coz, jak ujawnil wicepremier Rosji, "jeden z jego ochroniarzy nieostroznie obchodzil sie z bronia"! :-)))) No tak, wypadki chodza po ludziach. Przykladem chociazby .. Hariri! :-(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.rycerz To prawda 09.03.05, 18:49 manny_ramirez napisał: > rycerzyk wie lepiej, ma najlepsze zrodla, my przy nim tylko dyletanci:)) Tu jest dowód forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21445729&a=21452118 Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.rycerz [...] 09.03.05, 18:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus a niby dlaczego rosja ma pomagac islamistom? 09.03.05, 19:02 walczac z nimi w czeczenii?? :DDD a jak bedzie blisko zeby iran cokolwiek zrobil albo dostal zgadnij - jak mocne bedzie bombardowanko iranu i jakie gwiazdy beda mialy samoloty atakujace.. piecio czy szescioramienne...a moze i te i te... ps-w przypadku ataku zarowno jednych jak i drugich iran i syria moga sie najwyzej obesrac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.rycerz [...] 09.03.05, 19:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k co za palant z Ciebie, czarny.... blaznisz sie... 09.03.05, 23:11 od czasu, gdy Rosji pospadaly wszystkie satelity ostrzegawcze (zainstalowane jeszcze przez ZSRR) Rosja wobec USA jest dzis absolutnie bezbronna. czytalem twoje posty z uwaga, ale nie wiedzialem, ze jestes takim militarnym palantem. www.norad.mil Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.rycerz Znowu ten sam, co TV nawet nie ogląda 10.03.05, 03:14 j-k napisał: > od czasu, gdy Rosji pospadaly wszystkie satelity ostrzegawcze > (zainstalowane jeszcze przez ZSRR) Rosja wobec USA jest dzis absolutnie > bezbronna. > czytalem twoje posty z uwaga, ale nie wiedzialem, ze jestes takim militarnym > palantem. Rosji cos pospadało, ale nie zauważyłes, że USA pospadało wiecej? Akurat parę miesiecy temu, gdy raz po raz pojawiały sie informacje o spadających "meteorach" (dziwnie płasko spadajacych, jak upadajacy satelita), wymskneło sie jednemu parlamentarzyscie z komisji w USA, że "coś sie dzieje z naszymi satelitami". No pewnie cos sie działo. Spadały. Stąd to przyszpieszenie startu wahadłowców i te specjalne nowe środki na satelity, o których był głośno. Ale co ty bys wiedział? Ty nawet TV nie oglądasz, nie mówiąc o śledzeniu informacji na internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k militarne ignoranctwo 10.03.05, 11:26 wiekszosc satelitow ostrzergaweczych Rosji (zainstalowanych jeszcze w latach 80.tych) pospadala juz. Rosja pratycznie nie ma systemu wczesnego ostrzegania. jest "Slepa". Amerykanski system NORAD, ignornancie, jest natomiast ciagle udoskanalany. www.norad.mil Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.rycerz No właśnie, militarne ignoranctwo 19.03.05, 20:22 Co ty człowieku opowiadasz o srodkach defensywnych, kiedy wszystko opiera sie o środki ofensywne, których zatrzymać nie mozna. Ty masz podstawowe problemy ze zrozumieniem istoty rzeczy. A jak tam? Usłyszałeś juz o rakietach irańskich? Nowość dla ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie nudz, dzecie, gdyz nie mam czasu na glupie 19.03.05, 20:30 dyskusje... System tylko wtedy dziala, gdy jest KOMPLEKSOWY. ofensywny i defensywny. Tak rakiet iranskich wkrotce nie bedzie The end of fairy tale. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.rycerz Ty wiesz o co tu chodzi? 19.03.05, 20:51 System odstraszania działa wtedy, gdy jest w stanie cie zniszczyć. A rosyjski jest w stanie. Weź ty sie za myślenie, bo ci nie wychodzi. I zacznij wiadomosci ogladać, bo jak zwykle nic nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie ogladaj wiadomosci dla plebsu. 19.03.05, 20:57 gdyz to tylko propaganda. tu masz powazna literature: www.foreignaffairs.org Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie ogladaj wiadomosci dla plebsu. 19.03.05, 20:57 gdyz to tylko propaganda. tu masz powazna literature: www.foreignaffairs.org Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.rycerz Ty oglądaj jakiekolwiek 19.03.05, 21:06 I umiej odróżnić fakty od propagandy. A te twoje linki podawaj jako dezinformację dla wrogów. Tyu człowieku nic nie wiesz!!! Ile razy ci trzeba to wtłuc w głowe, żebyś zrozumiał. No i jak? Dowiedziałes sie w koncu o rakietach Iranu? W CFR ci o tym pisali? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dziecie... o rakietach do Iranu wiem 19.03.05, 21:13 od kilku lat... i wiem tez, ze wkrotce ich nie bedzie... Ty eta ponial, moj islamskij drug? ili - sljedujuszczije kursy Tiebie nada? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.rycerz I Rosja może sobie nowe satelity wystrzelić 10.03.05, 03:23 Wystrzeliwuje własnie Iranowi. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k sobie nie moze 10.03.05, 11:27 - bo nie ma za co. podobnie jak z dostawa Mig 31 do Chin. Odpowiedz Link Zgłoś
margo47 syf na forum 10.03.05, 11:48 A ja się zastanawiam, dlaczego posty antyizraelskie są kasowane, a te nawołujące do nienawiści wobec świata arabskiego, idą w Wybiórczej jak prawda objawiona. Może tak "opiekunowie" forum ruszą swoje dups.a i jakoś na to zareagują... Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Syria żąda od USA wycofania z Iraku 09.03.05, 19:12 spokojnie Panowie ;-) tak tylko z ciekawosci chcialam zapytac, czy czytali Panowie "From Bejrut to Jerusalem" Friedmana, jesli nie, to polecam Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Upadający reżim może się już tylko ośmieszać 09.03.05, 22:40 Wiedzą tchórze, że teraz, gdy Irak już ma swoje demokratyczne władze, Amerykanie są właściwie wolni i ruszą albo na Syrię albo na Iran. Koniec Międzynarodówki Terrorystycznej już bliski. Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: Syria żąda od USA wycofania z Iraku 20.03.05, 05:44 Syria moze sobie naskoczyc Odpowiedz Link Zgłoś