manny_ramirez Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 17:59 splywaj Odpowiedz Link Zgłoś
flondrowaty Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 18:01 manny_ramirez napisał: > splywaj Trzeba napisać: > spływaj , kacapie. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 18:08 nie mam ludki ....mam jedynny ISRAEL....I MOJA NIENAWISC DO ANTY ZYDOW,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 18:10 anty Zydzi sa wszedzie, nie tylko na forum, nie tylko wsrod Polakow ale wszedzie, wiec przestan generalizowac Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 18:15 czytam ten FORUM krew zalewa....czytac tych gnoje ...co zyda widzieli na obrazku.. Odpowiedz Link Zgłoś
antyrzyd Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 18:19 arap1 napisał: > czytam ten FORUM krew zalewa.... i bardzo dobrze :)) > czytac tych gnoje ...co zyda widzieli na obrazku.. "Na obrazku"? Przeciez tutaj kazdy cie widzi i moze przeczytac co myslisz rzydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Lubi nie lubi 11.04.05, 18:53 i dlaczego. Trudno lubic kogos, kto uwaza sie za czlonku Narodu Wybranego przez Boga. Dlaczego trudno? No bo nie uwaza, ze normy, prawa, zwyczaje itp sa dla niego. To jeden powod i chyba jedyny dla ktorego Zydzi nie sa lubiani. Mozna i nalezy ich szanowac za wklad do nauki i kultury. Sympatia swiata wzbudzil Holocaust. No a reszta to poezja wokol powyzszych tematow. No a teraz czy nie mozna by zmienic troche temat? Merci beaucoup. PF Odpowiedz Link Zgłoś
antyrzyd Re: Lubi nie lubi 11.04.05, 18:55 polski_francuz napisał: > Sympatie swiata wzbudzil Holocaust. :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Sympatie 11.04.05, 19:01 polski_francuz napisał: > dla Zydow. Myslalem, ze to oczywiste. jak tu nie lubic takich arapow1 czy fredkow, to sa najlepsze kwiaty narodu wybranego. Odpowiedz Link Zgłoś
antyrzyd Re: Sympatie 11.04.05, 19:02 "Sympatie swiata (dla Zydow) wzbudzil Holocaust." tez brzmi niezle :) fajna recepta dla nielubianych :) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nielubianych 11.04.05, 19:07 eliminowac to recepta niepolska ale nazistowska. Chociaz, niedawno widzialem w kinie "Le couperet" w ktorym glowny bohater wyeliminowal fizycznie wszystkich pretendentow do swojego miejsc pracy. Uscisle dla uwaznych czytelnikow, ze nie uwazam tego za recepte na zlikwidowanie bezrobocia. PF Odpowiedz Link Zgłoś
antyrzyd Re: Nielubianych 11.04.05, 19:10 No juz dobra... Rozbawila mnie tylko troche ta twoja recepta na zdobycie sympatii... :) Dosyc karkolomna... "Sympatie swiata (dla Zydow) wzbudzil Holocaust" Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Recepta 11.04.05, 19:12 nie byla moja ale Adolfa. Ja tylko potwierdzilem jej rezultat. Odpowiedz Link Zgłoś
antyrzyd Re: Recepta 11.04.05, 19:14 polski_francuz napisał: > Ja tylko potwierdzilem jej rezultat. Twoja czy nie twoja ale poskutkowala :) Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Lubi nie lubi 11.04.05, 19:04 zamiast KUTASA moj zydowski M -16..wam W tylek.. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Lubi nie lubi 11.04.05, 19:05 arap1 napisał: > zamiast KUTASA moj zydowski M -16..wam W tylek.. uu fiktor a fe,ty sie powoli ekshibicjonista robisz, a niedawno zapraszales nas do siebie. to jakto w koncu ma byc? Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Lubi nie lubi 11.04.05, 19:18 arap do rachelki......zawsze czekamy w NASZYM ..ISRAELU!!!!gotow przyjac przeciwnika jak mojego GOSCIA......ANTYZYDOW Z URODZENIA NIENAWIDZE.... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Lubi nie lubi 11.04.05, 19:22 arap1 napisał: > arap do rachelki......zawsze czekamy w NASZYM ..ISRAELU!!!!gotow przyjac > przeciwnika jak mojego GOSCIA......ANTYZYDOW Z URODZENIA NIENAWIDZE.... no ale jak ty tak serwujesz kazdemu to jak ja mam przyjezdzac? w koncu cala wasza zgraja na mnie kalumnie rzuca, to ja w koncu nie wiem,czy sie pakowac czy siedziec w moim antyogrodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Lubi nie lubi 11.04.05, 19:28 antyrzyd napisał: > co to takiego ten antyogrod? to ogrod gdzie takie straszne atysyjamy jak ja choduja co moga antysyjamskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Lubi nie lubi 11.04.05, 19:28 siadaj w EL-AL....ZYDZI POSTARAJA SIE O TWOJE BEZPIECZENSTWO :-]]] Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Lubi nie lubi 11.04.05, 19:30 arap1 napisał: > siadaj w EL-AL....ZYDZI POSTARAJA SIE O TWOJE BEZPIECZENSTWO :-]]] no shit,wroce w kawalkach w worku,jak pozwola:))) Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Lubi nie lubi 11.04.05, 19:44 zawsze W calosci.....co twoje to twoje....shit Odpowiedz Link Zgłoś
antyrzyd Re: Lubi nie lubi 11.04.05, 19:30 albo pozwol dzieciakowi pograc w pilke nozna kolo ogrodzenia :)) ZYDZI POSTARAJA SIE O JEGO BEZPIECZENSTWO :-]]] Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz EL AL a Polacy 11.04.05, 20:47 Kilkanascie lat temu wybralem EL AL zgodnie z rada Arapa. Przed "check in" przeluchiwal mnie i innych pasazerow mlody czlowiek na okolicznosc co i po co lecimy i czy nie jestesmy terrorystami. Byl inteligentny, ale ograniczny bo nie mogl zrozumiec dlaczego Polak podrozuje EL ALem. I sie mu zrozumienie zacielo, bo umyslu mu nie starczylo na moj przypadek. I w koncu przyszedl jego manager i wyjasnil mlodemu kontrolerowi co i jak. I cos mi sie widzi, ze tu tez z takimi przypadkami mamy do czynienia. Z ludzmi, ktorym nie starczy umyslu, zeby zrozumiec, ze Polacy to taki narod jak i inne. A staraje sie nasz podejsc jak ten kontroler EL ALu mnie. PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Silne uczucia 11.04.05, 19:30 o to wlasnie chodzi o te silne uczucia (takie jak nienawisc). We Francji rzadko je mamy, w Polsce sie tez coraz mniej nienawidzi. Chyba to wplyw tego kotla kultur i religii jakim jest terytorium dzisiejszego Izraela, ze sie nienawidzi. Zawsze kogos i zawsze za cos. Dlatego te glosy brzmi tak obco na tym forum. Gdzie sie godzimy z Niemcami wyobrazamy sobie przyszlosc z Rosjanami. A Ty z ta nienawiscia siejesz niepokoj. Nie poszedlbys troche postrzelac z Twojego M-16, aby sie wyladowac? OK? PF Odpowiedz Link Zgłoś
antyrzyd Re: Silne uczucia 11.04.05, 19:39 polski_francuz napisał: > Nie poszedlbys troche postrzelac z Twojego M-16, aby sie wyladowac? On tylko mysli o naszej krwi i zemscie... Jakby tylko mogl.... :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22610785&a=22612017 Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Jak 11.04.05, 19:10 zrobic jak najwiecej antysemitow. Taki byl cel Twego watku? Masz silna konkrencje w osobie Fredzia. Ten wklad do nauki i kultury staje sie coraz bardziej przeszloscia. Terazniejszosc to wlasnie M-16 i rasizm antyarapski. PF Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 18:56 no w tym masz racje lae jest wielu co tak nie mysli a tez ich obrazasz , znizasz sie do poziomu tych gnoi Odpowiedz Link Zgłoś
antyrzyd Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 18:59 umow sie z nim manius w realu, zeby mu potrzymac dlon na czolku i pomasowac plecy.... moze szybciej sie uspokoi i nie bedzie juz chcial sie zemscic za te 6 milionow? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 18:58 arap1 napisał: > czytam ten FORUM krew zalewa....czytac tych gnoje ...co zyda widzieli na > obrazku.. fiktor czas na pastylke. Odpowiedz Link Zgłoś
flondrowaty wont, kacapie 11.04.05, 18:11 Jaki z ciebie żyd, kacapie, jeśli nawet nie potrafisz zajrzeć do słownika, żeby sprawdzić, jak się pisze łódka. Kacap i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
flondrowaty Re: wont, kacapie 11.04.05, 18:26 manny_ramirez napisał: > przygania kociol garnkowi Jak ktoś udaje Żyda a jest zwyczajnym chamidłowatym kacapem, to mu to mówię - bez ogródek. Zrozumiano? Jeśli tak, to - odmaszerować. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: swirniety rzyd nt 11.04.05, 18:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22610785&a=22611575 Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: witamy w gronie 11.04.05, 18:23 szlagus we wlasnej osobie? mialem lepsze zdanie o tobie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
antyrzyd Re: witamy w gronie 11.04.05, 18:25 glupis manius jak but i duchy widzisz. Ale to tez nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: witamy w gronie 11.04.05, 18:25 suka ANTY RZYD....cieczke masz arab twoj koziol>>>. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 18:25 Co ujadasz: 1.na Niemców - ile to miliardów dolarów Niemcy wpłaciły na rzecz Izraela od 1948 r.? Ile broni wam przekazały za darmo - łącznie z okrętami podwodnymi choć wiedzieli że służyć będą za nosiciele broni jądrowej? 2.na Polaków. Mówisz "Lachy" antysemici - Kiedy w Europie Żydzi byli prześladowani znajdowali bezpieczne schronienie w Polsce. Zachowany dokument z 1098 roku mówi o przybyciu do Polski Żydów po ich wygnaniu z Pragi Czeskiej. Wiadomo także o przybyciu do Polski za Kazimierza Wielkiego tysięcy Żydów wypędzanych z miast zachodniej Europy. W ten sposób Polska stała się największym skupiskiem Żydów na świecie. W 1400 roku było w Polsce 30 000 Żydów, a w XVIII wieku już ponad 1 000 000 co stanowiło 70% europejskiego i 40% światowego żydostwa. Wielu Żydów osiągnęło wysokie stanowiska państwowe jak np: Salomon Ezofowicz został w 1510 roku podskarbim litewskim (czyli wiceministrem finansów) , zaś jego brat Michał był praktycznie zarządcą skarbowym króla Zygmunta I, a w nagrodę za swe zasługi otrzymał w 1525 roku szlachectwo i herb Leliwa. Nie była rzeczą znaną w tych czasach w całej Europie nobilitacja nie ochrzczonego Żyda. Za panowania Stefana Batorego Żydzi uzyskali autonomię i utworzyli własny sejm czterech ziem (Waad) z siedzibą w Lublinie. Podlegali oni opiece królewskiej , stąd wszelkie antyżydowskie wybryki mieszczaństwa niemieckiego w miastach polskich na tle ekonomicznym były surowo karane. Odpowiedz Link Zgłoś
antyrzyd Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 18:28 stranger.pl napisał: > wiedzieli że służyć będą za nosiciele broni jądrowej? Wlasnie ze nie wiedzieli. Tak sie robi w przyslowiowego buca przyjaciol i sojusznikow. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 21:27 Gorzka prawda dla Niemców - wiedzieli, tzn. rząd niem. wiedział, uprzedzony o takiej możliwości przez niem. ministerstwo obrony. Prawdopodobnie niem. opinia publiczna dowiedziała się po fakcie. Media też wiedziały (przynajmniej część) ale przez długi czas milczały, by nie być posądzone o... antysemityzm. Tym bardziej że konstytucja Niemiec zabrania eksportu broni do "strefy działań wojennych". Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 18:33 nasza KREW nie do sprzedania >czekam zemsty....ISRAEL ZYJE...gdzie nasi 6 MILIONY ZABITE SPALONE ......pytam WAS..... Odpowiedz Link Zgłoś
antyrzyd Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 18:36 arap1 napisał: > nasza KREW nie do sprzedania >czekam zemsty....ISRAEL ZYJE...gdzie nasi 6 > MILIONY ZABITE SPALONE ......pytam WAS..... nie pisalem ze swir? Z glodu i strachu mu sie wszystko w glowie pomieszalo. Dziwic sie, ze nawet do dzieciakow grajacych w pilke strzelaja? Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 18:50 :)))))))))))))))))))))))))) uklony ============================================================================== Dziwic sie, ze nawet do dzieciakow grajacych w pilke strzelaja? Odpowiedz Link Zgłoś
flondrowaty Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 18:37 Uważaj, kacapie, nie natężaj się tak, bo ci jeszcze żyłka pier.dzielna pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 18:46 flondra dobra na patelnie jak twoje ZSRANE ZYCIE...plaskie Odpowiedz Link Zgłoś
flondrowaty Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 19:16 Sam masz ZSRRane życie, kacapie Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 21:43 Skoro tak mówisz to zwróćcie Niemcom te kilkanaście miliardów dolarów plus odsetki. A jak zwrócisz to będziesz sobie mógł latać z siekierką i pod nosem paplać: "łaknę krwi", "łaknę krwi". "Nasza KREW nie do sprzedania >czekam zemsty....". A na razie wygląda to tak - dojna krowa nr 1. czyli USA i dojna krowa nr. 2 czyli Niemcy żywią i bronią Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: szwaby I lachy...antysymici.....ISRAEL ZYJE. 11.04.05, 18:53 Moj local bum przy zjezdzie z autostrady , (co prawda z wyciagnieta reka) tez zyje :))) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 ISRAEL ZYJE.??? 11.04.05, 21:40 Ale co to za zycie? Israel jest przykladem, dlaczego potrzebna jest eutanazja. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: ISRAEL ZYJE.??? 11.04.05, 21:52 Niektórzy mówią, że eutanazja w tym przypadku to musztarda po obiedzie - gdyż należało przeprowadić aborcję. Ponadto czy to "życie" o którym mówił "arap" nie przypomina życia p. Terri Schiavo. Czy jest gdzieś w poblizu "mąż" Terri czyli Izraela? Odpowiedz Link Zgłoś