Dodaj do ulubionych

Cus ci powiem Nanny :)

11.04.05, 23:45
Wdales sie w dyskusje z kims , dla kogo szachy i Bliski Wschod sa jego pasja
pozwolisz , (zaloze sie) , ze zna i ma odpowiedz na twoje pytania i
watpliwosci . Pozwolisz rowniez , ze z boku popatrze jak split zerznie ci
dupe ? Nie bez kozery wtykam nosa - Zastanowiles sie kiedys dlaczego IL
polscy Zydzi unikaja jego posty ?

narazie

Obserwuj wątek
    • abe_ltd A na ktorym watku ta dyskusja? Tez chcem popatrzec 11.04.05, 23:58
      • i-love-2-bike Re: A na ktorym watku ta dyskusja? Tez chcem popa 12.04.05, 00:01
        chiba o to biega:))
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22554142&a=22554142
        • j-k pisze sie: - hiba 12.04.05, 00:34
          dziewcze...

nie lubie jezykowego partactwa.
          • i-love-2-bike Re: pisze sie: - hiba 12.04.05, 00:53
            j-k napisał:

> dziewcze...
            >
            > nie lubie jezykowego partactwa.

lol right hloopcze.
            • j-k no vidzisz, wreszcie razumiejesz 12.04.05, 00:58
              za co Piotrowski poszedl do pudla...
              przeciez nie za zabicie Popieluszki...
              tylko za to, ze spartolil robote...

podobnie z Saddamem...
              partaczy wolny rynek eliminuje w sposob naturalny.
              • i-love-2-bike Re: no vidzisz, wreszcie razumiejesz 12.04.05, 01:02
                j-k napisał:

> za co Piotrowski poszedl do pudla...
                > przeciez nie za zabicie Popieluszki...
                > tylko za to, ze spartolil robote...
                >
                > podobnie z Saddamem...
                > partaczy wolny rynek eliminuje w sposob naturalny.

piotrowski i saddamek poszli do pudla,bo ich zlapali,nie dlatego,ze spartolili
                robote. jk tozto hloopcze swieta nauka,jak grzeszysz to nie daj sie zlapac,tak
                samo bylo z naszym biednym clintonkiem.
                • j-k no vidzisz, nie razumiejesz 12.04.05, 01:20
                  zlapali ich dlatego, ze spartolili robote.

ale ogolnie

nashledano.
                  • i-love-2-bike Re: no vidzisz, nie razumiejesz 12.04.05, 01:22
                    j-k napisał:

> zlapali ich dlatego, ze spartolili robote.
                    >
                    > ale ogolnie
                    >
                    > nashledano.

zlapali ich bo ktos byl lepszy od nich. mysl jk,myslenie ma przyszlosc.
                    podstawowa dewiza zlodzieja,to nie dac sie zlapac.
                    • j-k Re: no vidzisz, nie razumiejesz 12.04.05, 01:28
                      alez dokladnie o tym pisze, papuzko.
                      po co po mnie powtarzasz.?

pamietaj 1.70 m
                      60 kg zywej wagi
                      i nie dzieciata
                      to moj ideal kobiety
                      wiek i poziom inetligencji obojetny.

o to sam sie (pozniej) zatroszcze.
                      • i-love-2-bike Re: no vidzisz, nie razumiejesz 12.04.05, 01:33
                        j-k napisał:

> alez dokladnie o tym pisze, papuzko.
                        > po co po mnie powtarzasz.?
                        >
                        > pamietaj 1.70 m
                        > 60 kg zywej wagi
                        > i nie dzieciata
                        > to moj ideal kobiety
                        > wiek i poziom inetligencji obojetny.
                        >
                        > o to sam sie (pozniej) zatroszcze.

alez po co mi to hloopcze to piszesz,my rozmawiamy o zlodziejach a nie o bunnies.
                        jk,ty chyba jakies grube lubisz, a ze inteligencji jej nie trza to fakt,przeciez
                        jasiu z toba bedzie sie zadawac to i po co babie umysl,ty jej pomozesz.
                        • j-k pomogie i Tobie - Dobra Kobieto 12.04.05, 01:36
                          bom uczynny jest.

tylko do rzeczywistosci musisz sie nagiac.

niczym Juszczenko.

dobroj noczi.
                          • i-love-2-bike Re: pomogie i Tobie - Dobra Kobieto 12.04.05, 01:38
                            j-k napisał:

> bom uczynny jest.
                            >
                            > tylko do rzeczywistosci musisz sie nagiac.
                            >
                            > niczym Juszczenko.
                            >
                            > dobroj noczi.

no nareszcie jasio nadszedl ten czas na dobranoc. spij i snij...a ja sie
                            naginam,naginam i naczej bym jeszcze wygladala jak twoj ideal.
    • dana33 Re: Cus ci powiem Nanny :) 12.04.05, 00:19
      ja ci odpowiem, rattlerku..... nie unikamy postow rozlupanca.... po prostu nie
      mozna rozmawiac z kims, kto nie ma ochoty byc neutralnym, sprawiedliwym i kto
      za zadne skarby nie jest gotow przyznac, ze tzw. palestynczycy ze swoim
      generalissimo na czele pogorszyli, i to o wiele, swoj los. trudno rozmawiac z
      kims, kto nie jest gotow zaakceptowac faktow historycznych, kto jedyne co ma w
      glowie, to odwrot israela do granic 67 bez zadnych warunkow. trudno rozmawiac z
      kims, kto rzada tylko od jednej strony, a druga, sama winna swojej sytuacji, ma
      dostac za nic wszystko.
      piszecie o wejsciu wojsk israelskich do nablus? fajnie. a co o 100 rakietach
      zrzuconych w ostatnich 2 dniach na israel? wejscie do nablusu bylo odpowiedzia
      na te 100 rakiet. pisalam juz po zamachu sprzed paru tygodni, ze jeden zamach
      nie dostal naszej odpowiedzi, ale czy drugi lub trzeci tez, tego nie jestem
      pewna. zrzucenie 100 rakiet jak widac, nie przechodzi u nas do porzadku
      dziennego. chca terroru, dostana ladnie w dupe. chca pokoju i wlasnego panstwa,
      niech tego dowioda. a rozlupaniec niech sie dalej sam pasjonuje. nas jego pasje
      nie bardzo interesuja. zrobimy to, co dla nas najlepsze, a nie to, czego sobie
      zazada jakis tam polsko-amerykanski bubek.
      • muslim_chichi odebralabys maila ? :) 12.04.05, 00:26
        • dana33 Re: odebralabys maila ? :) 12.04.05, 00:33
          odebralabym, jakby byl... :)))) ale sprawdzilam i gur nischt mit gur nischt
          mit farfalach... :))))
          • muslim_chichi z cala pewnoscia jest :) 12.04.05, 00:34
            tylko ciii :)
            • awicenna muslim 12.04.05, 00:43
              dostales dwa emaile od znajomego na znajomy adres:)
              • muslim_chichi hmmm??? napisz to troszke jasniej na 12.04.05, 01:40
                muslim_chichi@gazeta.pl

???
            • dana33 Re: z cala pewnoscia jest :) 12.04.05, 00:44
              nu, teraz gefinden un gelesen.... :)))
              • abe_ltd DANA!!! 12.04.05, 01:14
                נא לא לחשוף את פרטי האישיים M_C jak juz musisz z nim korespondowac.
                :D
                • abe_ltd Re: DANA!!! Cos mi tu literek brakuje 12.04.05, 01:23
                  jeszcze raz
                  נא לא לחשוף את פרטי האישיים
                  to M_C jak juz musisz z nim korespondowac.
                  Pzdrw
                  • muslim_chichi oczywiscie ze muslim 12.04.05, 01:41

• manny_ramirez Re: oczywiscie ze muslim 12.04.05, 01:42
                      Nieladnie muslim nieladnie
                      www.eurojihad.org/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=112
                      • muslim_chichi podkreslic kolorkiem notatke??? 12.04.05, 01:44
                        Notatka:

tłumaczenie z www.faithfreedom.org/index.htm

manny_ramirez
                        • manny_ramirez Re: podkreslic kolorkiem notatke??? 12.04.05, 01:45
                          mea culpa
                          • muslim_chichi no raczej :P 12.04.05, 01:46
                            nieladnie tak oskarzac muslimow o takie prostactwa :)

jestem gleboko zbulwersowany :) ;)
                          • abe_ltd Ciekawa czy uzyskales pozwolenie autora na 12.04.05, 01:46
                            przetlumaczenie jego tekstu? Nie sadze.
                            • manny_ramirez Re: Ciekawa czy uzyskales pozwolenie autora na 12.04.05, 01:50
                              tlumaczyc sobie moge co chce a odpowiedzialny jest ten co publikuje:)
                              • abe_ltd glad you've got all worked out 12.04.05, 01:58
                                • manny_ramirez Re: glad you've got all worked out 12.04.05, 02:04
                                  Abe looks you are sore about this portal, i can take it. But muslim is right
                                  abe, that portal is informational, everything there is a fact, the news story I
                                  translated was about iranian police cracking down on demonstrators. No personal
                                  imput or any untrue information. Cold facts.
                                  • abe_ltd Re: glad you've got all worked out 12.04.05, 02:12
                                    I ain't no sore, manny. I just don't like blatant fanatism, intolerance,
                                    xenophobia - everything that this portal represents.
                                    But my feelings are besides the point. I am just saying that articles, research
                                    publications and esseys are automatically subject to copyright. You may be
                                    infringing the author's intelectual property rights by copying them,
                                    translating, publishing and distributing without the author's consent.
                                    Certain material you can quote so long as you properly credit the author and
                                    publication you took it from, acknowledging what's a direct quote and what is
                                    your interpretation.
                                    That's all.
                                    • manny_ramirez Re: glad you've got all worked out 12.04.05, 02:19
                                      we know that:)
                                      and so far I see no fanaticism there
                                      Zapraszam wszystkich do dyskusji o historii Rzeczpospolitej Obojga Narodow
                                      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25220
                                      zapraszam takze do forum watkow swiatowych ghotira
                                      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=27433
                            • muslim_chichi nie kompromituj sie abe-znasz sie na tym 12.04.05, 01:59
                              jak na wszystkim innym o czym mowisz

autor by nam jeszcze z checia podziekowal.juz nawiazalem wspolprace z kilkunastoma stronami na calym swiecie w kwestii wykorzystania ich grafik,zdjec,rysunkow oraz bazy materialowej.

bardzo mili ludzie i musze cie poinformowac ze chca tego samego co my: aby ta informacja szla w swiat i byla tlumaczona na wszystkie jezyki :))))

to jest XXI wiek.a nas wszystkich muslimow_chichi laczy na swiecie jeden cel-aby coraz wieksza rzesza ludzi wiedziala co sie dzieje :)

muslim_chichi
                              • abe_ltd Good luck and God's speed. Or Allah's? 12.04.05, 02:13
                                Cytuj zlotko wszystkie swoje zrodelka dokladnie i wtedy bedzie jasno z jakich
                                ciemno-mrocznych zrodel sie twoje 'fakty' biora.
                                • muslim_chichi Re: Good luck and God's speed. Or Allah's? 12.04.05, 02:17
                                  cytuje zrodla: chodzi o wzajemna pomoc wszystkim stronom o tej tematyce:tzw sprawa promowania stron i ich pozycjonowania :)))

my sobie pomagamy abe :))) a co do nas to sie nie martw :)) niedlugo juz ci obwieszcze triumfalnie ze bedziemy mieli zgode na publikowanie materialow zdjeciowych najwiekszych agencji prasowych :)))

a to nasze zrodla:

www.faithfreedom.org/index.htm
                                  www.zenit.org/english/
                                  źródło: Ekumenizm.pl

ktore ci sie nie podobaja???
                                  • abe_ltd Re: Good luck and God's speed. Or Allah's? 12.04.05, 02:22
                                    O zadnych nie slyszalam. Tak jak nie slyszalam o Radiu Maryja zanim mnie tu o
                                    nim nie poinformowano. Powiedzialabym, ze credibility ranking taki sam? :DDDD
                                    • muslim_chichi Re: Good luck and God's speed. Or Allah's? 12.04.05, 02:27
                                      abe,powtarzam.znajac historie twoich bredni jakie wypisywalas na tym forum ja nie mam watpliwosci ze bardzo malo slyszalas.

i sorry.ale kolejny fakt jest taki:to sa uznane portale.mam wrazenie ze wiedza wiecej od podskakujacej na jakims forum panienki z NZ wypisujacej co chwila totalne brednie :)
                                      • abe_ltd Nu, toz to przeciez sami respectable journalists 12.04.05, 02:31
                                        tam piszom. Wystarczy po tytulach przejechac ... "Did PLO kill Robert
                                        Kennedy?", nu a ludzie sie dziwiom ze rattler o chazarach teksty posuwa - tez z
                                        internetowych portali. Nawet ja mam internetowy portal :DDD
                                        • i-love-2-bike Re: Nu, toz to przeciez sami respectable journali 12.04.05, 02:35
                                          abe_ltd napisała:

> tam piszom. Wystarczy po tytulach przejechac ... "Did PLO kill Robert
                                          > Kennedy?", nu a ludzie sie dziwiom ze rattler o chazarach teksty posuwa - tez z
                                          >
                                          > internetowych portali. Nawet ja mam internetowy portal :DDD

nu wlasnie. u nasz jest taka wrozka MS.Cleo,una ci wie najlepiej co w trawie
                                          piszczy,jutro bede ja cytowala jako wiarygodne zrodlo. jak chlopy mogom to jo
                                          tysz. a ta wrozka bardzo mundra,wydoila pare milionow od takich nieszczesnikow
                                          jak krasy i munny,bo oni ciagle sie pytajom, a una poprostu wi:))
                                          • marcus_crassus najlepiej wie niejaka love cos tam :) 12.04.05, 02:37
                                            jak ona tak duzo wie to az sie cisnie pytanie dlaczego ta swoja wiedze publikuje jedynie na jakims forum na portalu gazety ktorej de facto nie lubi :)))

zalosne dziewczynki :) czy wy nie mozecie otworzyc oczu wreszcie :)
                                          • abe_ltd Utej wrozki tez free screensavers z golym babkami? 12.04.05, 02:38
                                            Mnie sie nawinal taki jak jedna ze stron cziko_latino sobie obgladalam. To tez
                                            podnosi poziom takiego portalu :DDDD
                                        • marcus_crassus to przeczytaj lepiej ten artykul i sie dowiedz 12.04.05, 02:35
                                          o czym on jest, zanim zaczniesz mowic o czyms o czym znow pojecia nie masz.

ty masz poziom jednego mojego znajomego z 2 klasy podstawowki - zapamietalem go do teraz bo jak "pani wychowawczyni" ktora kazala nam przeczytac ksiazke (tylul "kotek i ja" czy jakos tak) on na pytanie o czym byla ksiazka powiedzial jednym wydechem:

ona pse pani byla o kotku i O MNIE :))))

twoja glebia myslenia bardzo mi sie z nim kojarzy :)
                                          • abe_ltd Re: to przeczytaj lepiej ten artykul i sie dowied 12.04.05, 02:42
                                            Ty tez mi przypominasz takiego jednego zucha z pszedszkola. Ja Pani
                                            powiedziala, ze sie bedziemy bawic w Indian i Kolboi i kazala nam wybrac kim
                                            chcemy byc to on chcial byc odbydwoma naraz bo chcial i luk i rewolwer miec.
                                            Chciwe, egocentrynczne i nie umialo sie dzielic niczym z innymi to dziecko
                                            bylo. Nie wiem na co wyroslo. Moze na ciebie.
                                            • marcus_crassus rozumiem abus :) 12.04.05, 02:46
                                              ale rozumiesz ze nie moge dluzej juz na ciebie marnowac czasu poniewaz musze jeszcze pare rzeczy dopracowac na portalu a poniewaz dzis juz dochodzimy bez wejscia na indexacje wyszukiwarek do poziomu 400 unikalnych odwiedzajacych to twoja osoba jakby to ujac :)

staje sie niezwykle malo istotna :))

ale mozesz jak masz pytania pisac mail na

administracja@eurojihad.org :))

z checia rozpatrzymy pani sugestie :)

:DDDDDD

no to popisz sobie jeszcze swoje przemyslenia na tym forum,pozabijaj samotnosc i do wyrka :)
                                • i-love-2-bike Re: Good luck and God's speed. Or Allah's? 12.04.05, 02:18
                                  abe_ltd napisała:

> Cytuj zlotko wszystkie swoje zrodelka dokladnie i wtedy bedzie jasno z jakich
                                  > ciemno-mrocznych zrodel sie twoje 'fakty' biora.

wedrowaly dwa michaly
                                  jeden duzy,drugi maly
                                  jak ten duzy zaczal krazyc
                                  to ten maly nie mogl zdazyc
                                  • abe_ltd Re: Good luck and God's speed. Or Allah's? 12.04.05, 02:24
                                    Miedzy manny a marcusem to juz trudno siem polapac, ktory na ktorego ma zly
                                    wplyw.
                                    • i-love-2-bike Re: Good luck and God's speed. Or Allah's? 12.04.05, 02:25
                                      abe_ltd napisała:

> Miedzy manny a marcusem to juz trudno siem polapac, ktory na ktorego ma zly
                                      > wplyw.

papuzki nierozlaczki,teraz czas na "zierkalo",bo to zawsze papuzkom pomaga
                                      zobaczyc jakie sa ladne i madre.
                                      • abe_ltd Ciekawe czy januszek tez tam pisuje? Trzecia papuz 12.04.05, 02:33
                                        ka. No i pare innych papug. Styl mozna rozpoznac.
                                        • manny_ramirez Re: Ciekawe czy januszek tez tam pisuje? Trzecia 12.04.05, 02:34
                                          moze Panie zechca:)
                                          • abe_ltd Ja siem nie assocializuje z brukowcami ;DDD n.t 12.04.05, 02:43
                                        • i-love-2-bike Re: Ciekawe czy januszek tez tam pisuje? Trzecia 12.04.05, 02:36
                                          abe_ltd napisała:

> ka. No i pare innych papug. Styl mozna rozpoznac.

nie januszek juz dobranoc powiedzial i marzy o kobicie 170cm z calymi 60 kg
                                          zywej wagi. nie wiedzialam,ze ta hoolera takie tluste lubi:))
                                          • abe_ltd Re: Ciekawe czy januszek tez tam pisuje? Trzecia 12.04.05, 02:44
                                            Tluste? Toz to ja 60kg i nie uwazam sie za tlusta :( To zes mnie w kompleksy
                                            wpuscila, rachelko!
                                            • i-love-2-bike Re: Ciekawe czy januszek tez tam pisuje? Trzecia 12.04.05, 03:18
                                              abe_ltd napisała:

> Tluste? Toz to ja 60kg i nie uwazam sie za tlusta :( To zes mnie w kompleksy
                                              > wpuscila, rachelko!

to cwicz hollero,ja tyle nie wyciagam a zem stara jak swiat.nic dziwnego,ze
                                              jotka za tobom lata,wie chlop co dobre:)))
                              • abe_ltd A i jeszcze jedno 12.04.05, 02:20
                                Skad wiesz, ze te tak ochoczo ci przekazane 'informacje' to sa fakty.
                                Veryfikujesz je z innymi (read: neutralnymi) zrodlami. Uwazaj madralo, zeby
                                twoje 'fakty' nie byly tak samo zdemaskowane jak te podstawy Inteligence na
                                temat obecnosci BMR w Iraku. Zdaje sie ze okazaly sie one zaczerpniete z pracy
                                akademickiej studenta.
                                • muslim_chichi Re: A i jeszcze jedno 12.04.05, 02:24
                                  ekumenizm.pl gadaja glupoty :)))

daniel pipes gada glupoty :)))

www.faithfreedom.org/index.htm gada glupoty :)))

a mi sie wydaje abe ze to ty gadasz glupoty :)))

i stawiam na to naprawde duzo :))

bo nie masz zielonego pojecia o sprawach w ktorych sie wypowiadasz i o nich mowisz.

historia glupot jakie wypisalas na tym forum niczego cie nie nauczyla.dzien sie konczy a ty kolejnego dnia budzisz sie i i znow gadasz tak samo od rzeczy.to smutne
                                  • i-love-2-bike Re: A i jeszcze jedno 12.04.05, 02:26
                                    muslim_chichi napisał:

> ekumenizm.pl gadaja glupoty :)))
                                    >
                                    > daniel pipes gada glupoty :)))
                                    >
                                    > www.faithfreedom.org/index.htm gada glupoty :)))
                                    >
                                    > a mi sie wydaje abe ze to ty gadasz glupoty :)))
                                    >
                                    > i stawiam na to naprawde duzo :))
                                    >
                                    > bo nie masz zielonego pojecia o sprawach w ktorych sie wypowiadasz i o nich mow
                                    > isz.
                                    >
                                    > historia glupot jakie wypisalas na tym forum niczego cie nie nauczyla.dzien sie
                                    > konczy a ty kolejnego dnia budzisz sie i i znow gadasz tak samo od rzeczy.to s
                                    > mutne
                                    >
                                    >
                                    > krasy mowisz o sobie,a to pasuje jak ulal?
                                    • muslim_chichi podaj tutaj bledy tego krasego :) 12.04.05, 02:28
                                      bo ja ci moge podac bledy twojej kolezanki abe ze zajma cala strone :)))

znow czcza gadanina??

podobno z tego slyniesz :) ktos cie nawet kuchta nazywal czy jakos tak :)
                                      • i-love-2-bike Re: podaj tutaj bledy tego krasego :) 12.04.05, 02:33
                                        muslim_chichi napisał:

> bo ja ci moge podac bledy twojej kolezanki abe ze zajma cala strone :)))
                                        >
                                        > znow czcza gadanina??
                                        >
                                        > podobno z tego slyniesz :) ktos cie nawet kuchta nazywal czy jakos tak :)
                                        >

krasy aby wyliczyc twe bledy to musialabym pisac do rana a mie sie nie chce:))
                                        szkoda,ze nie zapytales o swe pozytywne cechy,mysle,ze w sekunde mozna podac--0:))
                                        a ja tak kuchta a moze kruchta bylam,tego nie pamietam:)))
                                        • abe_ltd Krasula i bledy? Alez nie. Z krasula mozna tylko 12.04.05, 02:35
                                          gadac o BYKACH. I to wielkich :DDD
                                          • i-love-2-bike Re: Krasula i bledy? Alez nie. Z krasula mozna ty 12.04.05, 02:36
                                            abe_ltd napisała:

> gadac o BYKACH. I to wielkich :DDD

jo jo
                                        • marcus_crassus tiaaaaa 12.04.05, 02:37
                                          a mi wystarczy jeden :))

czy jeden tez musialabys pisac do rana :)

moze ty niepismienna jestes? :)
                                          • i-love-2-bike Re: tiaaaaa 12.04.05, 03:16
                                            marcus_crassus napisał:

> a mi wystarczy jeden :))
                                            >
                                            > czy jeden tez musialabys pisac do rana :)
                                            >
                                            > moze ty niepismienna jestes? :)
                                            >
                                            nu pewnie zem pismienna nie jest,po co mam sie meczyc,jak Ms.Cleo za mnie mysli.
                                            a jeden to latwo
                                            odin
                                            roz
                                            one
                                            uno
                                            byl nawet taki wierszyk ladny
                                            bielejet parus odinokij...
                                            • marcus_crassus czyli jednym slowem 12.04.05, 03:18
                                              jak zwykle nie masz nic merytorycznego do powiedzenia.ot tak sobie gadasz od rzeczy.

czyli dzien jak codzien :)
                                              • i-love-2-bike Re: czyli jednym slowem 12.04.05, 03:20
                                                marcus_crassus napisał:

> jak zwykle nie masz nic merytorycznego do powiedzenia.ot tak sobie gadasz od rz
                                                > eczy.
                                                >
                                                > czyli dzien jak codzien :)
                                                >

no w koncu krasy ty musisz blyszczec,jak ja bym zaczela do rzeczy mowic,to
                                                portal bys zamknal,a wtedy mialbys niechybnie zly dzionek.
                                                • marcus_crassus pierdu-pierdu rachelka 12.04.05, 03:28
                                                  nudzisz.znow nie masz nic do powiedzenia i blakasz sie tutaj bo nie masz do kogo geby otworzyc
                                                  • i-love-2-bike Re: pierdu-pierdu rachelka 12.04.05, 03:28
                                                    marcus_crassus napisał:

> nudzisz.znow nie masz nic do powiedzenia i blakasz sie tutaj bo nie masz do kog
                                                    > o geby otworzyc
                                                    >

just ask ms.cleo do kogo ty mowisz einsteinie?
                                                    junkbrosnews.com/EvenMoreNews/cleo.htm
                                                  • marcus_crassus rachelka.tak na powaznie 12.04.05, 03:35
                                                    zastanawialas sie kiedys nad motywami swoich bredni???wstydzisz sie tego??? czy przychodzi ci to tak samo z siebie.jak komus zarzucasz ze pisze nieprawde i bzudry a pozniej nie mozesz podac nawet jednej to wychodzisz na kretynke.

nie zdajesz sobie z tego sprawy czy zdajesz ale nie miesz co masz ze soba zrobic?
                                                  • abe_ltd BO twoich brednich po prostu nie mozna ujac w 12.04.05, 03:38
                                                    slowa. Jak np kiedy proponowales aby rozmiar deficytu rzadu federalnego mierzyc
                                                    notowaniami na stock exchange!
                                                  • i-love-2-bike Re: BO twoich brednich po prostu nie mozna ujac w 12.04.05, 03:51
                                                    abe_ltd napisała:

> slowa. Jak np kiedy proponowales aby rozmiar deficytu rzadu federalnego mierzyc
                                                    >
                                                    > notowaniami na stock exchange!

no to idziemy ladnie w dol,gdyz nasza gielda nie osiagnela jeszcze poziomu
                                                    sprzed 6 lat,tzn DJIA, a NASDAQ to chyba jeszcze 50% nawet nie wyrobil.teraz ta
                                                    cena barylki ropy nam bardzo pomoze wydobyc sie z tego dolka:))
                                                    nu na mnie pora, a ty cwicz:)))pozdr
                                                  • i-love-2-bike Re: rachelka.tak na powaznie 12.04.05, 03:49
                                                    marcus_crassus napisał:

> zastanawialas sie kiedys nad motywami swoich bredni???wstydzisz sie tego??? czy
                                                    > przychodzi ci to tak samo z siebie.jak komus zarzucasz ze pisze nieprawde i bz
                                                    > udry a pozniej nie mozesz podac nawet jednej to wychodzisz na kretynke.
                                                    >
                                                    > nie zdajesz sobie z tego sprawy czy zdajesz ale nie miesz co masz ze soba zrobi
                                                    jak wiesz panie mecenasie,a to powinienes wiedzic wykonujac swoj zawod,ze
                                                    wszystko zalezy od definicji bredni. ty czesto czepiasz sie ludzi ot tak dla
                                                    zasady, a ja pisalam ci wielokrotnie dlaczego uwazam twoj punkt widzenia
                                                    swiata,jak rowniez styl rozmowy z dugimi, za co najmniej dziwny,ze nie powiem
                                                    dosadniej. kazdy twoj wpis na temat rasy arabskiej,ich religii,tradycji i
                                                    kultury ty dosc wulgarnie negujesz,a wiec twoj swiat ma 2 kolory. moim zdaniem
                                                    to smieszne. w dodatku puszysz sie tu na forum jak paw,chcac grac ciagle wiodace
                                                    role,a w rzeczywistosci nie jestes ani lepszy ani gorszy od wielu z nas. twoje
                                                    definicje i charakterystyka wielu osob tu piszacych,sa "how shall I say it"
                                                    -infantylne, a wiec mam takie a nie inne zdanie na twoj temat,a ty na moj. ot
                                                    czasem sobie pogledze z toba,ale ty i ja to dwie rozne postaci,ty mnie uwazasz
                                                    za nikogo, a ja nie musze sie tobie spowiadac kim jestem,ani mi specjalnie nie
                                                    zalezy,zeby tak czy inaczej zmienic moj obraz w twoich oczach.
                    • muslim_chichi oczywiscie ze muslim_chichi to mc 12.04.05, 01:42
                      przeciez -m-uslim_-c-hichi = mc.

a co ty myslalas ze muslim chichi to BD albo PO albo GT?

muslim_chichi (mc)
                      • abe_ltd No shit! Nigdy bym na to nie wpadla ;ddd N.T 12.04.05, 01:48
      • explicit Re: Cus ci powiem Nanny :) 12.04.05, 17:42
        Groch z kapusta , ciucka , uporzadkuj to troche bo skaczesz z tematu na temat
        jak poparzony kot :) Ciezko sie polapac o co ci chodzi ?

uklony

==============================================================================

ja ci odpowiem, rattlerku..... nie unikamy postow rozlupanca.... po prostu nie
        mozna rozmawiac z kims, kto nie ma ochoty byc neutralnym, sprawiedliwym i kto
        za zadne skarby nie jest gotow przyznac, ze tzw. palestynczycy ze swoim
        generalissimo na czele pogorszyli, i to o wiele, swoj los. trudno rozmawiac z
        kims, kto nie jest gotow zaakceptowac faktow historycznych, kto jedyne co ma w
        glowie, to odwrot israela do granic 67 bez zadnych warunkow. trudno rozmawiac z
        kims, kto rzada tylko od jednej strony, a druga, sama winna swojej sytuacji, ma
        dostac za nic wszystko.
        piszecie o wejsciu wojsk israelskich do nablus? fajnie. a co o 100 rakietach
        zrzuconych w ostatnich 2 dniach na israel? wejscie do nablusu bylo odpowiedzia
        na te 100 rakiet. pisalam juz po zamachu sprzed paru tygodni, ze jeden zamach
        nie dostal naszej odpowiedzi, ale czy drugi lub trzeci tez, tego nie jestem
        pewna. zrzucenie 100 rakiet jak widac, nie przechodzi u nas do porzadku
        dziennego. chca terroru, dostana ladnie w dupe. chca pokoju i wlasnego panstwa,
        niech tego dowioda. a rozlupaniec niech sie dalej sam pasjonuje. nas jego pasje
        nie bardzo interesuja. zrobimy to, co dla nas najlepsze, a nie to, czego sobie
        zazada jakis tam polsko-amerykanski bubek.
    • manny_ramirez rattler 12.04.05, 01:41
      z tego co pamietam to split sie poddal piszac ze widzi ze mnie nie przekona:)
      ale jak ma jakas ciezka artylerie to bring it on:))
      • abe_normalna_baba Re: rattler 12.04.05, 04:40
        A ja jestem mistrzynia kobiet w szachach (w panstwie w ktorym mieszkam).
        Z przyjemnoscia pokaze splitowi gdzie raki zimuja!
        • dana33 do muslima marcussa :) 12.04.05, 07:56
          marcuss, abe jest pierwsza klasa. naprawde. duzo czytala, dowiadywala sie i
          miala odwage napisac to na forum i zmienic swoje stanowisko. nie, ze nasm,
          zydow teraz slepo kocha, ale jest neutralna, widzi nie tylko strone arabska,
          ale i nasza tez i ma odwage stanac po naszej stronie, jesli uwaza, ze mamy
          racje. rachelcia natomiast uwaza, ze my nigdy nie mamy racji. jest miedzy tymi
          dwoma dziewczynkami ogroooooomna roznica, wiec nie wsadzaj ich w ten sam
          kociol...
          abe ma serce, odwage i moj szacunek.
          pozdrowienia
          • i-love-2-bike Re: do muslima marcussa :) 12.04.05, 16:49
            dana33 napisała:

> marcuss, abe jest pierwsza klasa. naprawde. duzo czytala, dowiadywala sie i
            > miala odwage napisac to na forum i zmienic swoje stanowisko. nie, ze nasm,
            > zydow teraz slepo kocha, ale jest neutralna, widzi nie tylko strone arabska,
            > ale i nasza tez i ma odwage stanac po naszej stronie, jesli uwaza, ze mamy
            > racje. rachelcia natomiast uwaza, ze my nigdy nie mamy racji. jest miedzy tymi
            > dwoma dziewczynkami ogroooooomna roznica, wiec nie wsadzaj ich w ten sam
            > kociol...
            > abe ma serce, odwage i moj szacunek.
            > pozdrowienia

no to czas zaczac szlochac i jak ja nadroooooobie te duuuuuza roznice,chyba czas
            sie znowu we fredzi zakochac.a ja sie tez dowiadywalam danus,jak uzywac koszer
            sol,ale ty oczywiscie tego nie raczysz nawet dojrzec.
            • abe_ltd :) Nie badz zazdrosna Rachelko. Pomysl o tych 12.04.05, 22:54
              cwiczeniach, ktore mi zadalas na zrzucenie wagi ;) (choc ja wciaz uwazam, ze
              ani uncji nie powinnam zrzucic bo curvaceous is beautiful.
              No ale Dana to mi cwieka zabila. Chyba musze to w osobny watek wstawic i sie z
              tym poobnosic po forum :)))
              • i-love-2-bike Re: :) Nie badz zazdrosna Rachelko. Pomysl o tych 13.04.05, 02:21
                abe_ltd napisała:

> cwiczeniach, ktore mi zadalas na zrzucenie wagi ;) (choc ja wciaz uwazam, ze
                > ani uncji nie powinnam zrzucic bo curvaceous is beautiful.
                > No ale Dana to mi cwieka zabila. Chyba musze to w osobny watek wstawic i sie z
                > tym poobnosic po forum :)))

kochana jak me chlopaki mowia "thin is in",zrzucaj te dodatki jak mozesz, bo one
                cholera nic tylko rosna,odwrotnie proporcjonalnie do ilosci pieniedzy:))
                idz na plaze i biegac,albo jezdzic na bike,nie bierz czasem przepisow od dany,ta
                nic tylko indyczki w sosie,albo kartofle w cytrynach,albo WONTRUPKE z
                cholesterolem,a ja wszystko dziele przez pol i zyc musze:)))
                • abe_ltd Re: :) Nie badz zazdrosna Rachelko. Pomysl o tych 13.04.05, 02:28
                  Zrzucam jak moge. Dzisiaj tylko na lunch yoghurcik z rodzynkami. Ale cos mnie
                  juz w brzuchu burczec zaczyna to moze jednak podskocze na muffinka.
                  W kuchni to sie z Toba czy Dane wogole nie wtracam bo wogole pojecia nie mam.
                  Ani czasu. Jak Wy to robicie, ze czas znajdujecie na jakies fancifulne przepisy
                  to nie wiem ;0/
                  • i-love-2-bike Re: :) Nie badz zazdrosna Rachelko. Pomysl o tych 13.04.05, 02:34
                    abe_ltd napisała:

> Zrzucam jak moge. Dzisiaj tylko na lunch yoghurcik z rodzynkami. Ale cos mnie
                    > juz w brzuchu burczec zaczyna to moze jednak podskocze na muffinka.
                    > W kuchni to sie z Toba czy Dane wogole nie wtracam bo wogole pojecia nie mam.
                    > Ani czasu. Jak Wy to robicie, ze czas znajdujecie na jakies fancifulne przepisy
                    >
                    > to nie wiem ;0/

oj na tym jogurciku to nie za dlugo pociagniesz,ja nawet juz sama chleb
                    pieke,gdyz nikt nie chce tego "garbage bread" gotowego jesc nie chce. jak moja
                    mama uslyszala,ze ja gotuje to az siadla,bo ja to na prawde mialam 3 lewe rece
                    do gotowania,ale teraz siem zrobilam Chef pelna geba. jem co chce tyle tylko,ze
                    trzeba sie ostro ruszac inaczej nie idzie,tylko na boki:))
            • dana33 Re: do muslima marcussa :) 12.04.05, 23:38
              widzialam, rachelciu, widzialam.... ale kosher sol nie robi jeszcze
              objektywnosci..... oprocz koszer sol widzialam jeszcze inne twoje posty... :((
              • i-love-2-bike Re: do muslima marcussa :) 13.04.05, 02:22
                dana33 napisała:

> widzialam, rachelciu, widzialam.... ale kosher sol nie robi jeszcze
                > objektywnosci..... oprocz koszer sol widzialam jeszcze inne twoje posty... :(
                > (

a ogladaj co chcesz,w koncu mnie znasz,a ja ciebie :(
    • negevmc Re: Cus ci powiem Nanny :) 12.04.05, 09:19
      rattler napisal (do mannego ramireza)

> Zastanowiles sie kiedys dlaczego IL polscy Zydzi unikaja jego posty ?

Nie wiem do jakich wnioskow doszedl manny ale moge Ci powiedziec do jakich ja
      doszedlem i dlaczego nie wdaje sie w dyskusje ze splitem.

Poniewaz z jego "argumentami nie da sie dyskutowac".
      1. Na moje pytanie odpowiedzial kiedys dokladnie takim samym pytaniem co czyni
      dysksje "dyskusje" nieco bezsensowna.
      2. Bo gdy stweirdzilem, ze luedzie podajacy sie za chrzescijan zabili o wiele
      wiecej innych ludzi niz Zydzi podajacy sie za Zydow stwierdzil, ze oprocz kilku
      wojen "chrzescijanstwo kielkowalo w Europie stosunkowo bezbolesnie"
      (moze niedokladnie zacytowalem ale sens byl taki)
      3. Bo na moje slowa, ze przeciez zolnierze hitlerowcy mieli na klamarach pasow
      napis "gott mit uns" a wiec w moim rozumieniu uwazali, ze Bog sprzyja im
      poczynianiom odpowiedzial, ze nie jestem w stanie udowodnic, ze Hitler
      nie mial na mysli staraozytnego germanskiego boga Odona czy jakies innego.

Tak rattler, przyznaje sie: z takimi pogladami ja nie dyskutuje.

• rattler Re: Cus ci powiem Nanny :) 12.04.05, 18:11
        Fizyczna niemozliwosc :) Pozatym , uklony :)
        Tak rattler, przyznaje sie: z takimi pogladami ja nie dyskutuje.

Na to ci nie odpowiem , bo cholera wie o co ci chodzi ,...
        1. Na moje pytanie odpowiedzial kiedys dokladnie takim samym pytaniem co czyni
        dysksje "dyskusje" nieco bezsensowna.

Znowu ta gra slowek :) Co to znaczy "podajacy sie" ? Czlonkowie zydo-komuny nie
        afiszowali sie , ze sa Zydami , co im wcale nie przeszkadzalo wymordowac
        kilkadziesiat milionow ludzi ,... Zreszta po co mieli sie "podawac" , wszyscy
        bez tego o tym wiedzieli .

Wytykajac Chrzescijanom ich drobne potkniecia (w relacji do ofiar zydo-komuny
        moge sobie pozwolic na takie stwierdzenie) pomijajac milczeniem "dorobek" komuny
        ktora byla bekartem Zydow , zakrawa na kpine .

Na marginesie , pakt komunistow z nazistami pozwolil tym drugim na "zaszczyt"
        zajecia drugiego miejsca na tej liscie
        2. Bo gdy stweirdzilem, ze luedzie podajacy sie za chrzescijan zabili o wiele
        wiecej innych ludzi niz Zydzi podajacy sie za Zydow stwierdzil, ze oprocz kilku
        wojen "chrzescijanstwo kielkowalo w Europie stosunkowo bezbolesnie"
        (moze niedokladnie zacytowalem ale sens byl taki)

A jestes ? Literki na klamrze pasa , nie czynily ich chrzescijanami , negew ,
        ich religia byl narodowy socjalizma , a ich bogiem byl Hitler . Po Cyganach i
        Zydach statystycznie , chrzescijanskie duchowienstwo dostapilo watpliwego
        "zaszczytu" najliczniejszej reprezentacji w obozach zaglady . Kuriozum , co ?

Wyjatkowo orginalny dowod wcielania w zycie nauk Chrystusa , nie uwazasz ?
        3. Bo na moje slowa, ze przeciez zolnierze hitlerowcy mieli na klamarach pasow
        napis "gott mit uns" a wiec w moim rozumieniu uwazali, ze Bog sprzyja im
        poczynianiom odpowiedzial, ze nie jestem w stanie udowodnic, ze Hitler
        nie mial na mysli staraozytnego germanskiego boga Odona czy jakies innego.

• explicit Re: Cus ci powiem Nanny :) 12.04.05, 18:26
          Zadna gra slowek !!! Nie widzisz ? Wyrazna sugestia , ze tylko oni maja monopol
          na dowod tozsamosci , kto jest Zydem a kto nie

uklony

Znowu ta gra slowek :) Co to znaczy "podajacy sie"
        • negevmc Re: Cus ci powiem Nanny :) 12.04.05, 21:53
          rattler napisał:

> Fizyczna niemozliwosc :) Pozatym , uklony :)
          > ==============================================================================
          > Tak rattler, przyznaje sie: z takimi pogladami ja nie dyskutuje.

>
          > Na to ci nie odpowiem , bo cholera wie o co ci chodzi ,...
          > ==============================================================================
          > 1. Na moje pytanie odpowiedzial kiedys dokladnie takim samym pytaniem co
          > czyni dysksje "dyskusje" nieco bezsensowna.

Niezbyt istotne. Po prostu sposob prowadzenia dyskusji.
          Cos w stylu: ja: no powiedz, przeciez widac, ze to kon.
          odpowiedz: "no wlasnie sam powiedz czy to kon. "
          ale zostawmy to.

> Znowu ta gra slowek :) Co to znaczy "podajacy sie" ? Czlonkowie zydo-komuny
          > nie afiszowali sie , ze sa Zydami , co im wcale nie przeszkadzalo wymordowac
          > kilkadziesiat milionow ludzi ,... Zreszta po co mieli sie "podawac" ,
          > wszyscy bez tego o tym wiedzieli .
          > Wytykajac Chrzescijanom ich drobne potkniecia (w relacji do ofiar zydo-komuny
          > moge sobie pozwolic na takie stwierdzenie) pomijajac milczeniem "dorobek"
          > komuny ktora byla bekartem Zydow , zakrawa na kpine.

Twierdzisz, ze caly komunistyczny aparat mordujacy miliony byl zydowski.
          Wymienisz znowu jak stranger (ten posunal sie nawet do Dzierzynskiego) kilka
          nazwisk i powiesz, ze to wszystko wina Zydow.
          Tak rattler - wlasnie z takimi pogladami nie dyskutuje.

> Na marginesie , pakt komunistow z nazistami pozwolil tym drugim na "zaszczyt"
          > zajecia drugiego miejsca na tej liscie
          > 2. Bo gdy stweirdzilem, ze luedzie podajacy sie za chrzescijan zabili o wiele
          > wiecej innych ludzi niz Zydzi podajacy sie za Zydow stwierdzil, ze oprocz
          > kilku wojen "chrzescijanstwo kielkowalo w Europie stosunkowo bezbolesnie"
          > (moze niedokladnie zacytowalem ale sens byl taki)

> A jestes ? Literki na klamrze pasa , nie czynily ich chrzescijanami , negew ,
          > ich religia byl narodowy socjalizma , a ich bogiem byl Hitler . Po Cyganach i
          > Zydach statystycznie , chrzescijanskie duchowienstwo dostapilo watpliwego
          > "zaszczytu" najliczniejszej reprezentacji w obozach zaglady . Kuriozum , co ?
          >
          > Wyjatkowo orginalny dowod wcielania w zycie nauk Chrystusa , nie uwazasz ?
          > 3. Bo na moje slowa, ze przeciez zolnierze hitlerowcy mieli na klamarach
          > pasow napis "gott mit uns" a wiec w moim rozumieniu uwazali, ze Bog sprzyja
          > im poczynianiom odpowiedzial, ze nie jestem w stanie udowodnic, ze Hitler
          > nie mial na mysli staraozytnego germanskiego boga Odona czy jakies innego.

I w tamtym i w tym poscie nie twierdzilem, ze to chrzescijanie tylko ludzie sie
          za nich podajacy ale Twoj argument mozna odwrocic i powiedziec, ze
          morderczy komunisci nie byli Zydami mimo ze sie z zydowskich matek rodzili.
          Udowodnilem raz strangerowi, jesli chcesz to poszukjam tego wpisu, ze
          bycie Zydem to nie taka prosta sprawa i sam fakt urodzenia sie z matki Zydowki
          niekoniecznie decyduje o byciu Zydem - dokladnie tak samo jak nie decyduje
          o byciu chrzescijaninem napis na pasie.

Co do tego napisu - coz masz racje, ze to wrecz szatanski sposob wcielania jego
          nauk w zycie ale z drugiej strony trudno posadzac Niemcow, ze przyjeli go tak
          jak chcial sam fuhrer (jesli tak wlasnie bylo - co nalezaloby udowodnic)
    • explicit Re: Cus ci powiem Nanny :) 12.04.05, 17:38
      Nie podpuszczaj rattler , Manka , mimo jego przypadlosci i klapek na oczach
      uwazam za calkiem porzadnego czlowieka :)))

uklony

Pozwolisz rowniez , ze z boku popatrze jak split zerznie ci dupe ?
      • i-love-2-bike Re: Cus ci powiem Nanny :) 12.04.05, 17:40
        explicit napisał:

> Nie podpuszczaj rattler , Manka , mimo jego przypadlosci i klapek na oczach
        > uwazam za calkiem porzadnego czlowieka :)))
        >
        > uklony
        >
        >
        > Pozwolisz rowniez , ze z boku popatrze jak split zerznie ci dupe ?

alez on jest porzadny,tylko w zlym towarzystwie przebywa,a to moze zepsuc nawet
        najlepszego.
        • manny_ramirez Re: Cus ci powiem Nanny :) 12.04.05, 17:43
          dzieki za troske rachelko
          • i-love-2-bike Re: Cus ci powiem Nanny :) 12.04.05, 17:45
            manny_ramirez napisał:

> dzieki za troske rachelko

no dzisiaj mnie zmartwiles,gdyz w swoim wpisie na temat arabow nic nie
            rozumiesz. chyba za duzo czytasz,a za malo obserwujesz zycie.
            byles kiedys scoutem?
            • manny_ramirez Oj ja rozumiem rachelko az za dobrze:)n/t 12.04.05, 17:54

• i-love-2-bike Re: Oj ja rozumiem rachelko az za dobrze:)n/t 12.04.05, 17:55
                manny_ramirez napisał:

> no to jak rozumiesz to po co pytasz?byles scoutem czy nie?
                • manny_ramirez Re: Oj ja rozumiem rachelko az za dobrze:)n/t 12.04.05, 17:56
                  tak
                  • i-love-2-bike Re: Oj ja rozumiem rachelko az za dobrze:)n/t 12.04.05, 18:02
                    manny_ramirez napisał:

> tak

a masz Eagle?
            • rattler Re: Cus ci powiem Nanny :) 12.04.05, 17:58
              Rachelka sie pyta czy jak wchodzisz do pomieszczenia , instynktownie rozgladasz
              sie za inna droga oprocz drzwi w razie potrzeby rejterady ?

narazie

------------------------------------------------

chyba za duzo czytasz,a za malo obserwujesz zycie.byles kiedys scoutem?

• manny_ramirez Re: Cus ci powiem Nanny :) 12.04.05, 18:00
                nie rattler, raczej Ciebie szybciej wojsko tego anuczylo komandosie:)
              • i-love-2-bike Re: Cus ci powiem Nanny :) 12.04.05, 18:05
                rattler napisał:

> Rachelka sie pyta czy jak wchodzisz do pomieszczenia , instynktownie rozgladasz
                >
                > sie za inna droga oprocz drzwi w razie potrzeby rejterady ?
                >
                > narazie
                >
                > ------------------------------------------------
                >
                > chyba za duzo czytasz,a za malo obserwujesz zycie.byles kiedys scoutem?
                >
                >
                no bo scout nie pyta tylko robi:))) a ktoz to taki split?
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22628853&a=22646129
      • manny_ramirez Re: Cus ci powiem Nanny :) 12.04.05, 17:42
        Nie wiem split kto to ma te klapki:)
        Wytaczaj lepiej swoja artylerie:)
        • explicit Re: Cus ci powiem Nanny :) 12.04.05, 17:48
          Poczekaj troche , mysle na kalibrem i twoimi unikami , w miedzyczasie glowkuje
          co odpisac negevcowi :)

uklony

Wytaczaj lepiej swoja artylerie:)
          • manny_ramirez split przeczytaj to jak myslisz 12.04.05, 17:53
            www.frontpagemag.com/Articles/ReadArticle.asp?ID=17682
      • rattler Re: Cus ci powiem Nanny :) 12.04.05, 18:08
        :))) Jo tyz ! Ja z troski i dobrego serca :))) Lecem , stary , niunka ma wolne
        i postanowila zrobic sfoje porzondki w mojem ofisie - Znowu bede szukal gdzie
        co polozylem :)

narazie

---------------------------------------------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka