manny_ramirez 17.04.05, 01:05 Juz wiadomo skad Dan Brown bierze pomysly na swoje ksiazki:))) www.kki.pl/piojar/polemiki/novus/iluminaci/dolar.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bazyliszek_i_jego_pies Re: Spojrzcie na to polecam 17.04.05, 01:12 z niecierpliwością czekam na ekranizację "Zmierzchu Izraela" Rolickiego (wyd. Warszawa 1932)... rozwalił mnie fragment o gwiazdach: www.kki.pl/piojar/polemiki/novus/iluminaci/symbol/flaga.html pięcioramienna gwiazda to symbol podległości, posiadania i kolonizacji. sześcioramienna - wiadomo. to ile ramion, do Jasnej Anielki, powinna mieć gwiazda? taka prapolska, piastowska... Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Spojrzcie na to polecam 17.04.05, 01:14 :) Ale to pytanie, bazyliszku, nie do mnie a do strangera. On jest expert w tych sprawach;) Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski Re: Spojrzcie na to polecam 17.04.05, 02:44 altreligion.about.com/library/weekly/aa100102a.htm pl.wikipedia.org/wiki/Pentagram Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez dzieki kyle 17.04.05, 02:56 ale to my wiemy ciagle jednak nie mamy odpowiedzi na pytanie bazyliszka:) Odpowiedz Link Zgłoś
resekcja_trzustki Re: Spojrzcie na to polecam 17.04.05, 01:13 swietne! czy stranger.pl pracuje dla Browna?? Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: Spojrzcie na to polecam 17.04.05, 02:18 Nie mam czasu czytac, znowa mania przesladowcza. Bawaria to dziwny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Spojrzcie na to polecam 17.04.05, 03:22 smichy hihy... ale ilu ludzi w to wszystko wierzy... :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Spojrzcie na to polecam 17.04.05, 03:35 czytalam te jego "Angels and Demons",ale to chala. ten chlop ma obsesje na punkcie katolikow. Totalny chlam. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: rachelciu 17.04.05, 03:52 manny_ramirez napisał: > radom to byl 76 ja pisalam ogolnie o latach 70/80. juz teraz dokladnie nie pamietam kiedy i co sie zdarzylo,ale schylek lat 70 byl dosyc ponury, a poczatek lat 80 jeszcze gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: Spojrzcie na to polecam 17.04.05, 05:39 Znalazlam jeszcze strone na ktorej sciece-fiction doszedl do szczytu. Illuminaci to nastepcy Assasynow ! Ale sie najarali. Odpowiedz Link Zgłoś