i-love-2-bike 26.04.05, 20:54 ciekawe czy ten watek tez sie szybko zasmieci,czy przezyje w stanie poprawnym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka Re: slonce swieci 26.04.05, 20:57 jakie słońce? Ciemna noc. U Ciebie wszystko do góry nogami :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: slonce swieci 26.04.05, 21:35 kropka napisała: > jakie słońce? Ciemna noc. U Ciebie wszystko do góry nogami :) jakie do gory nogami to w astralii wszystko na opak nawet woda w kiblu splywa w druga strone:)) u nasz slonce i pogoda,wszystko kwitnie i leb rozrywa z alergii:)) ale kwiatki piekne tulipany,zonkile,hiacynty,winki i frezja szycko juz nadaje a teraz do tego dochodza migdalowce i inne drzewa owocowe. cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: slonce swieci 26.04.05, 21:41 Na wschodzie Polski, na pewnym wzniesieniu, tuż przy jednym z dopływów Wisły, a blisko Małopolski Wschodniej już noc. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: slonce swieci 26.04.05, 21:43 stranger.pl napisał: > Na wschodzie Polski, na pewnym wzniesieniu, tuż przy jednym z dopływów Wisły, a > > blisko Małopolski Wschodniej już noc. that my really suck:)) Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: slonce swieci 26.04.05, 21:47 :)) Właśnie psy (moje) robią koncert - mam owczarka niemieckiego i dwa collie (owczarki szkockie). A w domu - za sprawa żony - istny zwierzyniec - papuga, żółwia, pająk (tarantula), jeden wąż no i obok w stajni dwa konie. Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: slonce swieci 26.04.05, 21:52 stranger.pl napisał: > :)) > Właśnie psy (moje) robią koncert - mam owczarka niemieckiego i dwa collie > (owczarki szkockie). A w domu - za sprawa żony - istny zwierzyniec - papuga, > żółwia, pająk (tarantula), jeden wąż no i obok w stajni dwa konie. Co ty na to? ciekawe zestawienie zwierzatek. ja kiedys dawno temu mialam swinke morska i papuge "Gonzalesa" gonzo byl bardzo pusty i ciagle ogladal sie w lustrze a jak sie znudzil to jezdzil na mej glowie. niestety my wszyscy jestesmy mocno uczuleni na sierc zwierzat i nie mozemy miec swoich,a poza tym to nikomu nie chce sie chodzic na spacery o 4 nad ranem:)) kolo nas jest sporo zwierzat,jest fajna stadnina koni i jest pare osiolkow (sic) to nam wystarcza aby je poglaskac i pojsc do domu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: slonce swieci 26.04.05, 21:58 Dla mnie szokiem było np. że wąż potrafi odróżnic ludzi!!! A tak jest. Pierwszego psa (collie - miała na imię "Bella") dostałem od ojca - miałem ją trzy lata i otruto mi ją (ktoś podrzucił jakieś świnstwo). Wszystkie następne były i są już odpowiednio wychowywane - nie ruszą niczego bez zezwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: slonce swieci 26.04.05, 21:55 moje dwa koty i pies tez juz spia Zadnych tam tarantuli ci nie zazdroszcze,ale tych konikow to i owszem:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: slonce swieci 26.04.05, 21:57 krystian71 napisała: > moje dwa koty i pies tez juz spia > Zadnych tam tarantuli ci nie zazdroszcze,ale tych konikow to i owszem:) konie sa piekne tylko mnie nie lubia bo zaraz zrzucaja:)) a osly wyja okropnie jak sie zezla:)) z tarantula mialam kiedys przygode. kupowalam banany i podnoszac kisc wypadla z nich wielka,wlochata tarantula,cos okropnego. wzielismy ja do sloika i poszla do szkoly,gdzie dzieciaki sie na biologii uczyly o roznych stworzonkach Bozych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: slonce swieci 26.04.05, 22:02 te koniki czy weza z tarantula? A moze musiales brac wszystko,z dobrodziejstwem inwentarza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: slonce swieci 26.04.05, 22:03 krystian71 napisała: > te koniki czy weza z tarantula? > A moze musiales brac wszystko,z dobrodziejstwem inwentarza? :) czyli jak arab:))) Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: slonce swieci 26.04.05, 22:16 Swego czasu, jak ojciec dłużej pracował na Bliskim Wschodzie, podobały mi się bardzo pewna Arabka i... Żydówka. Ale wiesz ja (ponoć) antysemita:(( Jeśli chodzi o egzotykę to wielu twierdzi (i ja, powiem nieskromnie, również), że panie stamtąd są bajecznie piękne ale do 25 lat a póżniej (u nich proces tzw. starzenia przebiega inaczej i co tu dużo mówić szybciej) co ja bym zrobił z taką 30. letnią? A tak padło na obywatelkę sąsiedniego kraju - aryjkę tak jak i ja, tyle że typ nordycki rasa germańsko-słowiańska:) Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: slonce swieci 26.04.05, 22:09 Hehe:)) Cały ten zwierzyniec (poza psami - to wspólny nabytek) moja luba wniosła. Nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: slonce swieci 26.04.05, 22:16 szczesciarz z ciebie strangerku.Twoja Pani musiala cala mase zalet miec,skoros sie tych wijow i wezow nie przestraszyl. Ja zreszta nieobiektywny jestem,zdecydowanie arachnofobie w sobie pielegnuje. Ze sliskich i wilgotnych stworzen,to tez tylko nos swego psa toleruje:) Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: slonce swieci 26.04.05, 22:20 Oj kumie - gdybyś ty widział moją minę jak zobaczyłem jej zwierzyniec a zwłaszcza tarantulę. W dodatku w drzwiach stał mój przyszły teść i uciec nie było dokąd:)) Nara - muszę iść na spacer z swoją menażerią:)) Odpowiedz Link Zgłoś
woywoy Re: slonce swieci 26.04.05, 22:43 I b.dobrze ze swieci.W Australii srodek jesieni a grzeje jak w lecie.Dawno nie pamietam zebym w kwietniu sie kapal.Na dzisiaj zapowiadaja 27 st wiec na plazy bedzie super-niestety trzeba niedlugo zbierac sie do pracy. Aby do zimy(w Australii) -biore long service 8 tyg i do Polski na lato ,bede musial sie znow przyzwyczaic chodzic up side down. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: slonce swieci 27.04.05, 01:11 woywoy napisał: > I b.dobrze ze swieci.W Australii srodek jesieni a grzeje jak w lecie.Dawno nie > pamietam zebym w kwietniu sie kapal.Na dzisiaj zapowiadaja 27 st wiec na plazy > > bedzie super-niestety trzeba niedlugo zbierac sie do pracy. > Aby do zimy(w Australii) -biore long service 8 tyg i do Polski na lato ,bede > musial sie znow przyzwyczaic chodzic up side down. > pzdr. upside down to wy tam jestescie w tym down under kolego,ale mile zlego poczatki. teraz jesien juz wielkimi krokami zmierza do was a maj to zawsze byl paskudny u was:))) he,he sucks to be you bo u nasz wiosna i nic tylko sie cieszyc:)))pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
resekcja_trzustki slonce tez kiedys zgasnie!!!!! 27.04.05, 01:22 co za pruderyjny watek do cho..ry!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: slonce tez kiedys zgasnie!!!!! 27.04.05, 01:24 resekcja_trzustki napisała: > co za pruderyjny watek do cho..ry!!!! > a co tobie juz jakis organ nawala,ze skrzeczec musisz. jest tu w czym wybierac jesli o niepruderyjnosc chodzi,to nie zasmiecaj ch..ro jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
resekcja_trzustki Re: slonce tez kiedys zgasnie!!!!! 27.04.05, 01:29 bez nerwow troche innego swiatla chcialem na temat rzucic Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: slonce tez kiedys zgasnie!!!!! 27.04.05, 01:39 resekcja_trzustki napisała: > bez nerwow troche innego swiatla chcialem na temat rzucic > ja nie nerwowa tylko lubie sprawy naswietlac,a ty tu nie swiatlo tylko chmurki mi wtykales tos oberwal.ten watek ma byc dziewiczo czysty i sloneczny az do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
fs_suck Re: slonce tez kiedys zgasnie!!!!! 27.04.05, 16:22 szczesliwa rodzina przekraczajaca rzeke: www.fotocommunity.com/pc/pc/cat/227/display/3022825 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: slonce tez kiedys zgasnie!!!!! 27.04.05, 16:55 fs_suck napisał: > szczesliwa rodzina przekraczajaca rzeke: > www.fotocommunity.com/pc/pc/cat/227/display/3022825 rodzinka ladna a tu cos swojskiego,nasi forumowicze podczas zacietej dyskusji na tematy luzne:)) www.bergoiata.org/fe/africa02/SCREEN020.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
resekcja_trzustki FCUK! FCUK!! FCUK!!! 27.04.05, 23:47 sorry ale musialem gdzies odreagowac odpisywalem kulturalnie bez bluzg w watku o pedofilach (aby nie wycieli) wiec rozumiesz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: FCUK! FCUK!! FCUK!!! 28.04.05, 01:01 resekcja_trzustki napisała: > sorry ale musialem gdzies odreagowac > odpisywalem kulturalnie bez bluzg w watku o pedofilach (aby nie wycieli) > wiec rozumiesz :-))) > coc. coc. coc. czyli boys will be boyz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: slonce swieci 27.04.05, 23:53 Trawa siem zieleni , wacek jak sosna - Idzie wiosna :) narazie Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: slonce swieci 28.04.05, 01:00 rattler napisał: > Trawa siem zieleni , wacek jak sosna - Idzie wiosna :) > > narazie zieleni siem nioebezpiecznie i czas na dziewicze koszenie:))) ps.ptaszki spiewaja oj spiewaja milo Odpowiedz Link Zgłoś