abidja 20.05.25, 11:39 O pogode! Moj syn dzis wraca z Norwegii do Polski i przywiezie Wam slonce i upały. Tak,tu mamy dzis +27° Nam zostawia deszcz ( o, tak ) i zimno! Nie dziekowac! Cieszyc sie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarmszejk123 Re: Nie martwcie sie 20.05.25, 11:41 Eh, ja chcę deszczuuuu! Jak nie padało, tak nie pada i wcale się na to nie zanosi, buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Nie martwcie sie 20.05.25, 11:45 szarmszejk123 napisa�(a): > Eh, ja chcę deszczuuuu! Jak nie padało, tak nie pada i wcale się na to nie zano > si, buuuu U mnie od jutra deszcz, przez ok tydzien. Mamy ograniczenia w zuzyciach wody i pomaranczowe akerty w obsxarach lesnych. I wg zapowiedzi fale upałow dotkna duza czesc Norwegii. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Nie martwcie sie 20.05.25, 11:56 U mnie fale upałów się chyba skończyły, ale jak nie padało, tak nie pada i raczej nie będzie... W przyszłym tygodniu ma coś pokapac, ale to tak w granicach milimetra, czyli nic. Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Nie martwcie sie 20.05.25, 11:46 Prosze pamietajcie o miseczkach z woda dla ptakow i bezdomniakow i plytkie pojemniki z woda i kamykami dla owadow. Namaste 🙏😘 Odpowiedz Link Zgłoś