mirmilek 27.04.05, 16:13 wlasnie znalazlem super ksiegarnie abebooks.com! jest tam wiekszosc ksiazek, ktorych nigdzie nie moglem znalezc! abe, abe :)) szczescie przynosisz :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azarel Re: ABE! kochana :)))) 27.04.05, 16:51 Tez uzywam Abebooks - sa swietni. Pogratulowac Abe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: ABE! kochana :)))) 27.04.05, 17:42 ta sama ksiazka kosztuje 5 dolcow w usa i 250 w indiach :) a potem ludzie sie dziwia, ze tam taki analfabetyzm... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ABE! kochana :)))) 27.04.05, 17:44 mirmilek napisał: > ta sama ksiazka kosztuje 5 dolcow w usa i 250 w indiach :) a potem ludzie sie > dziwia, ze tam taki analfabetyzm... > > he,he u nasz tez sa ksiazki,szczegolnie podreczniki szkolne,ktore kosztuja ponad 200$,dlatego tak kulejemy w zakresie edukacji:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: ABE! kochana :)))) 27.04.05, 17:54 nie ma sie czemu dziwic. kogo stac na ksiazki po 200 dolcow??? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ABE! kochana :)))) 27.04.05, 17:55 mirmilek napisał: > nie ma sie czemu dziwic. kogo stac na ksiazki po 200 dolcow??? > > $200 to te tansze:))),ale za to waza duzo,moze dlatego tyle kosztuja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: ABE! kochana :)))) 27.04.05, 17:58 juz lepiej sobie kupic mala kserokopiarke ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ABE! kochana :)))) 27.04.05, 17:59 mirmilek napisał: > juz lepiej sobie kupic mala kserokopiarke ;)) > > a pewnie,te mozesz dostac za darmo,lub prawie za darmo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Nie ma sprawy wogole robaczki moje wiedzy 27.04.05, 23:24 glodne. Dla was specjalne znizki zapewniam w mojej "ksiengarni". Nie ma tematow tabu u mnie, wszystko na sprzedaz. Nu, a co do cen to mi tu nie narzekac bo jak chcecie na credit card kupowac to wszystko jedna cena. Czy to moja wina, ze w przeliczeniu na te hinduskie jak im tam dolary to wychodzi w bilionach (albo trilionach jesli sie jest w US). Dziekujem za reklame mily-mirmileczku zlociutki. VIP gosciem jestes na moim websajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Nie ma sprawy wogole robaczki moje wiedzy 28.04.05, 13:44 abe, abe, po tych dyletanckich uwagach o cenniku, to cos ja zaczynam podejrzewac, ze to nie twoja ksiegarnia ;)))))))))) po znizke sie zglosze juz zaraz :)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś