kokieteczka Re: do i-love-2-kikes, tfu bikes 27.04.05, 21:50 Nu dana, zaskoczyłaś mnie. Żeby to zrozumieć trzeba mieć swoiste poczucie chómoru, tfu muchomoru! Nie myślałam że ktokolwiek to zrozumie, tym bardziej nie TY. Żydówy zazwyczaj rzadneho poczócia chómoru nie majom! Bo gdyby miały to by siem śmiały a one zawsze usta wykrzywiają i stękają. Zupełnie jak mój niemiecki kundel rasowy Split. Stęka i sika, stęka i sika, dopóki człowiek dostanie bzika. Albo rozum zgubi... k. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do i-love-2-kikes, tfu bikes 27.04.05, 22:05 nu, nie moge.... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: do i-love-2-kikes, tfu bikes 27.04.05, 22:08 No prosze jacy sa wspaniali polaczki swiniojady. W watku wyzej lub nizej(zalezy od godz) znalazly sie jakis biedak ktory uwaza ze jest za duzo watkuw antypolskich. A wiec niech czyta ten rydzyk polski swoich rodakow. (wiem on tego niezrozumie, jest taki sam xenofob jak rodacy) POLSKA XENOFOBIA ! z rydzykem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 a ty? tez dolecisz?bo jakby co, to w koszty odszko 27.04.05, 22:48 odszkodowania , te zasrane twoje i dany majty umiesc. Znaj pana . za gacie zaplace Odpowiedz Link Zgłoś
maretino a tyco tez zboczeniec arabski co sie zwie krystian 27.04.05, 22:54 krystian71 napisała: > odszkodowania , te zasrane twoje i dany majty umiesc. > Znaj pana . za gacie zaplace gacie arabskie podciagnij krystian he he . Kazdy arabski gnojek juz krystian chce byc he he Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: a ty? tez dolecisz?bo jakby co, to w koszty o 27.04.05, 22:56 Proboj o odszkodowania $$$ Odpowiedz Link Zgłoś