i-love-2-bike 29.04.05, 17:12 czy mozecie zablokowac mojego wulgarnego trolla,ktory ciagnie sie za mna przez jakis juz czas i-love-2-fornicate,jest wulgaryzmem i nie powinien byc przez gazete tolerowany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-fornicate jakas nie jaki 29.04.05, 17:15 i wcale nie zboczeniec. Uprawiam wylacznie heteroseksualny seks! (as often as I can) Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: jakas nie jaki 29.04.05, 17:18 przerzuć sie do grupy - 'fornikate' tu jest grupa 'świat' ... nie myslałeś o tym Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: jakas nie jaki 29.04.05, 17:23 ale-jajaja napisał: > przerzuć sie do grupy - 'fornikate' tu jest grupa 'świat' ... nie myslałeś o ty > m chlop czy baba to nie ma znaczenia,niech wymysli swoj nick,nawet polski ,to temu osobnikowi wolno,ale jak widac pewna grupa i jej smietanka forumowa,ma problemy z mysleniem i musza maplowac drugich. no to sie pobawimy. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: prosba do kropy 29.04.05, 17:15 ale-jajaja napisał: > Popieram - to jakiś zboczeniec. nie pierwszy nie ostatni,ostrzeglam tego smiecia zeby sie odczepil,nie posluchal wiec niech po nim posprzataja,to ich rola. Odpowiedz Link Zgłoś
azarel Bez przesady 29.04.05, 17:16 "to fornicate" znaczy "zapladniac", wiec wulgaryzmem nie jest. i-love-2-bike napisała: > czy mozecie zablokowac mojego wulgarnego trolla,ktory ciagnie sie za mna przez > jakis juz czas > i-love-2-fornicate,jest wulgaryzmem i nie powinien byc przez gazete tolerowany. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Bez przesady 29.04.05, 17:19 azarel napisał: > "to fornicate" znaczy "zapladniac", wiec wulgaryzmem nie jest. > > i-love-2-bike napisała: > > > czy mozecie zablokowac mojego wulgarnego trolla,ktory ciagnie sie za mna > przez > > jakis juz czas > > i-love-2-fornicate,jest wulgaryzmem i nie powinien byc przez gazete > tolerowany. martw sie o siebie prosze,ja sie martwie o siebie i o wulgarne wpisy,ktore ten becwal nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
azarel Re: Bez przesady 29.04.05, 17:26 A co on ma zrobic, jesli naprawde lubi zapladniac? Lepiej, zeby sie z tym nie kryl - przynajmniej beda dziewczyny wiedzialy czego sie spodziewac. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Bez przesady 29.04.05, 17:31 azarel napisał: > A co on ma zrobic, jesli naprawde lubi zapladniac? Lepiej, zeby sie z tym nie > kryl - przynajmniej beda dziewczyny wiedzialy czego sie spodziewac. to niech to obwiesci po polsku, z tym nie mam problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
fak_lewak Re: Bez przesady 29.04.05, 17:24 onlinedictionary.datasegment.com/word/fornicate www.m-w.com/cgi-bin/dictionary?book=Dictionary&va=fornicate Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Bez przesady 30.04.05, 17:25 Jesli juz poprawiasz to zajrzyj do slownika - "to fornicate" znaczy cudzolozyc co tlumaczac na dostepniejszy jezyk , lajdaczyc , ku..c ,... uklony ============================================================================= "to fornicate" znaczy "zapladniac", wiec wulgaryzmem nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Bez przesady 30.04.05, 17:30 explicit napisał: > Jesli juz poprawiasz to zajrzyj do slownika - "to fornicate" znaczy cudzolozyc > co tlumaczac na dostepniejszy jezyk , lajdaczyc , ku..c ,... > > uklony > > ============================================================================= > > "to fornicate" znaczy "zapladniac", wiec wulgaryzmem nie jest. sa rozne wersje tego slowa,ale w wykonaniu tej kanalii co za mna chodzila znaczylo to jedno. dalam jej ostrzezenie,zeby sie ode mnie odpieprzyla,nie zrobila tego to ja wycieli. nie mam ochoty na tego typu wulgarne pro- koszerne trolle jak nie musze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum I widzisz? Przyszla koza do woza! 29.04.05, 17:18 Teraz masz u kropy PRZEKICHANE! Bylo sie nie udzielac na watkach goldbauma o kropie? Bylo? teraz bedziesz miala tak jak ja. Kropa skasuje twoje watki a troll pozostanie nietkniety, tak jak kulturalne posty wiesia o mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: I widzisz? Przyszla koza do woza! 29.04.05, 17:21 goldbaum napisał: > Teraz masz u kropy PRZEKICHANE! > Bylo sie nie udzielac na watkach goldbauma o kropie? Bylo? > > teraz bedziesz miala tak jak ja. Kropa skasuje twoje watki a troll pozostanie > nietkniety, tak jak kulturalne posty wiesia o mnie! > nie boj bidy,ten kretyn przegial pale i tyle. jak ktos naciaga sobie kondom i w nim pisze to niech pisze to sobie pod swoim nickiem, a nie podszywa sie pod moj. kazdemu wolno pokazywac co ma,jeno w oryginalnym opakowaniu,nawet jak sie tego wstydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum podziwiam twoj optymizm 29.04.05, 17:24 Liczysz na obiektywnosc i jakies zasady u kropki? Okay.... Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 [...] 29.04.05, 17:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum powiedz to 5-ciu podrobkom Crassusa. 29.04.05, 17:27 o ile pamietam, to od niego sie zaczelo. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum albo 28 podrobkom goldbauma. 29.04.05, 17:31 zwlaszcza tej najglupszej i najbardziej nieudolnej, ktora juz po dwoch dniach swoich usilowan zostala zdemaskowana jako znany impotent i pacjent kliniki geriatrycznej w Akwizgranie. Odpowiedz Link Zgłoś
fak_lewak Re: albo 28 podrobkom goldbauma. 29.04.05, 17:40 Najlepiej samemu kontrolowac 2, 3 swoje podrobki, wtedy chetni na to widzac, ze ktos za nich odwala robote sami z tego rezygnuja. Moze wlasnie tak zrobie...tylko jeszcze to przemysle. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: albo 28 podrobkom goldbauma. 29.04.05, 17:42 fak_lewak napisał: > Najlepiej samemu kontrolowac 2, 3 swoje podrobki, wtedy chetni na to widzac, ze > ktos za nich odwala robote sami z tego rezygnuja. Moze wlasnie tak > zrobie...tylko jeszcze to przemysle. ja nie mam ochoty bawic sie w podrobki,bo mam wystarczajaca wyobraznie do tego,zeby byc tu oryginalna. temu chamowi dalam pare tygodni na wypisanie sie jak rowniez go ostrzeglam,nie przyjal tego to dostanie po gebie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum GOIDBAUM nie jest podrobka 29.04.05, 17:57 nie mialbys najmniejszych szans na wygranie w sadzie jakiejkolwiek sprawy. jest takim samym nazwiskiem jak goldbaum, tylko innym. na dodatek nie jest falszywka, lecz nickiem prawdziwym. z zydoska brzmiacym i o pro-zydoskich pogladach. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: GOIDBAUM nie jest podrobka 29.04.05, 17:59 goidbaum napisała: > nie mialbys najmniejszych szans na wygranie w sadzie jakiejkolwiek sprawy. > > jest takim samym nazwiskiem jak goldbaum, tylko innym. > na dodatek nie jest falszywka, lecz nickiem prawdziwym. > z zydoska brzmiacym i o pro-zydoskich pogladach. jasiu a kto tu mowi o sadach,moze o burdelach to jeszcze jest temat. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum czy jasiu nie jest uroczy? :-) 29.04.05, 18:12 goidbaum napisała: > nie mialbys najmniejszych szans na wygranie w sadzie jakiejkolwiek sprawy. > > jest takim samym nazwiskiem jak goldbaum, tylko innym. > na dodatek nie jest falszywka, lecz nickiem prawdziwym. > z zydoska brzmiacym i o pro-zydoskich pogladach. On traktuje juz forum jako real i mysli, ze pozwe go do sadu za jego pocieszne nieudolnosci :-) Musze to sobie skopiowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: czy jasiu nie jest uroczy? :-) 29.04.05, 18:15 goldbaum napisał: > goidbaum napisała: > > > nie mialbys najmniejszych szans na wygranie w sadzie jakiejkolwiek sprawy > . > > > > jest takim samym nazwiskiem jak goldbaum, tylko innym. > > na dodatek nie jest falszywka, lecz nickiem prawdziwym. > > z zydoska brzmiacym i o pro-zydoskich pogladach. > > On traktuje juz forum jako real i mysli, ze pozwe go do sadu za jego pocieszne > nieudolnosci :-) > > Musze to sobie skopiowac.... tylko sie nie zaraz powaga,bo to cholera gorsze od nadwagi. cos duzo tu dzisiaj powaznych wypowiedzi,czas na relaks.a to bajeczka dla jasia (sorry golbaum) Simple Simon Simple Simon met a pieman, Going to the fair. Said Simple Simon to the pieman, "Let me taste your ware." Said the pieman unto Simon, "Show me first your penny." Said Simple Simon to the pieman, "Indeed I have not any." Simple Simon went a-fishing, For to catch a whale; But all the water he had got Was in his mother's pail. Simple Simon went to look, If plums grew on a thistle; He pricked his fingers very much, Which made poor Simon whistle. He went for water in a sieve, But soon it all fell through; And now poor Simple Simon Bids you all adieu. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum jasiu jest jednak niezastapiony :-) 29.04.05, 18:32 goidbaum napisała: > nie mialbys najmniejszych szans na wygranie w sadzie jakiejkolwiek sprawy. O Jezu!!! Zeby w ogole na cos takiego wpasc!! :-) SPRAWA W SADZIE: "goldbaum contra goidbaum". Jedno trzeba jasiowi przyznac - wyobraznie (nawet jesli chora) to on ma!I pracuje na pelnych obrotach - na granicy przegrzania! > jest takim samym nazwiskiem jak goldbaum, tylko innym. goidbaum jest "nazwiskiem" i teraz najlepsze "TAKIM SAMYM jak goldbaum" "TYLKO INNYM" :-) Cos moze byc "takie same" tzn. "tylko inne" :-) > na dodatek nie jest falszywka, lecz nickiem prawdziwym. gidbaum nie jest "falszywka".... Nie!! Powstala co prawda pare miesiecy po goldbaumie i zawsze przyklejala sie pod goldbauma ale "falszywka" nie jest. Jest "nickiem prawdziwym"! Dokladnie takim jak marcus_sraccus i marcus_crasuss.... :-) Moze jasiu poglebi jeszcze temat i objasni czym nick "prawdziwy" rozni sie od "nieprawdziwego"? > z zydoska brzmiacym ha ha ha - argument nie do odrzucenia :-) > i o pro-zydoskich pogladach. Jednoznacznie! Nick "goidbaum" moze byc tylko o "pro-zydoskich pogladach" ;-)))))) To jest lepsze od humoru z zeszytow szkolnych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum wiedzialem, ze islamuski maja Zero poczucia humoru 29.04.05, 18:49 wiec z polskiego na nasze: podrobki Crassusa i "love bike" naruszaja zasady netetykiety, gdyz sa to nicki prawdziwe i samoistne. nick "goldbaum" nie jest takim nickiem. a zatem nick "goidbaum", symbolizujacy inne zydoskie natzwisko, nie jest podrobka nicka goldbaum. koniec wykladu. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiedzialem, ze islamuski maja Zero poczucia h 29.04.05, 18:51 goidbaum napisała: zydoskie natzwisko, > nie jest podrobka nicka goldbaum. > > koniec wykladu. > > dobranoc. no nareszcie jasiu,mala literUFka i mamy to nasze nocdobra Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum nick "prawdziwy i samoistny" ;-) 29.04.05, 19:10 nick zatem moze byc nie tylko "prawdziwy" lub nieprawdziwy ale i "samoistny" lub niesamoistny! Nadal nie wiemy czym roznia sie nicki "prawdziwe" od "nieprawdziwych" i "samoistne" od "niesamoistnych" ale wiemy, ze nicki "prawdziwe" i "samoistne" to wlasnie takie nicki jak podrobki crassusa informuje nas jasiu....!! Dowiadujemy sie takze, ze Goldbaum nie jest nickiem "samoistnym" i "prawdziwym" a nazwisko "Goidbaum" jest typowo "zydoskie"!!!!!! :-) Ciekawe ilu Zydow nazywalo sie przed jasiem "Goidbaum" :-) Google wyrzucilo tylko tego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=11654474&a=11685821i tego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=11654474&a=11687459 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: nick "prawdziwy i samoistny" ;-) 29.04.05, 19:13 M_Alina, odkrywasz Ameryke? Autor: goidbaum Data: 30.03.2004 12:27 + dodaj do ulubionych wątków zarchiwizowany pisze szczerze i uczciwie, a Ty sie na mnie obrazasz. Normalny mezczyzna "potrzebuje" kobiety do lozka co 2 -3 dni i nic Ty na to (ani ja ) nie poradzisz. e to jasio normalny chlop i wszystko ma co trzeba:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: nick "prawdziwy i samoistny" ;-) 29.04.05, 19:19 Wiedza o tym "jak" nie czyni jeszcze z eunucha mezczyzny.... Nie zauwazylas jeszcze, ze jasiu zyje wylacznie w sferze wyobrazni? No chyba, ze w miedzyczasie i ty wierzysz, ze jestem palestynskim islamuskiem, to forum i wszystkie B-52 US-Air Force kontroluje jasiu a Bush jest jego wujkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: nick "prawdziwy i samoistny" ;-) 29.04.05, 19:23 goldbaum napisał: > Wiedza o tym "jak" nie czyni jeszcze z eunucha mezczyzny.... > :))) widze,ze jestes zazdrosny,nawet o te wirualne "perfect match":)))))jasio to jasio i tyle,co 2 dni inaczej idzie wirtualnie:)))a to dobre,jasio mysli jak ja:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum odsylam do. 29.04.05, 19:17 1. prawa prasowego (chronione sa tylko nazwy najmniej dwu-wyrazowe) 2. nazwisko Goidbaum, chociaz rzadkie - znane jest w swiecie zydoskim www.buffalo.edu/home/article_blood_vessel.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum jasiu odsyla :-) 29.04.05, 19:24 goidbaum napisała: > 1. prawa prasowego (chronione sa tylko nazwy najmniej dwu-wyrazowe) samoistne czy niesamoistne? A co z prawdziwymi i nieprawdziwymi? > 2. nazwisko Goidbaum, chociaz rzadkie - znane jest w swiecie zydoskim 1. co podany link z bledem w nazwisku ma wspolnego ze swiatem "zydoskim"? 2. kogo oprocz ciebie i Ellen Goldbaum (ktorej nazwisko przekrecono, na co jednoznacznie wskazuje jej poprawnie napisany adres mailowy) ktokowliek swiadomie lub omylkowo nazwal Goidbaumem? Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum nie ma bledu w nazwisku 29.04.05, 19:30 jest blad w twoim mysleniu. poszukaj sobie inne nazwiska... powiedz mustafa: lubisz calowac noge prezydenta Stanow Zjednoczonych Ameryki? przecoez wiem, ze lubisz. ale przyznaj sie. dostaniesz dwa bony do Mc Donaldsa. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum jest blad jasiu 29.04.05, 19:45 goidbaum napisała: > jest blad w twoim mysleniu. Ktos, kto nazywa sie Goidbaum nie moze miec miec adresu "goldbaum@....." a "goidbaum@...." Spojrz ponizej jasiu i sie przekonasz. > poszukaj sobie inne nazwiska... Nie poszukam bo ich nie ma jasiu :-) I ty biedaku o tym dobrze wiesz bo rozpaczliwie szukales tego nazwiska powszechnie znanego w "zydoskim swiecie". > powiedz mustafa: lubisz calowac noge prezydenta Stanow Zjednoczonych Ameryki? Jeszcze nigdy nie calowalem niczyjej nogi izek i nie zamierzam. Wiem, ze dla ciebie to niepojete ale ludzie, calkiem odmienni od ciebie to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum kolejny dowod krancowej niemoty jasia 29.04.05, 20:02 Ellen GOLDBAUM (nie Goidbaum) - z Uniwersytetu w Buffalo... Jej adres brzmi: goldbaum@buffalo.edu www.jobweb.com/resources/library/authors/Ellen.htm jlnlabs.imars.com/cnr/ www.buffalo.edu/news/fast-execute.cgi/article-page.html?article=33620009&hilite=negative www.buffalo.edu/reporter/vol29/vol29n22/n8.html www.innovations-report.de/html/berichte/biowissenschaften_chemie/bericht-15995.html No chyba jasiu, ze bedziesz twierdzil, ze Ellen Goidbaum uzywa tego samego adresu co Ellen Goldbaum? Co? Sprobuj... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum zamilkles jasiu? 29.04.05, 20:52 Zadnej dalszej proby udowadniania, ze "goidbaum" to "zane w swiecie zydoskim" nazwisko? Co z tego, ze Ellen Goidbaum z uniwersytetu w Buffalo wymieniona jest tylko raz a Ellen Goldbaum z tego samego uniwerstytu ponad 500 razy? Co z tego, ze obie maja ten sam adres "goLdbaum@buffalo.edu"? Tak latwo sie poddajesz jasiu? Moze jakas teza o samoistnych i niesamoistnych nazwiskach moglsby byc pomocna.... albo o prawdziwych? Jasiu! Nie poznaje cie! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiedzialem, ze islamuski maja Zero poczucia h 29.04.05, 19:28 goidbaum napisała: > nick "goldbaum" nie jest takim nickiem. > a zatem nick "goidbaum", symbolizujacy inne zydoskie natzwisko, > nie jest podrobka nicka goldbaum. > > koniec wykladu. oj nie koniec wykladu jasiu,juz to wczoraj przerabialismy mowimy "zydoWskie nazwisko",pamietaj. nic tak nie kladzie chlopa na 4 litery jak zla gramatyka,tego kobiety nie lubia. > > dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum mezatki to w ogole nic nie lubia 29.04.05, 19:31 ale podejrzewam, ze godbaum nie ma zony i dlatego mu sie roi??? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: mezatki to w ogole nic nie lubia 29.04.05, 19:35 goidbaum napisała: > ale podejrzewam, ze godbaum nie ma zony i dlatego mu sie roi??? nie lubia jak maja d. a nie chlopa jasio,ale to nie moj problem slonko,ja bylam wybiorczo-madra. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum biedna ta twoja "mezatka " jasiu.... 29.04.05, 19:48 wspolczuje goraco twojej zonie....t Transwestyta goidbaum napisała: > ale podejrzewam, ze godbaum nie ma zony i dlatego mu sie roi??? No to by byla pierwsza rzecz, ktora "podejrzewasz" a nie wiesz. Czyzbys przez chwile trzezwial? Jak odplyniesz i wpadniesz znow w delirke to z pewnoscia bedziesz juz "wiedzial" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: biedna ta twoja "mezatka " jasiu.... 29.04.05, 19:52 goldbaum napisał: > wspolczuje goraco twojej zonie....t > > Transwestyta goidbaum napisała: > > > ale podejrzewam, ze godbaum nie ma zony i dlatego mu sie roi??? > > No to by byla pierwsza rzecz, ktora "podejrzewasz" a nie wiesz. > Czyzbys przez chwile trzezwial? > Jak odplyniesz i wpadniesz znow w delirke to z pewnoscia bedziesz juz "wiedzial > " > > :-) nie wspolczuj kobiecie,my mamy swoje slabosci i czesto nie dobijamy starych zwierzat,tylko je karmimy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: powiedz to 5-ciu podrobkom Crassusa. 29.04.05, 17:33 goidbaum napisała: > o ile pamietam, to od niego sie zaczelo. no wlasnie jasiu jak zauwazyles kazdy broni sie tu samodzielnie,nie ma co liczyc na ciebie nu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum here You are. 29.04.05, 18:02 czy chcesz koniecznie, bym wyrazil Ci poparcie? wyrazam. tak jak wyrazilem je Crassusowi. twoj nick jest rowniez nickiem prawdziwym i samoistnym. nickiem prawdziwym i samoistnym NIE JEST natomiast GOLDBAUM, wiec i GOIDBAUM nie jest jego podrobka. jest po prostu innym zydoskim nazwiskiem, do tego o prawdziwych pogladach. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: here You are. 29.04.05, 18:04 goidbaum napisała: > czy chcesz koniecznie, bym wyrazil Ci poparcie? > wyrazam. > tak jak wyrazilem je Crassusowi. > > twoj nick jest rowniez nickiem prawdziwym i samoistnym. > >alez jasiu ja jestem niezalezna,za wsparcie Bog zaplac,ale sama tez dam sobie rade. w nagrode za dobre checi chilly thank you. www.betterphoto.com/gallery/dynoGallDetail.asp?photoID=779385 Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko rachelka !!wroga(kropke) o pomoc prosisz?? 30.04.05, 17:30 co jest grane rachelka?? z cenzura w uklady wchodzisz olewaj podszywke i nie placz mnie tu wiecej ok!! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: rachelka !!wroga(kropke) o pomoc prosisz?? 01.05.05, 00:48 bam_buko napisał: > co jest grane rachelka?? z cenzura w uklady wchodzisz > olewaj podszywke i nie placz mnie tu wiecej ok!! jak mowie dalam temu chamowi szanse,nie skorzystal to go wycieli,wiec nie placz. nie lubie trolli,ktorzy tylko za mna chodza z moimi podrobkami,ale ja gram fair i ich ostrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
szlomo.oberluft prosba do kropy czyli uprzejmie donosze 01.05.05, 00:46 Skad ten nawyk u Sz.Pani????? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: prosba do kropy czyli uprzejmie donosze 01.05.05, 00:49 szlomo.oberluft napisał: > Skad ten nawyk u Sz.Pani????? z czasow jak wywozilam gnojowke i dotad ten zapach mi przeszkadza psze szanownego. Odpowiedz Link Zgłoś