Dodaj do ulubionych

AITC - Izrael gwalci prawa wlasnosci intelekt.

01.05.05, 01:49
www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3079327,00.html

Bad News

Israel included in unflattering list
Israel blacklisted by U.S.

American International Trade Commission says Israel among world's major
intellectual property violators
By Ynetnews

WASHINGTON - Israel is among the world's worst offenders when it comes to
violation of intellectual property rights, a U.S. International Trade
Commission report says.

The Commission decided to blacklist Israel as one of 14 countries identified
as serious infringers when it comes to the protection of intellectual
property.

The decision comes mostly as a result of Israeli-American disagreements over
the protection of pharmaceutical companies' information. The U.S. says
Israeli authorities allow Israeli drug companies to examine research
information from patent-holding foreign pharmaceutical companies.

Negotiations fail to resolve disagreements

In the past year, Israel and the U.S. have been engaged in negotiations in a
bid to resolve the matter, but the Americans were not satisfied with measures
taken by Israel.

Countries that have been blacklisted by the U.S. are subject to special
American supervision in areas such as film, music, and software.

Other countries placed in the unflattering list include Indonesia, Argentina,
Brazil, India, Venezuela, Turkey, Kuwait, Lebanon, Egypt, China, the
Philippines, Russia, and Pakistan.

Obserwuj wątek
    • explicit Re: AITC - Izrael gwalci prawa wlasnosci intelekt 01.05.05, 16:30
      Zio-naziole to gatunek stworzenia z rodziny tz. "bottom feeders" , wszystko co
      tam maja jest albo ukradzione , albo wyzebrane ,... Nasza ciucka niedawno liste
      ich "osiagniec" podala , przypominala mi liste dzielnicowego pasera :)

uklony

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23335620&a=23336183
      ==============================================================================

The decision comes mostly as a result of Israeli-American disagreements over
      the protection of pharmaceutical companies' information. The U.S. says Israeli
      authorities allow Israeli drug companies to examine research information from
      patent-holding foreign pharmaceutical companies.

• resekcja_trzustki Re: AITC - Izrael gwalci prawa wlasnosci intelekt 01.05.05, 17:39
        dobre. 'liste dzielnicowego pasera'!!
      • manny_ramirez do splita 01.05.05, 17:52
        Split; Pisze do ciebie bo chcialbym abys jasno poznal moje stanowisko.
        Nie atakowalem Ciebie za abrdzo z kilku przyczyn. przede wszytskim ze chce
        suznaowac Twoj stan zdrowia. jednak poneiwaz Ty czesto mi rzeczy wyrzucasz
        decyduje sie to Ci napisac. Ja calkowicie rozumiem ze Twoj stosunek do Zydow
        jest uwarunkowany przez Twoje dziecinstwo. Abosolutnie uwazam ze ten czy Ci co
        szykanowali Twojego ojca i tacy jak oni powinni dostac najwyzszy mozliwie
        wymiar kary bo na to absolutnie zasluguja. Jednak powinni go dostac nie dlatego
        ze sa Zydami, Polakami, katolikami, Rosjanami Niemacami czy kimkolwiek innym
        ale dlatego ze byli ZBRODNIARZAMI. Ty z powodu swoich przejsc uwazasz za
        usprawiedliwione wszystkie swoje uprzedzenia. Jezeli nawet ten ktory
        rpzesladowal Twojego ojca to byl Stoltzman to czy kiedykolwiek sprawdziles jak
        inni ubowscy oprawcy w Slupsku czy gdzie indziej sie nazywali. Ile etnicznie
        czystokrwistych Polakow tam bylo??? Raczej nie. Piszesz czesto o zio-naziolach
        split. Niestety moj drogi Twoje doswiadczenia nie suprawiedliwiaja uprzedzen
        rasowych w zaden sposob. A uprzedzenia rasowe swiadcza niestety o twym
        rasizmie. A to ze piszesz o innych w ten sposob swiadczy tez ze jestes
        skonczonym hipokryta. Chcialbym z Toba dyskutowac jednak nie jest to mozliwe bo
        Twoje poglady mnie odrazaja.
        Trzeba walczyc ze zlem i zbrodnia nie z rasami, religiami czy tez narodami.
        Zycze zdrowia
        Manny
        • explicit Re: do splita 01.05.05, 18:32
          Don't patronize me Maniek I'm not stupid you know? Co innego piszesz co innego
          imputujesz ,... Ja o zydo-komunie i zio-nazistach nie o Zydach - Co jeszcze ,
          nie myl mnie z Rattlerem , jego ojca wiezil ubek Stoltzman , mojemu inny ubek
          poodbijal piety w Poznaniu po powrocie od Aliantow , wczesniej zydo-komuch wydal
          mojego dziadka NKWD , a inni zamordowali wujka .

Don't hold your breath , Maniek , nic zlego sku..eli nie spotka , bo albo
          gryza ziemie , albo zyja spokojnie pod opieka zio-nazioli w Israel'u ,... Nie
          interesuje mnie demografia UB , szukaj sobie sam , mnie interesuje kto wydawal
          rozkazy i kto znecal sie nad moim ojcem , to wszystko .

uklony

Abosolutnie uwazam ze ten czy Ci co szykanowali Twojego ojca i tacy jak oni
          powinni dostac najwyzszy mozliwie wymiar kary bo na to absolutnie zasluguja.
          • manny_ramirez Re: do splita 01.05.05, 18:55
            To sie nimi interesuj a nie obwiniaj wszystkich Zydow
          • manny_ramirez i jeszcze to 01.05.05, 19:00
            explicit napisał:
            Co innego piszesz co innego
            > imputujesz===
            prosze daj przyklad

,... Ja o zydo-komunie i zio-nazistach -------------------------
            Tylko ze sie to jakos na wszystkich Zydow w Twoich postach rozszerza

krytykujac za nazizm kogos jak sam masz podobne uprzedzenia to nic tylko
            hipokryzja

a jesli chodzi o tych co wydawali wkomunie rozkazy i kto je wykonowyla.
            wiekszosc rozkazujacych to byl rosjanie i Polacy a wiekszosc wykonawcow Polacy

no ale najlepiej upiekszac nasza historie i obwiniac kogos trzeciego
            Zapraszam wszystkich do dyskusji o historii Rzeczpospolitej Obojga Narodow
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25220
            Zapraszam takze na forum watkow swiatowych
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=27433
            • explicit Re: i jeszcze to 01.05.05, 19:22
              Tlumaczysz sie jak Jesse Jackson - "I have to remind you that the majority i
              prison and on welfare are whities" ,... :) Chociaz to tez nieprawda , bo zeby
              nie wygladalo tak zle , to zaczeto liczyc Latynosow z Bialymi .

uklony

a jesli chodzi o tych co wydawali wkomunie rozkazy i kto je wykonowyla.
              wiekszosc rozkazujacych to byl rosjanie i Polacy a wiekszosc wykonawcow Polacy
              • manny_ramirez Re: i jeszcze to 01.05.05, 19:32
                Ja stwierdzam fakty, Ty operujesz insynuacjami
                nie ma co dalej dyskutowac ale jak szukasz
                "naziola" to popatrz lepiej w lustro
                • explicit Re: i jeszcze to 01.05.05, 21:09
                  If you don't have a reasonable argument don't do it that's o'k , just don't
                  built your house on this fundation . I'm looking Manius and guess what do I
                  see ? A good looking dude for his age :)

I don't deny it Maniek , I'm a nazi I love my country (no dual loyalties here)
                  and an american folks , white , black and yellow ,... What I hate it's a
                  bloodsuccers and all kind of parasites foreign an domestic , including those on
                  the top of my list , you know who ? Zio-nazioli :)

uklony

Ja stwierdzam fakty, Ty operujesz insynuacjami nie ma co dalej dyskutowac ale
                  jak szukasz "naziola" to popatrz lepiej w lustro

• i-love-2-bike Re: do splita 01.05.05, 22:20
            explicit napisał:

> Don't patronize me Maniek I'm not stupid you know? Co innego piszesz co innego
            > imputujesz ,... Ja o zydo-komunie i zio-nazistach nie o Zydach - Co jeszcze ,
            > nie myl mnie z Rattlerem , jego ojca wiezil ubek Stoltzman , mojemu inny ubek
            > poodbijal piety w Poznaniu po powrocie od Aliantow , wczesniej zydo-komuch wyda
            > l
            > mojego dziadka NKWD , a inni zamordowali wujka .
            >
            > Don't hold your breath , Maniek , nic zlego sku..eli nie spotka , bo albo
            > gryza ziemie , albo zyja spokojnie pod opieka zio-nazioli w Israel'u ,... Nie
            > interesuje mnie demografia UB , szukaj sobie sam , mnie interesuje kto wydawal
            > rozkazy i kto znecal sie nad moim ojcem , to wszystko .
            >
            > uklony
            >
            > ==============================================================================
            >
            > Abosolutnie uwazam ze ten czy Ci co szykanowali Twojego ojca i tacy jak oni
            > powinni dostac najwyzszy mozliwie wymiar kary bo na to absolutnie zasluguja.

a to dobre,manius sie przejal twoim zdrowiem psychicznym i fizycznym i jak tego
            chlopa nie kochac,tak sie martwi o sprawiedliwosc dla zydow,a arabowie to go
            bardzo denerwuja i to wszyscy, i to rowno:)) widac humanitaryzm o ludzkiej twarzy:))
    • maryszka wyglada na zlodziejstwo 01.05.05, 17:35
      Ale czy Zydzi generalnie (przepraszam - moze w wiekszosci) nie maja problemu opisanego juz przez Sienkiewicza jako moralnosc Kalego?
    • schlaugbaum Araby gwalca osly i im wolno ? 01.05.05, 21:22
      www.homa.org/default.asp?TOCID=2083225445
      • aaki przykro mi że cię arabowie zgwałcili 01.05.05, 21:24
        :-((((((((((
        • dana33 Re: przykro mi że cię arabowie zgwałcili 01.05.05, 22:04
          ciagle nie moge zrozumiec, aki, ze reagujesz na taki link szlaugbauma, a na
          posty pelne nienawisci i klamstw rozlupanca nawet slowa, nigdy.... nie musisz
          oczywiscie, ale dziwne , ze na antyarabskie reagujesz, a na antyzydowskie nie...
          • aaki Re: przykro mi że cię arabowie zgwałcili 01.05.05, 22:06
            i vice versa: na jedne reagujesz,na drugie nie
            • manny_ramirez ale aaki 01.05.05, 22:13
              roznica taka ze ona jest jedna ze stron a Ty niby neutralny
              • aaki Re: ależ manny 01.05.05, 22:16
                manny advocatus ?
                • manny_ramirez advocatus diaboli 01.05.05, 22:17
                  jak najczesciej mozna:)))
                  • aaki Re: advocatus diaboli 01.05.05, 22:19
                    w tym wypadku byłes adwokatam dany.
                    czyżbyś coś wiedział czego ja nie wiem ;-)
                    • manny_ramirez Re: advocatus diaboli 01.05.05, 22:20
                      w tej sprawie zdecydowanie wiesz wiecej niz ja, w koncu to Ty ja znasz
                      osobiscie:)))
                      • aaki Re: advocatus diaboli 01.05.05, 22:22
                        na diabła(diablicę) nie wygląda w każdym razie
                        • manny_ramirez Re: advocatus diaboli 01.05.05, 22:24
                          :)))
                          a jesli chodzi o mnie to wiesz widze jako smieszne obrone w sposob Ja taki bo
                          Ty tez, uzylem tego samego sposobu w stosunku do Ciebie
                          troche dziecinne no nie, no ale to w koncu forum kazdy moze troche
                          podziecinniec:)))
                          • aaki mała róznica 01.05.05, 23:14
                            nie ja taki bo Ty taki(a) lecz :
                            ja taki ale i Ty tez taki(a)
                        • explicit Re: advocatus diaboli 01.05.05, 22:39
                          Welcome home my son , przez chwile watpilem , ze ciem dana i jej sfora troche
                          przekabacily - Nie bylbys pierwszym , ani ostatnim , na szczescie nie jestes i
                          to siem liczy ,... Drzewka ci nie sprzedali ???

uklony

na diabła(diablicę) nie wygląda w każdym razie
                          • i-love-2-bike Re: advocatus diaboli 01.05.05, 22:44
                            explicit napisał:

> Welcome home my son , przez chwile watpilem , ze ciem dana i jej sfora troche
                            > przekabacily - Nie bylbys pierwszym , ani ostatnim , na szczescie nie jestes i
                            > to siem liczy ,... Drzewka ci nie sprzedali ???
                            >
                            > uklony
                            >
                            > ==============================================================================
                            >
                            > na diabła(diablicę) nie wygląda w każdym razie

ale moze broomstick dostal,bo szybko wrocil:))
                          • aaki sorry ale synem już jestem niejakiego 01.05.05, 22:45
                            M.K.
                            • i-love-2-bike Re: sorry ale synem już jestem niejakiego 01.05.05, 22:47
                              aaki napisała:

> M.K.

dobrze,ze nie MC,bo to byloby naprawde straszne.
                            • manny_ramirez hej aaki 01.05.05, 22:49
                              sluchaj, nazwisko tez mamy na ten sam inicjal. mozesmy rodzina?:)))
                              • aaki Re: hej aaki 01.05.05, 22:52
                                ma rodzinę za wielką woda ale nie z andrychowskich stron
                            • explicit Re: sorry ale synem już jestem niejakiego 01.05.05, 23:13
                              I dobrze , badz dumny z tego ,... Z racji wieku , nie dlatego ze przyznaje sie
                              do ciebie ,... Moje nasionka zostawilem dla spadkobiercow mojego imperium :)))

uklony

=============================================================================

M.K.
              • resekcja_trzustki Re: ale aaki 01.05.05, 22:18
                manny_ramirez napisał:

> roznica taka ze ona jest jedna ze stron a Ty niby neutralny

argument ponizej pasa. w ten sposob usprawiedliwiamy ksenofobie jednych a innym
                odbieramy zdanie dopoki nie beda idealni. absurd.
                • manny_ramirez Re: ale aaki 01.05.05, 22:21
                  moja odpowiedz byla warta wczesniejszego postu, jakos do aakiego sie nie
                  przyczepiles czyzby dlatego ze ta ksenofobie Ty takze popierasz???
                  • resekcja_trzustki Re: ale aaki 01.05.05, 22:27
                    gdy rozmawiaja to bedzie widac kto bardziej pielegnuje ksenofobie. gdy jednej
                    stronie zabierzemy glos to wydajemy wyrok bez rozprawy.
                    ja raczej o erystyce niz merytorycznie.
                    • manny_ramirez Re: ale aaki 01.05.05, 22:29
                      o erystyke moge sie zgodzic
                      a o meritum nie:)
              • aaki manny p.s. 01.05.05, 22:24
                <roznica taka ze ona jest jedna ze stron a Ty niby neutralny>
                tak de facto to ta druga strona osobiście na forum raczej się nie udziela
                • manny_ramirez Re: manny p.s. 01.05.05, 22:25
                  tak?? goldbauma i mirmilka nie czytasz?;)
                  • aaki Re: manny p.s. 01.05.05, 22:28
                    nie sądzę aby byli arabami
                    • manny_ramirez Re: manny p.s. 01.05.05, 22:32
                      byc mzoe, ale argumentacja jakby prosto z islam-in-poland, wiec o
                      jednostronnosc forum raczej nie powinienes sie martwic,
                      jesli juz koniecznie chcesz to porownujac watkie i posty to chyba wlasnie w
                      druga strone
                      • aaki Re: manny p.s. 01.05.05, 22:44
                        jedno czy wielo-stronność forum mnie nie martwi.
                        traktuję to jako li tylko (niezbyt intelektualną) zabawę
                        • manny_ramirez Re: manny p.s. 01.05.05, 22:45
                          no to dobrze
                          ja w wiekszosci przypadkow takze
                          • dana33 manny i aki 01.05.05, 22:58
                            ja wam musze powiedziec, chlopaki, ze to troche dziwna zabawa..... ja to
                            traktuje calkiem powaznie, jak czytam rozlupanca, to mi sie wszystko przewraca
                            w srodku z obrzydzenia... to ma byc zabawa????
                            • aaki Re: manny i aki 01.05.05, 23:04
                              no cóz każdy reaguje inaczej
                              mnie się nie przewraca wszystko w środku gdy np czytam fredzia,a jeśli już to raczej ze smiechu niż z obrzydzenia
                              trawersując wieszcza Adama M. "nie nazywam się milijon i nie cierpię katuszy za milijony"
                              • dana33 Re: manny i aki 01.05.05, 23:10
                                ty aki nie widzisz roznicy miedzy fredziem a splitem???? hm, chyba musisz kupic
                                okulary....
                                • aaki Re: manny i aki 01.05.05, 23:18
                                  OK- możesz przezywać to forum jak tylko chcesz ale zostaw innym prawo do odmiennych reakcji
                                  ty podchodzisz subiektywnie do postów splita,a ja fredzia git ?
                                  • dana33 Re: manny i aki 01.05.05, 23:30
                                    nu, to ja wiem, dziwie sie tylko, git?
                                    • aaki Re: manny i aki 02.05.05, 15:26
                                      jesli dziwisz się mnie czemu nie dziwisz się sobie.
                            • manny_ramirez przeczytaj to 01.05.05, 23:31
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23384585&a=23395186
                              • dana33 Re: przeczytaj to 01.05.05, 23:57
                                czytalam, manny, ale to perly przed wieprze..... :((((
                                jak widac, musza tacy byc, jak ten rozlupaniec, zebysmy ciagle byli swiadomi,
                                dlaczego tem maly kraj musi za wszelka cene przezyc.... wyobraz sobie byc zydem
                                i sasiadem tego rozlupanca....
                      • explicit Re: manny p.s. 01.05.05, 23:06
                        Bylem prawie 4 tygodnie w Polsce ostatniego lata , Rattler tez i jest swiadkiem

Nie widzialem w Polsce islamskich wycieczek z gorylami z uzis demonstracyjnie
                        out to see for everybody , sugerujace , ze Polacy nie maja kontroli nad
                        panstwem , idioci , ktorych Zydzi musza pilnowac przed terrorystami ,... Nie ma
                        ich w elicie rzadzacej zgietych jak scyzoryk przed ich ambasadorami ,... Ich
                        amasadorzy nie pouczaja Polakow ,... Ich organizacje nie sadza Polakow o
                        odszkodowania , wreszcie , na koniec , nigdzy nie slyszalem z ust Muzulmana o
                        tz. "polskich obozach zaglady , z zydowskich , czesto ,...

"Tutaj z kolei nie widze materialow typu a "Mause" , Grossa , Marzynskiego i im
                        podobnej holoty , autorstwa wyznawcow Islamu - Przestan pie..c Maniek ,...

uklony

=============================================================================

ale argumentacja jakby prosto z islam-in-poland,
                        • dana33 Re: manny p.s. 01.05.05, 23:12
                          nu, rozlupaniec, a czego maja sie obawiac islamskie wycieczki? przeciez zydzi
                          nie zrobia na nich zamachu.... a moze powinni, zeby oni i ty zobaczyli, jak to
                          wyglada, ze zyd wszedzie jest atakowany przez ta zgraje bydlakow
                          terrorystycznych...
                          • explicit Re: manny p.s. 01.05.05, 23:52
                            Jedyny terrorystyczny zamach w Wa-wie mial miejsce w Hotelu Forum ,... Nie
                            autorstwa Islamistow , a Mossadu . W restauracji Forum , Mossad zamordowal
                            goscia , ktory nie mial nic wspolnego z terrorystami w Monachium , w Norwegii
                            Mossad zamordowal innego niewinnego czlowieka ,... Sprobuj sprzedawac swoj kit
                            na innym forum ,... Moze kupia :)

Zyd niech zacznie w koncu zyc , jak kazdy inny cywilizowany czlowiek i bedzie
                            zyl spokojnie bez pomocy uzis ,... Tak jak w Ameryce :)

uklony

nu, rozlupaniec, a czego maja sie obawiac islamskie wycieczki? przeciez zydzi
                            nie zrobia na nich zamachu.... a moze powinni, zeby oni i ty zobaczyli, jak to
                            wyglada, ze zyd wszedzie jest atakowany przez ta zgraje bydlakow
                            terrorystycznych...
                        • resekcja_trzustki Re: manny p.s. 01.05.05, 23:46
                          kazdy okazuje wole wspolpracy jak potrafi :-)

ale nie jest tak zle ze mlodzi Zydzi tylko do obozow zaglady.
                          rok temu w krakowie zaprosili do hotelu polskie prostytutki.
                          jak widac kontakty nawiazywane sa juz nie tylko na szczeblu dyplomatycznym.
                          i na pewno nie bylo przy tym ochrony.
                          • goldbaum Re: manny p.s. 01.05.05, 23:48
                            resekcja_trzustki napisała:

> i na pewno nie bylo przy tym ochrony.

Skad wiesz?
                            • resekcja_trzustki Re: :-) 01.05.05, 23:54

• sol4000 Re: manny p.s. 01.05.05, 23:48
                          explicit napisał:

nigdzy nie slyszalem z ust Muzulmana o
                          > tz. "polskich obozach zaglady
                          -----------

naturalnie, ze nie slyszales, ale gdyby twoi pobratymcy- muzulmanie zyli w
                          polsce 800 lat, to jaki jezyk bys dzisiaj uzywal? nie wspomnie juz o religii i
                          iinnych "obyczajach"!!!
                          • goldbaum explicit tez jest Arabem? :-) 01.05.05, 23:50
                            Powaznie Zydzie? Jestes tego pewien Zydzie?

:-)
                          • dana33 hej sol.... 02.05.05, 00:01
                            drzewiecki uwaza, ze jak napisze do ciebie "zydzie" to sie okropnie obrazisz...
                            ja jestem dumna z tego ze jestem zydowka.... uj, te drzewka to tak marnie
                            czasem rosna, czasem przysychaja lekko, nie myslisz? :)))
                            • sol4000 Re: hej dana.... 02.05.05, 00:10
                              i masz racje, ze jestes dumna!!!
                              mnie nigdy nie razilo, jak tacy jak spruchnialec i mu podonmi mnie nazywaja-;)

to nie ty i nie ja lecz spruchnialec, split i im podobni dostaja wrzody
                              rzaladka z wscieklosci i bezradnosci... moga jedynie popienic sie-:)))
                              • dana33 Re: hej dana.... 02.05.05, 00:16
                                nu, serce rozlupanca juz nie trawi dobrze tej jego nienawisci.... :))))
                                • sol4000 Re: hej dana.... 02.05.05, 00:25
                                  ja jestem z natury czlowiek dobry i zle mu nie zycze.
                                  moge jedynie poradzic, by zaprzestal sie niezdrowo podniecac, przeciez i tak
                                  nieczego nie osiagnie swoim pienieniem sie-:)
                                  • i-love-2-bike Re: hej dana.... 02.05.05, 00:37
                                    sol4000 napisał:

> ja jestem z natury czlowiek dobry i zle mu nie zycze.
                                    > moge jedynie poradzic, by zaprzestal sie niezdrowo podniecac, przeciez i tak
                                    > nieczego nie osiagnie swoim pienieniem sie-:)

chwalebne slowa,bo to rzeczywiscie niskie i zwierzece cieszyc sie czyjas
                                    choroba. chociaz i arap i oskar nie sa mi bliscy ,ale nie przyszloby mi do glowy
                                    cieszyc sie ich chorobami i wynurzac to na forum. to rzeczywiscie trzeba nisko
                                    zejsc,aby miec tego typu odrazajace odruchy sadystyczne.
                                    • sol4000 Re: hej dana.... 02.05.05, 00:44
                                      cos mi sie wydaje, ze znowu manipulujesz i innym w usta wkladasz slowa, jakich
                                      nie wypowiedzieli.
                                      ale ja rozumiem, ze ty tak to zechcialas zrozumiec, bo przeciez jakby
                                      inaczej??? tylko ciebie stac na takie wlasnie zrozumienie-:(
                                      • i-love-2-bike Re: hej dana.... 02.05.05, 00:46
                                        sol4000 napisał:

> cos mi sie wydaje, ze znowu manipulujesz i innym w usta wkladasz slowa, jakich
                                        > nie wypowiedzieli.
                                        > ale ja rozumiem, ze ty tak to zechcialas zrozumiec, bo przeciez jakby
                                        > inaczej??? tylko ciebie stac na takie wlasnie zrozumienie-:(

pewnie,ze manipuluje a jak mozna zrozumiec te danusiowe :))) jako troske i dobre
                                        serce. ty solu lepiej graj na gitarze,bo to chyba lepiej ci wychodzi niz
                                        przekonywanie drugich o intencjach twoich totumfackich.
                                • explicit Re: hej dana.... 02.05.05, 01:45
                                  Dwa tygodnie po tobie , ciucka , ja na serce czy na tetniaka , ty nie wiesz na
                                  jakiego raka , a na bramce w niebie jak ktos sie ciebie spyta jak spedzilas
                                  zycie ? Opowiedz jemu/im o 5-cio letnich terrorystach i o sp;licie ,...

uklony

nu, serce rozlupanca juz nie trawi dobrze tej jego nienawisci.... :))))
                                  • dana33 Re: hej dana.... 02.05.05, 08:24
                                    nu, nie martw ty sie o mnie, rozlupancu.... pomysl jak ty sie bedziesz rozliczal
                                    z twojej nienawisci do zydow u tego zyda w "bramce w niebie" jak piszesz,
                                    wszystko jedno, czy dwa tygodnie po mnie, czy przede mna. kazdy z nas sie tam
                                    znajdzie pewnego dnia i kazdy bedzie musial zdac rachunek. twoj wyglada mi na
                                    dlugi i watpie, czy sie spotkamy w tym samym miejscu....
                                    • rattler Re: hej dana.... 02.05.05, 21:02
                                      Juz cie widze Dana , przekonujesz sw Piotra , (pestka dla ciebie) a pozniej juz
                                      tylko , kuleczko nad glowa , biale skrzydelka i piorko w dupce :))) A z kim ty
                                      sie tam bedziesz nawalac jak Splita nie bendzie ?

narazie

-----------------------------------------------

nu, nie martw ty sie o mnie, rozlupancu.... pomysl jak ty sie bedziesz rozliczal
                                      z twojej nienawisci do zydow u tego zyda w "bramce w niebie" jak piszesz,
                                      wszystko jedno, czy dwa tygodnie po mnie, czy przede mna. kazdy z nas sie tam
                                      znajdzie pewnego dnia i kazdy bedzie musial zdac rachunek. twoj wyglada mi na
                                      dlugi i watpie, czy sie spotkamy w tym samym miejscu....

• i-love-2-bike Re: hej dana.... 02.05.05, 21:05
                                        rattler napisał:

> Juz cie widze Dana , przekonujesz sw Piotra , (pestka dla ciebie) a pozniej juz
                                        >
                                        > tylko , kuleczko nad glowa , biale skrzydelka i piorko w dupce :))) A z kim ty
                                        > sie tam bedziesz nawalac jak Splita nie bendzie ?
                                        >
                                        > narazie
                                        >
                                        > -----------------------------------------------
                                        >
                                        > nu, nie martw ty sie o mnie, rozlupancu.... pomysl jak ty sie bedziesz rozlicza
                                        > l
                                        > z twojej nienawisci do zydow u tego zyda w "bramce w niebie" jak piszesz,
                                        > wszystko jedno, czy dwa tygodnie po mnie, czy przede mna. kazdy z nas sie tam
                                        > znajdzie pewnego dnia i kazdy bedzie musial zdac rachunek. twoj wyglada mi na
                                        > dlugi i watpie, czy sie spotkamy w tym samym miejscu....
                                        >

no nie wiem czy jak ta dama na diete nie przjdzie to sie w te wrota wcisnie,tam
                                        chyba tych z nadwaga nie biora.
                            • goldbaum [...] 02.05.05, 09:57
                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • goldbaum Alem sie usmial :-) 01.05.05, 23:34
                        Nie kto inny jak sam manius mianowal mnie "Arabem" - z powodu "argumentacji"...
                        :-)

Dawniej z powodu "argumentacji" mozna bylo zostac co najwyzej "Zydem" -
                        zwlaszcza, gdy sie za glosno mowilo o jakichs ludziach, znakowanych, zamykanych
                        i wywozonych w nieznanym kierunku.

Brawo manius! Nie zawiodles pokladanych w tobie oczekiwan :-)
                        • goldbaum Jak myslicie? 01.05.05, 23:40
                          Czy powinienem od dzisiaj zaczac zwracac sie do maniusia per "zydzie"?
                          No bo skoro narodowosc a nawet rasa jest kwestia oceny losu Palestynczykow?

Sprobuje... :-)
          • i-love-2-bike Re: przykro mi że cię arabowie zgwałcili 01.05.05, 22:17
            dana33 napisała:

> ciagle nie moge zrozumiec, aki, ze reagujesz na taki link szlaugbauma, a na
            > posty pelne nienawisci i klamstw rozlupanca nawet slowa, nigdy.... nie musisz
            > oczywiscie, ale dziwne , ze na antyarabskie reagujesz, a na antyzydowskie nie..
            > .

dyzurna porzadkowa dala glos.
            • manny_ramirez Re: przykro mi że cię arabowie zgwałcili 01.05.05, 22:25
              zapapuzyla forumowa przyzwoitka
              • i-love-2-bike Re: przykro mi że cię arabowie zgwałcili 01.05.05, 22:27
                manny_ramirez napisał:

> zapapuzyla forumowa przyzwoitka

a little do gooder.
    • fredzio54 Re: AITC - Izrael gwalci prawa wlasnosci intelekt 02.05.05, 08:46
      na przyklad wezniemy arabow unich rzadzi demokracja i prawo czlowiekow ! nie ?
      Albo Unia anytsemicka europejska co 8 Mil cyganow nie maja prawa elementarne.
      Albo te baltyckie panstwo co tam mieszosc Rosjaninow nie maja prawe cywile
      elementarne.
      Ale wszyce arab dupe liza
    • genom3 CHOĆ CIE ZGWAŁCE MAŁA 02.05.05, 23:56
    • abe_ltd Re: AITC - Izrael gwalci prawa wlasnosci intelekt 03.05.05, 00:48
      Naughty, naughty.... To jest wlasnie zle pojety interes wlasny gdzie kosztem
      zaufania partnerow z zagranicy stosuje sie przesadna opiekunczosc panstwa wobec
      domoroslego businessu. Nawet jesli w gre wchodzi zdradzanie cudzych tajemnic
      uzyskanych w ramach wewnetrznego prawa ktore wymaga rejestracji patentow.
      Patenty rejestruje sie normalnie w celu ich ochrony, a tu taki paradox bo to
      wlasnie ten kto ma je chronic wyjawia je innym. Taki interwencjonizm panstwowy
      jest chory.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka