bam_buko 20.05.05, 17:10 ein-hod.israel.net/benarye/dina/woman.jpg nie da sie ukryc typowa dla tego azjatyckiego regionu pieknosc zdjecie dostarczone dzieki uprzejmosci wojo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fredzio54 Re: Miss Izraela 20.05.05, 17:49 uwazam ze ta www.nrg.co.il/online/HP_10.html Cicki Israela nie polskie Odpowiedz Link Zgłoś
szczypiorkowski Re: Miss Izraela 20.05.05, 17:55 Fredzio, jesteś już tak stary że nie odróżniasz cycek od ud? Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Miss Izraela 20.05.05, 18:02 fredzio54 napisał: > uwazam ze ta > www.nrg.co.il/online/HP_10.html > Cicki Israela nie polskie rzeczywiscie typowo izraelskie cicki hehe oj fredek ty nawet nie wiesz jak cicki wygladaja - to uda Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Miss Izraela 20.05.05, 18:05 bam_buko napisał: > fredzio54 napisał: > > > uwazam ze ta > > www.nrg.co.il/online/HP_10.html > > Cicki Israela nie polskie > > rzeczywiscie typowo izraelskie cicki hehe > oj fredek ty nawet nie wiesz jak cicki wygladaja - to uda no widze,ze wizje wieczorne przeniosly sie na poranne,moze ktos na lekcjach anatomii spal:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Miss Izraela 20.05.05, 18:06 Ale nasze Izraelskie opalone polki maja male biusta male uda blade skore z chackunim Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Miss Izraela 20.05.05, 18:08 fredzio54 napisał: > Ale nasze Izraelskie opalone > > polki maja male biusta male uda blade skore z chackunim no to znaczy kazda bedzie miala raka skory fredzio,a co do polek to kto normalny z takim zuchem jak ty by sie zadal,tylko jakies popluczyny tobie podobne,a te sa wszedzie i to na peczki,nawet za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Miss Izraela 20.05.05, 18:17 fredzio54 napisał: > Ale nasze Izraelskie opalone eee tam coz z tego ze opalone jak brzydkie > polki maja male biusta male uda blade skore z chackunim Polki maja rozne rozniste - wasze jak dobija 30 to juz nosza na kolanach to twoj koles z erec-wojo zamiescil to zdjecie wiec chyba nie lze poczatkowo myslalem ze to pomnik dany Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Miss Izraela 20.05.05, 18:18 bam_buko napisał: > fredzio54 napisał: > > > Ale nasze Izraelskie opalone > > eee tam coz z tego ze opalone jak brzydkie > > > polki maja male biusta male uda blade skore z chackunim > > Polki maja rozne rozniste - wasze jak dobija 30 to juz nosza na kolanach > > > to twoj koles z erec-wojo zamiescil to zdjecie wiec chyba nie lze > poczatkowo myslalem ze to pomnik dany co ty za szczuply,dana to kobieta postawna i z walorami,nie to co ja zabidzona,ktora musi 5 minut latac aby mnie zauwazyc. oj b_b znowu sie opusciles. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Miss Izraela 20.05.05, 18:31 i-love-2-bike napisała: > bam_buko napisał: > > > fredzio54 napisał: > > > > > Ale nasze Izraelskie opalone > > > > eee tam coz z tego ze opalone jak brzydkie > > > > > polki maja male biusta male uda blade skore z chackunim > > > > Polki maja rozne rozniste - wasze jak dobija 30 to juz nosza na kolanach > > > > > > to twoj koles z erec-wojo zamiescil to zdjecie wiec chyba nie lze > > poczatkowo myslalem ze to pomnik dany > > co ty za szczuply,dana to kobieta postawna i z walorami,nie to co ja > zabidzona,ktora musi 5 minut latac aby mnie zauwazyc. oj b_b znowu sie opuscile > s. co pomyslec nawet nie moge?? mogli jej pomnik walnac za zaslugi na forum Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Miss Izraela 21.05.05, 01:08 przeciez Fredzio wie jak wyglada Mamusia!1 Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Miss Izraela 20.05.05, 18:14 Fredziu kup sobie zone. Jak bedziesz patrzyl na te obrazki, to bedziesz lysy i szczerbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Miss Izraela 20.05.05, 18:54 nie martw sie poki tutaj przyjezdzaj aby zlapcjwreje dosc jest konkurecja ukrainek i rosjanek ladne od polek i napewno od arabek zizate krtkie nogi groby brzuch z zarcia albo zawsze w ciorze :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Miss Izraela 20.05.05, 19:01 www.dancewithshadows.com/society/miss-israel-yelena-ralph.asp Odpowiedz Link Zgłoś
szczypiorkowski Re: Miss Izraela 20.05.05, 21:34 Fredziu, toć ta wasza miss Israela to Ukrainka z dziada pradziada. Odpowiedz Link Zgłoś
maxe1 Re: Miss Izraela 20.05.05, 21:38 Czy uwazasz ze moglaby zostac prezydentem Ukrainy ? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Miss Izraela 24.05.05, 15:46 Ale nie polka :))))))))))) ukrainki sa ladniesze sam mam w Domu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Miss Izraela 25.05.05, 04:13 fredzio54 napisał: > Ale nie polka :))))))))))) ukrainki sa ladniesze sam mam w Domu :)))) ile u was w eretz taka ukrainka na targu kosztuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Miss Izraela 25.05.05, 04:24 bam_buko napisał: > fredzio54 napisał: > > > Ale nie polka :))))))))))) ukrainki sa ladniesze sam mam w Domu :)))) > > ile u was w eretz taka ukrainka na targu kosztuje?? > fredzio jako kutwa nie wie,on wszystko ma tak czy tak z odzysku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek35 Re: Miss Izraela 21.05.05, 03:54 fredzio54 napisał: > www.dancewithshadows.com/society/miss-israel-yelena-ralph.asp To dziwne! Nie moge sie doszukac tego haczykowatego nosa i parcha... A moze ten parch kryje sie pod wlosami... Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Miss Izraela 21.05.05, 18:34 wlodek35 napisał: > To dziwne! Nie moge sie doszukac tego haczykowatego nosa i parcha... > A moze ten parch kryje sie pod wlosami... _______________________________________________________________ No i widzisz Wlodziu na tych terenach tak wygladajacy ludzie NIGDY nie byli tubylcami. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Miss Izraela 21.05.05, 04:03 Fredek, przeciez ty tylko z wielbladami .... Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: Miss Izraela do fredzia 20.05.05, 22:23 masz na myśli tę fajną dupcię w niebieskiej sukience? czy tego faceta z brodą -------------------------- memritv.org/Transcript.asp?P1=669 memritv.org/search.asp?ACT=S9&P1=669 palestyna w roli światowej sprzątaczki Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: Miss Izraela 21.05.05, 04:03 Hmmm..., podobne wszystkie Esterki sa wlochate jak tarantule, zatem ta tutaj bardziej zasluguje na miano Miss IsraHell: ;-)) www.geocities.com/realwojo/Baba_Jaga.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Miss Izraela+ 21.05.05, 17:09 WIDAC,ZNAWCA JESTES! Potomkiem jestes wlochatych? Czy prababcia twoja-czasem nie swieta Esterka? Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Miss Izraela 21.05.05, 18:28 kokosz_is_back napisała: > Hmmm..., podobne wszystkie Esterki sa wlochate jak tarantule, zatem ta tutaj > bardziej zasluguje na miano Miss IsraHell: ;-)) > > www.geocities.com/realwojo/Baba_Jaga.jpg hehe jaka sliczna zydoweczka Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Miss Izraela 21.05.05, 18:30 bam_buko napisał: > kokosz_is_back napisała: > > > Hmmm..., podobne wszystkie Esterki sa wlochate jak tarantule, zatem ta tu > taj > > bardziej zasluguje na miano Miss IsraHell: ;-)) > > > > www.geocities.com/realwojo/Baba_Jaga.jpg > > hehe jaka sliczna zydoweczka b_b ty chyba remanenty przed wyjazdem robisz,skad ty takie koszmary wynajdujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Miss Izraela 21.05.05, 18:39 i-love-2-bike napisała: > bam_buko napisał: > > > kokosz_is_back napisała: > > > > > Hmmm..., podobne wszystkie Esterki sa wlochate jak tarantule, zatem > ta tu > > taj > > > bardziej zasluguje na miano Miss IsraHell: ;-)) > > > > > > www.geocities.com/realwojo/Baba_Jaga.jpg > > > > hehe jaka sliczna zydoweczka > > b_b ty chyba remanenty przed wyjazdem robisz,skad ty takie koszmary wynajdujesz > ? to nie ja pierwszy(ja skopiowalem) zamiescil wojo-chyba byl pijany i cos mu sie poplatalo,drugi wyslal kokosz Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Miss Izraela 21.05.05, 18:43 bam_buko napisał: > to nie ja pierwszy(ja skopiowalem) zamiescil wojo-chyba byl pijany i cos mu > sie poplatalo,drugi wyslal kokosz tia smietanka forumowa. slowem,widac co komu w glowie siedzi:)) byscie przyslali dla pan jakies porzadne zdjecie arnolda u szczytu slawy,a nie jakiegos starzejacego sie tranweste,brrrr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Miss Izraela 21.05.05, 22:05 Miss Izraela powinien zostać Marcus _ Crassus Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: Miss Izraela 21.05.05, 22:34 i-love-2-bike napisała: > byscie przyslali dla pan jakies porzadne zdjecie arnolda u szczytu slawy,a nie > jakiegos starzejacego sie tranweste,brrrr:))) Rachelciu, czyzbys naprawde nigdy nie widziala "bearded lady"? To nie zaden, w tym wypadku, transwestyta tylko 100% "pure and genuine kosher babe"... ;-)) Zwroc uwage na te wszystkie reklamy sprzetu do zgalania (industrial strenght!) dla kosmatych slicznotek srodziemnomorskich.... :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Miss Izraela 22.05.05, 00:02 kokosz_is_back napisała: > i-love-2-bike napisała: > > > byscie przyslali dla pan jakies porzadne zdjecie arnolda u szczytu slawy, > a nie > > jakiegos starzejacego sie tranweste,brrrr:))) > > > Rachelciu, czyzbys naprawde nigdy nie widziala "bearded lady"? To nie zaden, w > tym wypadku, transwestyta tylko 100% "pure and genuine kosher babe"... ;-)) > Zwroc uwage na te wszystkie reklamy sprzetu do zgalania (industrial strenght!) > dla kosmatych slicznotek srodziemnomorskich.... :-)))))))))))))) slysze ten podziw dla prawdziwych kobitek kokosz,jak widze masz dobry gust:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: Miss Izraela 22.05.05, 04:22 i-love-2-bike napisała: > > slysze ten podziw dla prawdziwych kobitek kokosz,jak widze masz dobry gust:))) Rachelko, co masz do zarzucenia moim gustom: www.vanguardnewsnetwork.com/Vnn_files/vnnpromo2b.jpg co nawet nie powinno podlegac dyskusji... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Miss Izraela 22.05.05, 04:54 kokosz_is_back napisała: www.vanguardnewsnetwork.com/Vnn_files/vnnpromo2b.jpg" target="_blank">www.vanguardnewsnetwork.com/Vnn_files/vnnpromo2b.jpg</a> rozumiem ze to zdjecie wpadlo tutaj przez nieuwage/przypadek co wydaje sie byc oczywiste biorac pod uwage ze watek jest o miss Izraela Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: Miss Izraela 22.05.05, 05:05 To zdjecie wpadlo tutaj, aby pokazac Rachelce jakie mamy gusta... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Miss Izraela 22.05.05, 05:15 kokosz_is_back napisała: > To zdjecie wpadlo tutaj, aby pokazac Rachelce jakie mamy gusta... ;-)) oczywiscie sie zgadzam i potwierdzam ze niczego sobie w kazdym razie ma czym oddychac a nie jak te azjatki.... ps. nie doczytalem do konca postu tylko otworzylem link-sorry Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Miss Izraela 22.05.05, 19:07 kokosz_is_back napisała: > To zdjecie wpadlo tutaj, aby pokazac Rachelce jakie mamy gusta... ;-)) wsiadam na moj rower hloopcy,gdyz daleko mi do waszych idealow,ale jak widac sa one miedzynarodowe i nieskomplikowane,jak mowie najwazniejsze sa duuuuuze niebieskie oczy i mnoooostwo intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: Miss Izraela 23.05.05, 00:45 i-love-2-bike napisała: > wsiadam na moj rower hloopcy,gdyz daleko mi do waszych idealow,ale jak widac sa > one miedzynarodowe i nieskomplikowane... Rachelko, nie ma powodow do paniki! Slowianskimi (o skandynawskim odcieniu) "stworzonkami" tez nie pogardzamy... ;-)) Drugie zdjecie z gory na zaprzyjaznionym forum: www.libertyforum.org/showflat.php?Cat=&Board=news_members&Number=293636813&Search=true&Forum=All_Forums&Searchpage=0&Limit=25&Old=1week&Main=293635155#Post293636813 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Miss Izraela 22.05.05, 19:06 kokosz_is_back napisała: > i-love-2-bike napisała: > > > > slysze ten podziw dla prawdziwych kobitek kokosz,jak widze masz dobry gus > t:))) > > Rachelko, co masz do zarzucenia moim gustom: > > www.vanguardnewsnetwork.com/Vnn_files/vnnpromo2b.jpg > co nawet nie powinno podlegac dyskusji... ;-)) nothing hon,tylko przed akcja zaloz kask,bo inaczej moze sie to skonczyc bolesnym guzem:)) oj jak mowie boyz will be boyz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: Miss Izraela 23.05.05, 00:41 i-love-2-bike napisała: > > nothing hon,tylko przed akcja zaloz kask,bo inaczej moze sie to skonczyc > bolesnym guzem:)) > oj jak mowie boyz will be boyz:))) Przy takich amortyzatorach?... :-)) Nie ma mowy, zawsze miekkie ladowanie!!! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Miss Izraela 23.05.05, 00:42 kokosz_is_back napisała: > i-love-2-bike napisała: > > > > nothing hon,tylko przed akcja zaloz kask,bo inaczej moze sie to skonczyc > > bolesnym guzem:)) > > oj jak mowie boyz will be boyz:))) > > Przy takich amortyzatorach?... :-)) Nie ma mowy, zawsze miekkie ladowanie!!! ;- > )) no nie takie mietkie kolego,silikonowe,a to swinstwo z czasem twardnieje. radze sie zabezpieczyc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: Miss Izraela 23.05.05, 00:48 Akurat w tym wypadku, po raz pierwszy(!), nie moge sie z Toba zgodzic! Jakie silikonowe? Przeciez nie stercza ordynarnie, jak pilki! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Miss Izraela 23.05.05, 00:50 kokosz_is_back napisała: > Akurat w tym wypadku, po raz pierwszy(!), nie moge sie z Toba zgodzic! Jakie > silikonowe? Przeciez nie stercza ordynarnie, jak pilki! he,he tylko z tych amorow nie wpadnij na dane,ta dzisiaj uczte z moskowitem sobie robi i mnie w m...de chca juz dzieci bic. nu czas na relaks,bo jak dana zaczadzi to forum to czas poczekac az towarzystwo spac pojdzie:)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24253515 Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: Miss Izraela 23.05.05, 00:52 i-love-2-bike napisała: > > he,he tylko z tych amorow nie wpadnij na dane,ta dzisiaj uczte z moskowitem > sobie robi i mnie w m...de chca juz dzieci bic. nu czas na relaks,bo jak dana > zaczadzi to forum to czas poczekac az towarzystwo spac pojdzie:)) dana z moskowitem powiadasz? A czy on chociaz nasza "dame" widzial?... ;-)) www.geocities.com/realwojo/wojo_wife.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Miss Izraela 23.05.05, 00:54 kokosz_is_back napisała: > i-love-2-bike napisała: > > > > he,he tylko z tych amorow nie wpadnij na dane,ta dzisiaj uczte z moskowit > em > > sobie robi i mnie w m...de chca juz dzieci bic. nu czas na relaks,bo jak > dana > > zaczadzi to forum to czas poczekac az towarzystwo spac pojdzie:)) > > dana z moskowitem powiadasz? A czy on chociaz nasza "dame" widzial?... ;-)) > > www.geocities.com/realwojo/wojo_wife.jpg > nu nie jemu dana wystarczy i rachelka do obszczekiwania. gorzej,ze rachelka nazwala dziadka geriatria,to siem wkurzyl razem z dancia,bidulki jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: Miss Izraela 23.05.05, 00:56 Po prostu zlekcewaz to kacapsko-syjonistyczne chamstwo i po sprawie! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Miss Izraela 23.05.05, 00:56 kokosz_is_back napisała: > Po prostu zlekcewaz to kacapsko-syjonistyczne chamstwo i po sprawie! ale lady sliczna:)) cos jak nasze w sklepie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: Miss Izraela 23.05.05, 00:58 i-love-2-bike napisała: > ale lady sliczna:)) cos jak nasze w sklepie:)) Chyba po pissover, wypasla sie tak na matzahs?... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Miss Izraela 22.05.05, 04:03 i-love-2-bike napisała: > bam_buko napisał: > > > tia smietanka forumowa. slowem,widac co komu w glowie siedzi:)) > byscie przyslali dla pan jakies porzadne zdjecie arnolda u szczytu slawy,a nie > jakiegos starzejacego sie tranweste,brrrr:))) > -Rachelko czy nie widzisz ze post jest o miss a nie o mister ta na pierwszym zdjeciu to juz upamietnili pomnikiem a o tej drugiej widac zapomnieli i sie zaniedbala ,inaczej mowiac zeszla na psy. tam w azji to szybko sie starzeja ciekawe dlaczego??? ps. fredek zamiescil zdjecie ukrainki i myslal ze pozwolimy mu grac z nami w bambuko Odpowiedz Link Zgłoś
rzezaczka1 Tu jest najladniejsza 22.05.05, 22:27 Tu jest najladniejsze zdjecie : www.exzooberance.com/virtual%20zoo/they%20walk/potbellied%20pig/Potbellied%20Pig%20485099.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rzezaczka1 Tu jest naj naj najladniejsza 22.05.05, 22:29 Tu jest ladniejsza : www.northrup.org/photos/crap/Animals2/low/pig.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko te rzeza.... prosze nie umieszczac antysemickich 23.05.05, 02:39 zdjec w tym watku rzezaczka1 napisał: > Tu jest ladniejsza : > > www.northrup.org/photos/crap/Animals2/low/pig.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: te rzeza.... prosze nie umieszczac antysemick 23.05.05, 02:50 NO wlasnie!!! :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: te rzeza.... prosze nie umieszczac antysemick 23.05.05, 02:53 kokosz_is_back napisała: > NO wlasnie!!! :))))))))))) no hloopcy dawajcie tu zdjecia prawdziwych arnoldow. wy tu dzisiaj buszujecie jak koty w marcu,a ja na co mam patrzec na danke jak jej piana scieka,czy na tego moskiewskiego kacapa,co to nawet kota nie rozsmieszy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: te rzeza.... prosze nie umieszczac antysemick 23.05.05, 03:03 i-love-2-bike napisała: > kokosz_is_back napisała: > > > NO wlasnie!!! :))))))))))) > > no hloopcy dawajcie tu zdjecia prawdziwych arnoldow. wy tu dzisiaj buszujecie j > ak koty w marcu,a ja na > co mam patrzec na danke jak jej piana scieka,czy na tego moskiewskiego kacapa,c > o to nawet kota nie > rozsmieszy:))) rachelka raz juz powiedzialem to watek o miss izraela nie pozostaje tobie nic innego jak otworzyc watek -mister izraela na poczatek mozesz "pozyczyc" zdjecie tego syfiastego czy jak mu tam... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: te rzeza.... prosze nie umieszczac antysemick 23.05.05, 03:06 bam_buko napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > kokosz_is_back napisała: > > > > > NO wlasnie!!! :))))))))))) > > > > no hloopcy dawajcie tu zdjecia prawdziwych arnoldow. wy tu dzisiaj buszuj > ecie > j > > ak koty w marcu,a ja na > > co mam patrzec na danke jak jej piana scieka,czy na tego moskiewskiego > kacapa,c > > o to nawet kota nie > > rozsmieszy:))) > > rachelka raz juz powiedzialem to watek o miss izraela > nie pozostaje tobie nic innego jak otworzyc watek -mister izraela > na poczatek mozesz "pozyczyc" zdjecie tego syfiastego czy jak mu tam... ty mundralu sie nie wychylaj,bo gadacie tu o roznych atrybutach i nie tylko izraelskich,wiec poslij mi tu jakis image arnoldowatego,albo swoj za mlodu,zebym nie musiala uciekac po nocy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: te rzeza.... prosze nie umieszczac antysemick 23.05.05, 03:04 i-love-2-bike napisała: > no hloopcy dawajcie tu zdjecia prawdziwych arnoldow... How about this one? ;-)) www.albertpeia.com/chertoff2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: te rzeza.... prosze nie umieszczac antysemick 23.05.05, 03:08 kokosz_is_back napisała: > i-love-2-bike napisała: > > no hloopcy dawajcie tu zdjecia prawdziwych arnoldow... > > How about this one? ;-)) > > www.albertpeia.com/chertoff2.jpg u suck kokosz tak mi zle zyczysz,cholera wypada na swojego popatrzec,zeby troszke radosci miec na dobranoc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: te rzeza.... prosze nie umieszczac antysemick 23.05.05, 03:18 Rachelko, nie moge! Jesli bym Ci pokazal, jak sama chcesz, to moje zdjecie (Arnold to pikus...), to bys sie tylko rozochocila i zaraz zameczyla tego swojego biednego chlopa!!! :-(( Solidarnosc meska nie pozwala mi na to! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: te rzeza.... prosze nie umieszczac antysemick 23.05.05, 03:22 kokosz_is_back napisała: > Rachelko, nie moge! Jesli bym Ci pokazal, jak sama chcesz, to moje zdjecie > (Arnold to pikus...), to bys sie tylko rozochocila i zaraz zameczyla tego > swojego biednego chlopa!!! :-(( Solidarnosc meska nie pozwala mi na to! ;-)) e tam moj chlop jest silny jak byk,jak wiesz kto by ze mna wytrzymal,zrob mu przysluge,ale wtedy posle ci moje i twoja polowa padnie:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: te rzeza.... prosze nie umieszczac antysemick 23.05.05, 03:28 i-love-2-bike napisała: > kokosz_is_back napisała: > > > Rachelko, nie moge! Jesli bym Ci pokazal, jak sama chcesz, to moje zdjeci > e > > (Arnold to pikus...), to bys sie tylko rozochocila i zaraz zameczyla tego > > swojego biednego chlopa!!! :-(( Solidarnosc meska nie pozwala mi na to! > ;-)) > > e tam moj chlop jest silny jak byk,jak wiesz kto by ze mna wytrzymal,zrob mu pr > zysluge,ale wtedy > posle ci moje i twoja polowa padnie:DDDD > kokosz ty nie obiecuj juz wiecej rachelce ,jak ona twierdzi ze jej chlop silny jak byk to zaczyna wygladac niebezpiecznie......dla tego byka oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: te rzeza.... prosze nie umieszczac antysemick 23.05.05, 03:30 bam_buko napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > kokosz_is_back napisała: > > > > > Rachelko, nie moge! Jesli bym Ci pokazal, jak sama chcesz, to moje > zdjeci > > e > > > (Arnold to pikus...), to bys sie tylko rozochocila i zaraz zameczyl > a tego > > > swojego biednego chlopa!!! :-(( Solidarnosc meska nie pozwala mi n > a to! > > ;-)) > > > > e tam moj chlop jest silny jak byk,jak wiesz kto by ze mna wytrzymal,zrob > mu > pr > > zysluge,ale wtedy > > posle ci moje i twoja polowa padnie:DDDD > > > kokosz ty nie obiecuj juz wiecej rachelce ,jak ona twierdzi ze jej chlop silny > jak byk to zaczyna wygladac niebezpiecznie......dla tego byka oczywiscie ty sie niebozatko nie boj,tak czy tak ciastko na tamce musisz mi kupic inaczej zamecze cie jak danus mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: te rzeza.... prosze nie umieszczac antysemick 23.05.05, 03:46 No dobra, ale zybys pozniej nie mowila, ze Cie nie ostrzegalem!!! ;-)) www.bertisevil.tv/img/bertmug.gif Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: te rzeza.... prosze nie umieszczac antysemick 23.05.05, 03:48 kokosz_is_back napisała: > No dobra, ale zybys pozniej nie mowila, ze Cie nie ostrzegalem!!! ;-)) > > www.bertisevil.tv/img/bertmug.gif ty cwaniaku poznam cie wszedzie po tej czuprynie,u mezczyzn to siem ceni:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: te rzeza.... prosze nie umieszczac antysemick 23.05.05, 03:49 to po tatusiu! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: te rzeza.... prosze nie umieszczac antysemick 23.05.05, 03:53 kokosz_is_back napisała: > to po tatusiu! :-D no pewnie mamusie maja tego w nadmiarze:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: te rzeza.... prosze nie umieszczac antysemick 23.05.05, 03:56 To zalezy od nacji... ;-)) Do jutra! :-)) Pozdr., K Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: te rzeza.... prosze nie umieszczac antysemick 23.05.05, 03:59 hehe wiem na inne zdjecie czekala.........wstydz sie bywaj b_b Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Miss Izraela 23.05.05, 03:14 nowa jej wersja:)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24253515 Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Miss Izraela 23.05.05, 03:23 i-love-2-bike napisała: > nowa jej wersja:)) > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24253515 gdzie znalazlas to zdjecie dany????? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Miss Izraela 23.05.05, 03:28 bam_buko napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > nowa jej wersja:)) > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24253515 > > gdzie znalazlas to zdjecie dany????? jakto gdzie na fark.com,gdzie newsy som fajne i nieskomplikowane,a dla was hloopcy duzo tam blekitnych oczu mozna znalesc:))) Odpowiedz Link Zgłoś