kim_il 25.05.05, 00:02 W tym wątku zachęcam to zostawienia linków do stron o KRL-D. Niezależnie od poglądów jakie są tam wyrażane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kim_il Re: linki do stron o KRL-D 05.06.05, 21:36 www.korea-dpr.com/users/poland/ Odpowiedz Link Zgłoś
kim_il Re: linki do stron o KRL-D 05.06.05, 23:30 web.amnesty.org/report2005/prk-summary-eng Odpowiedz Link Zgłoś
beznarodowiec Ja natknąłem się tylko na tą stronkę: 08.06.05, 13:29 www.korea-dpr.com/users/poland/ Ale fakt że natknąłem się przypadkowo, bo specjalnie nie szukałem. Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: linki do stron o KRL-D 08.06.05, 14:37 www.angelfire.com/pokemon2/aerokimchi/koryo_e.html nkhumanrights.or.kr/NKHR_new/index_eng_new.htm www.simonbone.com/myohyang.html members.ozemail.com.au/~davidf/homepage/nk_1994.htm www2m.biglobe.ne.jp/~taro/dprk/dprk_e.htm republika.pl/lecter666/korea/ www.pedropoint.com/dprk/ www.geocities.com/janos8/dprk/traveloguehun7.html www.traveladventures.org/continents/asia/northkorea.shtml www.chollima-group.com/tourism/index.html www.pyongyang-metro.com/ currahee.hispeed.com/506today.htm www.stosunki.pl/teksty/pojednanie.html www.simonbone.com/ www2m.biglobe.ne.jp/~taro/py/album22.htm www.traveladventures.org/continents/asia/train.shtml dprk-cn.com/ www.koreanwar.org/html/nk_travelogue.html www.stat.ualberta.ca/people/schmu/nk.html www.koryogroup.com/ geography.miningco.com/library/maps/blnorthkorea.htm www.kcna.co.jp/index-e.htm www.lonelyplanet.com/destinations/north_east_asia/north_korea/ www.northkoreanstamps.com/ www.dookolaswiata.pl/kraje/azja/koreapln/koreapln.htm www.stat.ualberta.ca/people/schmu/kitc.html korea.beginthier.nl/ www.geocities.com/CapitolHill/Parliament/8058/ www.kimsoft.com/dprk.htm Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: linki do stron o KRL-D 08.06.05, 14:42 nie wiem czy wszystkie linku tu działają ale większość powinna a tu moje zdjęcie z koreii północnej www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=659867 pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kapral160 Wspomnienia z Panmundżonu 16.10.05, 08:59 Polecam wspomnienia skmponz.w.interia.pl/wspomnienie.htm Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: linki do stron o KRL-D 18.10.05, 21:34 dla tych co znają cyrlice ;) www.transsib.ru/Article/article-digest02.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kim_il Re: linki do stron o KRL-D 23.10.05, 20:10 Polecam wszystkim tą stronę wszystko o Korei: www.korea.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kapral160 Historia KRL-D (spojrzenie z Południa) 06.11.05, 18:45 timelines.ws/countries/KOREANORTH.HTML Odpowiedz Link Zgłoś