i-love-2-bike 27.05.05, 22:32 bo to jakas niedpoieszczona wersja ksiezniczki tirlipirli,z tych co na grochu kleczaly.kolega chyba nacpany pisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder Jak tak, to jo:)) 27.05.05, 22:35 jak mowia kolo Torunia:)) i-love-2-bike napisała: > bo to jakas niedpoieszczona wersja ksiezniczki tirlipirli,z tych co na grochu > kleczaly.kolega chyba nacpany pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Jak tak, to jo:)) 27.05.05, 22:36 marouder napisał: > jak mowia kolo Torunia:)) > > > i-love-2-bike napisała: > > > bo to jakas niedpoieszczona wersja ksiezniczki tirlipirli,z tych co na gr > ochu > > kleczaly.kolega chyba nacpany pisze. w toruniu to dobre pierdniczki byly:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Z drugiej strony to chiba nie wojo, bo 27.05.05, 22:38 slaboasilny jakis zawodnik i na milosc wlasna moc czuly, aja pamietam xczasy, jak woja tu od nekrofilow wyzywali i..i nic. i-love-2-bike napisała: > marouder napisał: > > > jak mowia kolo Torunia:)) > > > > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > bo to jakas niedpoieszczona wersja ksiezniczki tirlipirli,z tych co > na gr > > ochu > > > kleczaly.kolega chyba nacpany pisze. > > w toruniu to dobre pierdniczki byly:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Z drugiej strony to chiba nie wojo, bo 27.05.05, 22:40 marouder napisał: > slaboasilny jakis zawodnik i na milosc wlasna moc czuly, aja pamietam xczasy, > jak woja tu od nekrofilow wyzywali i..i nic. > wojo pisze pod 10 nickami,jeden z nich to lechu1,grom3 i jakies inne,ale to nie ten cham. > Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 jego podnieca slownictwo 27.05.05, 22:41 zostawcie goscia. Chluby nikomu nie przyniesie. Jemu na stale ulgi tez nie- bo to nie ten ´zdrowy regularny seks´ czyli teorie wielkosci po amerykansku. Zdrowy jest tak naprawde umiar i wywazenie. To wymyslano rownolegle w wielu kulturach. Roznorodnosc tez jest zdrowa, ale bez przesady. Nachalnosc nawet z roznorodnoscia nie przystoi i nie przysparza niczego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: Z drugiej strony to chiba nie wojo, bo 27.05.05, 22:42 marouder napisał: >aja pamietam xczasy, jak woja tu od nekrofilow wyzywali... Ah, to byly czasy, az lezka sie w oku kreci... Pamietasz jeszcze ta stronke? :-))) www.geocities.com/realwojo/wojo.html Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Az sobie kompa oplulem, a idz Ty:)))) 27.05.05, 22:44 kokosz_is_back napisała: > marouder napisał: > >aja pamietam xczasy, jak woja tu od nekrofilow wyzywali... > > Ah, to byly czasy, az lezka sie w oku kreci... > Pamietasz jeszcze ta stronke? :-))) > > www.geocities.com/realwojo/wojo.html > > Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: Az sobie kompa oplulem, a idz Ty:)))) 27.05.05, 22:52 szkoda, ze niektore obrazki "przepadly" juz po tych czterech latach. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Az sobie kompa oplulem, a idz Ty:)))) 27.05.05, 22:53 zal, ale nic straconego, oszolomstwa dostatek i ochota na tepienie jest:)) kokosz_is_back napisała: > szkoda, ze niektore obrazki "przepadly" juz po tych czterech latach. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Z drugiej strony to chiba nie wojo, bo 27.05.05, 22:44 kokosz_is_back napisała: > marouder napisał: > >aja pamietam xczasy, jak woja tu od nekrofilow wyzywali... > > Ah, to byly czasy, az lezka sie w oku kreci... > Pamietasz jeszcze ta stronke? :-))) > > www.geocities.com/realwojo/wojo.html > > o BOZE MOJ KOCHANY kto to zrobil,tozto nic tylko lewarkiem przez leb prac:)) oh boyz,az sie splonilam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: Z drugiej strony to chiba nie wojo, bo 27.05.05, 22:53 i-love-2-bike napisała: > o BOZE MOJ KOCHANY kto to zrobil... Na to pytanie, ze wzgledow dyplomatycznych, nie moge Ci odpowiedziec... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Hi, hi 27.05.05, 22:56 domyslam sie nawet o jaki rodzaj dyplomacji chodzi. Ale dzis juz tematu kosmetycznego nie podejme.. Tym razem jako dama ustapie. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: olac fredzia33 27.05.05, 22:35 Juz wiem, to musi byc WOJO!!!! Takie samo homo plugastwo! Swoja droga ponad setke postow nam natrzaskal... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: olac fredzia33 27.05.05, 22:37 kokosz_is_back napisała: > Juz wiem, to musi byc WOJO!!!! Takie samo homo plugastwo! > Swoja droga ponad setke postow nam natrzaskal... ;-))) a czy wojo pisze z hameryki,ten kretyn gdzie sie przyznal,ze pracuje w NYC,ale moze sie myle,ale to wyjatkowy wyplosz i cham,i nie mozna go zamknac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: olac fredzia33 27.05.05, 22:40 i-love-2-bike napisała: > a czy wojo pisze z hameryki,ten kretyn gdzie sie przyznal,ze pracuje w NYC... Rachelciu, wiesz sama, ze pisac mozna wszystko... Rownie dobrze moze teraz siedziec w W-wie na kolanach naczelnego Adasia... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: olac fredzia33 27.05.05, 22:43 kokosz_is_back napisała: > i-love-2-bike napisała: > > a czy wojo pisze z hameryki,ten kretyn gdzie sie przyznal,ze pracuje w NY > C... > > Rachelciu, wiesz sama, ze pisac mozna wszystko... Rownie dobrze moze teraz > siedziec w W-wie na kolanach naczelnego Adasia... ;-)) no co fakt to fakt,adas chlopcow lubi,ale ten grzmot kiedys cos tam gadal co mialo sens i chyba potwierdzalo fakt,ze zyje w usa:)) ale z drugiej strony to czort z nim,to straszny idiota i szkoda na niego 2 sekund,nawet do wirtualnego prania szczurczej mordy:)) nu czas leciec dalej bo lewarek czeka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: olac fredzia33 27.05.05, 22:46 Znowuz lewarek?... ;-))) Co Cie tak dzisiaj przypilo? Daj juz temu swojemu chlopu troche przy PIFKU odsapnac!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: olac fredzia33 27.05.05, 22:48 kokosz_is_back napisała: > Znowuz lewarek?... ;-))) Co Cie tak dzisiaj przypilo? Daj juz temu swojemu > chlopu troche przy PIFKU odsapnac!!! :-)) ty najpierw stronek sie naogladasz sprosnych,a potem lewarek ci sie z chlopem kojarzy. oj kokosz ty to masz fantazje. moj chlop biedny zabidzony przy remoncie gania,to nie ma czasu na rozrywki umyslowe,zanim nie skonczy,juz ja z lewarkiem go pilnuje:))pozdr bo sie splakal do lez nad ta twoja sajtka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: olac fredzia33 27.05.05, 23:17 i-love-2-bike napisała: > ty najpierw stronek sie naogladasz sprosnych,a potem lewarek... Jakich tam sprosnych... Czy stronki z amerykanskim GIsami musza byc zaraz sprosne?... img.nowthatsfuckedup.com/files/t/h/the_unknown_soldier02_125_101.jpg albo to: img.nowthatsfuckedup.com/files/t/h/the_unknown_soldier__02_110_953.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 moze to nawet eksperymentatorka 27.05.05, 22:43 co to nie lubi dzieci i depilacji, ale chcialaby miec synka geja, zeby poeksperymentowac. Wszystko jest mozliwe. Ludzie maja rozne gusta i roznie sie bawia. Czasem nazywa sie to ´eksperyment socjologiczny´ a jest pustym zalosnym brakiem wyobrazni. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: olac fredzia33 27.05.05, 22:46 olalbym fredzia gdyby nie to ze on wyraza sentymenty pewnej grupy ludzi, nie wiem jak reprezentacyjnej ale nawet 0.01 moze uczynic roznice w polityce danego kraju. jego opinie moga wydawac sie nam smieszne (nie mnie) ale ja pamietam ze za tymi opiniami jest jego 'social network'. jestem mu wdzieczny ze artykuluje te opinie. to nie zmienia faktu ze irytuje mnie jego polszczyzna i naprawde chcialbym aby przerzucil sie na jezyk ktory zna lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Ghotir nie bierz do siebie rojen 27.05.05, 22:52 ,bo to jest tak, jakbys sie uzaleznial od rojacego cos sobie(nawet nie na temat twojej osoby konretnie). ghotir napisał: > olalbym fredzia gdyby nie to ze on wyraza sentymenty pewnej grupy ludzi, nie > wiem jak reprezentacyjnej ale nawet 0.01 moze uczynic roznice w polityce danego > > kraju. jego opinie moga wydawac sie nam smieszne (nie mnie) ale ja pamietam ze > za tymi opiniami jest jego 'social network'. jestem mu wdzieczny ze artykuluje > te opinie. to nie zmienia faktu ze irytuje mnie jego polszczyzna i naprawde > chcialbym aby przerzucil sie na jezyk ktory zna lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: olac fredzia33 27.05.05, 22:55 ghotir napisał: > olalbym fredzia gdyby nie to ze on wyraza sentymenty pewnej grupy ludzi, nie > wiem jak reprezentacyjnej ale nawet 0.01 moze uczynic roznice w polityce danego > > kraju. jego opinie moga wydawac sie nam smieszne (nie mnie) ale ja pamietam ze > za tymi opiniami jest jego 'social network'. jestem mu wdzieczny ze artykuluje > te opinie. to nie zmienia faktu ze irytuje mnie jego polszczyzna i naprawde > chcialbym aby przerzucil sie na jezyk ktory zna lepiej. problem z fredziem33,nie myl go z fredziem54,jest taki,ze to niesamowity cham i jakiekolwiek dyskusje z nim koncza sie na wymianie steku inwektyw. z kims takim nie ma mowy o rozmowie stad ma propozycja. jesli ci sie chce to sprawdz co to indywiduum pisalo dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 problem w tym ze jakis fredzio 27.05.05, 22:59 tlumaczyl ze jak jest 33 to jest tym milym - jak 54 to jakim tam a jak 44 to jeszcze innymi. Potem chwalil sie ze jest cieciem w pewnej firmie handlujacej konkurencja dla przemyslu jablkowego, a potem jeszcze chyba mu sie wszystko pomieszalo. Generalnie mysle ze gosc ma zaburzenia jesli to prawda i to dosc powazne i przydzielono mu zawod nasilajacy objawy choroby ;). Uciekam bo jutro wyprawa. Czesc. A z fletem to pociagne cie jeszcze za jezyk rachelko. Na instrument trzeba czasu a ty wisisz na necie niemal jak danut. Lepiej chyba grac i biegac niz czytac o fizjologii, zwlaszcza w wydaniu takich, ktorzy sie nia w niezdrowy sposob podniecaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Sorry, ze sie wtracam, milego wieczoru:) 27.05.05, 23:03 Po prostu:)) biedronka24 napisała: > tlumaczyl ze jak jest 33 to jest tym milym - jak 54 to jakim tam a jak 44 to > jeszcze innymi. Potem chwalil sie ze jest cieciem w pewnej firmie handlujacej > konkurencja dla przemyslu jablkowego, a potem jeszcze chyba mu sie wszystko > pomieszalo. Generalnie mysle ze gosc ma zaburzenia jesli to prawda i to dosc > powazne i przydzielono mu zawod nasilajacy objawy choroby ;). > Uciekam bo jutro wyprawa. Czesc. A z fletem to pociagne cie jeszcze za jezyk > rachelko. Na instrument trzeba czasu a ty wisisz na necie niemal jak danut. > Lepiej chyba grac i biegac niz czytac o fizjologii, zwlaszcza w wydaniu takich, > ktorzy sie nia w niezdrowy sposob podniecaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: olac fredzia33 27.05.05, 23:00 -love-2-bike, nie zdawalem sobie sprawy z tego ze mamy dwoch fredziow. ja nawiazywalem do tego ktory pisal niedawno o shoah. znowu, dzieki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Z "dziełami" fredzia trezba zapozanć jak najwięcej 28.05.05, 08:05 ...ludzi . Szczególnie tych , którzy znają tylko wirtualny obraz "zatroskanych" "wyjątkowych" , "cierpiących" etc ... . Odpowiedz Link Zgłoś