1b1r1m1t.von1ungern_1sternberg 30.05.05, 17:18 No tak Eurokonstytucje odrzucili imigranci mafiozi i tym podobni 59,5 do 56 to akurat nie dramatyczna roznica... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juice99 Re: Wojna Arabów z Romami w Perpignan 30.05.05, 17:27 1b1r1m1t.von1ungern_1sternberg napisał: > No tak Eurokonstytucje odrzucili imigranci mafiozi i tym podobni 59,5 do 56 > to akurat nie dramatyczna roznica... no poza tym, że razem to daje 105,5% ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1b1r1m1t.von1ungern_1sternberg ???? 30.05.05, 17:37 Skad ci przyszlo do glowy to dodawac? Nawiasem mowiac ta miescina to piekny przyklad przyszlosci jaka nam oferuje UE...Wspolzycia miedzy ludzmi...Szkoda mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Poludnie 30.05.05, 17:41 Francji jest zasiedlone przez: bogatych rencistow (ci sa spokojni i grzeczni) i duzo, duzo biedoty z Magrebu (bo cieplo i sie jak u siebie) czuja). Trzecia kategoria sa ludzie pracy, bo kazdy chcialbym tam pracowac (ja tez). Ta wojna wybuchla bo sie gowniarze pobili i zabili przy okazji jednego Algierczyka. No a potem odwet itd. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Poludnie 30.05.05, 18:41 wszystko jedno. pokazuje to bardzo dobrze zdolnosci asymilacyjne i dostosowawcze do prawa lokalnego przez Arabow. sorry, ale ja nie chce miec takiej mniejszosci, ktora wystepuje przeciwko zasiedzialej ludnosci, bo ta im sie juz nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta jedni warci drugich, hehe 30.05.05, 18:50 To zabawne, ze Arabowie zarzucją Cyganom nieróbstwo, hehehe. Oto jak ważny jest punkt odniesienia. Ja swoją drogą cieszę się, że u mnie nie ma Arabów, a Cyganów tylko garstka. Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Wojna Arabów z Romami w Perpignan 30.05.05, 19:21 Uczmy sie od Romow jak nalezy postepowac z Arabami. Odpowiedz Link Zgłoś
homophob_and_racist Re: Wojna Arabów z Romami w Perpignan 31.05.05, 00:24 ...masz racje ! Cyganie sie nie pier..li w polipoprawnosc, ale im ujdzie bo sa bezowi i ciezko ich oskarzyc o 'rasizm' :) Niestety arabstwo tylko sile rozumie, poki co jest 2:0 dla Cyganow ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
olewin ale pierniczysz .. 31.05.05, 00:26 Akurat w Polsce Arabowie są całkiem przyzwoitymi obywatelami a Romowie .. każdy to widzi .. Zawsze można utemperować jednych i drugich .. Odpowiedz Link Zgłoś
homophob_and_racist kto ?, ja ? 31.05.05, 00:37 > Akurat w Polsce Arabowie są całkiem przyzwoitymi obywatelami Bo jest ich garstka, ale nawet ta garstka to o garstke za duzo, jak pokazal przyklad tego mahmuta z Poznania, co to przy terroryzmach majstrowal. Pozatym arabstwo mnozy sie szybko > a Romowie .. Cyganie mieszkaja w Polsce od XIV wieku i nigdy nikomu krzywdy nie zrobili, o moze buchneli zegarek, pierscionek albo rower. Ale nie podkladaja bomb, nie porywaja samolotow i nie nawracaja na zadna VII wieczna ideologie. Malo tego ! Jakbys znal historie to bys wiedzial ze Cyganie pochodza z polnocno- zachodnich Indii i uciekli stamtad w XI wieku wlasnie przed mahmutami Odpowiedz Link Zgłoś
olewin oczywiście że znam historię .. 31.05.05, 00:48 Muzułamanie i Romowie to to tacy sami azjaci jak Żydzi, Turcy, Persowie czy Kurdowie .. A to że Cyganie nie podkładają bomb to zasługa tego że w erze nowożytnej nie mieli swojego państwa które utracili .. I nie jest to kwestia religii bo bomby podkładali Żydzi, Kurdowie, Libańczycy a w czasie rozbiorów nawet Polacy i Rosjanie przeprowadzając zamachy na carskich namiestników .. Odpowiedz Link Zgłoś
homophob_and_racist Re: oczywiście że znam historię .. 31.05.05, 02:06 > A to że Cyganie nie podkładają bomb to zasługa tego że w erze nowożytnej nie > mieli swojego państwa które utracili .. Hmmm ? A jakie panstwo utracili arabasy ? Maja ich ze 20 i ciagle chca wiecej. Nie palam szczegolna miloscia do Cyganow, ale wole ich od arabasow i innych mahmutow. Poprostu nie narzucaja swojego syfu innym. No i nie pamietam by Polacy nawet w czasie rozbiorow wysadzali bomby by mordowac przygodnych cywilow, a zwlaszcza wlasnych wspolziomkow, jak to robia 'bohaterscy' 'partyzanci' w Iraku Odpowiedz Link Zgłoś
olewin Re: oczywiście że znam historię .. 31.05.05, 02:42 W powietrze wysadzają się nie Arabowie z Arabii Saudyjskiej czy ZEA tylko muzułmanie sympatyzujący z Palestyńczykami tak jak Kurdowie którzy też nie mają swojego kraju .. Stosowanie zamachów samobójczych to nie ulubiona metoda walki ale próba nadgonienia zapaści technologicznej a także gest rozpaczy opuszczonych nawet przez resztę Arabów ludzi walczących o swój kraj .. Egipt, Jordania, Turcja - te kraje bardzo kochają USA i Israel choć ich miłość jest wymierna w walucie ... Kto utrzymuje taki stan rzeczy kupując pokój za zielone ??! USA .. Palestyńczycy opuszczeni przez wszystkich zamknięci w gettach, otoczeni murem, wiecznie nękani, ośmieszani i poniżani , bez pracy bez wody bez perspektyw .. za to z prespektywą wybudowanego muru który metodą faktów dokonanych zakończy ich sen o sprawiedliwym przebiegu granicy z Israelem .. Źródłem terroryzmu nie jest tu religia ale bieda .. Pewny swojej siły napompowany dotacjami z USA Israel utrzymuje ten stan rzeczy świadomie dążąc do siłowego rozwiązania kwesti Palestyńskiej jak Hitler kwestii podludzi.. Terroryzm nie jest sposobem na życie ale rozpaczliwym gestem obliczonym na śmierć .. a za fundamentalizm odpowiedzialna jest nędza, bieda i nietolerancja przynajmniej !!!! w wypadku Palestyńczyków wśród których wielu to chrześcijanie .. Odpowiedz Link Zgłoś
homophob_and_racist wystarczy bicia palestynskiej piany :) 31.05.05, 03:20 Kolegom, mam ok 40 lat i odkad pamiecia siegam ciagle o tych zas..ych 'palestynczykach'. Co to jest 'palestynczyk' ? Do 1967 wogole nie istnial ! Tzw 'strefa gazu' nalezala do Egiptu, po Camp David, Zydki chcieli doplacic Sadatowi zeby sobie ja wzial, ale ten wiedzial czym to pachnie i zostawil Zydkom ten trefny towar, dokladnie to samo zrobil krol Jordani z tzw 'zachodnim brzegiem'. Po prostu tzw 'problem palestynski' jest potrzebny arabskim dyktatorom jako zawor bezpieczenstwa zeby syf i malarie panujaca w ich obejsciach wytlumaczyc 'palestynczykami'. Arabasy maja ze 20 panstw, niech sie podziela tzw 'palestynczykami' i bedzie spokoj :) Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: wystarczy bicia palestynskiej piany :) 31.05.05, 10:20 Deklaracja ONZ z l948 roku mowi o "Utworzeniu Panstwa Palestynskiego", nie zydowskiego czy izzaelskiego. Dlaczego? Ano dlatego, ze przed czasami politycznej poprawnosci (czytaj:zaklamania) termin Palestyna byl synonimem historycznego Izraela () Judei ,Samary, itd.). Tzw. obecni Palestyncyzczy, to ludnosc, ktora naplynela Palestyny w okresie diaspory, glownie z terenu obecnej Jordanii, z ktorej ich zreszta tez stosnkowo niedawno wyrzucono ("Czarny Wrzesien"), podobnie jak z Kuwejtu; w pierwszym przypadku za probe obalenia monarchii haszmickiej i przejecia wladzy nad krajem, w drugim- za aktywne poparcie irackiej inwazji. Co do rozruchow.... Jesli we Francji mamuty wyrobily juz sobie opinie zlodziei nawet kosztem Cyganow- to musi byc juz naprawde zle. A co do zera... Koncept zera, wg. najnowszych badan, stowrzyli, niezaleznie od siebie Grecy i Hindusi. Natomiast arabusy zero wymyslily: vide lista laureatow naukowych nagrod Nobla:-) Odpowiedz Link Zgłoś
captain.america Kibicuje Romom 30.05.05, 19:24 Zaden Cygan jeszcze nigdy nie porwal samolotu ani nie scial nikomu glowy. Mam nadzieje ze podniosa oni poziom kulturowy arabstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
barb25 Re: Kibicuje Romom 31.05.05, 04:42 Ja tez.Mam znajomych Romow/chrzescijan-protestantow/ sa wspanialymi ludzmi.Bardzo ich cenie. Co do arabstwa -niech sobie zrobia porzadek w swoich obsranych krajach! Przeczytajcie ostatni raport ONZ o krajach arabskich.Wlos sie jezy ze zgrozy.Jak ktos ich broni to nie tylko jest idiota ale tez samobojca. Odpowiedz Link Zgłoś
eurociota Pierwszy raz w zyciu sympatyzuje z Cyganami 30.05.05, 21:00 Pokażcie Arabom gdzie ich miejsce bo lewaki zaniedługo wieże Eiffla zamienią na meczet w imię poprawnośći politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Czas na państwo narodowe? 30.05.05, 22:10 Czyżby czas pozbyć się imigrantów i stworzyć państwo narodowe? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Sieg Heil 30.05.05, 22:11 to juz zesmy przerabiali. W latach 1939-1945. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Co proponujesz? 30.05.05, 22:53 Co proponujesz w zamian? Emigranci z innych kręgów kulturowych (i cyganie) słabo się integrują i zasilają szeregi nizin społecznych powodując mnóstwo problemów. Nie możemy udawać, że problemu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Ha 30.05.05, 23:02 to nie jest latwe pytanie. Cyganie nie pracuja a zyja. Jak, z kradziezy, kart. No i co z takimi zrobisz? Nie wiem. Staraja sie tu we Francji "sedentaryzowac", tzn dawac dzialki i probowac osiedlac. Sukces jest mierny. Arobowie, to jeszcze gorszy problem, bo jest kilka milionow. Chyba nie ma innego wyjscia niz ich integrowac. Nie wyslesz ich do domu, a ekonomia juz bez nich nie moze funkcjonowac. Rasizm nie jest rozwiazaniem w kazdym razie. Pozdrawiam PF Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Ha 31.05.05, 04:21 polski_francuz napisał: > to nie jest latwe pytanie. > > Cyganie nie pracuja a zyja. Jak, z kradziezy, kart. No i co z takimi zrobisz? > Nie wiem. Staraja sie tu we Francji "sedentaryzowac", tzn dawac dzialki i > probowac osiedlac. Sukces jest mierny. > > Arobowie, to jeszcze gorszy problem, bo jest kilka milionow. Chyba nie ma > innego wyjscia niz ich integrowac. > > Nie wyslesz ich do domu, a ekonomia juz bez nich nie moze funkcjonowac. > > Rasizm nie jest rozwiazaniem w kazdym razie. > > Pozdrawiam > > PF USA kiedys sobie sprowadzilo ludzi (no niewolnikow), aby im skubali bawelne. Teraz maja z tego zyski. Kolonie sa dobra, jak zamorskie, i sa ustalone kierunki przeplywu. Co do metropolii, a co z niej. Nie upilnowali. Skutki picia wutki. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Ha 31.05.05, 11:13 polski_francuz napisał: > to nie jest latwe pytanie. > > Cyganie nie pracuja a zyja. Jak, z kradziezy, kart. No i co z takimi zrobisz? > Nie wiem. Staraja sie tu we Francji "sedentaryzowac", tzn dawac dzialki i > probowac osiedlac. Sukces jest mierny. Rozwiązanie radykalne może? Albo do pracy albo wystawić za granicę. ALbo niech ich urzędy podatkowe ścigają. > > Arobowie, to jeszcze gorszy problem, bo jest kilka milionow. Chyba nie ma > innego wyjscia niz ich integrowac. To się próbuje robić od lat. Tak jak z cyganami. I co? Zero efektu. Tu jest Europa i każdy może przyjechać o ile będzie żył jak europejczyk. Jak chce żyć po arabsku do niech jedzie do Iranu. > > Nie wyslesz ich do domu, a ekonomia juz bez nich nie moze funkcjonowac. > > Rasizm nie jest rozwiazaniem w kazdym razie. > Wydaje mi się, że jest. Najgorszym ale jest. > Pozdrawiam > > PF Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Sieg Heil 31.05.05, 04:09 polski_francuz napisał: > to juz zesmy przerabiali. W latach 1939-1945. W ktorym miejscu? Zdaje sie bylo (jest) kilka. "Kto nie rabotajet nie kuszajet" Odpowiedz Link Zgłoś
homophob_and_racist Ja trzymam strone Cyganow ! 31.05.05, 00:17 ... bo choc bezowi, to Chrzescijanie, raz, dwa najczesciej nie chca wiele wiecej by sie od nich odpier...ic i zostawic ich w spokoju. Nigdy tez z nikim nie prowadzili wojen i na nic nie nawracali. To prawda ze sa nierobami i zlodziejaszkami, ale przy arabasach to grzecznisie. Ciekaw jestem jak sie rozrozniaja miedzy soba ? :) Jedni bezowi... i drudzy bezowi... Cyganki(sliczne poki mlode) nie chodza w kopftuchach, ...ale przeciez to nie baby sie tluka... :) Co tu zreszta gadac przeciw arabasom popre kazdego Zydow, Zoltych, Hindusow, Eskimosow, Indian, Papuasow, byle nie byli mahmutami. Deislamizacja, Dekomunizacja Deratyzacja Odpowiedz Link Zgłoś
olewin Re: Ja trzymam strone Cyganow ! 31.05.05, 00:56 No to wykazałeś się wiedzą :PP Cyganie nie są chrześcijanami tylko przyjmują wiarę kraju w jakim przebywają a to różnica .. zatem są i cyganie muzułmanie tak samo jak są arabowie chrześcijanie - libańczycy, koptowie .. Odpowiedz Link Zgłoś
olewin wow .. niezły sajgon .. My też to przerabialiśmy 31.05.05, 00:23 w Mławie .. A potem mowiono że to Polacy gnębią Cyganów .. Prawda była taka że pijani Cyganie przejechali samochodem Polaka .. Policja stanęła w ich obronie bo goście byli kasiaści .. a potem nastąpiły rozruchy w których zdemolowano dom sprawców .. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: wow .. niezły sajgon .. My też to przerabiali 31.05.05, 04:08 olewin napisał: > w Mławie .. > A potem mowiono że to Polacy gnębią Cyganów .. Prawda była taka że pijani > Cyganie przejechali samochodem Polaka .. Policja stanęła w ich obronie bo > goście byli kasiaści .. a potem nastąpiły rozruchy w których zdemolowano dom > sprawców .. Po Mlawie kilka dobrych taborow, deklarujac przesladowania w Polsce, prosilo o azyl w krajach, gdzie daja wizy imigracyjne. Opowiadali makabryczne historie o znanecaniu sie nad nimi Polakow. Wniosek - trza pilnowac swego interesu. Ja bym w tarciach narodowych nie obstawial. Nie moj cyrk, nie moje malpy. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Cyganie- Araby 2:0 31.05.05, 04:10 homophob_and_racist napisał: > czekamy na dogrywke :) Lepiej nie. Moze byc dogorywka. Odpowiedz Link Zgłoś
dragger Re: Wojna Arabów z Romami w Perpignan 31.05.05, 03:27 " Młodzi Arabowie co noc na starówce podpalali więc z zemsty samochody na chybił trafił, demolowali sklepy." kolejny dowod na cywilizacyjne zaawansowanie spolecznosci arabskiej... Sic. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Wojna Arabów z Romami w Perpignan 31.05.05, 04:13 dragger napisał: > " Młodzi Arabowie co noc na starówce podpalali więc z zemsty samochody na chybi > ł trafił, demolowali sklepy." > > kolejny dowod na cywilizacyjne zaawansowanie spolecznosci arabskiej... Sic. > Zapewne ci Arabowie, to w wiekszosci z magrebu, a glownie Algierczycy. Francole byli malo lepsi przez 100 panowania w Algierii. A konowke to mieli fatalna. Coz w takich sytuacjach nie wiadomo, kiedy zbiera sie plony. "Jest czas siewu, i czas zbioru." Odpowiedz Link Zgłoś
homophob_and_racist Re: Wojna Arabów z Romami w Perpignan 31.05.05, 04:22 > kolejny dowod na cywilizacyjne zaawansowanie spolecznosci arabskiej... Sic. No jakze ! przeciez to taka wysoka cywylyzacya, wynalezli ZERO i nawet koran napisali i proroka (pedofila co prawda, ale zawsze...) maja Odpowiedz Link Zgłoś
barb25 Re: Wojna Arabów z Romami w Perpignan 31.05.05, 04:51 Ta cala arabska "cywilizacja" to troche mit w ktory koniecznie chca wierzyc lewaki. Prawda jest taka ze ta "kultura" zostala zbudowana przez bialych i zydowskich niewolnikow ,ktorzy tysiacami byli zagarniani ,sprzedawani gdzie sie dalo.Malo kto wie ,ze np.wszystkie cuda arhitektury arabskiej byly wybudowane i zaprojektowane rekoma tych ludzi. Alhambra,palac krola Maroka,meczet na wzgorzu swiatyni w Jeruzalemie itd... Niby matematyke ,liczby,medycyne-pogrzebcie sobie w historii to bedziecie wiedziec kto to zrobil.. Cala ta mitologia wielkiej religi islamu...ha,ha,ha....mozna sobie podetrzec ... Odpowiedz Link Zgłoś