kim_il 05.06.05, 21:52 Zapraszam na forum KRL-D znajduje się tam tekst na w/g mnie ważny temat zapraszam. Tekst znajduje się pod hasłem "ważne przeczytaj koniecznie". Link na forum poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ghotir Re: Ponownie zapraszam 09.06.05, 20:51 o jakim waznym tekscie mowisz? pod wskazanymi linkami znalazlem forum a nie pojedynczy tekst. do czego nawiazujesz w tytule swojego watku? Odpowiedz Link Zgłoś
dragger cos czlowiek za cholere tego swojego forum 09.06.05, 21:51 nie moze rozkrecic... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kim_il Re: cos czlowiek za cholere tego swojego forum 18.06.05, 01:41 dragger napisał: > nie moze rozkrecic... ;-) > To czy mogę czy nie mogę rozkręcić to moja sprawa. Dla mnie najważniejsze jest to aby zainteresować ten świat i draggera też sprawami Korei Północnej. Odpowiedz Link Zgłoś
kim_il Re: Ponownie zapraszam 18.06.05, 01:36 Aby zrozumieć co jest tym ważnymm tekstem i jak go znaleźć wystarczy przeczytać pierwszą moja wypowiedź w tym poście Odpowiedz Link Zgłoś