Dodaj do ulubionych

wobec wybuchu choroby szalonych krystianow

11.06.05, 00:56
jasno i wraznie oswiadczam ze xavras i ja to zupelnie rozne osoby.
wiecej juz na ten temat wyrazal sie nie bede a Wy moi drodzy forumowicze sami
sobie decydujcie w co wierzycie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25055527&a=25061816
Obserwuj wątek
    • krystian71 Linki,manny, LINKI 11.06.05, 01:05
      kogo obchodzi kto ty jestes , mnie najmniej.
      wisisz link strangerowi -z tym papiezem heretykiem.
      Mi z Wysockim , i z moja wypowiedzia o sklepieniach krzyzowo-zebrowych.
      Xawras zawsze wie :)))o czym z toba rozmawiam, to niech ci pomoze...
    • explicit Re: wobec wybuchu choroby szalonych krystianow 11.06.05, 01:18
      Ya, ya, maniek , po tym poscie masz zielone swiatlo i wierzymy ci na slowo ,...
      Keep it up , my friend , cokolwiek nie powiesz bierzemy za dobra monete , just
      keep it up :)))

uklony

==============================================================================

jasno i wraznie oswiadczam ze xavras i ja to zupelnie rozne osoby.
      wiecej juz na ten temat wyrazal sie nie bede a Wy moi drodzy forumowicze sami
      sobie decydujcie w co wierzycie

• manny_ramirez drogi splicie 11.06.05, 01:23
        ja sie otwarcie przyznaje sie zem zioniec, wiec gdybym byl xavrasem to tez bym
        sie rpzyznal.Zreszta trzeba byc idiota aby nie widziec roznicy. Po pierwsze
        xavras duzo lepiej niz ja pisze po polsku a po drugie zna sie na sprawach
        technicznych o ktorych ja zaciekly humanista nie mam pojecia. No ale jak sie ma
        do czynienia z kims kto pisze na gazie to nie dziwo ze halucynacje z tym
        przychodza
        • krystian71 linki,manny,linki 11.06.05, 02:52

• ghotir Re: wobec wybuchu choroby szalonych krystianow 11.06.05, 04:01
      odpusc sobie.
      latwiej udowodnic ze Ty to wrona niz ze Ty wrona nie jestes.
      pozdrowienia.
    • polski_francuz Nabierz 11.06.05, 07:43
      troche rozsadku i wstaw jednego czy drugiego na liste linkow wygaszonych, jesli
      juz musisz czytac wszystko co pisza.

Najgorsza tzecza jest odpowiadanie ciosem za cios na forum. To sie nigdy nie
      konczy.

Badz tym pierwszym, ktory jest madrzejszy i pierwszy przestaje wymiane ciosow
      wirtualnych. Bo wiecej tracisz (na sympatii) niz zdobywasz (na wirylnej
      meskosci).

PF
    • marcus_crasuss Re: wobec wybuchu choroby szalonych krystianow 11.06.05, 09:34
      manny_ramirez napisał:

> jasno i wraznie oswiadczam ze xavras i ja to zupelnie rozne osoby.

Ten komik, ktory podpisuje sie "dokor" tez nie potrafi udowodnic, ze nie jest
      slimakiem a twierdzil to wielokrotnie.
      Wy manipulujecie wszyscy podobnie.
      • dana33 Re: wobec wybuchu choroby szalonych krystianow 11.06.05, 10:33
        ooo, podszyweczko, uznajesz metode "najlepsza obrona jest atak" nie ? ty i twoj
        krystianek i reszta tej zgraji jestescie mistrzami w manipulacjach i
        klamstwach. jeszcze nikt z was nie mial tutaj jaj, zeby sie przyznac do
        pomylki, jak to zrobil manny. jedyny drzewiecki, po paru godzinach dyskusji
        zostal przyparty do muru i ze zgrzytajacymi zebami przyznal, ze yassin byl
        terrorysta, ale natychmiast zaczal atakowac, zeby zapomnieli o jego porazce...

kazde slowo ktore napisal xwras o was, to czysta prawda....
        • goldbaum zastanawia mnie jedno... 11.06.05, 11:53
          Czy ustawicznie klamiac i oszukujac zdajesz sobie jeszcze w ogole z tego sprawe?
          Czy falsz tkwi w tobie tak gleboko, ze nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy?
          Bardzo by mnie to ciekawilo...

Skoro - jak piszesz - "przyznalem" sie do "pomylki" wzglednie "klamstwa" ze
          Yassin NIE BYL terrorysta, wdzieczny bylbym za podanie miejca, w ktorym to
          poprzednio twierdzilem.

Jak wiadomo do "pomylki" lub "klamstwa" moze "przyznac" sie tylko ten, kto tej
          "pomylki" lub "klamstwa" sie dopuscil...

No wiec? Gdzie i kiedy to bylo.... Bo ja tego przypomniec sobie nie moge. Ludzi
          pokroju Yassina zawsze zwyklem okreslac mianem "terrorysty".

No wiec?

Czy po raz kolejny wyjdzie na to, ze zarzucajacy innym klamstwa, najwiekszym i
          jedynym klamca jestes ty?
        • krystian71 Re: wobec wybuchu choroby szalonych krystianow 11.06.05, 16:39
          alez danus niebogo,jeszcze sie manny do niczego nie przyznal,caly czas unika
          podania linkow z moimi rzekomymi wypowiedziami,bo ja w przeciwienstwie do
          ciebie WIEM co pisze , bo wiem co mysle i WIEM , kiedy czegos NIE moglem
          napisac,chocby z powodu,ze na wielu rzeczach sie nie znam.
          W imieniu strangera tez prosze maniusia o link.Bo az mi sie nie chce wierzyc,ze
          stranger mogl nazwac papieza heretykiem.JP II ? Nigdy w zyciu, ale moze...
          Uwierze jak manius da link.
          Ja jestem cierpliwy czlowiek, jak buldog, i mam duzo czasu...
    • dana33 Re: wobec wybuchu choroby szalonych krystianow 11.06.05, 10:35
      manny, sam rozumiesz, ze beda przekrecac kazde twoje slowo.... debil zostanie
      debilem i nikt ani nic ich nie zmieni... dokopuj, a dyskutuj z innymi...
      przeciez nie maja za grosz moralnosci....
      • goldbaum "moralnosc" danily :-) 11.06.05, 11:56
        oooo... czlowieczyna kreujaca muzulmanskie dzieci na "masowych mordercow" i
        usprawiedliwiajaca otwarcie mordowanie bezbronnych kobiet i dzieci wygryzmilila
        slowo "moralnosc"....

Myslalem, ze jeszcze glebiej nie sposob sie stoczyc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka