Gość: Al_Paga Re: Kiedy wreszcie zrozumiemy, ze terroryzm to efekt, a nie przyczyna IP: *.resnet.uky.edu 12.09.01, 03:33 Tak, masz racje, terroryzm to efekt totalnego fanatyzmu i braku ludzkich uczuc. Nastepnym razem jak cos tu bedziesz pisal to przemysl to dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zefirod Al_Paga - jedyny normalny!!! IP: *.mnc.pl 12.09.01, 20:34 Caly portal został opanowany przez wariatoe na szczecie są normalni ludzie jak AL_PAGA oraz ci co płaczą nad stratą ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek ci co placza IP: *.dostep.pl 12.09.01, 20:58 trzeba bylo plakac, jak rakiety amerykanskie niszczyly palestynskie instytucje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zefirod Re: ci co placza IP: *.mnc.pl 12.09.01, 21:03 Zbyszku w Palestynie likwiduje sie instytucje finansowe które popierają terrorystów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_Paga Re: ci co placza IP: 128.163.75.* 12.09.01, 21:08 Gość portalu: zbyszek napisał(a): > trzeba bylo plakac, jak rakiety amerykanskie niszczyly > palestynskie instytucje Przypomnij mi kiedy Amerykanie wyslali rakiety na Palestyne i jakie "instytucje palestynskie" zostaly wtedy zniszczone. Cos mi sie zdaje, ze twoja fantazja jest odwrotnie proporcjonalna do twojego poziomu wiedzy i swiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Może byś się bardziej wysilił Ljkel2 IP: 213.77.30.* 13.09.01, 09:31 To nudne czytać Twoje wypociny . Może byś się wysilił i zmienił płytę! Czytałam to samo wczoraj na innym forum . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljkel2 Re: Może byś się bardziej wysilił Ljkel2 IP: *.vic.bigpond.net.au 13.09.01, 09:46 Gość portalu: Ewa napisał(a): > To nudne czytać Twoje wypociny . Może byś się wysilił i zmienił płytę! Czytałam > to samo wczoraj na innym forum . LK: Podobno teraz w Polsce Wolnosc i Demokracja, wiec jak ktos Cie zmusza do czytania mich "wypocin", to zglos go (ja) na policje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Kiedy wreszcie zrozumiemy, ze terroryzm to efekt, a nie przyczyna IP: 192.168.1.* / *.zso5.gda.pl 12.09.01, 03:40 dla jednych efekt dla drugich przyczyna, pytanie tylko od czego to sie wszystko zaczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Kiedy wreszcie zrozumiemy, ze terroryzm to efekt, a nie przyczyna IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 20:39 Spokojnie, Zefirod - Maksior to tylko mały prowokatorek. Jest tu oczywiście paru takich ''yntelygentów'', ale - jak zauważyłem - większość internautów jest faktycznie wstrząśnięta zamachem w NY. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljkel2 Terroryzm rodzi terroryzm IP: *.vic.bigpond.net.au 13.09.01, 08:46 Sponsorowany przez USA terroryzm izraelski w Palestynie mogl byc przyczyna najnowszego, i zapewne nie ostatniego, ataku na USA. Aby sie zabezpieczyc przed podobnym atakiem na Polske proponuje wiec NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z NATO! Po ostatnim udanym ataku terorystycznym na USA (World trade Centre & Pentagon) jest oczywiste, ze USA, ktore nie moga zapewnic bezpieczenstwa swojej stolicy czy tez swemu najwiekszemu miastu, nie beda w stanie zapewnic bezpieczenstwa Polsce. Co gorsza, Polska pozostajac czlonkiem NATO ryzykuje podobny atak (choc w nieco mniejszej skali) na Warszawe. W tej sytuacji obowiazkiem wszystkich prawdziwych patriotow Polskich jest zazadac, aby Prezydent, Rzad, Sejm i Senat Rzeczypospolitej natychmiast, to jest jeszcze dzis, 12 wrzesnia 2001 roku, oglosili calkowita neutralnosc Polski, i jej natychmiastowe wystapienie z NATO. Inaczej ryzykuja oni, ze beda mieli na rekach polska krew, a na sumieniu najgorsza w historii zdrade narodowych interesow, przy ktorej Targowica to tylko malo znaczacy epizod. Niektorzy zarzucili mi, na Forum "Gazety Wyborczej", ze to by byla zdrada. A ja sie pytam kogo my bysmy mogli zdradzic w NATO? USA, ktore palcem w bucie nie kiwnelo, kiedy Niemcy zaatakowali Polske w roku 1939, a pozniej w Jalcie oddalo nas pod kuratele Sowietow? A moze Anglikow i Francuzow, ktorzy tak dzielnie szli nam na odsiecz we wrzesniu roku 1939, ze nigdy do nas nie dotarli (moze mieli zle mapy, kto wie)? A moze zdradzimy naszego najwiekszego sojusznika w NATO, czyli Niemcy, ktore tylko sie szykuja, aby poprzez Unie Europejska odzyskac ichnie "Ziemie Utracone"? Po co nam walczyc o cudze interesy, jak nikt za nas nie chce i nie bedzie chcial walczyc? A o Palac Kultury sie nie martwmy. Ewentualnym celem beda raczej wiezowiec Banku Handlowego czy Lotu, albo Intraco. Palac Kultury za solidny, stara radziecka robota, jeszcze z czasow Jozefa Wissarionowicza - nie rozlecialby sie tak latwo jak ten amerykanski szmelc w Nowym Jorku... Zawsze bylem przeciwnikiem czlonkowstwa Polski w NATO. Bedac w USA pisalem nawet apele do politykow amerykanskich, aby nie prowokowali Rosji: ciezko ranionego olbrzyma, ale zawszwe olbrzyma, rozszerzaniem NATO na wschod. A to bylo zanim NATO zmienila sie z paktu obronnego w agresywny (glownie agresja na Jugoslawie). Teraz jest jeszcze gorzej: USA, a wiec i NATO, jest w stanie wojny z anonimowym przeciwnikiem. Na Pearl Harbour napadl wiadomo kto, na Nowy Jork i Pentagon napadly wlasciwie duchy, wiec jak je zidentyfikowac, i jak z nimi walczyc? Po co Polacy (zolnierze i cywile) maja ginac w cudzej wojnie? Czy rzeczywiscie tak nam zalezy na popieraniu Izraela, panstwa rasistowskiego i stosujacego terror i odpowiedzalnosc zbiorowa, czy tez na popieraniu interesow amerykanskich finansistow, ze ryzykujemy znow zniszczenia w Warszawie oraz zycie i zdrowie tysiecy, jak nie wiecej Polakow? Pamietajmy, ze jestesmy tzw. miekkim celem: bez lotnictwa czy efektywnych sluzb antyterrorystycznych, krajem, gdzie obrona cywilna praktycznie nie istnieje (patrz ostatnie powodzie). Sojusze z zachodem nam nigdy nic dobrego nie daly. Ameryka szczegolnie nas miala i ma za nic, czy warto wiec nam za nia umierac, jak oni palcem w bucie nie kiwneli w roku 1939, a w latach 1944/45 oddali nas na prawie pol wieku Sowietom? A ja sie osobiscie nie boje ataku terrorystycznego na Polske, bo mieszkam w Australii, wiec prosze mnie nie wyzywac od tchorzy. Ja po prostu nie widze sensu, a by w imie cudzych interesow, w wiekszosci sprzecznych z polska racja stanu, znow gineli Polacy i w Warszawie znow pojawily sie ruiny... ljkel2@netscape.net Odpowiedz Link Zgłoś