schlagbaum 20.06.05, 08:53 To chyba jedyna osoba w polskim politycznym ZOO, ktora potrafi myslec rozsadnie a nie jedynie zyczeniowo. www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,361226,00.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kecawy Re: Danuta Hübner na Prezydenta 20.06.05, 08:56 pREZYDENT TO NIE TYLKO TEN KTO POTRAFI MYŚLEĆ ALE I TEN CO POTRAFIŁ SPRAWIOPWAĆ FUNKCJE W PRZESZŁOŚĆI. pONADTTO TO CZŁOWIEK MAJĄCY JAKĄŚ WIZJĘ SWPJEJ PREZYDENTURY. mOŻE BYĆ TO NP MISJA KECAW Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Danuta Hübner na Prezydenta 20.06.05, 08:58 kecawy napisał: > pREZYDENT TO NIE TYLKO TEN KTO POTRAFI MYŚLEĆ ALE I TEN CO POTRAFIŁ SPRAWIOPWAĆ > > FUNKCJE W PRZESZŁOŚĆI. pONADTTO TO CZŁOWIEK MAJĄCY JAKĄŚ WIZJĘ SWPJEJ > PREZYDENTURY. mOŻE BYĆ TO NP MISJA > > > KECAW Rowniez dlatego Danuta Hübner na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Danuta Hübner na Prezydenta 20.06.05, 09:01 By byś prezydentem to trzeba mięć zaplecze polityczne. Chyba jest tak w większości krajów świata. W Polsce jakie ma zaplecze owa pani.A rgument iż potrafi myślęć jest argumentem małym zaciekawiony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Danuta Hübner na Prezydenta 20.06.05, 09:06 kecawy napisał: > By byś prezydentem to trzeba mięć zaplecze polityczne. Chyba jest tak w > większości krajów świata. W Polsce jakie ma zaplecze owa pani.A rgument iż > potrafi myślęć jest argumentem małym > > zaciekawiony kecaw Jest jeden kandydat, w scislej czolowce, ktory byl niezlym hirurgiem ale zadnym politykiem z zerowym zapleczem. To sa sprawy, ktore da sie ksztaltowac. Danuta Hübner na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Danuta Hübner na Prezydenta 20.06.05, 09:09 Przez całą kadencje będzie budował zaplecze A czs ucieka ucieka a rewolucja moralna czeka czeka pozdr kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Danuta Hübner na Prezydenta 20.06.05, 09:18 kecawy napisał: > Przez całą kadencje będzie budował zaplecze A czs ucieka ucieka a rewolucja > moralna czeka czeka > > pozdr kecaw Czy ty nie mylisz prezydenta z premierem ? Danuta Hübner na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Danuta Hübner na Prezydenta 20.06.05, 09:33 kOMPETENCJE GŁOWY PAŃSTWA SĄ ZASADNICZE. w PRZYPADKU TYM SĄDZĘ IŻ NIE BEZ ZNACZENIA JEST POSIADANIE ZAPLECZA POLITYCZNEGO.Dla mnie dobrym rozwiązaniem jest zwycięstrwo teraz układu prawicowego Mam na myśli prezydenta i premiera.Podobnie akceptuję zwycięstwo układu lewicowego.Oznacza to dla mnie możliwość rządzenia przez duet premier i prezydent.W przeciwnym razie rozmywa się nie tylko odpowiedzialność ale i możność podejmowania decyzjin pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Danuta Hübner na Prezydenta 20.06.05, 09:38 kecawy napisał: > kOMPETENCJE GŁOWY PAŃSTWA SĄ ZASADNICZE. w PRZYPADKU TYM SĄDZĘ IŻ NIE BEZ > ZNACZENIA JEST POSIADANIE ZAPLECZA POLITYCZNEGO.Dla mnie dobrym rozwiązaniem > jest zwycięstrwo teraz układu prawicowego Mam na myśli prezydenta i > premiera.Podobnie akceptuję zwycięstwo układu lewicowego.Oznacza to dla mnie > możliwość rządzenia przez duet premier i prezydent.W przeciwnym razie rozmywa > się nie tylko odpowiedzialność ale i możność podejmowania decyzjin > > pozdrawiam kecaw Blad ! Rzadzic ma rzad z premierem na czele. Prezydent powinien stac ponad podzialami politycznymi. Polska to nie usa. Model sprawowania wladzy jest zblizony raczej do niemieckiego, niz amerykanskiego Danuta Hübner na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Danuta Hübner na Prezydenta??Trzeba sprawdzić 20.06.05, 09:52 schlagbaum napisał: > kecawy napisał: > > > kOMPETENCJE GŁOWY PAŃSTWA SĄ ZASADNICZE. w PRZYPADKU TYM SĄDZĘ IŻ NIE BEZ > > > ZNACZENIA JEST POSIADANIE ZAPLECZA POLITYCZNEGO.Dla mnie dobrym rozwiązan > iem > > jest zwycięstrwo teraz układu prawicowego Mam na myśli prezydenta i > > premiera.Podobnie akceptuję zwycięstwo układu lewicowego.Oznacza to dla m > nie > > możliwość rządzenia przez duet premier i prezydent.W przeciwnym razie roz > mywa > > się nie tylko odpowiedzialność ale i możność podejmowania decyzjin > > > > pozdrawiam kecaw > > > Blad ! > > Rzadzic ma rzad z premierem na czele. > > Prezydent powinien stac ponad podzialami politycznymi. > > Polska to nie usa. > > Model sprawowania wladzy jest zblizony raczej do niemieckiego, niz > amerykanskiego > > > Danuta Hübner na prezydenta lllllll Trudno się spierać ale model nasz ma niewiele wspólnego z niemieckim.Najwięcej z tym we Francji.Wpierw powinniśmy zweryfikować moją czyli Francja teze i Twoją czyli Niemcy teze.W przypadku takiej rozbieżności dalsza dyskusja sprowadzi mnie albo ciebie na manowce .Udaję się do swego pokoju poszperać w tej kwestii serdecznie pozdrawiam kecaw > > > Odpowiedz Link Zgłoś
dzenko Re: Danuta Hübner na Prezydenta 20.06.05, 10:04 schlagbaum napisał: >Rzadzic ma rzad z premierem na czele. >Prezydent powinien stac ponad podzialami politycznymi. nie bardzo rozumie... to znaczy ze rzad ma rzdzic w osobie premiera, prezydent ma stac, krolowa czy krol reprezetowac a pierwszy sekretarz dzialac zgodnie z przeslankami narodu? strasznie to pomotalo sie w Polsce:) A jest ktos w Polsce odpowiedzialny za cos? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nieprawda - model sprawowania wladzy w Polsce. 20.06.05, 11:04 schlagbaum napisał: > Model sprawowania wladzy jest zblizony raczej do niemieckiego, niz amerykanskiego < Jest modelem POSREDNIM, miedzy modelem niemieckim, a francuskim. W takim ukladzie i premier i prezydent musza miec zaplecze polityczne. Faktem , jest, ze rzady przebiegaja sprawniej , gdy obaj pochodza z tego samego obozu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Chetnie bym ja poparl, ba kiedy nie wystratuje 20.06.05, 10:45 A co do zaplecza drogi kecawie, to mialaby je szybko od demokratow poczawszy, przez PO z zastrzezeniami, na wszystkich formacjach lewicowych(tych powazniejszych) skonczywszy..gdyby wygrala wybory..PiS tylko by mial ze tak powiem obstrukcje w tej sprawie, LPR zas udlawilo by sie wlasnymi wymiotami (czegp im w kazdym przypadku zycze). Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Chetnie bym ja poparl, ba kiedy nie wystratuj 20.06.05, 10:49 Może masz i racje ale ja stawiam na Lecha Kaczyńskiego Viva rewolucja moralna kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Chetnie bym ja poparl, ba kiedy nie wystratuj 20.06.05, 11:00 kecawy napisał: > Może masz i racje ale ja stawiam na Lecha Kaczyńskiego > > > Viva rewolucja moralna > > kecaw Nie widzialem jeszcze goscia, ktory tak szybko zmienia zdanie jak twoj faworyt. Krzywousty zaczyna sie juz wychylac z obietnicami na ktore Mona Liza- jak twierdzi- nigdy sie nie zgodzi. Wesolo bedzie ale nie bedzie rewolucji. Danuta Hübner na prezydenta Chyba mozna jeszcze zglaszac kandydatow. Ja wcale nie zartuje. Rozmawialem kiedys z pewnym znanym satyrykiem, ktory startowal w swoim czasie w wyborych prezydenckich. Przepadl, bo wszyscy sadzili, ze to zart. Powiedzial mi jednak, ze kandydatura byla jak najbardziej powazna. To trzeba bylo wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Pewnie masz racje, ze Kaczor, czy tez raczej zwei 20.06.05, 11:00 Kaczoren zwycieza w wyborach, ale spodziewac sie po panach jednojajkowych rewolucji moralnej jest naiwnoscia na bardzo wielu plaszczyznach.. Oczywiscie, ze podejma probe budowania panstwa bazujac na hasle: ein Reich ein Fuerehr zwei Kaczoren ale gdzie tu rewolucja moralna? kecawy napisał: > Może masz i racje ale ja stawiam na Lecha Kaczyńskiego > > > Viva rewolucja moralna > > kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Pewnie masz racje, ze Kaczor, czy tez raczej 20.06.05, 22:44 Rewolucja moralna jest koniecznością.Powoli ale systematycznie idea ta jest przyjmowana przez PO SLD i inne partie, Czy to żle? Nie sądzę .Ba nawet się cieszę iż politycy jednym głosem mówią iż złodziej powinien siedzieć w więzieniu. Viv PiS i nadchodząca rewolucja moralna. Czy nie pomyślałeś iż może tu chodzić i o presję moralną kecaw pozdrawia i Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd problem 20.06.05, 13:53 „Twarze okrucieństwa” Polską prasę obiegła szokująca informacja o tym, że „portrety ojca i dziadka Danuty Hübner, polskiego komisarza Unii Europejskiej, zawisły pośród innych zdjęć funkcjonariuszy Urzędu Bezpieczeństwa Publicznego” (według tekstu Piotra Barana pt. Danuta Hübner ma katów w rodzinie, Superexpress z 21 października, przedrukowanego również w lewicowej Angorze z 31 października). Sprawę ojca i dziadka D. Hübner opisał również w Naszym Dzienniku Mariusz Kamieniecki w tekście Twarze okrucieństwa. Okazało się, że zarówno dziadek, jak i ojciec obecnej polskiej komisarz w UE – Józef Młynarski i Ryszard Młynarski – pracowali w pionie śledczym Powiatowego Urzędu Bezpieczeństwa w Nisku. Red. Baran dotarł do ofiar ojca D. Hübner – Ryszarda Młynarskiego i opisał to w artykule pt. Oni pamiętają ojca ubeka pani komisarz (Superexpress z 22 października). Już parę lat temu dotarła do mnie pogłoska o tym, że ojciec D. Hübner był funkcjonariuszem UB. Uznałem ją jednak za niewiarygodną, pamiętając o wywiadzie D. Hübner dla Wysokich Obcasów (dodatku Gazety Wyborczej) z czerwca 2002 r. Wspominała wtedy o tym, jak to jej ojciec zasłużył się w szeregach AK. Okazało się, że jej ojciec był rzeczywiście – krótko – w AK, za to później „wsławił się” jako prawa ręka okrutnego szefa UB w Nisku – Stanisława Supruniuka, po którym później objął urząd. Informacje o rodowodzie D. Hübner stanowią cenne uzupełnienie dla mego tomiku Czerwone dynastie, wydanego w serii książek „niepoprawnych politycznie” w wydawnictwie MaRoN (zamówienia pod tel. 0-608-854-215 lub 0-503-538-606). www.niedziela.pl/xml.php?wyd=nd&doc=nd200449.xml&nr=40 Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: problem 20.06.05, 15:07 wojcd napisał: > „Twarze okrucieństwa” > > Polską prasę obiegła szokująca informacja o tym, że „portrety ojca i dzia > dka > Danuty Hübner, polskiego komisarza Unii Europejskiej, zawisły pośród innych > zdjęć funkcjonariuszy Urzędu Bezpieczeństwa Publicznego” (według tekstu P > iotra > Barana pt. Danuta Hübner ma katów w rodzinie, Superexpress z 21 października, > przedrukowanego również w lewicowej Angorze z 31 października). Sprawę ojca i > dziadka D. Hübner opisał również w Naszym Dzienniku Mariusz Kamieniecki w > tekście Twarze okrucieństwa. Okazało się, że zarówno dziadek, jak i ojciec > obecnej polskiej komisarz w UE – Józef Młynarski i Ryszard Młynarski R > 11; pracowali > w pionie śledczym Powiatowego Urzędu Bezpieczeństwa w Nisku. Red. Baran dotarł > do ofiar ojca D. Hübner – Ryszarda Młynarskiego i opisał to w artykule pt > . Oni > pamiętają ojca ubeka pani komisarz (Superexpress z 22 października). > Już parę lat temu dotarła do mnie pogłoska o tym, że ojciec D. Hübner był > funkcjonariuszem UB. Uznałem ją jednak za niewiarygodną, pamiętając o wywiadzie > D. Hübner dla Wysokich Obcasów (dodatku Gazety Wyborczej) z czerwca 2002 r. > Wspominała wtedy o tym, jak to jej ojciec zasłużył się w szeregach AK. Okazało > się, że jej ojciec był rzeczywiście – krótko – w AK, za to później > „wsławił się” > jako prawa ręka okrutnego szefa UB w Nisku – Stanisława Supruniuka, po kt > órym > później objął urząd. Informacje o rodowodzie D. Hübner stanowią cenne > uzupełnienie dla mego tomiku Czerwone dynastie, wydanego w serii książek > „niepoprawnych politycznie” w wydawnictwie MaRoN (zamówienia pod te > l. > 0-608-854-215 lub 0-503-538-606). > www.niedziela.pl/xml.php?wyd=nd&doc=nd200449.xml&nr=40 No to kwas. Moze z dwoma malymi zastrzezeniami. Po pierwsze- tytuly takie jak "Superexpress"; "Wysokie obcasy" czy "Nasz Dziennik" nie budza mego pelnego zaufania. Po drugie- uwazam, ze kazdy powinien odpowiadac ale rowniez byc nagradzany za to co sam robi a nie za to co robi rodzina, sasiedzi i znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd wiarygodność informacji??? 20.06.05, 15:36 schlagbaum napisał: > No to kwas. > > Moze z dwoma malymi zastrzezeniami. > > Po pierwsze- tytuly takie jak "Superexpress"; "Wysokie obcasy" czy "Nasz > Dziennik" nie budza mego pelnego zaufania. > > Po drugie- uwazam, ze kazdy powinien odpowiadac ale rowniez byc nagradzany za > to co sam robi a nie za to co robi rodzina, sasiedzi i znajomi. _____________________________________________________________ To info ze stron IPN chyba przekona Ciebie. W „Tygodniku Nadwiślańskim” Piotr Niemiec pisze o wystawach „Aparat represji na Rzeszowszczyźnie...” oraz „Żołnierze wyklęci...”, przygotowanych przez IPN w Rzeszowie. Autor opisuje działalność Stanisława S. Szefa PUBP w Nisku oraz Józefa i Ryszarda Młynarskich, ojca i dziada Danuty Hubner. „Powtórka z historii” Tygodnik Nadwiślański 11.11.2004 r. www.ipn.gov.pl/wp_przeglad_161104.html Dla Gazety Wyborczej i Rzeczpospolitej to NIEISTOTNY temat. Znak czasu??? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: wiarygodność informacji??? 20.06.05, 15:46 wojcd napisał: > schlagbaum napisał: > > No to kwas. > > > > Moze z dwoma malymi zastrzezeniami. > > > > Po pierwsze- tytuly takie jak "Superexpress"; "Wysokie obcasy" czy "Nasz > > Dziennik" nie budza mego pelnego zaufania. > > > > Po drugie- uwazam, ze kazdy powinien odpowiadac ale rowniez byc nagradzan > y za > > to co sam robi a nie za to co robi rodzina, sasiedzi i znajomi. > _____________________________________________________________ > To info ze stron IPN chyba przekona Ciebie. > > W „Tygodniku Nadwiślańskim” Piotr Niemiec pisze o wystawach „ > Aparat represji na > Rzeszowszczyźnie...” oraz „Żołnierze wyklęci...”, przygotowan > ych przez IPN w > Rzeszowie. Autor opisuje działalność Stanisława S. Szefa PUBP w Nisku oraz > Józefa i Ryszarda Młynarskich, ojca i dziada Danuty Hubner. „Powtórka z > historii” Tygodnik Nadwiślański 11.11.2004 r. > www.ipn.gov.pl/wp_przeglad_161104.html > Dla Gazety Wyborczej i Rzeczpospolitej to NIEISTOTNY temat. > Znak czasu??? Nie ulatwiles mi zycia. W dniu glosowania pojde chyba na grzyby. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: wiarygodność informacji??? 20.06.05, 15:55 schlagbaum napisał: > Nie ulatwiles mi zycia. > W dniu glosowania pojde chyba na grzyby. ______________________________________________ Ja też chyba pójdę na grzyby. I jeszcze jedno info. Nie wiem jaka jest jego wiarygodność: www.emul.us/forum/index.php?s=4ffe1778552a99dc9e35c810087d1b2b&showtopic=3068&st=0entry10842 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Danuta Hübner na Prezydenta 20.06.05, 15:03 schlagbaum napisał: > > To chyba jedyna osoba w polskim politycznym ZOO, > ktora potrafi myslec rozsadnie a nie jedynie zyczeniowo. > > > www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,361226,00.html szlagbaum znasz takich fajnych ludzi,a tu chcesz Polsce zaserwowac spadkobierczynie czerwonych. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Danuta Hübner na Prezydenta 20.06.05, 15:10 i-love-2-bike napisała: > szlagbaum znasz takich fajnych ludzi, Boleje nad tym, ze nasza znajomosc jest tak bardzo powierzchowna. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Danuta Hübner na Prezydenta 20.06.05, 15:15 schlagbaum napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > szlagbaum znasz takich fajnych ludzi, > > Boleje nad tym, ze nasza znajomosc jest tak bardzo powierzchowna. > > nawet ci wyszprecham:))))) ich bedauere auch, daß Sie solch eine intelligente Leute kennen, aber Sie nicht ein nobles stützen. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Danuta Hübner na Prezydenta 20.06.05, 15:39 i-love-2-bike napisała: > schlagbaum napisał: > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > szlagbaum znasz takich fajnych ludzi, > > > > Boleje nad tym, ze nasza znajomosc jest tak bardzo powierzchowna. > > > > > nawet ci wyszprecham:))))) > ich bedauere auch, daß Sie solch eine intelligente Leute kennen, aber Sie nicht > ein nobles stützen. > Fajna proba ale moja znajomosc niemieckiego jest nie wystarczajca, by prowadzic rozmowy na przez Ciebie proponowanym poziomie. Zostanmy moze przy jezyku polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum mi poco nino - wieder weint... 20.06.05, 16:02 co z Toba - mi bello nino? Jakies ubytki w zasobach? wiatraki mam kradna? keine Angst! Die Hoffung kommt immer! allerdings... meistens umsonnst! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Danuta Hübner na Prezydenta 20.06.05, 16:37 schlagbaum napisał: > > Fajna proba ale moja znajomosc niemieckiego jest nie wystarczajca, by prowadzic > > rozmowy na przez Ciebie proponowanym poziomie. > Zostanmy moze przy jezyku polskim. OKEJ no to piszemy dalej tym razem po zakazanym holendersku:)))) wij steunen geen vroegere communisten i po slicznym wlosku:))))) jak tam twoje alfa sie sprawuje? non sosteniamo gli ex comunisti i po grecku:))))) δεν υποστηρίζουμε τους προηγούμενους κομμουνιστές i po portugalsku:)))) nós não suportamos comunistas anteriores uff ale sie zmeczylam,ale chyba zrozumiesz,ty jestes bardzo MONDRY forumowicz i masz dobre znajomosci,tylko za bardzo miekkie serce na tych troszke "roznych". > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Danuta Hübner na Prezydenta 20.06.05, 17:49 i-love-2-bike napisała: > i po slicznym wlosku:))))) jak tam twoje alfa sie sprawuje? www.neiu.edu/~ncaftori/benin/porto-novo/vieille-porte.jpg > > uff ale sie zmeczylam,ale chyba zrozumiesz,ty jestes bardzo MONDRY forumowicz i masz dobre znajomosci,tylko za bardzo miekkie serce na tych troszke "roznych". > > Mam tyle tych znajomosci, ze znam nawet automatyczne trnslatory ale z tych tlumaczen zazwyczaj nic nie wychodzi. Umowmy sie co do jednego. Wole miec miekkie serce niz miekkiego j-k. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Danuta Hübner na Prezydenta 20.06.05, 17:55 schlagbaum napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > i po slicznym wlosku:))))) jak tam twoje alfa sie sprawuje? > > > www.neiu.edu/~ncaftori/benin/porto-novo/vieille-porte.jpg > > ty a nie zal ci tych drwi zamykac co dzien,ja bym je jakims dobrym olejem smarowala,zeby sie nie zniszczyly. > > uff ale sie zmeczylam,ale chyba zrozumiesz,ty jestes bardzo MONDRY forumo > wicz > i masz dobre znajomosci,tylko za bardzo miekkie serce na tych troszke "roznych" > . > > > > > Mam tyle tych znajomosci, ze znam nawet automatyczne trnslatory ale z tych > tlumaczen zazwyczaj nic nie wychodzi. > Umowmy sie co do jednego. > Wole miec miekkie serce niz miekkiego j-k. nie swin szlagus,nie swin:))))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Danuta Hübner na Prezydenta 20.06.05, 19:52 i-love-2-bike napisała: > > Wole miec miekkie serce niz miekkiego j-k. > > > nie swin szlagus,nie swin:))))) No faktycznie. Nie powinno sie o takich swinstwach jak j-k publicznie wspominac. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Sluchaj, ale na zasadzie eliminacji, to wyglada 20.06.05, 19:54 to tak, ze twardym j-k bys nie pogardzil... schlagbaum napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > > Wole miec miekkie serce niz miekkiego j-k. > > > > > > nie swin szlagus,nie swin:))))) > > No faktycznie. > Nie powinno sie o takich swinstwach jak j-k publicznie wspominac. > > Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Sluchaj, ale na zasadzie eliminacji, to wygla 20.06.05, 19:56 marouder napisał: > to tak, ze twardym j-k bys nie pogardzil... > > schlagbaum napisał: > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > > Wole miec miekkie serce niz miekkiego j-k. > > > > > > > > > nie swin szlagus,nie swin:))))) > > > > No faktycznie. > > Nie powinno sie o takich swinstwach jak j-k publicznie wspominac. > > > > Twarda woda to nie woda lecz lod. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder No geologicznie przyznaje ci racje:)) 20.06.05, 20:17 Czyli w jakiej epoce geologicznej umiescilbys miekka skamienialosc zwana potocznie j-k? schlagbaum napisał: > marouder napisał: > > > to tak, ze twardym j-k bys nie pogardzil... > > > > schlagbaum napisał: > > > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > > > > Wole miec miekkie serce niz miekkiego j-k. > > > > > > > > > > > > nie swin szlagus,nie swin:))))) > > > > > > No faktycznie. > > > Nie powinno sie o takich swinstwach jak j-k publicznie wspominac. > > > > > > > Twarda woda to nie woda lecz lod. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: No geologicznie przyznaje ci racje:)) 20.06.05, 20:21 marouder napisał: > Czyli w jakiej epoce geologicznej umiescilbys miekka skamienialosc zwana > potocznie j-k? > > wczesnej kenozoicznej z DYNOZAURAMI KIJOF Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: No geologicznie przyznaje ci racje:)) 20.06.05, 21:27 marouder napisał: > Czyli w jakiej epoce geologicznej umiescilbys miekka skamienialosc zwana > potocznie j-k? To skamielina pozastala po wczesnym PRL-u. > Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Danuta Hübner na Prezydenta 20.06.05, 20:20 schlagbaum napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > > Wole miec miekkie serce niz miekkiego j-k. > > > > > > nie swin szlagus,nie swin:))))) > > No faktycznie. > Nie powinno sie o takich swinstwach jak j-k publicznie wspominac. > > o miekkich j-k,szlagus,ja lubie byc poprawna. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Danuta Hübner na Prezydenta 20.06.05, 21:26 i-love-2-bike napisała: > > No faktycznie. > > Nie powinno sie o takich swinstwach jak j-k publicznie wspominac. > > > > > o miekkich j-k,szlagus,ja lubie byc poprawna. Ja tez chce byc poprawny wiec musze odstapic od glebokiego wnikania w temat z miekkim j-k Piekna mamy dzisiaj pogode. Moje "porte" na ogrod stoja caly dzien otworem. > Odpowiedz Link Zgłoś