Dodaj do ulubionych

Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić r...

05.07.05, 10:10
po co ten ratownik ruszyl im na pomoc ?
Obserwuj wątek
    • amdrzej11 Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 10:16
      Oczywiscie! Pod warunkiem jednak, ze nie jest to taka sama prawda ja ta, ze
      polskie sluzby graniczne ponizaly czlonkow szkolnej wycieczki z Holandii do
      Auschwitz.
      • navaira Pokolenie JP2 w akcji 05.07.05, 10:46
        We Włoszech, co?
        • krzbien Trzeba być wyjątkową kanalią,zeby... 05.07.05, 11:52
          z miejsca znaleźć takie określenie i tak zaklasyfikować zwykłych bandziorów||||
          Jeśli tak nienawidzisz JP2- to nie wspominaj Go.
          • katatolik Wyjątkowa kanalia też stworzenie boże... 05.07.05, 11:56
            • klod1 Re: Wyjątkowa kanalia też stworzenie boże... 05.07.05, 11:58
              kanalia łotr, łajdak, nikczemnik, nędznik, drań, niegodziwiec.
              Etym. - fr. canaille 'motłoch, hołota; jw.' z wł. canaglia 'jp.' od
              cane 'pies' z łac. canis 'jp.'; por. cynizm.

• ledwo.gramotny Może konkurs na nowy slogan dla Ligi Północnej? 05.07.05, 11:54
          Szkoda przecież, żeby taka gratka im się zmarnowała.

A może PiSS powinien pomóc Lidze?
      • wari Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 12:02
        amdrzej11 napisała:

> Oczywiscie! Pod warunkiem jednak, ze nie jest to taka sama prawda ja ta, ze
        > polskie sluzby graniczne ponizaly czlonkow szkolnej wycieczki z Holandii do
        > Auschwitz.

A co byłeś tam ? Widziałeś ? Jak nie, to nie gadaj bzdur. Straż graniczna sama
        się skontrolowała i stwierdziła, że poniżania nie było. Fajna kontrola.
        • k_r Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 12:09
          Witam Pana

Rozumiem ze Pan to by dopiero kontrole przeprowadził że hej... wszystko i
          wszyscy dokładnie by ybli przebadani co do jednego włoska na głowie i 5
          pokolenia wstecz :)
        • lehoo Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 12:11
          Według oświadczenia kija do obicia dupy nie doszło. Nie moje, lecz bardzo mi się
          spodobało - godne dalszego rozpowszechniania.
      • werter-6 A czego dobrego można się spodziewać po 05.07.05, 12:35
        obywatelach katolandu????
      • arri435 Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 12:48
        właśnie, ciekawe jak zakończyła się ta sprawa. ktoś wie?
    • antinowhere Polscy hydraulicy odreagowali stres ? 05.07.05, 10:18
      • klod1 VIVA LA POLONIA 05.07.05, 10:27
        AMIAMO TUTTA LA POLONIA SPECIALMENTE SE ESSO NEL PAESE RESTANTE
        • klod1 Re: VIVA LA POLONIA 05.07.05, 11:10
          WE LOVE ALL THE POLAND PEOPLE, IF IT AT HOME STAYING
          • klod1 Re: VIVA LA POLONIA 05.07.05, 11:12
            AMAMOS A TODA LA GENTE DE POLONIA, SI ÉL EN EL PAÍS QUE PERMANECE
            • k_r Re: VIVA LA POLONIA 05.07.05, 12:10
              Duzo widziałem na tym forum ... ale kogośc kto sam nawiażuje wątek i go prowodzi
              ze samym sobą to jeszcze nie :)
              • klod1 Re: VIVA LA POLONIA 05.07.05, 12:20
                niektorzy to w zyciu naprawde malo widzieli :)
          • aneta640 Re: VIVA LA POLONIA 05.07.05, 11:18
            Nosotros queremos polacos, que ellos estan en casa
          • abstracto Re: VIVA LA POLONIA 05.07.05, 11:29
            thank you, the same to you!
            • klod1 Re: VIVA LA POLONIA 05.07.05, 11:32
              ??? no comprende. o co ci chodzi
          • arri435 Re: VIVA LA POLONIA 05.07.05, 12:50
            > WE LOVE ALL THE POLAND PEOPLE, IF IT AT HOME STAYING

a to w jakim języku? jakaś nowo - mowa?
            • klod1 Re: VIVA LA POLONIA 05.07.05, 12:51
              serbo-chorwacki nie slyszal
    • borsuuk Pójdą za to siedzieć i tak ma być. 05.07.05, 10:31
      Najlepiej, gdyby wyrok odsiadywali we Włoszech. Będzie im weselej.
      • kropekuk Proba zabojstwa to nie sa zarty. I zaloze sie, ze 05.07.05, 11:38
        WSZYSCY swiadkowie zeznaja na niekorzysc tej polskiej holoty ;) A jakie to
        chamstwo odwazne - matek z dziecmi sie czepiac: PRAWDZIWI POLACY (i zapewne
        katolicy).
        • klod1 Re: Proba zabojstwa to nie sa zarty. I zaloze sie 05.07.05, 11:41
          bonus za papierza w wloszech sie juz skonczyl.
    • mary_ann Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 10:38
      Niestety, brzmi to prawdopodobnie. w zeszłym roku bylismy w Chorwacji - nikt w
      całej miejscowości nie zachowywał się tak, jak mieszkający nad nami w piętrowej
      kwaterze Polacy. Kazdego dnia nocne pijackie ryki i wrzaski były na plazy
      głównym tematem rozmow przedstawicieli wszelkich nacji. Odpowiedź na proby
      uciszania: "Jak Wam się, k...wa, nie podoba, to sp...alajcie". Smaczku całej
      historii dodaje fakt, że była to rodzina i przyjaciele (jak wynikało z
      przechwałek) komendanta jeleniogórskiej czy legnickiej policji. Do dziś żałuję,
      ze nie zrobiłam zdjęcia ich samochodu z czytelnym numerem rejstracyjnym na
      pierwszym planie:-)
      • kaniini Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 10:41
        O matko! A ja miałam nadzieję, że jadąc za granicę się ratuję przed polskim
        chamstwem - ale oni się rozpełzają jak ośmiornica. Może zostanę u siebie na
        osiedlu....
        • lol76 [...] 05.07.05, 11:33
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • edek47 To nie byli Polacy, to byli pewnie WLOSI mowiacy 05.07.05, 10:48
        niezrozumialym slangiem.Polacy wodki nie pija, tylko chleja, a to jest
        zasadnicza roznica.
      • zona.kinooperatora To jest to "moralne poruszenie" Kaczorow 05.07.05, 10:49
        Właśnie wróciłam z miesięcznej podróży po Europie. Wszędzie to samo. Tam gdzie
        Polacy to latajace w powietrzu ku.. i jeby, pijaństwo, chamskie wrzaski,
        oddawanie moczu gdzie popadnie no i oczywiście zero znajmości języków. Więc to
        porozumiewanie się na migi też takie ordynarne i agresywne. Zgroza!!!
        Wstydziałam się rozmawiać z moim facetem glośno po polsku, bo natychmiast rodzi
        to - w najlepszym przypadku - złośliwe uśmiechy.
        • edek47 TRZEBA BYLO MOWIC NA MIGI Z TYM TWOIM 05.07.05, 11:01
          FACETEM.'Migi' sa podstawowym jezykiem w EU.
        • radek Re: To jest to "moralne poruszenie" Kaczorow 05.07.05, 12:57
          ja tez tak mam wstydze sie rozmawiac po polsku i przyznac do tego jak obserwuje
          naszych rodakow za granica to jest obrzydliwe ale nasze narodowe chamstwo,
          nieuctwo i glupota jest porazajaca a najgorsze jest to nasze cwaniactwo az nie
          chce sie byc polakiem
          • john_wayne Tylko że jeśli kulturalni Polacy wstydzą się mówić 06.07.05, 06:35
            po polsku, czy przyznać do swojej Ojczyzny, to tym samym oddają pole
            prostactwu, które niczego się nie wstydzi i pozostanie tam w tych krajach tylko
            jeden obraz użytkowników języka polskiego. Nie napiszę Polaków, bo bycie
            Polakiem zobowiązuje. To jest dar Boży. Jestem dumny, że jestem Polakiem, mimo
            że od dawna mieszkam z dala od Polski. To "z dala" gra tu swoją rolę. Odległość
            jest jakimś filtrem odsiewającym przypadkowych prymitywów udających "turystów",
            dzięki czemu jest tu normalnie. Nie wstydzimy się mówić po Polsku. Pozdrawiam
            polskich patriotów, gdziekolwiek są. A prostactwu mówimy basta!!! To także jest
            skutkiem komunistycznego zniewolenia narodu. Pół wieku deprawowania, łamania
            charakterów, uczenia podwójnej moralności, złodziejstwa, obchodzenia prawa
            zostawiło glęboką, ropiejącą do dziś bliznę na Narodzie. Skutkiem tego jest
            także pogarda dla własnego państwa i Narodu obecnej kasty panującej,
            wyrastającej jednakże ze starej komunistycznej karpy. Skutkiem są afery, niczym
            niepohamowane złodziejstwo, egoizm i lekceważenie słabszych. I to oddziaływuje
            także na młode pokolenie, które niestety czasami jest nawet "kształcone" przez
            takich właśnie "pedagogów". Pamiętajmy, że "Zawsze takie Rzeczypospolite będą,
            jakie ich młodzieży chowanie".
            • amhu Re: Tylko że jeśli kulturalni Polacy wstydzą się 06.07.05, 10:06
              Bycie Polakiem jest darem Bozym? Watpie by Najwyzszy byl az tak bezkrytyczny.
              Skala deprawacji nie jest zalezna od systemu lecz przekazu pokoleniowego -
              niestety najczesciej w swej istocie prostackiego, prymitywnego, rynsztokowego.
              Takie dzieci jacy ich rodzice, dziadowie..... Tylko jednostki uwalniaja sie od
              tego plugawego garbu "tradycji rodzinnej".
      • abstracto Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 11:41
        Cześć mary_ann :)

Dla mnie artykuł brzmi jednak jakoś mało prawdopodobnie. A poza tym, aż tak
        bardzo bym się tym nie przejmował. Niemcy na Majorce też potrafią dać niezły
        popis i nikt tego nie przenosi na całą nację. A to, że pijanych Polaków
        wszędzie widać? No cóż, po prostu nie zauważa się tych rzesz trzeźwych i
        spokojnych. Zawsze to takie skrajności najbardziej rzucają się w oczy.
        Nie mamy chyba rzeczywistych powodów do umacniania się w naszych kompleksach.
        Czasy się zmieniły. Coraz więcej normalnych Polaków wyjeżdża za granicę.
        Paradoksalnie do owej złej opinii o nas przyczyniło się imho to, że przez tak
        długie lata wyjazdy były szalenie utrudnione, co sprawiało, że Polskę
        opuszczali często tylko ci najodważniejsi, bardziej żywotni, ale przy tym
        często cokolwiek awanturniczy. Ale tak było przecież z każdą „eksploracją”
        nowych ziem. Dopiero po tych pierwszych przychodziła kolej na nobliwych panów i
        panie w kapeluszach z kwiatami :)

Pozdrawiam

• testas Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 11:59
          czesc,
          dla mnie to tez jest malo prawdopodobne, pewnie troche go przerobili, a swoja
          droga to ciekawe ze nigdie nas nie chca, hehehe
        • linn_linn Re: Bywa gorzej 05.07.05, 18:44
          Bywa gorzej: "Foggia: Polak Polaka zamordowal motyka" / jako motyw podal
          przyczyny osobiste i zawodowe /. Artykul z "Naszego Swiata", miesiecznika
          informacyjnego dla Polakow we Wloszech / numer 6/2005 /.
    • nikola_piterski2 Jak sie napijemy, dluzej pozyjemy 05.07.05, 10:45
      TOMASZ BIELECKI, Moskwa, 4.07.2005.

Rosjanie są dumni ze swej wódczanej tradycji. Jedna z anegdot głosi, że to
      miłość do alkoholu sprawiła, iż Włodzimierz Wielki (książę Rusi Kijowskiej, do
      której tradycji nawiązuje Rosja) uznał za religię państwową chrześcijaństwo, a
      nie wrogi alkoholowi islam. Obfite racje alkoholowe przyznawane budowniczym
      Petersburga miały być motorem państwa Piotra Wielkiego, a pomysłom prohibicji
      ostro przeciwstawiał się ponoć nadzwyczaj łagodny w tej sprawie Stalin.
      --------------------------------------------------------------------------

ZAWSZE WIDZIMY DZBLO W OKU BLIZNEIGO, A BELKI WE WLASNYM NIE SPOSTRZEGAMY...
      • edek47 NO TO CHLUP, W TEN GLUPI DZIOB !!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 11:13
        PROSZE NIE 'ZJEZDZAC' Z TEMATU,w tym artykule byla mowa o naszych slodkich
        rodakach, a nie o naszych braciach ze wschodu.
      • zebba Re: Jak sie napijemy, dluzej pozyjemy 05.07.05, 11:22
        Mozna pić. Alkochol jest dla ludzi. Ty nie rozumiesz w czym problem. To
        zachowanie po alkocholu. I tutaj Polacy daja najgorszy przykład w Europie. Ale
        jak za granica ma być inaczej, jak w własnym kraju jest jeszcze gorzej.
        Szczególnie ostatnio.
    • xxx52 Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 10:46
      > po co ten ratownik ruszyl im na pomoc ?

Bo to normalna ludzka reakcja, za ktora nalezy go chwalic. Zauwaz, ze pozostali
      plazowicze tez zachowali sie normalnie.
    • koopa Przecież spełniamy naszą misję w Europie. 05.07.05, 10:50
      Wnosimy prawdziwe tradycyjne polskie wartości do tej zepsutej, dekadenckiej
      zachodniej Europy. Niech nas poznają z naszej prawdziwej strony, niech zobaczą
      jaki łatwy jest polski język mówiony, bo przecie składa się on głównie z jednego
      słowa na k.
      • edek47 JA BYM SIE NIE ZGODZIL. 05.07.05, 11:49
        Jezyk polskiej ulicy jest bardzo praktyczny, i mozna rzec, ze logika 'bije na
        morde' nawet lacine i greke. Dla przykladu: 'odp...c(sie)'-znaczy oddac, albo
        (z 'sie')by zostawic kogos w spokoju,'zap...c'- ukrasc albo zabic,'wyp...c
        sie' -przewrocic sie, upasc,(bez 'sie') oszukac kogos, zgwalcic albo miec
        stosunek seksualny,'ch ...o'- zle, ' po ch...u'- dobrze, a nawet bardzo
        dobrze.CZYZ NIE JEST TO PIEKNE?!!!!!!
        • klod1 Re: JA BYM SIE NIE ZGODZIL. 05.07.05, 11:55
          dziwne ze wszystko ma jakies powiazannie z seksualnoscia.

polszczyzna piekszyzna k.r.wa
    • el_bigos powinni podać personalia tych kretynów 05.07.05, 10:56
      żeby, jak wrócą, można było ich tak długo lać, aż zmądrzeją (o ile to możliwe).
      To właśnie przez takich kretynów mamy taka opinię na zachodzie. Jesli o mnie
      chodzi to powinni zgnić w pierdlu włoskim, a nasz rząd nie powinien nawet
      zamruczeć w ich sprawie.
    • r306 Szlag czlowieka trafia... 05.07.05, 11:03
      Na 5 lat do pierdla (tylko nie wiem czy wloskiego - bo po co karac jeszcze
      wloskiego podatnika za naszych chamow?).
      Ale tak to jest - gdy u nas bedziemy tolerancyjni dla tego typu kretynow, to
      beda sie oni zachowywac tak samo za granica. Niestety, poblazliwosc dla takich
      wyrostkow konczy sie wlasnie tak.
      A tak swoja droga - ciekawe skad mlodzi 20 latkowie mieli kase na takich wypad
      i to jeszcze suto zakrapiany... Bezstresowe wychowanie heh.
      • edek47 Nie, oni sie bezstresowo dostresowywali stresujac 05.07.05, 11:58
        zestresowanych stresem.
    • ansad3 Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 11:10
      To byli tzw. "równi faceci", jakich widzimy na bilboardach z reklamą piwa.
      Reklamują znani aktorzy i propagują tym model równego faceta.
    • wojten Takiego bydła u nas ci pod dostatkiem. 05.07.05, 11:11
    • zebba Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 11:14
      To jest własnie Nasz towar eksportowy. Potem wszyscy się dziwią i są obrażeni na
      opinię o polakach. Paru gnoji potrafi zepsuć opinię całej nacji. Powinni dostać
      zakaz opuszczania kraju dozywotnio.
      • aszlej1 Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 12:31
        Dokladnie! Odkad wyjechalem do USA wstyd mi sie wogole zadawac z tutejszymi
        Polakami :). Gdy pracuje w domu (jestem programista) i slysze jakies wrzaski pod
        oknem, to od razu moge rozpoznac NASZEGO :P. Zastanawia mnie kiedy nasz narod w
        koncu nauczy sie kultury?
    • zebba Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 11:14
      Bo nie był Polakiem.
    • elfz Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 11:32
      "polak potrafi" skomromitowac tylko nas a moze trzeba wprowdzic niektorym Wizy
      jak bylo za dawnych lat beda jezdzic do Bulagri i na Wegry ostatecznie
      pozostaje Sybir
    • w.zboralski czepiacie się pielgrzymów z Polski! 05.07.05, 11:46
      • edek47 W KOSCIELE SA ONI ZUPELNIE INNI. 05.07.05, 12:11
        To polska tradycja ku chwale PANA ANDRZEJA KMICICA,ktorego tak pieknie laureat
        Nobla na kartach swych ksiag opisal.
    • grogreg Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 11:51
      > po co ten ratownik ruszyl im na pomoc ?

Bo jest ratownikiem.

Bardzo podoba sie mi klasyfikacja czynu o jaki zostali oskarzenie nasu
      niechlubni rodacy. Jak najbardziej adekwatny.
    • divin Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 11:57
      A czy ktokolwiek zwórcił uwage na klasfikacje czynu?
      Włosi uznali to za probę zabójstwa. U nas zapewne
      byłby to pijacki wybryk o niskiej szkodliowści
      społecznej.

Pozdrawiam polskie "sadownictwo" ;)
      • divak2 Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 12:17
        > A czy ktokolwiek zwórcił uwage na klasfikacje czynu?
        > Włosi uznali to za probę zabójstwa. U nas zapewne
        > byłby to pijacki wybryk o niskiej szkodliowści
        > społecznej.

No jakby go utopili, to byłby uśmiercony przemocą, czyli zabity. Stąd włoska
        klsayfikacja. A skąd nasza? Żeby komuś (tym zachlanym bandytom) przypadkiem
        krzywdy nie zrobić? To się nazywa pobłażliwość. I stąd mamy co mamy.
    • lol76 Powinni dostac dozywocie z lokalnymi cw..ami 05.07.05, 12:05
      Powinni z nich zrobic meskie prostytutki w wiezieniu, wtedy zobacza co to
      znaczy brud!!!
      • edek47 Widze, ze kolega jest bardzo staroswiecki,,, 05.07.05, 12:17
        i nie lubi kochajacych inaczej.
        • lol76 Re: Widze, ze kolega jest bardzo staroswiecki,,, 05.07.05, 12:20
          edek47 napisał:

> i nie lubi kochajacych inaczej.

lol, mysle ze to bylaby dobra kara - masaz annusa kilka razy dziennie - to ich
          nauczy! lol
    • undina Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 12:14
      bo jezeli by nie ruszyl , to aresztowaliby jego.ratownika obowiazkiem jest
      ratowac wszystkich tonacych, areanimowac nawet topielca,ktorego latem morze
      wyrzucilo na brzeg w lyzwach,bo nie jest lekarzem i nie moze stwierdzic zgonu.
      wiem cos na ten temat.przpracowalam 10 lat wakacyjnych na polskiej plazy.a
      jezeli to prawda o czym pisza w artykule, to tonaco-topiacy to
      idioci!!!!!!!!!!!!
      • edek47 Trzeba bylo skonczyc najpierw medycyne ,a... 05.07.05, 12:22
        dopiero pozniej brac sie za ratownictwo plazowe.
        • undina Re: Trzeba bylo skonczyc najpierw medycyne ,a... 05.07.05, 13:10
          widze edek z fabryki kredek , ze masz metne pojecie o ratownictwie.ratownicy z
          plazy , to nie ratownictwo medyczne, tylko WOPR , czyli wodne ochotnicze
          pogotowie ratunkowe i nie trzeba ukonczyc medycyny , zeby ratowac ludzi na
          plazy.ucz sie edek ucz bo nauka to potegi klucz
          • edek47 Prosze mnie nie przezywac , reanimatorze topielcow 05.07.05, 13:34
            TROCHE KULTURY chyba mozna wymagac ,nawet od kursanta ratownictwa plazowego, co?
            • undina Re: Prosze mnie nie przezywac , reanimatorze topi 05.07.05, 14:06
              jaka delikatna dziewczynka.czytam twoje wystapienia na forum i stwierdzam , ze
              kultura nie grzeszysz, wiec sie odczep , a bez takich jak ja "kursantow
              ratownictwa" nie moglbys na strzezonym akwenie zamoczyc nawet paznokcia
              ignorancie.mam na swoim koncie kilka uratowanych dusz, wiec z szacunkiem , albo
              wcale sie nie odzywaj.
    • panie_p0sle Oczepkowanie polskich plazowiczow za granica 05.07.05, 12:22
      Juz sobie wyobrazam, jak rzad francuzki wciela w zycie nakaz ubierania na plazy
      przez turystow polskich czepkow w ich barwach narodowych w celu szybkiego
      rozpoznania takich osobnikow i omijania ich szerokim lukiem ;)
      • scorpio93 Re: Oczepkowanie polskich plazowiczow za granica 05.07.05, 12:52
        Lepiej kazdego polaczka wjezdzajacego do innego kraju znakowac jak bydlo,
        ktorym de facto jest.
        • edek47 No, z pana to pewnie jakis prawdziwy ' niemoiec'. 05.07.05, 13:12
          folksdojcz , szlonzak albo inna gadzina rodem z chlewa, ktorej nie udalo sie
          jeszcze zapomniec jezyka polskiego.
          • klod1 Re: No, z pana to pewnie jakis prawdziwy ' niemo 05.07.05, 13:21
            folksdojcz , szlonzak albo inna gadzina rodem z chlewa, ktorej nie udalo sie
            > jeszcze zapomniec jezyka polskiego.

NIECH ZYJE POLSKA TOLERANCJA
            FOLKSDOJCZY SLAZAKOW RUSOW CZECHOW MURZYNOW DO PIECA

ZA TO KOCHAM WAS,CO ZA PEWNOSC SIEBE; JAKIE ZDECYDOWANE DECYZJE
            BRAWO

TAK TRZYMAC
            • edek47 Przepraszam , ale ja mowilem tylko o naziolach. 05.07.05, 15:02
              Tolerancja tylko wzgledem tolerancyjnych, a ty , wstawiajac sie za naziolem,
              pewnie sam nim musisz byc,wiec nie rozpaczaj, hipokryto.
              • klod1 Re: Przepraszam , ale ja mowilem tylko o naziolac 05.07.05, 15:12
                naziol??? bym nie powiedzial

fakt jest ze jestm obywatelen RFN-u
                • edek47 A jak twoj deutsch ?.... 05.07.05, 15:42
                  Ciagle na etapie 'Ja, ja ,Herr Meister!', czy juz samodzielnie i bez slownika
                  czytasz ' Mein Kampf'?
                  • klod1 Re: A jak twoj deutsch ?.... 05.07.05, 16:03
                    ja ja herr meister
                    kaj postawic ta miotla pnaie majster
                    majster ze slonska z katowic
                    to nie trzeba meczyc innymi jezykami
                  • klod1 Re: A jak twoj deutsch ?.... 05.07.05, 16:33
                    no popatrz EDI poszedl do domu a ja tu musze jeszcze zamiatac bo majster kazal
    • nikola_piterski2 Nie martwijcie sie tak... 05.07.05, 12:36
      Wiem o tym, ze Polacy sa samokrytyczne i lubia "wlec sie" od swoich defektow i
      ujemnych stron (prawda, nie lubia kiedy o nich mowia inne), ale gdybym widzieli
      co robia w pijanym stanu "kulturalne" Finny w Petersburgu czy Wyborgu, to wasza
      dusza byla by spokojniej ...
      • edek47 To u Finow jest pewnie przejawem.... 05.07.05, 12:52
        'wyzszosci kulturalnej' nad tubylcami.Polacy w takim Rzymie cierpia na
        kompleks 'nizszosci kulturalnej', co prowadzi do tych samych rezultatow.
    • a.bc Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 12:45
      Ha,powinni dostac po 5 lat BEZ ZAWIESZENIA-upajam sie ta myslą
      • panie_p0sle Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 12:48
        Albo sprawa zostanie umorzona :) Albo grzywna :) No bo Panowie byli nietrzezwi i
        w tym amoku niepoczytalnosci nie wiedzieli co robia :)
        • de_oakville Re: Włoski dziennik: Pijani Polacy chcieli utopić 05.07.05, 13:07
          Niezwykla energia i witalnosc takich ludzi marnuje sie na wloskich plazach.
          Powinna byc wykorzystana dla dobra ludzkosci, na przyklad przy budowie polnocnej
          nitki kolei transsyberyjskiej (Workuta - Wjerchojansk, czy czegos w tym rodzaju).
          • edek47 Co, zabraniasz porzadnym ludziom urokow.... 05.07.05, 13:22
            wloskiego lata?...Na wszystkich i wszystkim bys chcial zrobic kase, a od
            pieknej SYBERII, TO SIE CWOKU ODWAKL.
    • wujcio44 To nie byli Polacy. To Żydzi podający się za.. 05.07.05, 13:47
      Polaków. Normalna akcja Mosadu mająca na celu zdyskradytowanie nas w oczach
      zachodnioeuropejskiej opinii publicznej. Teraz będzie łatwiej uzyskać zwrot
      majątków.
    • fredas POLAKÓW ZA GRANICĄ OMIJAM SZEROKIM... 05.07.05, 14:10
      ŁUKIEM.
      • edek47 A DZIADEK TWOJ NIE OMIJAJAL... 05.07.05, 15:11
        CZUL SIE W POLSCE JAK U SIEBIE W DOMU, Polakom i Zydom kazal chodzic
        rynsztokami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka