Dodaj do ulubionych

hipopotam jest nielegalny

10.07.05, 16:39
No prosze. Cenzura czujna jak za dawnych czasow.
Okazuje sie, ze slowa OWRZODZONY, ODBYT i HIPOPOTAM sa niecenzuralne i gwalca
nietykiete, natomiast wyru..y_przez_zycie jest w pelni legalny chociaz
niezbyt popularny. Prosz, oto link.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26250913
Szanowna cenzura powinna wydac specjalny biuletyn z zabronionymi slowami.
Ciekaw jestem cay pochodne w stylu WYSYPKA lub ANUS tez kwalifikoja sie pod
noz. Jakie zwierzeta sa dozwolone. Zapewne KON jest zakazany. A MALPA?
Obserwuj wątek
    • explicit Re: hipopotam jest nielegalny 10.07.05, 17:10
      Stanowczo protestuje ,... A to malpa !!!

uklony
    • schlagbaum Re: hipopotam jest nielegalny 10.07.05, 17:57
      www.rapom.de/images/rapom.de/art_image/detail/pgtis/7312027.jpg
    • jennifer5 Re: hipopotam jest nielegalny 10.07.05, 18:00
      felusiak1 napisała:

> No prosze. Cenzura czujna jak za dawnych czasow.
      > Okazuje sie, ze slowa OWRZODZONY, ODBYT i HIPOPOTAM sa niecenzuralne i gwalca
      > nietykiete, natomiast wyru..y_przez_zycie jest w pelni legalny chociaz
      > niezbyt popularny. Prosz, oto link.
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26250913
      > Szanowna cenzura powinna wydac specjalny biuletyn z zabronionymi slowami.
      > Ciekaw jestem cay pochodne w stylu WYSYPKA lub ANUS tez kwalifikoja sie pod
      > noz. Jakie zwierzeta sa dozwolone. Zapewne KON jest zakazany. A MALPA?

moge cie zapewnic ze wszystkie stworzenia na 'B' sa dozwolone. Tak wiec
      swobodnie mozesz operowac : borsuk, bazant, baran, bizon, bush, boa, byk, itd.

• dr_j_k nie przejmuj sie felusiak! 10.07.05, 18:45
      > kon oczywiscie jest legalny, z tym ze w stosunku do ciebie nalezy byc
      bardziej specyficznym i uzywac okreslenia 'walach'...

> aby nie bylo zadnych watpliwosci!
    • i-love-2-bike Re: hipopotam jest nielegalny 10.07.05, 19:06
      felusiak1 napisała:

> Okazuje sie, ze slowa OWRZODZONY, ODBYT i HIPOPOTAM sa niecenzuralne i gwalca
      > nietykiete, natomiast wyru..y_przez_zycie jest w pelni legalny chociaz
      > niezbyt popularny. Prosz, oto link.
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26250913
      > Szanowna cenzura powinna wydac specjalny biuletyn z zabronionymi slowami.
      > Ciekaw jestem cay pochodne w stylu WYSYPKA lub ANUS tez kwalifikoja sie pod
      > noz. Jakie zwierzeta sa dozwolone. Zapewne KON jest zakazany. A MALPA?

wiesz co felusiak,jest cos na tym swiecie co nazywa sie dobry smak i taki chlop
      jak ty,ojciec dzieciom i maz jakijs tam kobity powinien chyba wiedziec,gdzie
      jest granica i dlaczego nie powinnismy jej przekraczac,a do tego paluchem
      pokazywac na innych,ze sa gorsi,sa rowniez lepsi od ciebie i do nich sie mierz.
      • jennifer5 Re: hipopotam jest nielegalny 10.07.05, 19:19
        i-love-2-bike napisała:

> wiesz co felusiak,jest cos na tym swiecie co nazywa sie dobry smak i taki
        chlop
        > jak ty,ojciec dzieciom i maz jakijs tam kobity powinien chyba wiedziec,gdzie
        > jest granica i dlaczego nie powinnismy jej przekraczac,a do tego paluchem
        > pokazywac na innych,ze sa gorsi,sa rowniez lepsi od ciebie i do nich sie
        mierz.

daj sobie spokoj, on codziennie udawadnia kim jest i z kim przystaje, a napewno
        znasz przyslowie "kto z kim przystaje, takim sie staje". Zreszta czego mozna
        wymagac od czlowieka ktory jeszcze tak niedawno napisal "tam nawet nie ma czego
        ukrasc zeby wyrownac straty".
        • i-love-2-bike Re: hipopotam jest nielegalny 10.07.05, 19:58
          jennifer5 napisała:

> i-love-2-bike napisała:
          >
          > > wiesz co felusiak,jest cos na tym swiecie co nazywa sie dobry smak i taki
          >
          > chlop
          > > jak ty,ojciec dzieciom i maz jakijs tam kobity powinien chyba wiedziec,gd
          > zie
          > > jest granica i dlaczego nie powinnismy jej przekraczac,a do tego paluchem
          > > pokazywac na innych,ze sa gorsi,sa rowniez lepsi od ciebie i do nich sie
          > mierz.
          >
          > daj sobie spokoj, on codziennie udawadnia kim jest i z kim przystaje, a napewno
          >
          > znasz przyslowie "kto z kim przystaje, takim sie staje". Zreszta czego mozna
          > wymagac od czlowieka ktory jeszcze tak niedawno napisal "tam nawet nie ma czego
          >
          > ukrasc zeby wyrownac straty".

po co krasc,lepiej krasc najezdzajac,to daje poczucie rozgrzeszenia.
          • gocanowo zmien nazwisko na fallusiak albo fellaciak 10.07.05, 20:47
            i przenies sie na forum "poszukuje krawnych". Tam jeszcze cos zwojujesz.
    • wojcd Re: hipopotam jest nielegalny 10.07.05, 20:49
      Felusiak
      piszesz jak dziennikarz w sezonie ogórkowym.
      Nielegalne jest to co dodajesz do tego hipcia.

Niby trywialne, to co napisałem, ale ... .
    • felusiak1 To bylo w zlym smaku? 10.07.05, 21:18
      A to dopiero heca. Jennifer nazwala mnie OWRZODZONYM ODBYTEM HIPOPOTAMA,
      co bardzo przypadlo mi zreszta do gustu, i to nie bylo w zlym tonie.
      Dziatwo z wirujacymi mozdzkami nie pamietacie nawet coscie pisali 24 godziny temu.
      Wiesz co rachel, dlaczego nie napisalas w swoim czsie do jennifer, o granicach
      ktorych nie powinna przekraczac. Stosujesz dwie miarki?
      • i-love-2-bike Re: To bylo w zlym smaku? 10.07.05, 21:28
        felusiak1 napisała:

> A to dopiero heca. Jennifer nazwala mnie OWRZODZONYM ODBYTEM HIPOPOTAMA,
        > co bardzo przypadlo mi zreszta do gustu, i to nie bylo w zlym tonie.
        > Dziatwo z wirujacymi mozdzkami nie pamietacie nawet coscie pisali 24 godziny te
        > mu.
        > Wiesz co rachel, dlaczego nie napisalas w swoim czsie do jennifer, o granicach
        > ktorych nie powinna przekraczac. Stosujesz dwie miarki?

kotus,zebym ja miala czytac wszystko i jeszcze ciebie bronic to juz lekka
        przesada. ty nigdy nie bronisz mego dobrego imienia,ba sam dodajesz do beczki
        felusiak. poza tym to chyba tani chwyt,gdybym ja miala uzywac nick od
        wyzwisk,jakie tu co dzien dostaje,to chyba nawet takiemu weteranowi jak ty uszy
        by napuchly. felusiak sam powinienes wiedziec co smakuje dobrze,a co tak sobie.
        • explicit Re: To bylo w zlym smaku? 10.07.05, 23:39
          Nie przejmuj sie , na tym poscie felusiak oskarza mnie o praktykowanie
          collective punishment na podstawie domyslow a na "pobozne zyczenia" kilka
          postow wyzej , autorstwa zionca dostaje kurzej slepoty na ,...

uklony

==============================================================================

Ty explicit jesteś niezły drań, więc jeżeli rodzinka podobna, to się nie
          dziwię, że spotkała ich zasłużona kara.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26238321&wv.x=1&a=26256297
      • jennifer5 Re: To bylo w zlym smaku? 10.07.05, 22:27
        felusiak1 napisała:

> Wiesz co rachel, dlaczego nie napisalas w swoim czsie do jennifer, o granicach
        > ktorych nie powinna przekraczac. Stosujesz dwie miarki?

granica ktora ty przekraczasz codziennie jest popieranie nielegalnego
        terroryzmu na skale swiatowa. Wypowiedzi w stylu 'ukrasc zeby sie zwrocilo', sa
        o wiele bardziej ochydne i pozbawione jakiejkolwiek kultury osobistej, jak
        jakikolwiek hippopotam i jego tylnia czesc ciala.
        • felusiak1 Z glowki dymi i to mocno 10.07.05, 22:58
          jenipherko moje ty dziewczecie glupiuchne ten cytacik "ukrasc zeby sie zwrocilo"
          to wytwor twojego paranoicznego umyslu. Zapewne powstal podczs dlugich spacerow
          z Alicja.
          O ile rozumiem tu ty jenipher popierasz terroryzm w kazdej formie.
          Zobacz powyzej, rachel napisala, ze dzis tylu cywilow irackich zginela a za
          Saddama nikt cywilow nie zabijal. Po pierwsze kto zabil dzisiaj irackich
          cywilow, po drugie gdzie podzialo sie 250 tysiecy cywilow, ktorzy za Saddama
          ktoregos dnia nie wrocili do domu?
          To powiedz jenipher to dobrze czy zle z tym londynskim metrem?
          • jennifer5 Re: Z glowki dymi i to mocno 10.07.05, 23:54
            felusiak1 napisała:

> jenipherko moje ty dziewczecie glupiuchne ten cytacik "ukrasc zeby sie
            zwrocilo
            > "
            > to wytwor twojego paranoicznego umyslu. Zapewne powstal podczs dlugich
            spacerow
            > z Alicja.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25661699&a=25664394
            ----------------------------------------------------

felusiak1 napisała:

> Jeszcze dwa lata a koszt wyniesie 20 letnie PKB.
            > Na dobra sprawe nawet nie ma tam czego ukrasc aby wyrownac wydatki.
          • jennifer5 Re: Z glowki dymi i to mocno 11.07.05, 00:08
            felusiak1 napisała:

> To powiedz jenipher to dobrze czy zle z tym londynskim metrem?

a ty jak sadzisz, dobrze czy zle? Ja tylko mysle ze gdybys nie wlazil brudnymi
            butami tam gdzie nie prosza to ci ludzie zyliby dzisiaj, i nie tylko ci
            • felusiak1 Re: Z glowki dymi i to mocno 11.07.05, 00:40
              jenipher napisalo:
              > Ja tylko mysle ze gdybys nie wlazil brudnymi
              > butami tam gdzie nie prosza to ci ludzie zyliby dzisiaj, i nie tylko ci

To powiedz mi jennifer gdzie ja wszedlem brudnymi butami ze 200 osob na Bali
              stracilo zycie? Gdzie wszedlem brudnymi butam, ze w Turcji wysadzono pociag.
              Gdzi byly moje brudne buty kiedy wybuchly ambasady w Nairobi i Dar-es-Salam?
              Dzisiaj w Iraku zginely 33 osoby w tym zadna od mojej, wstretnej amerykanskiej
              reki w brudnych buciorach. Ale dla ciebie 33 irakijczykow to podludzie, gdzies
              daleko, ktorzy nie mieli szczescia zginac od amerykanskich kul,
              • jennifer5 Re: Z glowki dymi i to mocno 11.07.05, 01:08
                felusiak1 napisała:
                >
                > To powiedz mi jennifer gdzie ja wszedlem brudnymi butami ze 200 osob na Bali
                > stracilo zycie? Gdzie wszedlem brudnymi butam, ze w Turcji wysadzono pociag.
                > Gdzi byly moje brudne buty kiedy wybuchly ambasady w Nairobi i Dar-es-Salam?
                > Dzisiaj w Iraku zginely 33 osoby w tym zadna od mojej, wstretnej amerykanskiej
                > reki w brudnych buciorach. Ale dla ciebie 33 irakijczykow to podludzie, gdzies
                > daleko, ktorzy nie mieli szczescia zginac od amerykanskich kul,

ja ci odpowiem gdzie ty wszedles, jak ty zdradzisz tajemnice co 'spodziewales'
                sie ukrasc w Iraku napadajac na niepodlegle panstwo z mysla ze 'ci' sie zwroci?
                Czy moze ta BMR o ktorej tak ochoczo klamaliscie swego czasu, a ktora to
                przywedrowala do nich od was?
                • felusiak1 Re: Z glowki dymi i to mocno 11.07.05, 01:50
                  droga jenipherko, ja niczego nie spodziewalem sie ukrasc. To moi przeciwnicy
                  twierdza, ze byla to wyprawa po rope. Ja ze swojej strony stwierdzilem, ze Irak
                  nie posiada wystarczajacej ilosci ropy aby zkompensowac poniesione na wojne
                  koszty. Jesli zatem wiedzielismy, ze BMR nie ma a ropy jest zbyt malo to powiedz
                  mi moja droga po co zesmy tam poszli?
                  • wojcd Re: Z glowki dymi i to mocno 11.07.05, 01:53
                    felusiak1 napisała:
                    > Jesli zatem wiedzielismy, ze BMR nie ma a ropy jest zbyt malo to powiedz mi
                    moja droga po co zesmy tam poszli?
                    ---------------------------------------------
                    Żeby puścić bąka wolności.
                  • jennifer5 Z glowki dymi i to mocno felusiak 11.07.05, 02:10
                    felusiak1 napisała:

> droga jenipherko, ja niczego nie spodziewalem sie ukrasc. To moi przeciwnicy
                    > twierdza, ze byla to wyprawa po rope. Ja ze swojej strony stwierdzilem, ze
                    Irak
                    > nie posiada wystarczajacej ilosci ropy aby zkompensowac poniesione na wojne
                    > koszty. Jesli zatem wiedzielismy, ze BMR nie ma a ropy jest zbyt malo to
                    powied
                    > z
                    > mi moja droga po co zesmy tam poszli?

Chyba ty wiesz poco napadliscie i mordujecie rozgrabiajac cudzy kraj, ty sie
                    mnie pytasz poco tam wjechales na czolgach, nie badz smieszny felusiak.

"Na dobra sprawe nawet nie ma tam czego ukrasc aby wyrownac wydatki."... to sa
                    twoje slowa felusiak, jesli je napisales to jest to rownoznaczne ze sie
                    spodziewales czegos, ja nie wiem czego, wiec sie ciebie pytam poraz ktorys, co
                    chcieliscie ukrasc bo jak sam stwierdzasz, powtarzam cytojac ciebie: " Na dobra
                    sprawe nawet nie ma tam czego ukrasc aby wyrownac wydatki." Sa to twoje slowa i
                    mowiac je miales chyba cos na mysli, czy poprostu belkotales bezmyslnie????

• felusiak1 Re: Z glowki dymi i to mocno felusiak 11.07.05, 04:22
                      mialem na mysli kogutka na patyku.
                      • jennifer5 Re: Z glowki dymi i to mocno felusiak 11.07.05, 09:01
                        OWRZODZONY ODBYT HIPOPOTAMA, to ty felusiak, z ta roznica ze wycofuje hipo, i
                        przepraszam ze obrazilam hipopotamy.
              • i-love-2-bike Re: Z glowki dymi i to mocno 11.07.05, 01:54
                felusiak1 napisała:

> jenipher napisalo:
                > > Ja tylko mysle ze gdybys nie wlazil brudnymi
                > > butami tam gdzie nie prosza to ci ludzie zyliby dzisiaj, i nie tylko ci
                >
                > To powiedz mi jennifer gdzie ja wszedlem brudnymi butami ze 200 osob na Bali
                > stracilo zycie? Gdzie wszedlem brudnymi butam, ze w Turcji wysadzono pociag.
                > Gdzi byly moje brudne buty kiedy wybuchly ambasady w Nairobi i Dar-es-Salam?
                > Dzisiaj w Iraku zginely 33 osoby w tym zadna od mojej, wstretnej amerykanskiej
                > reki w brudnych buciorach. Ale dla ciebie 33 irakijczykow to podludzie, gdzies
                > daleko, ktorzy nie mieli szczescia zginac od amerykanskich kul,

a w iraku zginelo 100000 niewinnych,pamietasz o nich?
                • felusiak1 Re: Z glowki dymi i to mocno 11.07.05, 04:39
                  kto powiedzial, ze 100 tysiecy? Ankieta Lanceta?
                  Dlaczego nie 200 tysiecy albo nawet pol miliona. W propagandzie lepiej brzmi.
                  Nie ma potrzeby zawyzania liczb dla osiagniecia watpliwego sukcesu.
                  Zawyzanie dyskredytuje tych pozal sie boze "obiektywnych" badaczy.
                  Czy jesli zginelo "tylko" 17000 cywilow to za malo? Nie ma pozadanego efektu
                  propagandowego?
                  www.iraqbodycount.net/ podaje na dzisiaj od 22787 do 25814.
                  Nie wystarczy? Trzeba nadmuchiwac cyferki?
          • wojcd Re: Z glowki dymi i to mocno 11.07.05, 00:27
            felusiak1 napisała:

> po drugie gdzie podzialo sie 250 tysiecy cywilow, ktorzy za Saddama
            > ktoregos dnia nie wrocili do domu?
            ----------------------------------------------
            Felusiak
            a czy to prawda, że broń chemiczną, biologiczną,... i komponenty
            do nich sprzedawała Saddamowi Europa i USA?
            • felusiak1 Re: Z glowki dymi i to mocno 11.07.05, 01:53
              A skad tam, Europa jest tu zupelnie nie do oskarzenia. To USA dalo Saddamowi
              bron chemiczna, za darmo.
              Tylko jak to sie dzieje, ze Irak nie jest nam winien za zakupy a Francja i Rosja
              pozegnaly sie z ponad 40 miliardami dolarow wsadzonych w armie Saddama?
              • wojcd Re: Z glowki dymi i to mocno 11.07.05, 02:07
                Chcesz powiedzieć, że za to co Rumsfeld sprzedał Husejnowi,
                Irakijczycy zapłacili i nic nie był Wam winny.
                Cuś jednak nie tak w tym co piszesz. Spójrz tutaj:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23236637&a=23374610
                • felusiak1 Re: Z glowki dymi i to mocno 11.07.05, 04:33
                  Friedman's tale, often cited in the liberal media, is that Saddam's weapons of
                  mass destruction were handed to him by the Reagan and Bush administrations. For
                  the Left, the beauty of the story is that it not only blames America for her own
                  predicament, but that it slanders the reputation of two Republican
                  administrations. The trouble with the book is that it is long on speculation,
                  but short on facts — and most of them fail to check out.

A look at Iraq's weapons arsenal at the time of the first Gulf War shows that it
                  was almost exclusively coming from the Soviet Union and her client states, plus
                  a few weapons from North Korea, China, and France. It is true that Saddam
                  purchased civilian helicopters from us which he may have converted for military
                  use. And, with perfect hindsight, it was a grave mistake for the first Bush
                  administration to approve loans for agricultural exports which may have allowed
                  the regime to spend money for far more nefarious things.

Friedman insinuates that the U.S. helped Saddam to acquire anthrax, bubonic
                  plague, and botulinum toxin, the very biological agents that we are afraid of
                  that they might end up in the hands of terrorists. Undoubtedly, lax export
                  controls might have facilitated the purchase of these items by Iraqi agents
                  posturing as medical researchers. But there is not a shred of evidence that the
                  Reagan administration knowingly helped Iraq to acquire biological weapons. We
                  don't even know whether the strains of bacteria that Iraq has (or no longer has)
                  are from Western sources; the former Soviet Union as trusted friend and ally of
                  the regime is at least as likely the source as we are.
                  • wojcd Re: Z glowki dymi i to mocno 11.07.05, 04:42
                    A jakiś link.
                    Skąd to jest?
    • schlagbaum Re: hipopotam jest nielegalny 10.07.05, 23:56
      felusiak1 napisała:

Widze tylko jedno wytlumaczenie dla tego niewatpliwego skandalu- nie rozpoznano
      twojej oszalamiajacej inteligencji.
      • abe_ltd Re: hipopotam jest nielegalny 11.07.05, 04:46
        Dobry unik z tym w....nym_przez-zycie - przeszedl jako nick i zostal zgrabnie
        uzyty aby dolozyc koledze felusinskiemu. Jakby to ktos w tekst wstawil to by
        nie przeszlo. Niezly pomysl. I jaki trafny dobor slow dla felusiaka ;DDDDDDD
        • felusiak1 Re: hipopotam jest nielegalny 11.07.05, 06:45
          ciesze sie, ze masz dobry humor i jest ci wesolo i zgrabnie.
          a czy uwazasz, ze niedorobiona pi_tka jest rownie zgrabne aby dolozyc czy
          lepiebyloby uzyc wyrazu pi_zda?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka