Dodaj do ulubionych

co wymyslisz teraz, mirmilku???

11.07.05, 19:06
twoj watek o madagaskarze znalazl sie na oslej lawce i zeby dodac do twoich
ran soli, to ten post z tego watku nawolujacy "zydow do gazu" zostal
wyciety..... co ty na to, zlotko? jak to z twoim "nigdy nikogo nie
obrazam"??

p.s. mirmilciu, skopiowalam wszystko, zanim cie wyslali na obczyzne...
Obserwuj wątek
    • i-love-2-bike Re: co wymyslisz teraz, mirmilku??? 11.07.05, 19:19
      dana33 napisała:

> twoj watek o madagaskarze znalazl sie na oslej lawce i zeby dodac do twoich
      > ran soli, to ten post z tego watku nawolujacy "zydow do gazu" zostal
      > wyciety..... co ty na to, zlotko? jak to z twoim "nigdy nikogo nie
      > obrazam"??
      >
      > p.s. mirmilciu, skopiowalam wszystko, zanim cie wyslali na obczyzne...

DANUS PAMIETAJ nikotyna ZABIJA,palisz,placisz ,zdrowie tracisz,uwazaj na siebie.
      • dana33 Re: co wymyslisz teraz, mirmilku??? 11.07.05, 19:21
        uwazam, uwazam... nie martw sie tak bardzo, nie psuj sobie wieczoru, rachelcio..
        aaa, u ciebie to chyba popoludnie...
        • i-love-2-bike Re: co wymyslisz teraz, mirmilku??? 11.07.05, 19:24
          dana33 napisała:

> uwazam, uwazam... nie martw sie tak bardzo, nie psuj sobie wieczoru, rachelcio.
          > .
          > aaa, u ciebie to chyba popoludnie...

i to jakie gorace,wlasnie ide grac w golfa,jak bede swingowac kijem to pomysle o
          tobie,a jak walne w pilke,jesli trafie,to pomysle, o wyrodnejmatce,to bestia mi
          sie wbila w glowe dzisisaj. juz ide zakladac rekawiczki ale jeszcze ponadaje z
          wami na temat strasznego swiatu terroru wybranego.
          • dana33 Re: co wymyslisz teraz, mirmilku??? 11.07.05, 19:34
            a ja lubie mamusie.... ma humor, baba, umie ukluc jak osa.... cienko a mocno...
            • i-love-2-bike Re: co wymyslisz teraz, mirmilku??? 11.07.05, 19:38
              dana33 napisała:

> a ja lubie mamusie.... ma humor, baba, umie ukluc jak osa.... cienko a mocno...

u mean chlopobaba,z tymi trza uwazac. w zaleznosci od pory dnia to albo
              wojtus,albo wojtkowa. tylko cholera po czym toto poznac,zeby sie nie potknac?
              • dana33 Re: co wymyslisz teraz, mirmilku??? 11.07.05, 19:42
                jak przyjedziesz do israela, to ci powiem. wczesniej nie zdradzam moich
                sposobow....

a tak propos ponadawac..... co myslisz o wypowiedziach naszego mirmilcia???
                • i-love-2-bike Re: co wymyslisz teraz, mirmilku??? 11.07.05, 19:47
                  dana33 napisała:

> jak przyjedziesz do israela, to ci powiem. wczesniej nie zdradzam moich
                  > sposobow....
                  >
                  > a tak propos ponadawac..... co myslisz o wypowiedziach naszego mirmilcia???

ja do izraela,juz widze te welcoming committee:ty ,von tracalski,tomus i ma sis
                  z arapem i fredziem. o mamo,chyba byscie mnie za wlosy juz z samolotu
                  wyciagneli, i choc mam ich wiele to chyba mialabym nieco rzadsze:)))
                  potem bys mnie zaczadzila papierochami,przytuczyla sernikiem a tracalski by mnie
                  musztrowal przy pomocy wierszy balwankowych az bym padla:))) o chyba juz wole tu
                  biegac i na pierogi do polski wpasc.
                  a co do mirmilka,ja lubie ciemnookoch o karnacji oliwkowej,przeciez co dzien
                  kazdy z was mi o tym przypomina danus.
                  • dana33 Re: co wymyslisz teraz, mirmilku??? 11.07.05, 19:57
                    cos ty, rachelcia, czerwony dywan i orkiestra beda na ciebi czekac...
                    nu, nie musisz, ale inaczej nie zdradzam tajemnic...
                    • i-love-2-bike Re: co wymyslisz teraz, mirmilku??? 11.07.05, 19:59
                      dana33 napisała:

> cos ty, rachelcia, czerwony dywan i orkiestra beda na ciebi czekac...
                      > nu, nie musisz, ale inaczej nie zdradzam tajemnic...

tia tia czerwony oj czerwony,tajemnic zdradzac nie musisz,przeciez kazdy wie,ze
                      cmisz i pieczesz serniki.
                      • dana33 Re: co wymyslisz teraz, mirmilku??? 11.07.05, 20:07
                        to jeszcze nie wszystko rachelciu, nie wszystko, chyba nie myslisz, ze moje
                        zycie konczy sie na sernikach i fajkach, nie?
                        • i-love-2-bike Re: co wymyslisz teraz, mirmilku??? 11.07.05, 20:10
                          dana33 napisała:

> to jeszcze nie wszystko rachelciu, nie wszystko, chyba nie myslisz, ze moje
                          > zycie konczy sie na sernikach i fajkach, nie?

no pewnie,ze nie jeszcze umiesz robic czulent,zupe bananowa no i sluchasz
                          mazowsza,przez co umkneli ci doorsi,the who i inni hard rockowcy,a hip-hopa to
                          juz na pewno nie przerobilas.
                          • dana33 Re: co wymyslisz teraz, mirmilku??? 11.07.05, 20:18
                            nu, rachelciu, wiesz juz o mnie prawie wszystko, prawie...
            • wojcd Re: co wymyslisz teraz, mirmilku??? 11.07.05, 19:45
              dana33 napisała:
              > a ja lubie mamusie.... ma humor, baba,
              -----------------------------------------
              • i-love-2-bike Re: co wymyslisz teraz, mirmilku??? 11.07.05, 19:49
                wojcd napisał:

> dana33 napisała:
                > > a ja lubie mamusie.... ma humor, baba,
                > -----------------------------------------
    • wojcd nie wiem co Mirmilek napisze 11.07.05, 19:20
      ale bez wątpienia on ma rację.
      • dana33 Re: nie wiem co Mirmilek napisze 11.07.05, 19:22
        prawda wojtusiu? wiedzialam ze napewno poprzesz mirmilkowe "zydzi do gazu"...
        twoja corcia wie, jakie masz poglady? powinna, zeby byc dumna z taty....
        • wojcd do kłamczuszki z Azji Mniejszej 11.07.05, 19:24
          Ja nie wiem co tam było napisane.
          Wiem jaką masz Ty reputację i jaką on.

Paniała?
          • dana33 do glupiutkiego wojteczka z polski 11.07.05, 19:36
            nu, wojtus, ten twoj wpis to juz wszystko mowi.... nie tylko mnie.... nie
            wiesz, ale wiesz.... pereleczka z ust inteligencika....
            • wojcd Re: do glupiutkiego wojteczka z polski 11.07.05, 19:41
              Tia, kłamczuszko.
              Ciebie trzeba złapać za ucho i dać Ci nauczkę.

Nie ma innego wyjścia.
              • i-love-2-bike Re: do glupiutkiego wojteczka z polski 11.07.05, 19:42
                wojcd napisał:

> Tia, kłamczuszko.
                > Ciebie trzeba złapać za ucho i dać Ci nauczkę.
                >
                > Nie ma innego wyjścia.

o cholera trza sie ewakuowac,bo F-16 zaraz nadleca:))
              • dana33 Re: do glupiutkiego wojteczka z polski 11.07.05, 19:46
                nu, gon za mna i miej nadzieje ze zlapiesz....
              • sempiasty aby na pewno z polski ten wojcieszek ? 11.07.05, 20:16
                Leci ptaszek nad Polską
                I każdego pyta
                Czy wie,
                gdzie jest Wojciech
                Ten antysemita?

bo za niechęć do Dany
                facet ma przegwizdane
                i ptaszek ten, moi złoci,
                Chce go obsr... w locie
                • dana33 Re: aby na pewno z polski ten wojcieszek ? 11.07.05, 20:19
                  :)))))
                • krystian71 Re: aby na pewno z polski ten wojcieszek ? 11.07.05, 20:23
                  a niby jakie to ma znaczenie , skad ten wojcieszek jest?
                  masz ,moze choc dzis ,jakis madrzejszy zestaw pytan?
                  • sempiasty Re: aby na pewno z polski ten wojcieszek ? 11.07.05, 20:28
                    a ty się nie pytaj,
                    krystianie z wybrzeża,
                    bo w twoją stronę
                    też jeden ptaszek zmierza...
                    • krystian71 Re: aby na pewno z polski ten wojcieszek ? 11.07.05, 20:35
                      ja napisalbym tak:
                      a ty sie nie pytaj
                      krystianie z wybrzeza
                      bo tam w twoja strone
                      tez ptaszyna zmierza

rytm lepszy ,melodyka,ilosc sylab, kapisci.
                      a dalej nie odpowiedziales na pytanie jakie to ma znaczenie skad kto jest, z
                      Polski, z Wybrzeza.?
                      Troche bez sensu z sensem twojego wierszyka.
                      • biedronka24 bo to jest talent wirtualny 11.07.05, 21:04
                        i chwali sie grzebaniem w kompach. Kiedys ci Krystianie opowiem cos o pewnych
                        chlopcach ze Skandynawii. Nie - nie tych co dawali Nobla roznym piewcom Stalina.
                        To byla taka grupka. Dwoch ktorzy nie lubili dziewczynek i dwoch jak najbardziej
                        lubiacych je. Grunt ze razem wzieli sie do roboty i wpadli na pomysl, ze bardzo
                        nie lubia jak sie rozne sempy wlamuja ludziom do komputerow... Znasz dalsza
                        czesc historii? :) Niech Rachelka ci opowie bo tak czuje - ze cos wie....
            • krystian71 Re: do glupiutkiego wojteczka z polski 11.07.05, 19:47
              nie
              > wiesz, ale wiesz....

oto cala TY...Co to wogole ma za sens.
              Przeciez chyba wiesz, albo sie przynajmniej domyslasz, ze po mirmile sprawdzac
              nie trzeba.
              natomiast TY , pusty smiech, napiszesz wszystko, a potem powiesz,ze zmienilas
              zdanie.
              Zreszta niewazne,komu by sie to chcialo czytac...Nienawisc czerwonym woalem
              rozum ci zaslonila.
              • dana33 Re: do glupiutkiego wojteczka z polski 11.07.05, 19:51
                nu, krystianku, czytaj uwaznie.... ja tylko zacytowalam wojtusia inteligencika..
                napisal sam: "Ja nie wiem co tam było napisane. Wiem jaką masz Ty reputację i
                jaką on." wyraznie stoi ja nie wiem...... wiem...
                pretensje prosze wnosic do autora....

ciuciek, wszystko jest czarno na bialym, jak widzisz ze cos zmieniam, to mozesz
                to udokumentowac. zamiast pisac w proznie, daj tu linki, gdzie ja zmieniam
                zdanie tak od siebie, z dnia na dzien, albo z tygodnia na tydzien..... czekam,
                zlotko....

• krystian71 Re: do glupiutkiego wojteczka z polski 11.07.05, 20:01
                  he,he , chocby w sprawie wycofania z gazy.
                  A zmieniaj sobie albo nie zmieniaj , tylko swoimi tymczasowymi opiniami glowy
                  nie zawracaj.Nawet jak sie otoczysz fredziem ,arapem, jarkiem i lecjhem , dalej
                  bedziesz ta samadana, bez wlasnych pogladow, opinii i przekonan.
                  Ja WIEM co bylo napisane ze strony Mirmila, a chocbym i nie czytal, tak jak
                  wojtus, wiedzialbym komu uwierzyc, a kogo olac.
    • krystian71 klamiesz Dana, jak zwykle, genetycznie i z 11.07.05, 19:40
      przyzwyczajenia,Jesli napisze, ze dlatego,ze jestes zydowka, to bedzie rasizm?
      ja przeczytalem ten watek, zanim na osla trafil, zreszta teraz tez go
      przeczytac mozna.
      Mirmil to klasa sama w sobie, w przeciwienstwie do ciebie i ciagnacych za toba
      kundli.
      kazdy widzi , ze napisal, ze niektorzy nawoluja do wydalenia wszystkich
      muzulmanow z Europy-tak jak przed wojna , nazisci, Zydow na Madagaskar.
      I to jest ten pierwszy etap, bo drugi to byl "Zydzi do gazu."
      I taki moze byc nastepny, nastepne zadanie , w stosunku do muzulmanow.
      .Czytajac tych, co do Forum Swiat sie dorwali , ciebie, i twoich kolegow, mozna
      byc pewnym, ze w ten sposob swiat by urzadzili, gdyby im swiat wladze dal.
      Na szczescie , to malo prawdopodobne.Tylko slowo pisane, chocby to nawolujace
      do palenia meczetow zostaje na wieki , i zawsze mozna sprawdzic, kto, kiedy ,
      gdzie.
      • dana33 Re: klamiesz Dana, jak zwykle, genetycznie i z 11.07.05, 19:45
        krystianek, nie mialam rowniez zadnych watpliwosci ze staniesz w obronie
        twojego przyjaciela....
        a gdzie to ja klamie???? napisz mi zlotko, bo nie bardzo wiem....
        • dana33 mirmil, dlaczego robisz uniki i nie odpowiadasz? 11.07.05, 19:47
        • krystian71 Re: klamiesz Dana, jak zwykle, genetycznie i z 11.07.05, 19:55
          > a gdzie to ja klamie???? napisz mi zlotko, bo nie bardzo wiem....

zwyczajnie, jak zwykle, tylko nie mow do mnie zlotko, bo mi twa poufalos ubliza.
          KLAMIESZ, bo napisalas, ze mirmil wyrazil opinie "zydzi do gazu"
          Gdy tymczasem on zacytowal przedwojennych nazistow hasla , ktore po pewnej
          modyfikacji ci powojenni chetnie by zastosowali.
          Tylko, ze caly swiat ich rozszyfrowal, nawet Indianie z Kanady.
          • dana33 do dzielnego obroncorycerza krystianka 11.07.05, 20:04
            tutaj, zlotko, masz posciki twojego przyjaciela:

Re: zydow do Gazu, Muslims na Madagaskar-POPIERAM
            mirmilek 11.07.2005 16:56 + odpowiedz
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26300641&v=2&s=0

a tu zaraz moja odpowiedz z wyjasnieniem co do "re:" zeby nie bylo zadnych
            watpliwosci, ze mirmilek kogos cytowal... to jego wlasne slowa...

bede mowila do ciebie zlotko, ile razy mi sie zachce. uwazam, ze to bardzo
            ladnie z mojej strony, jako ze ty pisales do mnie dupiata dano i slepa krowo.
            wiec chyba to ladnie napisac zlotko, nie? do tego naprawde jestes zlotko...
            troche moze trzeba podpolerowac, ale mimo wszystko zlotko...
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=26300641&a=26312803
            • krystian71 Re: do dzielnego obroncorycerza krystianka 11.07.05, 20:10
              no wlasnie, kazdy nawet srednio inteligentny widzi co to znaczy.
              TY NIE, ale nie przejmuj sie, ty jestes tylko Dana Rotszyld, zydowka z Lodzi.
              Nie musisz wszystkiego lapac, skoro byle co cie przerasta.
              A teraz wale do chlodnego morza okapac sie, tobie tez radze przynajmniej wziac
              prysznic.Choc duzo ci to nie pomoze.
              • dana33 Re: do dzielnego obroncorycerza krystianka 11.07.05, 20:14
                fajna odpowiedz, zlotko, spodobala mi sie. co do nazwiska, to zle piszesz:
                rothschild powinno byc. naucz sie.
        • i-love-2-bike Re: klamiesz Dana, jak zwykle, genetycznie i z 11.07.05, 19:57
          dana33 napisała:

> krystianek, nie mialam rowniez zadnych watpliwosci ze staniesz w obronie
          > twojego przyjaciela....
          > a gdzie to ja klamie???? napisz mi zlotko, bo nie bardzo wiem....

apropos klamstwa,to przypomnialo mi sie danus powiedzenie ze starego "Przekroju"
          z humoru zeszytow "czasem kiedy nie klamie,to jakbym mowila nieprawde":)))
          • dana33 Re: klamiesz Dana, jak zwykle, genetycznie i z 11.07.05, 20:05
            ladne powiedzonko, rachelciu, zapamietam i bede uzywac w stosunku klamcow i
            manipulantow tego forum...
      • jedwabnik2 Re: klamiesz Dana, jak zwykle, genetycznie i z 12.07.05, 08:36
        >Jesli napisze, ze dlatego,ze jestes zydowka, to bedzie rasizm?

Oczywiscie, ze nie - ale Gestapo juz za takie okrzyki nagrody nie wyplaca. Nie
        dadza ani spirytusu, ani sloniny, ani nawet reichsmarek. Wrzeszcz wiec
        sobie "Zydowka!" az do ochrypniecia, ale szczegolnych korzysci ci to nie
        przyniesie.

> kazdy widzi , ze napisal, ze niektorzy nawoluja do wydalenia wszystkich
        > muzulmanow z Europy-tak jak przed wojna , nazisci, Zydow na Madagaskar.
        > I to jest ten pierwszy etap, bo drugi to byl "Zydzi do gazu."

Cos ci sie pop.....lo, jak zwykle zreszta. Pomysl, aby wypedzic z Polski
        polskich obywateli pochodzenia zydowskiego "na Madagaskar" (wszystkich jak
        leci) lansowali nie zadni tam "nazisci", tylko rzad i wladze Najjasniejszej, a
        bardziej konkretnie - niejaki pan Drymmer, dyrektor Departamentu Konsularnego
        waszego Ministerstwa Spraw Zagranicznych. Projekt upadl glownie dlatego, ze
        Madagaskar do Polski nie nalezal, stanowil kolonie francuska, Francuzi zas
        jakos nie chcieli wyrazic zgody..

Jesli zatem nie podoba ci sie pomysl masowego wypedzania ludzi z krajow, w
        ktorych sie urodzili i zyli od pokolen (po uprzednim pobawieniu ich
        obywatelstwa), to z reklamacjami zglos sie do polskiego MSZ-u.
        Projekt "Madagaskar" opisal ze szczegolami wasz pan Drymmer w swoich
        wspomnieniach, wyjasniajac, jak wazna i pilna bylo rzecza, aby z Polski Zydow
        wypedzic. Niedlugo zreszta po zaistnieniu tego projektu (w roku 1938-ym) udalo
        sie przeforsowac ustawe, ktora jednym pociagnieciem piora odbierala
        obywatelstwo dziesiatkom tysiecy polskich Zydow. Ale to juz inna historia...

> I taki moze byc nastepny, nastepne zadanie , w stosunku do muzulmanow.

Spokojnie, postaraj sie zrozumiec ze co kraj to obyczaj. Sa kraje, w ktorych
        mieszkancy pozbywaja sie nielubianych mniejszosci przy pomocy rozwiazan
        stodolowo-zapalczanych, ale banka z benzyna to jeszcze nie jest wyznacznik
        regulujacy stosunki miedzyetniczne na skale europejska.

Serdecznie -

Jedwabnik

P.S. Dla zainteresowanych: Wspomnienia pana Drymmera, szefa departamentu
        konsularnego przedwojennego polskiego Ministerstwa Spraw Zagranicznych, w
        ktorych opisuje, jak to usilowal Zydow na Madagaskar wypedzac, dostepne sa
        w "Zeszytach Historycznych", na zadanie sluze dokladniejsza informacja.

• krystian71 to bylo do mnie???? 12.07.05, 10:55
          > Oczywiscie, ze nie - ale Gestapo juz za takie okrzyki nagrody nie wyplaca.
          Nie
          > dadza ani spirytusu, ani sloniny, ani nawet reichsmarek. Wrzeszcz wiec
          > sobie "Zydowka!" az do ochrypniecia, ale szczegolnych korzysci ci to nie
          > przyniesie.

a co ci przyszlo do glowy, ze ja jakis korzysci oczekuje prawde piszac?
          jak juz Oskarowi nadmienilem,to nie ten pociag do ktorego sie wskakuje , by sie
          na Nobla zalapac.

Cos ci sie pop.....lo, jak zwykle zreszta. Pomysl, aby wypedzic z Polski
          > polskich obywateli pochodzenia zydowskiego "na Madagaskar" (wszystkich jak
          > leci) lansowali nie zadni tam "nazisci", tylko rzad i wladze Najjasniejszej,
          a
          > bardziej konkretnie - niejaki pan Drymmer

a ja dalej sie bede upieral , ze nazisci, choc niekoniecznie niemieccy.
          Twoje glupie nawiazanie do zamierzchlej historii ma na celu tylko zamydlenie
          faktu , ze i obecnie, co widac na tym forum wrzaski takie sie podniosly, by
          wypedzic wszystkich muzulmanow z Europy.
          Ty wolisz udawac, ze tego nie slyszysz i pobredzic i sciagnac dyskusje w rejony
          jakis stodol.
          Nie ze mna te numery jedwabniku z nr 2
          a gdzie jest ten z nr 1 ?
          Teraz uswiadomilem sobie , ze zadnego z was nie znam, czyli robie to, czego
          staram sie unikac, odpowiadania na posty starych znajomych , ktorzy starym
          zydowskim zwyczajem zmieniaja nazwiska jak rekawiczki.
    • aaki o co znowu idzie? może ktoś streścic ? 11.07.05, 19:52
      :-O
      • dana33 do aki 11.07.05, 19:59
        wejdz na watek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=26300641

to co wycieli, moge ci doslac, bo mam. zreszta zaraz zaaprezentuje
        krystiankowi.... :))))
        • aaki oj tyle czytania 11.07.05, 20:03
          obojetnie o czym to jest to pewnie w kółko o tym samym.
          • dana33 MIRMIL, przegapiles ten watek??? 11.07.05, 20:16
          • krystian71 Re: oj tyle czytania 11.07.05, 20:19
            powiem krocej.
            Mirmil napisal,cyt.z pamieci:
            "Muslims na Madagaskar, zydzi do gazu. Popieram"

Dana zalozyla watek, zeby potepic mirmila, he,he , z powodu , he,he ze on he,he
            zydow do gazu chce wyslac, he,he.
            O muslimach na madagaskar, dana sie nie zajaknela, wszak jej towarzystwo
            wiszczy i ujada o tym od paru dni a zolta slina splywa z dlugich zoltych zebow.
            • aaki yhy 11.07.05, 20:27
              no taka soap opera :-)
              • krystian71 Re: yhy 11.07.05, 20:40
                soap jak soap , tylko dlatego, z glowny bohater sie ZMYL.
                Cala reszta niezbyt ciekawa.Kto lubi jak sie jego slowa i intencje przekreca.?
                • maxe1 Re: yhy 11.07.05, 20:49
                  tym bardziej ze glöwny bohater jest absolutnym mistrzem przekrecania
                  wszelkich ,nie pasujacych mu, intencji.
                  Peleton wie o tym ale olewa, tak dla wspolnej sprawy.
                • dana33 Re: yhy 11.07.05, 21:59
                  wlasnie, krystianku, kto lubi? bo mirmilek przekreca ciagle wszystko.
                  tylko ze ja jego slow nie przekrecilam, mirmilek napisal ze popiera idee zydow
                  do gazu. wszystko jasne....
                  • marouder Danka, witaj:) gdzie ona cus takiego napisal? 11.07.05, 22:05
                    Daj link. Nie wierze, zeby mirmil, chocby milczaco takie"idee" popieral!!

dana33 napisała:

> wlasnie, krystianku, kto lubi? bo mirmilek przekreca ciagle wszystko.
                    > tylko ze ja jego slow nie przekrecilam, mirmilek napisal ze popiera idee zydow
                    > do gazu. wszystko jasne....
                    • dana33 Re: Danka, witaj:) gdzie ona cus takiego napisal? 11.07.05, 22:16
                      masz tu nizej caly watek, jest na oslej, ten post mirmilka zostal naturalnie
                      wykreslony, ale przewidujac to, szybko skopiowalam, tak ze masz link do watka i
                      ten wykreslony post:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=26300641

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26300641&v=2&s=0
                      • marouder No czasem, to mi mowe odejmuje.. 11.07.05, 22:31
                        moze to jakis podszywko..mirmil..nic nie rozumiem:(

dana33 napisała:

> masz tu nizej caly watek, jest na oslej, ten post mirmilka zostal naturalnie
                        > wykreslony, ale przewidujac to, szybko skopiowalam, tak ze masz link do watka i
                        >
                        > ten wykreslony post:
                        >
                        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=26300641
                        >
                        > Re: zydow do Gazu, Muslims na Madagaskar-POPIERAM
                        > mirmilek 11.07.2005 16:56 + odpowiedz
                        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26300641&v=2&s=0
                        • dana33 Re: No czasem, to mi mowe odejmuje.. 11.07.05, 22:38
                          zadna podszywka. i zauwaz, ze do tego wszystkiego jeszzce tchorz, bo siedzi i
                          milczy....
                          a ja cusik nie rozumiem.... naprawde jestes zdziwiony? przeciez on to juz mowil
                          tysiece razy, tylko innymi slowami. tutaj zapomnial sie i napisal wyraznie...
                          nu, to sie u nas nazywa wypadek przy pracy.... :)))
                          • antek_cukierman "Pokaż mi swoich przyjaciół, 11.07.05, 22:46
                            a powiem ci, kim jesteś" mawiał Horacy. Co pewnemu specjaliście od filozofii
                            poznania człowieka niniejszym dedykuję.
                            • dana33 Re: "Pokaż mi swoich przyjaciół, 11.07.05, 22:47
                              :))))
                          • marouder Do tego, ze mirmil ucieka, jak sie zaczyna robic 11.07.05, 23:08
                            niemilo, to ja juz sie przyzwyczailem..hmm...po prostu..hmmm..musze sie zastanowic.

dana33 napisała:

> zadna podszywka. i zauwaz, ze do tego wszystkiego jeszzce tchorz, bo siedzi i
                            > milczy....
                            > a ja cusik nie rozumiem.... naprawde jestes zdziwiony? przeciez on to juz mowil
                            >
                            > tysiece razy, tylko innymi slowami. tutaj zapomnial sie i napisal wyraznie...
                            > nu, to sie u nas nazywa wypadek przy pracy.... :)))
            • dana33 Re: oj tyle czytania 12.07.05, 00:33
              a zlotko, dlaczego mialam sie zajaknac? mirmilek nie chcial ich usmiercic,
              prawda? nie napisal muslimy do gazu zydzi na madagaskar.... prawda?
              nu, ciucius kochanie, nie bron go, bo farsztejst, stoisz na straconych
              pozycjach....
          • manny_ramirez aaki, masz racje sasiedzie:) 11.07.05, 20:52
            Ile razy mozna pisac to samo:(((
            • aaki Re: aaki, masz racje sasiedzie:) 11.07.05, 20:58
              pewnie można wiele razy. a i czytający jeśli nawet opuści 100 wątków "forum świat" to i tak jest w zasadzie na bieżąco
              • dana33 MIRMIL wypada z gry i wscieka sie strasznie 11.07.05, 22:05
                owszem, straciles pewnosc siebie. widac to na tym watku :) jak bys byl pewien
                swojego, to bys sie nie milczal :))))))

owszem, wsciekles sie. brak argumentow zastepujesz agresja i gradem wyzwisk.

• aaki ale to nie do mnie- hehe 11.07.05, 22:19
                  • dana33 Re: ale to nie do mnie- hehe 11.07.05, 22:28
                    nu, aki, wyraznie napisane MIRMIL, nie?
                    ja biore te watki, ktore on do mnie pisal, i kopiuje je, zmieniajac imie dana33
                    na mirmil.... reszta to samo, co on pisal...... :))))
    • abe_ltd Dana, dawaj te kawalki na warsztat. Obrobimy 11.07.05, 23:24
      Kropka spi,nie zauwazy. Ciekawa jestem co mirmilek o tym madagaskarze, a juz w
      glowie mi sie nie miesc ze zydzi do gazu napisal. Moze mu tam za goraco w tej
      Hiszpanii i cos zamajaczyl bez namyslu..
      • dana33 Re: Dana, dawaj te kawalki na warsztat. Obrobimy 12.07.05, 00:08
        abe, wejdz wyzej na tym samym watku juz dawalam dwa razy te linki i ten post
        mirmilka, co go zdazyli wyciac. on nie zamajaczyl, on stracil panowanie nad
        soba z wscieklosci ze jest bezsilny i napisal to co mysli zawsze. a ja go
        jeszcze otrzegalam i mowilam, zeby odpoczal w kaciku, bo inaczej robi sie
        glupie rzeczy.... ale on tak samo jak ci anglicy z king david, ktorzy
        ostrzezeni powiedzieli "od zydow nie przyjmujemy zadnych wskazowek".... nu, tak
        to wyglada, jak nienawisc jest silniejsza od rozsadku...
    • wojcd kozucha kłamczucha vel Dana33 12.07.05, 00:17
      Nie zasłaniaj się "walką" o jakieś sprawy ważne.
      Możesz już sobie mówić co chcesz.

Jesteś kozucha kłamczucha.
      • dana33 Re: kozucha kłamczucha vel Dana33 12.07.05, 00:35
        wojtus, juz pozna godzina, dzieci w twoim wieku juz dawno sa w lozeczku. wiec
        szybciutko, zabki, siusiu, pizamka i dobranoc.

p.s. mozesz pisac o mnie klamczucha ile sie da. najpierw musisz udowodnic. a
        poza tym, mirmilka nie uratujesz.
        • dana33 MIRMIL!!! dlaczego mnie unikasz? 12.07.05, 00:39
          ide juz spac, bo pozno, ale jutro rano sprawdze....
          nie badz tchorzem, pokaz ze masz jaja i odpowiadaj....
        • wojcd Re: kozucha kłamczucha vel Dana33 12.07.05, 00:41
          dana33 napisała:
          > mirmilka nie uratujesz.
          musi.

Rozumiesz?
          • dana33 Re: kozucha kłamczucha vel Dana33 12.07.05, 00:44
            wojtus, ty masz dzisiaj wyraznie zatwardzenie, ktore ci przeszkadza myslec....
            ale reaguj, reaguj.... zawsze to fajnie widziec antysemite z portkami pry
            kostkach....
            • wojcd do kłamczuszki 12.07.05, 00:48
              Już tak zostanie. Ja już nie będę brał pod uwagę tego
              co masz do powiedzenia.

Będę targał Ciebie za uszy.
              • dana33 Re: do kłamczuszki 12.07.05, 07:39
                nu, wojtus, nie popisujesz sie tutaj ani madroscia, ani inteligencja, nawet nie
                humorem. popisujesz sie tylko glupota. przeciez sam rozumiesz, ze mozesz mi
                najwyzej podskoczyc, nie? git.
                • z_daleka Re: do kłamczuszki 12.07.05, 07:52
                  dana33 napisała:

> nu, wojtus, nie popisujesz sie tutaj ani madroscia, ani inteligencja, nawet nie
                  >
                  > humorem. popisujesz sie tylko glupota. przeciez sam rozumiesz, ze mozesz mi
                  > najwyzej podskoczyc, nie? git.
                  ----------------------------
                  Jak moze podskakiwc gdy gacie placza sie ponizej kolan?
                  • krystian71 Re: do kłamczuszki 12.07.05, 10:57
                    > nu, nie popisujesz sie tutaj ani madroscia, ani inteligencja, nawet nie
                    >
                    > humorem
        • abe_ltd Re: kozucha kłamczucha vel Dana33 12.07.05, 00:42
          Przeczytalam te wypowiedzi mojego Mirmilka. Moj komentarz taki jest:
          PO pierwsze: Dana nie klamie. Mirmilek rzeczywiscie napisal: "Zydzi do gazy.
          Muslims na Madagaskar - POPIERAM".

Po drugie: wydaje mi sie ze Mirmilek chcial tym samym powiedziec ze tak samo
          popiera idee 'zydow do gazy' jak idea 'muslimow na madagaskar' - czyli jest
          przeciw. Wkoncu bedac sam 'muslimem' nie kwapi sie przeciez na Madagaskar. Tam
          nic nie ma. Sama bylam to wiem. Choc natura ladna.
          Wiec Mirmilek wyrazil sie sarkastycznie o tym jego rzekomym 'poparciu' dla
          rozwiazywania kwestii czy to zydowskich czy to muslimskich.

A teraz wszystkie dzieci spac, bo ja mam duzo roboty. Goldbaum mi juz gdzies
          przepadl. Mam nadzieje ze nie jest poszukiwany w powiazaniu z zamachami
          londynskimi. Mowilam mu zeby uwazal i zawsze ale to zawsze ski mask nosil
          • marouder Mojsze Jotka go podpie..olil na Policje 12.07.05, 00:51
            to o goldiem..a co do mirmila, to w dalszym ciagu siedze z rozdziawiona geba i
            nie wiem co powiedziec na takie jego dicta..poczekam chyba do jutra, moze on sam
            co powie?

abe_ltd napisała:

> Przeczytalam te wypowiedzi mojego Mirmilka. Moj komentarz taki jest:
            > PO pierwsze: Dana nie klamie. Mirmilek rzeczywiscie napisal: "Zydzi do gazy.
            > Muslims na Madagaskar - POPIERAM".
            >
            > Po drugie: wydaje mi sie ze Mirmilek chcial tym samym powiedziec ze tak samo
            > popiera idee 'zydow do gazy' jak idea 'muslimow na madagaskar' - czyli jest
            > przeciw. Wkoncu bedac sam 'muslimem' nie kwapi sie przeciez na Madagaskar. Tam
            > nic nie ma. Sama bylam to wiem. Choc natura ladna.
            > Wiec Mirmilek wyrazil sie sarkastycznie o tym jego rzekomym 'poparciu' dla
            > rozwiazywania kwestii czy to zydowskich czy to muslimskich.
            >
            > A teraz wszystkie dzieci spac, bo ja mam duzo roboty. Goldbaum mi juz gdzies
            > przepadl. Mam nadzieje ze nie jest poszukiwany w powiazaniu z zamachami
            > londynskimi. Mowilam mu zeby uwazal i zawsze ale to zawsze ski mask nosil
            • abe_ltd Nawet sie tym sam chwalil ze Goldi niby na ABW 12.07.05, 01:00
              zapodany... a to szuja z tego jotki.

Co do Mirmila to jestem w 100% pewna ze stosowal po prostu te analogie aby
              uzmyslowic wszystkim do czego zadania deportacji muzulmanow z Europy moga w
              rezultacie doprowadzic. Jestem pewna ze Mirmil nie popiera ani jednego ani
              drugiego 'ostatecznego rozwiazania'. Mirmil ma dosyc wysokie standardy moralne.
              • dana33 Re: Nawet sie tym sam chwalil ze Goldi niby na AB 12.07.05, 07:37
                dzien dobry, abe..... teraz ja siedze z rozdziawiona geba... mirmilek i
                wysokie standardy moralne???? abe, ile drinkow mialas juz za soba, jak
                napisalas to zdanie????
                • dana33 MIRMIL !!!! dlaczego nie odpowiadasz???? 12.07.05, 07:47
                  nu, co sie dzieje? jest pare mozliwosci, ze nie odpowiadasz:
                  1. szukasz na gwalt nowego nika, zeby wlezc na forum, ale sam rozumiesz, ze
                  natychmiast zostaniesz rozpoznany po twoim manipulanckim stylu, wiec szkoda
                  marnowac czasu na myslenie.
                  2. szukasz zemsty... nu, ale i tu tez szkoda czasu na myslenie, bo przeciez nie
                  wyslesz bojowek alkajdy na jerozolime
                  3. postanowiles przeczekac, az burza sie uciszy, ale i tu nie masz szans, bo
                  burza sie dopiero zaczyna: jak przyjdzie wiadomosc z arabii to bedzie nastepny
                  dowod na twoje manipulacyjki.

wiec widzac te mozliwosci, ktore zadnymi wlasciwie nie sa, daj mi w koncu
                  odpowiedz, ustosunkuj sie do sprawy, pokaz, ze wprawdzie manipulant i klamca,
                  ale mimo wszystko gewer, mezczyzna znaczy sie. bo inaczej pomysle, ze ty z
                  tych, co duzo krzycza, ale tak naprawde to tchorze i przy najmniejszej porazce
                  ogon miedzy nogi i zwiewaja z pola bitwy....
                  czekam, mirmilciu, i na odpowiedz i na twoja zemste... :))))
              • dana33 Re: Nawet sie tym sam chwalil ze Goldi niby na AB 12.07.05, 07:48
                abe, co to znaczy ABW?
              • z_daleka Re: Nawet sie tym sam chwalil ze Goldi niby na AB 12.07.05, 07:49
                abe_ltd napisała:

> zapodany... a to szuja z tego jotki.
                >
                > Co do Mirmila to jestem w 100% pewna ze stosowal po prostu te analogie aby
                > uzmyslowic wszystkim do czego zadania deportacji muzulmanow z Europy moga w
                > rezultacie doprowadzic. Jestem pewna ze Mirmil nie popiera ani jednego ani
                > drugiego 'ostatecznego rozwiazania'. Mirmil ma dosyc wysokie standardy moralne.
                ----------------
                ABE, a roli adwokata diabla... W porzadku, rowniez jemu sie adwokat nalezy...przede wszystkim jednak
                prokurator. Dla dobra sprawy, przypomne, ze pomysl wyslania muzulmanow na Madagaskar , to tez z
                jego glowy sie wylegl, rozumiem ze to per analogia, ale jednak to on te analogie plodzi... poczem czeka
                cierpliwe aby ktos je zacytowal no i ma juz gotowy material dla ONZ...
                • dana33 Re: Nawet sie tym sam chwalil ze Goldi niby na AB 12.07.05, 08:42
                  przedewszystkim czeka na zacytowanie przez jakiegos zyda, zeby moc to
                  przekrecic, pomanipulowac, i na koncu otworzyc nowy watek z tytulem: oto co dana
                  mysli o muzulmanach, albo: nienawisc dany do arabow, albo: nareszcie widzimy
                  prawdziwe oblicze dany... mozna jeszcze pare dodac... :)))
                  • krystian71 he,he dokladnie opisalas mechanizm swojego klamstw 12.07.05, 09:20
                    tego co zrobilas ze slowami Mirmilka.
                    Jestes nalogowa klamczucha Dana i nie sposob z toba powaznie rozmawiac.
                    Wojtus ma swieta racje.
                    Dla kazdego normalnego jest jasne ze Mirmil zbil razem DWA NIE SWOJE hasla, -
                    "Zydzi do gazu a Araby na Madagaskar" , by pokazac,ze nie ma miedzy nimi
                    roznicy,ze z tych samych nazistowskich zrodel wyplywa to co w czasie II wojny
                    glosili nazisci i to co od wielu dni forumowi zydzi na temat muzulmanow
                    wypisuja.
                    Twoje klamstwa nic tu nie pomoga.
                    Kto sie naprawde cieszy z zaistnialej sytuacji-latwo zauwazyc, poczytaj Fredzia.

Re: gorace glowy
                    Autor: fredzio54
                    Data: 12.07.2005 08:28 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                    Madryt Londyn nastepne Paris
                    Berlin
                    warszawa
                    bedziemy mnieli dozo nastepnych sojuznikow

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26286043&a=26333464

• z_daleka Re: he,he dokladnie opisalas mechanizm swojego kl 12.07.05, 09:53
                      tak na moje oko, krystek, to pograzasz sie w szambie coraz bardziej...nie pierwszy i nie ostatni na tym
                      forum...tracisz cierpliwosc, dystans i umiar. Krotko mowiac dolujesz. Nie zebym plakal z tego
                      powodu...ot jeszcze jeden gutek....
                      • krystian71 Re: he,he dokladnie opisalas mechanizm swojego kl 12.07.05, 10:24
                        a tak cos do rzeczy , czyli ad rem ?
                        Za duzo wymagam?
                        Chyba tak, cale forum wie, ze tobie sie rzadko zdarza cos do rzeczy i na temat
                        napisac.
                        • z_daleka Re: he,he dokladnie opisalas mechanizm swojego kl 12.07.05, 10:31
                          krystian71 napisała:

> a tak cos do rzeczy , czyli ad rem ?
                          > Za duzo wymagam?
                          > Chyba tak, cale forum wie, ze tobie sie rzadko zdarza cos do rzeczy i na temat
                          > napisac.
                          --------------
                          skoro "cale forum wie", to nie pojmuje, ze TY czegos, ad rem ode mnie wymagasz. Skoro jednak pytasz,
                          to odpowiem , oczywiscie nie w imieniu calego forum (to twoj przywilej) , ale we wlasnym, no wiec
                          krociutko: caloksztalt.
              • krystian71 Re: Nawet sie tym sam chwalil ze Goldi niby na AB 12.07.05, 10:44
                > . Mirmil ma dosyc wysokie standardy moralne.

Jasna sprawa, nawet to slowko "dosyc" jest zbedne

• krystian71 to bylo do ABE 12.07.05, 10:44

• dana33 zauwazam z widocznym zadowoleniem, 12.07.05, 11:01
                    ze z calej tej grupy antysemickiej, jedynie wojtus i krystianek polecieli
                    mirmilkowi na pomoc....
                    rozumiem, ze reszta tej grupy, wprawdzie antysemicka, ale zachowala jakies tam
                    resztki uczciwosci i poczucia wlasnej godnosci, ktora nie pozwala im na obrone
                    kogos, kto mowi "zydzi do gazu".
                    • krystian71 Re: zauwazam z widocznym zadowoleniem, 12.07.05, 11:33
                      smieciem bylas i smieciem zostaniesz.
                      I nawet Indianin, jak na to forum trafi to samo zauwazy.
                      Bo nawet Wielkieg Wodza zza wielkiej wody wkur... fakt epatowania sie jakims
                      zamierzchlym holokaustem w sytuacji, gdy jego tzw ofiary same do mordow
                      nawoluja, palenia meczetow, masowych wysiedlen,przesladowania religii,
                      nastepnych zamachow, byleby sobie sojuZNIKOW przyspozyc.
                      To WAS sie swiat obawia.Systemowo.
                      Nie tej grupki przestepcow, z ktorymi sobie swiat poradzi.
                      • dana33 Re: zauwazam z widocznym zadowoleniem, 12.07.05, 11:37
                        jestem coraz bardziej zadowolona....
                        tracisz kompletnie opanowanie, krystianku.... :))))
                        • krystian71 Re: zauwazam z widocznym zadowoleniem, 12.07.05, 12:20
                          doprawdy, ? a w ktorym momencie?
          • krystian71 Re: kozucha kłamczucha vel Dana33 12.07.05, 09:34
            ABE , do cholery, to samo pisalem wczoraj , ja ten watek WIDZIALEM zanim na
            osla trafil.
            Dana o tym doskonale wie i uporczywie , z premedytacja klamie.
            • dana33 Re: kozucha kłamczucha vel Dana33 12.07.05, 09:57
              abe wyraznie napisala, ze ja nie klamie, wiec nie pisz, ze ty piszesz to samo,
              bo ty wlasnie piszesz, ze ja klamie. ale krystianku, wszystko zapisane,
              wszystko zanotowane, czarno na bialym....
              nie wiem, czy mam sie smiac z tego, ze sie tutaj zwijasz z checi ratowania
              "dobrego imienia" mirmilka, ktorego on juz dawno i tak nie ma, czy mam czuc
              obrzydzenie i pogarde dla waszych idiotycznych prob odwrocic sytuacje, ktorej
              odwrocic naprawde nie mozna.... wiec i smieje sie i pogardzam wami.

a ty krystianku, juz nizej upasc nie mozesz, jestes na kompletnym dnie moralnym.
              • krystian71 Re: kozucha kłamczucha vel Dana33 12.07.05, 10:15
                do abe pisalem na temat mirmila- to samo co ona w swoim poscie umiescila.
                Na twoj temat z abe sie nie zgadzamy.
                Ona pisze, ze nie klamiesz.
                Ja twierdze , ze to robisz- i to z premedytacja.
                Watek czytalem od samego poczatku.
                Mirmil to figura.Mojej obrony nie potrzebuje
                Ty jestes nikim, wstydzilbym sie za slowo pochwaky z twoich ust.Wobec tego
                jestem ci wdzieczny za dezaprobate.
            • marouder Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 09:59
              , mnie tez sie wierzyc nie chce, ze on to swiadomie, czy cwierc swiadomie z
              jakas "mordercza intencja" napisal, ale, ze walnal kupe, to fakt, bo mogl swoja
              mysl ubrac w jasniejsza, zrozumialsza dla wszystkich forme.

krystian71 napisała:

> ABE , do cholery, to samo pisalem wczoraj , ja ten watek WIDZIALEM zanim na
              > osla trafil.
              > Dana o tym doskonale wie i uporczywie , z premedytacja klamie.
              • z_daleka Re: Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 10:11
                marouder napisał:

> , mnie tez sie wierzyc nie chce, ze on to swiadomie, czy cwierc swiadomie z
                > jakas "mordercza intencja" napisal, ale, ze walnal kupe, to fakt, bo mogl swoja
                > mysl ubrac w jasniejsza, zrozumialsza dla wszystkich forme.
                >
                > krystian71 napisała:
                >
                > > ABE , do cholery, to samo pisalem wczoraj , ja ten watek WIDZIALEM zanim
                > na
                > > osla trafil.
                > > Dana o tym doskonale wie i uporczywie , z premedytacja klamie.
                ----------------------
                wystarczyloby, zeby te kupe kolorowa wstazeczka przepasal i juz byloby sympatyczniej...
                • marouder Jesliby chodzilo o gowno w sreberku, to wiedz 12.07.05, 10:16
                  z_daleka, ze jednako mnie brzydzi tak zapakowane, lub smierdzace, ze tak powiem
                  netto..
                  jednakze, ja sadze, czy raczej mam nadzieje, ze mirmil albo zlosliwie odreagowal
                  permanentny konflikt z danka, albo mu hiszpanskie slonko ujelo co nieco z
                  umijetnosci jezykowych, tak, ze jego wypowiedz mozna bylo odczytac,jak tylko kto
                  chcial..
                  • z_daleka Re: Jesliby chodzilo o gowno w sreberku, to wiedz 12.07.05, 10:22
                    marouder napisał:

> z_daleka, ze jednako mnie brzydzi tak zapakowane, lub smierdzace, ze tak powiem
                    > netto..
                    > jednakze, ja sadze, czy raczej mam nadzieje, ze mirmil albo zlosliwie odreagowa
                    > l
                    > permanentny konflikt z danka, albo mu hiszpanskie slonko ujelo co nieco z
                    > umijetnosci jezykowych, tak, ze jego wypowiedz mozna bylo odczytac,jak tylko kt
                    > o
                    > chcial..
                    -------------------
                    A ja mysle, ze mu sie nieopatrznie wypsnelo ...ale tylko dlatego, ze on tak w gruncie rzeczy
                    mysli...stracil kontrole nad "jezykiem" czyli wypadek przy pracy.
                  • dana33 Re: Jesliby chodzilo o gowno w sreberku, to wiedz 12.07.05, 10:34
                    nu, marudzinski, doceniam twoje proby "zakonczenia konfliktu". ale w wypadku
                    slow "zydzi do gazu" to chyba sam rozumiesz, ze nie ma tu zadnej mozliwosci
                    usprawiedliwienia. gdzies jest przeciez ta czerwona linia, ktorej nie wolno
                    przekraczac. mirmilkowi wolno myslec, co mu sie podoba, i zapewniam cie, ze on
                    wlasnie tak mysli. bardzo, bardzo staral sie nie uzywac niecenzuralnych slow,
                    ale nie przeciez jestesmy doroslymi ludzmi, i zeby kogos obrazic, ponizyc, nie
                    musisz akurat uzywac tych niecenzuralnych. mirmil od lat zamieszcza na forum
                    klamiace posty o zydach i israelu. malo tego, mirmil od lat przekreca i
                    manipuluje postami pozytywnymi o zydach, wszystko jedno kto je napisal.
                    nienawisc to zly doradca, pisalam mu to. mirmil tym razem po prostu stracil
                    opanowanie, wiedzac, ze to co pisalam o arabii to prawda i "wymsknelo" mu sie z
                    zydami do gazu. nie ma na to zadnego, absolutnie zadnego usprawiedliwienia.
                    jesli mirmil mialby troche, nie duzo, troche charakteru, to by natychmiast
                    napisal, ze zaluje ze uzyl tego zwrotu. wiesz, faktu to by nie zmienilo, ale
                    docenilabym to, bo nie latwo jest powiedziec przepraszam, a szczegolnie nie w
                    sytuacji, kiedy mirmil musialby przeprosic zydow. ale mirmil po prostu nabral
                    wody w buzie, czeka az minie tornado i potem zobaczysz, jak bedzie probowal mi
                    dowalic. wcale nie bede zdziwiona, jak siedzi w tym swoim wlasnym archiwum,
                    gdzie ma zakatalogowane wszystkie wypowiedzi zydow na forum, i pisze ogromny
                    post o wszystkich naszych przestepstwach slownych w stosunku do arabow. nu, nie
                    kazdy jest homo sapiens, nie? sa rowniez tacy homo ledwo sapiens....
                    • krystian71 bleee, ale nuudy- mirmil juz to zebral 12.07.05, 10:42
                      na tym watku, ktory kazdy na oslej moze sobie obejrzec.
                      Wszystkie wasze wypowiedzi na temat Arabow, szerzej muzulmanow.
                      Co z nimi zrobic i gdzie ich wyslac.
                      Po co ma jeszcze raz robic to samo.
                      Przeciez admin skasowal ten watek tylko z tego powodu , ze to WY nawolywaliscie
                      do ludobujstwa.
                      Mirmil tylko te wypowiedzi skatalogowal.
                      Ja tez sobie je wydrukowalem, na wieczna pamiatke, by wiedziec czego sie po WAS
                      spodziewac.
                      • z_daleka Re: bleee, bleee, bleee 12.07.05, 11:14

----------------
                        No wlasnie, kazdy moze sprawdzic.
                        Poszedlem na osla i co widze... ze krystek znowu splamiles...jednego slowa prawdy nie ma w tym co
                        piszesz

------
                        krystian71 napisała:

> na tym watku, ktory kazdy na oslej moze sobie obejrzec.
                        > Wszystkie wasze wypowiedzi na temat Arabow, szerzej muzulmanow.
                        > Co z nimi zrobic i gdzie ich wyslac.
                        > Po co ma jeszcze raz robic to samo.
                        > Przeciez admin skasowal ten watek tylko z tego powodu , ze to WY nawolywaliscie
                        >
                        > do ludobujstwa.
                        > Mirmil tylko te wypowiedzi skatalogowal.
                        > Ja tez sobie je wydrukowalem, na wieczna pamiatke, by wiedziec czego sie po WAS
                        >
                        > spodziewac.
                    • marouder ze mirmil bywa lawirantem, ze stosuje podwojna 12.07.05, 10:57
                      optyke przy ocenie tej samej klasy zjawisk, zaleznie od ich autorstwa ferujac
                      ocene negatywna (Zydzi), lub pozytywna (Palestynczycy) za podobny akt, to wiem,
                      nie trzeba mnie przekonywac.
                      ..ze opuszcza forum, gdy mu sie noga poslizgnie na wlasnej, niefortunnej
                      wypowiedzi..toc nie I-szy juz raz raz tak czyni.
                      ..ze potem komasuje w jednym watku wasze cytaty, taka jego "strategiczna" uroda...
                      To, co wyzej napisalem nalezy w koncu do klasyki propagandy i choc chwaly nikomu
                      nie przydaje, to, jako zjawisko nagminne, jest akceptowalne.
                      ..ale w to, ze z NAPRAWDE zla intencja wypowiedzial sie nt gazowania, po prostu
                      nie wierze.
                      Poczekam az wroci, poczekam, moze sam sie wypowie.
                      A jesli nie, zapytam go o to.

dana33 napisała:

> nu, marudzinski, doceniam twoje proby "zakonczenia konfliktu". ale w wypadku
                      > slow "zydzi do gazu" to chyba sam rozumiesz, ze nie ma tu zadnej mozliwosci
                      > usprawiedliwienia. gdzies jest przeciez ta czerwona linia, ktorej nie wolno
                      > przekraczac. mirmilkowi wolno myslec, co mu sie podoba, i zapewniam cie, ze on
                      > wlasnie tak mysli. bardzo, bardzo staral sie nie uzywac niecenzuralnych slow,
                      > ale nie przeciez jestesmy doroslymi ludzmi, i zeby kogos obrazic, ponizyc, nie
                      > musisz akurat uzywac tych niecenzuralnych. mirmil od lat zamieszcza na forum
                      > klamiace posty o zydach i israelu. malo tego, mirmil od lat przekreca i
                      > manipuluje postami pozytywnymi o zydach, wszystko jedno kto je napisal.
                      > nienawisc to zly doradca, pisalam mu to. mirmil tym razem po prostu stracil
                      > opanowanie, wiedzac, ze to co pisalam o arabii to prawda i "wymsknelo" mu sie z
                      >
                      > zydami do gazu. nie ma na to zadnego, absolutnie zadnego usprawiedliwienia.
                      > jesli mirmil mialby troche, nie duzo, troche charakteru, to by natychmiast
                      > napisal, ze zaluje ze uzyl tego zwrotu. wiesz, faktu to by nie zmienilo, ale
                      > docenilabym to, bo nie latwo jest powiedziec przepraszam, a szczegolnie nie w
                      > sytuacji, kiedy mirmil musialby przeprosic zydow. ale mirmil po prostu nabral
                      > wody w buzie, czeka az minie tornado i potem zobaczysz, jak bedzie probowal mi
                      > dowalic. wcale nie bede zdziwiona, jak siedzi w tym swoim wlasnym archiwum,
                      > gdzie ma zakatalogowane wszystkie wypowiedzi zydow na forum, i pisze ogromny
                      > post o wszystkich naszych przestepstwach slownych w stosunku do arabow. nu, nie
                      >
                      > kazdy jest homo sapiens, nie? sa rowniez tacy homo ledwo sapiens....
                      • dana33 Re: ze mirmil bywa lawirantem, ze stosuje podwojn 12.07.05, 11:04
                        alez oczywiscie, marudzinski, zapytaj go o to. ale mozesz tez zapytac mnie, bo
                        znam odpowiedz juz dzisiaj. chyba nie myslisz, ze ci powie prawde, to znaczy ze
                        on tak naprawde mysli, nie? jak ci to odpowie, to ja jestem krolowa
                        angielska... :))))
                        • dana33 do krystianka jeszcze jedno.... 12.07.05, 11:12
                          w tym watku na oslej, gdzie to mirmilek tak zebral nasze wypowiedzi i je
                          zacytowal, nie ma ani jednego slowa w cytatach zydow o wyslaniu muzulmanow na
                          madagaskar. tak ze krystianku i zydzi do gazu i muzulmanie ma madagaskar
                          to "tworczosc" samego mirmilka... badz prosze dokladniejszy w swoich
                          oskarzeniach i cytatach....
                          • krystian71 Re: do krystianka jeszcze jedno.... 12.07.05, 11:28
                            on cytuje tylko tych niby wywazonych, nie tych , ktorzy pod obcymi nickami do
                            palenia meczetow nawoluja
                            "zostana natychmiast odstawieni
                            do kraju swojego pochodzenia, razem z cala rodzina"

to twoje slowa?,czy goscia z daleka :)))

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                            XXXX

Streszcza to dosc dobrze postawe naszych gosci z izraela. Specjalnie wybralem
                            osoby, ktore same siebie prezentuja jako forumowiczow o wywazonych pogladach.
                            Nie cytuje swiezych nickow, ktore otwarcie nawoluja do palenia meczetow, etc.
                            Wole te posty, w ktorych kropelka po kropelce saczy sie mniej lub bardziej
                            zawoalowana propaganda nienawisci.

Mam tez pytanie do madrych glow, ktore zajely sie "rozwiazaniem problemu
                            muzulmanskiego". Gdzie tych ludzi wyslac? Macie juz na oku jakis Madagaskar?
                            • dana33 Re: do krystianka jeszcze jedno.... 12.07.05, 11:36
                              moje, krystianku, moje. ale napisalam o odstawieniu ich do kraju ich
                              pochodzenia a nie o paleniu meczetow...
                              a propos, niektore sa przepiekne, ten w casablance to cudo.
                              • krystian71 Re: do krystianka jeszcze jedno.... 12.07.05, 11:47
                                no wiec o co chodzi?
                                Napisalas o odstawieniu do krajow pochodzenia , czy nie?
                                Radzilas, by sie z tym spieszyc? ( sam pamietam)
                                Mirmil wlasnie tobie, bo nie komu innemu, z tym pie.. z daleka rozmawiac sie
                                nie da, zadal pytanie, czy masz juz na oku jakis Madagaskar?
                                Bo tak sie to wszystko zaczelo i tylko tak ograniczony typ jak ty, nic z
                                historii nie rozumie.
                                Ze najpierw bylo Zydy na Madagaskar, a potem Zydy do gazu.
                                Mirmil, jak napisala ABE , facet o wysokich standartach moralnych , chcial
                                tobie na to zwrocic uwage, swoim IRONICZNYM -POPIERAM.
                                Niestety na idiotke trafil, ktorej sie zdaje, ze umie pomanipulowac , lecz
                                nawet tego nie potrafi.
                                • dana33 Re: do krystianka jeszcze jedno.... 12.07.05, 12:00
                                  krystianku, to ja napisalam o tym odstawieniu, ja, dana 33. a teraz przestan
                                  juz przekrecac slowa mirmila, bo wyraznie napisal:

"Mam tez pytanie do madrych glow, ktore zajely sie "rozwiazaniem problemu
                                  muzulmanskiego". Gdzie tych ludzi wyslac? Macie juz na oku jakis Madagaskar?"

do madrych glow, macie.... to nie bylo tylko do mnie, to bylo do nas, do zydow,
                                  w liczbie mnogiej....

sluchaj krystianek, moze tak juz przestaniesz pisac? zabijesz dwa wroble za
                                  jednym zamachem: a) przestaniesz przekrecac i stawiac sie dluzej w glupiej
                                  sytuacji, b)pozwolisz mi w koncu nie odpowiadac ci. a jako bonus, ten watek
                                  przestanie byc na piewszym miejscu i do chwili, w ktorej dostane te cytaty z
                                  arabii mirmilek bedzie mial spokoj. deal?
                                  • z_daleka Re: do krystianka jeszcze jedno.... 12.07.05, 12:05
                                    dana33 napisała:

> krystianku, to ja napisalam o tym odstawieniu, ja, dana 33. a teraz przestan
                                    > juz przekrecac slowa mirmila, bo wyraznie napisal:
                                    >
                                    > "Mam tez pytanie do madrych glow, ktore zajely sie "rozwiazaniem problemu
                                    > muzulmanskiego". Gdzie tych ludzi wyslac? Macie juz na oku jakis Madagaskar?"
                                    >
                                    > do madrych glow, macie.... to nie bylo tylko do mnie, to bylo do nas, do zydow,
                                    >
                                    > w liczbie mnogiej....
                                    >
                                    > sluchaj krystianek, moze tak juz przestaniesz pisac? zabijesz dwa wroble za
                                    > jednym zamachem: a) przestaniesz przekrecac i stawiac sie dluzej w glupiej
                                    > sytuacji, b)pozwolisz mi w koncu nie odpowiadac ci. a jako bonus, ten watek
                                    > przestanie byc na piewszym miejscu i do chwili, w ktorej dostane te cytaty z
                                    > arabii mirmilek bedzie mial spokoj. deal?
                                    -------------------------
                                    wroble samobojcy. Mirmius i krystek. To brzmi bardzo dobrze.
                                    • krystian71 nooo, i cos jeszcze , biedna forumowa niedojdo? 12.07.05, 12:32
                                      > wroble samobojcy. Mirmius i krystek. To brzmi bardzo dobrze.
                                      • z_daleka Re: nooo, i cos jeszcze , biedna forumowa niedojd 12.07.05, 12:41
                                        krystian71 napisała:

> > wroble samobojcy. Mirmius i krystek. To brzmi bardzo dobrze.

---------------
                                        na dzisiaj wystarczy:))))
                                  • krystian71 Re: do krystianka jeszcze jedno.... 12.07.05, 12:31
                                    chcialabys, zasliniona ropuszko, z tego martwego intelektualnie bagienka, co go
                                    niektorzy Erecem zwa.
                                    Wszystko wam tam wysycha, nie tylko inteligencja.Nawet Morze w zabagniona
                                    kaluze sie zamienia, wiec ja sie nie za bardzo dziwie temu , co ty tu starasz
                                    sie zainsynuowac, i dziecinnie zamanipulowac.
                                    I nie przejmuje sie tym- z klamstwa kazdy na tym forum cie zna.
                                    Co ci przyszlo do glowy, ze przestane pisac i pozwole ci twoim rozdwojonym ,
                                    lepkim , jak u kazdej parchatej ropuchy jezykiem obracac bez kary i
                                    konsekwencji.

Mirmil pisal do" madrych glow"- he,he kretynko , kazdy normalny widzi , ze to
                                    TEZ ironia - to bylo do ciebie, oczywiscie tez do innych zydow , tylko
                                    przyglup potraktowalby to okreslenie z dobrodziejstwem inwentarza,
                                    Coraz gorzej z wami -Dana.
                                    Masz rozdwojenie jazni.Czy to ma jakis zwiazek z tymi dwoma choragiewkami ,
                                    ktore trzepotrza przy twoich antenkach?
                                    • dana33 Re: do krystianka jeszcze jedno.... 12.07.05, 12:58
                                      oj wej, krystianek..... pisalam i tobie tez, ze zlosc to zly doradca.... teaz
                                      mamy czarno na bialym "Mirmil pisal do" madrych glow"- he,he kretynko , kazdy
                                      normalny widzi , ze to TEZ ironia - to bylo do ciebie, oczywiscie tez do innych
                                      zydow"

oczywiscie, krystianku, ze tez do innych zydow.... zydzi do gazu i wszyscy
                                      zydzi to glupcy..... nu, nu, nie dobrze wygladasz z gola d...a krystianku, nie
                                      dobrze....
                                      • krystian71 Re: do krystianka jeszcze jedno.... 12.07.05, 13:09
                                        CHCIALAS COS NAPISAC ? NAPISALAS...
                                        A co chcialas powiedziec ?
                                        • dana33 Re: do krystianka jeszcze jedno.... 12.07.05, 13:12
                                          :)))))
                            • z_daleka Re: do krystianka jeszcze jedno.... 12.07.05, 11:47
                              krystian71 napisała:

> on cytuje tylko tych niby wywazonych, nie tych , ktorzy pod obcymi nickami do
                              > palenia meczetow nawoluja
                              > "zostana natychmiast odstawieni
                              > do kraju swojego pochodzenia, razem z cala rodzina"
                              >
                              > to twoje slowa?,czy goscia z daleka :)))
                              >
                              > XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                              > X
                              > XXXX
                              >
                              > Streszcza to dosc dobrze postawe naszych gosci z izraela. Specjalnie wybralem
                              > osoby, ktore same siebie prezentuja jako forumowiczow o wywazonych pogladach.
                              > Nie cytuje swiezych nickow, ktore otwarcie nawoluja do palenia meczetow, etc.
                              > Wole te posty, w ktorych kropelka po kropelce saczy sie mniej lub bardziej
                              > zawoalowana propaganda nienawisci.
                              >
                              > Mam tez pytanie do madrych glow, ktore zajely sie "rozwiazaniem problemu
                              > muzulmanskiego". Gdzie tych ludzi wyslac? Macie juz na oku jakis Madagaskar?
                              -----------------
                              Zaczynasz nam pomalutku glupiec. Zamiast pytac kto to napisal pofatyguj sie, poszukaj i przyluz...
              • krystian71 Re: Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 10:11
                maruda, nie badz dzieckiem .mirmil sie juz wypowiedzial gdzies na ten temat.Raz.
                Bo ile razy mozesz pisac do kogos, kto zlosliwie twoje slowa przekreca.
                Nie znasz tego uczucia?
                Ja to znam , wiele razy po rozmowach z dana to odczuwalem
                • dana33 Re: Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 10:20
                  krystian, a gdzie to sie mirmil wypowiedzial RAZ na ten temat, bo jak widac
                  przeoczylam, wiec daj link do tego jego postu.... a nuz przeprosil za uzycie
                  tego zwrotu i ja nie mam okazji go pochwalic????

oczywiscie, ze nie przekrecam slow mirmilka, poniewaz je cytuje....

• krystian71 Re: Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 10:36
                    to sa slowa mirmila ze skasowanego watku:

-"Skad wiecie, ze zatrzymacie sie na
                    etapie "Madagaskaru". Skad wiecie, ze nie skusi was mozliwosc "ostatecznego
                    rozwiazania kwestii muzulmanskiej"? Przeciez juz przekroczyliscie pierwsze
                    granice... "

Wiem, zes ty za glupia by zalapac sie o CZYM on pisze- bo on pisze o tym calym
                    waszym chlamie na tym forum, o tych wszystkich nawolujacych do palenia
                    meczetow, wyciagajacych cienkie szyjki i dlugie nosy w kierunku Albionu, by
                    wywachac, czy tam sie juz nie pali.
                    Na razie smutek i rozczarowanie.Jeszcze nie.Jeszcze sie nie pali...
                    Blair pomoc israela odrzucil,arcybiskup glos rozsadku dodal do dyskusji.
                    Kolega z daleka smuci sie na specjalnym watku, ze wszystko zostaje po staremu.
                    Kolega Fredzio nastepne zamachy wieszczy,sle jest w bledzie sadzac, ze WAM to
                    SOJUZNIKOW przysporzy, sadze , ze wrecz przeciwnie.
                    -------------------------------------------------
                    jak mnie juz nuuudzi ten temat zydowski
                    • dana33 Re: Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 10:57
                      to, cos powyzej zacytowal, krystianku, to akurat z jego pierwszego postu, ktory
                      nie zostal skasowany..... mam nadzieje, ze po prostu przeoczyles ten drobny
                      fakt, a nie ze manipulujesz. post, ktory zostal skasowany:

daj spokoj krystian, az brzydza te twoje nieudaczne proby...
                      • krystian71 Re: Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 11:23
                        tak kretynko, kazdy, ja tez sie moge pod tym podpisac.
                        Zydzi do gazu, muzulmanie na Madagaskar, Cyganie do gett, Palestyny za mur,
                        studenci do nauki, literaci do pior,ksieza na Ksiezyc POPIERAM.
                        Tak jak Mirmil, ciezka idiotko
                        • dana33 Re: Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 11:34
                          rozumiem twoj bol, krystianku, i wspolczuje ci....

aaaa, ludobojstwo pisze sie bez u i o z kreska a nie przez dwa u......
                          • krystian71 Re: Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 11:52
                            a co ty z tym ludobojstwem?
                            Jak zwykle na temat...
                            Gdzie o tym pisalem i gdzie byka walnalem?
                            Chcesz na ten temat podyskutowac, ciezka idiotko.
                            Napisz watek, ze Krystian jest za ludobojstwem i holokaustem bo CELOWO ROBI
                            ortograficzne bledy.
                            Z daleka ci watek podbije.
                            • dana33 Re: Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 12:06
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26316242&a=26339543&s=1

a co z tym linkiem do ustosunkowania sie RAZ mirmilka???
                              • krystian71 Re: Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 12:35
                                nu, walnalem blad, znaczy sie do ludobojsta nawoluje, czyz nie tak? Forumowy
                                zaklamancu smierdzacy ubecka prowokacja?
                                • dana33 Re: Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 13:01
                                  krystianek, ja ciebie prosze, przedtem to krecilam glowa ze zdziwienia, a teraz
                                  to juz rozesmialam sie na calego... to przeciez cudenko to zdanie:
                                  "Forumowy zaklamancu smierdzacy ubecka prowokacja?"
                                  w zyciu bym na taka kombinacje nie wpadla.... ale wiesz, nie jestem az tak
                                  skomplikowana.... :))))
                                  • krystian71 Re: Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 13:11
                                    chociaz raz prawde o sobie napisalas,
                                    Ty wcale skomplikowana nie jestes.
                                    Wrecz przeciwnie.Wyjatkowo prostacka

dana33 napisała

.... ale wiesz, nie jestem az tak
                                    > skomplikowana.... :))))
                                    • dana33 Re: Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 13:21
                                      ciuciek, cusik z polskim u ciebie na bakier... prostak moze byc bardzo
                                      skomplikowany, see grzesio... :)))
                                      a jesli chodzi o mnie to ja moge byc tez i prostaczka... zupelnie mi to nie
                                      przeszkadza... :))))
                                      • krystian71 Re: Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 13:24
                                        TO CHYBA TYLKO IU WAS.
                                        W jezyku i doswiadczeniu polskim- prostak to prostak , latwy do rozszyfrowania .
                                        Jak sama nazwa wskazuje.
                                        Jak TY.
                                        • dana33 Re: Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 13:32
                                          nu, sprawdz sobie u ciebie w encyklopedii definicje slowa prostak...
                                          • krystian71 Re: Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 13:36
                                            a czemu? Nie musze...Jest cos takiego , jak potoczne rozumienie slowa.
                                            Ktos taki jak ty, kto innych uwaza za rownych sobie i sadzi,ze kazdy
                                            beznadziejny kit im wcisnie, bo wsrod swoich towarzyszy bez trudu mu sie to
                                            udaje....
                        • z_daleka Re: Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 11:42
                          krystian71 napisała:

> tak kretynko, kazdy, ja tez sie moge pod tym podpisac.
                          > Zydzi do gazu, muzulmanie na Madagaskar, Cyganie do gett, Palestyny za mur,
                          > studenci do nauki, literaci do pior,ksieza na Ksiezyc POPIERAM.
                          > Tak jak Mirmil, ciezka idiotko
                          ------------------------
                          szarza bialego nosorozca, he,he. Bez potrzeby to oficjalne oswiadczenie krystek, nieoficjalnie twoj
                          swiatopoglad jest rownie przejrzysty...
                          • krystian71 Re: Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 11:57
                            jeszcze sie w zalu utulic nie mozesz, ze bialy czlowiek , nie Azjata , w
                            pogromach na muzulmanow nie ruszyl?
                            domow im nie burzy, za drutami nie zamyka, jak sie z was nawet kropekuk
                            nabija, Londynu murem otoczyc nie chce.
                            Rozumiem twoja traume, postaraj sie mocniej.
                            • z_daleka Re: Poczekajmy jednak moze na mirmila 12.07.05, 12:00
                              krystian71 napisała:

> jeszcze sie w zalu utulic nie mozesz, ze bialy czlowiek , nie Azjata , w
                              > pogromach na muzulmanow nie ruszyl?
                              > domow im nie burzy, za drutami nie zamyka, jak sie z was nawet kropekuk
                              > nabija, Londynu murem otoczyc nie chce.
                              > Rozumiem twoja traume, postaraj sie mocniej.
                              -----------------
                              ha, ha, ha
                              • bam_buko dana ,Mirmil cytuje wasze wypowiedzi wiec 12.07.05, 12:21
                                o co ciebie biega??
                                krystian juz po raz ktorys lopata do glowy wam probuje to wlozyc -widac bez
                                skutku.

krystian71 napisała:

> na tym watku, ktory kazdy na oslej moze sobie obejrzec.
                                > Wszystkie wasze wypowiedzi na temat Arabow, szerzej muzulmanow.
                                > Co z nimi zrobic i gdzie ich wyslac.
                                > Po co ma jeszcze raz robic to samo.
                                > Przeciez admin skasowal ten watek tylko z tego powodu , ze to WY
                                nawolywaliscie
                                >
                                > do ludobujstwa.
                                > Mirmil tylko te wypowiedzi skatalogowal

dan
                                • z_daleka Re: dana ,Mirmil cytuje wasze wypowiedzi wiec 12.07.05, 12:29
                                  bam_buko napisał:

> o co ciebie biega??
                                  > krystian juz po raz ktorys lopata do glowy wam probuje to wlozyc -widac bez
                                  > skutku.
                                  ----------------
                                  powninien ta lopata wlasny leb oblozyc...byle mocno.
                                • dana33 Re: dana ,Mirmil cytuje wasze wypowiedzi wiec 12.07.05, 12:29
                                  nie, bambuko, mirmil nie cytuje naszych wypowiedzi, nikt z nas nie mowil ani
                                  zydzi do gazu, ani muzulmanie na madagaskar. a krystian probuje nam wlozyc
                                  lopata do glowy cytaty nie bardzo dokladne.... przeczytaj sobie, idz na osla,
                                  sprawdz, a potem jak uznasz, ze trzeba bronic mirmila, to go bron.
                                  • wojcd kozucho - jak Ci idzie dziś klamanie??? 12.07.05, 12:30

• dana33 Re: kozucho - jak Ci idzie dziś klamanie??? 12.07.05, 12:35
                                      oj wojtus, brakowalo mi ciebie dzisiaj....
                                      co chcesz zlotko dolozyc dzisiaj to tej kupy waszych nedznych prob wybielenia
                                      mirmilka???? masz cos ciekawego? tak? nu, to dawaj tutaj....
                                      • wojcd Re: kozucho - jak Ci idzie dziś klamanie??? 12.07.05, 12:39
                                        dana33 napisała:
                                        > oj wojtus, brakowalo mi ciebie dzisiaj....
                                        > co chcesz zlotko dolozyc dzisiaj to tej kupy waszych nedznych prob
                                        wybielenia mirmilka???? masz cos ciekawego? tak? nu, to dawaj tutaj....
                                        -------------------------------------------------------------------
                                        • marouder Wy, to macie z danka samozaparcie:)Ktory to juz 12.07.05, 12:43
                                          rok sie przerzucacie "klamczuchami"?

wojcd napisał:

> dana33 napisała:
                                          > > oj wojtus, brakowalo mi ciebie dzisiaj....
                                          > > co chcesz zlotko dolozyc dzisiaj to tej kupy waszych nedznych prob
                                          > wybielenia mirmilka???? masz cos ciekawego? tak? nu, to dawaj tutaj....
                                          > -------------------------------------------------------------------
                                          • dana33 Re: Wy, to macie z danka samozaparcie:)Ktory to j 12.07.05, 13:04
                                            z wojtusiem, to dopiero od teraz, marudzinski, a z mirmilkiem to dlugo. tylko
                                            ze on przezywa ale nic nie udawadnia, natomiast ja nie przezywam, tylko mowie
                                            prawde... :)))

a ten krystek, z upiorem wariata, podbija i podbija ten watek.... git, jak tak
                                            chce, to tak bedzie mial...
                                            • krystian71 ten watek bedzie podbijany 12.07.05, 13:13
                                              aby kazdy mogl sie zapoznac z twoja prostacka manipulacja
                                              • z_daleka Re: ten watek bedzie podbijany 12.07.05, 13:17

Bede ci w ty pomagal...wrobelku.
                                                • krystian71 Re: ten watek bedzie podbijany 12.07.05, 13:20
                                                  z gory dzieki.Caly wolny swiat bedzie ci wdzieczny.
                                                  Aha, takich jak ty, Szukszyn nazywal smutnymi dzieciolami
                                        • z_daleka Re: kozucho - jak Ci idzie dziś klamanie??? 12.07.05, 12:45
                                          jeszcze jeden wrobel samobojca...
                                        • dana33 Re: kozucho - jak Ci idzie dziś klamanie??? 12.07.05, 13:02
                                          aaa, ok, to troche dziwne, ale zoll zejn, atakuj dalej...
                                          p.s. te ataki a vista to trafiaja obok, tak ze uwazaj, zebys sie nie zmeczyl...
                                          • wojcd Re: kozucho - jak Ci idzie dziś klamanie??? 12.07.05, 13:15
                                            Ataki a vista stosujecie Wy Kosmici non-stop.
                                            Ja straciłem cierpliwość i teraz też się w to
                                            pobawię.

A co mi tam.
                                            • krystian71 Re: kozucho - jak Ci idzie dziś klamanie??? 12.07.05, 13:18
                                              co ty wojtusiu od paru dni tu za glupoty za przeproszeniem wypisujesz.
                                              • wojcd Re: kozucho - jak Ci idzie dziś klamanie??? 12.07.05, 13:26
                                                krystian71 napisała:
                                                > co ty wojtusiu od paru dni tu za glupoty za przeproszeniem wypisujesz.
                                                ----------------------------------------------------------
                                                • krystian71 he,he - przepraszam cie 12.07.05, 13:32
                                                  cos mi tu nie gralo, bys mogl takie idiotyzmy wypisywac.:)))))))))))))))))
                                            • dana33 Re: kozucho - jak Ci idzie dziś klamanie??? 12.07.05, 13:22
                                              welcome to the club, wojtusiu...
                                              • wojcd Re: kozucho - jak Ci idzie dziś klamanie??? 12.07.05, 13:40
                                                Powiedz mi Kozucho czy Kosmici z Europy Zachodniej
                                                traktują Was ze wschodu jak przygłupów.

Tu nie ma żadnego inteligentnego Kosmity.
                                                • marouder wojtek, prosze, zachowaj sie fair i wpisz autora 12.07.05, 13:46
                                                  do sygnaturki, w koncu maniek gotow cie pozwac, a tak, to tylko tantiemy
                                                  bedziesz chlopakowi placil.

wojcd napisał:

> Powiedz mi Kozucho czy Kosmici z Europy Zachodniej
                                                  > traktują Was ze wschodu jak przygłupów.
                                                  >
                                                  > Tu nie ma żadnego inteligentnego Kosmity.
                                                • krystian71 Re: kozucho - jak Ci idzie dziś klamanie??? 12.07.05, 13:47
                                                  ja tez czekam na takiego juz od roku.
                                                  I nie poddaje sie.
                                                  To, ze TU go nie ma , nie oznacza, ze nie ma go nigdzie:)))
                                                  • wojcd Re: kozucho - jak Ci idzie dziś klamanie??? 12.07.05, 14:06
                                                    krystian71 napisała:
                                                    > ja tez czekam na takiego juz od roku.
                                                    > I nie poddaje sie.
                                                    > To, ze TU go nie ma , nie oznacza, ze nie ma go nigdzie:)))
                                                    ------------------------------------------------------------
                                                  • krystian71 he,he - chcesz powiedziec,ze naiwny???"?nt 12.07.05, 14:20

• bam_buko Re: dana ,Mirmil cytuje wasze wypowiedzi wiec 12.07.05, 13:03
                                    czytalem ten post wczoraj(na oslej rowniez jeszcze raz}
                                    cytuje wiec co mirmil napisal:

"Streszcza to dosc dobrze postawe naszych gosci z izraela. Specjalnie wybralem
                                    osoby, ktore same siebie prezentuja jako forumowiczow o wywazonych pogladach.
                                    Nie cytuje swiezych nickow, ktore otwarcie nawoluja do palenia meczetow, etc.
                                    Wole te posty, w ktorych kropelka po kropelce saczy sie mniej lub bardziej
                                    zawoalowana propaganda nienawisci."

i to jest niestety prawda
                                    ty dana jestes rowniez zadowolona z sytuacji w europie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26286043&a=26325771
                                    .............tam bedzie gorzej niz u nas hehe zartujesz gorzej jak u was to juz
                                    byc nie moze
                                    • dana33 Re: dana ,Mirmil cytuje wasze wypowiedzi wiec 12.07.05, 13:11
                                      mylisz sie na calego, bambuko, nie jestem zadowolona, ostrzegalismy was.
                                      a gorzej niz u nas nie moze byc??? alez juz jest!!!! my mamy juz dluugie
                                      doswiadczenie z tymi zamachami, wiecmy co i jak, bronimy sie.... a ty zobacz,
                                      w 6 dni po zamachu, a anglicy nie maja jeszczde zidentyfikowanych ofiar... w
                                      tym tez mamy wieksze doswiadczenie, u nas to trwa najwyzej 24 godziny i rodziny
                                      nie sa pozostawione w tej strasznej sytuacji, ze nie wiedza, co sie ztalo z ich
                                      bliskimi.... oj bambuko, bambuko.... jak bardzo ciezko przechodzi wam
                                      powiedziec jedno pozytywne slowo o nas... zal mi was ogromnie, biedni ludzie
                                      jestescie...
                                      • bam_buko Re: dana ,Mirmil cytuje wasze wypowiedzi wiec 12.07.05, 13:29
                                        dana33 napisała:

> mylisz sie na calego, bambuko, nie jestem zadowolona, ostrzegalismy was.
                                        > a gorzej niz u nas nie moze byc??? alez juz jest!!!! my mamy juz dluugie
                                        > doswiadczenie z tymi zamachami, wiecmy co i jak, bronimy sie.... a ty
                                        zobacz,
                                        > w 6 dni po zamachu, a anglicy nie maja jeszczde zidentyfikowanych ofiar... w
                                        > tym tez mamy wieksze doswiadczenie, u nas to trwa najwyzej 24 godziny i
                                        rodziny
                                        >
                                        > nie sa pozostawione w tej strasznej sytuacji, ze nie wiedza, co sie ztalo z
                                        ich
                                        >
                                        > bliskimi.... oj bambuko, bambuko.... jak bardzo ciezko przechodzi wam
                                        > powiedziec jedno pozytywne slowo o nas... zal mi was ogromnie, biedni ludzie
                                        > jestescie...

pozytywnie?? dana czy ty naprawde nie zdajesz sobie sprawy ze jesli dojdzie do
                                        III WS to dzieki polityce Izraela i rozpocznie sie ona na BW
                                        Wizja przerazajaca dla calego swiata tylko nie dla przywodzcow izraelskich z
                                        tym bandziorem sharonem na czele.

• dana33 Re: dana ,Mirmil cytuje wasze wypowiedzi wiec 12.07.05, 13:33
                                          masz w glowie dokladnie to co ma w srodku bambus: pustke.
                                    • krystian71 ale fredzio pracuje nad tym 12.07.05, 13:15

• krystian71 bambuczku- ja wiem , ze to jest smieszne 12.07.05, 12:44
                                  te wszystkie moje wysilki, by wypunktowac to , co zgodnie z prawda zostalo
                                  napisane.
                                  Ja wiem, ze ty i kazdy normalny lapie to w lot.
                                  Ale sobie obiecalem, nie poprzestac w staraniach , i nie ustepowac, bo gdzies
                                  tam w latach 50-tych tate i mame szkolenie przeszli w opluwaniu, manipulowaniu
                                  slowami, pisaniu oskarzen, ktore szubienica procentowaly.
                                  Spojrz tylko na to.Gdyby tak ktos za czasow Bermana zglosil donos, ze niejaki
                                  Mirmilek wzywa, by Zydow do gazu poslac.
                                  Jak sadzisz? Jakby to sie skonczylo?
                                  • dana33 Re: bambuczku- ja wiem , ze to jest smieszne 12.07.05, 13:06
                                    ty krystianek, wracaj na ziemie.... ja nic nie donosilam, mirmilek napisal a ja
                                    tylko zacytowalam... sam rozumiesz, ze taka okazja pokazac wam i mirmilkowi co
                                    to za typ nie nadazylaby sie szybko.... ja na to "wypsniecie" mirmilka czekam
                                    juz dlugo.... :)))
                                    • krystian71 a poniewaz sie kieszonkowy ubeczku nie moglas 12.07.05, 13:22
                                      doczekac, spreparowalas to , co wg twojej mialkiej inteligencj nadawalo sie do
                                      spreparowania.

ja na to "wypsniecie" mirmilka czekam
                                      > juz dlugo.... :)))
                                      he,he PAJECZYCA TEKLA
                                  • bam_buko to jest smieszne i zalosne 12.07.05, 13:22
                                    przekrecaja kazda wypowiedz,lza,klamia ,manipuluja w kazdym widza antysemite
                                    kiedy brakuje argumentow
                                    cholera co za narod??
                                    coz jednak od nich wymagac krystian kiedy nawet na premiera sobie wybrali
                                    pospolitego bandziora i morderce..........jablko nie pada daleko od jabloni
                                    • dana33 Re: to jest smieszne i zalosne 12.07.05, 13:24
                                      ciebie do klubu antysemitow wprowadzac nie trzeba, bambusiku, ty w nim masz
                                      swoje stale miejsce...
                                      • z_daleka Re: to jest smieszne i zalosne 12.07.05, 13:34
                                        dana33 napisała:

> ciebie do klubu antysemitow wprowadzac nie trzeba, bambusiku, ty w nim masz
                                        > swoje stale miejsce...
                                        -----------------------
                                        Jak tak dalej pojdzie to wszystkie wroble bedziemy mieli w garsci....
                                        • bam_buko Re: to jest smieszne i zalosne 12.07.05, 13:41
                                          z_daleka napisał:

> dana33 napisała:
                                          >
                                          > > ciebie do klubu antysemitow wprowadzac nie trzeba, bambusiku, ty w nim ma
                                          > sz
                                          > > swoje stale miejsce...
                                          > -----------------------
                                          > Jak tak dalej pojdzie to wszystkie wroble bedziemy mieli w garsci....

ty z daleka najpierw swojego zlap w garsc i trzymaj, za mocno nie sciskaj i
                                          uwazaj zeby jakis arab go nie odstrzelil
                                        • i-love-2-bike Re: to jest smieszne i zalosne 12.07.05, 17:17
                                          z_daleka napisał:

> dana33 napisała:
                                          >
                                          > > ciebie do klubu antysemitow wprowadzac nie trzeba, bambusiku, ty w nim ma
                                          > sz
                                          > > swoje stale miejsce...
                                          > -----------------------
                                          > Jak tak dalej pojdzie to wszystkie wroble bedziemy mieli w garsci....

he,he sis jakas ornitolog sie z ciebie robi,uwazaj bo przyjdzie antos z sempem i
                                          wrobelki odleca,wiadomo sa sprytne i lekkie oraz dobrze dostosowane do
                                          srodowiska. wole juz te wroble niz opasione indyki udajace labedzie.
                                      • bam_buko Re: to jest smieszne i zalosne 12.07.05, 13:35
                                        dana33 napisała:

> ciebie do klubu antysemitow wprowadzac nie trzeba, bambusiku, ty w nim masz
                                        > swoje stale miejsce...

ja wiem dawno mnie tam umiescilas chociaz osobiscie za takiego sie nie uwazam
                                        predzej poczuwam sie do lekkiego rasizmu ale tego nabywa sie po kilku latach
                                        pobytu w USA............niestety
                                        • dana33 Re: to jest smieszne i zalosne 12.07.05, 18:18
                                          bambusiku, zaden antysemita nie uwaza sie za takiego.... i maja murowany
                                          argument: moj najlepsy przyjaciel jest zydem... znana historia....

nie przeszkadza mi antysemita, przeszkadza mi glupi antysemita
                                    • krystian71 Re: to jest smieszne i zalosne 12.07.05, 13:30
                                      Danie musza placic poglowne od kazdego nowego antysemity, spojrz jak pisze, ze
                                      dlugo sie juz zasadzala i dlugo czekala na wypowiedz Mirmilka, az trafi na
                                      taka , ktora sie da zmanipulowac.
                                      Moze jest w potrzebie.Garnek na czulent przecieka, fotel pod jej cielskiem sie
                                      rozjechal.
                                      Trzeba kupic nowy, a to swiezy przyplyw gotowki.
                                      • dana33 Re: to jest smieszne i zalosne 12.07.05, 13:36
                                        cus nie piszesz logicznie, krystianek, jesli musze kupic nowy fotel, to to nie
                                        swiezy przyplyw gotowki, a wlasnie na odwrot, swiezy odplyw gotowki... ale spoko
                                        krystianku, na takie wydatki to ja od rozlupanca wyciagam forse....

nu, oczywiscie, ze czekalam, bo wiedzialam, ze kiedys to nastapi, to regula u
                                        takich jak wy.... ale gdzie manipulowalam? zacytowalam slowo w slowo co bohater
                                        tego watku napisal...

ok, ty podbijaja, krystianku, a ja teraz robie mala przerwe. pozniej wroce i
                                        sprawdze, jak podbijales, napewno bedzie interesujace, jak zwykle to, co
                                        piszesz...
                                        • krystian71 Re: to jest smieszne i zalosne 12.07.05, 13:58
                                          u was wszyscy tacy kretyni i dlatego ciebie do pisania na forum oddelegowali?

krystianek, jesli musze kupic nowy fotel, to to nie
                                          > swiezy przyplyw gotowki, a wlasnie na odwrot, swiezy odplyw gotowki

jesli musisz kupic nowy fotel, to jest ci swiezy PRZYPLYW GOTOWKI NIEZBEDNY.
                                          wiec sie czaisz jak pajeczyca, a jak sie nie da to wypowiedz zmanipulujesz,
                                          zeby tylko pare szakali konto zasililo.
                                          Tylko glupio wyszlo, nie udalo sie, zrobilas z siebie idiotke, co nie bylo
                                          takie trudne.
                                          Gdybym cie nie znal , pomyslal bym -pomylka, kretynka bluessa nie czuje, nie
                                          rozumie polskiej ironii.
                                          Ale ja ciebie znam , ciebie i twoje szmaciarskie i smieciowate zagrywki.
                                          Jak napisal bambyko powyzej-nie mozna sie dziwic.
                                          Kraj w ktorym rzadzi zbrodniarz, sam musi byc zatechlym i smierdzacym zsypem.
    • marouder a wszystko zaczelo sie od moze niezbyt fortunnej, 12.07.05, 13:33
      ale pewnie bez zlej woli uczynionej, wypowiedzi mirmilka, w ktorej, jak zapewnia
      krystian, mirmil-bohater watku, chcial w skrotowy i nadto uproszczony sposob
      pokazac mechanizm i dynamike dzialania nazistowskich hasel...
      • krystian71 Re: a wszystko zaczelo sie od moze niezbyt fortun 12.07.05, 14:02
        maruderku, dla prostakow, tylko absolutnie uproszczona wersja dociera.
        I nie ludz sie , ze nie dotarla.
        Stad ten nagly atak i to przekrecanie slow.
        Zeby kilimkiem w oczy rzucic i zaciemnic , co sie na tym forum od paru dni
        wypisuje.
        Nie badz naiwny.
        • dana33 Re: a wszystko zaczelo sie od moze niezbyt fortun 12.07.05, 18:20
          nu, krystianku, ladnie podbijales watek, mam co czytac...
          atak wcale nie byl nagly, mirmilek mogl sie czegos takiego spodziewac, bo 2
          dniach nagonki na mnie w sprawie www.arabia.pl....
          widzisz, krystianku, ja sie nie daje bic, ja oddaje spowrotem...
      • migselv Re: a wszystko zaczelo sie od moze niezbyt fortun 12.07.05, 15:45
        marouder napisał:

> ale pewnie bez zlej woli uczynionej, wypowiedzi mirmilka, w ktorej, jak
        zapewni a
        > krystian, mirmil-bohater watku, chcial w skrotowy i nadto uproszczony sposob
        > pokazac mechanizm i dynamike dzialania nazistowskich hasel...

------------------
        ???????????

Od kilku (2-ch) tygodni obserwuje wypowiedzi mirmilka. Zdenerwowala (delikatnie
        mowiac) mnie jego wypowiedz o Hitlerze. Wypowiedz, gdzie wyraza szacunek do
        tego zbrodniarza. W owym watku rownierz miales "watpliwosci". Zapytales go (o
        ile dobrze pamietam), czy potwierdza swoja wypowiedz.

Watek o jakim obecnie mowa, takze czytalem i zwrocilem uwage na tytul
        wpisu "Re: zydow do Gazu, Muslims na Madagaskar-POPIERAM". Zaskoczylo mnie
        dodane "Re.", mimoze nie bylo uprzednio wpisu z takim tytulem.
        W moich oczach jest SWIADOMA manipulacja.
        • marouder post oryginalny usunela kropka 12.07.05, 15:53
          (bodaj nawet na prosbe mirmila) autorem byl niejaki wojo11111, mirmil na niego
          odpowiedzial..ot i wszystko. Manipulacji dopuscila sie Danka.
          Co do postow nt. szacunku w obliczu smierci, zdania nie zmienilem, Hitler nie
          byl go godzien! W dalszym ciagu nie pojmuje postawy mirmila w tej sprawie, jest
          mi obca etycznie i odstreczajaca emocjonalnie!

migselv napisał:

> marouder napisał:
          >
          > > ale pewnie bez zlej woli uczynionej, wypowiedzi mirmilka, w ktorej, jak
          > zapewni a
          > > krystian, mirmil-bohater watku, chcial w skrotowy i nadto uproszczony spo
          > sob
          > > pokazac mechanizm i dynamike dzialania nazistowskich hasel...
          >
          > ------------------
          > ???????????
          >
          > Od kilku (2-ch) tygodni obserwuje wypowiedzi mirmilka. Zdenerwowala (delikatnie
          >
          > mowiac) mnie jego wypowiedz o Hitlerze. Wypowiedz, gdzie wyraza szacunek do
          > tego zbrodniarza. W owym watku rownierz miales "watpliwosci". Zapytales go (o
          > ile dobrze pamietam), czy potwierdza swoja wypowiedz.
          >
          > Watek o jakim obecnie mowa, takze czytalem i zwrocilem uwage na tytul
          > wpisu "Re: zydow do Gazu, Muslims na Madagaskar-POPIERAM". Zaskoczylo mnie
          > dodane "Re.", mimoze nie bylo uprzednio wpisu z takim tytulem.
          > W moich oczach jest SWIADOMA manipulacja.
          • dana33 Re: post oryginalny usunela kropka 12.07.05, 18:26
            wow, marudzinski, jaka zmiana pozycji......

w tym watku nie bylo absolutnie zadnego wpisu woja. watek rozpoczal mirmil i
            rozpoczal go tak jak go rozpoczal.
    • wojcd EUREKA - wiem co się dzieje z Mirmilkiem 12.07.05, 13:37
      Znalazł tę izraelską część co to żaden komputer
      bez niej nie działa.
      • z_daleka Re: EUREKA - wiem co się dzieje z Mirmilkiem 12.07.05, 13:41
        wojcd napisał:

> Znalazł tę izraelską część co to żaden komputer
        > bez niej nie działa.
        --------------------
        To nielogiczne co piszesz wojtek...raczej zgubil...gdyby znalaz to by pisal...myslec, myslec do cholery!
        • dana33 Re: EUREKA - wiem co się dzieje z Mirmilkiem 12.07.05, 18:18
          ale sie usmialam, z daleka.... ta wscieklosc zacmiewa im juz resztki rozumu...
          • wojcd co nowego Klamczuszko nam powiesz??? 12.07.05, 18:36

• marouder i co, chodzi teraz po sklepach i hurtowniach i 12.07.05, 13:41
        i szuka takiej samej, tylko, ze palestynskiej...eee, to czlowiek moze zycie na
        te poszukiwania poswiecic..szkoda go:(

wojcd napisał:

> Znalazł tę izraelską część co to żaden komputer
        > bez niej nie działa.
        >
      • krystian71 MASZ NA MYSLI TEN K A B E L 12.07.05, 14:04
        co siedzi w kontakcie.
        Indeed, to israelska specjalnosc.
        • wojcd Re: MASZ NA MYSLI TEN K A B E L 12.07.05, 14:10
          Teraz boję się odkurzać komputera bo może też znajdę
          jakąś część co to bez niej komputer ani mru mru.

Będę jak Mirmilek ganiał po sklepach i hurtowniach
          by kupić to co trzeba.
          • antek_cukierman Potępiasz bandycki zamach 12.07.05, 14:13
            na Londyn, filozofie?
          • krystian71 Re: MASZ NA MYSLI TEN K A B E L 12.07.05, 14:22
            kiedys sie mowilo: " kable nalezy ucinac przy kontakcie"
            Ale to bylo dawno, jesli chodzi o komputer -nie radze...:))))
        • antek_cukierman Buldog, 12.07.05, 14:12
          postrach trójmiejskich plaż. Wbił się kłami w klawiaturę, popuścić nie chce.
          Pavulonu mu potrzeba, bo na rozum za wcześnie.
          • i-love-2-bike Re: Buldog, 12.07.05, 17:15
            antek_cukierman napisał:

> postrach trójmiejskich plaż. Wbił się kłami w klawiaturę, popuścić nie chce.
            > Pavulonu mu potrzeba, bo na rozum za wcześnie.

no a w twoim przypadku za pozno,zcukrzyl sie.
            • antek_cukierman Scukrzył. 12.07.05, 18:03
              Przez "z" piszemy np. - no, wiesz - "to shit in one's trousers".

Tradycyjne pozdrowienia od Babci Pimpusiowej

Dwie durne myszy były dumne niesłychanie,
              Że je kocur zaprosił do siebie na śniadanie.
              Jakoż było śniadanie; kocur dwakroć mlasnął,
              Zjadł obie, ziewnął, pi.erdnął i z powrotem zasnął.

Pozdrów PP Filozofa W. i Trójmiejskiego K.

• i-love-2-bike Re: Scukrzył. 12.07.05, 18:12
                antek_cukierman napisał:

> Przez "z" piszemy np. - no, wiesz - "to shit in one's trousers".
                >
                >
                > Tradycyjne pozdrowienia od Babci Pimpusiowej
                >
                > Dwie durne myszy były dumne niesłychanie,
                > Że je kocur zaprosił do siebie na śniadanie.
                > Jakoż było śniadanie; kocur dwakroć mlasnął,
                > Zjadł obie, ziewnął, pi.erdnął i z powrotem zasnął.
                >
                > Pozdrów PP Filozofa W. i Trójmiejskiego K.
                >

zcukrzul,czy scukrzyl antos jesli o ciebie chodzi to wsio ryba. mam nadzieje,ze
                poprawiasz i nasza dancie,ta byki wali jak u know what and where cukrzyku.
                • antek_cukierman No właśnie 12.07.05, 18:19
                  Ta "wsio ryba". Od tego twoja logorea. Zraczkosłowie, gdybyś nie rozumiała.
                  • i-love-2-bike Re: No właśnie 12.07.05, 18:32
                    antek_cukierman napisał:

> Ta "wsio ryba". Od tego twoja logorea. Zraczkosłowie, gdybyś nie rozumiała.

mowisz o danci cukrzyku?
    • mirmilek Re: co wymyslisz teraz, mirmilku??? 12.07.05, 14:17
      Nic nie musze wymyslac, moge tylko powtorzyc moj watek i dodac odpowiedz na
      falszywe oskarzenia, ktore tam dopisalas.

przykro mi, ze wszedlem wczesniej na forum, ale (niestety) pracuje.
      • krystian71 chyba nie musisz, golym okiem widac 12.07.05, 14:24
        i dodac odpowiedz na
        > falszywe oskarzenia, ktore tam dopisalas.
        >
      • dana33 Re: co wymyslisz teraz, mirmilku??? 12.07.05, 18:22
        nu, brawo, mirmilku, to sie nazywa mezczyzna z jajami: gotow stac przy swoim
        watku pod tytulem zydzi do gazu muzulmanie na madagaskar... jeszcze raz brawo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka