ubersztumperumper 12.07.05, 18:15 Ach ci palestyńczycy,jak oni kochają pokój... widać pare miesięcy bez mordowania i już tracą sens życia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin120 Re: Zamach samobójczy w Izraelu 12.07.05, 18:17 Pewnie ceny w tym centrum handlowym byly za wysokie Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: Zamach samobójczy w Izraelu 12.07.05, 18:19 To jest żart nie na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
maciekkkk [...] 13.07.05, 06:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka w odwecie zaatakowali palestyński posterunek 13.07.05, 06:15 i zabili Palestyńczyka - ale o tym nie piszą Odpowiedz Link Zgłoś
london_calling Re: Zamach samobójczy w Izraelu 12.07.05, 18:26 hahaha. ...bardzo smieszne....dlugo nad tym myslales...? Odpowiedz Link Zgłoś
d.j [...] 12.07.05, 21:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 [...] 12.07.05, 21:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ggross [...] 12.07.05, 21:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tbaus Re: Zamach samobójczy w Izraelu 13.07.05, 02:41 Palestynczycy bronia sie przed mordercza agresja zydow Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Teroryści islanscy 12.07.05, 18:17 Czym różni się krew żydowska,od brytyjskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin120 Re: Teroryści islanscy 12.07.05, 18:37 Niczym sie nie rozni, tylko ze izrael jest ze tak powiem "przyzwyczajony" do tego typu zachowan "braci palestynczykow". Wspolczuje rodzina ofiar. I tak na dobra sprawe to kazdy fanatyk powinien byc odizolowany nie zaleznie czy wyznaje islam chrzescijanstwo czy wierzy drzewa. Fanatycy wszelkiej masci czynia nasz swiat niebezpiecznym Odpowiedz Link Zgłoś
mnietek_wierzbicki Re: Teroryści islanscy 12.07.05, 20:16 Masz racje! Ten bandyta Sharon niedlugo skonczy mur i sie odizoluje sam. Odpowiedz Link Zgłoś
zyta17 Re: Teroryści islanscy 12.07.05, 20:50 tym samym co krew arabska od angielskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
kygel2 Poco rozmowy z mordercami !!! 12.07.05, 18:19 Poco Izrael z tymi mordercami rozmawia i idzie na ustepstwa.Ci zawsze beda mordowac bo ich religijni przywodcy maca im muzgi i wola by byla ciagle wojno bo oni boja sie pokoju,boja sie bo mogli by swoja wladze stracic.Dlatego Izrael powinien w dalszym ciagu likfidowac tych morderczych przywodcow to moze kiedys tam bedzie spokojnie.Z wroga pokojowi religia rozmowami niewygrasz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arri435 Re: Poco rozmowy z mordercami !!! 12.07.05, 18:23 tia.....mam tylko nadzieję że nie jesteś polakiem bo twoja pisownia woła o pomstę do nieba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
arri435 Re: Niebylem i niejestem-aco to ma wspolnego z te 12.07.05, 18:29 nic, w zasadzie to nic! pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kygel2 Ale jestem dumny ze pomimowszystkiego zrozumiales! 12.07.05, 18:39 Co pisze-pozdrawiam !! Odpowiedz Link Zgłoś
arri435 Re: Ale jestem dumny ze pomimowszystkiego zrozumi 12.07.05, 18:43 zrozumiałem, zrozumialem. dobrze jest :-). trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietek_wierzbicki [...] 12.07.05, 20:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gozin Polityką terrorystów jest wygnanie Izraela 12.07.05, 18:26 więc nie mogą iść na ustępstwa, chyba ze Izrael zgodziłby się przenieść gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
zyta17 Re: Poco rozmowy z mordercami !!! 12.07.05, 20:53 zycze ci , aby tobie ktos odebral dom i wygnal do obozu dla uchodzcow, a potem przy byle okazji traktowal cie jak szmate.... widzialam na ten temat programy robione przez Izraelczykow, ktorzy przeciwni sa okupacjii, sami nakrecaja sprezynke i czynia z ludzi terorystow. Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Zamknieto im mozliwosci w Darfurze 12.07.05, 18:24 w Libanie sie im do ich nazi-islamskiego t---a leje, to wrocili do Israela ,bo tam ich "wielkie" wyczyny, tak przez europejska lewice uwielbiane sa. Odpowiedz Link Zgłoś
kygel2 b-52-wylazla z ciebie ta twoja islamska krew !!! 12.07.05, 18:28 Albo ta komunistyczna,bo ci ici niczym sie nieroznia w mordowaniu wolnosci i pokoju.!! Odpowiedz Link Zgłoś
arri435 Re: IZRAEL- SIEDLISKO BANDZIOROW Z CALEGO SWIATA 12.07.05, 18:32 o, to dla mnie nowość, możesz powiedzieć o kim konkretnie mówisz? o jakich przestępcach? Odpowiedz Link Zgłoś
b-52 Re: IZRAEL- SIEDLISKO BANDZIOROW Z CALEGO SWIATA 12.07.05, 18:40 Z wlasnego podworka Gasiorowski,Bagsik. Od sasiadow Bierezowski,Gusinski. Jeszcze ten masowy morderca Morel i wielu ,wielu innych zbirow . Odpowiedz Link Zgłoś
kygel2 To twoim zdaniem trzeba teraz wszystkich wybic !! 12.07.05, 18:43 A co z twoimi czerwonymi mordercami ciagle zyjacych na wolnosci w polsce.To trzeba twoim zdaniem tez wszystkich polakow wybic ??? Odpowiedz Link Zgłoś
b-52 [...] 12.07.05, 18:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
heniek18 Re: IZRAEL- SIEDLISKO BANDZIOROW Z CALEGO SWIATA 12.07.05, 19:33 Gasiorowski i Bagsik to mordercy? A moze Bierezowski i Gusinski? Kogo zamordowali? Natomiast stwierdzenie, ze >wszyscy czerwoni mordercy siedza w Izraelu jest o tyle nonsensowne, ze nie sadze, zeby np. wszyscy mordercy z NKWD i KGB (wlacznie z tymi, ktorzy moze jeszcze zyja z ekipy katynskiej) siedzieli w Izraelu, siedza w zupelnie innym kraju i o tym dobrze wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
b-52 Re: IZRAEL- SIEDLISKO BANDZIOROW Z CALEGO SWIATA 12.07.05, 19:48 Jeden mial pecha ! Trocki ! Za wczesnie sie wyrwal ze swoimi ideami ! W Meksyku bylo za goraco i skonczyl z hakiem lodowym w glowie ! Jozef ,ty potrafiles ich powstrzymac ! Putka nie jest gorszy ! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietek_wierzbicki Re: IZRAEL- SIEDLISKO BANDZIOROW Z CALEGO SWIATA 12.07.05, 20:06 Marks, Jezow, Beria, Rozanski, Swiatlo, Romkowski, Morel, Brysztygierow, i inne zydki z MBP, itd, itd., itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietek_wierzbicki Re: IZRAEL- SIEDLISKO BANDZIOROW Z CALEGO SWIATA 12.07.05, 20:03 Marks, Jezow, Beria, Rozanski, Swiatlo, Romkowski, Morel, Brysztygierow, i inne zydki z MBP, itd, itd., itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kilpikonna Re: IZRAEL- SIEDLISKO BANDZIOROW Z CALEGO SWIATA 13.07.05, 08:43 mnietek_wierzbicki napisał: > Marks, Jezow, Beria, Rozanski, Swiatlo, Romkowski, Morel, Brysztygierow, i inne > zydki z MBP, itd, itd., itd. Hę? Marks, Jeżow i Beria mieli coś wspólnego z Izraelem? Pogratulować erudycji. Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Walczą jak powstańcy warszawscy 12.07.05, 18:47 Ci bandyci islamscy mają w genach chęć zabijania wszystkiego co inne niż oni. Porywanie samolotów, porywanie ludzi, skrytobójcze mordy, i te ulubione - wysadzanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Walczą jak powstańcy warszawscy 12.07.05, 19:07 chris12 napisał: > Ci bandyci islamscy mają w genach chęć zabijania wszystkiego co inne niż oni. > Porywanie samolotów, porywanie ludzi, skrytobójcze mordy, i te ulubione - > wysadzanie się. Moglbys mi wyjasnic, w kontekscie swojej wypowiedzi, "humanitarne bombardowania". Chodzi mi o to (aby nie wpasc w bloto) widzenie zla w jednym miejscu, jest patologia. Sa skutki (tak jak picia wodki - wszyscy pijacy to zboczency?) i przyczyny. Prawdy ogolne sa malo wartosciowe. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: W KORANIE NAWOŁYWANIE DO MORDU 12.07.05, 21:56 W koranie można bez trudu odnależć wersety nawołujące do nawracania niewiernych zydów chrześćijan siłą,albo nas zabiją,albo nawrócą nie ma innego wyjścia żyliśmy żydami przez wieki i niemieliśmy tego problenu.Islamiśći chcą być męczenikami zabijając niewiernych bo czeka ich nagroda raj kobitki,woda,owoce. Nienawidzą nas,bo mamy raj już teraz,a oni są w średniowieczu.Jeśli chodzi o Zydów to bardzo im współczuję.Marks,Lenin itd,ale i JEZUS,APOSTOŁOWIE MARYJA. Skreśl żydów,półzydów z encyklopedii kto zostanie,Czy znasz jakiegoś Zydo osobiście?,bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: TERORYŚCI KORAN 12.07.05, 21:57 W koranie można bez trudu odnależć wersety nawołujące do nawracania niewiernych zydów chrześćijan siłą,albo nas zabiją,albo nawrócą nie ma innego wyjścia żyliśmy żydami przez wieki i niemieliśmy tego problenu.Islamiśći chcą być męczenikami zabijając niewiernych bo czeka ich nagroda raj kobitki,woda,owoce. Nienawidzą nas,bo mamy raj już teraz,a oni są w średniowieczu.Jeśli chodzi o Zydów to bardzo im współczuję.Marks,Lenin itd,ale i JEZUS,APOSTOŁOWIE MARYJA. Skreśl żydów,półzydów z encyklopedii kto zostanie,Czy znasz jakiegoś Zydo osobiście?,bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
henricus Re: Zamach samobójczy w Izraelu 12.07.05, 18:59 uwazam, ze wszyscy samobojczy mordercy powinni sie gdzies na pustyni wspolnie w powietrze wysadzic ! Odpowiedz Link Zgłoś
zaplutek Re: Zamach samobójczy w Izraelu 12.07.05, 19:14 tu nie chodzi o izrael, to powolna terrorysyczna kolonizacja swiata poprzez terror dzihadu. niewazne czy to izrael, londyn czy madryt, wszyscy nie- muzulmanie jestesmy w niebezpieczenstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
koegel dlatego powinnismy wyczyscic Europe z tej zarazy!! 12.07.05, 19:22 A nagranicy Izraelskiej pomoc Izraelowi wybudowac jeszcze wiekszy mor,bez jakichkolwiek bram !! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin120 Re: dlatego powinnismy wyczyscic Europe z tej zar 12.07.05, 19:57 Niczego sie nie nauczyles z historii? Zaden mur nikogo nie zabezpieczy na dluzsza mete to juz lepiej eliminowac terorystow wszedzie gdzie to jest mozliwe bez zbednych pie..typu sad i proces. Odpowiedz Link Zgłoś
b-52 [...] 12.07.05, 20:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasbo Re: Zamach samobójczy w Izraelu 12.07.05, 20:10 A jak ci biedni ludzie mają walczyć z cholernym Izraelem? W końcu zaborca... My postępowaliśmy podobnie 60 lat temu. Niech żyje wolna Palestyna ! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: PALESTYNYK-TERORYSTA 12.07.05, 22:34 lukasbo napisał: > A jak ci biedni ludzie mają walczyć z cholernym Izraelem? W końcu zaborca... My > > postępowaliśmy podobnie 60 lat temu. Niech żyje wolna Palestyna ! Nie są biedni,chyba że myślisz ze zacofani,cała Europa im pomaga GDZIE SA TE PIENIĄDZE!na co zostały wydane na szkoły.szpitale?CZY WYBUDOWANO MIESZKANIA?.kto je ukradł?Kupiono materiały wybuchowe,odszkodowanie dla rodziny męczenika,a resztę ukradziono. Wczesniej byli tam ZYDZI Odpowiedz Link Zgłoś
lukasbo Re: PALESTYNYK-TERORYSTA 12.07.05, 23:30 taa... a na zachodzie Polski i Śląsku Germanie..., że o Słowianach Łużyckich nie wspomnę...oddajmy im ziemię... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietek_wierzbicki Re: PALESTYNYK-TERORYSTA 12.07.05, 23:43 To wyprawy krzyzowe byly przeciwko zydom? Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Re: Zamach samobójczy w Izraelu 12.07.05, 20:26 Jestesmy w stanie wojennym z Arabami( Araby nas napadly i nie tylko w roku 1947 ale duzo razy wczesniej) i trzeba sie wszystkiego spodziewac, ale dziekujac Sharonowi i jego polityce, nasze straty sie dziesiec razy zmiejszyly. Odpowiedz Link Zgłoś
b-52 [...] 12.07.05, 20:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietek_wierzbicki Re: Zamach samobójczy w Izraelu 12.07.05, 23:37 I dzieki murowi Sharona niedlugo bedziecie mieszkac w rezerwacie. Hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 Re: Zamach samobójczy w Izraelu 12.07.05, 20:52 Czytam te wszystkie posty dotyczacego tematu i trudno uwierzyc,ze az taka wielka milosc plynie z wielu postow do Izraela. Bo z tej wielkiej milosci to nawet zdrobniale sie niektorzy wyslawjaja-zydki, czyli dzieci, koteczki,milutkie,o,o,o,o,! pochwalam te zmiane,dalej tak koledzy,a na rekach bedziecie nosic tych malenkich zydkow,moze i calowac bedziecie,no bo przeciez to sa malenkie Jezuski,no nie? Ale,co do wybuchu w Natanii w Izraelu,to i tak nic nie pomoze,jest to ten sam terror jaki byl w Hiszpanii, i jaki byl w Londynie,wszyscy oni, terorysci, maja jeden cel, zawladnac Europa i Skandynawia,jak nie wierzycie to sie przekonacie,ale bedzie za pozno. Obudzcie sie,7 milionow islamistow w Francji,4 miliony w Niemczech, ponad milion w Szwecji,dolaczcie Denemark,Finlandie,Belgie,Norwegie,Anglie, Polske,i pozostale, jest to armia rezerwy islamu w Europie,czekaja tylko na znak, a krew sie poleje jak woda. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietek_wierzbicki Re: Zamach samobójczy w Izraelu 12.07.05, 23:53 No ale ze Skandynawia ze nie jest czescia Europy to juz przesadziles Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Zamach samobójczy w Izraelu 12.07.05, 20:52 ubersztumperumper napisał: > Ach ci palestyńczycy,jak oni kochają pokój... widać pare miesięcy bez > mordowania i już tracą sens życia ZYDZI CZYM PREDZEJ POWINNI SKONCZYC BUDOWE MURU, WYGONIC Z IZRAELA WSZYSTKICH NIEKOSZERNYCH, ZAMKNAC BRAMY, POSTAWIC STRAZE I ZYC W SWOIM WLASNYM WYSNIONYM ,SPOKOJNYM RAJU....INNI W TAKIEJ SYTUACJI TO PEWNIE DARUJA IM ZAGRABIONE TERENY. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re:Zagrożenie 12.07.05, 22:15 W Unii Europejskiej mamy około 20 mln muzułmanów wraz z nawróconyni Liczka ta będzie rosnąć błyskawicznie,przyrost naturalny,przybycie nowych,Społeczeństwo nie integruj się Muzułmanie czują się coraz bardziej sfrustrowani,nie asymilują się,coraz częściej będą podkreślac swoją odrębność.Denerwują ich krzyże,są więc usuwane.obraziła ich pisarka włoska Oriany Fallaci,ma sprawę przed sądem,nie podaba im się rząd wpływają na wybory-Hiszpania 2004. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re:CO DALEJ EUROPO 12.07.05, 22:16 W Unii Europejskiej mamy około 20 mln muzułmanów wraz z nawróconyni Liczka ta będzie rosnąć błyskawicznie,przyrost naturalny,przybycie nowych,Społeczeństwo nie integruj się Muzułmanie czują się coraz bardziej sfrustrowani,nie asymilują się,coraz częściej będą podkreślac swoją odrębność.Denerwują ich krzyże,są więc usuwane.obraziła ich pisarka włoska Oriany Fallaci,ma sprawę przed sądem,nie podaba im się rząd wpływają na wybory-Hiszpania 2004. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin120 Re:CO DALEJ EUROPO 12.07.05, 22:20 obserwator999 napisała: > W Unii Europejskiej mamy około 20 mln muzułmanów wraz z nawróconyni Liczka ta > będzie rosnąć błyskawicznie,przyrost naturalny,przybycie nowych,Społeczeństwo > nie integruj się Muzułmanie czują się coraz bardziej sfrustrowani,nie asymilują > > się,coraz częściej będą podkreślac swoją odrębność.Denerwują ich krzyże,są więc > > usuwane.obraziła ich pisarka włoska Oriany Fallaci,ma sprawę przed sądem,nie > podaba im się rząd wpływają na wybory-Hiszpania 2004. Ok. jest problem w europie co wiec proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re:CO DALEJ EUROPO 12.07.05, 22:45 Jedna żona w wieku nie 14 ale 18lat.Szkoła.Cofnąc zapomogi,w przypadku złamania prawa poważne wykroczenie ekstradycia,z zakazem wjazdu .Nie jestem chrześcijanką,ale czuję szacunek do tej wiary i myślę ze Europa powinna wrócić do swojej tradycji,korzeni,Spełnianie żądan muzułmanów wzmacna ich wojowniczość.To jest problem poważny.Jesteśmy coraż starsi,słabszy oni wprost przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re:CO DALEJ EUROPO 12.07.05, 22:50 obserwator999 napisała: > Jedna żona w wieku nie 14 ale 18lat.Szkoła.Cofnąc zapomogi,w przypadku złamania > > prawa poważne wykroczenie ekstradycia,z zakazem wjazdu .Nie jestem > chrześcijanką,ale czuję szacunek do tej wiary i myślę ze Europa powinna wrócić > do swojej tradycji,korzeni,Spełnianie żądan muzułmanów wzmacna ich > wojowniczość.To jest problem poważny.Jesteśmy coraż starsi,słabszy oni wprost > przeciwnie. Czy tak samo nalezy traktowac przybyszy do Europy z krego innych wyznan? Czy uwazasz, ze to ma byc prawo specjalnie dla muzulmanow? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re:CO DALEJ EUROPO 12.07.05, 23:02 Tak,w cywilizowanych krajach kobieta,wychodzi za mąż,a nie dziewczynka.Europa jest na bardzo "socjalistuczna."opiekuncza i dlatego nie dogoniny USA nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re:CO DALEJ EUROPO 12.07.05, 23:46 A w czym nalezy USA doganiac i dlaczego? Poza tym, co kraj to obyczaj. Sam nie jestem zwolennikiem, aby dzieci sie zenily czy wychodzily za maz, ale na pewno Islam nie jest jedyna kultura w ktorej ma to miejsce. I jak to sie ma do terroryzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re:CO DALEJ EUROPO 12.07.05, 23:47 gspnstr napisał: > A w czym nalezy USA doganiac i dlaczego? > > Poza tym, co kraj to obyczaj. Sam nie jestem zwolennikiem, aby dzieci sie zenil > y > czy wychodzily za maz, ale na pewno Islam nie jest jedyna kultura w ktorej ma t > o > miejsce. I jak to sie ma do terroryzmu? absolutnie nie ,robia to zydzi,czy nawet w usa mormoni,ale nie wiedzialam,ze oni tez terrorysci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietek_wierzbicki Re:CO DALEJ EUROPO 12.07.05, 23:49 Jak by ci obiecali kilkadziesiat dziewic po wybuchowej smierci to bys z pielucha na d..pie i bomba u pasa do zatloczonego autobusu w Tel-avivie lecial Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re:CO DALEJ EUROPO 13.07.05, 00:02 > Jak by ci obiecali kilkadziesiat dziewic po wybuchowej smierci to bys z > pielucha na d..pie i bomba u pasa do zatloczonego autobusu w Tel-avivie lecial Nie lecialbym. W ogole z tymi dziewicami to wielka przesada. Jedna czy dwie dla odmiany, ale przy dziesiatej gwarantuje ze kazdy, Arab czy nie Arab, bedzie blagal o profesjonalistke :o))) Zarty zartami, ale nadal nie widze ziazku miedzy tradycja zaslubiania mlodych nastolatkow (jeszcze raz zaznaczam, nie popieram - ale nasza krolowa Jadwiga tez miala chyba 12 lat) a terroryzmem. Czy jest tu jakis ciag przyczynowo skutkowy ze tak sie tego czepiacie w tym kontekscie? A propos, jak zauwazono powyzej, w gminach zydowskich w USA jest to proceder dosc czesty. Nie sa to sluby uznawane w swietle prawa, ale fakt pozostaje faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re:CO DALEJ EUROPO 13.07.05, 00:08 mnietek_wierzbicki napisał: > Jak by ci obiecali kilkadziesiat dziewic po wybuchowej smierci to bys z > pielucha na d..pie i bomba u pasa do zatloczonego autobusu w Tel-avivie lecial > Zastanawia mnie to ze one są wieszne dziewice.Allach nie poskładał ich w całkowicie? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re:CO DALEJ EUROPO 12.07.05, 23:56 Wymień w której mażna wychodzić za mąż w wieku 14 latIndie.Afryka i jak na tym wychodzą.Jesteśmy w Europie i to Oni powinni się dostosować nie odwrotnie! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re:CO DALEJ EUROPO 13.07.05, 00:02 gspnstr napisał: > A w czym nalezy USA doganiac i dlaczego? > > Poza tym, co kraj to obyczaj. Sam nie jestem zwolennikiem, aby dzieci sie zenil > y > czy wychodzily za maz, ale na pewno Islam nie jest jedyna kultura w ktorej ma t > o > miejsce. I jak to sie ma do terroryzmu? Islam wojujący czytaj inne moje odpowiedzi.Co do USA to mam wątpliwośći zagalopowałam się jestem ekologiem i nie podoba mi sie postawa Stanów w wielu sprawach Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re:CO DALEJ EUROPO 13.07.05, 00:09 > Co do USA to mam wątpliwośći > zagalopowałam się jestem ekologiem i nie podoba mi sie postawa Stanów w wielu > sprawach No, ostatnio mozna byc zadowolonym. Firmom naftowym udalo sie to, co organizacjom ekologicznym nie udalo sie przez lat trzydziesci - sprzedaz samochodow hybrydowych wzrosla niemal dziesieciokrotnie w ostatnich latach, a sprzedaz SUV w samym tylko kwietniu spadla o 30 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re:CO DALEJ EUROPO 12.07.05, 23:58 gspnstr napisał: > obserwator999 napisała: > > > Jedna żona w wieku nie 14 ale 18lat.Szkoła.Cofnąc zapomogi,w przypadku zł > amania > > > > prawa poważne wykroczenie ekstradycia,z zakazem wjazdu .Nie jestem > > chrześcijanką,ale czuję szacunek do tej wiary i myślę ze Europa powinna w > rócić > > do swojej tradycji,korzeni,Spełnianie żądan muzułmanów wzmacna ich > > wojowniczość.To jest problem poważny.Jesteśmy coraż starsi,słabszy oni wp > rost > > przeciwnie. > > Czy tak samo nalezy traktowac przybyszy do Europy z krego innych wyznan? Czy > uwazasz, ze to ma byc prawo specjalnie dla muzulmanow? NIE ale nie zgadzam się na szariat,czador Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re:CO DALEJ EUROPO 13.07.05, 00:05 Ale przeciez w Europie nie wprowadzono szariatu i nie trzeba nosic zadnych jego atrybutow. Ja bym tak latwo nie stawial znaku rownosci pomiedzy tym "Islamem wojujacym" a Islame w ogole. A wielu niestety to robi. Taki jest moj poglad w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re:CO DALEJ EUROPO 13.07.05, 00:15 gspnstr napisał: > Ale przeciez w Europie nie wprowadzono szariatu i nie trzeba nosic zadnych jego > atrybutow. > > Ja bym tak latwo nie stawial znaku rownosci pomiedzy tym "Islamem wojujacym" a > Islame w ogole. A wielu niestety to robi. Taki jest moj poglad w tej kwestii. Koran nakazuje walczyć z innowiercami.ateistami itd.Nie spoczną dopóki nie zmienią nas a nie mając gdzie wracać, będą nas nawracać. Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re:CO DALEJ EUROPO 13.07.05, 00:31 Swego czasu Kosciol tez glosil takie teorie. Walczac z Muzulmanami w Ziemi Swietej, mozna bylo odkupic winy nie tylko swoje, ale i innych. Oni sa po prostu troche do tylu, ot i wszystko. Badzmy madrzejsi, ale madrzejsi sprawiedliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin120 Re:CO DALEJ EUROPO 12.07.05, 23:01 obserwator999 napisała: > Jedna żona w wieku nie 14 ale 18lat.Szkoła.Cofnąc zapomogi,w przypadku złamania > > prawa poważne wykroczenie ekstradycia,z zakazem wjazdu .Nie jestem > chrześcijanką,ale czuję szacunek do tej wiary i myślę ze Europa powinna wrócić > do swojej tradycji,korzeni,Spełnianie żądan muzułmanów wzmacna ich > wojowniczość.To jest problem poważny.Jesteśmy coraż starsi,słabszy oni wprost > przeciwnie. Ale przeciez w kazdym kraju europejskim obowiazuja te zasady {jedna zona szkola idt]. Mysle ze problem tkwi gdzie indziej po prostu roznimi sie kultorowo tak bardzo ze wyznawcy islamu nawet po dlugim pobyci w kraju "cywilizowanym" nie potrafia go zaakceptowac. A z drugiej strony bardzo chetnie akceptuja wszelkie formy pomocy typu zasilki itd. Odpowiedz Link Zgłoś
jedwabnik2 Re:CO DALEJ EUROPO 13.07.05, 00:07 obserwator999 napisała: > W Unii Europejskiej mamy około 20 mln muzułmanów wraz z nawróconyni Liczka ta > będzie rosnąć błyskawicznie,przyrost naturalny,przybycie nowych,Społeczeństwo > nie integruj się Muzułmanie czują się coraz bardziej sfrustrowani,nie asymilują > > się,coraz częściej będą podkreślac swoją odrębność.Denerwują ich krzyże,są więc > > usuwane.obraziła ich pisarka włoska Oriany Fallaci,ma sprawę przed sądem,nie > podaba im się rząd wpływają na wybory-Hiszpania 2004. Jaja rzeczywiscie sa jak berety... Tyle lat chrzescijanska Europa holubila, wspomagala i finansowala Arabow. Rzeka szmalu plynela z Unii Europejskiej i z ONZ-u do arabskich kieszeni. Ten szmal finansowal wszysciutko, co potrzeba - od Kalasznikowow po swiezutki Semtex. Nikt nie zalowal srodkow dla Arabow, wszystkie kraje wspomagaly ich zbozne wysilki, majace na celu wysadzanie w powietrze izraelskich autobusow i kawiarni. To bylo oczywiscie sluszne i godziwe. Dlaczego? No jak to dlaczego: "Bo Zydzi ukrzyzowali Pana Jezusa". Tyle lat podkladania ognia, dolewania oliwy do ognia, troskliwego pilnowania, zeby sie ogien nienawisci nie wypalil. I nikomu nie przyszlo do glowy, ze ogien to zywiol! Ze moze sie rozprzestrzenic! Ze moze spalic nie tego, na kogo byl szykowany! Nikt nie pomyslal, ze usilujac podlozyc ogien u sasiada, mozna samemu pasc ofiara pozaru! I nikt nie pomyslal, ze dzikus-morderca moze wymknac sie spod kontroli! Ze moze ugryzc takze i te reke, ktora go karmi! Ze moze zaczac bomby podkladac nie tylko tam, gdzie (zdaniem chrzescijanskiej Europy) podkladanie bomb jest sluszne i zbawienne! Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re:CO DALEJ EUROPO 13.07.05, 00:11 No oczywiscie, bo przeciez jest wiadomo ze Europa finansuje islamskich ekstremistow tylko po to, aby zniszczyc Izrael. Daj o tym znac do Waszyngtonu - moze Bush zaatakuje w nastepnej kolejnosci Europe. Marsjanie, jesli kiedys napadna na Ziemie, to tez tylko po to aby zniszczyc Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
israel Re: Zamach samobójczy w Izraelu 12.07.05, 23:29 Palestynczycy to krwiozercze bestie, to ludzie, dla ktorych jedynym sensem zycia jest mordowanie innych. W sytuacji, kiedy na wyciagniecie reki maja niepodleglosc, kiedy Izrael oddaje im ziemie w zamian za gwarancje pokoju, oni morduja niewinnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietek_wierzbicki Re: Zamach samobójczy w Izraelu 12.07.05, 23:41 No wlasnie; ale dlaczego? Urodzili sie tacy czy cos ich do tej krwiozerczosci sklania? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: Zamach samobójczy w Izraelu 12.07.05, 23:53 Łatwiej jest burzyć niz budować Odpowiedz Link Zgłoś
szechter2 Re: Zamach samobójczy w Izraelu 13.07.05, 01:02 I co to ma wspolnego z komentarzem Mnietka? Odpowiedz Link Zgłoś
tbaus Re: Zamach samobójczy w Izraelu 13.07.05, 02:40 Palestynczycy bronia przed mordercza agresja zydow Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Fredek z Natanii 13.07.05, 03:29 Hej Fredzio, mam nadzieje ze takiego starego piernika jak ty nie dostali. zreszta co ty bys robil w shopin centre. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Fredek z Natanii 13.07.05, 03:59 zbalansowany napisał: > Hej Fredzio, mam nadzieje ze takiego starego piernika jak ty nie dostali. > zreszta co ty bys robil w shopin centre. moze poszedl panienek szukac,stary wojak szwejk? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Fredek z Natanii 13.07.05, 06:28 Netanya bombing kills 3 Following long period of relative quiet, suicide bomber strikes outside Hasharon Mall in Netanya, North of Tel Aviv, killing at least two people and wounding scores. Islamic Jihad claims responsibility for terror attack By Raanan Ben-Zur and Avi Cohen NETANYA – Terror hits again: At least three young women were killed in a suicide bombing outside Hasharon Mall in Netanya, north of Tel Aviv, Tuesday evening, following months of relative quiet. Officials said 90 people were wounded in the attack, including three who are critical condition. A special foreign language hotline was opened following Tuesday evening’s bombing. The number is: 12-55-08-1010 Exclusive video footage from the scene of the attack The bombing was apparently carried out by a suicide bomber who arrived from one of the villages in the vicinity of the West Bank town of Tul Karem. The Palestinian Islamic Jihad claimed responsibility for the attack and identified the bomber as Ahmed Abu-Khalil from the village of Atil. Meanwhile, the Palestinian Authority officially condemned the attack as action "against the Palestinian nation, its interest and an attack on its security." The bomber exploded on the south side of the Herzl and Petach Tikva Streets’ intersection. Cars in the intersection were also damaged by the blast, with plastic and metal pieces flying in all directions, as windows at the entrance to the mall were blown to bits. Police sappers dispatched to the scene examined the area and the bomber’s body and removed people from the scene for fear of additional explosions. The entrance to the Hasharon Mall (Photo: Channel 1) Later, police closed off all entrances to and exits from the city in a bid to capture the person who drove the bomber to the scene of the attack. Eyewitnesses told officers about an apparently Arab man who escaped from the area carrying a bag. Police forces and helicopters are currently looking for the suspect. The explosion was reported in the area at about 6:35 p.m., with rescue forces arriving at the scene within minutes. Police declare high alert across country Sharon Region Police Commander Menashe Arviv said an initial investigation revealed the explosive belt detonated by the terrorist weighed about 10 kilograms (22 pounds.) The belt also contained nails and small iron balls. Arviv estimated the bomber detonated the charge prematurely after noticing the large-scale police deployment ordered in Netanya in light of a festival that took place in the city, as well as the Maccabiah games. Following the bombing, police declared a high state of alert across the nation. According to Netanya Fire Department Commander Yisachar Tuami the bomber detonated himself about 25 meters (approximately 80 feet) from the mall's entrance, as he was crossing the street. Tuami also said there was a parade in the area earlier in the evening and estimated the bomber may have planned to target the event. 'Body parts were flying' Paramedic Rafi Sheva, who resides near the mall, says he heard the blast and arrived at the scene immediately. “I saw two bodies around and another body was that of the terrorist,” he said. “I started to treat those seriously injured. The wounded were in panic and screaming in pain. Others were lying on the road and simply kept silent, due to shock,” he said. Netanya Bombing ‘Israel to respond harshly’ / By Diana Bahur-Nir Sources at Prime Minister’s Office say Israel to respond with a “firm hand” to Netanya bombing Full Story Arik Twik, who was standing about 20 meters (approximately 70 feet) away from the mall’s entrance said he saw a suspicious person, who a mall security guard also spotted. “The terrorist apparently realized he’d been identified, stood in the middle of the crosswalk right next to four young girls, French tourists apparently, and then blew up,” he said. “It was a big mess.” Netanya resident Pazit told Ynet: “My mom was right at the mall’s entrance. She turned around and was about to leave when the explosion was heard. She said body parts were flying…the doors exploded from the blast. She sounded very frightened.” Raviv, who lives near the mall, told Ynet: “I heard a huge blast from the ground…there are plenty of ambulances here. I also saw people crowding in the area.” Netanya resident Moshe Bachar said he also heard a blast and saw devastation at the mall. “They removed us from the area. Ambulances arrived within minutes,” he said. So far, 25 wounded arrived at Netanya’s Laniado hospital, including five seriously wounded victims. Hospital officials said the medical center has been closed off to visitors and urged the public to use the emergency hotline. Emergency hotlines: Laniado hospital: 125-5191 Hillel Yaffe hospital: 125-5166 Meir hospital: 125-5199 - Ali Waked and Ahiya Raved also contributed to the story Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Fredek z Natanii 13.07.05, 06:25 nie boj sie o mnie polaczku ja dozyje 99lat 99 dni 99 minut 99 secon od moje urody w wroclawie w ciemniej zacofanej katlickiej polsce jeszcze Allah szatan nie stworzyl arabczka aby mnie zlikwidowal Amen Israel No arabs no terror cheap fuel araby polacy kroliki wielblady zasmrodzili cala australie Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Zamach samobójczy w Izraelu 13.07.05, 06:16 Moja ukachan Natania znowu zamach arabski na ulicy Herzela nie wiem dlaczego my nie zrobimy z Arabskiego miasta Tulkarem albo kalkiya plaska ziemie niema arabow niema terroru tajne paliwo z arabami nigdy nie bedzie pokoj i spokoj czeba wzosc polakow na przyklad opercja wisla II albo wypedzenie niemcow z odziskna ziemi amen Israel Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Zamach samobójczy w Izraelu 13.07.05, 06:29 Netanya bombing kills 3 Following long period of relative quiet, suicide bomber strikes outside Hasharon Mall in Netanya, North of Tel Aviv, killing at least two people and wounding scores. Islamic Jihad claims responsibility for terror attack By Raanan Ben-Zur and Avi Cohen NETANYA – Terror hits again: At least three young women were killed in a suicide bombing outside Hasharon Mall in Netanya, north of Tel Aviv, Tuesday evening, following months of relative quiet. Officials said 90 people were wounded in the attack, including three who are critical condition. A special foreign language hotline was opened following Tuesday evening’s bombing. The number is: 12-55-08-1010 Exclusive video footage from the scene of the attack The bombing was apparently carried out by a suicide bomber who arrived from one of the villages in the vicinity of the West Bank town of Tul Karem. The Palestinian Islamic Jihad claimed responsibility for the attack and identified the bomber as Ahmed Abu-Khalil from the village of Atil. Meanwhile, the Palestinian Authority officially condemned the attack as action "against the Palestinian nation, its interest and an attack on its security." The bomber exploded on the south side of the Herzl and Petach Tikva Streets’ intersection. Cars in the intersection were also damaged by the blast, with plastic and metal pieces flying in all directions, as windows at the entrance to the mall were blown to bits. Police sappers dispatched to the scene examined the area and the bomber’s body and removed people from the scene for fear of additional explosions. The entrance to the Hasharon Mall (Photo: Channel 1) Later, police closed off all entrances to and exits from the city in a bid to capture the person who drove the bomber to the scene of the attack. Eyewitnesses told officers about an apparently Arab man who escaped from the area carrying a bag. Police forces and helicopters are currently looking for the suspect. The explosion was reported in the area at about 6:35 p.m., with rescue forces arriving at the scene within minutes. Police declare high alert across country Sharon Region Police Commander Menashe Arviv said an initial investigation revealed the explosive belt detonated by the terrorist weighed about 10 kilograms (22 pounds.) The belt also contained nails and small iron balls. Arviv estimated the bomber detonated the charge prematurely after noticing the large-scale police deployment ordered in Netanya in light of a festival that took place in the city, as well as the Maccabiah games. Following the bombing, police declared a high state of alert across the nation. According to Netanya Fire Department Commander Yisachar Tuami the bomber detonated himself about 25 meters (approximately 80 feet) from the mall's entrance, as he was crossing the street. Tuami also said there was a parade in the area earlier in the evening and estimated the bomber may have planned to target the event. 'Body parts were flying' Paramedic Rafi Sheva, who resides near the mall, says he heard the blast and arrived at the scene immediately. “I saw two bodies around and another body was that of the terrorist,” he said. “I started to treat those seriously injured. The wounded were in panic and screaming in pain. Others were lying on the road and simply kept silent, due to shock,” he said. Netanya Bombing ‘Israel to respond harshly’ / By Diana Bahur-Nir Sources at Prime Minister’s Office say Israel to respond with a “firm hand” to Netanya bombing Full Story Arik Twik, who was standing about 20 meters (approximately 70 feet) away from the mall’s entrance said he saw a suspicious person, who a mall security guard also spotted. “The terrorist apparently realized he’d been identified, stood in the middle of the crosswalk right next to four young girls, French tourists apparently, and then blew up,” he said. “It was a big mess.” Netanya resident Pazit told Ynet: “My mom was right at the mall’s entrance. She turned around and was about to leave when the explosion was heard. She said body parts were flying…the doors exploded from the blast. She sounded very frightened.” Raviv, who lives near the mall, told Ynet: “I heard a huge blast from the ground…there are plenty of ambulances here. I also saw people crowding in the area.” Netanya resident Moshe Bachar said he also heard a blast and saw devastation at the mall. “They removed us from the area. Ambulances arrived within minutes,” he said. So far, 25 wounded arrived at Netanya’s Laniado hospital, including five seriously wounded victims. Hospital officials said the medical center has been closed off to visitors and urged the public to use the emergency hotline. Emergency hotlines: Laniado hospital: 125-5191 Hillel Yaffe hospital: 125-5166 Meir hospital: 125-5199 - Ali Waked and Ahiya Raved also contributed to the story Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Zamach samobójczy w Izraelu 13.07.05, 06:31 www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3111853,00.html IDF w Tulkarem szukuja terroristwo szkoda czasu czeba sborzyc cale miasto Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re: Zamach samobójczy w Izraelu 13.07.05, 07:32 Fredzio 54! Jestes naszpikowany nienawiscia jak terorysci i antysemici,przymknij sie bo mi sie na wymioty zbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Zamach samobójczy w Izraelu 13.07.05, 07:59 jak kochasz arabow to jest twoja sparawa ja nie jeste mazochista Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re: Zamach samobójczy w Izraelu 13.07.05, 07:21 Czemu ci swieci sami sie nie wysadza w powietrze, posylaja mlodych, im mlodszy tym glupszy? zagrozenie jest wielkie, o ile ktos zna arabow i historie ich inwazji na europe w przeszlosci i teraz, trzeba bronic kraju zawziecie i stanowczo nie ma miejsca na lagodnosc, bo naprawde piora poleca z naszej kultury i tradycji. Najwieksze pretensje do Rzadow takich czy innych,nie moze usprawiedliwic zdrady, Kraju i Wiary na rzecz Islamu,Nasz narod nie jest tak wielki jak kraje muzulmanskie, a co do Izraela,to wrocil po wygnaniu,nie majac nic procz tego skrawka ziemi,z ktorego muzulmanie chca ich jeszcze raz wygnac.Ci co siedza w Polsce i tak sie ujmuja za muzulmanstwem fundamentalnym,niech jada na pare lat za granice,albo zaczna bronic kulture i religje Polski,albo przyjmie religje muzulmanska i umrze jak smiec. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Zamach samobójczy w Izraelu 13.07.05, 08:01 Islam to szatanska wiara nie przyznaj 10 przykazan tylko dziada Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Zamach samobójczy w Izraelu Arabskie geroj 13.07.05, 09:00 3 bombing victims identified Names of three female victims have not been cleared for publication; 41 still hospitalized By Raanan Ben-Zur and Avi Cohen TEL AVIV – The bodies of the three females, two 16-year-old girls from Tel Aviv and a 31-year-old Netanya resident, murdered in Tuesday evening's suicide bombing have been identified early Wednesday, but police have not yet cleared the names for publication. Meanwhile, 41 of those wounded in the attack remain in hospital, including two who are in critical condition and two others who sustained serious wounds. The three young women were killed after a suicide bomber detonated himself outside Hasharon Mall in Netanya, north of Tel Aviv. Officials said 90 people were wounded in the attack. A special foreign language hotline was opened following Tuesday evening’s bombing. The number is: 12-55-08-1010 Exclusive video footage from the scene of the attack The attack was carried out by a suicide bomber who arrived from one of the villages in the vicinity of the West Bank town of Tul Karem. The Palestinian Islamic Jihad claimed responsibility for the attack and identified the bomber as Ahmed Abu-Khalil from the village of Atil. Meanwhile, the Palestinian Authority officially condemned the attack as action "against the Palestinian nation, its interest and an attack on its security." The bomber exploded on the south side of the Herzl and Petach Tikva Streets’ intersection. Cars in the intersection were also damaged by the blast, with plastic and metal pieces flying in all directions, as windows at the entrance to the mall were blown to bits. Police sappers dispatched to the scene examined the area and the bomber’s body and removed people from the scene for fear of additional explosions. The entrance to the Hasharon Mall (Photo: Channel 1) Later, police closed off all entrances to and exits from the city in a bid to capture the person who drove the bomber to the scene of the attack. The explosion was reported in the area at about 6:35 p.m., with rescue forces arriving at the scene within minutes. Police declare high alert across country Sharon Region Police Commander Menashe Arviv said an initial investigation revealed the explosive belt detonated by the terrorist weighed about 10 kilograms (22 pounds.) The belt also contained nails and small iron balls. Arviv estimated the bomber detonated the charge prematurely after noticing the large-scale police deployment ordered in Netanya in light of a festival that took place in the city, as well as the Maccabiah games. Following the bombing, police declared a high state of alert across the nation. According to Netanya Fire Department Commander Yisachar Tuami the bomber detonated himself about 25 meters (approximately 80 feet) from the mall's entrance, as he was crossing the street. Tuami also said there was a parade in the area earlier in the evening and estimated the bomber may have planned to target the event. 'Body parts were flying' Paramedic Rafi Sheva, who resides near the mall, says he heard the blast and arrived at the scene immediately. “I saw two bodies around and another body was that of the terrorist,” he said. “I started to treat those seriously injured. The wounded were in panic and screaming in pain. Others were lying on the road and simply kept silent, due to shock,” he said. Netanya Bombing ‘Israel to respond harshly’ / By Diana Bahur-Nir Sources at Prime Minister’s Office say Israel to respond with a “firm hand” to Netanya bombing Full Story Arik Twik, who was standing about 20 meters (approximately 70 feet) away from the mall’s entrance said he saw a suspicious person, who a mall security guard also spotted. “The terrorist apparently realized he’d been identified, stood in the middle of the crosswalk right next to four young girls, French tourists apparently, and then blew up,” he said. “It was a big mess.” Netanya resident Pazit told Ynet: “My mom was right at the mall’s entrance. She turned around and was about to leave when the explosion was heard. She said body parts were flying…the doors exploded from the blast. She sounded very frightened.” Raviv, who lives near the mall, told Ynet: “I heard a huge blast from the ground…there are plenty of ambulances here. I also saw people crowding in the area.” Netanya resident Moshe Bachar said he also heard a blast and saw devastation at the mall. “They removed us from the area. Ambulances arrived within minutes,” he said. So far, 25 wounded arrived at Netanya’s Laniado hospital, including five seriously wounded victims. Hospital officials said the medical center has been closed off to visitors and urged the public to use the emergency hotline. Emergency hotlines: Laniado hospital: 125-5191 Hillel Yaffe hospital: 125-5166 Odpowiedz Link Zgłoś
felek100 Re: Zamach samobójczy w Izraelu Arabskie geroj 13.07.05, 11:20 fredzio54 lecz się i nie zaśmiecaj tego forum. Ale swoją drogą - forum.wprost.pl/ar/?O=474285&NZ=0 Odpowiedz Link Zgłoś
maxe1 Re: wazne - swoja droga *** 13.07.05, 12:07 PROSTE PYTANIE DO WYZNAWCÓW ISLAMU wladyslaw.s 0 12.07.2005 07:57 CEST Jeżeli jesteście pokojową religią, to ldaczego ŻADEN, POWTARZAM ŻADEN Z WASZYCH WYZNAWCÓW UZNAWANY PRZEZ WAS ZA ZDOLNEGO DO OBŁOŻENIA KLĄTWĄ (FATWĄ) NIE OBŁOŻYŁ SPRAWCÓW ZAMACHÓW TERRORYSTYCZNYCH TĄŻE? Czy odpowiedź negatywna nie świdczy o WAS, którzy rzucacie FATWĘ na pisarza, który WAM podpadł (Salman Rushdie) a ANI JEDEN Z WAS, (OKOŁO MILIARDA LUDZI NA ZIEMI) NIE RZUCIŁ FATWY NA TERRORYTÓW? Czy odpowiedź negatywna nie świadzcy o tym, że WASZA WIARA I WASZA ŚWIĘTA KSIĘGA AKCEPTUJE, A NAWET NARZUCA POSTĘPOWANIE TERRORYSTYCZNE? Może chociaż JEDEN IMAM NA TYM ŚWIECIE UDOWODNIŁBY, ŻE NIE MAM RACJI. Bardzo bym się wtedy ucieszył. Odpowiedz Link Zgłoś