Dodaj do ulubionych

Arabskie media po zamachach w Londynie

15.07.05, 19:22
nie ciezko zauwazyc, ze media maja bardziej obiektywne niz w Rosji.
Obserwuj wątek
    • nieomylny Co racja to racja 15.07.05, 19:47
      ;)
      • nonieee <a href="http://www.vioceforeurope.org" target="_blank">www.vi 16.07.05, 04:46
        Mozesz wyrazic swoja opinie.
        Mam nadzieje, ze nie jest za pozno dla Europy i naszej kultury i cywilizacji!
    • kropekuk Tylko ze z Iraku nikt nie mysli sie wycofac:)))))) 15.07.05, 19:57
      Robi sie Muslimom goraco kolo dupy. Musharraf wczoraj to az sie prawie
      poplakal, ze ostrzegal, ze podawal dane, ze sam wielu terrorystow wylapal. Ba,
      nawet muslimskimi uczonymi sie wspieral;)
      A Egipt to juz "Chemicznemu Ali" chyba skarabeusze na pepek przyklada :)
      • samsone Re: Tylko ze z Iraku nikt nie mysli sie wycofac:) 17.07.05, 09:58
        A szczegolnie ci,ktorych tam Anglicy w latach 1919-1923 jako swoich pacholkow
        przywiezli, i ci wlasnie ,ktorzy tam mniejszoscia bedac przez 80 lat innymi
        rzadzili, zabijajc, gazujac, na sasiadow napadajac,moze komus sie wydaje,ze oni
        jakis patent do rzadzania tam maja.Ich udzial w wyborach to juz o ich zamiarach
        dokladnie mowi.
        Dziwne jest tez to,ze jakos sie zapomnialo o zamach, ktore za czasow Clintona
        miejsce mialy, Clintona, ktory do islamizacji balkanow czynnie sie przyczynil.
        • malinka15 Re: Tylko ze z Iraku nikt nie mysli sie wycofac:) 17.07.05, 10:04
          Jestes pewny, że to ciągle ci sami? Przecież tego króla z brytyjskiego nadania
          to wlaśnie Irakijczycy po ulicach włóczyli jak później pomnik Sadama? Inna
          rzecz, ze wujek Sadama był ponoć uczestnikiem puczu antybrytyjskiego i
          proniemieckiego w czasie II Wojny Światowej - tak gdzieś czytałam, a więc
          wierchuszka jakby ta sama.
    • zigzaur Re: Arabskie media po zamachach w Londynie 15.07.05, 20:00
      No cóż, wyższość cywilizacyjna Arabów nad Moskalami nie podlega dyskusji.

Ale ja osobiście zapamiętałem wyjącą ze szczęścia tłuszczę właśnie w Samarii i
      Judei właśnie 11 września 2001.
      • w2p Re: Arabskie media po zamachach w Londynie 15.07.05, 20:08
        > Ale ja osobiście zapamiętałem wyjącą ze szczęścia tłuszczę właśnie w Samarii
        > i Judei właśnie 11 września 2001.

Ta bzdura będzie chyba żyła do końca świata. Media "przeprosiły" za
        "przypadkowe" zestawianie radości Palestyńczyków (z jakiejś tam okazji) z
        atakiem 11 września. Była to zwykła manipulacja.

PS. pewnie o tym wiesz, ale ... cóż :>
        • zigzaur Re: Arabskie media po zamachach w Londynie 15.07.05, 20:12
          No to przeczytaj sobie pierwszy z cytowanych artykułów. Wymowa jego jest prosta:
          "Dobrze wam tak".

Tylko że Arabowie nie wiedzą, że Anglicy też potrafią się zemścić. Czyżby nie
          słyszeli o Hamburgu i Dreźnie?
          • kropekuk Anglicy sie nie mszcza, tylko wymierzaja 15.07.05, 20:41
            SPRAWIEDLIWOSC. A na czym to polega, to juz Pakis swietnie od paru wiekow
            wedza - wczoraj Musharraf prawie sie poplakal, ze ostrzegal, ze ilu to
            terrorystow sam zwalczyl, ze sprawdzi muslimskie szkoly...
        • kropekuk A 7 lipca to CO ta muslimska holota obchodzila? 15.07.05, 20:12
          I KTORE media przeprosily, klamczuchu. WYMIENIAJ :)))))))))
          • w2p Re: A 7 lipca to CO ta muslimska holota obchodzil 15.07.05, 23:02
            > I KTORE media przeprosily, klamczuchu. WYMIENIAJ :)))))))))

Nie odpowiem na to pytanie ;>

archives.cnn.com/2001/WORLD/europe/09/12/mideast.reaction/

Z tego wynika, że mała grupa Palestyńczyków rzeczywiście świętowała, ale ;)
            OIDP zdjęcia (filmy) z tym świętowaniem były podstawione - mała, wyciszona
            afera :|

PS. W sieci jest straszny syf na ten temat, dowiedzieć się można o milionach
            Palestyńczyków maszerujących z plakatami Osamy jak i o Żydach świętujących
            kolejny szczwany plan opanowania świata. Więc sorki - nie mam czasu na szukanie
            w tym syfie przeprosin itp.
            • kropekuk Klamiesz: ten "syf" na BBC jest dokumentowany 15.07.05, 23:13
              10 lat wstecz, z searchem. Moze to GW przeprosila...polskich
              Tatarow:))))))))))))
              • w2p Re: Klamiesz: ten "syf" na BBC jest dokumentowany 15.07.05, 23:35
                Daj linka ... ale do informacji nadanej 2 tygodnie po zamachu a nie tuż po OK.
                Tuż po to ja znalazłem :>
                • w2p Re: Klamiesz: ten "syf" na BBC jest dokumentowany 16.07.05, 00:57
                  www.snopes.com/rumors/cnn.htm

Według tego tutaj to kolejna urban legend. Cóż, OIDP TVP przepraszało za
                  wyemitowanie tego materiału :P

Sorry i dobranoc.
                  • skipper_ Re: Klamiesz: ten "syf" na BBC jest dokumentowany 16.07.05, 15:42
                    w2p napisał:

> www.snopes.com/rumors/cnn.htm

strona autorstwa niejakich:
                    Barbara and David P. Mikkelson

a kimze oni sa, ze uwazasz ich stronke za wiarygodna?

• kropekuk Brawo! Hehehehehe... 16.07.05, 15:44

• kropekuk A ja fajerwerki 7.07. Nie tylko w Paryzu, o czym 15.07.05, 20:11
        to chyba polski francuz pisal, ale juz po jego poscie u mnie, w Oxfordshire,
        gdzies w stronie dzielnicy Musklimskiej. Bylem o krok od zgloszenia sprawy
        policji, ale...w tego typu sprawach trudno o dowod.
    • rojek40 Re: Arabskie media po zamachach w Londynie 15.07.05, 20:21
      Cywilizacja smierci jakiej holduja niekturzy muzulmanie musi zginac ,nawet poprzez wywolanie na
      szeroka skale konfliktu zbrojnego. Zycie jest najwyzszym darem czlowieka. Kto tego nie rozumie musi
      zginac! Meczety gdzie gloszona jest pogarda dla zycia nie moga istniec.
    • rojek40 Re: Arabskie media po zamachach w Londynie 15.07.05, 20:22
      Cywilizacja smierci jakiej holduja niektorzy muzulmanie musi zginac ,nawet poprzez wywolanie na
      szeroka skale konfliktu zbrojnego. Zycie jest najwyzszym darem czlowieka. Kto tego nie rozumie musi
      zginac! Meczety gdzie gloszona jest pogarda dla zycia nie moga istniec.
      • zigzaur Re: Arabskie media po zamachach w Londynie 15.07.05, 20:36
        Niestety, ale może nie dziś, tylko za parę lat zostanie przyznana ci słuszność.

Walcząc z terroryzmem, walimy w Arabów, wśród których są niewinni.
        Podobnie jak walcząc z nazizmem waliliśmy w Niemców, wśród których byli niewinni.
    • bprzybysz Zaden ze mnie ekspert, ale mam wrazenie 16.07.05, 02:54
      ze pi razy drzwi chodzi nam o to samo. w czym tkwi problem? amerykanie boja sie
      konfliktu na masowa skale, boja sie terroru i zgadzam sie z nimi. europejczycy
      tak samo. bliski wschod, tam ludzi ginie na wiele setek liczac.
      jesli dopuscimy do wojny cywilizacji pobijemy ilosc ofiar II wojny swiatowej
      wiele razy.
      ciezko patrzyc na polityke USA przychylnym okiem, ale warto dostrzec to, ze to
      USA glownie + Israel + niektore panstwa z UE + japonia + ci o ktorych nie zdaje
      sobie sprawy bronia nas przed niekontrolowanym przeplywem broni masowej zaglady.
      To co stalo sie 11.9.2001 w NYC, mimo przerazajacej skali, byloby tylko koncowka
      liczby ofiar ktora zginelaby w przypadku terrorystycznego zamachu przy uzyciu
      broni nuklearnej. Nie jestem zwolennikiem wojen. Jak kazdy czlowiek boje sie
      smierci. Bronmy naszych przekonan, czsami bronmy ich jak zycia. wiem kaznodzieja
      ze mnie z d... yo!
    • mirmat1 ALEZ AMERYKA WALCZY Z TEROREM W IRAKU!!!! 16.07.05, 06:52
      Kiedy bomba wybucha w Nowym Jorku czy Londynie, rozpoczyna się międzynarodowa
      dyskusja o terroryzmie na wielką skalę. Jednak kiedy w Iraku takie akty terroru
      mają miejsce codziennie od dwóch lat, na nikim nie robi to wrażenia.
      Mirmat: co te Araby chca? Kazdego dnia bandy Al-Kajdy morduja niewinne dzieci
      za to, ze biora cukierki od Amerykanskich zolnierzy. Jedynymi krajami, ktore
      pomagaja Irakijczykom walczyc z terorem Al-kajdy to Amerykanie i ich sojusznicy
      wlaczajac - chwala nam, Polacy. W Iraku Amerykanie ochraniaja muzulmanow
      przeciw tym, ktorych "umiarkowani muzulmanie" uwazaja za bezboznikow. W Bosni i
      Kosowie Amerykanie walczyli o muzulmanow przeciw chrzescijanom. Ale racje nic
      nie znacza w Goebelsowskiej propagandzie.
      • kropekuk A co ma ZAMACH PAKISTANCOW I JAMAJCZYKA 16.07.05, 15:47
        do wojny w Iraku? Czy dlatego UK ma sie z Iraku wycofac? A moze znow
        skolonizowac Indie i Jamajke?
    • kropekus za morde islamistow i tylko nie dac sie uspic.. 16.07.05, 13:00
      ..ich "zrozumieniem"-Podstep zapisany jest w koranie.wiec czuwaj!!!!
      • kropekuk Za morde, a beda cie kochac.To jest zapropramowane 16.07.05, 15:45
        w kulturach Wschodu...
    • samsone Gdzie te arabskie gazyty wychodza i w jakim jezyku 17.07.05, 10:02
      Bo jak prawie wszyscy to znaja, prawdziwy Arab biewiernemu,nigdy to nie mowi co
      mysli....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka