Dodaj do ulubionych

prawda o Marcusie Crasusie

IP: 212.244.71.* 12.08.02, 09:05
Naprawdę nazywa sie Czesław Skwira wychowywany przez nadopiekuńczą matkę już
od małego przejawiał wielkie skłonności do analnego onanizmu i dręczenia
zwierząt. W wieku 6 lat podjął homoseksualne (jako strona pasywna) stosunki z
sąsiadem Panem Mietkiem (hydraulikiem z Ursynowa). W wieku 7 lat rozpoczął
naukę angielskiego i dziś (ma obecnie 12 lat) umnie słowo - darling - tak
zwraca się do Pana Mietka. Generalnie imponują mu twardzi faceci w podeszłym
wieku (to wynik nadopiekuńczości jego mamy), podczas homoseksualnych hucp ma
zwyczaj owijać się sztandarem USA i aplikować sobie do odbytu miniaturową
statuę wolności.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcus Crassus Re: prawda o abundalu IP: *.pl 12.08.02, 09:48
      abundial jest glupi!!!
      abundial jest bardzo glupi!!!
      abundial to kretyn!!!
      AVE!
      • Gość: abunidal do MArcusa Lachusa Obciągatusa IP: 212.244.71.* 12.08.02, 10:39
        ale mi przygadał jaa!!! i co jeszcze może u Pani jestem?
    • Gość: J.K. Chcesz prezent? IP: *.scheins / 192.120.171.* 12.08.02, 11:02
      Abunidal, kupic Ci trzy kozy ? (jak to u was w zwyczaju w tym pieknym,
      demokratycznym swiecie arabskim...)
      - Tylko uwazaj, zeby ci sie piasek w tryby nie wspypal, bo wtedy troche
      szczypie...

Wtedy nie bedziesz juz mial sily na zajmowanie sie tymi niecnymi "homo".

Wiesz dlaczego tak bardzo kocham wszystkich "homo" ?
      - Bo jak oni sie zajmuja soba, to mi wiecej panienek na wolnym rynku zostaje...

P.S. Mam nadzieje, ze Amerykanie zaczna jednak te akcje z Irakiem,
      to troche twoich kuzynow odstrzela...
      • Gość: abunidal odp do JK IP: 212.244.71.* 12.08.02, 11:36
        JK to chyba Jebany Kastrat prawda?
        Nie za bardzo rozumiem Twój bełkot, coś o kozach, piasku i gejach - nie jestem
        ekspertem w tych sprawach pogadaj z Lachusem Obciągatusem i razem wyprawcie
        sobie Gej pary , tylko uważaj - on jest nieletni
        pozdrawiam
        • Gość: J.K. Abi, zapisz sie na Uniwersytet... IP: *.scheins / 192.120.171.* 12.08.02, 11:45
          No widzisz Abi. Masz niestety braki w wyksztalceniu.
          Zapisz sie na Uniwersytet, najlepiej ten w Ramallah,
          to tam ci powiedza, jak to sie z kozami najlepiej robi...

- Tylko nie wychylaj przy tym glowy przez okno, bo Izraelczycy niechcacy
          leb moga ci odstrzelic...
          • Gość: abunidal Re: Abi, zapisz sie na Uniwersytet... IP: 212.244.71.* 12.08.02, 12:03
            J-ebaniutki K-astraciku , a Ty jesteś na uniwerytecie, chyba na "Błękitnej
            ostrydze", zastanów sie buraku co Ty brzęczysz chyba sam tego złamasie nie
            rozumiesz, a może Ty studiujesz weterynarię i praktycznie próbujesz wykorzystać
            wiedzę - ciekawe
            • Gość: J.K Re: Abi, zapisz sie na Uni, tylko nie do mnie... IP: *.scheins / 192.120.171.* 12.08.02, 12:31
              Niedobrze Abi. Ja Ci proponuje Uni, a ty zostajesz na poziomie przedszkola...
              Sluchaj, poniewaz tak sie sklada, ze jestem chemikiem, mam tu u siebie
              w Instytucie 30 tubek przeterminowanego kremu do szlifow.
              Chetnie ci ten krem do tych koz doloze, gdyby kozki byly za suche...

Widze nie masz humoru,kolego.
              Przykro mi.
              - Co, paru kuzynow w Gazie znowu odstrzelili?
              • Gość: abunidal Re: Abi, zapisz sie na Uni, tylko nie do mnie... IP: 212.244.71.* 12.08.02, 12:50
                Dzięki najwyższemu humor mi dopisuje, ale Tobie Jebany Kastraciku coś się
                plącze w główce. Jesteś chemikiem powiadasz - ciekawe i mam rozumieć że mamusia
                kupiła ci na 12 urodziny zestaw "mały chemik" - stąd ta frustracja ? rozumiem.
                wolałbyś zestaw S/M - już mówiłem jest taki pan na forum on Cie wszystkiego
                nauczy , tylko ni eza darmo kilka razy będziesz musiał ruszyć swoimi
                dziewiczymi usteczkami
                • Gość: J.K. No slucham, slucham, na powaznie... IP: *.scheins / 192.120.171.* 12.08.02, 14:17
                  No dobrze. Bez zartow.
                  Jakie masz powazne propozycje rozwiazania na Bliskim Wschodzie.?
                  Przeciez gdy Palestynczycy zaniechaja zamachow, to Zydzi zaczna z nimi
                  rozmawiac.
                  A pokonac Izraela, przez najblizsze 50 lat na pewno sie nie da.
                  Nie lepiej sie dogadac?
                  Slucham, slucham, bez ironii i bez zlosliwosci.
                  • Gość: abunidal Re: No slucham, slucham, na powaznie... IP: 212.244.71.* 12.08.02, 15:08
                    W pewnym sensie masz rację : Jeśli Izrael zaniecha eksterminacji cywilów i
                    stosowania nazistowskiej odpowiedzialności zbiorowej, niszczenia domów,itp.
                    zamachy nie bedą miały racji bytu i Palestyńczycy zaczną rozmawiać.
                    Po pierwsze do Hagi z tym Arcypsem i mordercą SSharonem
                    Po drugie siły międzynarodowe na terytoria okupowane
                    Po trzecie do domu starców Arafata
                    • Gość: Marcus Crassus Re: No slucham, slucham, na powaznie... IP: *.pl 12.08.02, 17:14
                      po trzecie wyeliminowac wszystkich hamasowcow,dzihadowcow,al-aksowcow i cala
                      reszte tej gromady,jak juz sie wyelininuje to sprawdzic czy nikt nie
                      zostal,wyelininowac to co zostalo i wtedy mozna sie juz ucieszyc...

ps-abundial prosiaczku,wlacz sobie cnn albo bbc,caly czas leca juz
                      propagandowki jak to saddam dusi kurdow i opozycje,cos mi sie widzi ze juz
                      niedaleko i kolejenego wujka stracisz...oj panie saddam,po grzyba wam to
                      bylo...;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka