fredzio54 04.08.05, 07:25 www.nrg.co.il/online/1/ART/966/795.html Strach arbow :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fredzio54 Re: jakie piekne sa nasze Merkavot 04.08.05, 07:32 zablo i inni antysemici prosze sie postawic sie pod lancuchem :)))) pojade na pierszym biegiem i bedzie Szalom al Israel:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bloczek4 Re: jakie piekne sa nasze Merkavot 04.08.05, 08:40 Tam u was więcej takich idiotów? Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: jakie piekne sa nasze Merkavot 04.08.05, 09:01 Co ty mi tu Fredzio jakies zelastwo pokazujesz, znalazlbys wreszcie fotografie jakiegos psi pustinski to chetnie bym zobaczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: jakie piekne sa nasze Merkavot 04.08.05, 09:55 Zablo i krysia pod lacuchem i dwaj pierszy bieg koszernej merkava i niema wrogow Izraela :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: jakie piekne sa nasze Merkavot 04.08.05, 10:00 Tesknisz do starych czasow Fredzia, oj to byli czasy, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: jakie piekne sa nasze Merkavot 04.08.05, 10:01 bardzo to byli czasy w 73 w egiptcie Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: jakie piekne sa nasze Merkavot 04.08.05, 10:05 I co, tak tych Egipcjan ustawialiscie pod lancuch, i ten tego, pierwszy bieg? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: jakie piekne sa nasze Merkavot 04.08.05, 11:23 2 bieg pancery byli amerikanskie zlamy Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: jakie piekne sa nasze Merkavot 04.08.05, 10:10 te merkawi ze zdjecia tez tak wygladaja jakby staly na parkingu od 73 Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: jakie piekne sa nasze Merkavot 04.08.05, 10:03 Fredzio! Ty masz tylko glowe opancerzona, ale stal ta markava nie ma najlepsza bo twoja glupota dalej przeswieca Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: DO MYJNI Z NIMI !!! 04.08.05, 11:24 krysia a twoja glowka gotowa juz pod lancuchem ! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: DO MYJNI Z NIMI !!! 04.08.05, 11:32 te ,co stoja na tym zlomowisku, maja naped na dwa wielblady? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: jakie piekne sa nasze Merkavot 04.08.05, 10:01 Sowieci też się zachwycali, że dzięki ich pięknym czołgom porządek panuje w Polsce, Czechosłowacji, na Węgrzech, w NRD i w tylu innych pięknych miejscach na świecie.. Jeśli Wasze państwo nie będzie miało innych niż siła fundamentów (wolność, równość, sprawiedliwość, prawa czlowieka, wolna prasa bez cenzury) - runie... Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd [...] 04.08.05, 10:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 [...] 04.08.05, 10:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bloczek4 [...] 04.08.05, 10:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 [...] 04.08.05, 10:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nuuuu, toć to tylko takie żarciki! 04.08.05, 10:47 nu, roznicy nie widzicie, chlopakodziewczyny? zydzi byli mordowani naprawde, i nie ma co z tego robic zartow. natomiast slyszeliscie o jakiejs merkawie, ktora rozjezdza ludzi? nie, bo nie ma czegos takiego. fredzio zwyczajnie podjudza, jak widac australijskia zafajdaniec jest w interesie, bo fredzio pisze do niego zablo, a oni tak zawsze, australijszczak o psach pustynnych przedrzeznia fredziowe slowa, a fredzio mu zawsze z merkawa przeciwko psom wylazi.... nu, bierzecie sie cholernie na serio, ciut wyluzujcie.... inaczej jak sie fredzio ta swoja merkawa rozpedzi, to jeszcze rzeczywiscie dojedzie do wisly i zrobi greater israel od wisly po nil...... ujjj ale bedzie mozna tempa nabrac samochodem, bo teraz to ledwo nacisne na gaz i juz jestem na jakiejs tam granicy.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: nuuuu, toć to tylko takie żarciki! 04.08.05, 10:52 slyszelim o buldozerach,na merkawy to my za mlodzi Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nuuuu, toć to tylko takie żarciki! 04.08.05, 11:02 nu, nu, abigail, nie rozpedzaj sie.... rowniez i buldozery u nas nie rozjezdzaja ludzi, chyba ze sie jakas idiotka podstawi pod niego, bo nudzi jej sie w domu, jedzie do jakiegos kraju, zajmuje sie nie swoimi sprawami, chce 5 minutes of fame i staje mimo ostrzezen przed buldozerem. Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: nuuuu, toć to tylko takie żarciki! 04.08.05, 11:10 dla takich jak ty -"idiotka", dla innych bohaterka. Zobaczysz, jeszcze bedzie miala ulice swojego imienia w Jeruzalem Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nuuuu, toć to tylko takie żarciki! 04.08.05, 11:15 a jak nie bedzie miala? to ty zobaczysz. pewnie ze idiotka. te wszystkie pissniki to idioci. jakie prawo maja wtracac sie w sprawy nie swoje? jakie prawo maja wlazic na tereny zamkniete wojskowe i protestowac? niech sobie protestuja u siebie w domu. jak taka bohatyrka, to dlaczego ty nie przyjezdzasz i nie idziesz w jej slady? give me a break, abigail, byla glupia dziewczyna, wiedziala co robi, wiec niech ma pretensje sama do siebie. tu jest wojna i na wojnie trzeba uwazac gdzie sie idzie i co sie robi. absolutnie jej nie przyznaje zadnego bohaterstwa tylko zwykla glupote. Odpowiedz Link Zgłoś
bloczek4 Prawda dany prawdą objawioną jest i basta... 04.08.05, 11:21 Wyrocznią i ostateczną instancji prawdy jest dana i jej dowcipny kolega Australii. Koniec Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: nuuuu, toć to tylko takie żarciki! 04.08.05, 11:24 ty sie danuska sama wyluzuj,bo glupoty piszesz.Wiadomo ty tylko w slepa sile wierzysz i buldozery przerobione z meerkaw. babeczka tam protestowala,gdzie sie dranstwo dzialo, u siebie nie miala powodu. I wcale nie u was, tylko w Strefie Gazy z ktorej zescie KL zrobili. Wiec ona, kapujesz, tu za Zegote robi. A ty w tym kontekscie za szmalcowniczke. Aha, slyszalam,ze juz w Minesocie jest szkola jej imienia. Tam to szczegolnie was nie lubia. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nuuuu, toć to tylko takie żarciki! 04.08.05, 12:04 aaaa, rachelcia jako abigail...... nie wytrzymalas, co? juz ide wygasic tez abigail... Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 tos mnie dancia ucieszyla-jest tu gdzies Rachelka? 04.08.05, 12:36 szukalam w wyszukiwarce, i wcale jej nie widzialam. A moze tez moja imienniczka gdzies pisze, szuraester jej bylo, czy cos w tym rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: nuuuu, toć to tylko takie żarciki! 04.08.05, 12:23 polusz glowe pod buldozrem jest nawet lepszy fekt niz Merkava Odpowiedz Link Zgłoś
bloczek4 A to do czego taka merkava służy? 04.08.05, 10:54 To maszyna rolnicza, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A to do czego taka merkava służy? 04.08.05, 11:12 mniej wiecej... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd [...] 04.08.05, 10:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nuuu teraz nas jeszcze instruuje :)))) 04.08.05, 11:17 nierzydku, jak zwykle znow wrzod ci pekl w zoladku. a gdzie to tutaj ktos robil dowcipy o arabach? gangrena? owszem, zjada ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 04.08.05, 12:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A znasz dowcip o dyskotece w KL? Też zabawny? 04.08.05, 10:42 a co to kl bloczku? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Konzentrationlager 04.08.05, 11:01 aaa, skrot na konzentrationslager to kz Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: Konzentrationlager 04.08.05, 11:11 pudlo. ZK to zaklad karny , oboz koncentracyjny to KL Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Konzentrationlager 04.08.05, 11:18 pudlo, abigail, nie napisalam zk, tylko kz i tak to jest, w polsce mowilo sie nawet "kacet" jako skrot na kz. Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: Konzentrationlager 04.08.05, 11:26 kacet to byl skrot od Komitetu Centralnego , duszko Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd Ona jest tylko niedouczona 04.08.05, 12:07 To zenada zeby jako zydowka nie wiedzic co oznaczal skrot "KL". Tak nazisci okreslali obozy koncentracyjne bo to skrot od "KonzentrationsLager". W oficjalnych dokumantach nazistow mowa jest o "KL". Pozniej w Niemczech przyjal i rozpowszechnil sie rowniez skrot "KZ". Jego pochodzenie nie jest znane. Przypuszcza sie, ze przyjal sie z potocznego zargonu. "Kacet" brzmi bardziej ostro, twardo, "KL" brzmi za miekko. Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd Doucz sie 04.08.05, 11:34 "KL" to skrot od "Konzentrationslager" czyli obozu koncentracyjnego. Akurat ty powinnas to wiedziec. www.silentwall.com/BirkenauII.html www.land.salzburg.at/schule/europaservice/polen/012-ausschwitz.htm www.auschwitz.eraur.com/ www.laehnemann.de/auschwitz/seite3.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Po hebrajsku czy w jidysz? 04.08.05, 11:19 po niemiecku, bloczku, KonZentrationslager Odpowiedz Link Zgłoś
bloczek4 Chyba u Wielkiego Językoznawcy Stalina 04.08.05, 11:25 Wyraz jest (jak to u Niemców bywa) dwuczłonowy: konzentration - koncentracyjny i lager (obóz). Chyba że znasz słowo "zantionlager" Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Chyba u Wielkiego Językoznawcy Stalina 04.08.05, 12:07 bloczku, kazdy z nas wie swoje, git? git. Odpowiedz Link Zgłoś
bloczek4 U Ciebie nawet 2+2 podlega interpretacji... 04.08.05, 12:20 proizraelskiej, rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: Po hebrajsku czy w jidysz? 04.08.05, 11:29 pl.wikipedia.org/wiki/Dachau_%28KL%29niedouczku Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: ujjj nie moge..... 04.08.05, 13:09 Danus a kiedy zes mogla??????????????? Kazdy z nas wie ze masz podglad na Fredzia, no poprostu tak jak w rodzinie! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: "skwarki" - strach Zydow 04.08.05, 11:25 udalo sie im bo niemnielismy nasze IDF i Merkavot Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: "skwarki" - strach Zydow 04.08.05, 12:08 fredziu, trzymaj lufe merkawy skierowana na nierzydka, ok? toda raba... Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd czego ty od niego wymagasz? 04.08.05, 12:19 Przeciez ten biedak nie potrafi skierowac tej swojej merkawy nawet do nocnika :))) Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 te merkawy nie maja lufy, nie widzialas? 04.08.05, 12:46 Pewnie se fredzio z samsonem strzelili lufe, albo dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 pierwsza merkawa ma zolte zacieki.Od moczu? 04.08.05, 11:42 www.nrg.co.il/online/1/ART/966/795.html na dole po lewej Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 [...] 04.08.05, 12:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd ona jest rzeczywiscie smieszna :)))) 04.08.05, 12:14 "mocz" jest wulgarny ale "glupek" juz nie :)))) Ze to to blazni sie jeszcze takimi komentarzami.... Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: ona jest rzeczywiscie smieszna :)))) 04.08.05, 12:44 no wlasnie, gdybym napisala "zydowskie szczochy" - to rozumiem, ale co jest wulgarnego w tym ,ze jakis tankista popuscil mocz po pancerzu , gdy zobaczyl dzieciaka z proca? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Oberwygaszacz :))) 04.08.05, 12:28 genau, swietna nazwa bloczku i bardzo mi sie podoba. a teraz bye bye, bo lece jeszcze wygasic nierzydka tez... a ty uwazaj i nie wulgaryzuj, bo tez cie wygasze... krzyczec mozesz ile chcesz, ale wulgarnych wygaszam... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Czy ty się trochę nie zamurowujesz? 04.08.05, 13:16 nie, dlaczego? jak widzisz, rozmawiam sobie z innymi zupelnie normalnie. widzisz bloczku, ja z takimi ludzmi nie mam kontaktow w realu, to dlaczego mam miec na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
bloczek4 A zwierzęcy antypolonizm fredka zupełnie Ci... 04.08.05, 13:21 ...nie przeszkadza? Czy tacy fredkowie otaczają Cię w realu? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A zwierzęcy antypolonizm fredka zupełnie Ci.. 04.08.05, 13:35 nie, nie otaczaja mnie w realu. ale naprawde bloczku, nie chce znow dyskutowac o fredziu. mam o nim inne zdanie, i tymczasem przy nim zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
bloczek4 [...] 04.08.05, 13:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Acha, żarciki 04.08.05, 14:03 masz racje, bloczku i nie pochwalam tego, ale..... zwroc uwage, na jakie posty fredzio odpowiada w ten sposob.... sprowokowali go swoimi odpowiedziami... zacznij krytykowac tego nierzydka, a potem krytykuj fredzia. jesli chcesz byc objektywny, oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd [...] 04.08.05, 14:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 bujasz klamczucho, fredzia nikomu nie odpowiada. 04.08.05, 14:13 fredzia sam sobie odpowiada oto jego drugi wpis, sam do siebie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27305144&a=27305240 zablo i inni antysemici prosze sie postawic sie pod lancuchem :)))) pojade na pierszym biegiem i bedzie Szalom al Israel:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd Re: bujasz klamczucho, fredzia nikomu nie odpowia 04.08.05, 14:30 Uwazaj! Jak tak dalej bedziesz robic to cie wylaczy :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd Re: Oberwygaszacz :))) 04.08.05, 13:49 dana33 napisała: > jeszcze wygasic nierzydka tez... za to ze pokazal jej jej wlasna glupote, chamstwo i podstawowy brak wiedzy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 jak to mowil Walesa-stlucz pan termometr 04.08.05, 13:51 nie bedziesz pan mial goraczki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 eureka, jedyna dobra wiadomosc 04.08.05, 12:42 gdzie ta rachelcia , to ta sama z NY ? Pod innym nickiem.Lece jej szukac Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: jakie piekne sa nasze Merkavot 04.08.05, 12:31 My mamy Merkavota a polcy mnieli Kawalerie i jakiegos Czalga Tanketka Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd Od Niemcow tez jestescie lepsi! 04.08.05, 12:48 bo macie merkawota a Niemcy pod Grunwaldem mieli tylko miecze i dzidy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 obliczylam na palcach,ze Zydzi juz 200 lat siedzie 04.08.05, 12:52 siedzieli w goscinie,gdy pod Grunwaldem Polacy na smierc i zycie starli sie z teutonska nawala. Czy ktos slyszal , by choc pluton starozakonnych wystawili? Choc jedna mala brygade sanitarna? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Litości 04.08.05, 13:03 trzeba trzymać jakiś poziom! Nawet dyskutując z takim idiotą jak fredzio Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: Litości 04.08.05, 13:08 ja cie bardzo przepraszam hipciu, ale jak inaczej mozna z debilem dyskutowac.Ty to nazywasz dyskusja?Bo Dana mowi,ze to tylko niewinne zarty. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Od Niemcow tez jestescie lepsi! 04.08.05, 13:02 ale oni potem posadzili swoich na krony polskie i w18 wieku polske sprzedali :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd Re: Od Niemcow tez jestescie lepsi! 04.08.05, 13:45 Niemcy Polski nie sprzedali a kupili od zydow za bezcen. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Od Niemcow tez jestescie lepsi! 04.08.05, 15:12 mi niemnielismy interes sprzedac polske ale szlachcicy polske sprzedali z apre talerow Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd Re: Od Niemcow tez jestescie lepsi! 04.08.05, 15:52 Nie mieliscie? To po co zbieraliscie skladki na to zeby rozbijac zjazdy sejmu? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Fredku 04.08.05, 12:52 wy wtedy NIC nie mieliście! PS A polskie czołgi w '39 były cołkiem dobre. Problem polegał na tym że było ich zdecydowanie zbyt mało. www.kampania.digimer.pl/uzbrojenie/polskie/zmech/7tp/_opis.htm Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Fredku 04.08.05, 13:03 Od Vickersa wzeli plagiat kopie ale niemnieliscie genralow Szarona i Dajana Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Fredku 04.08.05, 13:09 Nie plagiat bo licencja była kupiona! A to co vicers sprzedał to się do d... nadawało! To dopiero polscy inzynierowie zrobili z vicersa naprawdę przyzwoity czołg. Mieliśmy generałów aż nadto! I to lepszych od Szarona! Na tym polegało nieszczescie. Za dobrzy generałowie nie sprawdzają się na wojnie! PS A wy swoje czołgi to sami zaprojektowaliście czy tez jak to macie w zwyczaju plany podwędził wywiad? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Fredku 04.08.05, 13:17 hipciu, pozwolisz ze bede udawac, ze twojego ps nie bylo, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm dana 04.08.05, 13:22 wykreśl "macie w zwyczaju" bo to mozna uznać za nadużycie (ciutek się zagalopowalem) Ale reszta jest ok . Przecież wszyscy wszystki w tej dziedzinie coś wykradają. Na tym polega praca wywiadu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dana 04.08.05, 13:33 z tego co ja sie orientuje, wykradlismy kiedys, w genialny zreszta sposob, plany mirage francuskiego. a to dlatego, ze lotnictwo wojskowe bylo oparte na tych francuskich samolotach, ktorzy jak dobrze pamietam, po wojnie 67 zalozylo embargo. nie dostarczali wtedy czesci zamiennych i nie mielismy innego wyjscia. od tego czasu przestalismy kupowac we francji samoloty. merkawa, jeden z najlepszych tankow na swiecie, jest czysta produkcja israelska. nie jestesmy krajem zlodzieji, tak samo jak zaden inny kraj nie jest. mam w zwyczaju posadzac kogos o zlodziejstwo dopiero wtedy, kiedy lapie go z reka w mojej kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: dana 04.08.05, 13:43 Dana nie wiem czy zauważyłas ale ja zadałem pytanie. Wcale nie twierdze że to czy tamto zosało ukradzione. Ja się "grzecznie" zapytałem czy plany czołgu wywiad dostarczył. Jedynie sugestia o takim zwyczaju była godna ubolewania za co przepraszam jesli ciebie uraziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd Re: dana 04.08.05, 13:48 a wiesz jaki silnik jest w tej "czystej produkcji izraelskiej"? Jak nie wiesz to sie dowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Fredku 04.08.05, 14:48 jakie generali bali sie ognia chlaili wodke i tanczyli w placy Pamietama Szarony na pierszej linie z bandazem na glowie to jest General i dowdca nie jak "Panow Wojsko" ladne mondury szabli czapki ale zadne bochsterstwo Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Fredku 04.08.05, 14:54 Poczytaj sobie biografie fredziu www.1939.pl//biografie_pl.htm Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Fredku 05.08.05, 09:44 Polacy z swoimy czalgami nie byli zli nawet wybudowali silnik diesela 417 pancerow mnieli wiecej nit General suaron ale wojne przygrali Byl Taki polski general Konstantin Rokosowski co sie na pancery znal ale sluzyl stalina. Polskie nie udane wala panceramy polegla zla organizacja i administracja taktika , kiedy paliwo mnaialo dotrac jednoske na konie :))))) Pryzzan sie ze jeden Polski Jwrej co sluzyl w 39 r w WP a potem w Armin Berlinga jako komandat Bataliony pancerow Feliks Biatus z Warszawy w 48 organizowal nasza sile pancerna i tluklismy arabstwo an wszytkie fronty To jest roznica miedzy polskimy jwrejami i polskie katolicy. My jestesmy super Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Fredku 05.08.05, 13:59 Rokosowski to nie był żaden Polak! ==== No widzisz wasze siły pancerne też tworzył człowiek przez Polaków wyszkolony! Wiele tej Polsce zawdzieczacie! ==== Fredku gdy to Polacy z Arabami walczyli to Izrael rozciągła by się teraz od Casablanki po Bagdad! Wy nawet Synaju utrzymać nie potrafiliście! Z Libanu się wycofaliście! Teraz oddajecie Gazę! Jeszcze rok dwa a z Jerozolimy odejdziecie! Za 10 zielone sztandary proroka bedą powiewać nad wszystkimi żydowskimi miastami i osiedlami. A statki z emigrantami będa płynąć jak w 45, 46, 47 i 48 tylko w przeciwną stronę! PS Fredku kto mieczem wojuje ten od miecza gine! Podoba ci się to co napisałem? Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: jakie piekne sa nasze Merkavot 04.08.05, 13:00 Jakie piekne sa nasze Merkawy obejszczane od lufy do trawy Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: jakie piekne sa nasze Merkavot 04.08.05, 13:05 To jwerjska produkcja z 2000 lat wrot do Erec Israelu z 120 kraj Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: jakie piekne sa nasze Merkavot 04.08.05, 13:10 trafiles Fredzia kula w plot to nie produkcja tylko szrot Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 merkawa 04.08.05, 14:31 www.coniw.wp.mil.pl/downloads/ia/ia201.doc www.altair.com.pl/files/raport/0405/izrael.htm bluenet.w.interia.pl/militaria/czolgi/merkava/merkava.html www.coniw.wp.mil.pl/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=30 www.defense-update.com/directory/merkava4.htm merkava.defense-update.com/images.htm nu, podskakujcie dalej, domerkawy to jeszcze dlugo nie podskoczycie... Odpowiedz Link Zgłoś
bloczek4 I co, że nie mam racji, za to mam czołg! 04.08.05, 14:34 ...powiedziała dana Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I co, że nie mam racji, za to mam czołg! 04.08.05, 14:48 z czym nie mam racji, bloczku? a jak bym nie miala tego czolgu, i nie miala tego wojska, to jak myslisz, gdzie bym dzisiaj byla? Odpowiedz Link Zgłoś
bloczek4 Myślałem, że fredzie wśród was to wyjątki 04.08.05, 14:51 Pomyliłem się. Jesteście tacy sami Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Myślałem, że fredzie wśród was to wyjątki 04.08.05, 14:55 nu, co ja sie bede z toba spierac, bloczku. a kogo jeszcze oprocz fredzia i mnie tu widzisz, jesli chodzi o zydow? i gdzie to ja pisze jak fredzio? ja mam tymczasem wygaszonych 17 nikow, bloczku. znajdz mi tutaj 17 zydow ktorzy pluja na polske i polakow. i takiego, ktory napisze: "myslalem, ze rzydzie to u was wyjatki. pomylilem sie. jestescie (wy polacy) tacy sami". milego dnia bloczku. Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd [...] 04.08.05, 14:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd no to jeszcze raz :) 04.08.05, 15:33 udowodnilismy tej ..... ze jest g.... (poniewaz nie wie jako ZYDOWKA co oznacza skrot "KL") udowodnilismy tej ..... ze jest ch.... (poniewaz rzuca na lewo i prawo "glupkami" twierdzac, ze "mocz" to wulgaryzm udowodnilismy tej ..... ze klamie twierdzac, ze fredziu tylko reaguje swoim chamstwem na prowokacje. Fredziu zalozyl ten watek i pierwszy zaczal fantazjowac komu to przejechalby glowe czolgiem. Wszystko to mozna sobie przeczytac czarne na bialym. Dlatego tej ...... nie pozostalo teraz nic innego jak podsylanie merkaw, dokladnie tak samo jak fredziu. :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 i taki wulgarny post ci wycieli??? 04.08.05, 15:37 chyba caly Izreal walil w czerwony kubel jak oszalaly Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd [...] 04.08.05, 15:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 zawsze mowilem ,ze ty i Fredzio to jedno 04.08.05, 14:42 i rzeczywiscie cos w tym jest, co za zbieg wspolnych zainteresowan , buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: zawsze mowilem ,ze ty i Fredzio to jedno 05.08.05, 06:42 no glowe po lancuchem moze z twoim arabem to bedzie 2 ptaki na raz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
olewin Re: jakie piekne sa nasze Merkavot 04.08.05, 18:20 Przerobione Abramsy .. no ale myśl techniczną macie własną :PP Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Dla Dany 05.08.05, 02:41 Jak zwykle trzeba cie uczyc o historii twojego kraju, bo i tu masz braki. Poczytaj sobie o tym (pewnie dzieci w waszych szkolach o tym nie ucza, bo to tylko arabusy sa be, wy jestescie biedni, niewinni i wiecznie pokrzywdzeni. 1975 October 15. Kawnin Massacre (Israel/Palestine). An Israeli jew tank deliberately runs over a car carrying 16 people, murdering all of them. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Dla Dany 05.08.05, 06:41 dzeiki z link teraz naprwade wypedzimy arabow z tej lokalnosc do cibei na territory Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Dla Dany 05.08.05, 06:40 arabstwo to szatanskie kreatury a ty wypuszczaj australie i zostaw dla auborginaly Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Fredziu 05.08.05, 06:46 Jak arabstwo to "szatanskie kreatury", a jewreje to ich bracia, to jewreje sa kto? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Fredziu 05.08.05, 06:49 my jestesmy wybrane narod nie zapomnij ze twoj jezus pracuie dla nas a w Meka pod czarna Kaave jest dostep do piekla Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Fredziu 05.08.05, 07:02 Ja tam nie wiem czy Jezus " pracuje dla was", gdyby tak bylo nie byloby Chmielnickiego ani Hitlera Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 05.08.05, 07:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Fredziu 05.08.05, 07:13 No to moja :Ryfka" peknie ze smiechu ! Fredziu ja tylko nie lubie Hutzpalandu bo ma barbarzynska polityke i kradnie innym ziemie. A wsrod Zydow mialem i mam wielu serdecznych przyjaciol. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Fredziu 05.08.05, 07:16 ty ukradles opce ziemie Erec israel jest moja otworz bible bo angielsku bo po polsku niema bible, bo koscial katolicki twierdzil ze bibla to niedla nas to dla zydwo ! Arabstwo ma Jordanie z 90 tys KKM i Synail z 69 tys KKM i cala Antartyke :)) a polska ma wrocic to sojuzu i do reichu Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Fredziu 05.08.05, 07:26 A w egipskich swietych ksiegach jest napisane ze ta cala ziemia nalezy do Egiptu. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 05.08.05, 07:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cytat_bez_komentarza Re: Dla Dany 23.10.05, 15:29 fredzio54 napisał: "arabstwo to szatanskie kreatury" Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: jakie piekne sa nasze Merkavot 05.08.05, 07:18 nasze byli przez te USA Zla jeden poscig i pali sie jak na grill parti Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: jakie piekne sa nasze Merkavot 05.08.05, 06:38 Polacy z swoimy czalgami nie byli zli nawet wybudowali silnik diesela 417 pancerow mnieli wiecej nit General suaron ale wojne przygrali Byl Taki polski general Konstantin Rokosowski co sie na pancery znal ale sluzyl stalina. Polskie nie udane wala panceramy polegla zla organizacja i administracja taktika , kiedy paliwo mnaialo dotrac jednoske na konie :))))) Pryzzan sie ze jeden Polski Jwrej co sluzyl w 39 r w WP a potem w Armin Berlinga jako komandat Bataliony pancerow Feliks Biatus z Warszawy w 48 organizowal nasza sile pancerna i tluklismy arabstwo an wszytkie fronty To jest roznica miedzy polskimy jwrejami i polskie katolicy. My jestesmy super Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Napisalem ci wierszyk Fredziu 05.08.05, 07:34 Co tak huczy jako grzmot Izraelkie Merkavot A na samym ptzedzie Fredziu w pierwszej jedzie Psi pustinski ujadaja A Araby uciekaja. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Napisalem ci wierszyk Fredziu 05.08.05, 07:43 a A Araby uciekaja bosonogi pretko niz Merkava moze ich poganaic :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Napisalem ci wierszyk Fredziu 05.08.05, 09:07 Lecz Merkawa ich dogania Nic nie bedzie z uciekania Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 05.08.05, 09:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: To jest dobre! 05.08.05, 09:46 Fredziu ty jestes strasznie krwiozerczy. ale uwazaj bo ta twoja Ukrainka zaraz ci kaze wyniesc kosz ze smieciami i bedziesz szybciej zasuwal niz twoja Merkava. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: To jest dobre! 05.08.05, 09:55 moja ukrainka kolo polek jest zloto pasuje do naszego klimatu i jej pierogi sa lepsze od wielu polek a ty napewni w australi jesz trawe Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: To jest dobre! 05.08.05, 09:58 No niestety moja Ryfka do kuchni woli nie zagladac - to fakt Fredziu. Ale jakos tam daje sobie rade.A za pierogami przepadam. Jak bede w Natanii to pojdziemy gdzies na jakies pielmienie i wodeczke. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: To jest dobre! 05.08.05, 11:15 przyjedz do nas mam dla cibie bopyt z kolegami w KCioot(wyzenie dla Terroristwo na Ngevie) dostaniesz koszerne woskowe jedzenie lepsze nizw australi Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Fredek, jeśli mamy już być złośliwi, to nie tylko 05.08.05, 09:51 "nasze pany", patrząc na ilość pieniędzy, które otrzymaliście z RFNu. > mnialem raz marzenie postwac niemcow na autobahn i jechac pierzym biegem Nie wiem, co to "postwac", ale to akurat mi się podoba :). Choć pewnie grozi porządnym mandatem. Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd [...] 05.08.05, 10:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: To jest dobre! 05.08.05, 10:11 > Ten psychol gdyby mogl to zabijalby kogo popadnie. To nie jest zart. No chyba, że o to mu chodziło(ciężko jest go zrozumieć). No to odwołuję to, co napisałem powyżej(że dobry pomysł). Jakoś mi się z zabijaniem nie skojarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd [...] 05.08.05, 10:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: To jest dobre! 05.08.05, 11:20 zgubilem oczucia do arabow od wypedzenie mnie z polski i wielu wojny znimi nigdy nie bedzie pokoj Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd [...] 05.08.05, 11:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: To jest dobre! 05.08.05, 11:18 ty mniales babcie i dziadka wojka i wielka rodzine ale ja nie bo niemcy wszytkich zamordowali Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty czołgi są ważne ale najważniejsi są ludzie 05.08.05, 13:50 i siła Izraelskiego wojska tkwi w wysokim morale i znakomitym wyszkoleniu żołnierzy sprzęt to tylko dodatek konieczny i niezbędny ale tylko dodatek dlatego armia polska i izraelska sa bardzo do siebie podobne Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 08.08.05, 07:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: czołgi są ważne ale najważniejsi są ludzie 08.08.05, 11:06 Czy twój tate był wspólnikiem Morela? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: czołgi są ważne ale najważniejsi są ludzie 09.08.05, 12:23 nie znali sie szkoda ! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Nie placz sepus 08.08.05, 14:35 Przeciez macie takiego dobrego generala Fregzia- do teraz lata jak on to nazywa Marchewka po swiecie.Czolg przeciwpancerny Danusie z rodzina-Ty czy cukierek antos wywiad.No i wielka pustynie gdzie mozecie sobie do tylkow postrzelac nie wywolujac innym strat. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Nie placz sepus 09.08.05, 12:23 polacy i swoje gnerala w 39 pol sztabu byli niemcy austryjaci Odpowiedz Link Zgłoś