smoku_wawelski 04.08.05, 19:58 Przemoc rodzi przemoc :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekmarek44 Re: Tragedia w izraelskim autobusie 04.08.05, 20:25 A cóż to za stwór Izraelczyk w wojskowym mundurze. Czy ch0odzi poprostu o żołnierza czy o przebierańca? I dlaczego strzelał do Arabów w izraelskim autobusie,a nie np. w meczecie albo na terenie autonomii? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: Tragedia w izraelskim autobusie 04.08.05, 20:29 Bo wariat, a wariat nie mysli. Rownie dobrze wariat moze strzelac do swojej matki, przyjaciela jak i w izraelskim, angielskim ietc autobusie. Nigdy nie slyszales o zabojcach wariatach? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Tragedia w izraelskim autobusie 04.08.05, 20:37 tomek404 napisała: > Bo wariat, a wariat nie mysli. Rownie dobrze wariat moze strzelac do swojej > matki, przyjaciela jak i w izraelskim, angielskim ietc autobusie. Nigdy nie > slyszales o zabojcach wariatach? nie zawsze mowiliscie o nich "arabscy terrorysci",a nagle kachanowcow nie lubisz,przeciez ich na forum popierales,czesc to twoi koledzy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: Tragedia w izraelskim autobusie 04.08.05, 20:50 Znajdz mi watek, w ktorym wychwalam kachanowcow. To po pierwsze, a po drugie wiecej ci nie odpowiem, bo znam z gory co napiszesz. Moje poglady sa ogolnie znane tym co je chca znac, a ty najpierw sprawdz, a potem pisz.I jeszcze jedna rada, najpierw pomysl, to czasami pomaga w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Tragedia w izraelskim autobusie 04.08.05, 20:53 tomek404 napisała: > Znajdz mi watek, w ktorym wychwalam kachanowcow. To po pierwsze, a po drugie > wiecej ci nie odpowiem, bo znam z gory co napiszesz. Moje poglady sa ogolnie > znane tym co je chca znac, a ty najpierw sprawdz, a potem pisz.I jeszcze jedna > rada, najpierw pomysl, to czasami pomaga w zyciu. alez nie odpowiadaj,grunt,ze kopiujesz me niewazne wpisy i do danci na kolacje posylasz. a przeciez baruch goldstein i mamzerek (zagozali kachanowcy) to twoi przyjaciele,zawsze ty,dancia,z-daleka i inni byliscie buzi,buzi na forum,czy to nie jest protekcja? a ja kotus mysle,tylko z rangi mlodszego wieku mam lepsza niz ty pamiec,a moze mniej selektywna. Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 czy to ty Rachelciu? Czy jeszcze mnie pamietasz? 04.08.05, 20:58 jak milo ciebie znowu spotkac. Nie bylo mnie prawie rok . Co z tym kopiowaniem, jakas nowa paranoja Danuski?Chyba,ze chce cie miec na pamiatke... No i masz, tak sie zawsze zastregali, ze u nich takie zamachy byly by niemozliwe. Teraz jeszcze mozna sie spodziweac zemsty za ten lincz Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: czy to ty Rachelciu? Czy jeszcze mnie pamieta 04.08.05, 22:55 abigeil4 napisała: > jak milo ciebie znowu spotkac. > Nie bylo mnie prawie rok . > Co z tym kopiowaniem, jakas nowa paranoja Danuski?Chyba,ze chce cie miec na > pamiatke... > No i masz, tak sie zawsze zastregali, ze u nich takie zamachy byly by > niemozliwe. > Teraz jeszcze mozna sie spodziweac zemsty za ten lincz oj abigail ciesze sie,ze rozpoznajesz stara psiapsiulke,jak zycie? Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: czy to ty Rachelciu? Czy jeszcze mnie pamieta 04.08.05, 23:04 ty juz o normalnej godzinie na forum nie mozesz przylazic, tylko tak w srodku nocy, gdy sobie juz cieple mleczko przy lozku postawilam? Ale i tak sie ciesze,ze troche starych pyskow rozpoznalam.:))) A Danusia tu za adminke teraz robi? Bo gdy napisalam,ze na zdjeciu fredzi merkawy widac zacieki z moczu, to zaraz sie rozwrzeszczala,ze jestem wulgarna jak chlop. Jak chlop, slyszalas cos takiego???I postraszyla,ze mnie zawiesi czy tam zgasi , ze juz 17 -tu ma takich delikwentow, biedne ofiary. I zarazmi pare postow przygasili, ale na szczescie jeszcze nie zabanowali. Sadzisz, ze za ten mocz cos mi grozi? Wpadnij jutro wczesniej, to pogadamy.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: czy to ty Rachelciu? Czy jeszcze mnie pamieta 04.08.05, 23:09 abigeil4 napisała: > ty juz o normalnej godzinie na forum nie mozesz przylazic, tylko tak w srodku > nocy, gdy sobie juz cieple mleczko przy lozku postawilam? > Ale i tak sie ciesze,ze troche starych pyskow rozpoznalam.:))) > A Danusia tu za adminke teraz robi? > Bo gdy napisalam,ze na zdjeciu fredzi merkawy widac zacieki z moczu, to zaraz > sie rozwrzeszczala,ze jestem wulgarna jak chlop. > Jak chlop, slyszalas cos takiego???I postraszyla,ze mnie zawiesi czy tam > zgasi , ze juz 17 -tu ma takich delikwentow, biedne ofiary. > I zarazmi pare postow przygasili, ale na szczescie jeszcze nie zabanowali. > Sadzisz, ze za ten mocz cos mi grozi? > Wpadnij jutro wczesniej, to pogadamy.:))) he,he ja jestem zawsze z doskoku,ale na pewno pogadamy, a mleka nie musisz pic,przeciez mozna pastylke zazyc z wapna,a chlupnac sobie winko,zamiast cieplego.... a danuska,jak danuska some things will never change,ja juz od tych jej strachow schudlam,czyli dobrze mi robia. ja tak czy tak bije ciebie na glowe jesli chodzi o najbardziej znienawidzona kobitke na forum (ma sie rozumiec przez starozakonnych) i nawet me czolganie z przeprosinami mi juz nie pomoga,to se ne vrati.pozdr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bloczek4 Lepiej przebierz się za paprotkę... 05.08.05, 08:29 Mogą Cię uznać za terrorystkę i ostrzegawczo dywanowo zbombardować Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Oj Rachelciu-NAGANA 04.08.05, 21:06 I znow obrazilas Tomeczka z czerwonego zaglebia i znow go na jakis czas stracimy z oczow- DZIEKI BOGU Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Oj Rachelciu-NAGANA 04.08.05, 22:56 grzegorz1948 napisał: > I znow obrazilas Tomeczka z czerwonego zaglebia i znow go na jakis czas > stracimy z oczow- DZIEKI BOGU > Grzegorz e tam on mnie zawsze lubil jednakowo,tak czy tak kopiuje me wpisy i do danci posyla,a to starczy jak na bufona. Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 Re: Tragedia w izraelskim autobusie 04.08.05, 20:40 Pewnie masz racje,to był jakiś kopnięty wariat. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 Re: Tragedia w izraelskim autobusie 04.08.05, 20:51 No pewnie ze wariat! Kazali mu sie przebrac za araba, a ten wariat nalozyl mundur idf Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Tragedia w izraelskim autobusie 05.08.05, 18:18 Hmm , wiec tak sie zalatwia sprawy w rodzinie ,... Jak terrorysta jest Zyd to daje mu sie "papiery" i sprawa zalatwiona , jak terrorysta jest Palestynczyk (wystarczy podejrzenie) wysyla sie F-16 z poltonowa bomba naprowadzana laserem i rowna sie z ziemia wielorodzinny dom mieszkalny ze spiacymi Bogu ducha winnymi mieszkancami . Zeby nie bylo watpliwosci czy message dotarla do adresata i zainteresowanynych wysyla sie buldozer zeby sie zajal domem rodziny terrorysty (podejrzanego) Przemysl co piszesz ,... uklony ============================================================================== Bo wariat, a wariat nie mysli. Rownie dobrze wariat moze strzelac do swojej matki, przyjaciela jak i w izraelskim, angielskim ietc autobusie. Nigdy nie slyszales o zabojcach wariatach? Odpowiedz Link Zgłoś
moki1 Re: Tragedia w izraelskim autobusie 04.08.05, 20:34 Ubrany w wojskowy mundur Izraelczyk trybuna ludu normalnie wymięka btw adam już wrócił z Izraela? może to jemu puściły nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
olewin to nie tragedia to zbrodnia !!! 04.08.05, 20:47 porównywalna do wyczynu Barucha Goldsteina Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Tragedia w izraelskim autobusie 04.08.05, 20:54 smoku_wawelski napisał: > Przemoc rodzi przemoc :( masz na mysli ten lincz? Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Tragedia w izraelskim autobusie 04.08.05, 21:00 smoku_wawelski napisał: > Przemoc rodzi przemoc :( Prawda jak oliwa na wierzch wypływa. Kiedy pisałem o żydowskim terroryźmie to wycinali moje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Re: Tragedia w izraelskim autobusie 04.08.05, 21:24 Oj abba15 (to twoja ulubiona kapela + wiek?? ;) ) ale pieprzysz To co powiesz na przykład terroryzmu polskiego wymierzonego w Rosję i Kazachstan (pobicie dzieci dyplomatów) Terroryzm to działanie zorganizowane! Odpowiedz Link Zgłoś
data1 Re: Tragedia w izraelskim autobusie 04.08.05, 23:00 szkoda że nikt nie mówi o brutalnym samosądzie wyobraźmy sobie że to amerykańscy marins zlinczolowali araba w iraku to by była histeria Odpowiedz Link Zgłoś
marysia57 Re: Tragedia w izraelskim autobusie 05.08.05, 04:23 Kiedys wycinali posty , teraz z Izraelskiego terrorysty zrobia idiote. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Rezolucje ONZ panstwo zlodziei i terrorystow tez o 04.08.05, 22:59 obowiazuje! Izrael nauczyl sie od Niemiec faszystowskich metod zwalczania przeciwnikow. NIech pokaze teraz jak umie sobioe radzic z kmorupcja, prymitywizmem Szarona i kretactwami jego synow. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Nie wybielajcie terrorysty 05.08.05, 04:41 robiac z niego wariata. Byl to (wg wasej prasy) sympatyk Kahanowcow ktorzy nawet u was sa uwazani za grupe terrorystyczna, wiec nie badzcie swietsi od waszego papieza Arika ktory nazwal tego bandyte terrorysta; tracicie przez to resztki wiarygodnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Raczej sie od Arabow nauczyli 05.08.05, 05:29 Arabow ktorzy od 800 lat Israelska ziemie okupuja. szkoda tylko, ze tego israelskiego meczennika( w koncu trzeba Hebrajski Jihad tez oglosic) , Israelczycy zabili, powinni go z swoich arabskich ooprawcow przyklad biorac z niego bohatera zrobic, mam nadzieje ze nasteopny raz juz beda wiedziec jak postepowac. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Raczej sie od Arabow nauczyli 05.08.05, 05:32 Juz i tak modla sie nad grobem Goldsteina, chyba wiecej zydowskich "swietych" wam nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Re: Raczej sie od Arabow nauczyli 05.08.05, 05:36 Masz racje, razem z Goebelsem twoj wielki Mufti z Jerusalemu obiady jadl i jeszcze w roku 1945 z nim wspolna propagande robil, a ostatni ambasador ,ktory Hitlera w jego gorskim gniezdzie odwiedzil byl dziwnym przypadkiem Ambasador saudi Arabskij, co za dziwny zbieg....Nazistowskie jablko, nie daleko od swojej naziislamskiej jabloni upadli. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 05.08.05, 12:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bloczek4 Od 1300, nieuku 05.08.05, 08:31 samsone napisał: > Arabow ktorzy od 800 lat Israelska ziemie okupuja. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Raczej sie od Arabow nauczyli 05.08.05, 12:37 konquisadore u hiszpancow tez 800 lat trwalo ale oni arabstwo wypedzili w 1492 Odpowiedz Link Zgłoś
samsone [...] 05.08.05, 05:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 05.08.05, 12:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Rezolucje ONZ panstwo zlodziei i terrorystow 05.08.05, 10:58 chcemy wykonywac operacja Wisla II albo nauczycie nas wypedzic 12 Miliony niemcow Odpowiedz Link Zgłoś
samsone [...] 05.08.05, 05:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Nic dodac nic ujac 05.08.05, 05:47 Wedlug Tomka nadajesz sie do wariatkowa. Wedlug mnie jestes zwyklym zydofaszysta. Twoje uwagi o czasach iiWS nie zasluguja na odpowiedz, nie masz pojecia o czym mowisz. tomek404 04.08.2005 20:29 + odpowiedz Bo wariat, a wariat nie mysli. Rownie dobrze wariat moze strzelac do swojej matki, przyjaciela jak i w izraelskim, angielskim ietc autobusie. Nigdy nie slyszales o zabojcach wariatach? Odpowiedz Link Zgłoś
samsone [...] 05.08.05, 05:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany [...] 05.08.05, 05:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Re: Wlasnie.... 05.08.05, 06:20 Nie 1000 ale 10 tys to bedziemy mogli zaczac spokojnie spic i moeszkancy Iraqu tez, nie mowiac juz o Sudanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Wlasnie.... 05.08.05, 06:24 Nie odpowiedziales na moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Re: Wlasnie.... 05.08.05, 06:23 A co do Hitlera , to nie wydaje mnie sie, ze on dobrze skonczyl!!!! albo fakty o tym klamia....a co do twoich pogladow co do Hitlera to je juz od trzech lat doskonale znam....tylko zapomniales dodac, ze Hitler po Zydach ,chcial Polakami piece zapelnic, i cala ziemie nadwislanska od polakow wyczyscic,ale to ciebie nie ruszalo, bo jako Arab z Hitlererm bys wspolpracowal. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Wlasnie.... 05.08.05, 07:22 Dalej nie odpowiedziales na moje pytanie. Nie przypominam sobie zebym gdziekolwiek gloryfikowal Hitlera ani jego czyny. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 05.08.05, 11:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Uzywam twoj jezyk, tak poprawnie 05.08.05, 05:51 polityczny, my sie od naszych arabskich mordercow, bardzo szybko uczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
bloczek4 [...] 05.08.05, 08:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
smoku_wawelski =] 05.08.05, 10:18 Twoi rodacy mysleli inaczej skoro go zlinczowali =] Nie jestes reprezentatywny dla nich, a przez to wyrzadzassz im szkode. ____ Tobie Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
buszek2 [...] 05.08.05, 07:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 05.08.05, 07:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 [...] 05.08.05, 07:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 05.08.05, 10:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Do samsona i fredzia 05.08.05, 08:27 Ograniczam pisanie na tym forum bo mi się często na wymioty zbiera, głównie za sprawą - ach nie ważne - wiadomo kogo! Jak czytam Wasze wpisy jednakże to nie tylko mi się zbiera ale od razu rzygam. Nie przyjmuję wyjaśnień jakie dał mi fredzio kiedyś, że on się tylko tak z Polakami drażni bo są wstrętni. Ci forumowi są wstrętni to fakt ale w większości tylko Ci, którzy nie mieszkają w Polsce. Zresztą nie o tym chciałem mówić. Fredziu i Samsonie reprezentujecie swoimi forumowymi poglądami wszystko to czego z całego serca nienawidzę. Nieneawidzę tego u wszystkich nacji a po 10- kroć bardziej nienawidzę tego u Żydów. Jeśli myślicie, że na takich postawach można budować zdrowe społeczeństwo i funkcjonujące państwo to jesteście w błędzie. Mam wrażenie, że na serio żałujecie, iż ten szaleniec, któremu ekstremiści religijni przewrócili w głowie nie zabił więcej Arabów. Dzisiaj już oficajlnie mówi się o tym jak o akcie terroru. Nazwyją to po imieniu : pigua. Facet z pełną świadomością otowrzył ogień do niewinnych ludzi. Zginęły 4 osoby a kilkanaście jest rannych. Dla mnie ten facet nie rózni sie niczym od palestyńskich szaleńców wysadzających się w izraelskich autobusach. Wy popierając jego czyn stajecie się tacy sami - tyle chciałem Wam powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
upierdliwy [...] 05.08.05, 10:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Do upierdliwego 05.08.05, 10:33 A co tak konkretnie ci zrazilo w tej wypowiedzi negeva? Nazwanie zyda bandyty terrorysta? Czy masz watpliwosc co do tego, ze facet oprozniajacy magazynek w autobusie pelnym ludzi jest bandyta i terrorysta? Odpowiedz Link Zgłoś
upierdliwy Re: Do upierdliwego 05.08.05, 11:04 To sie odnosilo do jego innych wypowiedzi ( rowniez poprzednich). Wy Izraelczycy uwazacie sie za tych, ktorzy zawsze trzymaja sie razem, a on jakos taki polski jest i jak Polak Polakowi to on przeciw Zydom. Cosik on dziwny Izraelczyk jest. Poczytaj poprzednie wpisy. Moja odpowiedz dotyczyla tego co pisze ogolnie. Bandyta jest zawsze bandyta, a wariat jest zawsze wariatem. Kachanisci sa fanatykami,a jak wiadomo fanatycy sa czesto terrorystami. Szkoda, ze to Zyd. Zal mi Was, ale negev juz nie poraz pierwszy mnie wkurza swoimi zalami na tym forum do swoich. Komu on sie chce podlizac? z_daleka napisał: > A co tak konkretnie ci zrazilo w tej wypowiedzi negeva? Nazwanie zyda bandyty > terrorysta? Czy masz watpliwosc co do tego, ze facet oprozniajacy magazynek w > autobusie pelnym ludzi jest bandyta i terrorysta? Odpowiedz Link Zgłoś
smoku_wawelski Re: Do upierdliwego 05.08.05, 11:06 Oj to ze ktos jest obiektywny to juz sie musi podlizywac. Jak ci nie pasuje do stereotypu Zyda to trudno. Stereotyp Polaka tez jak widac ci sie przykleil w glowie. ____ Tobie Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Do upierdliwego 05.08.05, 11:56 upierdliwy napisał: > To sie odnosilo do jego innych wypowiedzi ( rowniez poprzednich). Wy > Izraelczycy uwazacie sie za tych, ktorzy zawsze trzymaja sie razem, a on jakos > taki polski jest i jak Polak Polakowi to on przeciw Zydom. Cosik on dziwny > Izraelczyk jest. Poczytaj poprzednie wpisy. > Moja odpowiedz dotyczyla tego co pisze ogolnie. > Bandyta jest zawsze bandyta, a wariat jest zawsze wariatem. Kachanisci sa > fanatykami,a jak wiadomo fanatycy sa czesto terrorystami. Szkoda, ze to Zyd. > Zal mi Was, ale negev juz nie poraz pierwszy mnie wkurza swoimi zalami na tym > forum do swoich. Komu on sie chce podlizac? > z_daleka napisał: > > > A co tak konkretnie ci zrazilo w tej wypowiedzi negeva? Nazwanie zyda > bandyty > > terrorysta? Czy masz watpliwosc co do tego, ze facet oprozniajacy magazyn > ek w > > autobusie pelnym ludzi jest bandyta i terrorysta? ----------------------------------- Z cala pewnoscia nie musze byc negeva adwokatem, sam, jesli bedzie chcial poradzi sobie znakomicie, natomiast tobie powiem, ze albo nie bardzo orientujesz sie w orientacjach izraelskiego spoleczenstwa, albo wydaje ci sie ze jest ono w jednokolorowe. Dla twojej informacji, jest to aytentyczna tecza, w ktorej pomaranczowy, mimo swojej naturalnej krzykliwosci, wcale nie jest dominujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 05.08.05, 11:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: Do z_daleka 05.08.05, 11:28 Fakt, ze to byl bandyta, fanatyk. Taki sam jak Hamasowcy, ktorzy wysylaja na smierc mlodych ludzi, ale forum nie jest od bicia sie w piersi. Tez mi sie nie podoba to co on pisze. Nie rozumie, ze daje pozywke dla takich rachelek i innych. Juz zacieraja rece. Upierdliwy ma racje. Zauwazyl to natychmiast. Troche nas przecenia, ale to niewazne. Niedlugo negev napisze, ze to, ze nas zabijaja, to przez nas samych. To sztuka krytykowac, broniac. Mam nadzieje, ze wiesz co mam na mysli. On nie potrafi i dlatego nie lubie kiedy pisze takie posty. Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: Do z_daleka 05.08.05, 11:36 Przeceniasz tomciu sile perswazji negewa, to przeciez nie pierwszy akt terrorystyczny w Israelu w zydowskim wykonaniu. Fakt, ze moze nie w autobusie, ale strzelanie do dzieci, do rolnikow tylko iloscia zabitych sie rozni od czynu np Barucha. Swiat nie potrzebuje negewa, by o tym sie dowiedziec. Choc rzeczywiscie, to mile, gdy wiemy,ze jest wsrod was chociaz jeden , ktoremu posty fredzia i samsona smierdza. Szkoda,ze wg zasady - wyjatek potwierdza regule. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Do z_daleka 05.08.05, 12:11 tomek404 napisała: > Fakt, ze to byl bandyta, fanatyk. Taki sam jak Hamasowcy, ktorzy wysylaja na > smierc mlodych ludzi, ale forum nie jest od bicia sie w piersi. Tez mi sie nie > podoba to co on pisze. Nie rozumie, ze daje pozywke dla takich rachelek i > innych. Juz zacieraja rece. Upierdliwy ma racje. Zauwazyl to natychmiast. > Troche nas przecenia, ale to niewazne. Niedlugo negev napisze, ze to, ze nas > zabijaja, to przez nas samych. To sztuka krytykowac, broniac. Mam nadzieje, ze > wiesz co mam na mysli. On nie potrafi i dlatego nie lubie kiedy pisze takie > posty. ------------------------- Obawiam sie, ze sie nie zgodze. Nie chodzi o negeva...czesto jego poglady tez mnie dziwia, ale dziwi mnie bardzo, bardzo wiele odmiennych pogladow moich rodakow, jednak to nie jest powod zebym udawal ( dla jakiejs cyklistki czy innch rowero podobnych), ze wszystko jest cacy. W piersi bic sie nie mam powodu, bo niewiele mam wspolnego zarowno z pogladami jak i dzialaniami izraelskich oszolomow...ale nie bede tez udawal, ze ich nie ma ani ze sa bezsilni jak dziecieta... Jesli jakis polski oszolom wyczyta w mojej opinii krytyke Zydow i Izraela, to pies mu morde lizal. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 kto tu jest strachliwy? 05.08.05, 10:48 Ten terrorysta, jedyny w autobusie , ktory ma bron, strzelajacy do bezbronnych ludzi, to ma byc niby bohater. Odpowiedz Link Zgłoś
smoku_wawelski Re: Do samsona i fredzia 05.08.05, 10:15 Popieranie terrorysty izraelskiego faktycznie jest beznadziejne. Zlo to zlo niema to tamto. ____ Tobie Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 05.08.05, 10:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Do negevmc 05.08.05, 11:21 Co mi pozostalo tylko Ci przytaknac!Co do Dany i Fredzia to cwicze tylko " ciety jezyk"zeby za duzo nie ujezdzali na innych.Dlatego zawsze podkreslam ze Dana , Fredzio i inni to sa poprostu tylko ten smiec Narodu Zydowskiego. Zawsze podkreslam ze znam tez innych Zydow. Ale pomysl tak trzezwo jezeli zejdziesz calkiem z forum i znow mlodzi ludzie NOWi wejda do tego forum i poczytaja posty Dany czy Freddzia jak myslisz co oni sobie pomysla o Zydach?Potem sie znajdzie ktos kto podsunie takiemu mlodzikowi materialy antyzydowskie i juz masz jednego"glacoka" wiecej a tego chyba nikt z nas nie chce? A wiec zastanow sie cczy nie warto troche powalczyc? Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: Do z_ daleka 05.08.05, 11:30 Czy juz wiesz co mialem na mysli? grzegorz1948 napisał: > Co mi pozostalo tylko Ci przytaknac!Co do Dany i Fredzia to cwicze tylko " > ciety jezyk"zeby za duzo nie ujezdzali na innych.Dlatego zawsze podkreslam ze > Dana , Fredzio i inni to sa poprostu tylko ten smiec Narodu Zydowskiego. Zawsze > > podkreslam ze znam tez innych Zydow. > Ale pomysl tak trzezwo jezeli zejdziesz calkiem z forum i znow mlodzi ludzie > NOWi wejda do tego forum i poczytaja posty Dany czy Freddzia jak myslisz co oni > > sobie pomysla o Zydach?Potem sie znajdzie ktos kto podsunie takiemu mlodzikowi > materialy antyzydowskie i juz masz jednego"glacoka" wiecej a tego chyba nikt z > nas nie chce? > A wiec zastanow sie cczy nie warto troche powalczyc? > Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Do z_ daleka 05.08.05, 12:16 tomek404 napisała: > Czy juz wiesz co mialem na mysli? > > grzegorz1948 napisał: > > > Co mi pozostalo tylko Ci przytaknac!Co do Dany i Fredzia to cwicze tylko > " > > ciety jezyk"zeby za duzo nie ujezdzali na innych.Dlatego zawsze podkresla > m ze > > Dana , Fredzio i inni to sa poprostu tylko ten smiec Narodu Zydowskiego. > Zawsze > > > > podkreslam ze znam tez innych Zydow. > > Ale pomysl tak trzezwo jezeli zejdziesz calkiem z forum i znow mlodzi lud > zie > > NOWi wejda do tego forum i poczytaja posty Dany czy Freddzia jak myslisz > co > oni > > > > sobie pomysla o Zydach?Potem sie znajdzie ktos kto podsunie takiemu mlodz > ikowi > > materialy antyzydowskie i juz masz jednego"glacoka" wiecej a tego chyba n > ikt > z > > nas nie chce? > > A wiec zastanow sie cczy nie warto troche powalczyc? > > Grzegorz ++++++++++++++++++++++++++++++ oczywiscie. Ale przeziez nie mozna zwracac uwagi na kazdego przydroznego glupka, jak juz wyzej wspomnialem: pies im morde lizal. Ps. Mam bloga nadzieje ze pies mi wybaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: Do z_ daleka 05.08.05, 12:29 Juz nie raz pisalem, ze naleze do tych srodkowych, czyli ani pomarancze, ani blekit. Sam jestem rozdarty w pogladach, bo nie wiem po czyjej jestem stronie. Wiem jedno, ze jak sie powiedzialo a, to trzeba powiedziec caly alfabet. Zal mi tych wyrzucanych, ale tez nie lubie (delikatnie mowiac)tych skrajnych. Naleze do Szinuj, pewnie pamietasz, bo nigdy nie ukrywalem swoich pogladow. Jednak zanim uderze sie w piersi, to zastanowie sie przed kim. Na forum mozna dyskutowac, mozna sie spierac, mozna obrazac i wyzywac, ale Zyd nie moze padac na kolana, bo go dobija. Kiedy jestem w Polsce, moje dyskusje sa zupelnie na innym poziomie. Tutaj, mozesz sobie poczytac, od czasu do czasu cos odpowiedziec, ale musisz sie tez rzadzic prawami forum, bo inaczej Ci dokopia i zjajaja. Zreszta przestalem to forum traktowac powaznie. Serdecznie pozdrawiam z_daleka napisał: > tomek404 napisała: > > > Czy juz wiesz co mialem na mysli? > > > > grzegorz1948 napisał: > > > > > Co mi pozostalo tylko Ci przytaknac!Co do Dany i Fredzia to cwicze > tylko > > " > > > ciety jezyk"zeby za duzo nie ujezdzali na innych.Dlatego zawsze pod > kresla > > m ze > > > Dana , Fredzio i inni to sa poprostu tylko ten smiec Narodu Zydowsk > iego. > > Zawsze > > > > > > podkreslam ze znam tez innych Zydow. > > > Ale pomysl tak trzezwo jezeli zejdziesz calkiem z forum i znow mlod > zi lud > > zie > > > NOWi wejda do tego forum i poczytaja posty Dany czy Freddzia jak my > slisz > > co > > oni > > > > > > sobie pomysla o Zydach?Potem sie znajdzie ktos kto podsunie takiemu > mlodz > > ikowi > > > materialy antyzydowskie i juz masz jednego"glacoka" wiecej a tego c > hyba n > > ikt > > z > > > nas nie chce? > > > A wiec zastanow sie cczy nie warto troche powalczyc? > > > Grzegorz > ++++++++++++++++++++++++++++++ > oczywiscie. Ale przeziez nie mozna zwracac uwagi na kazdego przydroznego > glupka, jak juz wyzej wspomnialem: pies im morde lizal. > Ps. Mam bloga nadzieje ze pies mi wybaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Do tomka 05.08.05, 12:44 Mysle, za jak wiekszosc Izraelczykow, znajdujemy sie w podobnym miejscu na tej wielobarwnej teczy... Masz slusznosc, ze bicie sie w piersi, na tym forum jest ze wzgledow strategicznych i taktycznych, zlym posunieciem, ale nie dlatego, ze zostanie wykorzystane jako slabosc, przez glupasow... lecz dlatego, ze nawet ci wzglednie obiektywni "sluchacze" i dyskutanci zupelnie nie orientuja sie w tym o co tutaj chodzi... i trudno miec do nich pretensje...skad maja wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Do tomka i z_daleka 05.08.05, 14:37 z_daleka napisał: >Masz slusznosc, ze bicie sie w piersi, na tym forum jest >ze wzgledow strategicznych i taktycznych, zlym posunieciem, ale nie dlatego, >ze zostanie wykorzystane jako slabosc, przez glupasow... lecz dlatego, ze >nawet ci wzglednie obiektywni "sluchacze" i dyskutanci zupelnie nie orientuja >sie w tym o co tutaj chodzi... i trudno miec do nich pretensje...skad maja >wiedziec?. א Wciąż mowa o "biciu się w piersi", o "podlizywaniu się" o "strategii" itp. Nie. Krzywdę nazywam krzywdą, zło złem. Nie kieruję się żadną stretgią. Post był do fredzia i samsona o ich "forumowych" poglądach - bo innych nie znam. ב O tym, że forumowicze a także wielu innych wypowiadających się publicznie o Izraelu nie wie o co tu chodzi także pisałem. Ostatni raz tu: "Wydaje mi sie, ze Izrael jest czyms innym niz Wam sie wydaje i dunski artykul jest o jednym z aspektow tej nieznajomosci." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27167683&a=27174827 ג טומק, אני זוכר ויכוח שלנו בקופישוף למה אנחנו פה ומה זכות שלנו להיות פה. תאמין לי שיש לי גבולות ויש דברים שאני לא יכול להגיד בפורום P.S. Kiedy to ja biłem się w piersi i chyliłem głowę a nie miałem racji hę ? Dla zwykłych przepychanek słownych nie ma po co tu w ogóle pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Do tomka i z_daleka 05.08.05, 23:44 Negev , musisz bardzo kochac ten grajdolek ze jeszcze tam siedzisz - Tlumaczysz sie , z normalnego ludzkiego odruchu , z czlowieczenstwa ,... Nie w tym towarzystwie , stary , jesli wychowujesz dzieci w tym duchu i jeszcze ci je nie przekabacili , to pomysl o azylu dla nich , gdzies gdzie nie beda kopane za podobne opinie ,... uklony ============================================================================== Wciąż mowa o "biciu się w piersi", o "podlizywaniu się" o "strategii" itp. Nie. Krzywdę nazywam krzywdą, zło złem. Nie kieruję się żadną stretgią. Odpowiedz Link Zgłoś
niestworzony Re: Do grzegorz1948a 05.08.05, 11:43 Drogi Grzegorzu! Czy ty faktycznie myślisz, że forum dostarcza ci prawdziwy obraz rzeczywistości? No chyba nie, przecież jesteś inteligentny gość. A jeśli tak, to czy abstrachując od "niegodziwości" Żydów takich jak Fredzio czy postrach-Dana, nie myślisz, że i nam, Polakom, należałoby się dobre lanie, a może nawet epidemia grypy? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Do niestworzony 05.08.05, 11:56 W jakis sposob forum tez ksztaltuje poglady.Ja swoje juz w zyciu widzialem i przezylem i na mnie Dana czy Fredzio nie robia wiekszego wrazenia. Ale jezeli ktos nowy i leniwy( leniwy zeby poszperac troche w materialach)trafi na tych dupkow zolednych to moze rzeczywiscie wypasc z tego antysemita . A jezeli chodzi o narody to kazdy narod ma w swojej histori czasy wzlotow i upadkow tylko obchodzenie sie z tymi problemami stwarza wlasnie problem wartosci narodowej. Tak w histori tak i w zyciu musi czlowiek powiedziec PRZEPRASZAM;DZIEKUJE,bez tego to porozumienie sie z drugim czlowiekiem- NARODEM- jest nie mozliwe. Jest to moje osobiste zdanie i nie podlega to dyskusji! Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
niestworzony [...] 05.08.05, 11:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
upierdliwy Re: Do negevmca 05.08.05, 11:33 No to sie wam negev narazil. Jak to mowia? Zyd jak z koziej dupy trabka. Ha,Ha, Ha. W kazdej rodzinie jest czarna owca. Polak, Zyd dwa bratanki. Nawet tutaj okazuje sie jestesmy podobni. Gdzie ta wasza solidarnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: upierdliwy 05.08.05, 11:37 Zyd jak z koziej dupy trabka. Ha,Ha Ten zwrot gdzies juz widzialem Tomeczku!!!!!!!!!!! Poziom IQ znow poszedl na dol? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: tiaaa, i z ukladu odpowiedzi to wynika :))) n 05.08.05, 11:47 Owszem, kiedys to powiedzialem, co nie znaczy, ze inni nie moga. Jak raz upierdliwy to nie ja, ale jezeli ci tak zalezy, to moge nim byc. Tutaj wiele cytatow sie powtarza. Zwlaszcza lubicie cytowac Dane. Cytat jak z koziej dupy trabka, to bardzo znane powiedzenie w latach 50-tych i 60-tych. Ponadto nie zapominaj, ze ja pisze z Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: tiaaa, i z ukladu odpowiedzi to wynika :))) n 05.08.05, 12:09 no to o co ci chodzi. Jesli z Israela, to powinienes wiedziec, ze rozni Zydzi rozne poglady tam prezentuja. O podpisywanie sie roznymi nickami w zaleznosci od tzw radykalizmu, choc raczej powiedzialabym chamstwa pogladow, podejrzewano cie juz przed rokiem. Ale to jest pryszcz.Wazniejsze twoje zarzuty do negewa, ze ze swoimi pogladami smial wyjsc do obcych i wylamal sie z choru. Tomaszku, jeszcze kurz nie opadl po tych kamieniach ktore waszego terroryste w ziemie wbily, a ty juz stawiales diagnoze, pisales ,ze to napewno chory psychicznie , i ze takie rzeczy w kazdym spoleczenstwie sie zdarzaja. Niejaki mirmat1 natychmiast napisal, ze dzialala przez niego rozpacz i gniew za wymordowanie mu rodziny,!!!!!!!!!! Czy wy takie gotowce trzymacie na podoredziu.Po co to , zapewniam cie, ze reakcja na to , jest wrecz przeciwnado zamierzonej Zaatakowaliscie negewa, nie za jego poglady na wasze wewnetrzne sprawy, ale za to co powiedzial nt samsona,fredzia i in,na temat ich slow i na temat jego wlasnych na nie reakcji. Czy wg waszych regol do tego tez nie ma prawa? Przeciez,to nie sa wasze wewnetrzne sprawy, skoro ich arena jest zewnetrzne - polskie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
upierdliwy Re:do abigeil4 tiaaa, tomcia 05.08.05, 13:14 :))) ale narobilo sie zamieszania. To dlatego, ze napisalem, ze jestem odnowiony. Tomciu, trzymaj sie tej zgraji forumowych kastratow. Mam pomysl. Zalozcie watek tylko dla Fredzia. Poproscie kropke, aby go nie kasowala. To bedzie niezly kabaret. On ma swietne teksty w doskonalym stylu. Co sie tak podniecacie? Poczytajcie i zastanowcie sie nad glebia jego mysli. tak, tiaaa to rowniez do ciebie malutka frustratko. Mowi ci to stary pryk i pierdziel co to swoje w zyciu przezyl. Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re:do abigeil4 tiaaa, tomcia 05.08.05, 13:35 czy ty na pewno na moj post odpowiadasz?Pisalam do Tomka, on twierdzi,ze wy to nie jedno, wiec po co sie wcinasz? Tym bardziej ,ze kompletny brak nawiazania do tego co powyzej. Juz wiem, to nie mialo byc do mnie, trudno bym zakladala, ze czytanego nie znasz.I pewnie dlatego fredzio ci swa glebia imponuje.Wyraz swe uczucia w osobnym watku, moj post dotyczyl zupelnie czegos innego Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Ano wlasnie Tomeczku! 05.08.05, 13:15 Nie wiedzialem ze tak latwo zmienic szakiecik,ale ja pozostane przy moim Grzegorz1948 dawny polit. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Do negevmca 05.08.05, 11:38 wole mniec polskiego bratanka niz arabczka :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 [...] 05.08.05, 11:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
smoku_wawelski Re: wypluj to slowo!!!! Qrwq, fuj, ja wole wrecz 05.08.05, 12:06 abigeil przestan! Qrna Zydzi sa wporzo tak samo jak inni ludzie. Tymbardziej sa ok , ze przez 800 lat z nami zyli iwspoltworzyli nasz kulture. Schulz na przyklad. ____ Tobie Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 05.08.05, 12:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
smoku_wawelski hymm 05.08.05, 12:10 Potem sobie odbieraliscie na nieludzkich procentach. Czemu was z lichwa ciagle kojarzymy ? ____ Tobie Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
smoku_wawelski PS 05.08.05, 12:09 Byli tez Polakami, a do tej pory wielu z nich jest ____ Tobie Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: PS 05.08.05, 12:10 ale polska nasz traktowalo jak maciocha nie jak matka Odpowiedz Link Zgłoś
smoku_wawelski Re: PS 05.08.05, 12:13 Wszyscy jestesmy skrzywdzeni, a historia jest z kolei nasza macocha. Historio, historio ty macocho nasza ty nam nic nie dalas oprocz ojcze nasza orszaki dworaki , szum pawich pior orszaki, dworaki szum Historio, historio jaka w Tobie sila zes ty tyle krajow z mapy poznosila (...) My katolicy mowimy kazdy musi dzwigac swoj krzyz. ____ Tobie Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 [...] 05.08.05, 12:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
smoku_wawelski Re: wypluj to slowo!!!! Qrwq, fuj, ja wole wrecz 05.08.05, 12:17 O Brunonie Szchulzu nie slyszalas ? To on pomogl docenic tworczosc Gombrowicza, kiedy byl juz uznanym polskim pisarzem pochodzenia zydowskiego. Stworzyl Sklepy caynmonowe i Sanatorium pod Klepsydra. Tworzyl w II RP, no ale lektury z tego okresu byly zakazane. A Szulc to jest spolszczone nazwisko. ____ Tobie Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: wypluj to slowo!!!! Qrwq, fuj, ja wole wrecz 05.08.05, 12:32 smoczku , wez sie opamietaj, jak moglam nie slyszec o Brunonie Szulcu z Drohobycza.I nic nie bylo zakazane, to byla moja szkolna lektura w liceum!!! Kupe lat temu, za komuny, cholera jasna. Do takich bratankow ja sie bede zawsze przyznawac. Co ci przyszlo do glowy Brunona Szulca z fredziem porownywac. Odpowiedz Link Zgłoś
smoku_wawelski Re: wypluj to slowo!!!! Qrwq, fuj, ja wole wrecz 05.08.05, 12:41 Bo w tych waszych klotniach obrazacie Polakow obu wyznań i Zydow w Izraelu. Jak ktos to czyta to sobie ladne zdanie moze wyrobic o nas i Izraelitach/Izraelkach ____ Tobie Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: wypluj to slowo!!!! Qrwq, fuj, ja wole wrecz 05.08.05, 13:00 a kogo niby Abi obraza.Jakich OBU wyznan? To w Polsce sa tylko dwa wyznania? Nie wiedzialem.I zawsze sadzilem, ze wszystkie monoteistyczne religie zasluguja zgodnie ze slowami naszego Papieza na rowny szacunek i rowna ochrone. Aha, zgodnie z jego slowami, Fredzio, to czlowiek bezwyznaniowy i bezcielesny chyba tez . To jakas kwintesencja najgorszych zydowskich cech ,myslowego prymitywizmu i koszarowego humoru.Skoro komus sie chcialo taka postac stworzyc, kogos on smieszy, a prawie wszyscy poczuwaja sie do solidaryzmu z nim, to chyba nie jest nasz problem, jakie zdanie postronny czytelnik o tym wszystkim sobie stworzy. Odpowiedz Link Zgłoś
niestworzony Re: wypluj to slowo!!!! Qrwq, fuj, ja wole wrecz 05.08.05, 13:10 krystian71 napisała: > a kogo niby Abi obraza.Jakich OBU wyznan? To w Polsce sa tylko dwa wyznania? > Nie wiedzialem.I zawsze sadzilem, ze wszystkie monoteistyczne religie zasluguja > > zgodnie ze slowami naszego Papieza na rowny szacunek i rowna ochrone. > Aha, zgodnie z jego slowami, Fredzio, to czlowiek bezwyznaniowy i bezcielesny > chyba tez . > To jakas kwintesencja najgorszych zydowskich cech ,myslowego prymitywizmu i > koszarowego humoru.Skoro komus sie chcialo taka postac stworzyc, kogos on > smieszy, a prawie wszyscy poczuwaja sie do solidaryzmu z nim, to chyba nie jest > > nasz problem, jakie zdanie postronny czytelnik o tym wszystkim sobie stworzy. Jeśli to w ogóle jakiś problem, to oczywiście NASZ. Albowiem większośc NASZEJ aktywnej reprezentacji na forum, to kwintensencja najgorszych plskich cech, myślowego prymityzmu, na poważnie i bez kropli humoru. Nie poczuwam się do solidaryzmu z NAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: wypluj to slowo!!!! Qrwq, fuj, ja wole wrecz 05.08.05, 13:38 mocne...ale prawdziwe niestety. niestworzony napisal: > Jeśli to w ogóle jakiś problem, to oczywiście NASZ. Albowiem większośc NASZEJ > aktywnej reprezentacji na forum, to kwintensencja najgorszych plskich cech, > myślowego prymityzmu, na poważnie i bez kropli humoru. Nie poczuwam się do > solidaryzmu z NAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: wypluj to slowo!!!! Qrwq, fuj, ja wole wrecz 05.08.05, 13:49 alez kolego niestworzony.Kazdy glupi widzi, ze Krystian piszac NASZ, MY , ma Polakow na mysli i ich zdanie go interesuje, nie WASZE-po co sie wcinasz , skoro ani temat watku ,ani kontekst ciebie nie dotyczy. Jesli jakis polski dezerter terrorysta, czlonek powiedzmy prawicowej terrorystycznej grupy ( ktorej ciagle nie ma ) zacznie strzelac w zatloczonyCH polskich autobusach ( ktore sa ) do ...no wlasnie ? Do kogo? No powiedzmy,ze znajdzie sobie jakis Cyganow, albo chasydow na urlopie... Nie , nie pasuje, Cyganie jezdza Mercedesami, Chasydzi chodza w obstawie.... No, wszystko jedno, znajdzie sobie tam jakis cel, by sobie postrzelac , jakis przeciwnikow politycznych czy kibicow, ...to wtedy zalozymy nowy watek , a ty swoja tu wypowiedz skopiujesz, bedzie pasowala jak ulal. Nara spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
niestworzony Re: wypluj to slowo!!!! Qrwq, fuj, ja wole wrecz 05.08.05, 20:15 abigeil4 napisała: > alez kolego niestworzony.Kazdy glupi widzi, ze Krystian piszac NASZ, MY , ma > Polakow na mysli i ich zdanie go interesuje, nie WASZE-po co sie wcinasz , > skoro ani temat watku ,ani kontekst ciebie nie dotyczy. > Jesli jakis polski dezerter terrorysta, czlonek powiedzmy prawicowej > terrorystycznej grupy ( ktorej ciagle nie ma ) zacznie strzelac w zatloczonyCH > polskich autobusach ( ktore sa ) do ...no wlasnie ? Do kogo? > No powiedzmy,ze znajdzie sobie jakis Cyganow, albo chasydow na urlopie... > Nie , nie pasuje, Cyganie jezdza Mercedesami, Chasydzi chodza w obstawie.... > No, wszystko jedno, znajdzie sobie tam jakis cel, by sobie postrzelac , jakis > przeciwnikow politycznych czy kibicow, ...to wtedy zalozymy nowy watek , a ty > swoja tu wypowiedz skopiujesz, bedzie pasowala jak ulal. > Nara spadaj ??? Nie bardzo rozumiem, co to ma do rzeczy (???) (warknięcia "Nara spadaj", spowodowało mi natychmiastowe zesztywienie skarpetek) Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: wypluj to slowo!!!! Qrwq, fuj, ja wole wrecz 05.08.05, 20:46 to proste kolego, watek jest o zydowskim mordercy - plugawym terroryscie,jak go sam szaron nazwal. Jest tu paru zydowskich forumowiczow ,ktorzy zaluja,ze ofiarbylo za malo. A ty niz gruszki ni pietruszki wyskakujesz z ocenami polskiej czeci dyskutantow. Nara,spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
smoku_wawelski ech 05.08.05, 17:56 Drogi Krystianie, w swoich klotniach obrazaja Polakow obu wyznan fredzio katolikow Abi mojżeszowych. Nie zauwazylem by mowili o ewangelikach lub prawoslawnych. Chyba ze obrazaja wszystkich po kolei to jeszcze gorzej. Nasz problem jakim Cie widza takim Cie pisza. ____ Tobie Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ech 05.08.05, 20:25 smoku_wawelski napisał: > Drogi Krystianie, w swoich klotniach obrazaja Polakow obu wyznan fredzio > katolikow Abi mojżeszowych. Nie zauwazylem by mowili o ewangelikach lub > prawoslawnych. Chyba ze obrazaja wszystkich po kolei to jeszcze gorzej. Nasz > problem jakim Cie widza takim Cie pisza. > ____ > Tobie Polsko! no to na miejscu izraelczykow zapadlabym sie pod ziemie. czytajac takich lobuzow jak arap,czy fredzio mozna jedynie wspolczuc narodowi,ktory ich wychowal,a co wazniejsze dalej cholubi,nawet na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 nie rozumiem cie smoku, czy ty nie widzisz,ze oni 05.08.05, 20:52 szmi sie poza nawiasem stawiaja.Czlowieczenstwa. Jak mozna normalnie prowadzic dyskusje z takim samsonem,ktory zaluje,ze ofiar bylo za malo.Czy sa dostatecznie mocne slowa potepienia? I ty z ta religia, ktora przeze mnie wogole nie byla poruszana. Fredzio jest zadeklarowanym ateista i lepiej z tego wyciagaj wnioski, jesli zechcesz, mnie sie tam nie chce nad prostakiem rozwodzic i diagnozy wystawiac,albo slowka cedzic. Odpowiedz Link Zgłoś
smoku_wawelski Re: nie rozumiem cie smoku, czy ty nie widzisz,ze 05.08.05, 22:04 Az tak dokladnie to nie wiem, nie czytam wszystkich postow.Religia nie byla przez Ciebie Abi poruszana być moze, ale wrazenie moje bylo inne. Jak widzisz sa inne metody walki z glupota -> [...] ____ Tobie Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
smoku_wawelski PS 05.08.05, 22:28 Nie czytalem wszystkich twoich postow, te co widzialem byly reakcja na fredzia, ale zdawalo mi sie ze mowisz o Zydach ogolnie tak jak on o Polakach katolikach. Jak pierwszy raz przeczytalem jego post to zwatpilem, ale jest jeszcze moderacja. ____ Tobie Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: PS 06.08.05, 10:27 czulam,ze nie czytales, skoro takie dziwne wnioski wyciagasz.W pewnym miejscu napisales nawet , ze atakuje POLAKOW wyznania mojzeszowego. Gdzie takie cos zauwazyles? Czy tu wogole sa tacy POLACY. Czy ktos z nich swoje opinie wyglaszal,powolujac sie na religie.? Spojrz na nowy post na ten temat 4 martwych arabów - dobry początek Autor: nowymail Data: 06.08.2005 02:37 Chociaż moim zdaniem powinien odpalić granat - więcej by tych wszy ubił. ___________________ czy naprawde uwazasz,ze ten osobnik jakakolwiek religie wyznaje? A gdyby nawet,czy to go moze chronic przed krytyka? Odpowiedz Link Zgłoś
smoku_wawelski Re: PS 06.08.05, 15:14 Oczywiscie ze nie mozna bronic izraelskich terrorystow. Zreszta jego ziomkowie zrobili z nim porzadek i go zlinczowali, chociaz nie wiem czy to znaczy ze go ubili. Nie moze tez nikogo chronic przed krytyka jak sieje nienawisc i chec mordowania. Napisalem to gdzies zreszta forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27339345&a=27358267 ___ Tobie Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: PS 06.08.05, 17:58 to nie jego ziomkowi go zlinczowali, tylko arabowie go zlinczowali. zlinczowali i zabili. ubili to nie bardo stosowne slowo w stosunku do czlowieka, nawet jak to terrorysta, nie uwazasz smoku? Odpowiedz Link Zgłoś
smoku_wawelski Re: PS 06.08.05, 18:12 Ja tak juz sie wyslawiam :) Terrorystow trzeba ubic albo obezwladnic* *niepotrzebne skreslic ____ Tobie Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: wypluj to slowo!!!! Qrwq, fuj, ja wole wrecz 05.08.05, 12:42 w twojej rodziny z dozu arabow :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: wypluj to slowo!!!! Qrwq, fuj, ja wole wrecz 05.08.05, 13:03 > w twojej rodziny z dozu arabow :)))) dozu to jest wenecki Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 05.08.05, 12:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 [...] 05.08.05, 12:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 05.08.05, 12:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.rycerz Wg Wyborczej "tragedia" jezeli to terror zydowski 05.08.05, 20:21 Nie bestialski mord zydowskiego terrorysty. Ale tylko tragedia. Zupelnie odwrotnie jest, gdy ofiarami sa Zydzi. Jezyk Wyborczej jest jezykiem Starszego Brata. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Wg Wyborczej "tragedia" jezeli to terror zydo 05.08.05, 20:24 czarny.rycerz napisał: > Nie bestialski mord zydowskiego terrorysty. Ale tylko tragedia. > Zupelnie odwrotnie jest, gdy ofiarami sa Zydzi. > Jezyk Wyborczej jest jezykiem Starszego Brata. -------------------------------------- Nie masz racji czarnyrycerzu, Starszy Brat nazwal to zamachem terrorzstycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 troche jakby koncentrujecie sie na jednym punkcie, 05.08.05, 22:16 jak zwykle..... wszystko co chcecie, to znow "dokazac" jaki brutalny jest narod israela i wszyscy zydzi tego swiata..... stara spiewka. a nie widzicie wogole, co rzeczywiscie sie stalo i co jeszcze nas, israelczykow, czeka.... zamachow w tym kraju nie brakuje. mamy ich do wyboru i do koloru, kazdego dnia w tygodniu, wiekszych i mniejszych. mamy swojego goldsteina i swojego poppera, a do listy doszedl wczoraj zada. nie ma tu miejsca na zadne usprawiedliwienie goscia, bo mord to mord to mord. ja slucham od wczoraj dokladnie wiadomosci i tak sie zastanawiam: zyje wsrod nas ponad milion arabow roznego wyznania. nazywamy ich arabami israelskimi i wmawiano nam przez ponad 50 lat, ze oni sa "inni", bo nasi. bo sa naszymi sasiadami, maja israelskie obywatelstwo, sa lojalni w stosunku do kraju, zyja na poziomie zycia przecietnego israelczyka, a i wsrod nich sa tez bardzo, bardzo bogaci ludzie. maja dokladnie te same mozliwosci jak zyd israelski: prawo do pracy, mozliwosci nauki na uniwersytetach, skladaja skargi do sadow israelskich, lecza sie w israelskich szpitalach, maja wszystkie socjalne uslugi, jak kazdy israelczyk. malo tego, w ramach demokracji maja rowniez partie polityczne i swoich przedstawicieli w knesset. i w ta sielanke wdziera sie intifada nr. 2. i co widzimy? widzimy, ze krew to nie woda. ze ponad 50-letnie pranie mozgow zydowskich wzielo w leb. nagle ci "nasi" arabowie nie sa tacy nasi... pomagaja terrorystom, demonstruja na rzecz arafata, arabscy czlonkowie knesset, ktorzy przysiegali na lojalnosc do kraju maszeruja na demonstracjach "palestynczykow" w pierwszym rzedzie, nawolujac do zbrojnej walki przeciwko israelowi... ci sami czlonkowie knesset sluza jednoczesnie jako doradcy arafatowscy (achmad tibi), jezdza do syrii na rozmowy z hamasem (azmi bishara), a my patrzymy sie na to i w ramach demokracji milczymy, od czasu do czasu "zwracajac" uwage jednemu lub drugiemu, ze takie rzeczy sa karalne w israelu. nie, nie, nie zglaszamy do sadu zadnego oskarzenia ale skad, przeciez jestesmy krajem demokratycznym i panuje u nas wolnosc slowa. przychodzi taki goldstein, i caly israel wzburzony, krzyczy morderca i z racja, bo on morderca. przychodzi taki ami popper, zabija i israel krzyczy w oburzeniu morderca i z racja, bo on morderca. a ze przezyl, to dostaje proces i siedzi w wiezieniu i bedzie siedzial do konca swojego zycia. od wczoraj mamy nowego "bohatera", i caly israel, od sharona do ostatniego zebraka, krzyczy morderca i z racja, bo on morderca... ale mamy tez inna strone, arabska. tam takich mordercow duzo wiecej. tam nikt nie krzyczy morderca, tam nikt nie wsadza ich na dozywocie. tam sie takich oplaca i potem fetuje jako bohaterow narodowych. u nas morderce araba, ktory zadzgal nozem pare osob na przystanku autobusowym, zydowka obronila wlasnym cialem przed wsciekloscia tlumu. tam wczoraj tlum zlinczowal morderce. malo tego. ten sam tlum gotow jest dzisiaj zlinczowac kazdego israelczyka, ktory sie odwazy wjechac w shfaram. sa ostrzezenia. malo tego, nigdy ze strony arabskiej nie ma takiego potepienia mordercy, jaki jest zawsze w israelu. malo tego, arabscy czlonkowie knesset natychmiast oskarzyli israel o niezabezpieczenie zycia arabskich obywateli kraju, a nigdy nie slyszalam z ich ust takich protestow po wysadzeniu w powietrze autobusu israelskiego. malo tego, nikt nie chce pochowac zady: wojsko nie chce pochowac go na cmentarzu wojskowym, zarzad miasta rishon leziyon, gdzie zada mieszkal cale swoje zycie nie chce go pochowac, osiedle tapuach, gdzie mieszkal w ostatnich tygodniach tez go nie chce. zabitego arabskiego terroryste wzburzony i oplakujacy go tlum niesie na rekach az do grobu. malo tego, natychmiast al kaeda i hamas obiecali duzy zamach w israelu i jako powod dali "obrone" arabow israelskich..... malo tego, i na forum i w shfaram, natychmiast rozlegly sie glosy, zeby zburzyc dom zady, jako ze burzymy domy palestynskich zamachowcow. tylko jakos nikt nie zauwazyl, ze arabskim terrorystom, obywatelom israela, domow nikt nie burzy. tylko jakos nikt nie zauwazyl, ze terrorystom palestynskim burzy sie ich wlasny dom, a nie blok mieszkalny z 50 rodzinami, ktore tam mieszkaja...... nie, nie, nie mam zamiaru usprawiedliwac ani goldsteina, ani poppera ani zady. nie ma usprawiedliwienia dla zadnego mordercy, wszystko jedno skad pochodzi kogo zabil i z jakich powodow. chce tylko pokazac roznice w zachowaniu sie rzadu i obywateli israelskich, a w zachowaniu sie arabskich obywateli israela, tak czlonkow knesset jak i zwyklych obywateli, ktorzy znow okazuja sie nie "nasi" i w zachowaniu sie przywodcow palestynskich i arabow palestnynskich. chce tylko pokazac wam, antysemickim forumowiczom, jak natychmiast umiecie oskarzyc nie tylko israel ale i 5 milionow jego obywateli. i jak umiecie zawsze wytlumaczyc mordercow arabskich, zawsze majac "wytlumaczenie" dla ich zbrodni. a israel stoi dzisiaj w obliczu tej zbrodni, majac jednoczesnie przed soba bardziej niz ciezkie, tragiczne wprost wysiedlenie wlasnych obywateli z ich domow..... wszystko sie zgadza..... jestesmy narodem wybranym.... wybranym do nieszczesc... Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: troche jakby koncentrujecie sie na jednym pun 05.08.05, 23:15 jak zwykle..... wszystko co chcecie, to znow "dokazac" jaki brutalny jest narod israela i wszyscy zydzi tego swiata..... stara spiewka. a nie widzicie wogole, co rzeczywiscie sie stalo i co jeszcze nas, israelczykow, czeka.... zamachow w tym kraju nie brakuje. mamy ich do wyboru i do koloru, kazdego dnia w tygodniu, wiekszych i mniejszych. mamy swojego goldsteina i swojego poppera, a do listy doszedl wczoraj zada. nie ma tu miejsca na zadne usprawiedliwienie goscia, bo mord to mord to mord. ============================================================================== Tu powinnas skonczyc dla dobra sprawy i wiarygodnosci tego co napisalas - Ty jednak wolisz brnac ,... "ja slucham od wczoraj dokladnie wiadomosci i tak sie zastanawiam: zyje wsrod nas ponad milion arabow roznego wyznania. nazywamy ich arabami israelskimi i wmawiano nam przez ponad 50 lat, ze oni sa "inni", bo nasi. bo sa naszymi sasiadami, maja israelskie obywatelstwo, sa lojalni w stosunku do kraju, zyja na poziomie zycia przecietnego israelczyka, a i wsrod nich sa tez bardzo, bardzo bogaci ludzie. maja dokladnie te same mozliwosci jak zyd israelski: prawo do pracy, mozliwosci nauki na uniwersytetach, skladaja skargi do sadow israelskich, lecza sie w israelskich szpitalach, maja wszystkie socjalne uslugi, jak kazdy israelczyk. malo tego, w ramach demokracji maja rowniez partie polityczne i swoich przedstawicieli w knesset" ============================================================================== Jak sie wczytasz to brzmi to tak ; W naszej demokracji , naszych uniwesytetach w naszych szpitalach , z naszego socjalu - Mimo ze zyje tam od pokolen i placi podatki od kiedy istnieje Israel , w tej twojej "demokracji" pozbawiono go podstawowego prawa laczenia rodzin jesli ma malzonka zza muru . Cokolwiek by nie robil to zawsze byl , jest i zostanie trzeciorzednym parchem . Na reszte szkoda sliny ,... uklony ============================================================================== i w ta sielanke wdziera sie intifada nr. 2. i co widzimy? widzimy, ze krew to nie woda. ze ponad 50-letnie pranie mozgow zydowskich wzielo w leb. nagle ci "nasi" arabowie nie sa tacy nasi... pomagaja terrorystom, demonstruja na rzecz arafata, arabscy czlonkowie knesset, ktorzy przysiegali na lojalnosc do kraju maszeruja na demonstracjach "palestynczykow" w pierwszym rzedzie, nawolujac do zbrojnej walki przeciwko israelowi... ci sami czlonkowie knesset sluza jednoczesnie jako doradcy arafatowscy (achmad tibi), jezdza do syrii na rozmowy z hamasem (azmi bishara), a my patrzymy sie na to i w ramach demokracji milczymy, od czasu do czasu "zwracajac" uwage jednemu lub drugiemu, ze takie rzeczy sa karalne w israelu. nie, nie, nie zglaszamy do sadu zadnego oskarzenia ale skad, przeciez jestesmy krajem demokratycznym i panuje u nas wolnosc slowa. przychodzi taki goldstein, i caly israel wzburzony, krzyczy morderca i z racja, bo on morderca. przychodzi taki ami popper, zabija i israel krzyczy w oburzeniu morderca i z racja, bo on morderca. a ze przezyl, to dostaje proces i siedzi w wiezieniu i bedzie siedzial do konca swojego zycia. od wczoraj mamy nowego "bohatera", i caly israel, od sharona do ostatniego zebraka, krzyczy morderca i z racja, bo on morderca... ale mamy tez inna strone, arabska. tam takich mordercow duzo wiecej. tam nikt nie krzyczy morderca, tam nikt nie wsadza ich na dozywocie. tam sie takich oplaca i potem fetuje jako bohaterow narodowych. u nas morderce araba, ktory zadzgal nozem pare osob na przystanku autobusowym, zydowka obronila wlasnym cialem przed wsciekloscia tlumu. tam wczoraj tlum zlinczowal morderce. malo tego. ten sam tlum gotow jest dzisiaj zlinczowac kazdego israelczyka, ktory sie odwazy wjechac w shfaram. sa ostrzezenia. malo tego, nigdy ze strony arabskiej nie ma takiego potepienia mordercy, jaki jest zawsze w israelu. malo tego, arabscy czlonkowie knesset natychmiast oskarzyli israel o niezabezpieczenie zycia arabskich obywateli kraju, a nigdy nie slyszalam z ich ust takich protestow po wysadzeniu w powietrze autobusu israelskiego. malo tego, nikt nie chce pochowac zady: wojsko nie chce pochowac go na cmentarzu wojskowym, zarzad miasta rishon leziyon, gdzie zada mieszkal cale swoje zycie nie chce go pochowac, osiedle tapuach, gdzie mieszkal w ostatnich tygodniach tez go nie chce. zabitego arabskiego terroryste wzburzony i oplakujacy go tlum niesie na rekach az do grobu. malo tego, natychmiast al kaeda i hamas obiecali duzy zamach w israelu i jako powod dali "obrone" arabow israelskich..... malo tego, i na forum i w shfaram, natychmiast rozlegly sie glosy, zeby zburzyc dom zady, jako ze burzymy domy palestynskich zamachowcow. tylko jakos nikt nie zauwazyl, ze arabskim terrorystom, obywatelom israela, domow nikt nie burzy. tylko jakos nikt nie zauwazyl, ze terrorystom palestynskim burzy sie ich wlasny dom, a nie blok mieszkalny z 50 rodzinami, ktore tam mieszkaja...... nie, nie, nie mam zamiaru usprawiedliwac ani goldsteina, ani poppera ani zady. nie ma usprawiedliwienia dla zadnego mordercy, wszystko jedno skad pochodzi kogo zabil i z jakich powodow. chce tylko pokazac roznice w zachowaniu sie rzadu i obywateli israelskich, a w zachowaniu sie arabskich obywateli israela, tak czlonkow knesset jak i zwyklych obywateli, ktorzy znow okazuja sie nie "nasi" i w zachowaniu sie przywodcow palestynskich i arabow palestnynskich. chce tylko pokazac wam, antysemickim forumowiczom, jak natychmiast umiecie oskarzyc nie tylko israel ale i 5 milionow jego obywateli. i jak umiecie zawsze wytlumaczyc mordercow arabskich, zawsze majac "wytlumaczenie" dla ich zbrodni. a israel stoi dzisiaj w obliczu tej zbrodni, majac jednoczesnie przed soba bardziej niz ciezkie, tragiczne wprost wysiedlenie wlasnych obywateli z ich domow..... wszystko sie zgadza..... jestesmy narodem wybranym.... wybranym do nieszczesc... Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: troche jakby koncentrujecie sie na jednym pun 06.08.05, 06:42 majac jednoczesnie przed soba > bardziej niz ciezkie, tragiczne wprost wysiedlenie wlasnych obywateli z ich > domow..... wszystko sie zgadza..... jestesmy narodem wybranym.... wybranym do > nieszczesc... Nie trzeba bylo budowac kolonialistom domow na ukradzionej ziemi, dzis nie byloby tego "tragicznego wysiedlania". Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 trele , morele pani Dano 06.08.05, 10:39 od wczoraj mamy nowego "bohatera", i caly israel, od sharona do ostatniego > zebraka, krzyczy morderca i z racja, bo on morderca... nie widac takich opinii na tym Forum. Jeden Negew nie czyni wiosny, zostal zreszta natychmiast zbesztany. Gdyby wasza reakcja byla inna, normalna, ludzka, tematu juz dawno by nie bylo. Bo takie cos,moze zdarzyc sie w kazdym spoleczenstwie. Po postach samsona,fredzia,arapa,dolepie ci jeszcze jeden , z dzisiejszej nocy 4 martwych arabów - dobry początek Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: nowymail Data: 06.08.2005 02:37 Chociaż moim zdaniem powinien odpalić granat - więcej by tych wszy ubił. ------------ "ostatni zebracy" maja ludzkie uczucia, piszacy na tym forum , nie . Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: trele , morele pani Dano 06.08.05, 15:19 klamczuszek. ("nie widac takich opinii na tym Forum. Jeden Negew nie czyni wiosny, zostal zreszta natychmiast zbesztany." Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: trele , morele pani Dano 06.08.05, 15:34 napisz mi , dlaczego klamie.Kto tu tak od razu z marszu tego terroryste potepil , kto nazwal go po imieniu. Z tego co pamietam, nie liczac zydowskich glosow fredzia-arapa-samsona , odezwal sie Tomaszek twierdzac,ze to byl niezrownowazony gosc, taki miszunge, co w kazdym spoleczenstwie sie moze trafic. Aha, jeszcze niejaki mirmil tlumaczyl go ciezkim dziecinstwem i tym,ze mu rzekomo cala rodzine Palestynczycy wymordowali.Co przecierz jest klamstwem.Wstydzcie sie hloopaki, nawet zagrac oburzenia nie potraficie, jakies wybrakowane odrzuty na to forum wydelegowali. I biedny negew nawet teksty po hebrajsku musial puszczac. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: trele , morele pani Dano 06.08.05, 15:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27336526&a=27338379 Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: trele , morele pani Dano 06.08.05, 15:45 przepraszam cie , z daleka. Pamietam ten post.Moze twoja wina, zes nie kontynuowal tematu. Chociaz nie, cos tam pamietam w dyskusji z niestworzonym.Jeszcze raz przepraszam za splaszczenie i ogolnienie. Ale, przyznasz,ze dana o wiele pozniej dala glos.A mnie opinia Tomka zaslepila, to mial byc taki delikatny i wywazony czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: trele , morele pani Dano 06.08.05, 18:02 nu, kto to napisal? nu, ktoby nie napisal, to niech sprawdzi dobrze posty z tego dnia. bo jeszcze paru napisalo. strasznie wybiorczy/a jestes w tych ocenach. nie bede pisac tutaj o wyrazach radosci holoty antysemickiej na forum ktora po kazdym zamachu na israelski autobus rzala z radosci i czytalo sie wtedy takie zdanka jak "macie coscie chcieli" i usprawiedliwienia dla tych mordercow, ktorzy ostatecznie "tylko sie bronia"..... dostaje odruchow wymiotnych w kolorze zielonym jak widze wasze zaklamanie i hipokryzje... Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil4 Re: trele , morele pani Dano 06.08.05, 20:28 4 martwych arabów - dobry początek Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: nowymail Data: 06.08.2005 02:37 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Chociaż moim zdaniem powinien odpalić granat - więcej by tych wszy ubił. Odpowiedz Link Zgłoś