schlagbaum 11.08.05, 12:38 "Dla obywateli Ameryki nie jest zadna tajemnica, ze rzad Mr.Danger george´a bush´a, jest najwiekszym zagrozeniem dla swiata" Chávez w Montevideo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schlagbaum Zrob pozytek z twojego dyplomu 11.08.05, 12:46 kropekuk napisał: Wez Gabrysiu przyklad z Pani dr.M wystepujacej tu jako Eva i napisz cos sensownego. Chyba potrafisz. Evie dorownac wprawdzie trudno ale sprobuj. > Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To Gabrysi TEZ doktoratu zazdroscisz? 11.08.05, 12:47 Co za nedzna duszyczka z tych LEWAKOW! Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: To Gabrysi TEZ doktoratu zazdroscisz? 11.08.05, 12:52 kropekuk napisał: > Co za nedzna duszyczka z tych LEWAKOW! A uwazasz, ze byloby czego zazdroscic ty moja "Krakauer" ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Masz zle informacje, lewaku: ja jestem rodem z 11.08.05, 12:54 Oxfordshire, a wasza Gabcia chyba z Warszawki - poszukaj w searchu:) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Masz zle informacje, lewaku: ja jestem rodem 11.08.05, 13:06 kropekuk napisał: > Oxfordshire, a wasza Gabcia chyba z Warszawki - poszukaj w searchu:) Ho, ho , ho !! Jak napisala tu kiedys jedna z madrych dam: "Nie jest wazne co sie wie ale co sie z tym potrafi zrobic". Czy jakos tak podobnie. PS Nie osmieszaj sie juz wiecej, bo przeciez nikt nie traktuje twoich zapewnien o braku zwiazku z G. powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Masz zle informacje, lewaku: ja jestem rodem 11.08.05, 13:09 schlagbaum napisał: > Nie osmieszaj sie juz wiecej, bo przeciez nikt nie traktuje twoich zapewnien o > braku zwiazku z G. powaznie. Ale sprobowac chyba mozna, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Masz zle informacje, lewaku: ja jestem rodem 11.08.05, 13:13 goldbaum napisał: > schlagbaum napisał: > > > Nie osmieszaj sie juz wiecej, bo przeciez nikt nie traktuje twoich zapewn > ien o > > braku zwiazku z G. powaznie. > > Ale sprobowac chyba mozna, nie? Tez prawda. Ktos tak inteligentny zawsze moze znalezc wytlumaczenie tych kilknastu dziwnych zbieznosci postow "obu" osob. Rozumiesz Ty, co mozna chciec osiagnac robiac z siebie takie posmiewisko ? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Masz zle informacje, lewaku: ja jestem rodem 11.08.05, 15:37 kropekuk napisał: > Oxfordshire, a wasza Gabcia chyba z Warszawki - poszukaj w searchu:) gabcia do cholery,nie wiesz skad jestes i gdzie sie ksztalcilas,moze to ty popijasz zamiast mnie,co sugeruje nasz przemily krzyzak? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum "zazdroscic" doktoratu... 11.08.05, 13:07 tak jak twoja mame zazdroscila kolorowych kurali a tate butow z cholewami... Co bys nie napisala Gabrysiu; na kazdym kroku wylazi ci z butow to twoje pochodzenie.... Oczywiscie z.... Uoksfordszir Odpowiedz Link Zgłoś
gabrychacasey Re: Kolejny, co przez licencjat nie przebrnal? 11.08.05, 18:16 :-) "Przebrnac" to najwazniejsze. Nie wszyscy co przebrna daleko zabrna. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: "zazdroscic" doktoratu... 11.08.05, 15:38 goldbaum napisał: > tak jak twoja mame zazdroscila kolorowych kurali a tate butow z cholewami... > > Co bys nie napisala Gabrysiu; na kazdym kroku wylazi ci z butow to twoje > pochodzenie.... > > Oczywiscie z.... Uoksfordszir wyrazaj sie poprawnie,to loxford shear pleasure,golbaumku,ty nieuku jak mawial nasz jasio:))) Odpowiedz Link Zgłoś