Dodaj do ulubionych

Seryjny morderca - zdjęcia

19.08.05, 11:46
Nie wiem czemu ale tak jakoś dobrze mu z oczu patrzy.
Obserwuj wątek
    • polak_z_usa BTK nazwal go nie prasa, a on sam 19.08.05, 12:37
      to w ogole ciekawa sprawa, gosc sam sie wlasciwie oddal w rece policji po tylu latach
      • kropekuk Jesli sam sie oddal (czy prawie) to dosc typowe. 19.08.05, 12:44
        Wiekszosc serial killers robi - zdawaloby sie - wszystko, by byc ujetym prz
        policje, wiekszosc od poczatku jakby prowadzi z nia gre "znajdz mnie, zlap
        mnie". Tak przynajmniej wygladaly sprawy wiekszosci brytyjskich serial killers.
        Nb. szkoda, ze nie napisales wiecej na ten temat - GW funduje nam fotki, ale
        jakos nie widze linkow do artykulu;)
        • tekameka podobny do Cimoszenki 19.08.05, 14:57
          pewnie tak będzie i on wyglądać przed trybunałem
          • nemo123 no tak, niektorym wszystko sie z jednym kojarzy 19.08.05, 19:49
            polityczny zboczeniec? ;-)
            • laureno Re: no tak, niektorym wszystko sie z jednym kojar 20.08.05, 20:08
              Nie... po prostu ograniczony.
    • ajk10 Re: Seryjny morderca - zdjęcia 19.08.05, 12:42
      czytałam kiedyś, że seryjni mordercy zwykle wygladaja jak przeciętny człowiek, wiodą spokojne, rodzinne życie, sasiedzi określaja ich pózniej jako miłych i uczynnych. I podobno seryjni wordercy to tylko biali.
      • kropekuk Dominuje: bialy, Anglosakson, protestant. 19.08.05, 12:47
        I to wcale nie jest dowcip. A jesli chodzi o ich "normalnosc", to niektorzy sa
        wrecz czarujacy - mielismy takich "czarusiow" w UK, jednakze zabijali dla
        spadkow, a jeden - dlugo niewykrywalny inzynier - rozpuszczal ciala w beczkach
        z kwasem w swoim warsztacie (byl "przedsiebiorca" i ogolnie szanowanym
        milionerem). Ten "wujaszek" to chyba nie taki przypadek
        • klesni Re: Dominuje: bialy, Anglosakson, protestant. 19.08.05, 12:51
          Kolego, a co to znaczy Anglosakson? NIe ma takiego słowa w słowniku:))))
          Myślałeś może o słowie anglosas???
          • kropekuk Jest takie slowo: Anglo-Saxon . W INNYM slowniku:) 19.08.05, 12:53
            Polski nie jest moim jezykiem ojczystym. Nie ma jak ksenofobia :)
            • pinokkio Re: Jest takie slowo: Anglo-Saxon . W INNYM slown 19.08.05, 23:01
              Anglo-Saxon to nie anglosakson. Pisz po polsku, nie po "polskiemu"
              czy "angielskiemu".
        • wujcio44 Re: Dominuje: bialy, Anglosakson, protestant. 19.08.05, 17:56
          No, no. Tylko nie "wujaszek"!
        • nemo123 jezeli piszesz o Anglii to sie wcale nie dziwie 19.08.05, 19:52
          w koncu wlasnie wiekszasc to biali, Anglisasi, protestanci
          • kropekuk W Stanach to samo. Nb. serial killers sa nieobecni 20.08.05, 22:34
            w Irlandii, rzadcy w Walii. W krajach slowianskich tez tylko paru bylo: jakas
            choroba wychowania, gdzies tkwi ten purytanski blad:))
        • gieroy_asfalta Re: Dominuje: bialy, Anglosakson, protestant. 19.08.05, 21:38
          a w Polsce biały, Słowianin, katolik:)
    • faworki Zwyrodnialec! a wiecie, jak mordował? otóż.... 19.08.05, 13:21
      Ta bestia, mordowała tak, że krepował sznurami, wsadzał do ciemnej, brudnej
      piewnicy po to, by bić zelazną rurką do nieprzytomności, przypalać żelazem,
      gwałcić na oczach reszty, obcinać im włosy i łamać kończyny! Oczywiscie nie
      dawał im dobrego wina i steku cielęcego na obiad. Głodowali. Wszyscy prawie
      zmarli z wyczerpania lub pobicia. Osoba która napisała "Jakos mu dobrze z oczu
      patrzy" musi byc jakaś obłąkana...
      • ooooooooo Re: Zwyrodnialec! a wiecie, jak mordował? otóż... 19.08.05, 14:51
        Jeśli by odrzucić uprzedzenia (czyli świadomość, że jest seryjnym i okrutnym
        mordercom), to rzeczywiście wygląda bardzo pozytywnie. Myślę, że na 100 osób,
        którym by pokazać te zdjęcia - z 70 by powiedziała, że to bardzo spokojny i
        porządny człowiek musi być. Natomiast gdyby im pokazać zamieszczone tu zdjęcia
        ofiar - zdanie o nich mogłoby być zgoła odmienne.

Takie jest moje zdanie i wcale nie neguję, że to zły człowiek.
    • kwako1234 Re: Seryjny morderca - zdjęcia 19.08.05, 14:39
      u nas by dostał 25 lub dożywocie czyli i tak by wyszedł najpóźniej po 25:/
    • ii5 Re: Seryjny morderca - zdjęcia 19.08.05, 15:02
      Zasłoniłam mamie wszelkie opisy na jego temat i chciałam sprawdzić co by o nim
      powiedziala no i powiedziala- jakiś profesor, naukowiec ?
    • stfalk Re: Seryjny morderca - zdjęcia 19.08.05, 17:52
      dlaczego ludzie to robią życie każdy ma tylko jedno?
      • dreamweaver79 Re: Seryjny morderca - zdjęcia 19.08.05, 18:35
        dokładnie...
    • polska444 W pierwszej chwili myślałam, że to Łukaszenko 19.08.05, 18:22
      I niewiele się pomyliłam.
      • maheda A wiesz 19.08.05, 18:35
        że ja tak samo pomyślałam?
        • at_work Re: A wiesz 19.08.05, 18:48
          I jak tu nie cenić Ameryki?

Jak widać, tam został więźniem, a gdzie indziej mógłby być prezydentem
          • nemo123 no nie-jak ktos jest seryjnym i sie do tego przyz. 19.08.05, 19:55
            ..na to go wszedzie wsadza do wiezienia

• ethebor dokladnie 19.08.05, 21:00
          Tylko, bat'ce jakos gorzej z oczy patrzy ;-)

maheda napisała:

> że ja tak samo pomyślałam?
      • gosc_nie_dzielny Re: W pierwszej chwili myślałam, że to Łukaszenko 19.08.05, 18:50

Ja dokladnie tak samo. Nawet zastanawialem sie przez chwile, czy to aby nie za
        odwazny, czy moze zbyt prowokacyjny tytul.

Moze sa spokrewnieni?
    • mala20033 Re: Seryjny morderca - zdjęcia 19.08.05, 19:19
      W TV nie wygladal tak sympatycznie.Oczy drania.
    • aniaczepiel Myślałam, że to Łukaszenko 19.08.05, 20:04
    • mysliwy73 Re: Seryjny morderca - zdjęcia 19.08.05, 20:40
      Amerykanie to wo większości tradycjonaliści. U nich zwykle nie daje się życia
      (dożywocia) w prezencie za seryjne morderstwa. Szkoda, że nie poszedł na
      krzesło. Mózg by mu spłynął przsez nos to by chociaż trochę cierpieniem
      zapłacił...

Wiem, ze to okrutne co piszę, ale czyż on nie był okrutny?
      • swist33 Re: Seryjny morderca - zdjęcia 19.08.05, 21:26
        a ja uwazam ze facet ma odrazajacy wyglad, i raczej obled w oczach (profesor
        tez moze miec obled w oczach i byc seryjnym morderca)
    • arebia Re: Seryjny morderca - zdjęcia 20.08.05, 00:18
      ha! na dziesieciokrotne dozywocie ale paranoja...kurcze to az dziesiec razy
      musi zmartwychstac:)))
    • ksypniewski Re: Seryjny morderca - zdjęcia 20.08.05, 10:06
      Naprawdę to morderca?
      Wygląda jak poczciwy urzędniczyna ...
    • abhaod wyglada na to, ze jestesmy calkiem cywilizowanym 20.08.05, 11:14
      narodem, lacznie z Amerykanami
    • baltazarus Wspaniały dzień dla bliskich ofiar... 20.08.05, 11:55
      Bliscy ofiar w nagrodę będą zwyrodnialca utrzymywać do końca życia. Świat bez
      kary śmierci jest chory.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka