gkrolik1 20.08.05, 07:06 Brawo Ukraina. Gratulacje za odwage determinacje i wlasciwy wybor !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nasrallah spoko. wujek sam dofinansuje :) 20.08.05, 11:07 jak sie wydaje miliardy w iraku to miliardzik dla ukrainy tez sie znajdzie... ciekawe co teraz powie putinokio? :) Odpowiedz Link Zgłoś
efg czyli idzie o coś więcej niż mysałem 20.08.05, 11:05 Wydawało mi sie ze Ukraina tylko szermowała hasłami by wymóc na Rosji wieksza tolerancje w sprawach np. znikania rosyjskiego gazu, a tu prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: Ukraina rezygnuje z udziału we Wspólnej Przes 20.08.05, 11:18 i slusznie,Rosja nigdy nie zdecydowalaby sie porwac uklady z bylymi republikami,a zwlaszcza tak duzymi jak Ukraina,dosyc dotowania zulikow,a to gaz tani,a to ropa za pol ceny i jeszcze otwarty rynek na ukrainskie badziewie! skonczyly sie zarty,zaczely schody.Mysle ze na tym wygra i Ukraina i Rosja. Do dzisiaj Rosja sprzedaje krajom baltyckim gaz za pol ceny,z jakiego powodu? sentymenty? Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Nie uzywaj mojego nicka Radziecki. 20.08.05, 12:11 Boli co, Radziecki ? Ukraincy nie chcieli waszego zeka z Doniecka ! I jak to teraz bedzie ? Bedziecie znowu zbierac "ziemie ruskie" ? Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: debilek borrka nie moze 20.08.05, 20:03 sie zdecydowac jaki ma nick,raz chce byc borrka,raz borrka1,zachlanny skurczybyk!a do szkoly debilku,uczyc sie odrozniac nazwania! ale ja lubie jak sie meczysz,nawet wyobrazam sobie stan twojego ducha,ha ha ha ha!moze ci cos po rusku podrzucic,abys sie troche podniecil? Odpowiedz Link Zgłoś
efg Możesz mu buty czyscic g ó w n i a r z u ! 21.08.05, 16:55 Zna was jak zły szeląg. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Oby Schroeder i Czyrak jak najszybciej odeszli 21.08.05, 06:08 Nowego ducha sie czuje w Europie ale musimy poczekac na zmiane rzadow w Berlinie i Paryzu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrpsp Re: Ukraina rezygnuje z udziału we Wspólnej Przes 21.08.05, 06:53 Spodzieawam sie Ukraina jeszcze zrobi to wiele razy, zdaje mi sie rowniez ze to jest nie pierwszy raz ... Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Ukraina rezygnuje z udziału we Wspólnej Przes 21.08.05, 15:17 masz rację, już piękna Julia wymiękła wiadomosci.onet.pl/1151210,12,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś