Dodaj do ulubionych

III WOJNA SWIATOWA ?

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.01, 10:31
dzis ONZ glosowalo nad wprowadzeniem rozjemczych sil pokojowych do strefy gazy
oraz na zachodni brzeg jordanu - byla szansa na zatrzymanie terroru ze strony
palestynskich extremistow i terroru faszystowskiego izraelskiegi rzadu Ariela
Sharona. niestety... usa zawetowala rezolucje

jaki miala w tym interes? czekam z niecierpliwoscia na artykol w gazeta.pl

nie wiem czy nie przesadzam (juz widze pana zyda wojo i jego ostra krytyke oraz
probe osmieszenia) ale wydaje mi sie, ze znow moze dosjsc do konfliktu
miedzynarodowego - w tym samym czasie obradowaly w ammanie kraje arabskie, w
tym samym czasie Ariel Sharon zapowiedzial zmasowany atak z terroryzmem - znow
poleje sie krew niewinnej cywilnej ludnosci
widac usa i zydom zalezy na tym...
arabowie nie beda ciagle patrzec bezczynnie na probe bezczesczenia swietej
ziemi - mysle, ze w koncu rozpoczna dzialania gospodarcze oraz wojenne...
Obserwuj wątek
    • Gość: Datsh VII WOJNA SWIATOWA ? IP: *.150.200.217.cm-upc.chello.se 28.03.01, 19:12
      orkar ni
      • Gość: Datsh Re: VII WOJNA SWIATOWA ? IP: *.150.200.217.cm-upc.chello.se 28.03.01, 19:14
        ???
        • Gość: Wojo Re: VII WOJNA SWIATOWA ? Do Datsh ......... IP: 213.8.128.* 28.03.01, 21:37
          Gość portalu: Datsh napisał(a):

&#62 ??? Vi maste orka med alla perverta typer som skriver.!!
          `````````````````````````````````

• Gość: hans Datsh Idiota jest na linii IP: *.orlando-04rh16rt.fl.dial-access.att.net 28.03.01, 21:15
        Datsh Idiota jest na linii
        ============
        ość portalu: Datsh napisał(a):

&#62 orkar ni

• Gość: mosad *.orlando-04rh16rt.fl.dial-access.att.net IP: *.150.200.217.cm-upc.chello.se 30.03.01, 14:45
          dajczgewand uber alles
    • Gość: normalny III WOJNA SWIATOWA ? To jest tylo kwestia czasu... IP: *.orlando-04rh16rt.fl.dial-access.att.net 28.03.01, 21:29
      Ja sie z tym zgadzam 100%.
      To jest tylo kwestia czasu.

To nie tylko Arabi sie wlacza,
      ale takze Chiny, i byc moze Rosja,
      po stronie arabskiej.

Jesli chodzi o USA to sprawa jes prosta
      dla tutejszych politykierow sa wazniejsz
      przekupstwa niz tysiace lub nawet miliony
      ludzkich ofiar w przyszlym konflikcie.
      Pozatym amerykanscy politycy sa bez-mozgowi
      i nie widza nic poza pieniedzmi.
      =====================================
      Gość portalu: PALESTYN napisał(a):

&#62 dzis ONZ glosowalo nad wprowadzeniem rozjemczych sil pokojowych do strefy gazy
      &#62 oraz na zachodni brzeg jordanu - byla szansa na zatrzymanie terroru ze strony
      &#62 palestynskich extremistow i terroru faszystowskiego izraelskiegi rzadu Ariela
      &#62 Sharona. niestety... usa zawetowala rezolucje
      &#62
      &#62 jaki miala w tym interes? czekam z niecierpliwoscia na artykol w gazeta.pl
      &#62
      &#62 nie wiem czy nie przesadzam (juz widze pana zyda wojo i jego ostra krytyke oraz
      &#62
      &#62 probe osmieszenia) ale wydaje mi sie, ze znow moze dosjsc do konfliktu
      &#62 miedzynarodowego - w tym samym czasie obradowaly w ammanie kraje arabskie, w
      &#62 tym samym czasie Ariel Sharon zapowiedzial zmasowany atak z terroryzmem - znow
      &#62 poleje sie krew niewinnej cywilnej ludnosci
      &#62 widac usa i zydom zalezy na tym...
      &#62 arabowie nie beda ciagle patrzec bezczynnie na probe bezczesczenia swietej
      &#62 ziemi - mysle, ze w koncu rozpoczna dzialania gospodarcze oraz wojenne...

• Gość: Wojo!!!! smierdziel hans-franca z Orlando jest tutaj uwaga IP: 213.8.128.* 28.03.01, 21:34
        • Gość: viri zydzie Wojo - widze, ze twoj poziom coraz wyzszy.. IP: 213.76.92.* 29.03.01, 16:07
          raz jakims ch... poslesz do kogos, potem wyzywasz arabow od homoseksualistow -
          teraz probojesz zwrocic na siebie uwage...
          idz do lekarza lamerze !
      • Gość: Hans I oczywiscie Datshs, Wojos i inna zydowska cholota IP: *.orlando-04rh15rt.fl.dial-access.att.net 29.03.01, 20:02
        I oczywiscie Datshs, Wojos i inna
        zydowska cholota zacznie sie ukrywac
        w dziurach aby sie nie znalsc w
        stodolach i piekarnikach.

====================================
        Gość portalu: normalny napisał(a):

&#62 Ja sie z tym zgadzam 100%.
        &#62 To jest tylo kwestia czasu.
        &#62
        &#62 To nie tylko Arabi sie wlacza,
        &#62 ale takze Chiny, i byc moze Rosja,
        &#62 po stronie arabskiej.
        &#62
        &#62 Jesli chodzi o USA to sprawa jes prosta
        &#62 dla tutejszych politykierow sa wazniejsz
        &#62 przekupstwa niz tysiace lub nawet miliony
        &#62 ludzkich ofiar w przyszlym konflikcie.
        &#62 Pozatym amerykanscy politycy sa bez-mozgowi
        &#62 i nie widza nic poza pieniedzmi.
        &#62 =====================================
        &#62 Gość portalu: PALESTYN napisał(a):
        &#62
        &#62 &#62 dzis ONZ glosowalo nad wprowadzeniem rozjemczych sil pokojowych do strefy
        &#62 gazy
        &#62 &#62 oraz na zachodni brzeg jordanu - byla szansa na zatrzymanie terroru ze str
        &#62 ony
        &#62 &#62 palestynskich extremistow i terroru faszystowskiego izraelskiegi rzadu Ari
        &#62 ela
        &#62 &#62 Sharona. niestety... usa zawetowala rezolucje
        &#62 &#62
        &#62 &#62 jaki miala w tym interes? czekam z niecierpliwoscia na artykol w gazeta.pl
        &#62 &#62
        &#62 &#62 nie wiem czy nie przesadzam (juz widze pana zyda wojo i jego ostra krytyke
        &#62 oraz
        &#62 &#62
        &#62 &#62 probe osmieszenia) ale wydaje mi sie, ze znow moze dosjsc do konfliktu
        &#62 &#62 miedzynarodowego - w tym samym czasie obradowaly w ammanie kraje arabskie,
        &#62 w
        &#62 &#62 tym samym czasie Ariel Sharon zapowiedzial zmasowany atak z terroryzmem -
        &#62 znow
        &#62 &#62 poleje sie krew niewinnej cywilnej ludnosci
        &#62 &#62 widac usa i zydom zalezy na tym...
        &#62 &#62 arabowie nie beda ciagle patrzec bezczynnie na probe bezczesczenia swietej
        &#62
        &#62 &#62 ziemi - mysle, ze w koncu rozpoczna dzialania gospodarcze oraz wojenne...
        &#62

• Gość: viri jak amerykanie... IP: 213.76.92.* 29.03.01, 22:12
          jak amerykanie podchodza to tego problemu ?
          chodzi mi o zwyklych ludzi nie o rzad, ktory jest jaki jest...
          • Gość: emil Re: jak amerykanie... IP: *.public.svc.webtv.net 30.03.01, 03:00
            Viri, ja mieszkam w USA kupe lat. Przecietny Amerykann wie tyle o tym konflikcie co przecietny Polak o Burkina Faso
            • Gość: Wojo Re: jak amerykanie... IP: 213.8.128.* 30.03.01, 07:41
              Viri ograniczony arabku ,swiat ma was gleboko w DUPIE razem z pedalem
              arafatem. Jestescie kompletnymi ,ograniczonymi barbarzyncami.
              I sami sie wymordujecie ,sadam ,kadafi itd zrobia dobra robote jak
              zwykle ....duzo arabkow pojdzie do "raju" ...hurysy czekaja!!!!! na
              ciebie tez w tym waszym "raju" ,a moze wolisz chlopcow tak jak
              arafat?
              • Gość: viri Re: jak amerykanie... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.01, 20:59
                stary nie zanizaj poziomu prosze...
                proponuje poszukac wrazen na grupach dyskusyjnych dlka geyow

widzisz... ja krytykuje zydow, ale nigdy z moich rak nie posypal sie text
                osmieszajacy ten narod - natomiast ty zydzie (wojo jest zydem... w sumie to
                wszystko jedno kim jest ) osmieszasz w sposob prymitywny - typowy moze ? -
                ludzi innego pochodzenia niz twoj

pokoj tobie i twojej rodzinie
                • Gość: Wojo!!!! widzisz viri co tu nie gra u ciebie !!!! IP: 213.8.128.* 30.03.01, 23:32
                  Raz udajesz demokrate ,a potem wylazi dzika nienawisc ,raz
                  decydujesz ze jestem zydem potem to ci wszystko jedno ,ale nigdy,nigdy
                  nie odpowiadasz na pytania !!!!
                  Otoz do twojej wiadomosci ,trafiles na polaka (zreszta to nie gra
                  roli ,no nie) ktory was arabow dobrze zna!!!!
                  Mozesz sobie pomstowac na zydow ,nie gra to dla mnie zadnej roli
                  wiesz ze u arabow jest takie przyslowie madre zreszta "psy
                  szczekaja a karawana jedzie dalej"
                  Wiekszosc ludzi na Bliskim Wsch. chce pokoju ,wiekszosc arabow chce
                  spokojnie pracowac i zyc!!!
                  Ale bandyci tacy jak Arafat, adafi ,Sadam ,Emiraty ...i td chca
                  wojen na tym zarabiaja i tylko wtedy moga rzadzic i krasc.
                  Bo przeciez wiesz ze wiekszosc pieniedzy dla palestynczykow jest
                  rozkradana przez klike Arafata,ze krytykow albo zabija albo do
                  pierdla bez wyroku az odszczekaja krytyke!!!
                  i tak dalej,i tak dalej ale szkoda pisac nigdy nie masz nic do
                  powiedzenia na te tematy!!!!!!!!!!
                  • Gość: viri Re: widzisz viri co tu nie gra u ciebie !!!! IP: 213.195.155.93, 217.96.4.* 31.03.01, 14:06
                    cos sie tak tego arafata przyczepil...
                    byles w autonomi kiedykolwiek?
                    jesli tak to widziales gdzies ludzi, ktorzy chca isc za glosem arafata?
                    moze z 10 na 100 osob... przestan sciemniac!
                    dlatego na te twoje glupoty nie chce mi sie odpowiadac - szkoda mi impulsow
                    telefonicznych

to zydzi stworzyli czysty rasowo kraj a nie arabowie - im tego nie zarzucisz!
                    zydzi sa rasistami - a do starc sami prowokuja... przypomnij sobie od czego sie
                    to wszystko zaczelo...

• Gość: Wojo!! Re: widzisz viri co tu nie gra u ciebie !!!! IP: 213.8.128.* 31.03.01, 15:02
                      I znowu nieprawda ,jaki czysty rasowo , duza powierzchnie Izraela
                      zamieszkuja arabowie izraelscy ktorzy bynajmniej nie chca hegemoni i
                      bezprawia jaki panuje u arafata !!! Jak tam byles to powinienes
                      wiedziec , czy jak przyjezdzasz to walisz od razu do Gazy i rzucasz
                      kamieniami???
                      • Gość: viri manipulacji ciag dalszy... IP: 213.76.90.* 05.04.01, 15:17
                        w Gazie jeszcze nie bylem
                        ciekawe jak z tymi arabami w izraelu... ile procent jest teraz?
                        jaki byl przed 1946 rokiem... to sciema dla takich jak ty
                        forma manipulacji by ukryc fakty !
        • Gość: ? Hans bierz swe lekarstwa regularnie IP: *.150.200.217.cm-upc.chello.se 30.03.01, 14:56
          --------------------------------------------------------------------------------
          I oczywiscie Datshs, Wojos i inna
          zydowska cholota zacznie sie ukrywac
          w dziurach aby sie nie znalsc w
          stodolach i piekarnikach ???

Chowasz się ... ale oni cie znajdą
          sanitariusze
    • Gość: RobertP Re: III WOJNA SWIATOWA ? IP: *.pnet.com.pl 30.03.01, 09:29
      szanowny Palestyńczyku

demagogia - demagogią - więc nie będę komentował, całego twojego postu.

Ale mam jedno pytanie - kto te "działania" będzie finansował i organizował ?

Przecież nawet rosyjska broń - jest dla was za droga (z wyjątkiem państw zatoki
      Perskiej), Syrię stać co najwyżej na dokupienie trochę złomu w Chinach, Egipt
      dostaje coroczną militarną pomoc amerykańską, porównywalną z Izraelem, o
      Jordanii szkoda gadać.
      Armia Arabii Saudyjskiej po kilku tygodniach działań bez serwisu z zachodu
      zamieni się w stertę kosztownych zabawek.

Nie macie nowoczesnych systemów dowodzenia,logistycznego i technicznego
      wsparcia armii, wykształconych kadr wojskowych i technicznych, zasobów
      materiałowych, niezależności technologicznej .... wy w ogóle niewiele macie.

Może lepiej zastanówcie się gdzie zniknęły miliardy jakie dostaliście od
      zachodu na rozwój autonomii - może zamiast wrzeszczeć i oskarżać wszystkich na
      około - zacznijcie od swoich przywódców - z takimi kapitanami u steru daleko
      nie zapłyniecie - nawet z Jerozolimą i całym zachodnim brzegiem.

Po wojnie jaką grozisz mogą wam pozostać jedynie groźby demograficzne, a to
      byłoby przykre i żałosne, no nie ?

• Gość: patryjot Niebezpieczna polityka idiotow.................. IP: 12.92.16.* 30.03.01, 20:35
      WOJNA SWIATOWA ?
      Niestety to jest morzliwe.

Ja mowie z punktu widzenia US obywatela.

Czasy sie zmienily i USA sie zmienilo:
      Intelgietni Amerykanscy politycy znikneli
      z horyzonyu, a ich miejsce zajeli tacy idioci
      jak Regan, Bush senior. Clinton, no i teraz
      super idiota Bush junior.
      Ja juz nie wspomne o US Congresie.

Co tych wszystkich politykow loczy
      to jest ich bez-muzgowie, chytrosc
      na pieniadze,przekupstwo, no i obscesia
      przyszlych wyborow (wiecej pieniedzy).

Tak jest USA teroryzuje mniejsze panstwa,
      a z drugiej strony jest completnie
      steroryzowane przez Israelskie i
      Amerykanskie zydostwo.

I to jest niezmiernie niebezpieczne,
      wybuch nowej Wojny Swiatowej jest tylko
      kwestia czasu jesli sytuacja nie ulegnie
      zmianie.

Oto ponizej przyklad nowej glupoty
      prezdenta Busha:

On Thursday, a pair of evenhanded statements from the White House and the State
      Department pulled back from what had been virtually unqualified support and
      understanding for Israel and Sharon against overwhelming world pressure in
      behalf of the Palestinians.

The support was typified by a U.S. veto of a Palestinian resolution to send
      U.N. observers to the region that :
      opposed by Israel as likely to contribute to its condemnation.
      -------------------------------------------------------------
      Instead, Israel urged direct talks with the Palestinians on security, an
      approach the Bush administration supported.

But after Israel struck on the West Bank and Gaza on Wednesday, the State
      Department said ``we recognize Israel's need to provide for its security.'' But
      then, implicitly criticizing Israel for the way it chose to do it, the
      department added: ``We do not believe there is a military solution to this
      conflict.''
      =====================
      Gość portalu: RAF napisał(a):

&#62 USA znając swoją potęgę militarną i gospodarczą szantażuje cały świat.
      &#62 Już nie pierwszy raz grozi sankcjami mniejszym panstwom.
      &#62 Wszyscy ,którzy sprzeciwiają się ich polityce są zastraszani i natychmiast
      &#62 uciszani.
      &#62 Taka jest prawda ,że USA panoszy się w świecie i za wiele sobie pozwala!!!!

• Gość: Hans Zydzi w Israelu, uczyc sie plywac!!! IP: *.orlando-04rh15rt.fl.dial-access.att.net 31.03.01, 14:29
      Ja bym radzil wszystkim zydom w
      Israelu uczyc sie plywac.
      Wczesniej czy pozniej Arabi
      zepchna was do morza.
      • Gość: viri Re: Zydzi w Israelu, uczyc sie plywac!!! IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 01.04.01, 00:29
        albo do usa - uwazaj tam w orlando !
        • Gość: Hans Rekiny im dupy powygryzaja. IP: *.orlando-02rh15rt.fl.dial-access.att.net 03.04.01, 16:29

Tego sie nie obawiam, rekiny
          im dupy powygryzaja.

================================
          Gość portalu: viri napisał(a):

&#62 albo do usa - uwazaj tam w orlando !

• Gość: Wojo Hans-tom to ten sam zboczeniec ,psychol w akcji chory z Orlando IP: 213.8.129.* 03.04.01, 18:47
            • Gość: viri ?????? dlaczego tu panuje taka nienawisc... IP: 213.195.155.104, 217.96.4.* 03.04.01, 22:11
              dlaczego tak nienawidzicie zydow?
              rozumiem palestynczykow ale polacy...

zaczynacie sie robic gorsi niz faszysci z izraela !
              • Gość: Wojo Viri+hans=Hans+viri....dwaj zboczency dzialaja razem .....pedaly? IP: 213.8.129.* 05.04.01, 00:00
                • Gość: viri przestan obnizac poziom prosze... IP: 213.76.90.* 05.04.01, 15:14
                  co ty z tymi pedalami tak ciagle...
                  moze cos z toba jest nie tak ?
                  proponuje do holandii ! tam bedziesz mial wieksze prawa
          • Gość: zydowica Re: Rekiny im dupy powygryzaja. IP: *.mscc.huji.ac.il 03.06.01, 16:10
            pozniej odwiedza i Ciebie w Baltyku... juz nie moge sie doczekac... sa takie glodne...
            dobrze ze jeszcze zostala Ci dupa do zezarcia... coby to rekin sie nie rozczarowal...
            co zjadlo mozg?
            Czytajac wasze dyrdymalki mozna by sie posmiac z glupoty, gdyby jej skutki na przestrzeni historii nie byly tak
            tragiczne.Polska krajem tolerancji?
            Zrobcia sobie lepiej powtorke z historii i to nie tylko tej polsko-zydowskiej, jakby tej wam bylo za malo.
            A co to jest Palestyna? A kto to jest Palestynczyk? A czyja to byla ziemia w 1947? A kto oglosil, podzial tej ziemi
            miedzy dwa narody i utworzenie panstwa Izrael? Kto rozpoczal mordy?
            Hebron 1929r. Mandat Brytyjski w Paletynie.Mord na mieszkajacych tam zydowskich rodzinach.
            Gdzie byl wowczas wasz faszystowski Izrael? A Jedwabne mowi Ci cos ?A Kielce to tez wyraz obrony swiata
            przed faszyzmem Izraela? Moze jeszcze powiecie ,ze Holokaust to wyraz obrony przed swiatowym
            zagrozeniem ze strony zydowskiej mafii.Zgoda pod warunkiem ze Sybir, lagry i 2Wojna Swiatowa to takaz sama
            obrona przed mafia katolickich polskich lajdakow.
            A wiesz co w tym wszystkim najzabawniejsze, ze ja was i tak lubie, moj ojciec pochodzi przeciez z wysokiej
            polskiej arystokracji.Wciaz sie wyklocam po swiecie , ze Polacy to nieantysemici, ze to wspanialy narod o pieknej
            kulturze, pionierzy tolerancji i nowozytnej demokracji, ktory sam wycierpial wiele.Tylko czytajac wasze listy
            zastanawiam sie czego sie nauczyl?
            W Izraelu nie brakuje lewicy walczacej o ewakuacje osiedli z terytoriow okupowanych i o wycofanie wojsk, ale
            nikt komu zycie mile nie zgodzi sie na to dopoki Dzihad i Hamas bedzie wysadzal nasze dzieci i mlodziez w
            powietrze. Samobojstwo jest zabronione w Zydowskiej religii tak samo jak w twojej.Nie mam zamiaru go
            popelniac.

• vist >> Rekiny im dupy powygryzaja ?.>>Żydowica << 04.06.01, 12:56
              Gość portalu: zydowica napisał(a):

&#62 A wiesz co w tym wszystkim najzabawniejsze, ze ja was i tak lubie, moj ojciec p
              &#62 ochodzi przeciez z wysokiej
              &#62 polskiej arystokracji.Wciaz sie wyklocam po swiecie , ze Polacy to nieantysemic
              &#62 i, ze to wspanialy narod o pieknej
              &#62 kulturze, pionierzy tolerancji i nowozytnej demokracji, ktory sam wycierpial w
              &#62 iele.

Proszę Pani !

Nick (pseudo) jakie pani sobie wybrała, mh... nie jest w najlepszym tonie...

Jeśli mógłbym coś zasugerować... np.: "Żywica" :-)))) ok ?
    • Gość: viri CHINY vs USA IP: 213.195.155.91, 217.96.4.* 04.04.01, 21:27
      przypadek czy prowokacja ?!?!?
      • Gość: 2FACES wojo !!!!!!!!!UNIKASZ MNIE !!!!!!! IP: *.sprint.ca 03.06.01, 05:15
        wojo , sloneczko moje,unikasz odpowiedzi na moje pytania.
        Pytalem sie ciebie robotniku kibucowy gdzie mieszkasz,nie chciales
        mi odpowiedziec. A wszystkie bociany z PETAH-TIKVA i okolic
        spiewaja piesn o bohaterskim szlomo, operatorze traktora.
        A moze to nie ty,nie badz taki skromny !!!!!

AFP.31-05-01.
        Dzisiaj rano,w okolicach Hajfy,arabscy terrorysci zmasowanym ogniem
        artyleryjskim zaatakowali spokojnie pracujacy w polu izraelski traktor.
        Izraelski traktor odpowiedzial celnym ogniem broni maszynowej i odlecial
        w
        kierunku Tel Avivu.

szlomo twoj IP cie zdradza, kazdy moze sprawdzic skad jestes
        http://www.ripe.net/cgi-bin/whois

i jeszcze cos co zainteresuje wszystkich !!!!!!!
        http://codoh.com/zionweb/zi2faces.html
        http://www.creator.org/facts!/fact01.html
        a to prawdziwa perelka !!!!!
        http://motlc.wiesenthal.com/pages/t053/t05323.html
        • Gość: Vist !!!!!!!!! OPRAWCY !!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 18:36
          Gość portalu: 2FACES napisał(a):
          &#62 i jeszcze cos co zainteresuje wszystkich !!!!!!!
          &#62 http://codoh.com/zionweb/zi2faces.html

Zobaczyłem !!! Mocne !

Na zdjęciu 13 Żydów w mundurach, chełmach, z M16 (amerykański automat),
          w kamizelkach kuloodpornych itd.....

KATUJE BEZBRONNEGO nastolatka - Palestyńczyka.

Niektórzy ośmiechają się rozbawieni.
          _________________________________________________________________________
          Strona ładuje się baaaaaaaaaardzo wolno.
          • Gość: besciak Re: !!!!!!!!! OPRAWCY !!!!!!! IP: *.ip-pluggen.com 03.06.01, 19:05
            To moze ta strona sie bedzie sie szybciej ladowala?

http://www.radiozet.pl/info22495.html

a jak nie ta to moze ta?

https://www.gazeta.pl/alfa/artykul.jsp?xx=297903&dzial=010201

• Gość: Wojo!!! !!! OPRAWCY !!!!!!!Arabscy bandyci oprawcy niewinnych dzieci izrelski IP: 213.8.128.* 03.06.01, 20:12
              Arabscy oprawcy z Hamas przyznaja sie do wyslania fanatycznego samobojcy z
              bomba w grupe dzieci przed dyskoteka w Tel -avivie. Zginelo z ostatnini
              zmarlymi z ran 19 osob w tym 12 dziewczat w wieku 15-18 lat.
              Duza ilosc rannych jest ,gwozdziami i srubami z ladunku wybuchowego , ciala
              poszatkowane ,twarze poranione.
              Tak walcza arabscy tchorze z ukrycia ,z dziecmi i cywilami.
              W spotkaniu z rownymi sobie uciekaja jak zajace jak to bylo zawsze w histori
              przed powstaniem Izraela jak i po.
              Kazdy normalny czlowiek potepi takie bestialstwo .....,
              a zasluzona kara spotka mordercow .
              • Gość: 2FACES wojo !!!!!!!!!UNIKASZ MNIE !!!!!!! IP: *.sprint.ca 03.06.01, 22:14

AFP.31-05-01.
                w
                kierunku Tel Avivu.

• Gość: Vist >>>!!!!!!!!! OPRAWCY !!!!!!!<<< >ɯ<< IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 22:44

Proponuję popatrzeć na 3 posty pt. !!! OPRAWCY !!!

Można ułożyć je w logiczy ciąg pt.:

" Spirala przemocy. "

Aby dostrzec logikę tego ciagu można spojrzeć na to tak:

1. Najpierw post 1. !!! OPRAWCY !!! i stronę "podpiętą" do niego:

http://codoh.com/ziomweb/zi2faces.html

Gdzie arabski chłopak jest katowany przez żołnierzy....

2. Potem odpowiedź (Beściaka) post 2. !!!OPRAWCY !!! z adresem:

http://www.radiozet.pl/info22495.html

gdzie "ten" chłopak popełnia samobójstwo zabijając "dostępnych" Żydów....

3. .... kolejne reakcje, odwety Izraela.

Te które nadejdą......

i w których zginie 20x wiecej Palestyńczyków niż Żydów.

I kolejne samobójcze odwety Arabów...

Spirala przemocy !
            • Gość: Wojo!!!! Re: OPRAWCY !!!!!!!<<< >ɯ<<arabscy terorysci -zdjecia-falszywki IP: 213.8.129.* 03.06.01, 22:54
              Visciak lepiej popatrz sobie na setki kurdow lezacych na ziemi zatrutych gaze
              przez wojska sadama kolegi Arafatka ,lub na roztrzeliwanie bez wyroku
              setki arabow u Arafata po godzinnym sadzie (bez prawa obrony),a moze zdjecia
              z wszystkich atakow bombowych arabskich w Izraelu..........widze ze sie w
              tym lubujesz to ci podpowiadam.
              Bo ty lubisz "mocne" rzeczy tego nie ma u Zydow to znajdziesz u Arabow
              mozesz wybierac do woli , bo przemocy ,morderstw masowych jest tam duzo.
              Potem zamien tylko podpis i z Algeri bedzie Izrael lub "palestyna"....
              zreszta wiesz jak to robic ,stosujesz to na codzien wiec nie musze ci
              podpowiadac!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: 2FACES wojo !!!!!!!!!UNIKASZ MNIE !!!!!!! IP: *.sprint.ca 04.06.01, 03:34

AFP.31-05-01.
                w
                kierunku Tel Avivu.

• vist Re: OPRAWCY !!!!!!!<<< >ɯ<<-zdjecia-falszywki z NYT ? 04.06.01, 13:06
                Gość portalu: Wojo!!!! napisał(a):

&#62 Visciak lepiej popatrz sobie na ....

Wojściak ? ................

Sugeruję np. " Panie Viście "

&#62 setki kurdow lezacych na ziemi zatrutych gazem przez wojska sadama ...

Kurdów wszystim szkoda. Próbują zdobyć niepodległość jak Polacy.

Niestety, są " pod zaborami" a amerykanie podpuścili ich na Irak,

a potem zostawili samych. Typowe. Znamy to z września.

Kurdów mordują bezkarnie Turcy popierani przez USA,

a Palestyńczyków Żydzi, też popierani przez USA,

Macedończyków UCK, również popierane przez USA,

Czy w sprawie mordów na Kurdach USA i Sadam są sojusznikami ?

kolegi Arafatka ,lub na roztrzeliwanie bez wyroku
                &#62 setki arabow u Arafata po godzinnym sadzie (bez prawa obrony),a moze zdjecia
                &#62
                &#62 z wszystkich atakow bombowych arabskich w Izraelu..........widze ze sie w
                &#62 tym lubujesz to ci podpowiadam.
                &#62 Bo ty lubisz "mocne" rzeczy tego nie ma u Zydow to znajdziesz u Arabow
                &#62 mozesz wybierac do woli , bo przemocy ,morderstw masowych jest tam duzo.
                &#62 Potem zamien tylko podpis i z Algeri bedzie Izrael lub "palestyna"....
                &#62 zreszta wiesz jak to robic ,stosujesz to na codzien wiec nie musze ci
                &#62 podpowiadac!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka