Dodaj do ulubionych

Zydowski oszust #2 sprzedaje plyn na porost wlosow

IP: *.24.129.43.Dial1.Tampa1.Level3.net 29.08.02, 18:13

Zydowski oszust #2 sprzedaje w USA
na TV plyn w butelce na porost wlosow.

Nalezy popryskac sobie glowe plynem
z butelki i wlosy rosna jak trawa po
deszczu.

GWARANTOWANE!!!!!!!

Obserwuj wątek
    • _helga A od kiedy to Chicago z Tampy nadaje, dupku? 29.08.02, 18:39
      Gość portalu: JUDE napisał(a):

>
      > ****************************
      > Zydowski oszust #2 sprzedaje w USA
      > na TV plyn w butelce na porost wlosow.
      >
      >
      > Nalezy popryskac sobie glowe plynem
      > z butelki i wlosy rosna jak trawa po
      > deszczu.
      >
      > GWARANTOWANE!!!!!!!
      >
      > ******************************
    • Gość: radca Re: Zydowski oszust #2 sprzedaje plyn na porost w IP: 155.139.50.* 29.08.02, 18:41
      A ty widze kupiles od niego plyn na rozwoj umyslowy. No i znowu cie oszukal.
      Twoj stan jeszce sie pogorszyl.
    • _helga Wyglada ze ten Tampa to kolejny Bezimienny Matol 29.08.02, 18:46

>
      >
      >
      > deszczu.
      >
      > GWARANTOWANE!!!!!!!
      >

Ty ciulu. Jak sie juz nazwales zenonem, johnem oraz studentem, to moze na tym
      poprzestan?
    • Gość: Jude Tu jest o plynie koszernym na wlosy IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 29.08.02, 19:22
      ...a nie o pierdolach kto z kad pisze i jakiego nicka ma.
      Helga jak widzisz mam brata na Florydzie =to dla twej informacji.
      • v.c Chikago Spamerem jest! 29.08.02, 19:41
        Gość portalu: Jude napisał(a):

> ...a nie o pierdolach kto z kad pisze i jakiego nicka ma.
        > Helga jak widzisz mam brata na Florydzie =to dla twej informacji.

Tak tego brata imie jesy Hans i John. Szkoda tylko ze te posty nie sa z
        Florydy. Nagle wiadomo kto nadaje przez floryde, nie z Florydy.
        Chikago Spamerem jest!

• calipso Re: Chikago Spamerem jest! 29.08.02, 21:57
          v.c napisała:

> Gość portalu: Jude napisał(a):
          >
          > > ...a nie o pierdolach kto z kad pisze i jakiego nicka ma.
          > > Helga jak widzisz mam brata na Florydzie =to dla twej informacji.
          >
          > Tak tego brata imie jesy Hans i John. Szkoda tylko ze te posty nie sa z
          > Florydy. Nagle wiadomo kto nadaje przez floryde, nie z Florydy.
          > Chikago Spamerem jest!
          >
          A co powiedziec o tobie?
    • kochanka Re: Zydowski oszust #2 sprzedaje plyn na porost w 29.08.02, 19:37

>
      >
      >
      > deszczu.
      >
      > GWARANTOWANE!!!!!!!
      >

Chickago jak masz taki problem to lec na jakies forum medyczne. Nikt ci tu nie
      pomoze z tym ze lysiejesz!
      • Gość: Jude Re: Zydowski oszust #2 sprzedaje plyn na porost w IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 29.08.02, 19:41
        kochanka napisała:

> Gość portalu: JUDE napisał(a):
        >
        > >
        > > ****************************
        > > Zydowski oszust #2 sprzedaje w USA
        > > na TV plyn w butelce na porost wlosow.
        > >
        > >
        > > Nalezy popryskac sobie glowe plynem
        > > z butelki i wlosy rosna jak trawa po
        > > deszczu.
        > >
        > > GWARANTOWANE!!!!!!!
        > >
        > > ******************************
        >
        > Chickago jak masz taki problem to lec na jakies forum medyczne. Nikt ci tu
        nie
        > pomoze z tym ze lysiejesz!
        >
        >
        >
        • kochanka Re: Zydowski oszust #2 sprzedaje plyn na porost w 29.08.02, 19:45

> kochanka napisała:
          >
          > > Gość portalu: JUDE napisał(a):
          > >
          > > >
          > > > ****************************
          > > > Zydowski oszust #2 sprzedaje w USA
          > > > na TV plyn w butelce na porost wlosow.
          > > >
          > > >
          > > > Nalezy popryskac sobie glowe plynem
          > > > z butelki i wlosy rosna jak trawa po
          > > > deszczu.
          > > >
          > > > GWARANTOWANE!!!!!!!
          > > >
          > > > ******************************
          > >
          > > Chickago jak masz taki problem to lec na jakies forum medyczne. Nikt ci tu
          >
          > nie
          > > pomoze z tym ze lysiejesz!
          > >
          > >
          > >
      • Gość: Jude Re: Zydowski oszust #2 sprzedaje plyn na porost w IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 29.08.02, 19:42
        kochanka napisała:

> Gość portalu: JUDE napisał(a):
        >
        > >
        > > ****************************
        > > Zydowski oszust #2 sprzedaje w USA
        > > na TV plyn w butelce na porost wlosow.
        > >
        > >
        > > Nalezy popryskac sobie glowe plynem
        > > z butelki i wlosy rosna jak trawa po
        > > deszczu.
        > >
        > > GWARANTOWANE!!!!!!!
        > >
        > > ******************************
        >
        > Chickago jak masz taki problem to lec na jakies forum medyczne. Nikt ci tu
        nie
        > pomoze z tym ze lysiejesz!
        >
        >
        >
        • _helga Ach, to ty jestes tym spamerem? 29.08.02, 19:44
          No to koniec litosci, dupku. Studencie, Zenonie, Johnie, Jude, Chicago i tak
          dalej.
          • v.c OCZYWISCIE! 29.08.02, 19:50
            _helga napisała:

> No to koniec litosci, dupku. Studencie, Zenonie, Johnie, Jude, Chicago i tak
            > dalej.

Ja juz na tego spamera czekalem od 2 tygodni i w koncu popelnil blad. Wiadomo
            ze nikogo tam nie ma na Florydzie. To ten smierdzacy Chikago!
            • _helga Re: OCZYWISCIE! 29.08.02, 19:57
              v.c napisała:

> _helga napisała:
              >
              > > No to koniec litosci, dupku. Studencie, Zenonie, Johnie, Jude, Chicago i t
              > ak
              > > dalej.
              >
              >
              > Ja juz na tego spamera czekalem od 2 tygodni i w koncu popelnil blad. Wiadomo
              > ze nikogo tam nie ma na Florydzie. To ten smierdzacy Chikago!

Cholera. Ja mu uwierzylam.
              Trudno sie pogodzic, ze az takim naiwniakiem jestem:(
              Chociazby z tego powodu wolalabym zeby to byl kto inny.
          • Gość: Jude Re: Ach, to ty jestes tym spamerem? IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 29.08.02, 19:51
            _helga napisała:

> No to koniec litosci, dupku. Studencie, Zenonie, Johnie, Jude, Chicago i tak
            > dalej.
            Helga-pudlo.Ale nie odbiegaj od tematu o zydowskich oszustach naukowych.
            • kochanka Re: Ach, to ty jestes tym spamerem? 29.08.02, 20:03

> _helga napisała:
              >
              > ak
              > > dalej.
              > Helga-pudlo.Ale nie odbiegaj od tematu o zydowskich oszustach naukowych.

A o czym tu mowic? Naiwnie kupiles produkt ktory mial sie pozbyc twojej
              lysizny i teraz narzekaz ze sie tylko pozbyles paru dolarow. Moze kiedys
              pojedziesz do Tampy i tam sobie ten lysy leb opalisz. Debil ten kto to kupowal
              a nie ten ktory znalazl idiote ktory kupil.
            • _helga Re: Ach, to ty jestes tym spamerem? 29.08.02, 20:05

> _helga napisała:
              >
              > ak
              > > dalej.
              > Helga-pudlo.Ale nie odbiegaj od tematu o zydowskich oszustach naukowych.

Cos ci powiem Chicago. Posty podpisywane jako Chicago moze sa nie
              najpiekniejsze, ale sie mieszcza w spektrum swiatopogladu demokratycznego.
              Posty nadawane z Tampy - nie. Czyli nawet jezeli to nie ty, to mnie bardzo
              dziwi, ze nie odczuwasz potrzeby dania po ryju komus takiemu, kto sie pod
              ciebie ewentualnie podszyl. Glupi nie jestes. Swietnie sobie zdajesz sprawe z
              tej roznicy. I wyglada na to, ze jesli ktos tu jest naiwniakiem, to ja:(
              • kochanka Re: Ach, to ty jestes tym spamerem? 29.08.02, 20:33
                _helga napisała:

>
                > > _helga napisała:
                > >
                > > > No to koniec litosci, dupku. Studencie, Zenonie, Johnie, Jude, Chicag
                > o i t
                > > ak
                > > > dalej.
                > > Helga-pudlo.Ale nie odbiegaj od tematu o zydowskich oszustach naukowych.
                >
                > Cos ci powiem Chicago. Posty podpisywane jako Chicago moze sa nie
                > najpiekniejsze, ale sie mieszcza w spektrum swiatopogladu demokratycznego.
                > Posty nadawane z Tampy - nie. Czyli nawet jezeli to nie ty, to mnie bardzo
                > dziwi, ze nie odczuwasz potrzeby dania po ryju komus takiemu, kto sie pod
                > ciebie ewentualnie podszyl. Glupi nie jestes. Swietnie sobie zdajesz sprawe z
                > tej roznicy. I wyglada na to, ze jesli ktos tu jest naiwniakiem, to ja:(
                >
                • _helga Re: Ach, to ty jestes tym spamerem? 29.08.02, 21:01
                  kochanka napisała:

> _helga napisała:
                  >
                  > > Gość portalu: Jude napisał(a):
                  > >
                  > > > _helga napisała:
                  > > >
                  > > > > No to koniec litosci, dupku. Studencie, Zenonie, Johnie, Jude, C
                  > hicag
                  > > o i t
                  > > > ak
                  > > > > dalej.
                  > > > Helga-pudlo.Ale nie odbiegaj od tematu o zydowskich oszustach naukowy
                  > ch.
                  > >
                  > > Cos ci powiem Chicago. Posty podpisywane jako Chicago moze sa nie
                  > > najpiekniejsze, ale sie mieszcza w spektrum swiatopogladu demokratycznego.
                  >
                  > > Posty nadawane z Tampy - nie. Czyli nawet jezeli to nie ty, to mnie bardzo
                  >
                  > > dziwi, ze nie odczuwasz potrzeby dania po ryju komus takiemu, kto sie pod
                  > > ciebie ewentualnie podszyl. Glupi nie jestes. Swietnie sobie zdajesz spraw
                  > e z
                  > > tej roznicy. I wyglada na to, ze jesli ktos tu jest naiwniakiem, to ja:(
                  > >
                  • kochanka Re: Ach, to ty jestes tym spamerem? 29.08.02, 22:09
                    _helga napisała:

>
                    > Masz racje. Dostalam nauczke, zeby bardziej podejrzliwie ludziom na rece
                    > patrzec na forum, hihih. Nie wiem czy pamietasz, ale w sprawie vista tez
                    mialas
                    >
                    > racje? Od razu wiedzialas ze ten list samobojczy to szwindel, a ja sie na
                    > poczatku dalam nabrac:)

Nic sie nie stalo ale dobrze wiedziec ze nie az tylku blaznow jest na swiecie.

>
                    >
                • Gość: Jude Re: Ach, to ty jestes tym spamerem? IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 29.08.02, 21:35
                  kochanka napisała:

> _helga napisała:
                  >
                  > >
                  > > > _helga napisała:
                  > > >
                  > > > > No to koniec litosci, dupku. Studencie, Zenonie, Johnie, Jude, C
                  > hicag
                  > > o i t
                  > > > ak
                  > > > > dalej.
                  > > > Helga-pudlo.Ale nie odbiegaj od tematu o zydowskich oszustach naukowy
                  > ch.
                  > >
                  > > Cos ci powiem Chicago. Posty podpisywane jako Chicago moze sa nie
                  > > najpiekniejsze, ale sie mieszcza w spektrum swiatopogladu demokratycznego.
                  >
                  > > Posty nadawane z Tampy - nie. Czyli nawet jezeli to nie ty, to mnie bardzo
                  >
                  > > dziwi, ze nie odczuwasz potrzeby dania po ryju komus takiemu, kto sie pod
                  > > ciebie ewentualnie podszyl. Glupi nie jestes. Swietnie sobie zdajesz spraw
                  > e z
                  > > tej roznicy. I wyglada na to, ze jesli ktos tu jest naiwniakiem, to ja:(
                  > >
                  • kochanka Re: Ach, to ty jestes tym spamerem? 29.08.02, 21:56

> Ja nie napisalem "kurwie zydowskiej"-jednakowoz o tym ze byla zydowka
                    > wspomnialem.

Ty prymitywie nawet nie zdajesz sobie sprawy dlaczego jestes chamem. jestes
                    chamem bo na wiadomosc ze ktos byl zamordowany odpowioedziales dobrze tej
                    kurwie. Co to za roznica czy ona jest Zydowka czy nie, tylko prostak do ciebie
                    podobny przywiazuje do tego jakas wartosc.

> Teraz-jak nie masz dosc syfu na swiecie o problemach egzystencjonalnych
                    > i mozliwosci bezpiecznego zycia to dodaj jeszcze do tego kurwy ktore z
                    > politykow i tak juz kalmukow robia szmaty najgorszego poktroju.
                    > Ja sobie nie zycze zeby taki chuj jak ten z Californii jebal sie z kurwami za
                    > moje podatki.
                    > On tam jest zeby mnie i mojego interesu pilnowac a nie zaspakajania swego
                    > jebliwego charakteru.

Przestan krecic klamco parszywny. Mam szukac tego postu i ci pokazac ze sie
                    zuciles na zamordowana mloda dziewczyne a nie na faceta w ktorym sie zakochala.
                    Tylko taki prymityw jak ty wini kobiete za to ze zonaty mezczyzna nie jest
                    wierny swojej zonie. Nienawidzisz Zydow i kobiet, kogo jescze chamie!

> kurwy sa kurwy-ale co ja poradze na to ze w takim kongresowym kurestwie
                    > specjalizuja sie zydowki.
                    > Jednej kurwy mniej-czy cie to smuci?.Kochanko-czy ten nick to pochodzi z
                    > nierzadu tez?.no tak kurwa za kurwa solidarnie stanie.

Jak juz wczesniej napisalam takiego jak ty bajlepiej z mostu do rzeki zepchnac!
                    Smierdzisz i zatruwasz powietrze. Ten twoj piekny post tylko potwierdzil ze
                    jestes chamem
                  • kingfish Re: Ach, to ty jestes tym spamerem? 29.08.02, 23:48

> Ja nie napisalem "kurwie zydowskiej"-jednakowoz o tym ze byla zydowka
                    > wspomnialem.
                    > Teraz-jak nie masz dosc syfu na swiecie o problemach egzystencjonalnych
                    > i mozliwosci bezpiecznego zycia to dodaj jeszcze do tego kurwy ktore z
                    > politykow i tak juz kalmukow robia szmaty najgorszego poktroju.
                    > Ja sobie nie zycze zeby taki chuj jak ten z Californii jebal sie z kurwami za
                    > moje podatki.
                    > On tam jest zeby mnie i mojego interesu pilnowac a nie zaspakajania swego
                    > jebliwego charakteru.
                    > kurwy sa kurwy-ale co ja poradze na to ze w takim kongresowym kurestwie
                    > specjalizuja sie zydowki.
                    > Jednej kurwy mniej-czy cie to smuci?.Kochanko-czy ten nick to pochodzi z
                    > nierzadu tez?.no tak kurwa za kurwa solidarnie stanie.

Ja tez ten post pamiętam i pamiętam ze aż mi dreszcze po plecach przeszły po
                    przeczytaniu takiej zwierzęcej reakcji o znalezieniu zwłok młodej niewinnej
                    kobiety najwyraźniej wykorzystanej przez starszego faceta który był też jej
                    szefem. Przestań bredzić Chicago, ani słowa tam nie było o żadnym senatorze i
                    o twoich zmarnowanych podatkach. Jeśli dobrze pamiętam był to post bardzo
                    krótki i do rzeczy. “Kurwa dostała to na co siebie zasłużyła.”
                    Kochanka ma świętą rację że jesteś niewychowanym chamem i prostakiem. Nic dodać
                    nic ująć!

• Gość: vos Re: Ach, to ty jestes tym spamerem? IP: *.local 29.08.02, 22:42
                  kochanka dobrze,ze o tym piszesz. Jesli tak napisal to jest na pewno sam
                  oprawca.I jest niedorozwiniety zeby pojac taka tragedie, o ktorej opisujesz.
                  Poza ohydnymi obelgami nie ma nic do zaprezentowania. POzbawiony uczuc
                  ludzkich. Trzeba byc najpierw czlowiekiem zeby je miec.
          • Gość: ZYD DO HELGI: UDOWODNIJ TO ZE TA ..................... IP: *.26.22.127.Dial1.Tampa1.Level3.net 30.08.02, 19:25
            ============================
            HELGA CZY TY JESTES NAPRAWDE ZYDOWKA???

UDOWODNIJ TO ZE TA RZECZ POMIEDZY NOGAMI
            MASZ NAPRAWDE W W POPRZEK.

==============================
            • Gość: vos Re: DO HELGI: UDOWODNIJ TO ZE TA ................ IP: *.local 02.09.02, 20:27
              Gość portalu: ZYD napisał(a):

> ============================
              > HELGA CZY TY JESTES NAPRAWDE ZYDOWKA???
              >
              > UDOWODNIJ TO ZE TA RZECZ POMIEDZY NOGAMI
              > MASZ NAPRAWDE W W POPRZEK.
              >
              > ==============================

CZY KTOS MI MOZE POWIEDZIEC SKAD SIE BIORA TAKIE RZYGOWINY?
              • kochanka Re: DO HELGI: UDOWODNIJ TO ZE TA ................ 03.09.02, 01:48
                Gość portalu: vos napisał(a):

> Gość portalu: ZYD napisał(a):
                >
                > > ============================
                > > HELGA CZY TY JESTES NAPRAWDE ZYDOWKA???
                > >
                > > UDOWODNIJ TO ZE TA RZECZ POMIEDZY NOGAMI
                > > MASZ NAPRAWDE W W POPRZEK.
                > >
                > > ==============================
                >
                > CZY KTOS MI MOZE POWIEDZIEC SKAD SIE BIORA TAKIE RZYGOWINY?

Niestety to jakas polsko mowiaca kreatura z jakimis powaznymi wadami
                umyslowymi. Moze gdzies kolo nuklearnej elektrowni sie wychowal albo cos
                takiego. Ja moge tylko myslec o jednum slowie go trafnie okreslajacym: PROSTAK
    • Gość: Sala ! IP: *.toya.net.pl 29.08.02, 19:50
      Pieski spiesza juz do "Tampy"
      by go zdjely US WAMPY!!!
    • kochanka =======>Poetic Justice<=========== 29.08.02, 21:38
      Czy to nie wspaniale ze on wlasnie zostal zlapany jako oszusta w watku ktory
      zatytulowal "Zydowski Oszusta..."
      • Gość: Abram Re: =======>Poetic Justice<=========== IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 29.08.02, 21:42
        kochanka napisała:

> Czy to nie wspaniale ze on wlasnie zostal zlapany jako oszusta w watku ktory
        > zatytulowal "Zydowski Oszusta..."
        >
        >
        • kochanka Re: =======>Poetic Justice<=========== 29.08.02, 21:49
          Gość portalu: Abram napisał(a):

> kochanka napisała:
          >
          > > Czy to nie wspaniale ze on wlasnie zostal zlapany jako oszusta w watku kto
          > ry
          > > zatytulowal "Zydowski Oszusta..."
          > >
          > >
          • Gość: Jude Alez wy zydzi jestescie pajace. IP: *.tnt34.chi15.da.uu.net 30.08.02, 00:10
            Zydowka Levi,ktora a nie poszla na policje z raportem o gwalt
            jest kurwa.Kongresman na sile jej nie dupczyl-prawda?.Wiedziala
            ze ma rodzine a mimo wszystko sie kurwila.Tu jest 100% jej winy.On by nie
            bral gdyby ona nie dawala.Gdyby sie nie kurwila to by zyla-100%pewnwe.
            Zginela bo byla kurwa.Dlaczego inna nie zginela?Ilez to kurew
            w tajemniczy sposob ginie w takim Nowym Yorku?.
            Co ona byla nieswiadoma co robi-internistka politycznie szlifujaca swoj
            przyszly zawod?.
            Przestancie juz pierdolic koszerne glodne farmazony bo sie tylko osmieszacie.
            Nikt jeszcze na Swiecie (oprocz chyba zydow) nie chwalil kurestwa.
            • _helga WON Z FORUM PSYCHOLU !!!!!!!!!!!!!!! 30.08.02, 00:13

> Zydowka Levi,ktora a nie poszla na policje z raportem o gwalt
              > jest kurwa.Kongresman na sile jej nie dupczyl-prawda?.Wiedziala
              > ze ma rodzine a mimo wszystko sie kurwila.Tu jest 100% jej winy.On by nie
              > bral gdyby ona nie dawala.Gdyby sie nie kurwila to by zyla-100%pewnwe.
              > Zginela bo byla kurwa.Dlaczego inna nie zginela?Ilez to kurew
              > w tajemniczy sposob ginie w takim Nowym Yorku?.
              > Co ona byla nieswiadoma co robi-internistka politycznie szlifujaca swoj
              > przyszly zawod?.
              > Przestancie juz pierdolic koszerne glodne farmazony bo sie tylko osmieszacie.
              > Nikt jeszcze na Swiecie (oprocz chyba zydow) nie chwalil kurestwa.
              • Gość: ZYD DO HELGI: UDOWODNIJ TO ZE TA ..................... IP: *.26.22.127.Dial1.Tampa1.Level3.net 30.08.02, 19:21

============================
                HELGA CZY TY JESTES NAPRAWDE ZYDOWKA???

UDOWODNIJ TO ZE TA RZECZ POMIEDZY NOGAMI
                MASZ NAPRAWDE W W POPRZEK.

==============================
            • kochanka Zadko spotyka się takiego prostaka. 30.08.02, 00:37

Właśnie o takim prostactwie mówiłam i właśnie to potwierdziłeś. Oczywiście że
              dla ciebie młoda kobieta zakochana w swoim szefie jest przestępcą godnym
              karany śmierci ale to że on ją, jak tyś to kolorowo napisał, dupczył jest
              tylko przyczyną jego dumy.
              Zadko spotyka się takiego prostaka.

Nawet nie będę już szukała tego postu bo ten jest jeszcze lepszym dowodem
              twojego chamstwa i prostactwa.

• Gość: Jude Re: Zadko spotyka się takiego prostaka. IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 30.08.02, 08:00
                kochanka napisała:

>
                > Właśnie o takim prostactwie mówiłam i właśnie to potwierdziłeś. Oczywiście
                że
                > dla ciebie młoda kobieta zakochana w swoim szefie jest przestępcą godnym
                > karany śmierci ale to że on ją, jak tyś to kolorowo napisał, dupczył jest
                > tylko przyczyną jego dumy.
                > Zadko spotyka się takiego prostaka.
                >
                > Nawet nie będę już szukała tego postu bo ten jest jeszcze lepszym dowodem
                > twojego chamstwa i prostactwa.
                >
                Nie przekonasz mnie .Ja jestem facetem i tylko hamulce obyczjowo-kulturowo
                spoleczno-rodzinne mnie powstrzymuja przed podobnymi awansami na atrakcyjne
                panienki.Co ci dwaj robili nie miesci sie w kanonach kultury nie mowiac o
                stosunkach ale spolecznych.W USA zeby sobie facet zonaty mogl podupczyc sa trzy
                mozliwosci:
                1.zona
                2.kurwa-z mozliwymi konsekwencjami
                3.lub w servisie z legalnymi prostytutkami
                Ja pana Kondit nigdy za to co robil nie chwalilem.On zyje i ja mu moge za to co
                robil teraz przy wyborach wyrazic.
                Levi nie zyje bo sie zakochala?.A to jeden facet moze byc szefem?.Co ona
                kochala tylko szefow?-Przestan bo sie osmieszasz.Znam mnustwo kawalerow ktorzy
                sa szefami,lub moga byc szefami.Zydowka Levi miala skompromitowac kongresmana
                tak jak to zrobila Levinski z tym ze tej sie jakos przezylo.Clinton odrazu
                poparl Izrael tak jak tego zydzi wymagaja.
                Przestancie pierdolic dyrdymaly bo ludzie wszystko inne wierza tylko nie w wasze
                pierdoly propagandowe.
                • kochanka Re: Zadko spotyka się takiego prostaka, od zadko 30.08.02, 15:33

> kochanka napisała:
                  >
                  > >
                  > > Właśnie o takim prostactwie mówiłam i właśnie to potwierdziłeś. Oczywiści
                  > e
                  > że
                  > > dla ciebie młoda kobieta zakochana w swoim szefie jest przestępcą godnym
                  >
                  > > karany śmierci ale to że on ją, jak tyś to kolorowo napisał, dupczył jest
                  >
                  > > tylko przyczyną jego dumy.
                  > > Zadko spotyka się takiego prostaka.
                  > >
                  > > Nawet nie będę już szukała tego postu bo ten jest jeszcze lepszym dowodem
                  > > twojego chamstwa i prostactwa.
                  > >
                  > Nie przekonasz mnie .Ja jestem facetem i tylko hamulce obyczjowo-kulturowo
                  > spoleczno-rodzinne mnie powstrzymuja przed podobnymi awansami na atrakcyjne
                  > panienki.Co ci dwaj robili nie miesci sie w kanonach kultury nie mowiac o
                  > stosunkach ale spolecznych.W USA zeby sobie facet zonaty mogl podupczyc sa
                  trzy
                  >
                  > mozliwosci:
                  > 1.zona
                  > 2.kurwa-z mozliwymi konsekwencjami
                  > 3.lub w servisie z legalnymi prostytutkami
                  > Ja pana Kondit nigdy za to co robil nie chwalilem.On zyje i ja mu moge za to
                  co
                  >
                  > robil teraz przy wyborach wyrazic.
                  > Levi nie zyje bo sie zakochala?.A to jeden facet moze byc szefem?.Co ona
                  > kochala tylko szefow?-Przestan bo sie osmieszasz.Znam mnustwo kawalerow
                  ktorzy
                  >
                  > sa szefami,lub moga byc szefami.Zydowka Levi miala skompromitowac kongresmana
                  > tak jak to zrobila Levinski z tym ze tej sie jakos przezylo.Clinton odrazu
                  > poparl Izrael tak jak tego zydzi wymagaja.
                  > Przestancie pierdolic dyrdymaly bo ludzie wszystko inne wierza tylko nie w
                  wasz
                  > e
                  > pierdoly propagandowe.

Twoje chamstwo i prostota naprawde nie ma granic. Chama nie bede przekonywac.
                  Chama i prostaka sie olewa.
                  • Gość: Jude Re: Zadko spotyka się takiego prostaka, od zadko IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 02.09.02, 21:14
                    kochanka napisała:

>
                    > > kochanka napisała:
                    > >
                    > > >
                    > > > Właśnie o takim prostactwie mówiłam i właśnie to potwierdziłeś. Oczy
                    > wiści
                    > > e
                    > > że
                    > > > dla ciebie młoda kobieta zakochana w swoim szefie jest przestępcą g
                    > odnym
                    > >
                    > > > karany śmierci ale to że on ją, jak tyś to kolorowo napisał, dupczył
                    > jest
                    > >
                    > > > tylko przyczyną jego dumy.
                    > > > Zadko spotyka się takiego prostaka.
                    > > >
                    > > > Nawet nie będę już szukała tego postu bo ten jest jeszcze lepszym dow
                    > odem
                    > > > twojego chamstwa i prostactwa.
                    > > >
                    > > Nie przekonasz mnie .Ja jestem facetem i tylko hamulce obyczjowo-kulturowo
                    >
                    > > spoleczno-rodzinne mnie powstrzymuja przed podobnymi awansami na atrakcyjn
                    > e
                    > > panienki.Co ci dwaj robili nie miesci sie w kanonach kultury nie mowiac o
                    > > stosunkach ale spolecznych.W USA zeby sobie facet zonaty mogl podupczyc sa
                    >
                    > trzy
                    > >
                    > > mozliwosci:
                    > > 1.zona
                    > > 2.kurwa-z mozliwymi konsekwencjami
                    > > 3.lub w servisie z legalnymi prostytutkami
                    > > Ja pana Kondit nigdy za to co robil nie chwalilem.On zyje i ja mu moge za
                    > to
                    > co
                    > >
                    > > robil teraz przy wyborach wyrazic.
                    > > Levi nie zyje bo sie zakochala?.A to jeden facet moze byc szefem?.Co ona
                    > > kochala tylko szefow?-Przestan bo sie osmieszasz.Znam mnustwo kawalerow
                    > ktorzy
                    > >
                    > > sa szefami,lub moga byc szefami.Zydowka Levi miala skompromitowac kongresm
                    > ana
                    > > tak jak to zrobila Levinski z tym ze tej sie jakos przezylo.Clinton odrazu
                    >
                    > > poparl Izrael tak jak tego zydzi wymagaja.
                    > > Przestancie pierdolic dyrdymaly bo ludzie wszystko inne wierza tylko nie w
                    >
                    > wasz
                    > > e
                    > > pierdoly propagandowe.
                    >
                    > Twoje chamstwo i prostota naprawde nie ma granic. Chama nie bede przekonywac.
                    > Chama i prostaka sie olewa.
                    >
                    • Gość: Kochanek Re: Zadko spotyka się takiego prostaka, od zadko IP: *.proxy.aol.com 02.09.02, 21:27

> kochanka napisała:
                      >
                      > >
                      > > > kochanka napisała:
                      > > >
                      > > > >
                      > > > > Właśnie o takim prostactwie mówiłam i właśnie to potwierdziłeś.
                      > Oczy
                      > > wiści
                      > > > e
                      > > > że
                      > > > > dla ciebie młoda kobieta zakochana w swoim szefie jest przestę
                      > pcą g
                      > > odnym
                      > > >
                      > > > > karany śmierci ale to że on ją, jak tyś to kolorowo napisał, du
                      > pczył
                      > > jest
                      > > >
                      > > > > tylko przyczyną jego dumy.
                      > > > > Zadko spotyka się takiego prostaka.
                      > > > >
                      > > > > Nawet nie będę już szukała tego postu bo ten jest jeszcze lepszy
                      > m dow
                      > > odem
                      > > > > twojego chamstwa i prostactwa.
                      > > > >
                      > > > Nie przekonasz mnie .Ja jestem facetem i tylko hamulce obyczjowo-kult
                      > urowo
                      > >
                      > > > spoleczno-rodzinne mnie powstrzymuja przed podobnymi awansami na atra
                      > kcyjn
                      > > e
                      > > > panienki.Co ci dwaj robili nie miesci sie w kanonach kultury nie mowi
                      > ac o
                      > > > stosunkach ale spolecznych.W USA zeby sobie facet zonaty mogl podupcz
                      > yc sa
                      > >
                      > > trzy
                      > > >
                      > > > mozliwosci:
                      > > > 1.zona
                      > > > 2.kurwa-z mozliwymi konsekwencjami
                      > > > 3.lub w servisie z legalnymi prostytutkami
                      > > > Ja pana Kondit nigdy za to co robil nie chwalilem.On zyje i ja mu mog
                      > e za
                      > > to
                      > > co
                      > > >
                      > > > robil teraz przy wyborach wyrazic.
                      > > > Levi nie zyje bo sie zakochala?.A to jeden facet moze byc szefem?.Co
                      > ona
                      > > > kochala tylko szefow?-Przestan bo sie osmieszasz.Znam mnustwo kawale
                      > row
                      > > ktorzy
                      > > >
                      > > > sa szefami,lub moga byc szefami.Zydowka Levi miala skompromitowac kon
                      > gresm
                      > > ana
                      > > > tak jak to zrobila Levinski z tym ze tej sie jakos przezylo.Clinton o
                      > drazu
                      > >
                      > > > poparl Izrael tak jak tego zydzi wymagaja.
                      > > > Przestancie pierdolic dyrdymaly bo ludzie wszystko inne wierza tylko
                      > nie w
                      > >
                      > > wasz
                      > > > e
                      > > > pierdoly propagandowe.
                      > >
                      > > Twoje chamstwo i prostota naprawde nie ma granic. Chama nie bede przekonyw
                      > ac.
                      > > Chama i prostaka sie olewa.
                      > >
                      • Gość: PULS Re: Zadko spotyka się takiego prostaka, od zadko IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 02.09.02, 21:30
                        Gość portalu: Kochanek napisał(a):

>
                        > > kochanka napisała:
                        > >
                        > > > Gość portalu: Jude napisał(a):
                        > > >
                        > > > > kochanka napisała:
                        > > > >
                        > > > > >
                        > > > > > Właśnie o takim prostactwie mówiłam i właśnie to potwierdz
                        > iłeś.
                        > > Oczy
                        > > > wiści
                        > > > > e
                        > > > > że
                        > > > > > dla ciebie młoda kobieta zakochana w swoim szefie jest pr
                        > zestę
                        > > pcą g
                        > > > odnym
                        > > > >
                        > > > > > karany śmierci ale to że on ją, jak tyś to kolorowo napisał
                        > , du
                        > > pczył
                        > > > jest
                        > > > >
                        > > > > > tylko przyczyną jego dumy.
                        > > > > > Zadko spotyka się takiego prostaka.
                        > > > > >
                        > > > > > Nawet nie będę już szukała tego postu bo ten jest jeszcze l
                        > epszy
                        > > m dow
                        > > > odem
                        > > > > > twojego chamstwa i prostactwa.
                        > > > > >
                        > > > > Nie przekonasz mnie .Ja jestem facetem i tylko hamulce obyczjowo
                        > -kult
                        > > urowo
                        > > >
                        > > > > spoleczno-rodzinne mnie powstrzymuja przed podobnymi awansami na
                        > atra
                        > > kcyjn
                        > > > e
                        > > > > panienki.Co ci dwaj robili nie miesci sie w kanonach kultury nie
                        > mowi
                        > > ac o
                        > > > > stosunkach ale spolecznych.W USA zeby sobie facet zonaty mogl po
                        > dupcz
                        > > yc sa
                        > > >
                        > > > trzy
                        > > > >
                        > > > > mozliwosci:
                        > > > > 1.zona
                        > > > > 2.kurwa-z mozliwymi konsekwencjami
                        > > > > 3.lub w servisie z legalnymi prostytutkami
                        > > > > Ja pana Kondit nigdy za to co robil nie chwalilem.On zyje i ja m
                        > u mog
                        > > e za
                        > > > to
                        > > > co
                        > > > >
                        > > > > robil teraz przy wyborach wyrazic.
                        > > > > Levi nie zyje bo sie zakochala?.A to jeden facet moze byc szefem
                        > ?.Co
                        > > ona
                        > > > > kochala tylko szefow?-Przestan bo sie osmieszasz.Znam mnustwo k
                        > awale
                        > > row
                        > > > ktorzy
                        > > > >
                        > > > > sa szefami,lub moga byc szefami.Zydowka Levi miala skompromitowa
                        > c kon
                        > > gresm
                        > > > ana
                        > > > > tak jak to zrobila Levinski z tym ze tej sie jakos przezylo.Clin
                        > ton o
                        > > drazu
                        > > >
                        > > > > poparl Izrael tak jak tego zydzi wymagaja.
                        > > > > Przestancie pierdolic dyrdymaly bo ludzie wszystko inne wierza t
                        > ylko
                        > > nie w
                        > > >
                        > > > wasz
                        > > > > e
                        > > > > pierdoly propagandowe.
                        > > >
                        > > > Twoje chamstwo i prostota naprawde nie ma granic. Chama nie bede prze
                        > konyw
                        > > ac.
                        > > > Chama i prostaka sie olewa.
                        > > >
                        • Gość: Kochanek Re: Zadko spotyka się takiego prostaka, od zadko IP: *.proxy.aol.com 02.09.02, 21:34
                          Gość portalu: PULS napisał(a):

> Gość portalu: Kochanek napisał(a):
                          >
                          > >
                          > > > kochanka napisała:
                          > > >
                          > > > > Gość portalu: Jude napisał(a):
                          > > > >
                          > > > > > kochanka napisała:
                          > > > > >
                          > > > > > >
                          > > > > > > Właśnie o takim prostactwie mówiłam i właśnie to potw
                          > ierdz
                          > > iłeś.
                          > > > Oczy
                          > > > > wiści
                          > > > > > e
                          > > > > > że
                          > > > > > > dla ciebie młoda kobieta zakochana w swoim szefie je
                          > st pr
                          > > zestę
                          > > > pcą g
                          > > > > odnym
                          > > > > >
                          > > > > > > karany śmierci ale to że on ją, jak tyś to kolorowo na
                          > pisał
                          > > , du
                          > > > pczył
                          > > > > jest
                          > > > > >
                          > > > > > > tylko przyczyną jego dumy.
                          > > > > > > Zadko spotyka się takiego prostaka.
                          > > > > > >
                          > > > > > > Nawet nie będę już szukała tego postu bo ten jest jesz
                          > cze l
                          > > epszy
                          > > > m dow
                          > > > > odem
                          > > > > > > twojego chamstwa i prostactwa.
                          > > > > > >
                          > > > > > Nie przekonasz mnie .Ja jestem facetem i tylko hamulce obyc
                          > zjowo
                          > > -kult
                          > > > urowo
                          > > > >
                          > > > > > spoleczno-rodzinne mnie powstrzymuja przed podobnymi awansa
                          > mi na
                          > > atra
                          > > > kcyjn
                          > > > > e
                          > > > > > panienki.Co ci dwaj robili nie miesci sie w kanonach kultur
                          > y nie
                          > > mowi
                          > > > ac o
                          > > > > > stosunkach ale spolecznych.W USA zeby sobie facet zonaty mo
                          > gl po
                          > > dupcz
                          > > > yc sa
                          > > > >
                          > > > > trzy
                          > > > > >
                          > > > > > mozliwosci:
                          > > > > > 1.zona
                          > > > > > 2.kurwa-z mozliwymi konsekwencjami
                          > > > > > 3.lub w servisie z legalnymi prostytutkami
                          > > > > > Ja pana Kondit nigdy za to co robil nie chwalilem.On zyje i
                          > ja m
                          > > u mog
                          > > > e za
                          > > > > to
                          > > > > co
                          > > > > >
                          > > > > > robil teraz przy wyborach wyrazic.
                          > > > > > Levi nie zyje bo sie zakochala?.A to jeden facet moze byc s
                          > zefem
                          > > ?.Co
                          > > > ona
                          > > > > > kochala tylko szefow?-Przestan bo sie osmieszasz.Znam mnus
                          > two k
                          > > awale
                          > > > row
                          > > > > ktorzy
                          > > > > >
                          > > > > > sa szefami,lub moga byc szefami.Zydowka Levi miala skomprom
                          > itowa
                          > > c kon
                          > > > gresm
                          > > > > ana
                          > > > > > tak jak to zrobila Levinski z tym ze tej sie jakos przezylo
                          > .Clin
                          > > ton o
                          > > > drazu
                          > > > >
                          > > > > > poparl Izrael tak jak tego zydzi wymagaja.
                          > > > > > Przestancie pierdolic dyrdymaly bo ludzie wszystko inne wie
                          > rza t
                          > > ylko
                          > > > nie w
                          > > > >
                          > > > > wasz
                          > > > > > e
                          > > > > > pierdoly propagandowe.
                          > > > >
                          > > > > Twoje chamstwo i prostota naprawde nie ma granic. Chama nie bede
                          > prze
                          > > konyw
                          > > > ac.
                          > > > > Chama i prostaka sie olewa.
                          > > > >
                    • kochanka Re: Zadko spotyka się takiego prostaka, od zadko 02.09.02, 22:49

> Fuckyou.

Dream on!!!
                      Fuckyou pisze sie fuck you, PROSTAKU!
          • Gość: Kochanek Re: =======>Poetic Justice<=========== IP: *.marketscore.com / 10.103.1.* 02.09.02, 22:09
            Kilka lekkich kawalow jesli mozna.

> - There's a big controversy on the Jewish view of when life begins. In Jewish
            tradition, the fetus is not considered viable until after it graduates from
            medical school.

> Q: Why don't Jewish mothers drink?

> A: Alcohol interferes with their suffering.

> Q: Have you seen the newest Jewish-American Princess horror movie?

> A: It's called "Debbie Does Dishes."

> Q: Why do Jewish Mothers make great parole officers?

> A: They never let anyone finish a sentence.

> Q: Where does a Jewish husband hide money from his wife?

> A: Under the vacuum cleaner.

> Q: What's the difference between a Rottweiler and a Jewish Mother?

> A: Eventually, the Rottweiler lets go.

> When the doctor called Mrs. Liebenbaum to tell her that her check

> came back,

> she replied, "So did my arthritis."

>

> A Jewish boy comes home from school and tells his mother he's been

> given a part in the school play. "Wonderful. What part is it?"

> The boy says, "I play the part of the Jewish husband." The mother scowls and
            says, "Go back and tell the teacher you want a speaking part."

> Short summary of every Jewish Holiday: They tried to kill us, we won, let's
            eat.

> Jewish telegram: "Begin worrying. Details to follow"

> - The Harvard School of Medicine did a study of why Jewish women like Chinese
            food so much. The study revealed that this is due to the fact that WonTon
            spelled backwards is Not Now.

• Gość: Psychiatra Ty jewHATER,zdrowo porabany jestes?Mlotem po lbie IP: *.proxy.aol.com 02.09.02, 22:32

> Kilka lekkich kawalow jesli mozna.
              >
              >
              > > - There's a big controversy on the Jewish view of when life begins. In Jew
              > ish
              > tradition, the fetus is not considered viable until after it graduates from
              > medical school.
              >
              >
              >
              > > Q: Why don't Jewish mothers drink?
              >
              > > A: Alcohol interferes with their suffering.
              >
              >
              >
              > > Q: Have you seen the newest Jewish-American Princess horror movie?
              >
              > > A: It's called "Debbie Does Dishes."
              >
              >
              >
              > > Q: Why do Jewish Mothers make great parole officers?
              >
              > > A: They never let anyone finish a sentence.
              >
              >
              >
              > > Q: Where does a Jewish husband hide money from his wife?
              >
              > > A: Under the vacuum cleaner.
              >
              >
              >
              > > Q: What's the difference between a Rottweiler and a Jewish Mother?
              >
              > > A: Eventually, the Rottweiler lets go.
              >
              >
              >
              > > When the doctor called Mrs. Liebenbaum to tell her that her check
              >
              > > came back,
              >
              > > she replied, "So did my arthritis."
              >
              >
              >
              > >
              >
              > > A Jewish boy comes home from school and tells his mother he's been
              >
              > > given a part in the school play. "Wonderful. What part is it?"
              >
              > > The boy says, "I play the part of the Jewish husband." The mother scowls a
              > nd
              > says, "Go back and tell the teacher you want a speaking part."
              >
              >
              >
              > > Short summary of every Jewish Holiday: They tried to kill us, we won, let'
              > s
              > eat.
              >
              >
              > > Jewish telegram: "Begin worrying. Details to follow"
              >
              >
              > > - The Harvard School of Medicine did a study of why Jewish women like Chin
              > ese
              > food so much. The study revealed that this is due to the fact that WonTon
              > spelled backwards is Not Now.
              >
              >
              >
              • Gość: Kochanek Re: Ty jewHATER,zdrowo porabany jestes?Mlotem po IP: *.marketscore.com / 10.101.1.* 03.09.02, 01:23
                Nie jestem jewhater. Nic niemam przeciwko zydom. Few light jokes should not
                upset you too much. Znam tez duzo polskich kawalow. Lighten up!
                • Gość: Psychiatra Re: Ty jewHATER,zdrowo porabany jestes?Mlotem po IP: *.proxy.aol.com 03.09.02, 01:29

> Nie jestem jewhater. Nic niemam przeciwko zydom. Few light jokes should not
                  > upset you too much. Znam tez duzo polskich kawalow. Lighten up!
                  I don't trust you !!!!!
                  • Gość: Kochanek Re: Ty jewHATER,zdrowo porabany jestes?Mlotem po IP: *.marketscore.com / 10.100.4.* 03.09.02, 01:46
                    You can trust me. I used "kochanek" as my nick, then I saw that somebody else
                    was using it. I'll use gizmo from now on. Przepraszam za kawaly. I am Polish
                    but I do not hate Jews like some of my countrymen I'll probably get a lot of
                    hateful responses addressed my way. Dobranoc!
                    • Gość: Psychiatra Re: Ty jewHATER,zdrowo porabany jestes?Mlotem po IP: *.proxy.aol.com 03.09.02, 01:53

> You can trust me. I used "kochanek" as my nick, then I saw that somebody
                      else
                      > was using it. I'll use gizmo from now on. Przepraszam za kawaly. I am
                      Polish
                      > but I do not hate Jews like some of my countrymen I'll probably get a lot of
                      > hateful responses addressed my way. Dobranoc!
                      Hmmmmm,mimo wszystko,dobranoc!
                      • Gość: gizmo Re: Ty jewHATER,zdrowo porabany jestes?Mlotem po IP: *.marketscore.com / 10.100.4.* 05.09.02, 23:19
                        ROSH HASHANA & YOM KIPPUR

Wesolych swiat dla ciebie i dla wszystkich ludzi zydowskiego wyznania!
    • kochanka Re: Zydowski oszust #2 sprzedaje plyn na porost w 30.08.02, 15:51

• fredzio54 Re: Zydowski oszust #2 sprzedaje plyn na porost w 30.08.02, 16:06

>
      >
      >
      > deszczu.
      >
      > GWARANTOWANE!!!!!!!
      >
      A ja znam Pare polaczkow w Sillicon Valley zyja z Social secirity i pracuja na
      Czarano !!! czy mam ich Podac ? mysle ze Tak bo moj Szwager przez nich Placi za
      Dozo Podatek !!!!
    • Gość: ., Re: Zydowski oszust #2 sprzedaje plyn na porost w IP: *.157.179.144.Dial1.Tampa1.Level3.net 04.09.02, 13:49
      .,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka