i-love-2-bike 27.08.05, 21:01 oznaka,ze danus sie nudzi,bo z wygaszonymi i przygaszonymi na temat mej anatomii rozmawia. ty sie danus podnies ze stolka i rusz nieco,bo niedlugo bedziesz musiala juz na dwoch siedziec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: wesole dzieci 27.08.05, 21:12 wojcd napisał: > Bo to noc z duchami. > raczej z wygaszono-przygaszonymi tancujacymi z dana,oj wej ale teatr przydrozny w 3 aktach z 15 przedstawieniami. ja ide malowac drzwi,tak tylko z doskoku tu wpadlam,ale nuudy az z krzesla spac mozna jak te podstarzale tatusie sobie fun wymyslaja,muszom byc glodne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: wesole dzieci 27.08.05, 21:26 i-love-2-bike napisała: > ale nuudy az z krzesla spac mozna jak te podstarzale tatusie sobie fun > wymyslaja,muszom byc glodne:)) ----------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wesole dzieci 27.08.05, 21:13 ujj, rachelciu, cos ty taka w delay..... ja JUZ siedze na dwoch..... niedlugo bede na trzech.... i wszystkie biedermayer.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wesole dzieci 27.08.05, 21:15 dana33 napisała: > ujj, rachelciu, cos ty taka w delay..... ja JUZ siedze na dwoch..... niedlugo > bede na trzech.... i wszystkie biedermayer.... :)))) moze bidny majer a te chippendele poszly na manele? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wesole dzieci 27.08.05, 21:18 dana33 napisała: > biedermayer über alles, rachelciu.... mam nadzieje,ze ma dobre nogi,bo ty chyba je dobrze kopiesz ze zlosci. nu spadam. Odpowiedz Link Zgłoś
wygaszony I-love-2-bike KŁAMIESZ. 27.08.05, 21:35 i-love-2-bike napisała: > oznaka,ze danus sie nudzi,bo z wygaszonymi i przygaszonymi na temat mej > anatomii rozmawia. ty sie danus podnies ze stolka i rusz nieco,bo niedlugo > bedziesz musiala juz na dwoch siedziec. To zaczyna być niesmaczne. Na temat Twojej anatomii NIE ROZMAWIAŁEM ani z Daną ani z nikim innym. Nie interesuje mnie ona. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I-love-2-bike KŁAMIESZ. 27.08.05, 21:45 hej, wygaszony..... rachelcia nie klamie, jej sie tak wydawalo.... jej sie duzo rzeczy wydaje...... dziewczyna ma fantazje... (to lepiej brzmi farsztejst, "wydaje ci sie" zamiast "klamiesz") :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: I-love-2-bike KŁAMIESZ. 27.08.05, 22:38 wygaszony napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > oznaka,ze danus sie nudzi,bo z wygaszonymi i przygaszonymi na temat mej > > anatomii rozmawia. ty sie danus podnies ze stolka i rusz nieco,bo niedlug > o > > bedziesz musiala juz na dwoch siedziec. > > To zaczyna być niesmaczne. Na temat Twojej anatomii NIE ROZMAWIAŁEM ani z Daną > ani z nikim innym. Nie interesuje mnie ona. wygaszony,czy ty sie nudzisz,masz jakis kompleks,czy inne problemy. jesli chesz dyskutowac to rzuc temat i walimy,a jesli nie to nie obrabiaj mojej osoby z kazdym na forum,mysle,ze wiesz o co chodzi. jesli cie zbluzgalam nieslusznie to sorry,ale cos za duzo tu tych przygaszono,niedogaszonych dzisiaj i nie kazdy niedogaszony jest grzeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
wygaszony Re: I-love-2-bike KŁAMIESZ. 27.08.05, 22:51 i-love-2-bike napisała: > wygaszony,czy ty sie nudzisz,masz jakis kompleks,czy inne problemy. jesli > chesz dyskutowac to rzuc temat i walimy,a jesli nie to nie obrabiaj mojej > osoby z kazdym na forum,mysle,ze wiesz o co chodzi. na każdym forum ?? Nie, nie wiem o co chodzi. Nie obrabiam Cię tylko wyrażam swoje obużenie. Mam kompleksy i inne problemy - każdy je ma. Co to ma do rzeczy? > jesli cie zbluzgalam nieslusznie to sorry, Przeprosiny przyjmuje aczkolwiek wciąż nie rozumiem trybu warunkowego "jeśli". Masz co do tego, że niesłusznie jakieś wątpliwości ? > ..i nie kazdy niedogaszony jest grzeczny. Przede wszystkim Ty nie jesteś grzeczna a najgłośniej o chamstwie i braku kultury krzyczysz. Koniec tematu. Czym malujesz te drzwi ? Ja dzisiaj pomalowałem 4 nowe oscieżnice bejcą. Juro będę ciągną lakierem. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: I-love-2-bike KŁAMIESZ. 27.08.05, 22:57 wygaszony napisał: > > Czym malujesz te drzwi ? Ja dzisiaj pomalowałem 4 nowe oscieżnice bejcą. > Juro będę ciągną lakierem. owszem nasz palac ma ich o wiele za duzo,malowalam dzisisiaj 2 pary drzwi farba wodna,potem malowalam czesc kuchni poliuretanem a jutro maluje nastepne drzwi farba olejna,te sie ciezko zmywa:) poniewaz my sami remontujemy dom i budujemy swoje meble bede mogla chyba sama warsztacik zalozyc,bo na wielu rzeczach sie juz dobrze poznalam. > Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: I-love-2-bike KŁAMIESZ. 27.08.05, 22:59 Looknij tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=28269340&a=28270392 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: I-love-2-bike KŁAMIESZ. 27.08.05, 23:06 wojcd napisał: > Looknij tutaj > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=28269340&a=28270392 > ciagle te same osoby noszace nowe ponczoszki:))ludzie musza sie porzadnie nudzic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I-love-2-bike KŁAMIESZ. 28.08.05, 01:05 rachelciu, wypraszam sobie, ja nie jestem kazdy, ja jestem dana... Odpowiedz Link Zgłoś