Gość: haha IP: *.sup.waw.pl / 10.10.10.* 31.08.02, 21:17 Bravo Husain. Postawil sie zydom i zydoameryce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmsawaw1@gazeta.pl Re: Wiceprezydent Iraku lekceważy iracką opozycję IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 31.08.02, 22:28 chcesz żyć pod rządami stalinizmu, bierutyzmu i hitleryzmu? Albo i trafić do Brześcia i Berezy Kartuskiej? Czy też jak pierwsi (przepraszam za wyrażenie) "goście" obozów koncentracyjnych (UWAGA: BRYTYJSKICH! w Południowej Afryce, podczas wojen burskich, tak, tak, to anglicy są autorami wykorzystanej przez austriaka, Adolfa Schickelgruber'a, szerzej znanego pod pseudonimem Hitler)konzepcji KZ-ów -jeść karmę z haczykami, byś szybciej, z nie bardzo znanych powodów zdechł? Gość portalu: haha napisał(a): > Bravo Husain. > Postawil sie zydom i zydoameryce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysemita haha [...] IP: *.tnt25.nyc9.da.uu.net 02.09.02, 20:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva4donn Re: Wiceprezydent Iraku lekceważy iracką opozycję IP: *.dsl.lax.megapath.net 07.09.02, 00:04 Moje nazwisko jest Eva Mather, Ja mieszkam w Californi. Ja mam nadzieje ze Polska poprze USA. Jezeli nie zaatakujemy Saddam mozliwe ze bedziemy mieli nowego Hitlera z bombom atomowom. I kto go wtedy zatrzyma? Polska powinna pamietac ze dzisiaj nie ma miejsca na tym swiecie do dyctatorow. Nigdy nie mozemy zapominiec o 11 wrzesniu. UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL! Eva Mather-Whitten San Diego, CA Odpowiedz Link Zgłoś