Dodaj do ulubionych

Forum swiat = forum rasistow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

02.09.05, 16:15
To juz przesada co sie czyta.
Jak najbardziej racje maja Ci ktorzy pisza ze wiekszosc grabiezy, gwaltow etc
w Nowym Orleanie popelniaja czarni.

Jednakze Ci ktorzy pisza popie..ne glupoty typu "zabic czarnych"
czy "pie..ne czarnuchy" to zwyczajne MATOLY i ich posty powinny byc
KASOWANE!!!!!
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Re: Forum swiat = forum rasistow!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.09.05, 16:16
      A co z tymi co slowa "polaczki" uzywaja? Ich zostawimy na forum? Bo ja bym ich
      pierwszych wywalil.

PF
      • i_love_china Nie mowie o wywalaniu z forum ale kasowaniu danych 02.09.05, 16:17
        kasowaniu danych postow......
      • dox1 Re: Forum swiat = forum rasistow!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.09.05, 19:20
        polski_francuz napisał:

> A co z tymi co slowa "polaczki" uzywaja? Ich zostawimy na forum? Bo ja bym ich
        > pierwszych wywalil.
        >
        > PF
        polaczki i to z malym p.
    • i-love-2-bike Re: Forum swiat = forum rasistow!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.09.05, 16:17
      i_love_china napisał:

> To juz przesada co sie czyta.
      > Jak najbardziej racje maja Ci ktorzy pisza ze wiekszosc grabiezy, gwaltow etc
      > w Nowym Orleanie popelniaja czarni.
      >
      > Jednakze Ci ktorzy pisza popie..ne glupoty typu "zabic czarnych"
      > czy "pie..ne czarnuchy" to zwyczajne MATOLY i ich posty powinny byc
      > KASOWANE!!!!!

a ty masz problemy kretynie z rozpoznaniem rasy,bo z poznaniem prawdy to masz
      spore. to nie chodzi o rase palancie,tylko o fakt kto co robi czerwony pajacu.
      • i_love_china Hmmm....... 02.09.05, 16:19
        Tzn. o co Pani chodzi w zwiazku z rzekomym zlym rozpoznaniem przez mnie
        sytuacji panujacej w NO????
        • i-love-2-bike Re: Hmmm....... 02.09.05, 16:23
          i_love_china napisał:

> Tzn. o co Pani chodzi w zwiazku z rzekomym zlym rozpoznaniem przez mnie
          > sytuacji panujacej w NO????

panie wloz pan okulary i nie pieprz glupot. jesli rasa czarna sie rozbija,to
          znaczy sie ,ze sa to czarni bandyci,jesli rasa zolta sie rozbija to mamy zoltych
          bandytow itp,a akurat sztuczne rasistowskie epitety to sa dla takich,ktorzy sie
          boja wlasnego cienia,bo im czerwony general lepek przekreci,za brak wynikow w pracy.
          • i_love_china Dziekuje za odpowiedz i wyrazy szacunku..... 02.09.05, 16:25
            Moze i ma szanowna Pani racje piszac o bandytach i nazywajac mnie czerwonym
            pajacem.
            Przyjmuje to do wiadomosci.

Pozdrawiam i zycze milego dnia.
            • i-love-2-bike Re: Dziekuje za odpowiedz i wyrazy szacunku..... 02.09.05, 16:29
              i_love_china napisał:

> Moze i ma szanowna Pani racje piszac o bandytach i nazywajac mnie czerwonym
              > pajacem.
              > Przyjmuje to do wiadomosci.
              >
              > Pozdrawiam i zycze milego dnia.

jesli sie cos pisze szanowny panie bez sensu i obrazajac ludzi na forum, to oni
              robia to samo w stosunku do pana. radze sie trzy razy zastanowic nad slowami i
              ich znaczeniem,bo chyba nie bardzo tu kojazymy mowiac o rasizmie co to slowo
              oznacza. wczoraj mielismy problemy ze slowem wyzwalanie i wolnosc,a wiec troche
              duzo tu jakiejs smierdzacej propagandy a nie checi dyskusji,czemu to forum ma
              sluzyc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka