Gość: Jude IP: *.nas2.chicago1.il.us.da.qwest.net 09.09.02, 22:06 ..Bo kto bedzie na was robil,czy bedziecie zawsze na lyzcze USA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: ZYDZI-NIE MORDUJCIE WSZYSTKICH PALESTYNCZYKOW IP: *.swipnet.se 09.09.02, 22:27 >>>>>>>>>>>..Bo kto bedzie na was robil,czy bedziecie zawsze na lyzcze USA>>>> JudoGoju,Wybryku Natury,Wypierdeku ze Spoleczenstwa Polskiego. Nu jaki ty tepy. Juz nieraz tobie tlumaczylem: Ciebie i niedouczonego studenta Zenona zostawimy na rozplod.Zwlaszcza,ze ,podobno,obywatelstwo amerykanskie juz masz(to nie to samo co byc Amerykaninem-chociaz tobie sie tak wydaje). Wpierw nas bedziecie bronic,a potem karmic-lyzeczka. Palestynczykow wam zostawimy. Wprowadza wam Szariat: beda was "giaurow"-niewiernych,tepych i leniwych chlostac -rano,w obiad i przed kolacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: ZYDZI-NIE MORDUJCIE WSZYSTKICH PALESTYNCZYKOW IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.09.02, 22:29 Pan masz sadystystyczne sklonnosi ? I zespol Touretta? To mikrouszkodzenia kory mozgowej. Ale da sie naprawic. Prosze byc dobrej mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCHANKA A CO WY ZYDZI ROBICIE W SABAS ??? IP: *.157.179.172.Dial1.Tampa1.Level3.net 09.09.02, 22:54 ---------------------- Gosc portalu: GOODMAN napisal(a): Talmud, "zydowska biblia" zaleca hemoseksualizm dla wielodzietnych zydowskich rodzin. Dlatego hemoseksualizm jest bardzo popularny i jawny w Israelu. I nikt w Israelu nie opowiada glupich kawalow o pederastach. --------------- Gosc portalu: J. Cuprinman napisal(a): Tak ja jestem polskim zydem zamieszkalym w Israelu. Nasza rodzina jest wielodzietna, mam 4 braci i 5 corek. Tato zabral cala rodzine do rabina, aby on doradzil co robic. Rabin odczytal nam kilka paragrafow z Talmudu o homoseksualizmie, a nastepni wyjasnil ze byc pederasta to zaden wstyd, i ze to jest polska i katolicka bzdura o grzechu. Nastepnie zademonstrowal przyjemnosc stosunku homoseksualnego i wyjeba... tatusia i moja dup.. Od tego czasu zapanowal w naszej rodzinie spokoj, i nikt juz nie ma nerwicowych atakow. Tatus jebi.... mnie, a ja jebi.. tatusia, wojka i dziadka. Dziadunio ze wzgledu na wiek nie moze jeba... mnie, bo jego kutas juz wisi mu jak flak, ale chetnie nadstawia dup... kazdemu. --------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: ZYDZI-NIE MORDUJCIE WSZYSTKICH PALESTYNCZYKOW 09.09.02, 22:48 Szkoda !!!! Ale ty Polaczku nie pozwolimy ci na czarno unas pracowac !!! Jak bida to do Zyda !!!! Tak to bylo i tak to bedzie Odpowiedz Link Zgłoś