Gość: Eddy IP: 205.197.102.* 12.09.02, 20:00 Bedziemy tluc brudasow, zydkow i wszystkich ktorzy nam zajda w droge. Juz jestem spakowany, czekam tylko na rozkaz. Eddy 1st SGT - US Navy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sala-Paulina Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.toya.net.pl 12.09.02, 20:06 wlasnei tez na ten sam temat pisalam na forum aktualnosci. Mysle, ze Saddam bedzie fikal przy inspektorach. Ciekawe co, czym i gdzie wywiezie? Do swoich palacow? Do domow prywatnych? Wszyscy inspektorzy musza byc profesjonalistami. Wiec chyba dobrze ze jestes spakowany. sala-paulina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kari Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.edu.linkoping.se 13.09.02, 12:48 A moze u ciebie bedzie?? on razem z waszimi inspektorami robcie kilka saddamow !przyda wam takieg w polsce tchorzliwi co tak kochacie USA?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.ces.clemson.edu 12.09.02, 20:23 Gość portalu: Eddy napisał(a): > Bedziemy tluc brudasow, zydkow i wszystkich ktorzy nam zajda w > droge. Juz jestem spakowany, czekam tylko na rozkaz. > > Eddy > 1st SGT - US Navy A spakowales tez torbe foliowa, zeby mieli cie w czym odeslac do mamusi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hycel Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: 213.138.106.* 12.09.02, 20:37 Gość portalu: Prezes napisał(a): > Gość portalu: Eddy napisał(a): > > > Bedziemy tluc brudasow, zydkow i wszystkich ktorzy nam zajda w > > droge. Juz jestem spakowany, czekam tylko na rozkaz. > > > > Eddy > > 1st SGT - US Navy > > A spakowales tez torbe foliowa, zeby mieli cie w czym odeslac > do mamusi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.010-23-73746f7.cust.bredbandsbolaget.se 12.09.02, 23:29 Tak glupiego czlowieka jak Prezes to trzeba "szukac ze swieca".Nienawisc + glupota = to prezes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.ces.clemson.edu 13.09.02, 00:38 Gość portalu: Adam napisał(a): > Tak glupiego czlowieka jak Prezes to trzeba "szukac ze > swieca".Nienawisc + glupota = to prezes martw sie o siebie skurwysynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tex Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.hsc.tamus.edu 12.09.02, 20:24 Gość portalu: Eddy napisał(a): > Bedziemy tluc brudasow, zydkow i wszystkich ktorzy nam zajda w > droge. Juz jestem spakowany, czekam tylko na rozkaz. > > Eddy > 1st SGT - US Navy Dodaj jeszcze do jakiego szpitala sie spakowales i napij sie zimnej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RB Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.09.02, 20:45 Ty pierdolony rasisto, nic nie kapujesz z tego co sie na okolo ciebie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddy Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: 205.197.102.* 12.09.02, 21:17 Czy spakowalem sobie plastikowy worek ? Coz za idiotyczne pytanie? Czy wypilem szklanke wody? Nie jestem spragniony, moze w Iraku bedzie mi sie chcialo pic. Rasista tez nie jestem, no moze tylko w momentach takich na ktory tutaj wszyscy czekamy. Kazdy ma z was polakow wielkie mniemanie o sobie, kazdy z was wszystko najwiecej wie, a polowa z was to tchorze chowajacy sie przed wosjskiem, no tak, jak dla takiego gownianego kraju sluzyc? Po co? Dla Polski? Pocalujcie mnie w dupe. Tutaj jest inaczej, nikt z nas nie bedzie robil chlopcow do bicia a narazamy sie debile dla was, dla USA, dla Europy i dla pokoju. Ale z kad wy mozecie wiedziec cos o zyciu kiedy zyjecie w zacofanym kraju opanowanym przez idiotow ktorzy wysypuja zboze na tory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rypski Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.nyc.rr.com 12.09.02, 21:22 Sierzant w Navy? Pirwszy raz slysze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddy Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: 205.197.102.* 12.09.02, 21:28 Chief Petty Officer. Lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr do Eddy IP: *.valueline.com 12.09.02, 21:37 dziesiec lat juz mieszkam w Nowym Jorku i choc tu nie brakuje swirow to jeszcze nie spotkalem takiego "coocoo" jak Ty. Skad sie wziales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: do Eddy # 2 IP: *.valueline.com 12.09.02, 21:43 na wszelki wypadek gdybys nie rozumial; Husajna nalezy usunac nie dlatego ze jest "brudasem", tylko dlatego ze stanowi zagrozenie. Powinienes sie nauczyc ze to wszysko jedno czy Nordyk czy Murzyn, czy Zyd czy Arab, ludzie dziela sie nie wedlug "kolorow". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: do Eddy # 2 IP: 205.197.102.* 12.09.02, 22:16 Garbaty aniol na to: Skoncz pierdolic tato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: do Eddy # 2 IP: *.valueline.com 12.09.02, 22:45 bardzo mi przykro z powodu tego co Cie spotkalo w dziecinstwie. Czy jakos moglbym pomoc? Moze potrzebujesz pieniedzy, dobrego slowa, porady? Powiedz mi. Ja wiem ze nie jestes zlym czlowiekiem. Tak naprawde to Ty rozpaczliwie wolasz o pomoc, o to by zrozumiec co Ci sie przydarzylo. Powiedz tylko, moze razem zaradzimy temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddy Re: do Eddy # 2 IP: 205.197.102.* 12.09.02, 23:17 Piotrus, Zalatuje od ciebie inteligencja krawatowa. Nie lubie takich kolesi jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tst Re: do Eddy # 2 IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.09.02, 23:45 "Zalatuje od ciebie inteligencją (...) nie lubię takich kolesi jak ty." To że nie lubisz inteligencji w jakiejkolwiek formie widać po Twoich wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddy Re: do Eddy # 2 IP: 205.197.102.* 12.09.02, 23:54 tst, Myslisz ze wjechales mi na ambicja swoja wypowiedzia na moj temat? Wypowiedz sie lepiej na temat przemowienia Busha, zobaczymy co masz ciekawego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knajacy Re: do Eddy # 2 IP: *.polbox.pl / *.wlop.ppp.polbox.pl 14.09.02, 11:50 Edziu, zapraszamy do Polski! Jak nie masz mózgu, to może masz chociaż pięści. A jak nie, to może chociaż nóż. I obaczy się, jak bedziesz cwaniakował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: do Eddy # 2 IP: *.man.bialystok.pl 13.09.02, 08:16 ja potrzebuje pomocy, bo chce stad uciec, potrzebuje pracy w nowym srodowisku, oraz pomocy psychologa mi i moim dzieciom jak mamy przez to przejsc, bo sama sobie nie poradze jestem silna ale nie potrafie walczyc z wrogiem wewnetrznym, ( on mnie niszczy psychicznie, ale dzieci jego kochaja i nie chce tego zmieniac, chce aby dalej mialy taki stosunek do niego, bo jak jego znienawidza to i mnie a ja na to nie moge sobie pozwolic, czy jest ktokolwiek w stanie mi pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: do Eddy IP: *.man.bialystok.pl 13.09.02, 08:05 Ja mieszkam w Polsce i wariuje przez otaczajace mnie warunki, przechodze sama siebie w szalenstwach zaczynam nie wytrzymywac nerwowo, chyba niedlugo bede najwiekszym swirem, mowie slowa ktorych wczesniej bym nie powiedziala, ale potrzebuje pomocy psychiatry bo nie daje sobie sama rady dzis rano nie wytrzymalam kazalam mezowi sie wyprowadzic, i rzadalam rozwodu dzieci to uslyszaly i zaczely plakac, ale przyszedl dzis po 6 i nie wiem gdzie byl cala noc, potem probowal mi wmowic ze to byla moja wina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.home.cgocable.net 12.09.02, 22:35 Tak samo jak w Pustyni i Bushu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny miejmy nadzieje ze znajdzie sie rozum poza idiotyzmem IP: *.dialup.optusnet.com.au 14.09.02, 10:49 Walczycie o niczyja wolnosc, macie najwiecej razizmu jesli piszesz z utopijnie wolnego kraju. KUKLUXKLAN PRZESLADOWANIE CZARNYCH wlasnie w kraju gdzie jest wystarczajaca liczba niewolnikow aby dowodzic. Wyglada na to ze wkrotce uslyszymy ze Irak zucil bombe atomowa na Japonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia-samosia Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.polbox.pl / *.wlop.ppp.polbox.pl 14.09.02, 12:36 PEdziu! Nie mysl, że w swojej glupocie narazasz się za kogos innego niz siebie i swoich generalow. Za mnie na pewno nie. Amerykanska propaganda cie napompowala powietrzem, ale moze jakas iracka kula je z ciebie spusci. Dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.ces.clemson.edu 12.09.02, 21:21 Gość portalu: Eddy napisał(a): > Bedziemy tluc brudasow, zydkow i wszystkich ktorzy nam zajda w > droge. Juz jestem spakowany, czekam tylko na rozkaz. > > Eddy > 1st SGT - US Navy rozkazuję ci zebyś się rozpakował !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2aneta Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 21:21 Uwazam, ze nienormalnych trzeba izolowac od swiata. Jak teraz jeszcze raz okazemy dobra wole dla Husaj'na to napewno za rok, dwa wyprodukuje "cos " u siebie, jezeli juz nie wyprodukowal. Jestem pewna , ze napewno kupili "niespodzianki " na Wschodzie ( czytaj w Rosji albo Ukrainie). Tam mozna kupic "pewne " rzeczy bardzo, a to bardzo tanio. Zolnierz rosyjski musi jakos zyc...... Polecam autobiografie Husaj'na , do normalnych ten facet napewno sie nie zalicza. Pozdr. 2aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.ces.clemson.edu 12.09.02, 21:26 Gość portalu: Eddy napisał(a): > Bedziemy tluc brudasow, zydkow i wszystkich ktorzy nam zajda w > droge. Juz jestem spakowany, czekam tylko na rozkaz. > > Eddy > 1st SGT - US Navy Bulat Okudzawa Piosenka amerykańskiego żołnierza Dostałem buty broń do szafki kluczyk, dowódca baczność, spocznij mnie nauczył, Butami naszą piękną ziemię zmierzę Jak łatwo być żołnierzem, żołnierzem Wnet ze łba wszystkie spadną mi kłopoty Nie trzeba mi ni "floty", ni roboty Gdy każą idę, gdy nie każą, leżę Jak łatwo być żołnierzem, żołnierzem A gdyby się historia jakaś działa Ty jedno wiesz - Ojczyzna ci kazała I możesz w swą niewinność wierzyć szcerze Jak łatwo być żołnierzem, żołnierzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aks Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.proxy.aol.com 12.09.02, 23:22 Musisz byc niezorientowany w tworczosci i pogladach Okudzawy Prezesie, skoro wydaje Ci sie, ze ta piosenka odnosi sie do zolnierza amerykanskiego. W czasie, kiedy zostala napisana, nie mogla niestety zaistniec pod innym tytulem, a jej przeslanie jest grubo inne i znacznie szersze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ltd Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.09.02, 23:51 Rzeczywiście coś ten Prezes niekumaty. A w sumie trzeba przyznać, że Okudzawa nieźle wykołował cenzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.ces.clemson.edu 13.09.02, 00:36 Gość portalu: ltd napisał(a): > Rzeczywiście coś ten Prezes niekumaty. > eee... przesadasz. Nie jestem taki głupi jak myślisz. > A w sumie trzeba przyznać, że Okudzawa nieźle wykołował cenzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.ces.clemson.edu 13.09.02, 00:32 Gość portalu: Aks napisał(a): > Musisz byc niezorientowany w tworczosci i pogladach Okudzawy > Prezesie, skoro wydaje Ci sie, ze ta piosenka odnosi sie do > zolnierza amerykanskiego. W czasie, kiedy zostala napisana, nie > mogla niestety zaistniec pod innym tytulem, a jej przeslanie jest > grubo inne i znacznie szersze. oczywiscie, ze wiem o tym. Nie uwazaj mnie za niedouczonego. Ale tak mi to tutaj pasowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
sala_paulina Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama 12.09.02, 21:28 jestes rasista? jak tak to..... fajnie wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freddy Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.09.02, 22:23 myślę , że ostatecznie Amerykanie nie zaryzykują konfrontacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddy Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: 205.197.102.* 12.09.02, 23:15 Ostatecznie sie niesamowicie mylisz. Bush jest kurewsko zdeterminowany i sra na to co powie ONZ (jesli sie z tym nie zgadzasz posluchaj jeszcze raz jego przemowienia), pozatym bardzo dobrze rozumie sie ze swoimi zwierzchnikami zbrojnymi ktorzy tylko czekaja na rozkaz, nie wiem czy wiesz ale juz dzis z Florydy wyruszyl caly konwoj glownego dowodzenia w okolice Kataru. Jesli liczysz na cud to sie tylko przeliczysz, jak juz ktos wczesniej powiedzial, za rok o tej porze Hussain bedzie tylko historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karabin Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 12.09.02, 22:40 Gość portalu: Eddy napisał(a): > Bedziemy tluc brudasow, zydkow i wszystkich ktorzy nam zajda w > droge. Juz jestem spakowany, czekam tylko na rozkaz. > > Eddy > 1st SGT - US Navy hej, hej, hej, calm down, troche lodu na glowe, zydkow to ty jeszcze dlugo bic nie bedziesz; wszak to oni placa za twoja sluzbe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddy Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: 205.197.102.* 12.09.02, 23:39 No z tym sie nie zgodze, za sluzbe placi mi zwykly szary podatnik z Chicago, jak ty. Co do zydow to cale sily zbrojne, od kapitanow, komandorow do zwyklych majtkow twierdza od poczatku do konca ze wspomaganie Izraela jest jednym wielkim bledem a dzieje sie to tylko dlatego ze pewna ilosc duzych biznesow w USA jest operowana przez zydow, ale tylko w rejonie wschodniego wybrzeza USA gdzie jest najwieksza metropolia zydowska. Przyjdzie czas i na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podatnik Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.client.attbi.com 13.09.02, 01:01 Eddy,nie oszczedzaj tam.Interesy ida swietnie.Czy to prawda ,ze mamy recesje??? Ja wlasnie kupilem 2 trucki i zawsze chetnie place podatki.Podatnik z Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszka Miasteczko Tampa IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.09.02, 23:58 przeciez Tampa w satnie Floryda w USA nie jest miasteczkiem. Jakis blad sie wkradl do artykulu. Miszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Miasteczko Tampa IP: *.ces.clemson.edu 13.09.02, 00:35 Gość portalu: Miszka napisał(a): > przeciez Tampa w satnie Floryda w USA nie jest miasteczkiem. > Jakis blad sie wkradl do artykulu. > Miszka tez mi sie z tego chcialo smiac "miasteczko" Tampa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Miasteczko Tampa 13.09.02, 01:33 Gość portalu: Prezes napisał(a): > Gość portalu: Miszka napisał(a): > > > przeciez Tampa w satnie Floryda w USA nie jest miasteczkiem. > > Jakis blad sie wkradl do artykulu. > > Miszka > > tez mi sie z tego chcialo smiac > "miasteczko" Tampa :-) No to Michnik Adam zrobil donos kto mianowicie naprawde rzadzi USA. Miasteczko Tampa na Florydzie, zamieszkale aktualnie przez Polonie Amerykanska, ktora aktualnie sie wybiera na lotniskowiec do Zatoki Perskiej by zarzadzac operacja Pustynna Burza II. Na ta Polonie sklada sie Chicago ktory udaje ze jest z Chicago albo udaje ze jest z Tampy. Kto go tam wie? A takze jego podwladni, jak widac w tym watku, rasistowscy marines oraz Zenony z Tampy. Rzeczone dowodztwo wojskowe Stanow Zjednoczonych wpadlo na chytry pomysl porozumiewania sie za pomoca postow na Forum Swiat. Czyni to za pomaca systemu dial up niezwykle tajemniczej biblioteki na Florydzie za kwote 20 dolcow na miesiac. A ze jada wlasnie na wojne z Saddamem, to i forum swiat odetchnie, i pare kwater sie zwolni w okolicach Tampy: www.equityapartments.com/content/militaryhousing_base.asp?MilitaryBaseID=4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Miasteczko Tampa IP: *.proxy.aol.com 13.09.02, 04:11 _helga napisała: > Gość portalu: Prezes napisał(a): > > > Gość portalu: Miszka napisał(a): > > > > > przeciez Tampa w satnie Floryda w USA nie jest miasteczkiem. > > > Jakis blad sie wkradl do artykulu. > > > Miszka > > > > tez mi sie z tego chcialo smiac > > "miasteczko" Tampa :-) > > > No to Michnik Adam zrobil donos kto mianowicie naprawde rzadzi USA. Miasteczko > Tampa na Florydzie, zamieszkale aktualnie przez Polonie Amerykanska, ktora > aktualnie sie wybiera na lotniskowiec do Zatoki Perskiej by zarzadzac operacja > Pustynna Burza II. Na ta Polonie sklada sie Chicago ktory udaje ze jest z > Chicago albo udaje ze jest z Tampy. Kto go tam wie? A takze jego podwladni, jak > > widac w tym watku, rasistowscy marines oraz Zenony z Tampy. > > > Rzeczone dowodztwo wojskowe Stanow Zjednoczonych wpadlo na chytry pomysl > porozumiewania sie za pomoca postow na Forum Swiat. Czyni to za pomaca systemu > dial up niezwykle tajemniczej biblioteki na Florydzie za kwote 20 dolcow na > miesiac. > > A ze jada wlasnie na wojne z Saddamem, to i forum swiat odetchnie, i pare > kwater sie zwolni w okolicach Tampy: > > www.equityapartments.com/content/militaryhousing_base.asp?MilitaryBaseID=4 > > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Miasteczko Tampa 13.09.02, 04:29 Gość portalu: Zenon napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: Prezes napisał(a): > > > > > Gość portalu: Miszka napisał(a): > > > > > > > przeciez Tampa w satnie Floryda w USA nie jest miasteczkiem. > > > > Jakis blad sie wkradl do artykulu. > > > > Miszka > > > > > > tez mi sie z tego chcialo smiac > > > "miasteczko" Tampa :-) > > > > > > No to Michnik Adam zrobil donos kto mianowicie naprawde rzadzi USA. > Miasteczko > > Tampa na Florydzie, zamieszkale aktualnie przez Polonie Amerykanska, ktora > > > aktualnie sie wybiera na lotniskowiec do Zatoki Perskiej by zarzadzac > operacja > > Pustynna Burza II. Na ta Polonie sklada sie Chicago ktory udaje ze jest z > > Chicago albo udaje ze jest z Tampy. Kto go tam wie? A takze jego podwladni > , > jak > > > > widac w tym watku, rasistowscy marines oraz Zenony z Tampy. > > > > > > Rzeczone dowodztwo wojskowe Stanow Zjednoczonych wpadlo na chytry pomysl > > porozumiewania sie za pomoca postow na Forum Swiat. Czyni to za pomaca > systemu > > dial up niezwykle tajemniczej biblioteki na Florydzie za kwote 20 dolcow n > a > > miesiac. > > > > A ze jada wlasnie na wojne z Saddamem, to i forum swiat odetchnie, i pare > > kwater sie zwolni w okolicach Tampy: > > > > www.equityapartments.com/content/militaryhousing_base.asp?MilitaryBaseID=4 > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stryczek Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.htc.net 13.09.02, 01:07 Eddy nie jestes z New York ani tez nie jestes w US Navy. Ty starasz sie robic zla opinie dla USA i dla Polski. Jestes taka wesz na obcych uslugach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stryczek Re: do Eddy #2: warunki dla Saddama IP: *.htc.net 13.09.02, 01:22 Eddy nie jestes z New York ani tez nie jestes w US Navy. Ty starasz sie robic zla opinie dla USA i dla Polski. Jestes taka wesz na obcych uslugach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bahaha Re: do Eddy #2: warunki dla Saddama IP: *.il.sprintbbd.net 13.09.02, 06:16 Stryczku, mozesz jeszcze raz to samo tyle ze po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negativo Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.tnt10.stewart3.il.da.uu.net 13.09.02, 03:40 Gość portalu: Eddy napisał(a): > Bedziemy tluc brudasow, zydkow i wszystkich ktorzy nam zajda w > droge. Juz jestem spakowany, czekam tylko na rozkaz. > > Eddy > 1st SGT - US Navy eddy -zydkow jak to mowisz to nie bardzo bedziesz tlukl bo po pierwsze to zdecydowany sojusznik usa , po drugie popierany przez usa a po trzecie uwazaj zeby to oni cie nie stluklihahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocław Do Zenona IP: *.qc.sympatico.ca 13.09.02, 04:41 Odpierdol się od Wrocławia ty sierściuchu nie myty i w dupę jebany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bahahha Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.il.sprintbbd.net 13.09.02, 06:18 negativo jaki sojusznik, co ty bredzisz fredzlu z chicago? co ty mozesz wiedziec skoro 10 godzin dziennie spedzasz na dachach u meksykanskich sasiadow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toronto Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.sympatico.ca 13.09.02, 05:20 No coz jestem 42 drugim w klejnosci i po przeczytaniu wszystkich przede mna nie pozostaje mi juz nic innego jak ponownie sobie poczytac Ewangelie wg Sw. Jana. Plus od tego zeby bylo jasniej, przeczytac sobie porsby o modlitwe Jana Pawla Drugiego... powiedzmy tak przez ostatnie 3 lata, jego prosby...to da wam rozgoraczkowanym glowom troche do myslenia. Acha, w Starym Testamencie jest taka dobra sentencja "cieszcie sie swoja mlodoscia mlodzi ludzie..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.man.bialystok.pl 13.09.02, 07:56 USA ma coraz wiecej sprzymierzencow i dobrze, mam nadzieje ze uda sie szybko i skutecznie oraz przy jak najmniejszej liczbie ofiar cywilnych przeprowadziec ewnetualny atak na Irak, moze Saddam sie opamieta i pozwoli na inspekcje na swoim terytorium. NIE POZWOLCIE MU TERRORYZOWAC SWIAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: draq Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.biol.uni.wroc.pl 13.09.02, 08:44 Gość portalu: dorota napisał(a): > USA ma coraz wiecej sprzymierzencow i dobrze, mam nadzieje ze > uda sie szybko i skutecznie oraz przy jak najmniejszej liczbie > ofiar cywilnych przeprowadziec ewnetualny atak na Irak, moze > Saddam sie opamieta i pozwoli na inspekcje na swoim terytorium. > NIE POZWOLCIE MU TERRORYZOWAC SWIAT Slodka Dorotko, Tak sie sklada, ze choc Saddam to ochydny despota, to - moze poza Zydami w Izraelu - raczej nikogo on nie terroryzuje. A jezeli wiazesz go z islamskimi oszolomami, to tylko swiadczy o Twojej wyjatkowej (typowej dla Amerykanow)wiedzy o swiecie - co za roznica: Poland czy Holland (he, sam tego doswiadczylem). Irak, to dla amerykanow ropa i nic wiecej, a wiec jest im zupelnie obojetne czy zabija tysiac czy milion arabow. Zreszta jezeli Irak bedzie sie bronil, to pewnie zginie z kilkaset tysiecy ludzi (mozesz ich nazwac "zolnierzami"). Nie jestes ciekawa obronczynio Wolnego Swiata dlaczego USA nie atakuja Korei Polnocnej, Kuby czy jeszcze kilku pomniejszych ciekawych krajow? No, a staly czlonej Rady Bezpieczenstwa - Chiny - jak rozumiem jest wedlug Ciebie synonimem praw czlowieka. Sledz ze lzami w oczach jak dzielni chlopcy atakuja "brudasow". draq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antidorota Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.polbox.pl / *.wlop.ppp.polbox.pl 14.09.02, 12:06 Kobito! Ty się opamiętaj! Przeciwnie niż mówisz, USA mają coraz mniej sojuszników, nawet Niemcy i Australia wysiadają. Komu zagraża Saddam - Ameryce? I dlaczego ma wpuszczać inspektorów, jeżeli poprzednim razem regularnie szpiegowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalski.etc Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.proxyplus.cz / 10.22.1.* 13.09.02, 08:43 Nie dziwię się Bushowi. Ma rację. Ale postawa zachodniej europy to jest godna pogardy, jest mi wstyd. Tchórzliwość francuzów i niemców za woalką zdrowego rozsądku. Gdyby wszystkie kraje kontynentu poparły ameryką atak byłby niepotrzebny. Tylko jak przyjdzie bronić się w europie to znowu będziemy wołać Amerykę na pomoc bo to jedyna potęga wojskowa na świecia która potrafi jeszcze dokopać fanatykom w każdym zakątku świata. Żal mi Buscha. Tak naprawdę amerykanie są w tej chwili sami. Do tego dodajmy tę kreaturę Putina. Ot soujsznik... jak pozwolicie nam najechać Gruzję to my się zgodzimy na akcję w Iraku... bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: draq Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.biol.uni.wroc.pl 13.09.02, 08:47 Gość portalu: kowalski.etc napisał(a): > Nie dziwię się Bushowi. Ma rację. Ale postawa zachodniej europy > to jest godna pogardy, jest mi wstyd. Tchórzliwość francuzów i > niemców za woalką zdrowego rozsądku. Gdyby wszystkie kraje > kontynentu poparły ameryką atak byłby niepotrzebny. Tylko jak > przyjdzie bronić się w europie to znowu będziemy wołać Amerykę > na pomoc bo to jedyna potęga wojskowa na świecia która potrafi > jeszcze dokopać fanatykom w każdym zakątku świata. Żal mi > Buscha. Tak naprawdę amerykanie są w tej chwili sami. > Do tego dodajmy tę kreaturę Putina. Ot soujsznik... jak > pozwolicie nam najechać Gruzję to my się zgodzimy na akcję w > Iraku... bez komentarza Mozna miec rozne poglady na tluczenie arabusow (czy tez innych przeszkadzjacych nam w zyciu). Zazwyczaj chodzi o to, zeby bylo nam lepiej - tak czy inaczej...ale Ty, to kurwa jestes normalnie kretyn (rozumiem, ze podpisujac sie "Kowalski" chcesz pokazac, ze wszyscy Polacy sa przyglupami poznajacymi Swiat przez pryzmat rekla telewizyjnych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan kowalski Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.polbox.pl / *.wlop.ppp.polbox.pl 14.09.02, 12:10 Bush ma rację? Że atakuje wszystkich na oślep, bo wojenka mu się przydaje? I że wie tyle o świecie, że powinniśmy szykować się do ataku antyterrorystycznego na bazę Talibów w Klewkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onyx Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 08:45 czy ktos z tych poprawnych politycznie socjalistow, ktorzy tak bronia sie przed atakaiem na Saddama zastanowil sie jak wygladalaby dzisisaj sytuacja gdyby Amerykanie nie byli swego czasu zdecydowani, w przeciwienstwie do wielu innych krajow, i nie uderzyliby w Zatoce albo w Afganistanie? tacy Niemcy moga wyrazac swoj jakze smieszny pacyfizm, bo wiedza ze w razie czego Amerykanie i tak uratuja im dupy. nie zachwoujcie sie ludzie jak lewicowi enerdowcy i manifestacji w 1 maja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawica Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.polbox.pl / *.wlop.ppp.polbox.pl 14.09.02, 12:16 Koleś! Nie trzeba być socjalistą, żeby krytykować Busha. A wiesz, jak by wyglądał świat, gdyby nie było ataku na Afganistan? Żyłoby kilka tysięcy więcej cywilnych Afgańczyków, a cały świat muzułmański nie pałałby żądzą odwetu na Zachodzie. Zalecam myślenie. Endek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-hasło prawe Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.sggw.waw.pl 13.09.02, 09:10 Czy żył, czy nie żył-to nie oto chodzi, tylko by gonić króliczka, Chodzi o interesy amerykanów (dobre i tanie życie kosztem innych , nie zawsze zgodnie z prawem) - Wuja Sama! Totalitaryzm z globalizmem amerykańskim narzuca taki sam dyktat światu , jak stalinizm, a potem hitleryzm. Amerykanie nie liczą się z nikim nie podpisali protokółu z Kioto. Silny nie liczy się z nikim poza drugim silnym np nieobliczalną Rosją, Chinami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antec Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.adslplus.ch 13.09.02, 09:54 Gość portalu: k-hasło prawe napisał(a): > Czy żył, czy nie żył-to nie oto chodzi, tylko by gonić > króliczka, Chodzi o interesy amerykanów (dobre i tanie życie > kosztem innych , nie zawsze zgodnie z prawem) - Wuja Sama! > Totalitaryzm z globalizmem amerykańskim narzuca taki sam dyktat > światu , jak stalinizm, a potem hitleryzm. Amerykanie nie liczą > się z nikim nie podpisali protokółu z Kioto. Silny nie liczy się > z nikim poza drugim silnym np nieobliczalną Rosją, Chinami itd. Dokladnie. Egocentryzm amerykanski stworzyl terroryzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globeliner Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: 195.182.168.* 13.09.02, 10:47 Gość portalu: k-hasło prawe napisał(a): > Czy żył, czy nie żył-to nie oto chodzi, tylko by gonić > króliczka, Chodzi o interesy amerykanów (dobre i tanie życie > kosztem innych , nie zawsze zgodnie z prawem) - Wuja Sama! > Totalitaryzm z globalizmem amerykańskim narzuca taki sam dyktat > światu , jak stalinizm, a potem hitleryzm. Amerykanie nie liczą > się z nikim nie podpisali protokółu z Kioto. Silny nie liczy się > z nikim poza drugim silnym np nieobliczalną Rosją, Chinami itd. I dlatego ja wole byc z tym silnym. Na sprawiedliwy uklad w swiecie na razie nie ma co liczyc. A przy okazji zgadzam sie z Bushem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bush senior Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.plaszew.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 10:01 Gość portalu: Eddy napisał(a): > Bedziemy tluc brudasow, zydkow i wszystkich ktorzy nam zajda w > droge. Juz jestem spakowany, czekam tylko na rozkaz. > > Eddy > 1st SGT - US Navy Jak jesteś już spakowany to możesz powoli wychodzić na PKP, zabierzesz się z naszymi siłami szybkiego reagowania. Trochę wam ta droga zajmie czasu jak w Awganistanie. Powodzenia, uważaj na głowę. Przepraszam na to już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: 213.77.11.* 13.09.02, 11:06 Gdy widzę uśmiechniętego tyrana, którego pokazują niemal wszystkie telewizje świata a obok głodujących mieszkańców Bagdadu i całego Iraku mam ochotę powiedzieć Tak zacznijmy tę wojnę z człowiekiem, który raźi niekompetencią i reżimem. Lecz z drugiej strony mimo iż jestem Polakiem i całkiem spory kawałek drogi dzieli mnie od Iraku jak również miejsca gdzie działaby się operacja ogarnia mnie strach przed wojną. Przed 3 wojną światową która możę jak widać lada dzień stać się faktem!!! Interesuje się historią i wiem co przyniusł poprzedni wiek 20 nasi dziadkowie też to wiedzą niechciałbym aby jeszcze kiedyś coś podobnego miało miejsce. Mam nadzieję iż bezduszny fanatyk zgodzi się na wpuszczenie inspektorów rozbrojeniowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.polbox.pl / *.wlop.ppp.polbox.pl 14.09.02, 12:26 Głodujących mieszkańców Iraku możemy oglądać dzięki temu, że tam jest reżim, ale i dzięki temu, że USA nałożyły po wojnie na Irak sankcje, które miały tak dopiec ludności, by sama usunęła Saddama. Od lat, pomimo że wiadomo, że dzieci umierają, a Saddam ma się świetnie, sankcje nie zostały zniesione. Kto w ogóle dał prawo USA wg swojego widzimisię usuwać władze niezależnych państw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hatches Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: 157.158.90.* 13.09.02, 11:08 Hej wojenko, wojenko ... . Źle się dzieje. Amerykanie którzy mają banki wysyłają swoje tanki, by postawić tam znów swoje banki. I McDonaldy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globeliner Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: 195.182.168.* 13.09.02, 11:55 Gość portalu: Hatches napisał(a): > Hej wojenko, wojenko ... . > Źle się dzieje. Amerykanie którzy mają banki wysyłają swoje > tanki, by postawić tam znów swoje banki. I McDonaldy. No popatrz... A ja myslalem, ze wielu krajom na swiecie (np. Polsce) zalezy na amerykanskich inwestycjach, w tym bankach. Okazuje sie, ze trzeba do tego przymusu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EGO Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 11:15 Bush to Antychryst którego opisuje Nostrdamus. On doprowadzi do katastrofy świat!!! Świat nie pozwoli na podpożądkowanie sobie przez USA ludzkości. Tosadystai maniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: *.bakernet.com.pl 13.09.02, 11:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dugme Re: Bush w ONZ: warunki dla Saddama IP: 193.0.236.* 13.09.02, 11:53 W pełni popieram Pana prezydenta Busha, ale chciałbym, aby wykazał taka stanowczość w stosunku do wszystkich rezolucji wydanych przez ONZ. Nie wygląda najlepiej, jeśli stawiany wymagania w stosunku do jednego państwa zagrażającego państwom okolicznym i dalszym w tym chyba najbardziej państwu, które rezolucje ww. organizacji ma za nic i jest jednocześnie bardzo bliskim sojusznikiem USA. Odpowiedz Link Zgłoś