meerkat1 06.10.05, 10:27 Sekretarz gneralny Przymiera Atlantyckiego oglosil, ze NATO (nie-USA!) skieruje do poludniowej czsci Afganistanu ok. 13tu tysiecy zolnierzy. Kolejny cios dla antyamerykanskich neKOMOW na forum! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meerkat1 Re: NATO PODWOI SWE SILY W AFGANISTANIE! 06.10.05, 18:53 Ozywiscie bo Bush przylozyl mu Colta do glowy! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: NATO PODWOI SWE SILY W AFGANISTANIE! 06.10.05, 19:54 meerkat1 napisał: > Sekretarz gneralny Przymiera Atlantyckiego oglosil, ze NATO (nie-USA!) > skieruje do poludniowej czsci Afganistanu ok. 13tu tysiecy zolnierzy. Jeśli takich forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30041498 nie mam nic przeciw :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: NATO PODWOI SWE SILY W AFGANISTANIE! 06.10.05, 19:59 Gdzie nie trzeba bombardowac mostow...;-))) CO W POLSZCZE jest ZŁEGO? -- Złe są Rządy i złe drogi w Polszcze, złe i mosty. Złych ludzi jest bez liczby, że nie mają chłosty. [ Benedykt Chmielowski (1745) ] Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Meerkat, nie bądź świnią, zdradź co pijesz :-) 06.10.05, 20:28 meerkat1 napisał: > Gdzie nie trzeba bombardowac mostow...;-))) > > > CO W POLSZCZE jest ZŁEGO? -- > > Złe są Rządy i złe drogi w Polszcze, złe i mosty. > Złych ludzi jest bez liczby, że nie mają chłosty. > [ Benedykt Chmielowski (1745) ] Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Meerkat, nie bądź świnią, zdradź co pijesz :- 06.10.05, 20:43 GOLDWASSER od Wassermana. Dal mi ja w prezencie Jack Uzi, ktory W. cos w domu robil i podwedzil :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Meerkat, nie bądź świnią, zdradź co pijesz :- 06.10.05, 21:30 meerkat1 napisał: > GOLDWASSER od Wassermana. Na mój gust, to jednak Piraten Vodka. Ktoś cię oszukuje, pewnie Wasserman. A fioletowe to nie jest? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Meerkat, nie bądź świnią, zdradź co pijesz :- 06.10.05, 22:12 Nie, jak juz musze, to ten do czyszczenia CPU, a to czysty etyl: C2H5OH! :-) Wasserman moze i oszukuje, w koncu -prokurator! :-) Ale normalnie -single malt. Najchetniej Strathisla lub Glenmorangie. Z pistoletow- jednak nie Uzi, tylko Glock albo Sigsauer! :-) Odpowiedz Link Zgłoś