Dodaj do ulubionych

PO ERETZU BIEGA DANA

14.10.05, 13:39
Wqrw*iona i zblazowana
i jak zwykle rozczochrana
"Dawac mi tu Zukiermana
rzecz sie stala nieslychana"
za pomysl dziki
na brudne wierszyki
i nawet przy szabasie
zukierman nie-schowa-sie
i gdy dopadnie glupola
polamie na nim bejsbola
Obserwuj wątek
    • bam_buko piekny wierszyk wczoraj zamiescila 14.10.05, 13:48
      czytales??
      post jest juz skasowany,moze wyladowal na oslej
      stacza sie na dno.....niestety,spada do III ligi gdzie spotka arapa i samsone
      • krystian71 Re: piekny wierszyk wczoraj zamiescila 14.10.05, 13:56
        ja wlasnie o tym, bo wlasnie przed chwila go na oslej znalazlem i to przez
        przypadek, gdy szukalem czegos innego.
        A poniewaz dane wcielo, poniewaz zukiermantel gdzies za styliskiem szpadla
        przycupnal i udaje ,ze go nie ma , wiec wena sie we mnie wezbrala jak raczy
        strumien u zrodla i popelnilem ten UTWOR, he,he,he :)))buhahahaha
      • i-love-2-bike Re: piekny wierszyk wczoraj zamiescila 14.10.05, 14:20
        bam_buko napisał:

> czytales??
        > post jest juz skasowany,moze wyladowal na oslej
        > stacza sie na dno.....niestety,spada do III ligi gdzie spotka arapa i samsone

historyjka nieco smieszna,bo te pomyje wisialy tu wczoraj caly dzien,kropka na
        nich ciela (sic)arapa a nie dane,bo i po co, w koncu to nie jest tytul "za co
        zydzi maja byc wdzieczni polakom",ktory to denerwowal kropke okrutnie. w nocy
        wierszyk zdjeto,widac nocnej zmianie mniej on sie podobal,a szkoda bo
        sliczniutki jak nasza pierwsza ,ktora w takim bagnie kapiele bierze,oskarzajac
        nas o obsesje. jak mowie starzejaca sie primabalerina,ktorej juz nikt oklaskow
        nie daje,bo i za co.
        • krystian71 Re: piekny wierszyk wczoraj zamiescila 14.10.05, 14:32
          cesc rachi, widac duzo stracilem,przez to zem pod wieczor na spoczynek sie udal
          Ale to ja mam grype , nie ona i do glowy by mi nie przyszlo w sennych i
          goraczkowych majakach, by taki wierszyk na forum umieszczac,niezaleznie komu go
          dedykowala , skoro Polakom jako takim byl poswiecony, skoro,jak wiem z polskiej
          zjadliwej komedii pochodzi i tam jest strawny, a jak to mowia, co wolno
          wojewodzie,to nie tobie chalaciarski smrodzie.
          I sadzac ludzi po ludziach , myslalem,ze sie po nocy zawstydzila i swego
          promotora goni.
          Ale to chyba tylko zludzenia,u moich stop w blotku cos przed chwila
          zagulgotalo, patrze,a to umorusana Dancia nosem bable puszcza i gdacze
          cos "anty,anty"
          Jak myslisz, to mialo znaczyc?
          "antek, ja cie dorwe"?
          czy "antysemita,ty krystian"?
          • i-love-2-bike Re: piekny wierszyk wczoraj zamiescila 14.10.05, 14:37
            krystian71 napisała:

> cesc rachi, widac duzo stracilem,przez to zem pod wieczor na spoczynek sie udal
            > Ale to ja mam grype , nie ona i do glowy by mi nie przyszlo w sennych i
            > goraczkowych majakach, by taki wierszyk na forum umieszczac,niezaleznie komu go
            >
            > dedykowala , skoro Polakom jako takim byl poswiecony, skoro,jak wiem z polskiej
            >
            > zjadliwej komedii pochodzi i tam jest strawny, a jak to mowia, co wolno
            > wojewodzie,to nie tobie chalaciarski smrodzie.
            > I sadzac ludzi po ludziach , myslalem,ze sie po nocy zawstydzila i swego
            > promotora goni.
            > Ale to chyba tylko zludzenia,u moich stop w blotku cos przed chwila
            > zagulgotalo, patrze,a to umorusana Dancia nosem bable puszcza i gdacze
            > cos "anty,anty"
            > Jak myslisz, to mialo znaczyc?
            > "antek, ja cie dorwe"?
            > czy "antysemita,ty krystian"?

danusi brakuje pomyslow i widowni,ale nie chamstwa,to najbardziej prymitywnie
            wulgarne wychodzi z kazdego z nich jak waz z zarosli. cos ochydnego,jak mowie
            najlepiej skonczyc dyskusje z nimi wszystkimi,bo oni reprezentuja nie tylko dno
            moralne ,ale i dno intelektualne. wstyd i tyle,zeby dorosli ludzie mieli
            mentalnosc glupiego szczeniaka i udawali tu bohaterow narodowych. ja tam nie mam
            czasu na te idiotyzmy,czas to move on:)))zycze zdrowia,mam nadzieje,ze nie
            bedziesz wiecznie chory:)))
            • bam_buko Re: piekny wierszyk wczoraj zamiescila 14.10.05, 14:55
              ta cukrowa gnida napewno ja podpuscila i dala sie zlapac jak wrobel na konskie g
              szkoda ze dali na osla,mogl zostac jako przyklad nienawisci i chamstwa.
              • i-love-2-bike Re: piekny wierszyk wczoraj zamiescila 14.10.05, 14:57
                bam_buko napisał:

> ta cukrowa gnida napewno ja podpuscila i dala sie zlapac jak wrobel na konskie
                > g
                > szkoda ze dali na osla,mogl zostac jako przyklad nienawisci i chamstwa.

nie sadze,dana chyba jest pelnoletnia i trudno mowic o podpuszczaniu,he,he. jej
                wlasnego jadu nie brakuje,tylko info jej ktos moze dostarczyc,bo baba ma
                problemy ze skupieniem sie ,a moze ekran sie jej od cmokow zadymil.
    • krystian71 Re: PO ERETZU BIEGA DANA 14.10.05, 13:52
      zaglada we wszystkie pudelka
      zukierman wszak sprawa niewielka
      tak bywa mowiac miedzy nami
      z wszystkimi mini mee kurduplami
      • dana33 Re: PO ERETZU BIEGA DANA 14.10.05, 14:02
        krystianek, masz obsesje na moim punkcie????? zupelnie jak grzesio....
        chorzy jestescie....
        • krystian71 Re: PO ERETZU BIEGA DANA 14.10.05, 14:07
          wygrzebala go w negewie
          ze strachu narobil pod siebie
          i jakiego ma dzis nicka-nie wie
        • krystian71 niii, a co? to ja do ciebie po nocy wiersze pisze? 14.10.05, 14:17
          ja wiem,ze to zukierman ciebie na mnie i ma ukochana Ojczyzne podpuscil.
          Kurdupel fizyczny i psychiczny.
          Pamietasz???/sama tak o nim pisalas w sierpniu.
          • i-love-2-bike Re: niii, a co? to ja do ciebie po nocy wiersze p 14.10.05, 14:24
            krystian71 napisała:

> ja wiem,ze to zukierman ciebie na mnie i ma ukochana Ojczyzne podpuscil.
            > Kurdupel fizyczny i psychiczny.
            > Pamietasz???/sama tak o nim pisalas w sierpniu.

nasza mila dana
            wene czerpie od cukiermana
            najlepsza rada
            "ze smieciami sie nie gada"
          • dana33 Re: niii, a co? to ja do ciebie po nocy wiersze p 14.10.05, 16:17
            nu, patologiczny klamco, daj link do tego mojego postu, gdzie pisze o
            cukermanie, ze kurdupel fizyczny i psychiczny. niech sobie poczytam,
            manipulancie....
            • dana33 do hucpowatego lgarza krystianka 14.10.05, 16:27
              wlasnie przeczytalam na tym drugim watku, gdzie mnie znow oskarzales ze
              napisalam ze arap i samsone to przyglupy, ze nie masz zamiaru szukac zadnego
              linku. rozumiem, ze rowniez nie masz zamiaru szukac linku do tego kurdupla,
              jakim podobno obdarzylam antka. masz racje. szkoda czasu na szukanie, jako ze
              wiesz, ze nie ma zadnego takiego mojego wpisu.
              lzesz niesamowicie, gnojku.
              • krystian71 Re: do hucpowatego lgarza krystianka 14.10.05, 17:41
                no dana altzhaimer cie znow meczy?
                Nie pamietasz ,jak pisalas ,ze on taki filigranowy ,ten antos
                ze jak chce cos z monitora przeczytac , to musisz go podsadzac na biurko, i
                wtedy czasami go mylisz z myszka?
                • i-love-2-bike Re: do hucpowatego lgarza krystianka 14.10.05, 17:43
                  krystian71 napisała:

> no dana altzhaimer cie znow meczy?
                  > Nie pamietasz ,jak pisalas ,ze on taki filigranowy ,ten antos
                  > ze jak chce cos z monitora przeczytac , to musisz go podsadzac na biurko, i
                  > wtedy czasami go mylisz z myszka?

no na FA glosno bylo o malusim antosiu,dlatego go nazwalam pieszczotliwie mini
                  me,a on sie zlosci paskudka mala.
                  • krystian71 Re: do hucpowatego lgarza krystianka 14.10.05, 17:53
                    qrcze rachelciu,to moze ja o tym na FA przeczytalem, moze Dana na FA te
                    informacje puscila :))))
                    Ale pewien jestem,ze gdzies czytalem,ze przez pomylke mozna kliknac a
                    zukiermana:))))
                    • i-love-2-bike Re: do hucpowatego lgarza krystianka 14.10.05, 17:59
                      krystian71 napisała:

> qrcze rachelciu,to moze ja o tym na FA przeczytalem, moze Dana na FA te
                      > informacje puscila :))))
                      > Ale pewien jestem,ze gdzies czytalem,ze przez pomylke mozna kliknac a
                      > zukiermana:))))

jak go zobaczysz he,he. swego czasu gini za nim latala z komplementami,no to
                      wiesz jaki chlopiec byl zadowolony. trafila kosa na kamien,jako,ze antos to
                      wyjatkowy wulgarus i to najbardziej prymitywnej masci,wiadomo pupilek naszej
                      milusinskiej.
                      • krystian71 Re: do hucpowatego lgarza krystianka 14.10.05, 18:05
                        skoro sie sprawa wyjasnila,to ide sobie dalej pochorowac :(((
                        experyment sie nie udal:((
                        Rano musze siedziec przy kompie, bo MUSZE.a TERAZ pol godzinki i mna buja.Co
                        za paskudstwo,moze jeszcze w nocy siade, juz sie za wami stesknilem :(((
                        • i-love-2-bike Re: do hucpowatego lgarza krystianka 14.10.05, 18:07
                          krystian71 napisała:

> skoro sie sprawa wyjasnila,to ide sobie dalej pochorowac :(((
                          > experyment sie nie udal:((
                          > Rano musze siedziec przy kompie, bo MUSZE.a TERAZ pol godzinki i mna buja.Co
                          > za paskudstwo,moze jeszcze w nocy siade, juz sie za wami stesknilem :(((

no to wez sobie zjedz czosnku z cytrynka i spirytusem,nawet bakterie uciekna od
                          ciebie. zdrowka zycze.
        • grzegorz1948 Re: Danus to ja twoj kochany Grzesio! 14.10.05, 21:36
          Jak zalatwilas sobie juz leczenie?
          Na twoim punkcie to mozna tylko strachu dostac ze takie babsko trafi sie na
          drodze!
          • dana33 Re: Danus to ja twoj kochany Grzesio! 15.10.05, 19:53
            nu, grzesiek, co sie napraszasz ciagle? przeciez cie widze, twoja glupote to
            trudno przeoczyc. i jak ci nie odpowiadam, to dlatego, ze juz mnie twoje
            glupoty kompletnie znudzily i tez nikak nie znajduje slow, zeby ci dostatecznie
            glupio odpowiedziec, inczej to przeciez nie zrozumiesz. spadaj, koles, bos nie
            do strawienia.
            • grzegorz1948 Re: Danus to ja twoj kochany Grzesio! 15.10.05, 21:56
              Danus padam na kolana zlituj sie i odpisz czy rozpoczelas juz leczenie.A w moim
              imieniu i imieniu Krystiana chcialem znow poprosic ktorys raz z kolei o mape
              Izraela sprzed 1948roku.
    • mamzerek w zasadzie bardzo trafne! 14.10.05, 15:14
      mam tylko kilka poprawek i pytan

krystian71 napisała:

> Wqrw*iona i zblazowana
      [jakbys tam byl!]
      > i jak zwykle rozczochrana
      [ tu sie mylisz, jaw wiekszosc Zydowek, Dana goli wlosy na glowie i nosi peruke]
      > "Dawac mi tu Zukiermana
      > rzecz sie stala nieslychana"
      > za pomysl dziki
      > na brudne wierszyki
      > i nawet przy szabasie
      > zukierman nie-schowa-sie
      [w wypadku naszego forum, antek jest Polakiem mieszkajacym w Budapeszcie.
      Szabas jest mu zupelnie obojetny, niezaleznie od tego co bazgroli na forum]
      > i gdy dopadnie glupola
      > polamie na nim bejsbola

no i na koniec pytanie:
      jak sie lamie bejsbol?
      no bo to w zasadzie dosyc mala i bardzo twarda pilka.
      chesterfield.k12.va.us/Schools/Matoaca_HS/images/sports/baseball/ball.jpg
      • i-love-2-bike Re: w zasadzie bardzo trafne! 14.10.05, 15:49
        mamzerek napisał:

> mam tylko kilka poprawek i pytan
        >
        > krystian71 napisała:
        >
        > > Wqrw*iona i zblazowana
        > [jakbys tam byl!]
        > > i jak zwykle rozczochrana
        > [ tu sie mylisz, jaw wiekszosc Zydowek, Dana goli wlosy na glowie i nosi peruke
        > ]

ponoc dana niewierzaca wiec chyba mamzerku to nie twoja stara.

> > "Dawac mi tu Zukiermana
        > >
        > [w wypadku naszego forum, antek jest Polakiem mieszkajacym w Budapeszcie.
        > Szabas jest mu zupelnie obojetny, niezaleznie od tego co bazgroli na forum]

jak widac ma ponury humor jak na takie ladne miasto,nie wiadomo dlaczego,moze za
        maly jest na czardasza,a moze nie ma sluchu.

> > i gdy dopadnie glupola
        > > polamie na nim bejsbola
        >
        > no i na koniec pytanie:
        > jak sie lamie bejsbol?
        > no bo to w zasadzie dosyc mala i bardzo twarda pilka.

jeli juz wdziales slipy to moze sobie przypomnisz,skoros sportowiec,ze gra w
        baseball polaga na tym,ze mamy kij (pro maja drewniane)i pilke. kije baseballowe
        czesto sie lamia,czasem nawet jak strzelasz home run.
        > <a
        href="chesterfield.k12.va.us/Schools/Matoaca_HS/images/sports/baseball/ball.jpg"
        target="_blank">chesterfield.k12.va.us/Schools/Matoaca_HS/images/sports/baseball/ball.jpg</a>
        • dana33 Re: w zasadzie bardzo trafne! 14.10.05, 16:18
          jezuuuuuuuuuu, nie do uwierzenia, ile glupoty moze sie zmiescic w jednej
          pustemie....
          • marouder Masz zupelna racje krystian, gdy to pisal.. 14.10.05, 18:34
            musial mecrozdwojenie jazni..jak mozna byc wgurwionym i zblazowanym jednoczsnie,
            szcegolnie, gdy sie biega? Co to za nowy jakis jogging ?

dana33 napisała:

> jezuuuuuuuuuu, nie do uwierzenia, ile glupoty moze sie zmiescic w jednej
            > pustemie....
        • mamzerek Re: w zasadzie bardzo trafne! 14.10.05, 18:27
          kij ?

palant?

palant palanta nie poznaje...

a moze poprostu "bat"?
          why don't you step into a batter's box and see if a baseball can break - in
          fact it can - if a pitcher throws a breaking ball, but it will have no physical
          effect on the ball :-)
          Just ask manny, he hits fast balls as well as breaking balls...
          • i-love-2-bike Re: w zasadzie bardzo trafne! 14.10.05, 18:58
            mamzerek napisał:

> kij ?
            >
            > palant?
            >
            > palant palanta nie poznaje...
            >
            > a moze poprostu "bat"?
            > why don't you step into a batter's box and see if a baseball can break - in
            > fact it can - if a pitcher throws a breaking ball, but it will have no physical
            >
            > effect on the ball :-)
            > Just ask manny, he hits fast balls as well as breaking balls...

nie musze sie pytac nanny,znam te gre,bo kazdy dzieciak w nia gral,a
            rekawice,pilki i te kijki (po angielsku bats)sie petaja po calym domu,jak
            rowniez cwiczylismy w ogrodzie rzuty i chwyty w rekawice,smiem twierdzic,ze
            robie to zupelnie dobrze,wiem rowniez co to znaczy,ze "bases are loaded". owszem
            niektore kije sie lamia,juz nie pamietam jakiemu znanemu baseballiscie sie to
            przytrafilo,chyba to nie byl ozzie,ale moge sie mylic,jako,ze specjalistka od
            baseballu nie jestem,ale jedna gre cardinals, na ich rodzimym boisku w St.Loius
            widzialam spiewajac znana piosenke "take me out to the ball game..." pre
            szanownego mucho.
            • dana33 Re: w zasadzie bardzo trafne! 14.10.05, 20:28
              ten twoj watek do prawnikow, pustemo, spadl juz na 3 strone i nikt, ale to nikt
              sie nie dopisal. ja oczywiscie tym razem tez nie, bo po co mam cie podbijac?
              zobacz sama jakie masz ciekawe posty, na ktore wszyscy leca i dodaja .... tak
              przynajmniej twierdzisz pare razy tygodniowo, nie?

ten dowcip byl kretynsko glupi. moze dlatego. wysil sie nastepnym razem na cos
              lepszego, to moze sie ktos dopisze...

pelna schadenfreude.... :))))
              • i-love-2-bike Re: w zasadzie bardzo trafne! 14.10.05, 21:02
                dana33 napisała:

> ten twoj watek do prawnikow, pustemo, spadl juz na 3 strone i nikt, ale to nikt
                >
                > sie nie dopisal. ja oczywiscie tym razem tez nie, bo po co mam cie podbijac?
                > zobacz sama jakie masz ciekawe posty, na ktore wszyscy leca i dodaja .... tak
                > przynajmniej twierdzisz pare razy tygodniowo, nie?
                >
                > ten dowcip byl kretynsko glupi. moze dlatego. wysil sie nastepnym razem na cos
                > lepszego, to moze sie ktos dopisze...
                >
                > pelna schadenfreude.... :))))

nie musisz imbecylko,nikt cie nie prosi,zebys wogole sie odzywala z jakimkolwiek
                komentarzem,bo mnie osobiscie nie zalezy ani na twoich komentarzach,ani na
                twoich statystykach. nawet glupi by sie domyslil,ale nie ty,ty masz manie
                ganiania ze swoimi wulgarnymi idiotyzmamiza tymi,ktorzy maja ciebie i twoich
                kolesiow gdzies.a wiec bujaja sie sama i nie lataj za mna.
                • dana33 Re: w zasadzie bardzo trafne! 14.10.05, 21:15
                  droga pustemo. oczywiscie, ze nie musze. ale chce.
                  oczywiscie, ze mnie nikt nie prosi. ale nie musi.
                  oczywiscie, ze glupi sie by domyslil. przeciez sie domyslilas...
                  czy ja mam manie? mam. ale nie ta, co myslisz.
                  gdzies uzylam jakiegos wulgaryzmu w stosunku do ciebie? gdzie?
                  wiem, ze masz mnie gdzies. dlatego sie tak wscieklas... :))))
                  jak bedem chciala, to bedem latac.
    • dan34bratdany33 Re: PO ERETZU BIEGA DANA 14.10.05, 21:22
      Czytalem ten wierszyczek oczywiscie dana moja siostra adresowala go do ciebie
      anonimowego adresata ale nie pokwapila sie domyslec ze to tworczosc antypolska
      a nie tylko antykrysiankowa.Dana zawsze miala talent do robienia sobie wrogow w
      sytuacji gdzie my walczymy aby przyjaciol przy sobie utrzymac.Siostra moja
      zdegradowala sie z powaznego z kad inad adwersarza do szermierza prymitywnej
      strategi "odgryzania sie"Jednym slowem przebila dno.Mrugnalem jej ze to chwyt
      ponizej pasa a ona ze niech zobacza ze jestem wredna.No to zobaczyli.
      Przepraszam za swa siostre i mozemy mysle dalej dyskutowac na waznoscia naszych
      swiat nad waszymi.Rzeczowe argumenty prosze.
      Viva Izrael.
      • krystian71 Re: PO ERETZU BIEGA DANA 14.10.05, 21:42
        ja mysle,ze eee nasze swieta sa napewno lepsze od waszych,bo jak my mamy swieto
        to nie musimy pracowac,a wy musicie i wtedy nasze nierobstwo jeszcze bardziej
        nam smakuje.
        • dan34bratdany33 Re: PO ERETZU BIEGA DANA 14.10.05, 21:46
          krystian71 napisała:

> ja mysle,ze eee nasze swieta sa napewno lepsze od waszych,bo jak my mamy
          swieto
          >
          > to nie musimy pracowac,a wy musicie i wtedy nasze nierobstwo jeszcze bardziej
          > nam smakuje.
          Tak,to prawda ale my nie musimy pracowac miedzy swietami.Wiesz juz teraz gdzie
          jest wyzszosc naszych swiat?
    • polani Re: PO ERETZU BIEGA DANA 14.10.05, 21:40
      czekam na twoje memory "jestem arabski materac"
    • puls.usa Re: PO ERETZU BIEGA DANA 15.10.05, 03:47
      zamiast wziasc sie za jakas,jakakolwiek prace
      to biegaja,kiwaja sie,walkonia i swietuja
      dana manipulantka tez do nich nalezy

dodatkowo klamie i medzi powyzej sredniej (eretz)krajowej

za dobre serce pana pulsa lozacego na eretz
      bez zmruzenia oka
      antysemita nazywa,bezczelna!!!!!

chcem was polubic moski ale nie mogem
      • i-love-2-bike Re: PO ERETZU BIEGA DANA 15.10.05, 05:08
        puls.usa napisał:

> zamiast wziasc sie za jakas,jakakolwiek prace
        > to biegaja,kiwaja sie,walkonia i swietuja
        > dana manipulantka tez do nich nalezy
        >
        > dodatkowo klamie i medzi powyzej sredniej (eretz)krajowej
        >
        > za dobre serce pana pulsa lozacego na eretz
        > bez zmruzenia oka
        > antysemita nazywa,bezczelna!!!!!
        >
        > chcem was polubic moski ale nie mogem

to tak jak z rozpuszczonymi dzieciaami,im wiecej lozysz tym wiecej wymagaja i
        krzycza:)))
        • dan34bratdany33 Re: PO ERETZU BIEGA DANA 15.10.05, 05:17
          Zastanawiam sie co ta moja siostra wyssala z mlekiem bo dostala przeciez
          chrzescijanskie wychowanie i chrzest.Czy ona bedac Polka chrzescijanka nie
          nadawala by sie dobrze na szmalcownice w pamietnej erze?Jak dobrze ze nie
          mieszkam w Izraelu.Ale mimo wszystko,
          Viva Izrael
          • i-love-2-bike Re: PO ERETZU BIEGA DANA 15.10.05, 05:21
            dan34bratdany33 napisał:

> Zastanawiam sie co ta moja siostra wyssala z mlekiem bo dostala przeciez
            > chrzescijanskie wychowanie i chrzest.Czy ona bedac Polka chrzescijanka nie
            > nadawala by sie dobrze na szmalcownice w pamietnej erze?Jak dobrze ze nie
            > mieszkam w Izraelu.Ale mimo wszystko,
            > Viva Izrael

nie tylko mleko matki jest wazne,ale i srodowisko. jak widac kota dostaje sie w
            nienormalnych warunkach i widac to golym okiem po danie. w ciagu roku nastapil
            znaczny regres w jej zachowaniu,az strach pomyslec co z niej zostanie w
            nastepnym,dobrze,ze mnie juz tu nie bedzie:)))
          • puls.usa Re: PO ERETZU BIEGA DANA 15.10.05, 05:38
            dan34bratdany33 napisał:

> Zastanawiam sie co ta moja siostra wyssala z mlekiem bo dostala przeciez
            > chrzescijanskie wychowanie i chrzest.

czy to nie dziwne?????????
            niby rodzemstwo brat i siosta
            ta sama krew,to samo mleko ssali
            brat kumaty ,siostra jelopa

nie lubiem was moski
            szczegolnie moski jelopy

• puls.usa Re: PO ERETZU BIEGA DANA 15.10.05, 05:31
          i-love-2-bike napisała:

> > za dobre serce pana pulsa lozacego na eretz
          > > bez zmruzenia oka
          > > antysemita nazywa,bezczelna!!!!!

> > chcem was polubic moski ale nie mogem
          >
          > to tak jak z rozpuszczonymi dzieciaami,im wiecej lozysz tym wiecej wymagaja i
          > krzycza:)))

dana to nie dziecko!! to stary z nadwaga babsztyl
          to ona jedynie wyzywa mnie od antysemitow
          gryzie ropucha reke!!!!!!! ktora ja karmi
          co za swiat??

im bardziej chcem was polubic moski tym bardziej nie mogem
          • dan34bratdany33 Re: PO ERETZU BIEGA DANA 15.10.05, 06:02
            >
            > dana to nie dziecko!! to stary z nadwaga babsztyl
            > to ona jedynie wyzywa mnie od antysemitow
            > gryzie ropucha reke!!!!!!! ktora ja karmi
            > co za swiat??
            >
            > im bardziej chcem was polubic moski tym bardziej nie mogem

Nie gadaj bo krystian remekk goldbaum i jakies tam inne rowerzystki tez
            antysemity.Ja mam to szczescie ze zostane zkatalogowany przez siostre tylko
            selfheating jew.
            Viva Izrael.
            • i-love-2-bike Re: PO ERETZU BIEGA DANA 15.10.05, 19:21
              dan34bratdany33 napisał:

> >
              >
              > Nie gadaj bo krystian remekk goldbaum i jakies tam inne rowerzystki tez
              > antysemity.Ja mam to szczescie ze zostane zkatalogowany przez siostre tylko
              > selfheating jew.
              > Viva Izrael.

no ona ma porzadne kartoteki,tylko niech nie pomyli stron.
    • remekk Re: PO ERETZU BIEGA DANA 15.10.05, 11:52
      krystian71 napisała:

> Wqrw*iona i zblazowana
      > i jak zwykle rozczochrana
      > "Dawac mi tu Zukiermana
      > rzecz sie stala nieslychana"
      > za pomysl dziki
      > na brudne wierszyki
      > i nawet przy szabasie
      > zukierman nie-schowa-sie
      > i gdy dopadnie glupola
      > polamie na nim bejsbola
      Ostatnio jakby częściej "łamia na sobie besebale" ... .
      wiadomosci.onet.pl/1180041,12,1,0,120,686,item.html
    • pomruk Re: PO ERETZU BIEGA DANA 15.10.05, 19:25
      Po eretzu biega Dana.
      Forum "ŚWIAT"
      Taki jest świat?
      • dana33 Re: PO ERETZU BIEGA DANA 15.10.05, 19:56
        :)))
        • pomruk Re: PO ERETZU BIEGA DANA 15.10.05, 19:59
          Dana - serdecznie pozdrawiam.
          • dana33 Re: PO ERETZU BIEGA DANA 15.10.05, 20:37
            ja ciebie tez.... no i gratulacje... mruczec trzeba umiec... :))))
    • dan34bratdany33 Re: KRYSTIANEK! ALE CI WALI NA DEKIEL JESTES POJE 15.10.05, 22:04
      Czy dobrze cie rozumiem ze chciales powiedziec ze jestes gnom3?.Gdzie zatem
      te pierwsze dwa gnomy z ktorymi bys sobie pochasal zamiast polgebkami
      tutaj smrodzic.
    • polani Re: PO ERETZU BIEGA DANA 16.10.05, 07:36
      a szto eta
      " Polish remover"
      grozi cos polaka :))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka