Dodaj do ulubionych

FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! :DDD

17.10.05, 15:10
MARZEC '68 Emigranci z polskim obywatelstwem
Odzyskają paszporty

Osoby wyjeżdżające na stałe z Polski po Marcu '68 nie utraciły polskiego
obywatelstwa - stwierdził Naczelny Sąd Administracyjny. To precedensowy wyrok,
który powinien rozwiać wątpliwości wynikające ze sprzecznych orzeczeń Sądu
Najwyższego, NSA i Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego w Warszawie.

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_051017/prawo/prawo_a_1.html
Obserwuj wątek
    • mmkkll Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 15:14
      Takiego fredzia to ja bym przywitał raczej tradycyjnym polskim "spieprzaj dziadu".
      • patience Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 15:16
        Fredzie jest z Wroclawia. Ja tez z Wroclawia. Odczep sie od wroclawiakow!
        Fredzio, witaj w domu:)
        • mmkkll Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 15:20
          W jakim tam domu?
          Świadoma emigracja z lat 50.
          Nie odczepię się, gdyż mam zwyczaj czepiania się idiotów i zwyczajnego ludzkiego
          szamba.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30232525&a=30402794
          • patience Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 15:39
            Odczep sie od Fredzia, mowie ci. Fredzio to wojownik z pustyni Negev i daje
            sobie rade na forum swiat. Czyli w warunkach trudnych dla zdrowia oraz
            niesprzyjajacych integralnosci osoby ludzkiej. Dlatego swego czasu stad nawialam:)
            • mmkkll Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 15:48
              No dobra. Pomóż mu więc w zrobieniu geszeftu i wskaż swoją rodzinę :).
              • mmkkll Albo inaczej. 17.10.05, 15:55
                Jak fredzia rozmawia z antysemitą to w pewnym stopniu trzymam stronę antysemity.
                Wolę po prostu swoich skurwysynów od cudzych, co jest naturalne i po drugiej
                stronie także występuje.
                Tyle w temacie.
              • patience Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 15:56
                Dawno temu obiecalam mu ze pojdziemy na placki ziemniaczane jak przyjedzie do
                Wroclawia. A w robieniu geszeftu bedzie mu pomagal Wydzial Inicjatyw
                Gospodarczych miasta Wroclawia, nie ja.

Qrcze, czekalam na ten wyrok od 10 lat... Co prawda moj pomysl polegal na trybie
                ustawy i drobnej uroczystosci w Sejmie konczacej definitywnie ten PRLowski syf,
                a zostalo zalatwione wyrokiem NSA, ale coz. Polskie elity nie potrafia niczego
                zrobic dobrze i do konca. Po czym zreszta mozna poznac jacy z nich mezczyzni, no
                nie? Jak to byl uprzejmy wyrazic Leszek Miller.
                • mmkkll Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 16:06
                  A w robieniu geszeftu bedzie mu pomagal Wydzial Inicjatyw
                  > Gospodarczych miasta Wroclawia, nie ja.

Dlaczego? Nie poświęcisz swojej rodziny w imię słusznego celu, tj. walki z
                  demonami antysemityzmu? Proszę, daj ich zastrzelić wojownikowi z Negewu :)))).

Masz problem ze stwierdzeniem, że ktoś jest zwyczajną świnią. Czy to dlatego, że
                  ten ktoś jest osobą narodowości żydowskiej?

Tu masz trochę do poczytania, bo wątek ciekawy:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26875110&a=26875110
                  • dana33 Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 16:56
                    drogi mmkkll, jestes tutaj jednym z nielicznych zrownowazonych. nalezysz rowniez
                    do uprzejmych forumowiczow, rzadko, bardzo rzadko bluzgajacych.
                    masz w zwiazku z tym trudnosci nazwac remekka, krystiana, goldbauma i pusteme
                    swiniami?
                    • mmkkll Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 18:57
                      Po części masz rację(że niektórym Żydzi padli na mózg ; także w kwestii większej
                      pobłażliwości dla swoich, ale to jest uniwersalne), tym niemniej uważam, że
                      wymienieni powyżej forumowicze nie posunęli się jeszcze do nieprzyzwoitości w
                      rodzaju tej wymienionej powyżej.
                      Tego nawet humorem nie można usprawiedliwiać.

>zrownowazonych

Nie ma co przesadzać, zawsze można poczytać wątki na inny temat.
                      • mmkkll Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 18:58
                        Aha, byłbym zapomniał:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30489124&a=30523452
                        Tu masz ciekawy, choć dość jednostronny tekst. Czytam sobie po trochu.
          • dana33 Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 16:51
            przyczep sie moze do remkkkka i krystianka???
        • hiperrealizm Weś go sobie nawet do łóżka! 17.10.05, 19:13
          Jak to on figlarnie ujmuje... "polskie kobiety to hitlerowskie materace"
          • i-love-2-bike Re: Weś go sobie nawet do łóżka! 17.10.05, 19:20
            hiperrealizm napisał:

> Jak to on figlarnie ujmuje... "polskie kobiety to hitlerowskie materace"

dziecko ty moje a kto by patience chcial,nawet fredzi ma lepszy gust?
        • grzegorz1948 Re: Ach jednak! : 18.10.05, 01:01
          Z tego samego szpitala?Fredzio to odlam Dany i nigdy z emigracji1968.Wyscie
          obydwoje "emigrowali przez zielona granice"
      • i-love-2-bike Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 18:25
        mmkkll napisał:

> Takiego fredzia to ja bym przywitał raczej tradycyjnym polskim "spieprzaj dziad
        > u".

podobnie powinno sie przywiatc oszoloma z FA,czyli patience. sama pakuj manele i
        wyjezdzaj do eretz,tam twoje miejsce.
        • patience Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 18:27
          i-love-2-bike, podobno z ciebie takie stare prochno, ze sie swiecisz w ciemnosciach?

;)
          • i-love-2-bike Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 18:44
            patience napisała:

> i-love-2-bike, podobno z ciebie takie stare prochno, ze sie swiecisz w ciemnosc
            > iach?
            >
            > ;)

podobno z ciebie taka patience jak z cesia amant?
            jak widac chlopcze nie pobrales dobrych nauk w szkole,zapytaj sie izotopa co
            swieci a co nie,ja bym ci powiedziala,ale jeszcze sie cholera obrazisz. widze,ze
            jak wykonczyliscie FA to sie zakorzeniacie na FS,bo z nudow paznokcie u nog juz
            gryziecie einsteiny malutkie.nie ma to jak prof z loregon state,polska
            prostytuka turned dziennikarka, i wszystkie te kaktusy pustynne jak ty.
            • patience Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 18:49
              POd kaktusem to LEW_TROCKI razem z MR.CONTI zakopali swoja kase. A co do moich
              uroczych damskich wdziekow, to mam sporo swiadkow ktorzy mnie widzieli w realu.
              W odroznieniu od ciebie nie jestem starym prochnem i do twarzy mi w tej letniej
              modzie na gole brzuchy. Bo sadla nie mam, rowniez w odroznieniu:D:D:D
              • i-love-2-bike Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 18:55
                patience napisała:

> POd kaktusem to LEW_TROCKI razem z MR.CONTI zakopali swoja kase. A co do moich
                > uroczych damskich wdziekow, to mam sporo swiadkow ktorzy mnie widzieli w realu.
                > W odroznieniu od ciebie nie jestem starym prochnem i do twarzy mi w tej letniej
                > modzie na gole brzuchy. Bo sadla nie mam, rowniez w odroznieniu:D:D:D

mnie tez widzieli w realu i co z tego,na pewno nie widzialas mnie ty skoro
                okreslasz siebie a nie mnie kaktusie. nos sobie co chcesz,who cares czy masz
                opadajki czy zapinasz majtki pod pacha,rob to na FA a nie na FS,bo tam jest
                miejsce waszej biodrowej grupki, z kotami manki i loregonskim amantem w centki.
                • patience Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 19:30
                  Kiciu, gwoli scislosci, to jestem jednym z mamutow forum swiat. Startowalam na
                  FS razem ze startem portalu. Kto pierwszy, ten lepszy. Czyli to ja ci moge
                  powiedziec spadaj, a nie odwrotnie.
                  • i-love-2-bike Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 19:33
                    patience napisała:

> Kiciu, gwoli scislosci, to jestem jednym z mamutow forum swiat. Startowalam na
                    > FS razem ze startem portalu. Kto pierwszy, ten lepszy. Czyli to ja ci moge
                    > powiedziec spadaj, a nie odwrotnie.

no tos niezly antyk MIAL,MIAL ile razy kotek dal?
                    • patience Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 19:38

> no tos niezly antyk MIAL,MIAL ile razy kotek dal?

fuj. Na dokladke zoofil:(
              • krystian71 o nie, ja sie nie zgadzam. 17.10.05, 18:58
                FA wykonczyliscie z ceesem, to wracac tam,gdziescie nasrali i szambo wygarniac.
                A z tego mojego ulubionego forum-WON,ustawiac sie w kolejke ,do polskiego
                konsulatu i o polski paszport podanie pisac.
                A przedtem na operacje plastyczna i na lifting, nie ma nic wstretniejszego dla
                oka niz stara przejzala zydowka.Mlode chlopaki w Israelu na cos takiego patrza
                i z samego strachu,ze ich narzeczona tez za pare lat bedzie wlasnie tak
                wygladac spod hupy uciekaja.
                Niektorzy az do Arizony.
                Ja sie tam im nie dziwie, pare razy zobaczylem Golde Tencer w TV i do dzisiaj
                sie boje ciemnosci.
                • patience Re: o nie, ja sie nie zgadzam. 17.10.05, 19:36
                  > A przedtem na operacje plastyczna i na lifting, nie ma nic wstretniejszego dla
                  > oka niz stara przejzala zydowka.

PRZEJRZALA chamie jeden. W ciemnosciach nie widzisz slownika wyrazow polskich!
                  Nie wiem co prawda, co znaczy PRZEJRZALA, ale wszystko przede mna. Zapytam
                  twojej lubej i-love-to-bike jak sie czuje stare prochno, to sie przygotuje
                  psychicznie na przyszlosc;)
                  • krystian71 Re: o nie, ja sie nie zgadzam. 17.10.05, 20:02
                    no chyba ze przejrzala,po co bledy robisz, jak ich tu nikt nie robi.

I wszystko jedno czy przejzejesz czy przejrzejesz, na lifting marsz i nam tu
                    rasy nie psuc
                    • patience Re: o nie, ja sie nie zgadzam. 17.10.05, 20:10
                      Ja sie z Arabami nie zadaje. Jestem dla waszej rasy nieszkodliwa.
                      • krystian71 Re: o nie, ja sie nie zgadzam. 17.10.05, 20:14
                        nieszkodliwa,czyli tak bezbrzeznie brzydka,ze zaden arab na ciebie nie spojrzy.
                        I czym sie tu chwalic?
    • samsone Jak zwykle za pozno, trzeba bylo cos takiego 17.10.05, 15:54
      juz w roku 1991 zrobic, ale widac, ze wtedy za duzo bylo miedzy przykjjacielami
      do dzielenia i sie cos nikogo rownoupawionego przy stole nie chcialo.
      Pytanie, o ile drozej mozna bylo by w tym czasie prywatyzowac( nie za grosze
      sprzedawac-przyjacielom sie rozumie), gdyby sie tym co to chcieli prawo do
      obywatelstwa przyznalo, cos Czesi z takim wyrokiem tylko 2 lata czekali i juz w
      roku 1992 on gotowy byl. Rumeni juz w roku 1994....
    • krystian71 Fajnie, moze nas Wolinska i Stefan Michnik odwiedz 17.10.05, 15:59
      nie moge sie doczekac
      • patience Re: Fajnie, moze nas Wolinska i Stefan Michnik od 17.10.05, 16:01
        Akurat oni nie wyjechali jako emigracja 68.
        • arap1 Re: Zbieram manatki jade zabierac swoje majatki 17.10.05, 16:09
          Jezeli zrobili sprawiedliwosc z obywatelstwem...niech jeszcze jedna
          sprawidliwosc uczyni POLSKA...zwruci nam nasze domy...mozna gotowka(:-))
        • mmkkll Nieprawda. Wyjechali. /nt 17.10.05, 16:11
          • patience To jest dziwna sprawa z tymi wyjazdami. /nt 17.10.05, 17:43
            Jesli np. chodzi o Stefana Michnika, to slyszalam dwie rozne daty. Morel
            wyjechal dopiero w 92, jak go zaczal scigac IPN. Morel do dzisiaj pobiera
            emeryture, czy Wolinska i Michnik pobieraja, to nie wiem. Ostatnie wiadomosci o
            Michniku puscila Nowa Gazeta Polska (szwedzka gazeta polonijna), ktos zrobil
            pikiete pod jego domem. Odnosze wrazenie ze z tymi wyjazdami jest troche
            bardziej skomplikowane, niektore komuchy wyjezdzaly ze tak powiem sluzbowo, nie
            przerywajac wspolpracy z wywiadem PRL, niektore ze strachu ze po odwilzy 56
            spotka ich sprawiedliwosc, a niektore milo spedzaly czas na emeryturze w Polsce.
            Innymi slowy emigracja 68 a komuchy to niekoniecznie scisly zwiazek, chyba ze
            traktowac jako zwiazek tych, ktorzy wyjechali uzywajac 68 jako pretekstu zeby
            robic agenture poza Polska. Zreszta, to samo bylo w czasach Solidarnosci. Tez
            byly bilety w jedna strone - i tez byla emigracja ... i 'emigracja'.
            • patience Re: Errata 17.10.05, 17:44
              napisalam /nt a potem jednak zdecydowalam sie jednak cos dopisac, przepraszam za
              zmylke.

patience napisała:

> Jesli np. chodzi o Stefana Michnika, to slyszalam dwie rozne daty. Morel
              > wyjechal dopiero w 92, jak go zaczal scigac IPN. Morel do dzisiaj pobiera
              > emeryture, czy Wolinska i Michnik pobieraja, to nie wiem. Ostatnie wiadomosci o
              > Michniku puscila Nowa Gazeta Polska (szwedzka gazeta polonijna), ktos zrobil
              > pikiete pod jego domem. Odnosze wrazenie ze z tymi wyjazdami jest troche
              > bardziej skomplikowane, niektore komuchy wyjezdzaly ze tak powiem sluzbowo, nie
              > przerywajac wspolpracy z wywiadem PRL, niektore ze strachu ze po odwilzy 56
              > spotka ich sprawiedliwosc, a niektore milo spedzaly czas na emeryturze w
              > Polsce.
              > Innymi slowy emigracja 68 a komuchy to niekoniecznie scisly zwiazek, chyba ze
              > traktowac jako zwiazek tych, ktorzy wyjechali uzywajac 68 jako pretekstu zeby
              > robic agenture poza Polska. Zreszta, to samo bylo w czasach Solidarnosci. Tez
              > byly bilety w jedna strone - i tez byla emigracja ... i 'emigracja'.
              • mmkkll Re: Errata 17.10.05, 19:01
                Generalnie zgodzę się z tym, co jest napisane poniżej.

W kwestii emerytur, to Wolińska pobiera na pewno, choć są to mniejsze pieniądze
                niż w przypadku Morela i na warunki brytyjskie raczej żadne.

> > Jesli np. chodzi o Stefana Michnika, to slyszalam dwie rozne daty

Ja też. 1968 lub 1969.

ktos zro
                > bil
                > > pikiete pod jego domem.

Liga Republikańska, o ile dobrze pamiętam.

• mmkkll Re: Fajnie, moze nas Wolinska i Stefan Michnik od 17.10.05, 16:02
        Zdaje się, że oni odbierają od państwa polskiego emerytury(co do S.Michnika nie
        jestem pewien).
    • polani Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 16:57
      Mnie sad odwowil bo niebylem pelno letni i oskarzyli moich rodzicow
      co nie robi polski puric aby od zyda z Erec Israel 430$ odciagac
      Gdzie jest Pilsudski i sprawodliwosc polska
    • lechu1 Witamy wszystkich , jestescie Polakami 17.10.05, 17:47
      www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_051017/prawo/prawo_a_2.html
      • dajczgewand ZNAK POJEDNANIA 17.10.05, 17:54
        ,&.
        • krystian71 Re: ZNAK POJEDNANIA-$$$$ 17.10.05, 18:02

• lechu1 Re: ZNAK POJEDNANIA czy krystek chce czy nie 17.10.05, 18:20
          Kaczki sa dobre tylko pieczone po zydowsku z jablkami
          A kaczej grypy to my nie chcemy
          • krystian71 no to czas ci wreszcie odpowiedziec dupku 17.10.05, 18:41
            z barow mlecznych.
            Kaczka jest dobra zlota,po pekinsku,z chrupka skorka , swoja zydowska z
            jablkami nakarm psy, jesli beda wogole chcialy jesc to badziewie
            • i-love-2-bike Re: no to czas ci wreszcie odpowiedziec dupku 17.10.05, 18:45
              krystian71 napisała:

> z barow mlecznych.
              > Kaczka jest dobra zlota,po pekinsku,z chrupka skorka , swoja zydowska z
              > jablkami nakarm psy, jesli beda wogole chcialy jesc to badziewie

to badziewie jest czescia ich zgnilej FA grupy,dzie manka brylowala z
              dziadkami,a oni sie jej klaniali w pas,wiadomo czemu. teraz manka leczy koty a
              oni przechodza na FS ze swoimi dyplomami w kieszeni.
              • arizonian Re: no to czas ci wreszcie odpowiedziec dupku 17.10.05, 18:55
                patience vide helga faktycznie kiedys grasowala po FA dostajac
                wscieku pyty jak jej ktos sie sprzeciwil.Ona chyba krewna dany
                bo przkonanie o swej misji podobne.
                • i-love-2-bike Re: no to czas ci wreszcie odpowiedziec dupku 17.10.05, 18:58
                  arizonian napisał:

> patience vide helga faktycznie kiedys grasowala po FA dostajac
                  > wscieku pyty jak jej ktos sie sprzeciwil.Ona chyba krewna dany
                  > bo przkonanie o swej misji podobne.

nosza podobne gacie,maja podobne gusta,podobnie sie wyrazaja i pewnie podobnie
                  wygladaja:))))
                  • krystian71 Re: no to czas ci wreszcie odpowiedziec dupku 17.10.05, 19:01
                    ty mnie wez nie strasz, juz sie zciemnia na dworze.Zaluzje spuscilem,ale cos mi
                    w nie lomocze.Ś.p forum Aktualnosci?
                    • i-love-2-bike Re: no to czas ci wreszcie odpowiedziec dupku 17.10.05, 19:03
                      krystian71 napisała:

> ty mnie wez nie strasz, juz sie zciemnia na dworze.Zaluzje spuscilem,ale cos mi
                      >
                      > w nie lomocze.Ś.p forum Aktualnosci?

trzymaj fuzje w pogotowiu,bo to mocium panie nigdy nie wiadomo,czy helga
                      przemknie w biodrowach z kotem,czy antos w cichochodach z antenkami
                      zapuszczonymi w spodnie sie nie przewinie:))
                      • krystian71 jakby co, bez ostrzezenia, w obronie wlasnej 17.10.05, 19:12
                        zwlaszcza,ze KACZKE Z JABLKAMI PO ZYDOWSKU mi pod nos podtykaja.Kazdy sad mnie
                        uniewinni :))))
            • arizonian Re: no to czas ci wreszcie odpowiedziec dupku 17.10.05, 18:52
              Patrz co robi indoktrynacja o wybranstwie.Wszystko co po zydowsku wierza ze
              najlepsze.Zwierzyny dzikiej im religijnie nie wolno jesc chyba ze z koniecznosci
              aby przy zyciu ostac to dyspense dostaja od yahve albo jak kroplowki
              amerykanskiej zabraknie.
              • i-love-2-bike Re: no to czas ci wreszcie odpowiedziec dupku 17.10.05, 18:57
                arizonian napisał:

> Patrz co robi indoktrynacja o wybranstwie.Wszystko co po zydowsku wierza ze
                > najlepsze.Zwierzyny dzikiej im religijnie nie wolno jesc chyba ze z koniecznosc
                > i
                > aby przy zyciu ostac to dyspense dostaja od yahve albo jak kroplowki
                > amerykanskiej zabraknie.

jak ktos nie ma mozgu,to se go pozycza,jakas namiastke czegos trzeba miec,jak
                rowniez trzeba miec zla wizje kogos kogo sie nie lubi, ten cudak nosi majtki
                opadajki i mysli,ze kazdy inny ma posture dany,buhahahahahaha.
              • krystian71 Re: no to czas ci wreszcie odpowiedziec dupku 17.10.05, 19:10
                zwlaszcza ta kaczka mnie zdenerwowala :))))
                Nie ma to jak w chinskiej knajpie, jak mowia , dla jednej osoby za duzo, dla
                dwoch -za malo.
                Najlepsza w Krakowie, w restauracji Palac Chinski.
                tuczona zbożem i pastą sojową, lakierowane melasą, wypełniane wrzącą wodą a
                następnie suszone i pieczone nad ogniem z drewna drzew owocowych.
                Podawane najpierw mięso bez kości z chrupiącą skórkę i z szalotką, sosem
                śliwkowym i naleśnikami
                A tu kretyn bezmozgi z jakas kaczka z jablkami wylatuje, szkoda,ze nie z
                brukwia :)))
                • i-love-2-bike Re: no to czas ci wreszcie odpowiedziec dupku 17.10.05, 19:13
                  krystian71 napisała:

> zwlaszcza ta kaczka mnie zdenerwowala :))))
                  > Nie ma to jak w chinskiej knajpie, jak mowia , dla jednej osoby za duzo, dla
                  > dwoch -za malo.
                  > Najlepsza w Krakowie, w restauracji Palac Chinski.
                  > tuczona zbożem i pastą sojową, lakierowane melasą, wypełniane wrzącą wodą a
                  > następnie suszone i pieczone nad ogniem z drewna drzew owocowych.
                  > Podawane najpierw mięso bez kości z chrupiącą skórkę i z szalotką, sosem
                  > śliwkowym i naleśnikami
                  > A tu kretyn bezmozgi z jakas kaczka z jablkami wylatuje, szkoda,ze nie z
                  > brukwia :)))
                  >

no widac parweniusze nigdy nie jedli niczego przygotowanego przez Iron Chefs:))
                  to tylko brukiew znaja,a kaczke pewnie nawet z pior nie obedra,bo i po co:))
                  • krystian71 Re: no to czas ci wreszcie odpowiedziec dupku 17.10.05, 19:28
                    piora to chociaz w brytwannie zostana.
                    Ale ciekawe,czy przyjdzie im do glowy,ta kaczke wypatroszyc?
                    Czy to moze jest wlasnie nadzienie po zydowsku?
                    • i-love-2-bike Re: no to czas ci wreszcie odpowiedziec dupku 17.10.05, 19:31
                      krystian71 napisała:

> piora to chociaz w brytwannie zostana.
                      > Ale ciekawe,czy przyjdzie im do glowy,ta kaczke wypatroszyc?
                      > Czy to moze jest wlasnie nadzienie po zydowsku?

powinienes otworzyc swoj program telewizyjny,bo leb to ty masz dobry,a i
                      przepisy nienajgorsze:))
                • dan34bratdany33 Re: no to czas ci wreszcie odpowiedziec dupku 17.10.05, 19:17
                  No nie gadaj krystian bo jablka ktore urosna na pustyni a pieczone z kaczka
                  mozna pozniej jakos zjesc.O to mu chodzilo.
                  • krystian71 w sumie nie wiem o co, bo sie dupek zmyl 17.10.05, 19:30
                    chyba atlas przeglada,zeby zobaczyc,jak kaczka wyglada :)
                    • i-love-2-bike Re: w sumie nie wiem o co, bo sie dupek zmyl 17.10.05, 19:32
                      krystian71 napisała:

> chyba atlas przeglada,zeby zobaczyc,jak kaczka wyglada :)

od dolu i czy rozni sie od jej kota,to bylby pech gdyby tego do rondla
                      wrzuciala,ciekawe czy flage by wtedy zmieniala,na czarna gwiazde a nie na
                      komunistycznie czerwona?
    • icek_rozenkrentz Wracam wraz z Morelem!!! 17.10.05, 19:20
      > Dostaniemy rente i odszkodowanie.

> No i wydamy pamietniki jak sie to krew Polakow bezkarnie przelewalo...
      • t0g Re: Guciu, z innej beczki - podziekowania 17.10.05, 20:08
        Twoje szyderstwa sprzed niespelna roku mialy przynajmniej ten dobry wplyw, ze
        "updatenalem" swoja publication list, ktora lezala nietknieta od ladnych kilku
        lat... czuje sie wiec w obowiazku Ci podziekowac.
    • polani Re: FREDZIO i in. emigranci z 68- Welcome Home! : 17.10.05, 20:35
      Dzieki wam Fans
      Sąd Administracyjny nie uznal moje polskiego obywatelstwo bo nie bylem pelno
      letni i naskarzyl moich rodzicow z wyjazd do Erec Israel ale nie zdaram z 1500$
      z glowe PRL zarbila na nas kolo 9000$
      dzisja chca oddemnie 430$
      co nie robi Praic aby sciagac forsy od jwreje ?
      • antek_cukierman Microsoft Office wersja mięszana 17.10.05, 20:58
        polani(dla tych, którym pasuje "fredzio54") napisał:

Dzieki wam Fans...Sąd Administracyjny
    • samsone I dla rownowagi polskim arabom obywatelstwo 17.10.05, 20:40
      odbiora i im kopniakiem kierunek Mekki pokaza.
      • krystian71 chcialbys smieciu zydowski, ale tak w polskim praw 17.10.05, 21:00
        prawie nie ma
        • mmkkll Kultura..... 17.10.05, 21:03
          A poza tym z chorób nie należy się śmiać.
          • krystian71 a co ciebie w tym smieszy? 17.10.05, 21:32

• 1ja Re: chcialbys smieciu zydowski, ale tak w polskim+ 17.10.05, 21:28
          Krzysiek!
          A ty jaka smiec jestes?
        • polani Re: chcialbys smieciu zydowski, ale tak w polskim 18.10.05, 04:03
          polskie prawo to smiecie PRLska tak jak Arabskie PA prawo
          no law no order kto zlodziej ma parwo !
      • polani Re: I dla rownowagi polskim arabom obywatelstwo 17.10.05, 22:28
        arabstwo won z mojej polski co cierpi od swoich polakow
        nie potrzebna jest arabstwo
        • antek_cukierman Łapki stukają już prawidłowo 17.10.05, 22:37
          w klawiaturę?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30550090&a=30567208
          • mmkkll Sugerujesz, że to prowokator? 17.10.05, 22:42
            Wątpliwa sprawa, biorąc pod uwagę jego staż forumowy i parę innych spraw(można
            sprawdzić IP, kiedy się nie logował).
            Masz jakieś inne dowody?
    • 1ja Re: Remekk!+ 17.10.05, 20:55
      Przywitasz?
    • zupagrzybowa 3migran©ia68 odzyskuje obwatelstwo polskie 17.10.05, 23:35
      Niech Zyje V Kolumna!!!
      ;)
    • puls.usa patience mosku wracaj na aquanet 18.10.05, 01:21
      smrodu "swiatowych" moskow
      wystarczy na tym forum
      twoj jest zbyteczny

wracaj i rozwalaj z innymi aquanet
      -------------
      chcem polubic tych moskow ale nie mogem
      • zupagrzybowa FAQ U 18.10.05, 01:36
        puls twoj widze zbyt szybki...

a znasz jojo?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=30578087&a=30578296
        • datsh niniejszym performatujemy Forum Swiat .) 18.10.05, 02:12
          img126.echo.cx/img126/9017/19683et.gif
          • i-love-2-bike Re: niniejszym performatujemy Forum Swiat .) 18.10.05, 02:26
            datsh napisał:

> img126.echo.cx/img126/9017/19683et.gif

zabierzcie to straszydlo do siebie,niech cenzor tnie jak pocial watek krystiana.
            sio i wynocha.
            • drf i-love-2-bike ozor cenzora? 18.10.05, 02:34
              jezyk masz ostry jak nozyczki waszego ukochanego cenzora ;)

bohatera walki o wolne slowo adasia michnika obercenzora ;)))

• datsh AQUANET Forces Press Service 18.10.05, 02:45
                wolna amerykanka
                • polani Re: AQUANET Forces Press Service 18.10.05, 04:08
                  Komunikat do poloarabow
                  arabstwo won z mojej polski co cierpi od swoich polakow
                  nie potrzebna jest arabstwo

• patience Szanowny Pulsie Ameryki 18.10.05, 04:50
        Uprzejmie zachecam zebys wrocil na swoj amerykanski smietnik i zajal sie swoim
        codziennym zajeciem, to jest zbieraniem zlomu dorecyklingu. Tu jest Polska i
        sprawa dotyczy Polakow. A teraz kysz, paskudo!
        • polani Re: Szanowny Pulsie Ameryki 18.10.05, 05:16
          ameryka tez jest nasza uwaga bylismy tutaj od 1617 rocku
          w new amsterdam(new york)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka