Dodaj do ulubionych

Saddam Husein-not guilty verdict

21.10.05, 19:14
Wyobrazacie sobie jaka kase moga na nim zrobic tolk show?Saddam
udzielajacy wywiadow,opisujacy jak to naprawde bylo?Pewnie i sam
Bush by sluchal jak mu Laura czyta pamietnik Saddama znalezionego
w dziurze.Mowie wam ze tak bedzie bo licho z kultu mamony nie spi
i takiej okazji nie przepusci.
Obserwuj wątek
    • samsone On ma racje nie do takiej sprawiedliwosci on 21.10.05, 20:03
      jest przyzwyczajony, w jego arabskiej sprawiedliwosci, oskazony zadnego adwokata
      nie mial i wyrok suie na oskarzonym po jego smierci ustalalo.
      W czasie jego sprawiedliwych rzadow tylko w ciagu 5 lat w tym wiezieniu,gdzie
      amerykanska dziewczynka sobioe wesole zdjecia robila, wielcy sprawiedliwi araby,
      saddama wspolnicy potrafili okolo 10 tys wiezniow bez procesu zabic, mieli nawet
      specjalna 13 osobowa gilotyne( co za wspanialy ten arabski narod) aby jeszcze
      wiekszo Koranska sprawiedliwosc wykazac.
    • dana33 Re: Saddam Husein-not guilty verdict 21.10.05, 20:22
      ty, tozero, mowie ci juz od ponad roku, idz sie uczyc, bo inaczej to
      pozostaniesz to zero jakim jestes. tolk show, nu, tolk i tolk i tolk i nic z
      tego tolk nie wychodzi, co?
      • dan34bratdany33 Pardon dana-nie wiedzialem ze ty niedomyslna. 21.10.05, 20:30
        Talk show-git?Nu widze ze insulinka w normie bo szczegoliki wylapujesz.
        Jestes lepsza w gramatyce niz w ukazywaniu prawdziwego oblicza syjonazioli.
        dana33 napisała:

> ty, tozero, mowie ci juz od ponad roku, idz sie uczyc, bo inaczej to
        > pozostaniesz to zero jakim jestes. tolk show, nu, tolk i tolk i tolk i nic z
        > tego tolk nie wychodzi, co?
        • dana33 Re: Pardon dana-nie wiedzialem ze ty niedomyslna. 21.10.05, 20:37
          nu, ja we wszystkim lepsza, niz ty. zabanowali cie jako totyle?
          • dan34bratdany33 Re: Pardon dana-nie wiedzialem ze ty niedomyslna. 21.10.05, 22:20
            dana33 napisała:
            Nu ja wiem dana ze ty zawsze bylas narcyzowata.Niewiem kto to totyle
            ja jestem na forum od niedawna i jeszcze mnie nie zabanowano.Jak zabanuja to
            kij im w oko.Jestem tu aby was poczytac raczej bo widze ze ta szarpanina
            niczym nie rozni sie od rozmowy gluchego z niemym.Ty mowisz swoje oni to maja w
            dupie bo i po co sluchac i wierzyc tobie jak piszesz wielbiac syjonazioli.Oni
            zas ciebie nie zmienia bo jak widac syjonaziol sie zmieni dopiero sam w grobie
            jak mu dr.glinka pomoze.Mam zreszta czasami rozrywke ale ty bys wcale nie
            zgrzeszyla jakbyc nie zawsze miala pogrzebowy i zabijacki nastroj a czasami
            poczycie humoru.
            Viva Izrael
            > nu, ja we wszystkim lepsza, niz ty. zabanowali cie jako totyle?
            • dana33 Re: Pardon dana-nie wiedzialem ze ty niedomyslna. 22.10.05, 00:32
              nu, ja mam humor, ale akurat nie widze duzo smiesznego w twoich postach.
              • dan34bratdany33 Re: Pardon dana-nie wiedzialem ze ty niedomyslna. 22.10.05, 04:57
                dana33 napisała:

> nu, ja mam humor, ale akurat nie widze duzo smiesznego w twoich postach.
                Ja wiem ze wam tam nie do smiechu.Kradzione trzeba 24/7 pilnowac ze splowa w
                garsci a jak sie przezyje nastepny dzien to trzeba yahveh dziekowac.Ale ja ci
                dam znac kiedy sie trzeba smiac
                Git?
                • samsone Re: Pardon dana-nie wiedzialem ze ty niedomyslna. 22.10.05, 11:12
                  Wybacz arabku, chociaz juz dosc przyswyczajony jestem twoj belkot czytac, ale
                  tym razem szczyt osiagneles.
        • samsone No arabsku, nie wyszedl ci watek 21.10.05, 20:46
          proces nad Saddamem jest processem na pewna ideologia ktora w arabskiej partii
          Baath miala zrodla....jak dlugo sie Swiat nieodarabizuje tak dlugo na Swiecie
          problemy beda.
          Rzad Saddama nie mozna nawet do rzadu bialych w Afryce Poludniowej porownac, bo
          w Afryce Poludniowej biali zrozumieli, ze czasy sie zmienily, ale Araby w Iraku(
          prze 80 lat mordercy) w dalszym ciagu uwazaja, ze oni do czegos koranskie prawo
          maja, bo arabem ich profetta z Mekki bylo.
          W Iraku moze sytuacja militarna nie jasna jest( bledy administracji Busjha w
          pierwszym roku) ale dziekujac pani Rice sytuacja polityczna coraz wyrazniejsza
          jest, niech sobie nasze arabskie buraki artykuly 108 i 109 nowej konstytucji
          Iraku przeczytaja i sobie na ich wlasnym umyslowym okaleczeniem, dobrze pomysla,.
          To nie jest process nad Saddamem, ale proces nad arabska ideologia partii
          BAATH:czy przyklad zamachu w Libanie nie jest tego przykladem.
          • borrek Re: No arabsku, nie wyszedl ci watek 21.10.05, 21:33
            samsone napisał:

> W Iraku moze sytuacja militarna nie jasna jest( bledy administracji Busjha w
            > pierwszym roku) ale dziekujac pani Rice sytuacja polityczna coraz wyrazniejsza
            > jest,
            Gdzie tam.Condoleeza tlucze w ten sam klawisz od lat.
            A kto jej stroil fortepian i melodie skomponowal do jej koncertu aaaaa...
            cagle.com/news/SecretaryofStateRice/images/davies2.gif
            • samsone Ona grala tylko nikt jej nie 21.10.05, 21:35
              sluchal, zaczeli ja od 2 lat sluchac i wyniki juz sie widzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka