1ja 17.11.05, 09:08 Grzeskowi okazji imienin gorace slaskie gornicze pozdrowienia. Niech nam nigdy izotopow nie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzegorz1948 Re: Slazakowi 1968+ 17.11.05, 09:34 Serdecznie dziekuje ale moje imieniny byly w maju a my na Slasku obchodzilismy zawsze urodziny.mieszkasz 1000km od mojego ukochanego Slaska a wiec twojego promieniowania sie nie boje. A tak na marginesie rodzina Twojej lepszej polowy tez obchodzi imieniny chociaz tak dlugo na Slasku mieszkaja? Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Slazakowi 1968+ 17.11.05, 10:33 Mam na Slasku w rodzinie Grzeska-szwagier najstarszy. Obchodzimy jego urodziny-faktyczne. Imieniny grzegorzowe-wszystkie-wg.kalendarza. Oraz oblewamy jego osobe jak sie spotykamy. Moja tez. A na Slasku mieszkaja od zarania. Tzn.kiedy Slazacy byli jeszcze plemieniem Wandali pod nazwa Silingery. A czemu masz sie bac promieniowania mego. Jestem mila osoba. I preferuje slazaczki,a szczegolnie tesciowa i me szwagierki. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Slazakowi 1968+ 17.11.05, 11:02 1ja napisał: > Mam na Slasku w rodzinie Grzeska-szwagier najstarszy. > Obchodzimy jego urodziny-faktyczne. > Imieniny grzegorzowe-wszystkie-wg.kalendarza. > Oraz oblewamy jego osobe jak sie spotykamy. > Moja tez. > > A na Slasku mieszkaja od zarania. > Tzn.kiedy Slazacy byli jeszcze plemieniem Wandali pod nazwa Silingery. > > A czemu masz sie bac promieniowania mego. > Jestem mila osoba. > I preferuje slazaczki,a szczegolnie tesciowa i me szwagierki. Masz zadanie. Opowiedz chlopcom co robilo sie na "ostatnim pietrze", by nie musieli sie martwic. Co wazniejsze, caly ten teatr skutecznie przyspieszu rozwoj alternatywnych zrodel zaopatrzenia w energie w Polsce. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=32069157&a=32095284 Gotowe rozwiazania leza tam juz od 25 lat wiec nie stanowia juz chyba tajemnicy. Obecnie kupili je Chinczycy i ruszaja z kopyta. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Slazakowi 1968+ 17.11.05, 11:09 A kto ty taki,by stawiac mnie zadania? Czy jestes sekretarzem,do spraw energetyki twego powiatu? Czy glownym zainteresowaniem twoim sa kopyta? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Slazakowi 1968+ 17.11.05, 11:16 1ja napisał: > A kto ty taki,by stawiac mnie zadania? > Czy jestes sekretarzem,do spraw energetyki twego powiatu? > Czy glownym zainteresowaniem twoim sa kopyta? Ja nie stawiam zadania "ciebie" ani nawet Tobie lecz wskazuje, ze jest zadanie, ktore moze ciebie zainteresowac, bo dotyczy wlasnie "ostatniego pietra". Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Slazakowi 1968+ 17.11.05, 11:24 Ja sie raczej obracam na poziomie parteru. Niestety! Zwroc sie do krzyski71. On sie na wszystkim zna. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Slazakowi 1968+ 17.11.05, 21:23 Teraz to tlumaczy twoje zachowanie sie na forum.Czlowieku jak ty obchodzisz urodzny i imieniny calej rodzinki to powiedz kiedy ty jestes trzezwy? Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Slazakowi 1968+ 17.11.05, 22:30 Nigdy! Jestem bez pamieci w zonie zakochany. Czy taki moze byc trzezwy? Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Slazakowi 1968+ 18.11.05, 07:44 Chcialbym sie pochwalic,ze w wielu. Ale niestety,prawda jest taka-pierwsza i jedyna. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Slazakowi 1968+ 18.11.05, 22:17 Znajac troche ciebie to podziwiam twoja Malzonke.Ale zycze ci z calego serca aby jeszcze pare dziesiatek latek z toba wytrzymala.Wlasnie na emigracji to czasami( za czesto) malzenstwa sie rozsypuja. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Slazakowi 1968+ 19.11.05, 00:12 Ja dziekuje za zyczenia. Ale tak sie dziwnie stalo,ze moi kumple i kumpelki ze studiow jeszcze,praktyk kopalnianych,rozsianych obecnie po swiecie trzymamy sie razem. Spotykamy sie czasami.Odwiedzamy sie. I nikomu sie nie rozsypalo. A prognozy mowia,ze sie nie rozsypia. Wiec i tobie,tez tego zycze. Chociaz nie wiem,czy chcesz tego,ale przypuszczam P.S A moja Slazaczka cierpliwosc ma. Zycze ci jeszcze raz wszystkiego najlepszego. A izotopy,to przyjaciele czlowieka-to by ci zrobic przjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś