abhaod 18.11.05, 13:10 czas na przeniesienie ONZ do jakiegos bardziej normalnego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jankowski1960 Re: Nie będzie inspekcji Komisji Praw Człowieka w 18.11.05, 13:18 tylko dokad, w Brukseli tez sami idioci... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Nie będzie inspekcji Komisji Praw Człowieka w 18.11.05, 15:32 na jakas wyspe, sam bym rzucil groszem Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: Nie będzie inspekcji Komisji Praw Człowieka w 18.11.05, 17:55 jankowski1960 napisał: > tylko dokad, w Brukseli tez sami idioci... A w Warszawie co jest ? Wam sie wydaje ze jestescie wspanialym narodem. Spojzcie na Pl pod innym katem, nie patrzcie sie na siebie ze srodka poniewaz nic niewidac. Wasiate male slowiany z pl kierowane przez kk z ogromna naiwnoscia patrza na swiat. Stac was tylko krzyczec i pluc na zach.Europe i na wschod. Nikt juz niechce z wami ukladow. Ci co was uwielbiaja na swiecie to sa ci co was wykozystuja za wasza tania prace i wasza naiwnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
bigos666 calkiem niedawno... 18.11.05, 13:44 Calkiem niedawno jakis dziennikarzyna GW rozpisywal sie nad rewelacyjnymi warunkami wiezienia w artykule COOl GUANTANAMO. Interesujace jest jak to koresponduje z niniejszym artykulem... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: calkiem niedawno... 18.11.05, 15:00 Może ta dziennikarzyna by ci odpowiedziała, że nie chcą ich wpuścić, bo ludzie jak to ludzie są zazdrośni, też by chcieli mieć tak dobrze. A USA wszystkim dogodzić nie mogą, choć bardzo się starają. Odpowiedz Link Zgłoś
lungompa Re: calkiem niedawno... 18.11.05, 15:50 Chyba wypadalo by porownac wiezienia na Kubie - te amerykanskie i te kubanskie - jak myslisz - w ktorym jak lepiej ? Ciekawe jesli, ze jesli Fidel torturuje pradem elektrycznym wiezniow politycznych to OK - no bo to swojak "towariszcz" i w slusznej sprawie, a niech tylko amerykanie rozbiora jakiegos teroryste do rosolu postrasza i zrobia mu zdjecie - aaa to juz ponizanie i lamanie praw czlowieka itd - ot taka lewacka podwojna moralnosc - marksistowsko-leninowska. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 A nie przyszlo ci do glowy,'plucnapompa' :-)))ze.. 18.11.05, 21:01 ...jezeli w wiezieniach u towariszcza Castraty sa (bo sa)lamane prawa czlowieka to wcale nie upowaznia to USA do utrzymywania obozu Guantanamo? ********************************************************** lungompa napisała: > Chyba wypadalo by porownac wiezienia na Kubie - te amerykanskie i te kubanskie > - > jak myslisz - w ktorym jak lepiej ? Ciekawe jesli, ze jesli Fidel torturuje > pradem elektrycznym wiezniow politycznych to OK - no bo to swojak "towariszcz" > i w slusznej sprawie, a niech tylko amerykanie rozbiora jakiegos teroryste do > rosolu postrasza i zrobia mu zdjecie - aaa to juz ponizanie i lamanie praw > czlowieka itd - ot taka lewacka podwojna moralnosc - marksistowsko- leninowska. > Odpowiedz Link Zgłoś
lungompa Re: A nie przyszlo ci do glowy,'plucnapompa' :-)) 18.11.05, 23:00 Zgoda ale nie przekrecajmy faktow - zastanowmy sie co jest fizyczna tortura a co nie - nie wiem czy widzisz roznice - zacznimy wiec od nowa: Co bys wolal yurku1111 (powiedzmy, ze nie masz wyboru :)) a) Rozbieraja cie i pstrykaja pare zdjec na golasa - Guantanamo b) Rozbieraja cie i podlaczaja ci do fiutka pod napiecie - wiezienia Fidela c) Nie rozbieraja cie ale urzynaja ci glowe nozem przed kamerami (bez znieczulenia) - wyznawcy Islamu No a teraz powiedz dlaczego krzyczy sie tylko o Guantanamo - jasne ? O to mi chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
bigos666 Re: calkiem niedawno... 18.11.05, 22:15 Przypominasz mi panie/pani lungompa, zyda, ktoremu do zycia trzeba tylko jednego: wroga. Tak czy siak on go znajdzie tam gdzie chce. Nie przypominam sobie zebym komentowal wiezien brodatego fidela, wiec o co ci chodzi ty nieszczesny menelu ? komentujesz moja wypowiedz dopisujac do niej wygodne dla siebie tresci, z ktorymi ja nie mam nic wspolnego. Jak to mowia , sam zlodziej w kazdym zlodzieja widzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
lungompa Re: calkiem niedawno... 18.11.05, 22:53 Zeby bylo jasniej niedoszly kulinarny satanisto amatorze : 1. Panie nie pani - (nie wszystko co ma koncowke "a" musi byc rodzaju zenskiego). Przyklad - Walensa :))) 2. Nie do ciebie pisalem (nie pochlebiaj sobie waszmosc zanaddto) a do eva15. 3. Dziekuje za mimowolny komplement, ale Zydem nie jestem - nie mialem tego zaszczytu urodzic sie w Narodzie Wybranym. 4. Zgadzam sie natomiast z koncowa wypowiedza Pana Panie bigosie666 - z tresciami nie masz Pan nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
bigos666 Re: calkiem niedawno... 19.11.05, 00:27 ale z tym amatorem to juz zes panie walesa przesadzil Odpowiedz Link Zgłoś
lungompa Re: calkiem niedawno... 23.11.05, 14:15 Pisalem amator no bo jaki profesjonalista laczyl by staropolski bigos z symbolem satanistycznym (666) a moze to mialo byc smieszne ? A walensa to tylko przyklad nie moj nick - znowu ci sie fakty pobigosowaly... Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: calkiem niedawno... 18.11.05, 17:54 Bys sie kobieto zainteresowala rosyjskimi wiezieniami. Ach prawda, zapomnialem ze Spiegel pisal ze Rosja jest ok a Ameryka jest be. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Archipelag Guantanamo 18.11.05, 17:22 Waszyngton nie chce zezwolić inspektorom Komisji na bezpośrednią rozmowę z którymkolwiek spośród ponad 500 przetrzymywanych w Guantanamo domniemanych terrorystów. *********************************** To po co ich zaprasza? Odpowiedz Link Zgłoś
borrek Re: Archipelag Guantanamo 18.11.05, 23:29 cagle.msnbc.com/working/050609/booth.jpg Odpowiedz Link Zgłoś