Dodaj do ulubionych

Wiezienia CIA

23.11.05, 04:17
Siedze i umieram ze smiechu.
Codziennie zwieksza sie liczba krajow,w ktorych widziano tajemniczy samolot
przewozacy wiezniow Al Quedy.
Dzisiaj sie ta liczba zwiekszyla o okolo 4 nowe( m.in Malte i Islandie)
Tak z okolo 10 do 14. Zaloze sie,ze jutro samolot -"ufo", zobaczy kolejne 10
panstw. No u nas widziano Talibow w Klewkach. A teraz ogolnonarodowa paranoja
objela kolejne panstwa i zaklady przyjmuje,ze jutro lub nawet dzisiaj bedzie
z 5 kolejnych samolotow w pieciu kolejnych panstwach.
Choroba samolotowa widac dopadla wszystkich :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Wszedzie sa wiezniowie Al Quedy???????

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hahahahhahahahhahahhahahahhahahaha!
Obserwuj wątek
    • felusiak1 Re: Wiezienia CIA 23.11.05, 04:36
      Nie ulega jednak watpliwosci, ze postep daje sie zauwazyc. Onegdaj byly czarne
      "Wolgi" a teraz odrzutowce. Ale dlaczego nie czarne?
    • jennifer5 Re: Wiezienia CIA 23.11.05, 07:22
      pauline.kaczanow napisała:

> Siedze i umieram ze smiechu.

---

a juz byla nadzieja ze siedzisz i myslisz.
    • maureen2 Re: Wiezienia CIA 23.11.05, 15:44
      jest to prawdopodobnie zorganizowana akcja demokratów US,mająca na celu zdyskre
      dytwanie wlasnego kraju za wszelką cenę ,w celu obalenia republikanów.
      Najpierw tortury,potem tajne więzienia, bo widziano samolot US,który "wiadomo
      co przewoził". Przewoził kochanke Bila Clintona,sam widziałem,gruba była.
      • kyle_broflovski Re: Wiezienia CIA 23.11.05, 16:15
        www.antiwar.com/news/?articleid=2444
        www.democracynow.org/article.pl?sid=04/06/09/1444252
        przeznaczeniem zoladka jest trawienie a nie myslenie. do myslena radze urzywac
        szara mase miedzy uszami
        • maureen2 Re: Wiezienia CIA 23.11.05, 17:24
          używam jej z dobrym skutkiem,przypomniałem sobie o "napalmie fosforowym"
          jeszcze.
          • kyle_broflovski [...] 23.11.05, 17:33
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • maureen2 Re: Wiezienia CIA 23.11.05, 18:06
              najciekwszy jest ten "kosiarz stokrotek",co to tworzy kulę ognia i podciśnienie
              powodujące zassanie się płuc,taka niby mała bomba A, tylko przy bombie A podciś-
              nienie tworzy się dopiero w momencie tworzenia grzyba w górę,powstaje fala prze-
              ciwna w kierunku do pierwotnej fali uderzeniowej /podmuchu/. Tylko po co te niby
              bomby A, kiedy można szrapnelkami ? Czy to nie jest przejw wybujałej fantazji
              dziennikarzy walcżacych z "okropnościami wojny"?
        • pauline.kaczanow Re: Wiezienia CIA 23.11.05, 21:55
          Kyle wole "wymyslanie", jak to ujmujesz od siedzenia przed telewizorem, co jak
          wiem, jest Twoja specjalnoscia...

Skoro samolot,ktory przewozil wiezniow wiedzialo juz tyle panstw ( codziennie
          nowe. Wczoraj dolaczyly Islandia i Malta ) i tak sie juz ich zebralo okolo 20
          to oznacza to, ze ..... sorry ale to tylko fakt prasowy, inaczej rzecz ujmujac
          latajaca kaczka dziennikarska....
          Skoro wszyscy widzieli jakis samolot,ktory ladowal i odlatywal, to moze Bush w
          kazdym tym miejscu budowal wiezienie cooooooo ???? W tych 20 miejscach a jutro
          pewnie 40 ?
          Sorry ale..... chyba nikt nie bedzie powaznie sprawdzal takiej informacji.
          A jak Putin powie,ze w Rosji tez widzial?

• maureen2 Re: Wiezienia CIA 23.11.05, 22:45
            ale dlaczego zaraz "więzienia","więżniowie", czy ten samolot nie mógł przewozić
            przyjemnych rzeczy,np. kubańskie cygara, skrzynka Danielsa, albo.. brylanty !!!!
            • pauline.kaczanow Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 00:44
              maureen2 napisała:
              ale dlaczego zaraz "więzienia", "więżniowie", czy ten samolot nie mógł przewozi
              ć przyjemnych rzeczy,np. kubańskie cygara, skrzynka Danielsa, albo..
              brylanty !!!

Ano wlasnie:) Chociaz nie sadze,ze cygara....,bo te to byly raczej
              specjalnoscia nie tej ekipy......
              • pauline.kaczanow Fidel.....cygara... Levinsky 24.11.05, 00:51
                A propos cygar.... Czy cygaro ktorym Clinton ten tego Levinsky bylo kubanskie?
                Przeciez obowiazuje embargo....
                ???????
                Skad mial? Gdzie kupil ?
          • kyle_broflovski a propos tv 25.11.05, 05:57
            telewizor wyrzucilem 17 lat temu
    • bazyliszek4 Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 00:31
      ciekawe, że wszyscy sikający z podniecenia po nogach nie zadali sobie trudu
      odpowiedzi na pytanie PO CO CIA WIĘZIENIA W POLSCE? po co przewozić schwytanych
      w Afganistanie czy Iraku ludzi tysiące kilometrów w celu przesłuchania?

poza tym, Amerykanie tworzyli tego typu więzienia w swoich bazach wojskowych.
      tymczasem w Szymanach nie ma nie tylko bazy amerykańskiej, ale nie stacjonuje
      tam nawet jeden amerykański żołnierz. a cała jednostka przypomina raczej tę w
      Sulejówku, gdzie okoliczni mieszkańcy wybierają się jesienią na grzyby. a może
      w Szymanach znajduje sie tajny podziemny kompleks? takie polskie Bora-Bora?

ps. czasami Amerykanie przetrzymywali więźniów na swoich okrętach. nie
      zanotowano jednak by w ciągu ostatnich kilku lat cumował w Szymanach
      amerykański krążownik lub lotniskowiec...
      • anna521 Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 00:48
        bazyliszek4,
        Robisz dobry punkt logicznie. Jednak abstrahujesz od meandrow polityki
        USA.Tutaj tortury sa prawnie zakazane, CIA jest koziolkiem ofiarnym obecnej
        administracji i Europa Srodkowo Wschodnia jest czyms w rodzaju prywatnego
        folwarku USA. Wlacz te trzy sprawy w swoje rozumowanie i mozesz sie zdziwic tym
        co Ci z tego wyjdzie.

• pauline.kaczanow Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 00:57
          anna521 napisała:

"Robisz dobry punkt logicznie. Jednak abstrahujesz od meandrow polityki
          USA.Tutaj tortury sa prawnie zakazane, CIA jest koziolkiem ofiarnym obecnej
          administracji i Europa Srodkowo Wschodnia jest czyms w rodzaju prywatnego
          folwarku USA. Wlacz te trzy sprawy w swoje rozumowanie i mozesz sie zdziwic tym
          co Ci z tego wyjdzie."

Aniu Droga
          CIA koziolkiem ofiarnym? Kyrie Eleyson, Ty nie bardzo wiesz o czym mowisz???
          A moze jeszcze Mossad, MI 6, Proxime Bureau, WSI to koziolki ofiarne?
          Kolezanko jak sie prezydentem i zaczyna sie wojne danym wywiadem w danym kraju
          to ma sie po prostu lekko przechlapane..... Pamietasz "Deep Throat" ?
          • anna521 Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 01:19
            pauline.kaczanow napisała: "CIA koziolkiem ofiarnym? "

Felusiak, to Ty siedzisz w politykach Stanow i watpie, ze umknely Twojej uwadze
            przetasowania w CIA lub afera Plame. Nie rznij glupa.
            • pauline.kaczanow Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 01:44
              anna521 napisała:

> pauline.kaczanow napisała: "CIA koziolkiem ofiarnym? "
              >
              > Felusiak, to Ty siedzisz w politykach Stanow i watpie, ze umknely Twojej
              uwadze
              przetasowania w CIA lub afera Plame. Nie rznij glupa.

Ja i Felusiak? Ja znam to forum jak wlasna kieszen. A Felusiak nie jest
              wybitnym specjalista od PR. Niestety......
              • anna521 Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 01:58
                No, Felusiakowi PR troche sie pieprza. Miejmy nadzieje, ze pauline.kaczanow
                bedzie lepsza.
          • anna521 Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 07:16
            pauline.kaczanow napisała: "jak sie prezydentem i zaczyna sie wojne danym
            wywiadem w danym kraju to ma sie po prostu lekko przechlapane...."

Pod warunkiem, ze nie kontroluje sie danej agencji wywiadowczej. Niestety, Bush
            kontroluje CIA od gory i wysyla niewygodnych CIA ludzi na zielona trawke. Ty
            doskonale o tym wiesz. Ostatnie rewelacje w sprawie przecieku Plame wskazuje ze
            Bialy Dom nie tylko kontroluje CIA od gory ale takze wtraca sie w jej operacje.
            Jako spec od srodkow masowego przekazu Ty wiesz o tych sprawach duzo wiecej niz
            ja. Naprawde, przestan pieprzyc.
            • pauline.kaczanow Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 07:25
              anna521 napisała:

pauline.kaczanow napisała: "jak sie prezydentem i zaczyna sie wojne danym
              wywiadem w danym kraju to ma sie po prostu lekko przechlapane...."
              Pod warunkiem, ze nie kontroluje sie danej agencji wywiadowczej. Niestety, Bush
              kontroluje CIA od gory i wysyla niewygodnych CIA ludzi na zielona trawke. Ty
              doskonale o tym wiesz. Ostatnie rewelacje w sprawie przecieku Plame wskazuje ze
              Bialy Dom nie tylko kontroluje CIA od gory ale takze wtraca sie w jej operacje.
              Jako spec od srodkow masowego przekazu Ty wiesz o tych sprawach duzo wiecej niz
              ja. Naprawde, przestan pieprzyc.

A skad ja mam to wiedziec? Przeceniasz mnie moja droga:)
              • anna521 Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 07:41
                pauline.kaczanow napisała: "A skad ja mam to wiedziec? Przeceniasz mnie "

Jak nie wiesz tego o czym prasa codzienna donosi to nie bardzo rozumiem co
                tutaj robisz. Nasi forumowicze z reguly czytuja codzienna prase...
                • pauline.kaczanow Re: Wiezienia CIA 25.11.05, 05:53
                  anna521 napisała:

> pauline.kaczanow napisała: "A skad ja mam to wiedziec? Przeceniasz mnie "
                  >
                  > Jak nie wiesz tego o czym prasa codzienna donosi to nie bardzo rozumiem co
                  > tutaj robisz. Nasi forumowicze z reguly czytuja codzienna prase...

Sa rozne rodzaje prasy :) Rzeczpospolita organ rzadowy, GW antyrzadowy, Nasz
                  Dzeinnik organ antysemickiego LPR itd.....
                  "Nasi" forumowicze - czyli jacy ? do kogo naleza ci "nasi"?

A poza tym samolot CIA byl widziany wczoraj w stolicy Wegier :)
                  Czyli kolejne Panstwo :)))))))))))))))))
        • bazyliszek4 Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 00:57
          ale co ma do tego legalność tortur? jeśli CIA szukałaby miejsca gdzie może
          torturować zgodnie z prawem tym bardziej nie zakładałaby więzień w Europie. to
          razej kolejny argument na trzymanie więźniów w Iraku i Afganistanie.

amerykańskie więzienie wymaga obecności ludzi - wojskowych, agentów, personelu
          etc. tymczasem w Szymanach ich nie było...
          • pauline.kaczanow Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 01:09
            ale co ma do tego legalność tortur? jeśli CIA szukałaby miejsca gdzie może
            torturować zgodnie z prawem tym bardziej nie zakładałaby więzień w Europie. to
            razej kolejny argument na trzymanie więźniów w Iraku i Afganistanie.
            amerykańskie więzienie wymaga obecności ludzi - wojskowych, agentów, personelu
            etc. tymczasem w Szymanach ich nie było...

No bazyliszku, a czy Anna pisala cos o torturach? Jakos przeoczylam jesli bylo.
            CIA nie jest tak durnowate, zeby latac samolotem wypchanym wiezniami.Bez jaj!
            A przepraszam jak upilnowac wiezniow w samolocie ?A przystanki to, po to by
            kupic jesc i na siusiu, czy na co? No i czy oni tak lataja z kraju do kraju?
            Czy jak? LATAJACE WIEZIENIE???????
            • bazyliszek4 Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 01:15
              napisała "Jednak abstrahujesz od meandrow polityki USA.Tutaj tortury sa prawnie
              zakazane (...)". czyli, że CIA niby szuka miejsca gdzie nie są zakazane. tak to
              zrozumiałem...
              • pauline.kaczanow Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 01:19
                "bazyliszek4 napisał:
                napisała "Jednak abstrahujesz od meandrow polityki USA.Tutaj tortury sa prawnie
                zakazane (...)". czyli, że CIA niby szuka miejsca gdzie nie są zakazane. tak to
                zrozumiałem..."

Abstrahujac:
                meandry ....ale ludzkiego umysly sa niezbadane....
              • anna521 Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 01:38
                bazyliszek4 napisał: "CIA niby szuka miejsca gdzie [tortury] nie są zakazane".

Prawidlowo to zrozumiales. Taka jest wykladnia tego problemu w/g Manchester
                Guardian i grup broniacych praw wiezniow w Stanach, stad mamy rozsylanie
                amerykanskich wiezniow do krajow arabskich i bylych azjatyckich republik ZSSR.
                Dodaj do tego moja asercje, ze Europa Srodkowo-Wschodnia to prywatny folwark
                US...
                • bazyliszek4 Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 01:54
                  to nie asercja. to pani opinia, bardzo stereotypowa...
                  równie trafna jak porównanie Polski i innych krajów Europy Środkowej do
                  Uzbekistanu czy Arabii Saudysjkiej...
                  • anna521 Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 02:03
                    bazyliszek4 napisał: "to nie asercja. to pani opinia, bardzo stereotypowa..."

Jak to taki powszechny stereotyp to wskaz mi jego dziury. Wiesz juz chyba, ze
                    jestem otwarta na rewizje moich pogladow...
                    • pauline.kaczanow Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 07:07
                      anna521 napisała:

> bazyliszek4 napisał: "to nie asercja. to pani opinia, bardzo stereotypowa..."
                      > Jak to taki powszechny stereotyp to wskaz mi jego dziury. Wiesz juz chyba, ze
                      > jestem otwarta na rewizje moich pogladow...

Wiesz co? Gdybym zalozmy zaczela Cie lustrowac....( bez obrazy ) to
                      wyszloby.....wlasnie, czy wiele, by wyszlo ? Mysle, ze nie mialabym wiele
                      roboty.... :DDDDDDDDD
                      • anna521 Re: Wiezienia CIA 25.11.05, 19:00
                        pauline.kaczanow napisała: "Gdybym zalozmy zaczela Cie lustrowac"

Nie mialabys nic do roboty. MOje poglady na tym forum sa przejrzyste. Jedyne co
                        tu ukrywam to moje dane personalne. To moje prawo bo to forum jest anonimowe.
                        Jak nawiazujesz do czasow komuny to tez tam nic nie ma. Ot, kilka podpisow pod
                        odbiorami depozytow z pierdli i dwa akty oskarzenia.
                        Za to to Twoje nawiazywanie do lustracji troche mi smierdzi zastraszaniem...

• kyle_broflovski Re: Wiezienia CIA 25.11.05, 06:01
        z tego samego powodu jak w uzbekistanie
        rusz glowa przeciez ja masz

www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?file=/c/a/2005/05/01/MNGE5CI9MO1.DTL
        • bazyliszek4 Re: Wiezienia CIA 25.11.05, 15:15
          Polska to nie Uzbekistan. mam nadzieję, że dostrzegasz parę różnic...
          • kyle_broflovski Re: Wiezienia CIA 25.11.05, 15:29
            czym to Polska rozni sie od Uzbekistanu z punktu widzenia Amerykanow? dale
            bardziej dupy? za to Uzbekistan zamknal przestrzen powietrzna dla NATO( o czym
            krakalem kilka miesiecy temu) wiec jest bebeb..
            • bazyliszek4 Re: Wiezienia CIA 25.11.05, 15:38
              chłopcze drogi - nie zamierzam ci tłumaczyć różnicy między Polską a
              Uzbekistanem, bo jest to róznica taka jak pomiędzy demokracją a
              pseudostalinowskim totalitaryzmem. ta właśnie róznica powoduje, że Karimow może
              zrobić wszystko co mu się żywnie podoba - zmienić nazwy dni tygodnia, nakazać
              zabicie kilkuset przeciwników poliycznych, albo zgodzić się na torturowanie
              więźniów (robili to chyba zresztą sami Uzbecy, nie zawsze potrzebowali do tego
              CIA)...
              • kyle_broflovski Re: Wiezienia CIA 25.11.05, 15:58
                alez roznice o ktorych mowisz dla amerykanow nie maja znaczenia. wystarzy
                spojrzec jak dynamicznie roswijaja sie stosunki amerykansko - chinskie.
                amerykanie tylko namawiaja chnczykow do budowy wiecej kosciolow

polska dobrowolnie robi wszystko a nawet wiecej czego najnowszym przejawemjest
                zabiweganie o budowe tarchy rakietowej

za czasow komuny mialo byc tak
                wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3033320.html
                a jak moze byc jutro?

wyglada to jak w historyjce o szpaku i bocianie

bociana "dziubal" szpak potem nastapila zmiana szpak "dziubal" bociana.

• bazyliszek4 Re: Wiezienia CIA 25.11.05, 16:11
                  różnice te mają takie znaczenie, że Polacy nie torturują jak Uzbecy.
                  a Amerykanie w Szymanach nie stacjonowali.

• kyle_broflovski Re: Wiezienia CIA 25.11.05, 16:13
                    o tym ze torturowali w iraku i afganistanie wiemy o szymanach byc moze dowiemy
                    sie pozniej
                    • bazyliszek4 Re: Wiezienia CIA 25.11.05, 16:21
                      kto torturował? przecież w Szymanach nie stacjonowali Amerykanie. więzienie
                      wymaga personelu, zołnierzy etc. tego tam nie było.
                      • kyle_broflovski Re: Wiezienia CIA 25.11.05, 16:33
                        prawda jest taka ze ani ty ani ja nie wiemy co w szymanach sie dzialo czy dzieje
                        i malo prawdopodobne ze w "gw" pojawilby sie artyhkul " tak torturujemy w
                        szymanach".
                        nawet w przenajswientrzej ameryce nic takiego sie nie stanie bo tam tortury
                        tlumaaczy sie wyzsza racja stanu. nikt nie bedzie mowil prosto z mostu ze
                        tortutysa dobre bo mozna z goscia sporo ycisnac.

torturowanie nie jest niczym nowym. metody te sa uzywane przez wielu amerykanow
                        w to wlanczajac.
                        • meerkat1 Re: Wiezienia CIA 25.11.05, 19:08
                          Kyle, torturujesz to ty uczestnikow forum swoja tragiczna polszczyzna.

Powiedz instruktorom na Lubiance, ze potrzebujesz kursow dla zaawansowanych! :-)
                          --------------------------------------------------------------------------------
                          "NIE DZIW, ZE NAS TU PRZEKLINAJA!
                          WSZAK TO JUZ MIJA WIEK
                          JAK Z MOSKWY W POLSKE NASYLAJA
                          SAMYCH LAJDAKOW STEK!"
                          (Dekabrysta Rylejew do dekabrysty Bestuzewa w "Dziadach" cz. III)
                          • kyle_broflovski Re: Wiezienia CIA 25.11.05, 19:32
                            pisze dla tych co bardziej zainteresowani sa trescia niz forma
                        • bazyliszek4 Re: Wiezienia CIA 26.11.05, 00:14
                          kyle_broflovski napisał:

> torturowanie nie jest niczym nowym. metody te sa uzywane przez wielu
                          amerykanow w to wlanczajac.

i znowu wracamy do tego co napisałem w pierwszym poście - Amerykanie tworzyli
                          tego typu więzienia w swoich bazach wojskowych. tymczasem w Szymanach nie ma
                          nie tylko bazy amerykańskiej, ale nie stacjonuje tam nawet jeden amerykański
                          żołnierz...

• kyle_broflovski Re: Wiezienia CIA 26.11.05, 03:56
                            co do tego ze wozily na tortury do uzbekistanu to sie chyba zgadzamy wozili tez
                            do jordanii i egiptu. dlaczego? moze tam lepiej odbijaja nerki? moze sa inne
                            powody? z jakis powodow ktos zadecydowal o pisaniu o samolotach cia ladujacych
                            w europie wschodniej. pisze o tym wolna prasa zachowu. najlepiej spetac
                            amerykanow przeciez powiedza jak zawsze prawde. tyle juz tych prawd slyszano
                            (bardziej znana to BMR w iraku). co dzieje sie w szymachach przyznam nie wiem,
                            biorac pod uwage historie nie zdziwilbym sie gdyby robiono tam rozna dziwne
                            rzeczy. nikt sie do tego nie przyzna to zrozumiale.

Kaczorlandia buduje przeciez przymieze z odleglum mocarstwem. w ramach tego
                            budowania ujawnia stare pierdoly o ukladzie warszawskim zeby czyms zajac
                            obywateli. podobne informacje byly przeciez w NRD-owku a na dodatek markus wolf
                            byly szef stasi ponoc dla homeland security pracuje jako konsultant razem ze
                            swym kolegom po fachu jewgienijem Primakowem. z tej calej sensacji jedynym
                            pozytywnym skutkiem byloby pytania a ilu moze zginac nas schowanych pod ta
                            tarcza rakietowa.

och czego nie robi sie dla oderwania ludzi od rzeczywistosci

dajmy sobie spokoj z dalsza dyskusja na ten temat bo wpadniemy w dyskusje o
                            aktach wiary
                            • kyle_broflovski Re: Wiezienia CIA 26.11.05, 04:16
                              news.google.ca/nwshp?hl=en&tab=wn&q=secret%20prisons%20cia
                            • bazyliszek4 Re: Wiezienia CIA 26.11.05, 17:50
                              kyle_broflovski napisał:

> najlepiej spetac
                              > amerykanow przeciez powiedza jak zawsze prawde. tyle juz tych prawd slyszano
                              > (bardziej znana to BMR w iraku).

Amerykańskie źródła w wywiadzie potwierdziły ponadto istnienie dwóch tajnych
                              więzień w Rumunii i Polsce, w których współpracownicy CIA mieli przesłuchiwać
                              domniemanych terrorystów - czytamy w "Handelsblatt".
                              serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34180,3033193.html
                              > dajmy sobie spokoj z dalsza dyskusja na ten temat bo wpadniemy w dyskusje o
                              > aktach wiary

oj tak - u niektórych nawet fiasko poszukiwań BMR nie złamie wiary w
                              amerykański wywiad...
    • maureen2 Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 06:55
      podobno jeden samolot 2 razy widziano w RPA w pobliżu kopalni diamentów,jak za-
      bierał kilku robotników szmuglujących diamenty.A potem lądował gdzieś w okoli-
      cach Antwerpii.Ci robotnicy byli podobno więzniami politycznymi i dostali azyl
      w Holandii.
      • pauline.kaczanow Re: Wiezienia CIA 24.11.05, 07:29
        maureen2 napisała:

> podobno jeden samolot 2 razy widziano w RPA w pobliżu kopalni diamentów,jak za
        > -
        > bierał kilku robotników szmuglujących diamenty.A potem lądował gdzieś w okoli-
        > cach Antwerpii.Ci robotnicy byli podobno więzniami politycznymi i dostali azyl
        > w Holandii.

No tak jak sie spodziewalam. A jutro pewnie jutro okaze sie ,ze w Chinach
        ladowal:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka