data1 05.01.06, 20:01 czyli ktoś ze swiatowego lewactwa(teczki w Moskwie) zorientował się, że jest taki kraj jak Polska i teraz będzie fala rewelacji jaka ta Polska wredna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homophob_and_racist Rząd USA dementuje doniesienia o rzekomym popar... 05.01.06, 20:02 Ktos z euro-homo-komuny chce Polsce za wszelka cene zaszkodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalizm Re: Rząd USA dementuje doniesienia o rzekomym pop 05.01.06, 22:44 homophob_and_racist napisał: > Ktos z euro-homo-komuny chce Polsce za wszelka cene zaszkodzic. ...nie bardzo wiem jak mozna zaszkodzic komus kto mowi, ze che sie rozprawic z bandytami (Iran)? takie stanowisko Polski swiadczyloby raczej o jej wysokim morale....ale...co ja tu mowie....polacy przeciez zawsze chowali glowe w piasek, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Nasz MSZ też dementuje 05.01.06, 20:16 Ciekawe kto rozpuszcza takie plotki. I po co. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 A moze zadac pytanie KTO ZADZI pOLSKA ??????????? 05.01.06, 20:18 data1 napisał: > czyli ktoś ze swiatowego lewactwa(teczki w Moskwie) > zorientował się, że jest taki kraj jak Polska i teraz będzie > fala rewelacji jaka ta Polska wredna. PL z USA w Iraku, PL lata na kilku f16, PL baza USA, PL i wiezienia CIA, PL za wejsciem turcji do UE(jest to na reke USA) PL pluje na Rosje i na Niemcow, PL broni wspanialych PRZYJACIUL POLSKI, Ukraine (podoba sie to USA), PL uwielbia czeczenskich muzulmanskich terorystow (muzulmanow zyjacych w Francji PL nienawidzi, LECZ tych z czeczenii uwielbia za odwage przeciw Rosji Czemu nie! niech tak bedzie. Lecz pl niema gazu od USA i wiz do USA rowniez. A wiec kto KIERUJE pl? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Zapewne ci sami co Niemcami. 05.01.06, 20:24 Niemców porywają w Iraku, Niemcy chcą Turcji w UE, Niemcy marudziły na Rosję, Niemcy latają na amerykańskich samolotach, Lufthansa lata na Boeingach. Również nie mają gazu od USA. Co do wiz - chyba też nie, bo nie zdążyli zmienić paszportów (ale tu mogę się mylić). Tak jest doxie1... macki USA są wszędzie. Ale towarzysze Chavez, Castro i Morales nas uratują. Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: Zapewne ci sami co Niemcami. 05.01.06, 20:41 adas313 napisał: > Niemców porywają w Iraku, Niemcy chcą Turcji w UE, Niemcy marudziły na Rosję, > Niemcy latają na amerykańskich samolotach, Lufthansa lata na Boeingach. > Również nie mają gazu od USA. > Co do wiz - chyba też nie, bo nie zdążyli zmienić paszportów (ale tu mogę się > mylić). > > Tak jest doxie1... macki USA są wszędzie. > Ale towarzysze Chavez, Castro i Morales nas uratują. Będzie dobrze. No nie mieszaj wszystkiego G. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: Zapewne ci sami co Niemcami. 06.01.06, 05:43 A co, tylko czerwonym blaznom takim jak ty mozna mieszac w zaleznosci od tego jaka mikstura jest w danym momencie potrzebna ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Nie jestem komunista DURNIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.06, 19:30 galaxy2099 napisał: > A co, tylko czerwonym blaznom takim jak ty mozna mieszac w zaleznosci od tego > jaka mikstura jest w danym momencie potrzebna ??? Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Nie jestem komunista DURNIU!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.06, 19:37 Oczywiscie, tylko zwyklym bolszewikiem, czytaj:faszysta! P.S. No to kiedy, kuzwa, wyzwolicie ten Sewastopol????! :-)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 A ja DALEJ CZEKAM!!!!! 06.01.06, 19:41 na te obiecane solennie przez tutejszych etatowych "uzytecznych idiotow" zdjecia obozow CIA w III RP, nazwy obozow, nazwiska komendantow, itd. Przeciez wam tam na Lubiance wszystko to jest doskonale znane, nieprawdaz? Podobnie jak data ataku Polski i USA na Iran! :-)))))))))))))))))))))))))))))) -------------------------------------------------------------------------------- "KLAMCIE, KLAMCIE, A COS Z TEGO ZAWSZE W KONCU PRZYLGNIE!" (dr Joseph Goebbels) Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 To do mnie tak pier............... ?????? 06.01.06, 20:38 meerkat1 napisał: > na te obiecane solennie przez tutejszych etatowych "uzytecznych idiotow" > zdjecia obozow CIA w III RP, nazwy obozow, nazwiska komendantow, itd. > > Przeciez wam tam na Lubiance wszystko to jest doskonale znane, nieprawdaz? > > Podobnie jak data ataku Polski i USA na Iran! :-)))))))))))))))))))))))))))))) > ------------------------------------------------------------------------------ Jesli to do mnie, to nieczekaj. Sluchaj DURNIU (to i tak jestem grzeczny, ty o mnie inaczej pisales, ale mam to .....) Jak Ci pisze ze nie jestem komunista, to znaczy ze nim niejeste OK! Jesli bym byl to bym Ci powiedzial tak, OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: To do mnie tak pier............... ?????? 06.01.06, 22:12 "Jak Ci pisze ze nie jestem komunista, to znaczy ze nim niejeste OK! Jesli bym byl to bym Ci powiedzial tak, OK ?" Wierze zebys powiedzial! A juz zwlaszcza jak bys byl agentem SWR! Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: To do mnie tak pier............... ?????? 06.01.06, 22:14 dox1 napisał: > to .....) Jak Ci pisze ze nie jestem komunista, to znaczy ze nim niejeste OK! > Jesli bym byl to bym Ci powiedzial tak, OK ? > jak bandyta mowi, ze nie jest bandyta, to znaczy, ze nie jest? w sadach np. z regoly nie wierza w takie deklaracje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 A WIEC GDZIE JEST PROBLEM??????????????? 08.01.06, 21:41 skipper_ napisał: > dox1 napisał: > > to .....) Jak Ci pisze ze nie jestem komunista, to znaczy ze nim niejeste > OK! > > Jesli bym byl to bym Ci powiedzial tak, OK ? > > > > jak bandyta mowi, ze nie jest bandyta, to znaczy, ze nie jest? > > w sadach np. z regoly nie wierza w takie deklaracje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Jezeli uza dementuja, to ciemnogrod 05.01.06, 20:24 uczestniczy juz w spisku iranskim. tylko musi uwazac, tym razem stoi juz na pierwszym miejscu do odstrzalu przez islam. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Jaki ciemnogród? 05.01.06, 20:34 To IV RP, której budowę nam tu wszem i wobec reklamowałeś. Zygfrydzie, gnuśność Cię ogarnęła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: Jaki ciemnogród? 05.01.06, 20:38 czasami ktos pode mnie podszywa, albo placi nie tyle co wymagam, stad te nieporozumienia. W kazdym razie obecny rzad, to rzad przestepcow miedzynarodowych, obojetnie kto bedzie rzadzil, jak okreslaja od dawna juz Anglicy, Polacy to kraj faszystow. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: NIESTETY, WIELKA PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.06, 20:43 zygfryd.okrutny napisał: > czasami ktos pode mnie podszywa, albo placi nie tyle co wymagam, stad te niepor > ozumienia. W kazdym razie obecny rzad, to rzad przestepcow miedzynarodowych, ob > ojetnie kto bedzie rzadzil, jak okreslaja od dawna juz Anglicy, Polacy to kraj > faszystow. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Szpion Zygfryd? 05.01.06, 20:44 > czasami ktos pode mnie podszywa Ciekawe jak, jak jest logowanie. > albo placi nie tyle co wymagam No proszę! Kto Ci płaci? Czyta to jakiś kontrwywiad? Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: Szpion Zygfryd? 05.01.06, 20:49 no wywiad, a co chcesz tez zarobic? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Szpion Zygfryd? 05.01.06, 20:53 To było pytanie retoryczne. Adresowane do ABW. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: Szpion Zygfryd? 05.01.06, 21:00 zly adres, to oni mi dzsiaj placa, jak chcesz zarobic napisz mi emajla. Jutro robie dla globalistow, a pojutrze dla lobby zywnosci genetycznej. W niedziele odpoczywam, poniedzialek to dzien ruski, wtorek antyruski, sroda amerykanski, piatek antyamerykanski i tak w kolo macieju.nudne,ale intratne. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 To co opisujesz... 05.01.06, 21:07 to bezideowa prostytucja. Choć i tak Ci nie wierzę, Twoje brednie którymi zalewasz forum generalnie są zbyt spójne (z wyjątkiem krótkiego okresu przed wyborami). Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: To co opisujesz... 05.01.06, 21:12 eh, nie przejmuj sie, co myslisz o tych dokumentach angielskich, ktore przecza temu co Davis pisal w swojej ksiazce, przeciez Anglicy juz podczas wojny okraslani Polskow jako tchorzy i faszystow. Ciekawa ta historia, nie uwazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: To co opisujesz... 05.01.06, 21:13 Określił ich tak jeden minister. Winston Churchill był innego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: To co opisujesz... 05.01.06, 21:19 w sumie to bardzo przykre, polskie obozy koncetracyjne, krematoria, spisek cia, spisek angielski, spisek rosysjki i niemiecki, nie uwazasz ze Polscy zawsze falszowali swoja historie, a byli zawsze tacy jak dzsiaj, prowokatorem calej Europy i tez na tej podstawie poddana byla rozbiorom, okupowana. Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos Re: To co opisujesz... 05.01.06, 22:32 Taa w Katyniu Polacy sami sobie strzelali w potylicę tępy niedouczony kacapie.. piszesz posty dla swoich pobratymców śmieciu...bo nie dla przyzwoitych Rosjan... Prymitywny cymbale ...pewnie białoruski..bo ruscy dyżurni agenci są lepiej wykształceni i sprawniej się posługują się polskim językiem.. Czego ty chachle nie potrafisz... Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: To co opisujesz... 05.01.06, 22:48 z tym katyniem, to tyz nie wiadomo, Polacy 45 lat twierdzili, ze to zrobili hitlerowcy, dzsiaj twierdza ze to KGB, a dowodow jak nie ma tak nie ma. Rosjanie zamkli archiwa i jak napradwe bylo dowiemy sie za sto lat. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Bzdura. 05.01.06, 23:00 Po pierwsze nie KGB tylko NKWD. Po drugie Moskwa przyznała się do zbrodni katyńskiej w 1990 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: Bzdura. 05.01.06, 23:13 jak wiesz wtedy byl Jelcyn, a ten nie zawsze byl trzezwy... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Bzdura. 05.01.06, 23:16 Być może archiwa otworzył po pijaku. Ale dokumenty pisali Beria, Sierow i Stalin. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Polska obiecala spuscic bombe "N" na KRL-D! 05.01.06, 21:15 Bomba neutronowa (wyprodukowana w Swierku) miala byc zrzucona przez supertajne polskie bomobowce Stealth o nazwie "Skra", by podejrzenie nie padlo na USA. Zbudowano je w nie oznaczonych na mapie zakladach w Klewkach, ktorych perymetr ochronny dal nb. asumpt do podsycanych przez CIA plotek, ze... :-))))))))) P.S. A ja juz DRUGI rok czekam na zdjecia i nazwy tych osrodkow tortur dla mahmutow na terenie RP! :-((( [O pieszczeniu ich pradem w jacuzzi Wassermana widzialem od dawna!] Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: Rząd USA dementuje doniesienia o rzekomym pop 05.01.06, 20:26 jezlei to jest 'az smieszne' to znaczy ze jest prawdziwe... swoja droga przeciez Izrael namawia gesto i czesto USA do natychmistowego ataku na Iran, weic dlaczego informacje o potencjalnym ataku mialyby byc tylko plotka.... Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: Rząd USA dementuje doniesienia o rzekomym pop 05.01.06, 20:31 tak jak podejzewalem, lewackie "mozgi" juz wypisuja, ze "jak dementuja to prawda"... zal mi osobnikow, ktorych maja sowiecka percepcje... Odpowiedz Link Zgłoś
timoszyk Re: Rząd USA dementuje doniesienia o rzekomym pop 05.01.06, 20:55 Gdy zima 1939/1940 Lotwa juz zdazyla oddac sie pod opieke ZSRR, a Finlandia przejawiala pewne opory. Zwiazek Radziecki zwrocil sie do Lotwy z prosba o pozyczenie czlogow. Czy mamy pozyczyc dwa, czy wszystkie trzy? - zapytala Lotwa. Wac Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz.dyrektor Forumowe dzieci juz rozrzuciły swoje klocki i ... 05.01.06, 21:04 konstruują wnioski, bo wiedzą lepiej (jak to dzieci). Bawcie sie dalej, mądrale. Odpowiedz Link Zgłoś
arielmoisiecyc Re: KTOŚ TU ŁADNIE USUWA GŁOSU INTERNAUTÓW 05.01.06, 21:58 Z CZTERYSTU GŁOSÓW POZOSTAŁO 23 GŁOSY ???!! Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: KTOŚ TU ŁADNIE USUWA GŁOSU INTERNAUTÓW 05.01.06, 22:40 w kazdej bajce ziarno prawdy pozyjemy zobaczymy ,moze Polska tym razem dostaniemy jakies zrodelko ,kontrakty ,offsety ... uzytecznych glupkow nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Rząd USA dementuje doniesienia o rzekomym pop 05.01.06, 22:46 No chyba ten wieprz już zdechł.. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Bądź mądry... 05.01.06, 22:56 Są 3 możliwości: 1. Jeśli USA dementują to znaczy, że jest odwrotnie. Zaatakują, a jakże, za pomocą Polaków w 1. linii. 2. USA bez udziału Polski nie zaatakują Iranu, bo nie dadzą sobie rady. 3. USA nie zaatakują Iranu, bo Polska im na to nie pozwoli, stanowczo powiedział im to Waszyngtonie Sikorski. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Bądź mądry... 05.01.06, 23:02 Polska też dementuje, więc też na pewno kłamie. A może czas zacząć dopasowywać poglądy do rzeczywistości a nie na odwrót? Odpowiedz Link Zgłoś
wasylzly Re: Bądź mądry... 05.01.06, 23:07 oni juz nie decyduja o tym czym pojda czy nie, poprostu musza isc. A leci to tak, tuz przed podjeciem decyzji o przedluzeniu mandatu sil polskich, wybucha nagle afera z obozami koncentracyjnymi, amerykanie twierdza ze obozy w polsce sa, ale jeszcze nie mowia, gdzie. To gdzie, moze sie pojawic , wraz z krematoriami w srodku Europy, gdyby sie nie zgodzili. Ten sojusz jest wieczny, do grobowej deski. Odpowiedz Link Zgłoś
wasylzly Re: Bądź mądry... 05.01.06, 23:24 rzad, ktory mieni sie rzadem Polakow, nigdy nie podjalby tak szybko decyzji o przdluzeniu misji, chociaz doskonale wiedza ze , misja nie ma w ogole w kraju poparcia. Wiecej szczegolow dowiemy sie gdy akurat rozwiazywane WSI, zostanie zwolnione z obowiazku tajemnicy sluzbowej. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Bądź mądry... 05.01.06, 23:55 można się wręcz obawiać, że środków nacisku i możliwych kompromitacji jest więcej. A Chirac dał taką naprawdę mądrą radę, najlepszą i najuczciwszą, jaką tylko wówczas można było dać.... Ale cóż, Polska wolała wsadzić palec między mocarstwowe drzwi, wierząc diabelskim podszeptom, że właśnie na oczach świata staje się mocarstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
wasylzly Re: Bądź mądry... 06.01.06, 00:11 martwie sie zeby tylko jakiej wojny nie wywolali w Europie. Dobranoc wz Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz.dyrektor Wasylu, przeciez Ci eva15 poradzila "Bądź mądry" 05.01.06, 23:23 ... a ty nic. Czemu nie sluchasz rad tej znamienitej mentorki ? Nie zaszkodziloby Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
witomir Re: Rząd USA już wiele razy dementował... 05.01.06, 23:56 nauczony doświadczeniem nie wierzę w ani jedno słowo żadnego Jankesa. To ludzie bez honoru ! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Rząd USA już wiele razy dementował... 06.01.06, 00:33 cząsto również bez rozumu, a to jeszcze gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
witomir Re: Rząd USA już wiele razy dementował... 06.01.06, 00:38 USA są pierwszym dużym państwem na tej Ziemi czasu polodowcowego, które rości sobie prawo do sprawowania władzy nad całym ziemskim Globem i sukcesywnie je realizuje. Ten zuchwały "styl cowboyski " rządu Busha nie jest tego początkiem, jest czasem żniw, posianego przed dziesięcioleciami politycznego stylu i sprzyjającej geopolityczno- historycznej sytuacji ( otoczone samymi słabeuszami i do dzisiaj ujarzmiające tylko słabych i z powietrza (w pojedynkę USA nie wygrały żadnej dużej wojny), w eksploatowaniu (rabunku) bogactw naturalnych wszystkich kontynentów, a przede wszystkim nieugiętym chrześcijańskim posłannictwie ( Bush ogłosił się przecież sam "narzędziem " Boga), sprowadzające się do tego iż wszystkie odmienne gatunkowo narody i ludzie służą jedynie jako środek do celu Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: Rząd USA już wiele razy dementował... 06.01.06, 05:48 He, he, he Wania ... a duzo ty wodki wypil zanim usiadl przed klawiatura. Zawsze mnie zastanawia skad ludzie maja tyle fantazji. Czy to wodka tak dziala ??? A jakie ilosci ??? ... i w jakim czasie trzeba wypic ??? wiaderkami czy wystarczy kieliszkami ??? he, he, he ... niezly dupek Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 RP dokona ataku nuklearnego na KRL-D 06.01.06, 09:51 [zeby odium nie spadlo na USA!] Ataku przy pomocy wyprodukowanych w Swierku bomby neutronowych dokonaja supertajne polskie bombowce strategiczne Stealth "Skra" produkowane potajemnie w zakladach lotniczych w Klewkach, zamaskowanych przez CIA jako.... :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 wykup USA przez Rosję 06.01.06, 12:43 ty lepiej się martw, żeby was "Ruskie" całkiem nie wykupiły. Zaczęły od DeLay'a (Abramoff??) ale jak się rozpędzą... U was pełno zadłużnych chciwych kasy "panów" chcących żyć na dotychczasowej stopie, oraz tzw. nigdy nienażartych, nigdy nie mających dosyć grubych potwornie ryb i rekinów finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: wykup USA przez Rosję 06.01.06, 13:05 hahahaha l-eva "lyknela" porcje "informacji" sporkurowana przez niejakiego gadzinskiego na podstawie anty-republikanskiego artykulu w WashPost... czasem mozna z krzesla spasc ze smiechu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 CZEMU NIE, bo ta technologja uSA cos tam nie tak 06.01.06, 19:39 meerkat1 napisał: > [zeby odium nie spadlo na USA!] > > Ataku przy pomocy wyprodukowanych w Swierku bomby neutronowych dokonaja > supertajne polskie bombowce strategiczne Stealth "Skra" produkowane potajemnie > w zakladach lotniczych w Klewkach, zamaskowanych przez CIA jako.... :-))))))))) > ) Narazie Usa beda placic za uzywanie TECHNOLOGJI CCCP, latajac w kosmos na SPUTNIKACH (sojuzach) :))))))))) Poniewaz te amerykanskie rozpadaja sie i zostaje popiul. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Ja wierzę Radkowi Sikorskiemu ! 06.01.06, 18:49 Dla mnie obywatel brytyjski Radek Sikorski jest prawdziwym prawdomównym Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: Ja wierzę Radkowi Sikorskiemu ! 07.01.06, 06:39 jak to, dlaczego brytyjczycy dali mu obywatelstwo, przeciez on bronil mujahedinow ramie w ramie z al qaida, powinien dostac obywatelstwo afganistanu albo czegos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Ja wierzę Radkowi Sikorskiemu ! 07.01.06, 15:51 A czmu ciebie kanadole toleruja, <you-know-hooy>? Przecie tys nawet nie Innuita tylko Idiota [spiesznie dodaje: "uzyteczny":-)))] Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who powtarzam: 07.01.06, 06:36 nie wierze w zadna plotke ktora nie zostanie oficjalnie zdementowana (tak jak loty cia do szyman niedawno) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_piaskowy Re:poparcie Polski w inwazji USA na Iran.. 07.01.06, 10:17 ..z tymi niepotwierdzonymi doniesieniami to jest tak,jak telefonem na policje,ze zostalo sie pobitym(a)przez meza lub zone,przyjezdza policja i zbyt wiele o nic nie pytajac pakuja cie do mamra,a od ciebie i umiejetnosci twojego adwokata zalezy jak z tego wyjdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_lipnicka Re:poparcie Polski w inwazji USA na Iran.. 08.01.06, 22:03 Polska stala sie juz nie tylko oslem trojanskim Europy, ale i calego Swiata,co za bezwstydny rzad panuje w tym nadwislanskim kraju,sloj wazeliny tylko zmienia kolejne biurka prezydentow i premierow,pelno w nim wlosow,fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
perk Re: Rząd USA dementuje doniesienia o rzekomym pop 08.01.06, 22:10 Teczki sa w Washington, DC, a nie w Moskwie. Odpowiedz Link Zgłoś