Dodaj do ulubionych

Rząd USA dementuje doniesienia o rzekomym popar...

05.01.06, 20:01
czyli ktoś ze swiatowego lewactwa(teczki w Moskwie)
zorientował się, że jest taki kraj jak Polska i teraz będzie
fala rewelacji jaka ta Polska wredna.
Obserwuj wątek
    • homophob_and_racist Rząd USA dementuje doniesienia o rzekomym popar... 05.01.06, 20:02
      Ktos z euro-homo-komuny chce Polsce za wszelka cene zaszkodzic.
      • kapitalizm Re: Rząd USA dementuje doniesienia o rzekomym pop 05.01.06, 22:44
        homophob_and_racist napisał:

> Ktos z euro-homo-komuny chce Polsce za wszelka cene zaszkodzic.

...nie bardzo wiem jak mozna zaszkodzic komus kto mowi, ze che sie rozprawic z
        bandytami (Iran)?

takie stanowisko Polski swiadczyloby raczej o jej wysokim morale....ale...co ja
        tu mowie....polacy przeciez zawsze chowali glowe w piasek, no nie?
    • adas313 Nasz MSZ też dementuje 05.01.06, 20:16
      Ciekawe kto rozpuszcza takie plotki.
      I po co.
    • dox1 A moze zadac pytanie KTO ZADZI pOLSKA ??????????? 05.01.06, 20:18
      data1 napisał:

> czyli ktoś ze swiatowego lewactwa(teczki w Moskwie)
      > zorientował się, że jest taki kraj jak Polska i teraz będzie
      > fala rewelacji jaka ta Polska wredna.

PL z USA w Iraku, PL lata na kilku f16, PL baza USA, PL i wiezienia CIA, PL za
      wejsciem turcji do UE(jest to na reke USA) PL pluje na Rosje i na Niemcow, PL
      broni wspanialych PRZYJACIUL POLSKI, Ukraine (podoba sie to USA), PL uwielbia
      czeczenskich muzulmanskich terorystow (muzulmanow zyjacych w Francji PL
      nienawidzi, LECZ tych z czeczenii uwielbia za odwage przeciw Rosji
      Czemu nie! niech tak bedzie.
      Lecz pl niema gazu od USA i wiz do USA rowniez.

A wiec kto KIERUJE pl?
      • adas313 Zapewne ci sami co Niemcami. 05.01.06, 20:24
        Niemców porywają w Iraku, Niemcy chcą Turcji w UE, Niemcy marudziły na Rosję,
        Niemcy latają na amerykańskich samolotach, Lufthansa lata na Boeingach.
        Również nie mają gazu od USA.
        Co do wiz - chyba też nie, bo nie zdążyli zmienić paszportów (ale tu mogę się
        mylić).

Tak jest doxie1... macki USA są wszędzie.
        Ale towarzysze Chavez, Castro i Morales nas uratują. Będzie dobrze.
        • dox1 Re: Zapewne ci sami co Niemcami. 05.01.06, 20:41
          adas313 napisał:

> Niemców porywają w Iraku, Niemcy chcą Turcji w UE, Niemcy marudziły na Rosję,
          > Niemcy latają na amerykańskich samolotach, Lufthansa lata na Boeingach.
          > Również nie mają gazu od USA.
          > Co do wiz - chyba też nie, bo nie zdążyli zmienić paszportów (ale tu mogę się
          > mylić).
          >
          > Tak jest doxie1... macki USA są wszędzie.
          > Ale towarzysze Chavez, Castro i Morales nas uratują. Będzie dobrze.
          No nie mieszaj wszystkiego G.
          • galaxy2099 Re: Zapewne ci sami co Niemcami. 06.01.06, 05:43
            A co, tylko czerwonym blaznom takim jak ty mozna mieszac w zaleznosci od tego
            jaka mikstura jest w danym momencie potrzebna ???
            • dox1 Nie jestem komunista DURNIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.06, 19:30
              galaxy2099 napisał:

> A co, tylko czerwonym blaznom takim jak ty mozna mieszac w zaleznosci od tego
              > jaka mikstura jest w danym momencie potrzebna ???
              • meerkat1 Re: Nie jestem komunista DURNIU!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.06, 19:37
                Oczywiscie, tylko zwyklym bolszewikiem, czytaj:faszysta!

P.S. No to kiedy, kuzwa, wyzwolicie ten Sewastopol????! :-))))))))))))))))))))))
                • meerkat1 A ja DALEJ CZEKAM!!!!! 06.01.06, 19:41
                  na te obiecane solennie przez tutejszych etatowych "uzytecznych idiotow"
                  zdjecia obozow CIA w III RP, nazwy obozow, nazwiska komendantow, itd.

Przeciez wam tam na Lubiance wszystko to jest doskonale znane, nieprawdaz?

Podobnie jak data ataku Polski i USA na Iran! :-))))))))))))))))))))))))))))))
                  --------------------------------------------------------------------------------
                  "KLAMCIE, KLAMCIE, A COS Z TEGO ZAWSZE W KONCU PRZYLGNIE!" (dr Joseph Goebbels)
                  • dox1 To do mnie tak pier............... ?????? 06.01.06, 20:38
                    meerkat1 napisał:

> na te obiecane solennie przez tutejszych etatowych "uzytecznych idiotow"
                    > zdjecia obozow CIA w III RP, nazwy obozow, nazwiska komendantow, itd.
                    >
                    > Przeciez wam tam na Lubiance wszystko to jest doskonale znane, nieprawdaz?
                    >
                    > Podobnie jak data ataku Polski i USA na Iran! :-))))))))))))))))))))))))))))))
                    > ------------------------------------------------------------------------------

Jesli to do mnie, to nieczekaj.

Sluchaj DURNIU (to i tak jestem grzeczny, ty o mnie inaczej pisales, ale mam
                    to .....) Jak Ci pisze ze nie jestem komunista, to znaczy ze nim niejeste OK!
                    Jesli bym byl to bym Ci powiedzial tak, OK ?

• meerkat1 Re: To do mnie tak pier............... ?????? 06.01.06, 22:12
                      "Jak Ci pisze ze nie jestem komunista, to znaczy ze nim niejeste OK!
                      Jesli bym byl to bym Ci powiedzial tak, OK ?"

Wierze zebys powiedzial!

A juz zwlaszcza jak bys byl agentem SWR!
                    • skipper_ Re: To do mnie tak pier............... ?????? 06.01.06, 22:14
                      dox1 napisał:
                      > to .....) Jak Ci pisze ze nie jestem komunista, to znaczy ze nim niejeste OK!
                      > Jesli bym byl to bym Ci powiedzial tak, OK ?
                      >

jak bandyta mowi, ze nie jest bandyta, to znaczy, ze nie jest?

w sadach np. z regoly nie wierza w takie deklaracje :-)
                      • dox1 A WIEC GDZIE JEST PROBLEM??????????????? 08.01.06, 21:41
                        skipper_ napisał:

> dox1 napisał:
                        > > to .....) Jak Ci pisze ze nie jestem komunista, to znaczy ze nim niejeste
                        > OK!
                        > > Jesli bym byl to bym Ci powiedzial tak, OK ?
                        > >
                        >
                        > jak bandyta mowi, ze nie jest bandyta, to znaczy, ze nie jest?
                        >
                        > w sadach np. z regoly nie wierza w takie deklaracje :-)
    • zygfryd.okrutny Jezeli uza dementuja, to ciemnogrod 05.01.06, 20:24
      uczestniczy juz w spisku iranskim. tylko musi uwazac, tym razem stoi juz na pierwszym miejscu do odstrzalu przez islam.
      • adas313 Jaki ciemnogród? 05.01.06, 20:34
        To IV RP, której budowę nam tu wszem i wobec reklamowałeś.
        Zygfrydzie, gnuśność Cię ogarnęła!!!!
        • zygfryd.okrutny Re: Jaki ciemnogród? 05.01.06, 20:38
          czasami ktos pode mnie podszywa, albo placi nie tyle co wymagam, stad te nieporozumienia. W kazdym razie obecny rzad, to rzad przestepcow miedzynarodowych, obojetnie kto bedzie rzadzil, jak okreslaja od dawna juz Anglicy, Polacy to kraj faszystow.
          • dox1 Re: NIESTETY, WIELKA PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.06, 20:43
            zygfryd.okrutny napisał:

> czasami ktos pode mnie podszywa, albo placi nie tyle co wymagam, stad te niepor
            > ozumienia. W kazdym razie obecny rzad, to rzad przestepcow miedzynarodowych, ob
            > ojetnie kto bedzie rzadzil, jak okreslaja od dawna juz Anglicy, Polacy to kraj
            > faszystow.
          • adas313 Szpion Zygfryd? 05.01.06, 20:44
            > czasami ktos pode mnie podszywa

Ciekawe jak, jak jest logowanie.

> albo placi nie tyle co wymagam

No proszę! Kto Ci płaci? Czyta to jakiś kontrwywiad?

• zygfryd.okrutny Re: Szpion Zygfryd? 05.01.06, 20:49
              no wywiad, a co chcesz tez zarobic?
              • adas313 Re: Szpion Zygfryd? 05.01.06, 20:53
                To było pytanie retoryczne. Adresowane do ABW.
                • zygfryd.okrutny Re: Szpion Zygfryd? 05.01.06, 21:00
                  zly adres, to oni mi dzsiaj placa, jak chcesz zarobic napisz mi emajla. Jutro robie dla globalistow, a pojutrze dla lobby zywnosci genetycznej. W niedziele odpoczywam, poniedzialek to dzien ruski, wtorek antyruski, sroda amerykanski, piatek antyamerykanski i tak w kolo macieju.nudne,ale intratne.
                  • adas313 To co opisujesz... 05.01.06, 21:07
                    to bezideowa prostytucja.

Choć i tak Ci nie wierzę, Twoje brednie którymi zalewasz forum generalnie są
                    zbyt spójne (z wyjątkiem krótkiego okresu przed wyborami).
                    • zygfryd.okrutny Re: To co opisujesz... 05.01.06, 21:12
                      eh, nie przejmuj sie, co myslisz o tych dokumentach angielskich, ktore przecza temu co Davis pisal w swojej ksiazce, przeciez Anglicy juz podczas wojny okraslani Polskow jako tchorzy i faszystow. Ciekawa ta historia, nie uwazasz?
                      • adas313 Re: To co opisujesz... 05.01.06, 21:13
                        Określił ich tak jeden minister.
                        Winston Churchill był innego zdania.
                        • zygfryd.okrutny Re: To co opisujesz... 05.01.06, 21:19
                          w sumie to bardzo przykre, polskie obozy koncetracyjne, krematoria, spisek cia, spisek angielski, spisek rosysjki i niemiecki, nie uwazasz ze Polscy zawsze falszowali swoja historie, a byli zawsze tacy jak dzsiaj, prowokatorem calej Europy i tez na tej podstawie poddana byla rozbiorom, okupowana.
                          • oldyeboos Re: To co opisujesz... 05.01.06, 22:32
                            Taa w Katyniu Polacy sami sobie strzelali w potylicę tępy niedouczony kacapie..
                            piszesz posty dla swoich pobratymców śmieciu...bo nie dla przyzwoitych Rosjan...
                            Prymitywny cymbale ...pewnie białoruski..bo ruscy dyżurni agenci są lepiej
                            wykształceni i sprawniej się posługują się polskim językiem..
                            Czego ty chachle nie potrafisz...
                            • zygfryd.okrutny Re: To co opisujesz... 05.01.06, 22:48
                              z tym katyniem, to tyz nie wiadomo, Polacy 45 lat twierdzili, ze to zrobili hitlerowcy, dzsiaj twierdza ze to KGB, a dowodow jak nie ma tak nie ma. Rosjanie zamkli archiwa i jak napradwe bylo dowiemy sie za sto lat.
                              • adas313 Bzdura. 05.01.06, 23:00
                                Po pierwsze nie KGB tylko NKWD.
                                Po drugie Moskwa przyznała się do zbrodni katyńskiej w 1990 roku.

• zygfryd.okrutny Re: Bzdura. 05.01.06, 23:13
                                  jak wiesz wtedy byl Jelcyn, a ten nie zawsze byl trzezwy...
                                  • adas313 Re: Bzdura. 05.01.06, 23:16
                                    Być może archiwa otworzył po pijaku.
                                    Ale dokumenty pisali Beria, Sierow i Stalin.
                    • meerkat1 Polska obiecala spuscic bombe "N" na KRL-D! 05.01.06, 21:15
                      Bomba neutronowa (wyprodukowana w Swierku) miala byc zrzucona przez supertajne
                      polskie bomobowce Stealth o nazwie "Skra", by podejrzenie nie padlo na USA.

Zbudowano je w nie oznaczonych na mapie zakladach w Klewkach, ktorych perymetr
                      ochronny dal nb. asumpt do podsycanych przez CIA plotek, ze... :-)))))))))

P.S. A ja juz DRUGI rok czekam na zdjecia i nazwy tych osrodkow tortur dla
                      mahmutow na terenie RP! :-(((
                      [O pieszczeniu ich pradem w jacuzzi Wassermana widzialem od dawna!]
    • shoovar Re: Rząd USA dementuje doniesienia o rzekomym pop 05.01.06, 20:26
      jezlei to jest 'az smieszne' to znaczy ze jest prawdziwe...
      swoja droga przeciez Izrael namawia gesto i czesto USA do natychmistowego ataku
      na Iran, weic dlaczego informacje o potencjalnym ataku mialyby byc tylko
      plotka....
    • skipper_ Re: Rząd USA dementuje doniesienia o rzekomym pop 05.01.06, 20:31
      tak jak podejzewalem, lewackie "mozgi" juz
      wypisuja, ze "jak dementuja to prawda"...

zal mi osobnikow, ktorych maja sowiecka percepcje...
    • timoszyk Re: Rząd USA dementuje doniesienia o rzekomym pop 05.01.06, 20:55

Gdy zima 1939/1940 Lotwa juz zdazyla oddac sie pod opieke ZSRR, a Finlandia przejawiala
      pewne opory. Zwiazek Radziecki zwrocil sie do Lotwy z prosba o pozyczenie czlogow. Czy mamy
      pozyczyc dwa, czy wszystkie trzy? - zapytala Lotwa.

Wac
    • towarzysz.dyrektor Forumowe dzieci juz rozrzuciły swoje klocki i ... 05.01.06, 21:04
      konstruują wnioski, bo wiedzą lepiej (jak to dzieci).

Bawcie sie dalej, mądrale.
    • arielmoisiecyc Re: KTOŚ TU ŁADNIE USUWA GŁOSU INTERNAUTÓW 05.01.06, 21:58
      Z CZTERYSTU GŁOSÓW POZOSTAŁO 23 GŁOSY ???!!
      • karbat Re: KTOŚ TU ŁADNIE USUWA GŁOSU INTERNAUTÓW 05.01.06, 22:40
        w kazdej bajce ziarno prawdy pozyjemy zobaczymy ,moze Polska tym razem
        dostaniemy jakies zrodelko ,kontrakty ,offsety ... uzytecznych glupkow nie
        brakuje
    • carramba7 Re: Rząd USA dementuje doniesienia o rzekomym pop 05.01.06, 22:46
      No chyba ten wieprz już zdechł..
    • eva15 Bądź mądry... 05.01.06, 22:56
      Są 3 możliwości:
      1. Jeśli USA dementują to znaczy, że jest odwrotnie. Zaatakują, a jakże, za
      pomocą Polaków w 1. linii.
      2. USA bez udziału Polski nie zaatakują Iranu, bo nie dadzą sobie rady.
      3. USA nie zaatakują Iranu, bo Polska im na to nie pozwoli, stanowczo
      powiedział im to Waszyngtonie Sikorski.
      • adas313 Re: Bądź mądry... 05.01.06, 23:02
        Polska też dementuje, więc też na pewno kłamie.

A może czas zacząć dopasowywać poglądy do rzeczywistości a nie na odwrót?
      • wasylzly Re: Bądź mądry... 05.01.06, 23:07
        oni juz nie decyduja o tym czym pojda czy nie, poprostu musza isc. A leci to tak, tuz przed podjeciem decyzji o przedluzeniu mandatu sil polskich, wybucha nagle afera z obozami koncentracyjnymi, amerykanie twierdza ze obozy w polsce sa, ale jeszcze nie mowia, gdzie. To gdzie, moze sie pojawic , wraz z krematoriami w srodku Europy, gdyby sie nie zgodzili. Ten sojusz jest wieczny, do grobowej deski.
        • eva15 Re: Bądź mądry... 05.01.06, 23:18
          Co+ jest na rzeczy w tym, co piszesz..
          • wasylzly Re: Bądź mądry... 05.01.06, 23:24
            rzad, ktory mieni sie rzadem Polakow, nigdy nie podjalby tak szybko decyzji o przdluzeniu misji, chociaz doskonale wiedza ze , misja nie ma w ogole w kraju poparcia. Wiecej szczegolow dowiemy sie gdy akurat rozwiazywane WSI, zostanie zwolnione z obowiazku tajemnicy sluzbowej.
            • eva15 Re: Bądź mądry... 05.01.06, 23:55
              można się wręcz obawiać, że środków nacisku i możliwych kompromitacji jest
              więcej.

A Chirac dał taką naprawdę mądrą radę, najlepszą i najuczciwszą, jaką tylko
              wówczas można było dać.... Ale cóż, Polska wolała wsadzić palec między
              mocarstwowe drzwi, wierząc diabelskim podszeptom, że właśnie na oczach świata
              staje się mocarstwem.
              • wasylzly Re: Bądź mądry... 06.01.06, 00:11
                martwie sie zeby tylko jakiej wojny nie wywolali w Europie.
                Dobranoc
                wz
        • towarzysz.dyrektor Wasylu, przeciez Ci eva15 poradzila "Bądź mądry" 05.01.06, 23:23
          ... a ty nic. Czemu nie sluchasz rad tej znamienitej mentorki ? Nie
          zaszkodziloby Ci.
    • witomir Re: Rząd USA już wiele razy dementował... 05.01.06, 23:56
      nauczony doświadczeniem nie wierzę w ani jedno słowo żadnego Jankesa.
      To ludzie bez honoru !
      • eva15 Re: Rząd USA już wiele razy dementował... 06.01.06, 00:33
        cząsto również bez rozumu, a to jeszcze gorsze
        • witomir Re: Rząd USA już wiele razy dementował... 06.01.06, 00:38
          USA są pierwszym dużym państwem na tej Ziemi czasu polodowcowego, które rości
          sobie prawo do sprawowania władzy nad całym ziemskim Globem i sukcesywnie je
          realizuje. Ten zuchwały "styl cowboyski " rządu Busha nie jest tego początkiem,
          jest czasem żniw, posianego przed dziesięcioleciami politycznego stylu i
          sprzyjającej geopolityczno- historycznej sytuacji ( otoczone samymi słabeuszami
          i do dzisiaj ujarzmiające tylko słabych i z powietrza (w pojedynkę USA nie
          wygrały żadnej dużej wojny), w eksploatowaniu (rabunku) bogactw naturalnych
          wszystkich kontynentów, a przede wszystkim nieugiętym chrześcijańskim
          posłannictwie ( Bush ogłosił się przecież sam "narzędziem " Boga), sprowadzające
          się do tego iż wszystkie odmienne gatunkowo narody i ludzie służą jedynie jako
          środek do celu
          • galaxy2099 Re: Rząd USA już wiele razy dementował... 06.01.06, 05:48
            He, he, he Wania ... a duzo ty wodki wypil zanim usiadl przed klawiatura.
            Zawsze mnie zastanawia skad ludzie maja tyle fantazji. Czy to wodka tak
            dziala ???
            A jakie ilosci ??? ... i w jakim czasie trzeba wypic ??? wiaderkami czy
            wystarczy kieliszkami ???
            he, he, he ... niezly dupek
            • meerkat1 RP dokona ataku nuklearnego na KRL-D 06.01.06, 09:51
              [zeby odium nie spadlo na USA!]

Ataku przy pomocy wyprodukowanych w Swierku bomby neutronowych dokonaja
              supertajne polskie bombowce strategiczne Stealth "Skra" produkowane potajemnie
              w zakladach lotniczych w Klewkach, zamaskowanych przez CIA jako.... :-))))))))))
              • eva15 wykup USA przez Rosję 06.01.06, 12:43
                ty lepiej się martw, żeby was "Ruskie" całkiem nie wykupiły. Zaczęły od DeLay'a
                (Abramoff??) ale jak się rozpędzą... U was pełno zadłużnych chciwych
                kasy "panów" chcących żyć na dotychczasowej stopie, oraz tzw. nigdy
                nienażartych, nigdy nie mających dosyć grubych potwornie ryb i rekinów
                finansowych.
                • skipper_ Re: wykup USA przez Rosję 06.01.06, 13:05
                  hahahaha l-eva "lyknela" porcje "informacji"
                  sporkurowana przez niejakiego gadzinskiego
                  na podstawie anty-republikanskiego artykulu
                  w WashPost...

czasem mozna z krzesla spasc ze smiechu :-)
              • dox1 CZEMU NIE, bo ta technologja uSA cos tam nie tak 06.01.06, 19:39
                meerkat1 napisał:

> [zeby odium nie spadlo na USA!]
                >
                > Ataku przy pomocy wyprodukowanych w Swierku bomby neutronowych dokonaja
                > supertajne polskie bombowce strategiczne Stealth "Skra" produkowane potajemnie
                > w zakladach lotniczych w Klewkach, zamaskowanych przez CIA jako.... :-)))))))))
                > )

Narazie Usa beda placic za uzywanie TECHNOLOGJI CCCP, latajac w kosmos na
                SPUTNIKACH (sojuzach) :))))))))) Poniewaz te amerykanskie rozpadaja sie i
                zostaje popiul.
    • tenare Ja wierzę Radkowi Sikorskiemu ! 06.01.06, 18:49
      Dla mnie obywatel brytyjski Radek Sikorski jest prawdziwym prawdomównym Polakiem.
      • you-know-who Re: Ja wierzę Radkowi Sikorskiemu ! 07.01.06, 06:39
        jak to, dlaczego brytyjczycy dali mu obywatelstwo, przeciez on bronil
        mujahedinow ramie w ramie z al qaida, powinien dostac obywatelstwo afganistanu
        albo czegos takiego
        • meerkat1 Re: Ja wierzę Radkowi Sikorskiemu ! 07.01.06, 15:51
          A czmu ciebie kanadole toleruja, <you-know-hooy>?

Przecie tys nawet nie Innuita tylko Idiota [spiesznie dodaje: "uzyteczny":-)))]
    • you-know-who powtarzam: 07.01.06, 06:36
      nie wierze w zadna plotke ktora nie zostanie oficjalnie zdementowana
      (tak jak loty cia do szyman niedawno)
      • dziadek_piaskowy Re:poparcie Polski w inwazji USA na Iran.. 07.01.06, 10:17
        ..z tymi niepotwierdzonymi doniesieniami to jest tak,jak telefonem na
        policje,ze zostalo sie pobitym(a)przez meza lub zone,przyjezdza policja i zbyt
        wiele o nic nie pytajac pakuja cie do mamra,a od ciebie i umiejetnosci twojego
        adwokata zalezy jak z tego wyjdziesz.
        • ciotka_lipnicka Re:poparcie Polski w inwazji USA na Iran.. 08.01.06, 22:03
          Polska stala sie juz nie tylko oslem trojanskim Europy, ale i calego Swiata,co
          za bezwstydny rzad panuje w tym nadwislanskim kraju,sloj wazeliny tylko zmienia
          kolejne biurka prezydentow i premierow,pelno w nim wlosow,fuj!
    • perk Re: Rząd USA dementuje doniesienia o rzekomym pop 08.01.06, 22:10
      Teczki sa w Washington, DC, a nie w Moskwie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka