08.02.06, 09:01
Czekam, kiedy pojawi się pierwszy głos określający moją opinię o bydlaku z Izraela (bydlaku, bo trudno mi to coś nazwać człowiekiem, a tym bardziej osobą), sugerującym, że "Arabów czeba [sic!] przerobić na granulat", jako antysemicką.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=36415241

Może sobie wtedy pogadamy. Otwartym tekstem.
Obserwuj wątek
    • explicit Re: Czekam 08.02.06, 09:08
      Nu niech mi tu jakis zajac wyjedzie z antysemita to mu tym cytatem morde wytre

Cytat roku - Warto zapamietac ,...

uklony
      • krystian71 Re: Czekam 08.02.06, 09:26
        niejaki Imark od czasu do czasu puszcza tu teksty o koniecznosci utylizacji
        Palestynczykow.Do dwie strony tego samego medalu-wykorzystac przemyslowo
        wszystko co sie da, a pozostalosci zutylizowac ( w domysle) jak smieci
        • cepimierz Re: Czekam 08.02.06, 10:01
          Takie głosy nieustannie się tu sączą.

To produkt uboczny miejscowej kampanii nienawiści. Tak to wygląda.

Już kiedyś poświęciłem wątek zjawisku przemycania takich treści pod pozorem nieszkodliwej błazenady.

Błazen. O Fredziu54 (i Wesołym3)
          Autor: Gość: CCCP IP: *.acn.waw.pl
          Data: 03.04.03, 20:55
          + dodaj do ulubionych wątków

zarchiwizowany
          F54 funkcjonuje jako błazen. Tak myślę.

Dzięki formie ekspresji, jaką obrał, może przełamać (i to całkowicie bezkarnie)
          ograniczenia wynikające z politycznej poprawności, a nawet zwykłej kultury.

Wielu (może nawet bardzo wielu) chciałoby powiedzieć, to co on, ale nie wypada.
          It's kind of not done.

W pewnym miasteczku w Ohio byłem na mszy. Wszystko przebiegało
          świątobliwie, jak w naoliwionej maszynie. Dopóty, dopóki z ławki
          w pierwszym rzędzie nie podniosła się pewna dama, nie podeszła
          do ołtarza i - odepchnąwszy księdza - nie zaczęła sama przemawiać.
          Powiedziała w głos, że ksiądz nie rozlicza się w pełni z pieniędzy,
          że ma kochankę, i że w ogóle ten kościół i ta wspólnota to jeden wielki burdel.

Podniosło się dwu panów, wzięło tę kobiecinę pod pachy i, bez słowa
          protestu z jej strony, wyprowadziło ją z kościoła. Mój przewodnik
          powiedział mi, że ta osoba jest szalona i ma takie napady raz-dwa
          razy do roku. Ale po wyjściu z kościoła dodał, że właściwie to
          dobrze, bo dzięki jej wypowiedziom wierni mogą ostrzej rozmawiać
          z Radą Parafialną;
          fakt, że pewne myśli już zostały ujęte w słowa i upublicznione,
          ułatwiają podjęcie trudnych problemów.

To właśnie rola błazna. Wypowiedzenie rzeczy, o których wielu myśli,
          ale nie wypowiadają ich.

Błazen jest politycznie niepoprawny, ale politycznie potrzebny.

Z jego wypowiedzi można się zawsze wycofać. Przecież to błazen -
          • cepimierz Dla jasności: 08.02.06, 10:08
            Fredzio54 = Polani
            • krystian71 Re: Dla jasności: 08.02.06, 11:03
              wiem cepku, wiem kto to jest i wiem jaka role spelnia.
              I ile by jeszcze imion nie mial to i tak sztuczny twor,projekcja czarnych
              zakamarkow duszy
              Wiec tak naprawde jego NIE MA , a problem JEST.
              Ale to chyba nie nasz problem
          • explicit Re: Czekam 08.02.06, 15:02
            Kiedys byles lepszy , co sie z toba dzieje ? :)

uklony
            • cepimierz Re: Czekam 08.02.06, 15:22
              Kiedyś myślałem, że na tym Forum można rozmawiać. Normalnie.
              • dana33 Re: Czekam 08.02.06, 18:30
                mozna normalnie rozmawiac, cepek. ale normalna rozmowa, to pytanie i odpowiedz.
                ty na moje pytania odpowiedzi normalnie nie dajesz. a jak sie ciebie przycisnie
                do muru, to znikasz na pare dni. cepkowa metoda.... :))))
    • explicit Re: Czekam 08.02.06, 09:31
      Nu to se czekaj !!! Nie wstrzymuj oddechu przypadkiem :) Jakby ci sie nudzilo
      to masz tu cus na zabicie czasu ,... Ja ide spac :)

uklony

www.guardian.co.uk/israel/Story/0,,1703245,00.html
      • dana33 Re: Czekam 08.02.06, 12:10
        jestes hipokryta nie do opisania, cepek.
        ani razu, ale to ani razu nie zareagowales ani na "zydzi wyszli kominami". ani
        razu nie zaprotestowales przeciwko "zydzi do gazu", nie widzialam twojego postu
        pod "hiedoholokaustowani". a tu masz hucpe nie tylko otworzyc jeden watek z
        cytatem, ale jeszcze jeden czego to ty oczekujesz.....
        nu, oczekuj dokladnie tego samego, co sam gotow jestes zrobic, czyli nic.
        • cepimierz Re: Czekam 08.02.06, 12:21
          No więc Ci odpowiem.

Po pierwsze. Reagowałem. Wielokrotnie. Narażając się na oskarżenia o łamanie zasady wolności słowa, o kablowanie, włazenie Żydow w dupę, itd.

Po drugie. Nawet gdybym nie reagował, bo w końcu po co są moderatorzy - kropka i yaa, to w niczym nie usprawiedliwia płynących z Twojego kraju, nie skądinąd, a właśnie od Was, propozycji "ostatecznego rozwiązania" kwestii arabskiej (czytaj = palestyńskiej).

Zastanów się lepiej sama nad sobą. Jak to jest, że ci nie przeszkadzają wtrącane sobie z lekka stwierdzenia, że "Arabów - na granulat"? Czyli na nawóz sztuczny?

Bo ja ci powiem -
          • dana33 Re: Czekam 08.02.06, 12:28
            reagowales? jakos nie zauwazylam.... daj link albo dwa to zwroce honor
            natychmiast....
            • cepimierz Re: Czekam 08.02.06, 12:33
              Nie będę dawał linków. Nie mam czasu na archiwum. Zajrzyj sobie sama.

Udowadniać niczego nie mam zamiaru.

A że nie zauważałaś? Bywasz dziwnie selektywna.
              • dana33 Re: Czekam 08.02.06, 12:38
                hahahaha, wiedzialam, ze bedzie taka twoja odpowiedz..... git.... jak chcesz
                udowodnic swoje antyzydowskie twierdzenia, albo zacytowac cos, jak TY chcesz,
                mind you, to masz wszystkie linki pod reka, nawet te zarchiwizowane....
                git.... nie chce ci sie, nawet to rozumiem. bo ich nie ma.
                nawet jak pytalam sie ciebie, dlaczego nie reagujesz, odpisywales, ze nie
                czytasz wszystkiego, nie wtracasz sie do wszystkiego i nie musisz kazdemu
                odpowiadac. ja nie bywam dziwnie selektywna. ty jestes nawet nie dziwnie, za to
                zawsze selektywny.
                pa pa cepek, wszystko jasne....
                • cepimierz Re: Czekam 08.02.06, 12:49
                  No -
                  • dana33 Re: Czekam 08.02.06, 13:20
                    nu, jak ci juz napisalam, to co chcesz to pamietasz, a tego czego nie chcesz,
                    to dziwnie nie pamietasz.
                    przeszkadza mi przedewszystkim hipokryzja, szczegolnie twoja. nie, nie mam
                    zamiaru zmienic tematu, piszcie tutaj dalej o zydowskich bydlakach, zapominajac
                    wygodnie o polskich bydlakach, ktorzy dalej pisza na tym forum tak, jak pisali
                    dotychczas, zmieniaja sie tylko niki. bo nie ma dnia, zeby nie bylo tutaj
                    parchatych, zioncow, dymu z komina itd itd itd., a ty oczywiscie tego nie
                    widzisz. wszystko, co ci podetknelam pod nos, to to, ze zadasz teraz i zawsze
                    wiecej od innych, niz sam gotow jestes dac.
                    wszystkie inne twoje insynuacje to moim dobrym humorze, co mi przeszkadza albo
                    nie przeszkadza, to po prostu smieszne.
                    • cepimierz Re: Czekam 08.02.06, 13:28
                      Nie - nie piszę tutaj o "żydowskich bydlakach". Znam się już dobrze na takim manipulowaniu słowami -
                      • dana33 Re: Czekam 08.02.06, 13:59
                        nu, cepku..... jak protestowalam przeciwko "polskim obozom smierci" i
                        podpisywalam petycje, to jakos nie miales watpliwosci co do mojego zdrowego
                        rozsadku i "poczuciem bazowej przyzwoitosci".... znow pokazujesz swoja
                        stronniczosc....
                        common, cep.....
                        • cepimierz Re: Czekam 08.02.06, 14:04
                          A - co do tamtego miałem pełne uznanie. I co do innych spraw. Nigdy uznania nie kryłem. Tylko - one nigdy jakoś nie wiązały się bezpośrednio z Twoim krajem.

I słuchaj, ja tu nie czekam na Twój stosunek do projektu granulatu z ludzi. Ja tu czekam na kogoś, kto uzna, że samo krytyczne poruszenie takiej kwestii i nazwanie autora projektu przerobu ludzi na granulat otwarcie bydlakiem jest czymś antysemickim.

• explicit Re: Czekam 08.02.06, 15:06
                  W normalnych spoleczenstwach oskarzajacy ma obowiazek udowodnienia zarzutu
                  tylko zioncom wydaje sie ze powinno byc odwrotnie - Oskarzony ma udowodnic ze
                  jest niewinny ,...

uklony

==============================================================================

hahahaha, wiedzialam, ze bedzie taka twoja odpowiedz..... git.... jak chcesz
                  udowodnic swoje antyzydowskie twierdzenia, albo zacytowac cos, jak TY chcesz,
                  mind you, to masz wszystkie linki pod reka, nawet te zarchiwizowane....
                  git.... nie chce ci sie, nawet to rozumiem. bo ich nie ma.
                  nawet jak pytalam sie ciebie, dlaczego nie reagujesz, odpisywales, ze nie
                  czytasz wszystkiego, nie wtracasz sie do wszystkiego i nie musisz kazdemu
                  odpowiadac. ja nie bywam dziwnie selektywna. ty jestes nawet nie dziwnie, za to
                  zawsze selektywny.
          • dana33 Re: Czekam 08.02.06, 12:33
            ja to nie mieszkam w polsce juz od wielu lat, ale strasznie ci przeszkadza, ze
            piszed israel a nie izrael i uparcie zwracasz mi uwage na to.... wiec jak wiem,
            to mowi sie "wlazenie zydom w dupe" a nie "włazenie Żydow w dupę".....
            to tak na stronie....
            • cepimierz Re: Czekam 08.02.06, 12:34
              Wiem, sam to zobaczyłem, ale nie chciałem już poprawiać. Pośpiech.

• krystian71 prosilem cie wiele razy 08.02.06, 12:31
          o przyklady kto z piszacych aktualnie na tym forum uzywa zwrotow "zydzi do
          gazu","zydzi kominem"
          Niedoholokaustowani-to moj cytat z waszego Katawa Zara.
          Nie chce linkow sprzed lat,nie chce wqrwionego wqrwielskiego.
          TU I TERAZ, w ciagu ostatniego roku,
          Wlasciwie to mi linkow nie potrzeba, wystarczy podanie samych nickow
          Imark pisal wiele razy o "utylizacji Palestynczykow," poklikalem w kosz,
          wszystko zniklo i tylko w moim archiwum zostalo
        • schlagbaum Re: Czekam 08.02.06, 12:38
          dana33 napisała:

> jestes hipokryta nie do opisania, cepek.

www.heurekaheureka.com/hebel.gif
    • wladyslaw.studnicki Czekaj dalej, do końca świata i o jeden dzień 08.02.06, 12:17
      dłużej.

Jak już pisałem- Mordować Żydów- zbrodnia, Żydzi mordują- brawo.

Powtarzam, ten Kali z powieści Sienkiewicza to nie był Murzyn tylko Falasz,
      etiopski żyd,, oni mieli i mają skórę tak ciemną, jak reszta żydów, ma ciemne
      mózgi.
    • goldbaum Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 13:18
      Uczepiles sie koszernej tak, jakby rzeczywiscie byla jakas zydowska wyrocznia a
      ona ciebie bo jej to swietnie pasuje. Oboje uczepiliscie siebie tak, jakby
      nikogo poza wami nie bylo. A ty tego zdajesz sie nie widziec.
      Tymczasem problem lezy zupelnie gdzie indziej.

Po obu stronach nie brak oszolomow pokroju fredzia. Ale to, jaki stosunek do
      nich masz ty albo koszerna jest zupelnie bez znaczenia.

Decydujace jest to, ze wsrod nie-zydow na tym forum pelno jest nie tylko takich,
      ktorzy otwarcie wystepuja przeciwko antysemickim wypowiedziom ale nawet takich,
      ktorzy posluguja sie najbardziej skrajna pro-zydowska i pro-izraelska retoryka
      np. taki marcus albo jotka i paru innych.
      I to jest bezsprzeczny fakt.

Z drugiej jednak strony, wsrod ludzi deklarujacych sie jako zydzi nie ma ani
      jednej osoby, ktora otwarcie i konsekwentnie wystepowalaby przeciwko
      antyarabskiej i antymuzulmanskiej nagonce uprawianej przez jej ziomkow.
      O pro-arabskiej czy pro-muzulmanskiej retoryce tej niestniejacej osoby nie ma
      chyba nawet co snuc rozwazan?
      • cepimierz Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 13:53
        Widzę to wszystko. Trudno nie widzieć.

Kampania dehumanizacji wszystkiego, co wiąże się z islamem, nabiera rozmachu. Szkoda tylko, że GW daje się używać.
        • cepimierz Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 13:54
          A co do Dany. Akurat nie jest koszerna. Co nie zwalnia jej od obowiązku myślenia.
          • dana33 Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 14:04
            ja mysle, cepek, mysle. ja mysle, ze jak wolno pisac o kominach do zydow, to
            fredzio ma wolna reke pisac o granulatach. dokladnie tak samo. a jak sobie
            pomysle, ze zydzi nigdy polakom nie zagrazali ze ich i ich zlikwiduja, a
            arabowie groza tym pare razy w tygodniu od lat (i tez specjalnie nie
            skrytykowales tego abucostam z iranu, jak oglosil, ze trzeba wymazac israel z
            mapy swiata), to w ramach obrony wlasnej, fredzio woli zrobic z nich granulat,
            niz zeby oni zrobili granulat z fredzia. uwazasz ze fredzio jest bydle?
            napiszesz tez, ze ten iranczyk tez jest bydle? nu, dawaj, chce to zobaczyc....
            • cepimierz Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 14:12
              Nie, nie ma prawa. Nie ma wolnej ręki. A jeśli uważasz, że ma, to proszę bardzo - przygotuj się na to, że i Twój kraj i politykę, jaką prowadzi na terytoriach okupowanych, będzie się oceniać, na zimno, bez żadnej taryfy ulgowej, przywoływania Holokaustu i tym podobnych usprawiedliweń.

Co wtedy zostanie?
              • polani Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 14:17
                hej araby sa okupnaci moje ziemi odtworz bible
                arabstwo ma dosic ziemi od maroko do iranu 24 panstw
                a polacy niech oddadza niemcow co bylo niemieckie podorowane przez kroli polskie
                • cepimierz Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 14:22
                  Zamknij się.
              • bam_buko trzydziesta trzecia - tradycyjnie broni 08.02.06, 14:25
                ta gnide fredka ............
              • dana33 Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 14:31
                czy ty naprawde nie rozumiesz, ze fredzio pisze jak pisze, bo wlasnie juz od
                dawna moj kraj jest oceniany bez zadnej taryfy ulgowej? ty nie widzisz tutaj na
                forum, ze kazdy israelczyk, od wieku 0 do 120 jest morderca arabow? nie
                pamietasz tych pytan do mnie, ile niemowlakow zabilam danego dnia? nie widzisz,
                ze my wszyscy jestesmy kastnerowcy, zionce, hucpiarze, a moj kraj to dziwny
                stwor, zbudowany na skradzionych ziemiach, odebranych sila arabom? ty nie
                widzisz, jak fantastycznie zbudowalismy holocaust industry? jak sie bogacimy na
                prochach naszych przodkow? jak zyjemy ze splita i reszty amerykanow? nie
                widzisz jakim to agresorem i okupantem jestesmy, uciemiezajac biednych arabow,
                ktorzy ostatecznie wysadzaja nasze dzieci w powietrze w dyskotekach, bo sie
                tylko bronia, biedacy? nie slyszysz nawolywan roznych przywodcow roznych
                arabskich krajow o zlikwidowanie nas? cepek...... zanim fredzio sie jeszcze
                urodzil, zanim napisal cos o granulatach i koldrach, swiat juz nas tak ocenial.
                i nasi kochani forumowicze robia to tutaj calkiem jasne i wyraznie.... to dla
                nas nic nowego, cepek, jestesmy do tego tak przyzwyczajeni, jak ty do sniegu
                pod twoim oknem w zimie. tak ze czy fredzio bedzie pisal o granulatach, czy
                ktos bedzie protestowal czy nie, czy ma prawo czy nie ma, ocena swiata i
                forumowiczow gw nas i naszego kraju zupelnie sie nie zmieni. daruj sobie te
                krytyki, a jesli juz koniecznie musisz, to zacznij od siebie. daj przyklad na
                twoj objektywizm, pokaz forumowiczom ta twoja prywatna taryfe ulgowa, bo jakos
                jej dotychczas nie zauwazylam. a jak to zrobisz, to wtedy mozesz czegokolwiek
                zadac, na cos czekac czy tez krytykowac.
                • cepimierz Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 14:40
                  Czekam na to, na co chcę.

To wszystko, o czym napisałaś, to myślisz jakieś popłuczyny przedwojennego antysemityzmu? Grubo nie. To skutek tego, że takim jak F54 pobłażacie, niezależnie od tego gdzie w danej chwili działają, w domu starców, w szkole, w armii czy rządzie.

Dlaczego pobłażacie?

To nie perfidna arabska propaganda zmienia Wasz obraz na świecie, robicie to sami najlepiej. Już skuteczniej chyba nie można.

Ten cudowny poranny witz: "Arabów czeba przerobić na granulat." Śmiejemy się oczywiście z tego "czeba".

Ha, ha, ha -
                  • dana33 Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 15:16
                    nu, widzisz cepkuj, to jest dokladnie to o czym pisalam. na forum jest jeden
                    jedyny fredzio, ale za jego pisanie odpowiadaja wszyscy zydzi i caly israel.
                    na forum jest taki remekk, a mimo to, ja, z daleka, wtracalski, tomek, i
                    jeszcze pary zydow forumowskich nie uwazamy, ze kazdy polak i cala polska to
                    remkki. chcesz uslyszec z naszej strony krytyke fredzia? daj przyklad,
                    skrytykuj remkka, ktory w kazdym swoim poscie obiecuje na pokazac swiatu nasze
                    prawdziwe oblicze i rozliczyc sie z nami....
                    git, koniec dyskusji, ide do domu.
                    • goldbaum Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 16:00
                      dana33 napisała:

> nu, widzisz cepkuj, to jest dokladnie to o czym pisalam. na forum jest jeden
                      > jedyny fredzio,

Chcialbys zeby tak bylo.
                      Wiekszosc z was z toba na czele to takie same "fredki" mowiace dokladnie to samo
                      co on o "rasie" i dzieciach, ktore zgodnie z wasza argumentacja nie moga byc
                      dziecmi tylko krwiozerczymi, patologicznymi bestiami zsalugujacymi tylko na
                      likwidacje.

Nie pocieszaj sie tak rozencwajgowa i nie falszuj faktow. Twoja otwarta
                      przychylnosc wobec fredzia to przede wszystkim przychylnosc wobec jego
                      wypowiedzi, ktore od twoich roznia sie tylko tylko tym, ze sa bardziej prosto z
                      mostu.
                • mmkkll Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 14:57
                  W skrócie, bo temat był już wielokrotnie przerabiany, a i do porozumienia chyba w tej sprawie nie dojdziemy:

F54/Polani to odzwierciedlenie obrazu Żyda z poglądów jakiegoś rzeczywiście patologicznego antysemity.
                  • explicit Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 15:09
                    Jesli wladze kraju uprawiaja jawnie rasistowska polityke aparheidu , nie
                    spodziewaj sie nic innego ,...

uklony

F54/Polani to odzwierciedlenie obrazu Żyda z poglądów jakiegoś rzeczywiście
                    patologicznego antysemity.
                    • polani Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 15:13
                      arabstwo maja 22 mil KKM a zydzi tylo 20000 tys w Erec Israel
                      to kto tutaj agresor swoich zydow wypedzili do erec israel
                      maja ich nieruchomosci geszefty i rope
                      • cepimierz Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 15:20
                        Zamknij się
                        • polani Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 15:23
                          oddajcier niemca ich terreny tak samo jak mi gaze oddalismy hamastanu
                          • goldbaum Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 15:52
                            polani napisał:

> oddajcier niemca ich terreny tak samo jak mi gaze oddalismy hamastanu

A co, dopomina sie ktos o nie?
                            Wysadza polskie autobusy i kawiarnie w powietrze? Ostrzeliwuje z NRD rakietami
                            wlasnej roboty? Gdzie?
                        • krystian71 Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 15:23
                          a nie zauwazyles jak mu zrecznie po polsku poszlo?Tylko jeden przecinek wstawic
                          i napisane prawie bezblednie.
                          I ta obsesja wypedzenia-dipis to jakis ,czy co?
          • goldbaum Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 15:49
            cepimierz napisał:

> A co do Dany. Akurat nie jest koszerna.

Ja tez nie jestem drzewiecki.

Musze przyznac, ze nie bardzo rozumiem twoja nieustepliwosc i te ustawiczne
            zmagania z rozencwajgowa. Na co ty w ogole liczysz? Czy naprawde myslisz, ze uda
            cie sie ja do czegokolwiek przekonac? Ja zmienic???? Ze ma tam jeszcze gdzies ta
            iskierke?

Daj sobie spokoj. Ktos, kto tyle razy zdyskwalifikowal sie jako czlowiek outujac
            sie pogladami i receptami zywcem wyjetych z hitlerowskich materialow
            propagandowych nie ma i nie mial nigdy tej iskierki.
            To nonsens posadzac kogos kryminalizujacego dzieci i cala "rase"(!!!) o jakies
            resztki humanizmu, odczuc, do ktorych warto by apelowac. Zapomnij.
            Z nazistami sie nie dyskutuje. Nazistow sie obnaza i izoluje.

• explicit Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 15:56
              Amen to that !!!

uklony

Z nazistami sie nie dyskutuje. Nazistow sie obnaza i izoluje.
            • dana33 Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 08.02.06, 18:34
              zgadza sie. nie jestes drzewiecki. goldbaum tez nie jestes. wiec co ci za
              roznica?

o, to sposob twojego rozumowania: nazisci, wyjete z hitlerowskich materialow
              propagandowych.....

zdyskfalifikowales sie ty, drzewiecki, nawet ci to udowodnilismy tutaj, jak
              klamiesz....

ja nie jestem rozencwajgowa. nazwam sie dana rothschild. wiesz o tym juz od
              dawna. przed slubem tez mialam inne nazwisko, nie rozencwajgowa.
              • goldbaum Re: Podstawowy blad myslowy cepimierzu 09.02.06, 09:30
                dana33 napisała:

> zgadza sie. nie jestes drzewiecki. goldbaum tez nie jestes. wiec co ci za
                > roznica?

A skad wiesz, ze nie jestem goldbaum?

> o, to sposob twojego rozumowania: nazisci, wyjete z hitlerowskich materialow
                > propagandowych.....

Ktos, zdegenerowany na tyle, zeby w kilkuletnich dzieciach widziec "masowych
                mordercow" i postulowac likwidacje "na miejscu" 80% populacji pewnego narodu
                jest nie tylko nazista.
                Uwzgledniajac czasy w jakich zyjemy i zasob wiadomosci dostepny kazdemu taki
                ktos jest czyms duzo gorszym od nazistow. To popluczyny nazisty i bardzo chory
                czlowiek.

> zdyskfalifikowales sie ty, drzewiecki, nawet ci to udowodnilismy tutaj, jak
                > klamiesz....
                >
                > ja nie jestem rozencwajgowa. nazwam sie dana rothschild. wiesz o tym juz od
                > dawna. przed slubem tez mialam inne nazwisko, nie rozencwajgowa.

Ale mnie przylapala! :-)

Czy ty rozencwajgowa odrozniasz w ogole jeszcze realna rzeczywistosc od wirtualnej?
                Czy wszystko ci sie juz do reszty poplatalo?
    • polani [...] 08.02.06, 13:25
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • o_brother Re: Czekam 08.02.06, 18:59
        ciucka powiedz fredziowi ze sodoma i gomora byly kara jahveh na Izraelu
        za rozpuste,rozwiezlosc,demoralizacje.Nu ale ty jestes syjonistka nie religijna
        to sama nie wiesz pewnie.
    • i-love-2-ski Re: Czekam 08.02.06, 18:51
      cepimierz napisał:

> Czekam, kiedy pojawi się pierwszy głos określający moją opinię o bydlaku z Izra
      > ela (bydlaku, bo trudno mi to coś nazwać człowiekiem, a tym bardziej osobą), su
      > gerującym, że "Arabów czeba [sic!] przerobić na granulat", jako antysemicką.
      >
      >
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=36415241
      >
      > Może sobie wtedy pogadamy. Otwartym tekstem.

no mielismy tu rozne inicjatywy i rozne listy propagowane przez rozne osoby na
      forum. ciekawe,ze oni nagle zajmuja sie innymi tematami,ot taka mala dygresja.
    • cepimierz Re: Czekam 09.02.06, 01:16
      Nie doczekałem się.

To w miarę pozytywna okoliczność.

A po bydlaku spłynęło, jak po gęsi woda.
      • dana33 Re: Czekam 09.02.06, 09:05
        nu, cepek, jestes gotow powiedziec, ze ten iranski przywodca, co to
        zaproponowal zmazanie israela z mapy swiata, to bydlak?
        czekam.
        • krystian71 Re: Czekam tez 09.02.06, 09:10
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=36416704&a=36430769
          • dana33 Re: Czekam tez 09.02.06, 09:14
            nu, krystek.... po pierwsze na twoja prosbe odczepilam sie od ciebie, po drugie
            juz mi kiedys zadawales to pytanie i ci odpowiedzialam. nie chcesz starych
            linkow, to p[opatrz sam na nowe. na innym watku pokazalam ci jak to robicie
            teraz, zamiast pisac prosto z mostu, to sie kryjecie za spiczastymi nochalami i
            innymi takimi powiedzonkami. ale wychodzi to na jedno. ale oczywiscie to nie
            jest dla ciebie dostateczny dowod. nie nazwe sie w kazdym razie czlowiekiem
            lubiacym zydow.
            koniec na dzisiaj. odczepiam sie znow. dobra to byla rada musze powiedziec.
            • krystian71 Re: Czekam tez 09.02.06, 09:47
              dana, pytanie bylo proste.
              Poniewaz moim zdaniem KLAMIESZ.

Kto z piszacych obecnie na forum rozpoznawalnych uczestnikow uzyl frazy,ktora
              ty przytoczylas jako cytat:"zydzi do gazu", "zydzi przez komin" itd
              Nie zamydlaj mi oczu jakimis spiczastymi nosami, bo te spiczaste nosy,to
              wlasnie symbol KLAMSTWA.
              Zauwaz,bo to jest tematem watku.
              Z jednej strony Fredzio ,z granulatem z Palestynczykow,Imark ,ktory nawoluje do
              utylizacji Palestynczykow,samsone,ktory zaproponowal zrzucenie bomby na
              Mekke,najpierw malej, a jak sie wszyscy zleca to atomowej - a z drugiej strony
              co???
              Szpiczasty nos ,o ktorym JA napisalem?
              Prosilem cie grzecznie o udostepnienie takich wypowiedzi, lub wskazanie ich
              autora, bo JA sobie nic takiego przypomniec nie moge,a skoro dalej sie
              ociagasz,zmuszony jestem jeszcze raz napisac,ze SKLAMALAS.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka