ip.168.103.126 Mowiac o MORON-Czytajcie co ja wymyslam: 27.11.02, 16:28 Ja mam niesamowita wyobraznie. Prawie tak jak BIMI: Ja mam pelno wiadomoscu z bardzo tajemniczych zrodel i mam pop prostu obowiazek sie z wami tym podzielic: 1. W USA Swieto Bozego narodzenia jest przez Zydow zakazane. 2. W USA ksiadz nie moze byc sedzia a RABIN MOZE! 3. Po wojnie trzymano w Teksasie Polakow jako niewolnikow i wielu zastrzelono. 4. Mam kolege ktory kupuje sobie wyspy i palace za pieniadze ktore dostal jako odszkodowanie za WTC atak. 5. USA Planuje i doprowadza celowo do inflacji. 6. Banki zamawiaja bombardowania na calym swiecie. Tu mozecie sobie poczytac o tych wszystkich nieprawdopodobnych ale prawdziwych sprawach: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=1803651&a=1803651 Pozdrowienia Daniel Odpowiedz Link Zgłoś
greatwhite Do Daniela 27.11.02, 16:52 Juz sie kiedys ciebie pytalem ale nie odpowiedziales. Czy ty naprawde takie bzdury napisales? Wyglada ze tak bo nie zaprzeczasz i w jednym poscie nawet starasz sie podac jakies "fakty" z tym zwiazane. Jesli odpowiedz twoja jest tak to naprawde masz cos z glowa. Mieszkam w USA od 35 lat i takch idiotycznych wymyslow jeszcze nie slyszalem. ip.168.103.126 napisała: > Ja mam niesamowita wyobraznie. Prawie tak jak BIMI: > > Ja mam pelno wiadomoscu z bardzo tajemniczych zrodel i mam pop prostu > obowiazek sie z wami tym podzielic: > > 1. W USA Swieto Bozego narodzenia jest przez Zydow zakazane. > 2. W USA ksiadz nie moze byc sedzia a RABIN MOZE! > 3. Po wojnie trzymano w Teksasie Polakow jako niewolnikow i wielu zastrzelono. > 4. Mam kolege ktory kupuje sobie wyspy i palace za pieniadze ktore dostal > jako odszkodowanie za WTC atak. > 5. USA Planuje i doprowadza celowo do inflacji. > 6. Banki zamawiaja bombardowania na calym swiecie. > > > Tu mozecie sobie poczytac o tych wszystkich nieprawdopodobnych ale > prawdziwych sprawach: > > www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=1803651&a=1803651 > > > > Pozdrowienia > Daniel > > Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Pozwolicie, ze sie wtrącę... 27.11.02, 16:59 greatwhite napisała: > Juz sie kiedys ciebie pytalem ale nie odpowiedziales. Czy ty naprawde takie > bzdury napisales? Wyglada ze tak bo nie zaprzeczasz i w jednym poscie nawet > starasz sie podac jakies "fakty" z tym zwiazane. > Jesli odpowiedz twoja jest tak to naprawde masz cos z glowa. Mieszkam w USA od > 35 lat i takch idiotycznych wymyslow jeszcze nie slyszalem. Pomijając fakt, że te bzdury są powykrzywiane, to muszę stwierdzić, że sam widziałem o wiele bardziej absurdalne teksty na tym forum. Na przykład taka jedna Kochanka, co rusz wyskakuja z jakimiś nowymi rewelacjami - niekóre są naparwdę bombowe; nie pomyślał byś, że zwykły człowiek może wpaść na coś równie debilnego... :) Zresztą, jak chcasz to mogę ci podesłać następny taki, który wpadnie mi w ręce - mówię ci: ubaw po pachy! Odpowiedz Link Zgłoś
greatwhite Re: Pozwolicie, ze sie wtrącę... 27.11.02, 17:12 bimi napisał: > greatwhite napisała: > > > Juz sie kiedys ciebie pytalem ale nie odpowiedziales. Czy ty naprawde taki > e > > bzdury napisales? Wyglada ze tak bo nie zaprzeczasz i w jednym poscie nawe > t > > starasz sie podac jakies "fakty" z tym zwiazane. > > Jesli odpowiedz twoja jest tak to naprawde masz cos z glowa. Mieszkam w US > A od > > 35 lat i takch idiotycznych wymyslow jeszcze nie slyszalem. > > Pomijając fakt, że te bzdury są powykrzywiane, to muszę stwierdzić, że sam > widziałem o wiele bardziej absurdalne teksty na tym forum. > Na przykład taka jedna Kochanka, co rusz wyskakuja z jakimiś nowymi > rewelacjami - niekóre są naparwdę bombowe; nie pomyślał byś, że zwykły człowiek > > może wpaść na coś równie debilnego... :) > Zresztą, jak chcasz to mogę ci podesłać następny taki, który wpadnie mi w ręce > - > mówię ci: ubaw po pachy! Wiesz co Bimi, niewiem co napisala Kochanka i co masz na mysli. Jesli wpycha nam klamstwa to czemu ich nie ujawnic? Zapewniam cie jednak ze czytalem te post Daniela i jestem pewny ze po prostu bezwstydnie klamie. Po 35 latachw USA wiem troche o tym kraju i jeszcze raz zapewniam cie ze to sa parszywe klamstwa. Nikt Polakow w Teksasie nie mordowal. Boze narodzenie jest naijwiekszym swietem religijnym w USA. I na dodatek jedynym swietem religijnym uznanym oficjalnie przez nasz rzad. Ani Rabi ani Ksiadz nie moze byc sedzia. Nasza konstytucja to zabrania. Zapewniam cie ze nikt nie planuje celowej inflacji. I jestem pewny ze zadne Banki nikogo nie bombarduja. Ale naprawde jesli ktos inny klamie, nawet nasza urocza Kochanka, to badz pewny ze z niej tez sie bede smial. Czekam na przyklady! pzdr GreatWhite Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Pozwolicie, ze sie wtrącę... 28.11.02, 10:54 greatwhite napisała: > Wiesz co Bimi, niewiem co napisala Kochanka i co masz na mysli. Jesli wpycha > nam klamstwa to czemu ich nie ujawnic? Jak bym miał ujawniac wszystkie kłamstwa produkowane przez imbecyli na tym forum, to przez cały dzień musiał bym nie robić nic poza tym. > Zapewniam cie jednak ze czytalem te post Daniela i jestem pewny ze po prostu > bezwstydnie klamie. Po 35 latachw USA wiem troche o tym kraju i jeszcze raz > zapewniam cie ze to sa parszywe klamstwa. Możliwe - nie wnikam w to. Myślę jednak, z każdy, kto nie jest na tym forum po to, aby kłamać ma zawsze po części rację. A moim zdaniem, tajemniczy Daniel (kimkolwiek jest) raczej na pewno nie jest tu po to, żeby kłamać - po cholerę ktoś miał by kłamać na takie tematy? Może dlatego, że jest antysemitą z zamiłowania? :) Eee - to tak samo jak ja. No a ja przecież nie kłamię... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Czekam BIMI!!! 28.11.02, 03:35 bimi napisał: > greatwhite napisała: > > > Juz sie kiedys ciebie pytalem ale nie odpowiedziales. Czy ty naprawde taki > e > > bzdury napisales? Wyglada ze tak bo nie zaprzeczasz i w jednym poscie nawe > t > > starasz sie podac jakies "fakty" z tym zwiazane. > > Jesli odpowiedz twoja jest tak to naprawde masz cos z glowa. Mieszkam w US > A od > > 35 lat i takch idiotycznych wymyslow jeszcze nie slyszalem. > > Pomijając fakt, że te bzdury są powykrzywiane, to muszę stwierdzić, że sam > widziałem o wiele bardziej absurdalne teksty na tym forum. > Na przykład taka jedna Kochanka, co rusz wyskakuja z jakimiś nowymi > rewelacjami - niekóre są naparwdę bombowe; nie pomyślał byś, że zwykły człowiek > > może wpaść na coś równie debilnego... :) Ok Bimi, Ja tez czekam na moje cytaty z tymi "rewelacjami". Mam nadzieje ze mnie nie zawiedziesz i cos zacytujesz. CZEKAM Ale ty tylko klamiesz tak jak nasz Daniel czyli nic sie nie doczekam! > Zresztą, jak chcasz to mogę ci podesłać następny taki, który wpadnie mi w ręce > - > mówię ci: ubaw po pachy! Odpowiedz Link Zgłoś
bimi To ja czekam... 28.11.02, 10:48 kochanka napisała: > Ok Bimi, Ja tez czekam na moje cytaty z tymi "rewelacjami". > Mam nadzieje ze mnie nie zawiedziesz i cos zacytujesz. > CZEKAM Pozwolisz kochanko, ze nie będę szukał niczego co było? Nie chce mi się, po prostu. Za to jestem pewien, iż niedługo wyskoczusz z jekimś kolejnym super-postem wyjaśniającym np.: 'Dlaczego prezydent Bush jest najbardziej szczerym prezydnetem w historii USA?', albo: 'Dlaczego użycie bomby atomowej, zamist inspekcji w Iraku było by morlanie słuszne?'. :) Obiecuję, że jak tylko coś takiego przeczytam, to możesz liczyć na to, że odezwę się w tym wątku. Znając cię myślę, że nie trzeba będzie długo czekać. > Ale ty tylko klamiesz tak jak nasz Daniel czyli nic sie nie doczekam! Wszystko w twoich rękach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: To ja czekam... 28.11.02, 15:01 bimi napisał: > kochanka napisała: > > > Ok Bimi, Ja tez czekam na moje cytaty z tymi "rewelacjami". > > Mam nadzieje ze mnie nie zawiedziesz i cos zacytujesz. > > CZEKAM > > Pozwolisz kochanko, ze nie będę szukał niczego co było? Nie chce mi się, po > prostu. > Za to jestem pewien, iż niedługo wyskoczusz z jekimś kolejnym super-postem > wyjaśniającym np.: 'Dlaczego prezydent Bush jest najbardziej szczerym > prezydnetem w historii USA?', albo: 'Dlaczego użycie bomby atomowej, zamist > inspekcji w Iraku było by morlanie słuszne?'. :) > Obiecuję, że jak tylko coś takiego przeczytam, to możesz liczyć na to, że > odezwę się w tym wątku. Znając cię myślę, że nie trzeba będzie długo czekać. > > > > Ale ty tylko klamiesz tak jak nasz Daniel czyli nic sie nie doczekam! > > Wszystko w twoich rękach... :) Oczywiscie, to zupelnie w twoim stylu. Pelno pomyslow bez zadnych konkretnych faktow. WSyobraznie to ty masz. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś